لطفا یک سیستم گیمینگ ( فقط کیس ) رو پیشنهاد بدید تا سقف 5 میلیون تومان . میخام که بازی هایی همچون واچ داگز و بازی هایی هم سطح اون گرافیک مثل نسخه جدید Assassins که بانام Unity منتشر میشه رو با کیفیت Ultra و فریم ریت حداقل بالای 50 فریم بر ثانیه بازی کنم.
منتظر جوابتون هستم.
با تشکر
AMD>INTEL
08-08-14, 18:27
CPU COREI7 4790 1T
GIGABYTE Z97X-Gaming 3 690T
RAM Kingston HyperX Beast 16GB 8GBx2 2400MHz 780T
VGA GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 4GB GDDR5 1.580
SSD PLEXTOR M5 120GB 410T
HDD 1TB SEAGATE 190T
Power Green GP750B-OC 440T
CASE GREEN X6 BLACK 318T
Pioneer BDR-208DBK 15X Bluray Disk - RW 293T
CPU COOLER NOCUTA DH-15 346T
mike1986
08-08-14, 18:38
CPU COREI7 4790 1T
GIGABYTE Z97X-Gaming 3 690T
RAM Kingston HyperX Beast 16GB 8GBx2 2400MHz 780T
VGA GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 4GB GDDR5 1.580
SSD PLEXTOR M5 120GB 410T
HDD 1TB SEAGATE 190T
Power Green GP750B-OC 440T
CASE GREEN X6 BLACK 318T
Pioneer BDR-208DBK 15X Bluray Disk - RW 293T
CPU COOLER NOCUTA DH-15 346T
از نظر خودتون این سیستم قدرت کافی رو داره ؟ مثلا بازی واچ داگز رو با بیشترین کیفیت روی رزولیشن 1600x900 چند فریم اجرا میکنه ؟
یا بتلفیلد 4 ؟
AMD>INTEL
08-08-14, 18:43
پیشنهاد میکنم نتایج بنچمارک کارت گرافیک رو تو این دو سایت ببینید
Gigabyte GeForce GTX 770 WindForce 3x OC review - DX11: Medal of Honor Warfighter (Only the registered members can see the link)
Gigabyte GTX 770 WindForce OC 2 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
سعی کردم تمام قطعات نسبت به بودجه شما بیشترین بازدهی تو گیم داشته باشد
Hessam II
08-08-14, 19:13
سیستم پیشنهادی: (مواردی که فرمودید به صورت تضمینی، با سیستم زیر قابل برآورده شدن هست! 770 4 گیگ بعیده بتونه. اگر هم بتونه، بدون شک در آینده ناتوان خواهد بود!)
(رم رو می تونید در آینده یک ماژول 8 گیگابایت دیگر بهش جهت بهره بردن از حافظه ی 16 گیگابایت، اضافه کنید.)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Morteza.m1371
08-08-14, 19:21
دوست عزیز کارتهای سری ایکس ای ام دی مشکلات خاص خودش را داره اینا منی که طرفدار سر سخت کارتهای ای ام دی هستم میگم به سایت لیون برید یه مقاله درباره این موضوع هست.
در کل سیستم پیشنهادی آقا امید خیلی بهتره هم در گیم و هم در اور.
سپاس.
:11()::11()::11():
SajjadKhati
09-08-14, 08:02
دوست عزیز کارتهای سری ایکس ای ام دی مشکلات خاص خودش را داره اینا منی که طرفدار سر سخت کارتهای ای ام دی هستم میگم به سایت لیون برید یه مقاله درباره این موضوع هست.
در کل سیستم پیشنهادی آقا امید خیلی بهتره هم در گیم و هم در اور.
سپاس.
کجای قائمشهر هستی من تو رو ندیدم گلپسر؟ :Love-ssa~! (1):
چه مشکلی داره سری X شون؟
تنها مشکلش نسبت به مدل رقیب اش ، ینی 290X در مقابل 780ti ، مصرف 50 وات بیشترشه که بخش عمده شو میتونن با یه پاور خوب حل کنن (ینی اختلاف قیمت 600 تومنی رو حدود 150 تومنشو بدن بجاش یه پاور خوب بگیرن)
مشکل بعدی 290X (فقط مدل 290 , 290X) اینه که تو نسخه ی مرجع اش دماش خیلی زیاده که این مشکل هم غیر از اینکه تو مدل غیر مرجع اش حل شد ، گاهی هم خنک تر از همون نسخه ی غیر مرجع در مقابل 780ti هست
باز چه مشکلی داره؟
mike1986
09-08-14, 09:14
دوستان اینجا داره به سردرگمی کشیده میشه. لطفا همه متخصص ها برسی کنید ببینید سیستم پیشنهادی اولی که مال آقای AMD>INTEL هست بهتره یا مال آقای Hessam II ؟
لطفا درایو بلوری رو بجای دی وی دی قرار بدید.
mike1986
09-08-14, 09:40
سیستم پیشنهادی: (مواردی که فرمودید به صورت تضمینی، با سیستم زیر قابل برآورده شدن هست! 770 4 گیگ بعیده بتونه. اگر هم بتونه، بدون شک در آینده ناتوان خواهد بود!)
(رم رو می تونید در آینده یک ماژول 8 گیگابایت دیگر بهش جهت بهره بردن از حافظه ی 16 گیگابایت، اضافه کنید.)
AMD's Radeon R9 290 and 290X - Review - Tom’s Hardware (Only the registered members can see the link)
Gigabyte Radeon R9-290X WindForce 3X OC review - Introduction (Only the registered members can see the link tml)
GIGABYTE R9 290X WindForce OC Review (Only the registered members can see the link)
من توی انجمن های مختلف خارحی رفتم و مقایسه بین کارت گرافیک پیشنهادی شما و اون دوست عزیزمون رو دیدم. بیشتر کاربرا کارت گرافیک پیشنهادی شما رو برتر از 770 میدونستن.
اما بازم نمیدونم. بنظر میاد که سی پی یوی پیشنهادی جناب AMD<INTEL بهتره . طبق مشخصاتش روی کاغذ. رم هم خوب بیشتر هست اما تا الان هیچ بازی نیومده که نیاز به 16 گیگ رم داشته باشه.
نظر خودتون چیه ؟
AMD>INTEL
09-08-14, 09:42
من توی انجمن های مختلف خارحی رفتم و مقایسه بین کارت گرافیک پیشنهادی شما و اون دوست عزیزمون رو دیدم. بیشتر کاربرا کارت گرافیک پیشنهادی شما رو برتر از 770 میدونستن.
اما بازم نمیدونم. بنظر میاد که سی پی یوی پیشنهادی جناب AMD<INTEL بهتره . طبق مشخصاتش روی کاغذ. رم هم خوب بیشتر هست اما تا الان هیچ بازی نیومده که نیاز به 16 گیگ رم داشته باشه.
نظر خودتون چیه ؟
یوزر من AMD>INTEL هست و درست ننوشتید .
شما میتونید 8 گیگ رم بگیرید . یعنی دو عدد 4 . از نظر قیمت و هزینه کلی دستگاه صرفه جویی بشه .
AMD>INTEL
09-08-14, 09:47
یوزر من AMD>INTEL هست و درست ننوشتید .
شما میتونید 8 گیگ رم بگیرید . یعنی دو عدد 4 . از نظر قیمت و هزینه کلی دستگاه صرفه جویی بشه .
این لینک هم مطالعه کنید .
Intel Core i7 4790 vs 4770K (Only the registered members can see the link)
4790 از سری هاسول ریفرش هست که یک مقدار موقع کار حرارت کمتری تولید میکنه .
Hessam II
09-08-14, 09:55
نظر خودتون چیه ؟
درسته. همینطوره...
سی پی یو رو براتون تغییر دادم. رم هم قطعاً 16 گیگ در آینده به کار خواهد آمد. به همین دلیل یک ماژول 8 گیگ براتون نوشتم که در آینده ای نزدیک، ماژول دوم 8 گیگابایت رو اضافه کنید و از رم 16 گیگابایت بهره ببرید.
منتها سیستم فراتر از بودجه تون شده!
mike1986
09-08-14, 09:57
این لینک هم مطالعه کنید .
Intel Core i7 4790 vs 4770K (Only the registered members can see the link)
4790 از سری هاسول ریفرش هست که یک مقدار موقع کار حرارت کمتری تولید میکنه .
ببخشید این حرف K که بعد از مدل سی پی یو قرار میدن یعنی چی ؟
شما میگید که سیستم پیشنهادی خودتون رو بخرم ؟
mike1986
09-08-14, 10:03
درسته. همینطوره...
سی پی یو رو براتون تغییر دادم. رم هم قطعاً 16 گیگ در آینده به کار خواهد آمد. به همین دلیل یک ماژول 8 گیگ براتون نوشتم که در آینده ای نزدیک، ماژول دوم 8 گیگابایت رو اضافه کنید و از رم 16 گیگابایت بهره ببرید.
منتها سیستم فراتر از بودجه تون شده!
5 میلیون و 300 هزار تومن شده . از نظر شما گرافیک R9 290 عملکرد بهتری نسبت به 770 داره ؟ سیستم پیشنهادی شما بهتره یا اون یکی ؟؟
Hessam II
09-08-14, 10:14
5 میلیون و 300 هزار تومن شده . از نظر شما گرافیک R9 290 عملکرد بهتری نسبت به 770 داره ؟ سیستم پیشنهادی شما بهتره یا اون یکی ؟؟
بله. بهتر هست حدود 20%. البته در برخی از بازی ها GTX 770 برتر نشون داده. اما در بیشتر بنچمارک ها همواره 290 پیشتاز بوده!
توجه کنید بنده در مورد 290 صحبت می کنم طبق سوال خودتون. 290X با 290 متفاوت هست.
290X حدود 30% بهتر از GTX 770 4GB و حدود 15% از 290 برتر هست.
خب قطعاً وقتی تمرکز یک سیستم بر روی گیم هست، منطق حکم می کند که شما هم تمرکز خود را بر کارت گرافیگ بگذارید. این یه چیز طبیعی و بدیهیست.
AMD>INTEL
09-08-14, 11:02
ببخشید این حرف K که بعد از مدل سی پی یو قرار میدن یعنی چی ؟
شما میگید که سیستم پیشنهادی خودتون رو بخرم ؟
حرف K به معنای ضریب باز پردازنده هست . برای شما که قصد اورکلاک ندارید فقط صرف هزینه هست . شما خودتون تصمیم بگرید اصراری نیست سیستم پیشنهادی من رو بگیرید .
AMD>INTEL
09-08-14, 11:59
در مورد کارت R9 290X گیگابایت با خنک کنند WINDFORCE باید بگم کارت بسیار قدرتمندی هست . با مطالعه این بررسی بیشتر متوجه میشید . هدف من پیشنهاد GEFORCE 770 بیشتر برای بالانس قطعات با هم بود. در اصل هزینه ها رو پخش کردم .
Gigabyte Radeon R9-290X WindForce 3X OC review - Final Words & Conclusion (Only the registered members can see the link html)
mike1986
09-08-14, 12:07
AMD's Radeon R9 290 and 290X - Review - Tom’s Hardware (Only the registered members can see the link)
Gigabyte Radeon R9-290X WindForce 3X OC review - Introduction (Only the registered members can see the link tml)
GIGABYTE R9 290X WindForce OC Review (Only the registered members can see the link)
حسام جان اگر درایو بلوری رو با دی وی دی عوض کنم چقدر از قیمتش کم میشه ؟
بنظرتون بلوری واجب هست که یه کامپیوتر داشته باشه یا دی وی دی کافیه ؟
شما یه دیویری رایتر خفن هم بجای بلوری بزار که ببینیم قیمت چه تغییری میکنه ؟
ممنون ...
Hessam II
09-08-14, 12:14
حسام جان اگر درایو بلوری رو با دی وی دی عوض کنم چقدر از قیمتش کم میشه ؟
بنظرتون بلوری واجب هست که یه کامپیوتر داشته باشه یا دی وی دی کافیه ؟
شما یه دیویری رایتر خفن هم بجای بلوری بزار که ببینیم قیمت چه تغییری میکنه ؟
ممنون ...
بله. به نظر من هم نیازی نیست. جایگزین شد./
پردازنده ی 4790K هم دقایقی پیش اومد که جایگزین گردید!!
mike1986
09-08-14, 12:20
ببخشید زیاد سوال میپرسم .
اسپیکر از نظرتون چه مدلی خوبه ؟ جدا از بودجه خودم میگم.
Hessam II
09-08-14, 12:21
ببخشید زیاد سوال میپرسم .
اسپیکر از نظرتون چه مدلی خوبه ؟ جدا از بودجه خودم میگم.
Logitech Z506 5.1 توصیه می کنم. (اگر اهل آهنگ و موسیقی هستید!)
mike1986
09-08-14, 12:21
این قطعاتی که میفرمایید توی بازار کامل موجود هستند یا بسختی گیر میان ؟
من اهواز هستم
Hessam II
09-08-14, 13:43
این قطعاتی که میفرمایید توی بازار کامل موجود هستند یا بسختی گیر میان ؟
من اهواز هستم
در بازار تهران که همگی به تعداد انبوده می موجوده!
اما اهواز بعید می دونم موجود باشه! باید بگردید ببینید کجا دارن یا می تونن از تهران برای شما سفارش بیارن...
kaveh-gh
09-08-14, 15:35
عرض ادب خدمت استارتر و اساتید محترم، آقا امید و آقا حسام.
به نظرم کلاً خرید i7 برای سیستم گیمینگ مناسب نیست.
ترکیب i7 4790k + Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 در مقایسه با ترکیب i5 4690 + Gigabyte GA-H97-Gaming 3 هیچ برتری در اجرای گیم نداره در حالی که حدود 620 گرونتر در میاد.
* اگر بتونید حدود 250 بودجه رو افزایش بدید میشه SSD رو حذف کرد و به جاش کارت گرافیک Gigabyte GTX 780 Ti OC WF 3X 3GB GDDR5 رو به قیمت حدودی 2،650 جایگزین GTX 780 کرد.
توجه داشته باشید تفاوت کارتهای R9 290X , GTX 780 و GTX 780Ti در رزولوشنهای بالاتر از HD خودشو نشون میده. در واقع هر سه این کارتها در رزولوشن 1080p عملکرد تقریباً مشابهی دارند و تمام بازیها رو در این رزولوشن بدون مشکل اجرا خواهند کرد. حتی در مواردی عملکردشون در این رزولوشن با GTX 770 هم قابل قیاسه...
انتخاب به بودجه و رزولوشن مانیتور شما بستگی داره.
Morteza.m1371
09-08-14, 19:41
کجای قائمشهر هستی من تو رو ندیدم گلپسر؟ :Love-ssa~! (1):
چه مشکلی داره سری X شون؟
تنها مشکلش نسبت به مدل رقیب اش ، ینی 290X در مقابل 780ti ، مصرف 50 وات بیشترشه که بخش عمده شو میتونن با یه پاور خوب حل کنن (ینی اختلاف قیمت 600 تومنی رو حدود 150 تومنشو بدن بجاش یه پاور خوب بگیرن)
مشکل بعدی 290X (فقط مدل 290 , 290X) اینه که تو نسخه ی مرجع اش دماش خیلی زیاده که این مشکل هم غیر از اینکه تو مدل غیر مرجع اش حل شد ، گاهی هم خنک تر از همون نسخه ی غیر مرجع در مقابل 780ti هست
باز چه مشکلی داره؟
مگه شما همه ی قایمشهریا را دیدی که منا ببینی .
در مورد مشکلات اصلی سری ایکس گفتم که در لیون یه مقاله هست ببینید.
اما من یه مشکل به مشکلات مذکور شما اضافه میکنم .
ساپورت نکردن فیزیکس و زدن قید بعضی از بازیها.
سپاس.
SajjadKhati
09-08-14, 20:04
شوخی کردم گلپسر :11():
فیزیکس که فناوری انحصاری انویدیاست . مثل منتل برا AMD
ملومه که نباید ساپورتش کنه و تا حالا هم نکرده چون انحصاری هه
تو لیون هم سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم
AMD>INTEL
09-08-14, 20:07
دوستان green 700-hp رو برای سیستم با این کانفیگ پیشنهاد ندید .نمونه حاضرش همینجا حاضره . مرتضی بهشون بگو چه بلایی سر سیم pcie 6pin اومد .
Morteza.m1371
09-08-14, 20:11
بله میدونم انحصاری هست ولی فیزیکس کجا منتل کجا.
بله الان دیدم مثل اینکه برداشته شد من خودم هم چنروز پیش دیدمش.
سپاس.
Morteza.m1371
09-08-14, 20:18
دوستان green 700-hp رو برای سیستم با این کانفیگ پیشنهاد ندید .نمونه حاضرش همینجا حاضره . مرتضی بهشون بگو چه بلایی سر سیم pcie 6pin اومد .
بله آقا امید کاملا درست میگن ولی داستانش سر دراز داره.
مختصر و مفید عرض میکنم : خواستم یکم گرافیکا اور کنم البته اور هم شد ولی در تست 3D MARK پاور تحمل نکرد و خودشا خراب کرد الانم تهران بستریه.
سپاس
AMD>INTEL
09-08-14, 20:27
بله آقا امید کاملا درست میگن ولی داستانش سر دراز داره.
مختصر و مفید عرض میکنم : خواستم یکم گرافیکا اور کنم البته اور هم شد ولی در تست 3D MARK پاور تحمل نکرد و خودشا خراب کرد الانم تهران بستریه.
سپاس
راستی بگو صحبت کنند . نشد مدل 750 وات oc به جاش بگیرند . تفاوتشون رو بدید .
Morteza.m1371
09-08-14, 20:31
راستی بگو صحبت کنند . نشد مدل 750 وات oc به جاش بگیرند . تفاوتشون رو بدید .
چشم ولی منتظرم ببینم گارانتی اصلا قبول میکنه یا نه و اگر قبولش نکردن یا بدم به شما برای تعمیر یا آقا نیما.
سپاس.
AMD>INTEL
09-08-14, 20:32
چشم ولی منتظرم ببینم گارانتی اصلا قبول میکنه یا نه و اگر قبولش نکردن یا بدم به شما برای تعمیر یا آقا نیما.
سپاس.
100% قبول میکنند . اصلا به این فکر نباش قبول نکنند .
Hessam II
09-08-14, 20:42
آخه هر گردی که گردو نیست عزیز من...!!
چون شما فلان کالا خریدی سوخت، دلیل نمیشه دیگری از خریدش به دلیل اظهار نظر شما، محروم باشه! چون می سوزه واسه اونم!! این دیدگاه شما کاملاً غیر اصولیست.
در اشکال یا سوختن پاور عوامل متعدد دخیله:
1- پاور انتخابی از نوع کم مصرف بوده و در راستای بهینه سازی مصرف برق تولید شده که به هیچ عنوان مناسب اورکلاک نیست!
2- احتمال اورکلاک غیراصولی و غیراستاندارد می تواند تاثیر مستقیم داشته باشد.
3- نوسانات برقی در حین اورکلاک یا عدم اورکلاک می تواند مزید بر علت باشد.
4- خرید پاور با توان وات ضعیف با توجه به مشخصات سیستم، می تواند دلیل دیگری باشد.
5- کالا به نام نو و به کام دست دوم خریده شده باشد.
6- در محیطی که دمای نسبتاً بالایی داشته، پاور قرار داشته باشد.
7- مادربرد مورد نظر نتوانسته مدیریت پروسسینگ صحیح بین کارت گرافیک و پاور شما برقرار کند.
8- سایر کالاهای شما دچار اشکال فنی بوده باشد که به پاور صدمه بزنه.
9- و ...
بدون هیچ شکی علت مشکل شما، دست کم یکی از موارد فوق الذکر بوده!
شرکت گارانتی کننده با آنالیز دقیق پاور توسط کارشناسان ذی ربط، علت دقیق آن را می تواند تشخیص دهد و به شما اعلام کند آیا واجد شرایط گارانتی می شود یا خیر...
بنده موارد 1 و 2 رو احتمال بیشتری میدم!
Morteza.m1371
09-08-14, 20:54
آخه هر گردی که گردو نیست عزیز من...!!
چون شما فلان کالا خریدی سوخت، دلیل نمیشه دیگری از خریدش به دلیل اظهار نظر شما، محروم باشه! چون می سوزه واسه اونم!! این دیدگاه شما کاملاً غیر اصولیست.
در اشکال یا سوختن پاور عوامل متعدد دخیله:
1- پاور انتخابی از نوع کم مصرف بوده و در راستای بهینه سازی مصرف برق تولید شده که به هیچ عنوان مناسب اورکلاک نیست!
2- احتمال اورکلاک غیراصولی و غیراستاندارد می تواند تاثیر مستقیم داشته باشد.
3- نوسانات برقی در حین اورکلاک یا عدم اورکلاک می تواند مزید بر علت باشد.
4- خرید پاور با توان وات ضعیف با توجه به مشخصات سیستم، می تواند دلیل دیگری باشد.
5- کالا به نام نو و به کام دست دوم خریده شده باشد.
6- در محیطی که دمای نسبتاً بالایی داشته، پاور قرار داشته باشد.
7- مادربرد مورد نظر نتوانسته مدیریت پروسسینگ صحیح بین کارت گرافیک و پاور شما برقرار کند.
8- سایر کالاهای شما دچار اشکال فنی بوده باشد که به پاور صدمه بزنه.
9- و ...
بدون هیچ شکی علت مشکل شما، دست کم یکی از موارد فوق الذکر بوده!
شرکت گارانتی کننده با آنالیز دقیق پاور توسط کارشناسان ذی ربط، علت دقیق آن را می تواند تشخیص دهد و به شما اعلام کند آیا واجد شرایط گارانتی می شود یا خیر...
بنده موارد 1 و 2 رو احتمال بیشتری میدم!
ببین باز زود قضاوت کردید .
اصلا کی گفت این پاور را نگیرند .
من خواستم تجربه ای را که گران بدست آوردم را دیگران تجربه نکنند و جا پای من نزارن.
سپاس.
AMD>INTEL
09-08-14, 21:01
یک توضیح میدم سپردن کارت گرافیک دو میلیونی geforce 780ti به یک پاور 700 واتی که از سری اکونومی اشتباهه محضه . حالا کسی میخواد این پاور روی سیستمی ببنده من مشکلی ندارم. برای من هیچ تفاوتی نمیکند ولی به خاطر سلامت قطعات سیستم این کار رو نکنید .مرتضی اون قسمت آب شده کابل پاور رو تونستی عکسش رو بگذارید .
Hessam II
09-08-14, 21:05
آقا امید منع کردن از پیشنهاد دادن! یعنی نخرید. یعنی پیشنهاد ندید. یعنی نگیرید.
الان از شرکت سیاره ی سبز اگر در این انجمن عضو بودن، پاسخ تمامی ابهامات شما رو می دادن. بنده متخصص نیستم در این امور هم استانی عزیز!
SajjadKhati
09-08-14, 21:05
خوب اوستا امید ، خود مرتضی هم میگه دیگه . گفت با این پاوراورکلاک کرد . آخه سری AHP که برا اورکلاک نیست
همینطور آقا حسام هم که کامل اشاره کرد به علت های احتمالی
AMD>INTEL
09-08-14, 21:09
خوب اوستا امید ، خود مرتضی هم میگه دیگه . گفت با این پاوراورکلاک کرد . آخه سری AHP که برا اورکلاک نیست
همینطور آقا حسام هم که کامل اشاره کرد به علت های احتمالی
سجاد جان من روی سخنم به سیستم پیشنهادی ایشون نبود . به پیشنهاد دادن 780 ti با این پاور بود . بعدایشون فقط 100 مگاهرتز هسته gpu رو بالا برده بود .
من مشکلی ندارم ولی اگر کسی مشکل خورد یاد این تاپیک بیوفتید بد نیست .
Morteza.m1371
09-08-14, 21:12
پس چرا سی پی یو را اور کردم مشکلی پیش نیومد.
دوسان عزیز بله منع کردند آقا امید این پاور را ولی برای این سیستم از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز.
سپاس.
SajjadKhati
09-08-14, 21:15
سجاد جان من روی سخنم به سیستم پیشنهادی ایشون نبود . به پیشنهاد دادن 780 ti با این پاور بود . بعدایشون فقط 100 مگاهرتز هسته gpu رو بالا برده بود .
من مشکلی ندارم ولی اگر کسی مشکل خورد یاد این تاپیک بیوفتید بد نیست .
البته منم تو قضیه ی پاور ، با پیشنهاد تو موافقم اما نه اینکه هر گرافیک رده بالایی رو خریدن ، پاور AHP نگیرن .
100 مگاهرتز؟ برا GPU کمه گلپسر؟ :Love-ssa~! (1): مدلای غیر مرجع ، اورکلاک میکنن 50 مگاهرتز تهش 100 تا اونم تک و توک :Love-ssa~! (1):
به نظر من اگه اورکلاک انجام نشه، AHP هم میشه گرفت اما تو این سیستم که 5 تومنی هه ، منم با نظرت موافقم
AMD>INTEL
09-08-14, 21:19
البته منم تو قضیه ی پاور ، با پیشنهاد تو موافقم اما نه اینکه هر گرافیک رده بالایی رو خریدن ، پاور AHP نگیرن .
100 مگاهرتز؟ برا GPU کمه گلپسر؟ :Love-ssa~! (1): مدلای غیر مرجع ، اورکلاک میکنن 50 مگاهرتز تهش 100 تا اونم تک و توک :Love-ssa~! (1):
به نظر من اگه اورکلاک انجام نشه، AHP هم میشه گرفت اما تو این سیستم که 5 تومنی هه ، منم با نظرت موافقم
یک تناسب و یک توازن باید تو قطعات باشه . با این وضعیت برق و .... واقعا دل شیر میخواد که 2 میلیون پول کارت بدید و 300 تومن فقط هزینه پاور کنید . من مدل خیلی گرونی نگفتم 750-oc رو گفتم چون خروجی شاخه 12 ولتش قویتره .
SajjadKhati
09-08-14, 21:22
خوب منم گفتم که باهات موافقم گلپسر
منم بودم ، همین پاور رو پیشنهاد میدادم برا این سیستم حتی اگه اور کلاک انجام نشه (ولو فقط برا مصرف برق کمتر) چه برسه برا اورکلاک
اما نظر کلی من اون بود
AMD>INTEL
09-08-14, 21:24
خوب منم گفتم که باهات موافقم گلپسر
منم بودم ، همین پاور رو پیشنهاد میدادم برا این سیستم حتی اگه اور کلاک انجام نشه (ولو فقط برا مصرف برق کمتر) چه برسه برا اورکلاک
اما نظر کلی من اون بود
این 100 اضافه روی مبلغ 5 میلیون خیلی ناچیزه ولی گیمری که مدت ساعت زیادی داره از قطعاتش کار میکشه باید به این چیزا هم توجه داشته باشد .
mike1986
10-08-14, 11:08
خوب آقایون پیشنهاد دهنده. آخرش تکلیف من چیه ؟ کدوم سیستم رو انتخاب کنم ؟ تغییراتی نیاز نیست توی انجام بدید ؟
من احتمالا توی این هفته دیگه سفارش میدم این قطعات رو اما هنوز اینجا بین پاور ها داره بحث میشه. در ضمن من اورکلاک انجام نمیدم. کلا هیچ کار تخصصی انجام نمیدم فقط میخام یک سیستم قوی داشته باشم که براحتی بتونم باهاش بهترین بازی ها رو انجام بدم.
Hessam II
10-08-14, 11:24
خوب آقایون پیشنهاد دهنده. آخرش تکلیف من چیه ؟ کدوم سیستم رو انتخاب کنم ؟ تغییراتی نیاز نیست توی انجام بدید ؟
من احتمالا توی این هفته دیگه سفارش میدم این قطعات رو اما هنوز اینجا بین پاور ها داره بحث میشه. در ضمن من اورکلاک انجام نمیدم. کلا هیچ کار تخصصی انجام نمیدم فقط میخام یک سیستم قوی داشته باشم که براحتی بتونم باهاش بهترین بازی ها رو انجام بدم.
یه پاور بهتر بخرید. کمی افزایش بودجه بدین! خدایی نکرده 2 روز دیگه پاور شما باطل بشه، امثال بنده و جناب سجاد رسوا خواهیم شد!
mike1986
10-08-14, 11:26
یه پاور بهتر بخرید. کمی افزایش بودجه بدین! خدایی نکرده 2 روز دیگه پاور شما باطل بشه، امثال بنده و جناب سجاد رسوا خواهیم شد!
خوب به 5.5 میلیون چی میتونم اضافه کنم ؟ پاور بهتر میشه گذاشت ؟ نسوزه یوقت !؟
Hessam II
10-08-14, 11:38
خوب به 5.5 میلیون چی میتونم اضافه کنم ؟ پاور بهتر میشه گذاشت ؟ نسوزه یوقت !؟
لیست نهایی در پست 5، ویرایش گردید.
mike1986
10-08-14, 11:42
لیست نهایی در پست 5، ویرایش گردید.
کیس هم خوبه . ظاهر کیس برام مهم نیست فقط کاراییش مهمه.
یچیز مونده که دیگه نیازی نیست به تغییر دادن قطعه ای از کیس ؟ همچی میزون و خوبه ؟
فروشگاه خود شما کجاست ؟ چطور میتونم سفارش بدم برای ارسال به اهواز ؟
Hessam II
10-08-14, 11:43
کیس هم خوبه . ظاهر کیس برام مهم نیست فقط کاراییش مهمه.
یچیز مونده که دیگه نیازی نیست به تغییر دادن قطعه ای از کیس ؟ همچی میزون و خوبه ؟
فروشگاه خود شما کجاست ؟ چطور میتونم سفارش بدم برای ارسال به اهواز ؟
فکر نمی کنم. بنده لزوم به تغییراتی نمی بینم. باز هم شما اگر صلاح به تغییرات ببینید، صاحب اختیار هستید.
پیشنهاد از ماست... انتخاب های نهایی با شما.
برای خرید، پیغام خصوصی.
mojy_star
15-08-14, 16:32
سلام خدمته شما .... خب من میخواستم یه سیستم در حد 5 میلیون تومان ببندم فقطه فقط برای بازی کردن وگیم .... والبته یه سیستمی میخوام که اگر در آینده ضعیف شد با قطعه های قوی تر و گرون تر تعویض کنم ... مثلا تا چند ساله دیگه میخوام پردازندشو 4930K کنم یا مثلا گرافیکشو بالاتر کنم و در کل قابل ارتقا باشه ............ خلاصه یه سیستم میخوام بازی های نسل جدید(هشتم) مثل battlefield 4 , call of duty ghost و بازی هایی که میخواد بیاد مثل far cry 4 , call of duty advancewarfare رو رو تنظیمات بالا (very high) روونه روون بازی کنم .
از آقای حسام جمشیدی راهنماییی خواستم که ایشون لطف کردن یه سیستم خوب برام جور کردن ... حالا میخوام نظر شما رو در مورد این سیستم بدونم :
Gigabyte GA-H97-Gaming 3: 470,000 -
Intel Core i7-4790: 1,030,000 -
GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7: 320,000 -
Sapphire R9 280X Vapor-X OC 3GB GDDR5: 1,290,000 -
290,000 :Seagate SSHD Hybrid 64MB SATA6.0Gb/s 1TB+8GB SSD -
70,000 :Asus 24X DRW-24D3ST -
Green GP700A-HP | *Bronze*: 320,000 -
Green X4 Cougar Hexagon Gaming: 290,000 -
780,000 :Asus Full HD LED 23" VX238H
راستی به نظر شما اگه به جای 4790 معمولی 4790K بود بهتر نبود ؟؟؟ ............. چون اگه چند سال گذشت قبل از اینکه سیستمو ارتقا بدم اورکلاک کنم تا دیگه آخرین استفادمو از سیستم کنم که راحت گیم کنم...
یا همین سیستم خوبه دیگه ؟؟؟ ... اورکلاک نمی خواد ؟ ... چند سال نیاز به ارتقا نداره ؟
راستی به این سیستم از نظر گیمینگ از 10 چند میدید ؟؟؟ ... مرسی ...
AMD>INTEL
15-08-14, 17:01
سلام خدمته شما .... خب من میخواستم یه سیستم در حد 5 میلیون تومان ببندم فقطه فقط برای بازی کردن وگیم .... والبته یه سیستمی میخوام که اگر در آینده ضعیف شد با قطعه های قوی تر و گرون تر تعویض کنم ... مثلا تا چند ساله دیگه میخوام پردازندشو 4930K کنم یا مثلا گرافیکشو بالاتر کنم و در کل قابل ارتقا باشه ............ خلاصه یه سیستم میخوام بازی های نسل جدید(هشتم) مثل battlefield 4 , call of duty ghost و بازی هایی که میخواد بیاد مثل far cry 4 , call of duty advancewarfare رو رو تنظیمات بالا (very high) روونه روون بازی کنم .
از آقای حسام جمشیدی راهنماییی خواستم که ایشون لطف کردن یه سیستم خوب برام جور کردن ... حالا میخوام نظر شما رو در مورد این سیستم بدونم :
Gigabyte GA-H97-Gaming 3: 470,000 -
Intel Core i7-4790: 1,030,000 -
GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7: 320,000 -
Sapphire R9 280X Vapor-X OC 3GB GDDR5: 1,290,000 -
290,000 :Seagate SSHD Hybrid 64MB SATA6.0Gb/s 1TB+8GB SSD -
70,000 :Asus 24X DRW-24D3ST -
Green GP700A-HP | *Bronze*: 320,000 -
Green X4 Cougar Hexagon Gaming: 290,000 -
780,000 :Asus Full HD LED 23" VX238H
راستی به نظر شما اگه به جای 4790 معمولی 4790K بود بهتر نبود ؟؟؟ ............. چون اگه چند سال گذشت قبل از اینکه سیستمو ارتقا بدم اورکلاک کنم تا دیگه آخرین استفادمو از سیستم کنم که راحت گیم کنم...
یا همین سیستم خوبه دیگه ؟؟؟ ... اورکلاک نمی خواد ؟ ... چند سال نیاز به ارتقا نداره ؟
راستی به این سیستم از نظر گیمینگ از 10 چند میدید ؟؟؟ ... مرسی ...