سلام من برج 12 سال 91 سیستممی خریدم از یکی از فروشگاهای معتبر که قبلا ازش زیاد سیستم برای اقوام و دوستان گرفته بودم بهم کارت گرافیک انویدیا شاتل تک geforce 550ti رو پیشنهاد داد و ازش خیلی تعریف میکرد من هم اون موقع زیاد به فکر برند معتبر نبودم و طبق توصیه فروشنده این کارت رو گرفتم الان ازش تقریبا راضیم اما این برند نه سایت خاصی داره(بجز سایت فروش ایرانیش که خدمات گارانتی 24 ماه تعویض رو میده مت کامپیوتر)و از هر کسی وارد این کار سوال کردم گفتند این برند فیک و تقلبی هست به نظر شما این برند مال چه کشور و ایا تقلبی هست؟؟البه تو سایت Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) نوشته این برند مال انگلستان هست ولی رو جلد کارتن اون نوشته ساخت چین!ضمنا این رو هم عرض کنم که مشخصات این کارت یا دیگر کارتهای انویدیا 550 ti فرق میکنه مثلا رابط حافظه نمونه مرجع 192 بیت هست در صورتی که مال من 128 بیت هست و ضمنا rop مدل مرجع 24 هست ولی مال من 16 هست و همچنین فرکانس هسته گرافیک من 800 مگا هرتز هست ولی مال مدل مرجع 900 هست فرکانس واحد سایه زنی مال من 1600 هست ولی مال مدل مرجع 1800 هست ضمنا کل مشخصاتش داخل سایت که بالا نوشتم هست!به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟؟
اینم عکس کارت گرافیکم
Only the registered members can see the link
اینم اسکرین شات کارت گرافیکم
Only the registered members can see the link 550ti.gif
nima_hl
08-08-14, 02:10
سلام من برج 12 سال 91 سیستممی خریدم از یکی از فروشگاهای معتبر که قبلا ازش زیاد سیستم برای اقوام و دوستان گرفته بودم بهم کارت گرافیک انویدیا شاتل تک geforce 550ti رو پیشنهاد داد و ازش خیلی تعریف میکرد من هم اون موقع زیاد به فکر برند معتبر نبودم و طبق توصیه فروشنده این کارت رو گرفتم الان ازش تقریبا راضیم اما این برند نه سایت خاصی داره(بجز سایت فروش ایرانیش که خدمات گارانتی 24 ماه تعویض رو میده مت کامپیوتر)و از هر کسی وارد این کار سوال کردم گفتند این برند فیک و تقلبی هست به نظر شما این برند مال چه کشور و ایا تقلبی هست؟؟البه تو سایت Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) نوشته این برند مال انگلستان هست ولی رو جلد کارتن اون نوشته ساخت چین!ضمنا این رو هم عرض کنم که مشخصات این کارت یا دیگر کارتهای انویدیا 550 ti فرق میکنه مثلا رابط حافظه نمونه مرجع 192 بیت هست در صورتی که مال من 128 بیت هست و ضمنا rop مدل مرجع 24 هست ولی مال من 16 هست و همچنین فرکانس هسته گرافیک من 800 مگا هرتز هست ولی مال مدل مرجع 900 هست فرکانس واحد سایه زنی مال من 1600 هست ولی مال مدل مرجع 1800 هست ضمنا کل مشخصاتش داخل سایت که بالا نوشتم هست!به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟؟
اینم عکس کارت گرافیکم
اینم اسکرین شات کارت گرافیکم
Only the registered members can see the link 550ti.gif
سلام
رضا جان شما یک کارت با مشخصات متفاوت از مرجع خریدید که خدا را شکر میفرمائید ازش راضی هستید
این تغییرات برای کم کردن قیمت صورت پذیرفته و احتمالا oem است و شرکت مرجعی در اینترنت ندارد ( به تواید کننده سفارش دادند با نام شاتل لیبل و بسته بندی بزند )
البته شرکت های گمنام دیگه ای مثل view max (Only the registered members can see the link) هم کارت 550 با رابط 128 بیتی به بازار داده اند
به هر حال بعد از حدود 2 سال شما الان مشکلتون چیه ؟
Reza_It93
08-08-14, 02:16
به نظر شما با این عکسی که از برد فرستادم در اصل ساخت چه شرکتی هست!!!
ضمنا از این برند محصولات زیادی در ایران از جمله گیرنده دیجیتال و مودم وایرلس و کارت کپچر و غیره موجوده تو سایت مت کامپیوتر!!!
ضمنا چیپ کارت من اصل هست یا فیکه!!چون کلاک مدل من 800 هست در صورتی که مدل مرجع 900هست!!!منظورم اینه که اصل 550ti هست؟!
AMD>INTEL
08-08-14, 03:10
ضمنا چیپ کارت من اصل هست یا فیکه!!چون کلاک مدل من 800 هست در صورتی که مدل مرجع 900هست!!!منظورم اینه که اصل 550ti هست؟!
GPU این کارت GF116 هست . یغنی همون 550TI . این اختلاف مشخصات برای کم کردن قیمت و هم به خاطر اینکه تولید کننده مطرح نبوده و از یک روش استاندارد استفاده کرده . تمام مطالبی که نیما جان گفت تایید میشه .
nima_hl
08-08-14, 09:38
به نظر شما با این عکسی که از برد فرستادم در اصل ساخت چه شرکتی هست!!!
ضمنا از این برند محصولات زیادی در ایران از جمله گیرنده دیجیتال و مودم وایرلس و کارت کپچر و غیره موجوده تو سایت مت کامپیوتر!!!
از روی عکس نمیتونم نظر بدم
احتمالا این شرکت با یک سری کارخانه چینی برای تولید قطعات با برند خودش قرار داد داره که چیز غریبی نیست و خیلی برندهای داخلی این کار را انجام میدهند
شما موقع سفارش در تعداد بالا، به یک کارخانه میتونید علاوه بر درخواست نام برند ( در این گرافیک شاتل ) یک سری آپشین را انتخاب کنید. مثلا نوع و سرعت رم ، سرعت پردازنده ، نوع خنک کننده و .........
این آپشنها قیمت نهائی کارت را مشخص میکنند
برای مثال برای کلاک 900 باید هیت سینک بهتر استفاده میشده که 5 دلار قیمت را بالا میبرده یا رم 128 بیتی 10 دلار از رم 192 بیتی ارزانتر بوده
چیپ 550ti فقط توسط خود nvidia عرضه میشه و ما چیزی به اسم چیپ فیک نداریم
در گذشته یک سری کارت فیک توی بازار بود که مثلا چیپ 7300 را در جعبه مثلا 9800 میفروختند که اونم با یک gpu-z مشخص میشد
وقتی gpu-z اعلام میکنه چیپ شما gf116 است یعنی gpu شما اصلیه تمام
Reza_It93
08-08-14, 11:38
به نظر شما حالا این کارت من که پشت کارتنش نوشته ساخت چین برندش ایرانیه!!ضمنا میتونم کارتم رو به فرکانس مرجع 900 برسونم چون به نظر من هیتسینک و فنش با مدل مرجع ویا حتی برندهایی مثل گیگا و ایسوس فرقی نداره!! چون من به صورت دستی سرعت فن رو به 100 درصد میرسونم سرعت دور فن به 3900 دور میرسه که سرعت بالایی هست!!! یه سوال دیگه داشتم و اون اینه که تو انجمن شما یه تبلیغ از فروشگاه اریا کامپیوتر هست که عکس یه کارت گرافیک توش هست که دقیقا طرح روی هیت سینکش با کارت من یکیه برند اون کارت رو میشه بفرمایید!!!
AMD>INTEL
08-08-14, 11:53
به نظر شما حالا این کارت من که پشت کارتنش نوشته ساخت چین برندش ایرانیه!!ضمنا میتونم کارتم رو به فرکانس مرجع 900 برسونم چون به نظر من هیتسینک و فنش با مدل مرجع ویا حتی برندهایی مثل گیگا و ایسوس فرقی نداره!! چون من به صورت دستی سرعت فن رو به 100 درصد میرسونم سرعت دور فن به 3900 دور میرسه که سرعت بالایی هست!!! یه سوال دیگه داشتم و اون اینه که تو انجمن شما یه تبلیغ از فروشگاه اریا کامپیوتر هست که عکس یه کارت گرافیک توش هست که دقیقا طرح روی هیت سینکش با کارت من یکیه برند اون کارت رو میشه بفرمایید!!!
این کارت های oem هست . به سفارش وارد کننده هر نامی بخواهد میزنند . این که سرعتش رو میتونید به 900 برسونید یا نه بستگی به درجه فعلی کارت شما دارد .
Reza_It93
08-08-14, 13:01
یعنی منظورتون از وارد کننده چیست!! یعنی وراد کننده اون ایران هست!!!درجه فعلی کارت من 40 تا 45 هست ولی در زمان بازی مثل کرایسیس 3 به 93 درجه میرسه!!در رابطه با سوالم در مورد شباهت هیت سینک کارت من با هیت سینک کارت فروشگاه اریا کامپیوتر چیزی بیان نکردید؟!
AMD>INTEL
08-08-14, 13:09
یعنی منظورتون از وارد کننده چیست!! یعنی وراد کننده اون ایران هست!!!درجه فعلی کارت من 40 تا 45 هست ولی در زمان بازی مثل کرایسیس 3 به 93 درجه میرسه!!در رابطه با سوالم در مورد شباهت هیت سینک کارت من با هیت سینک کارت فروشگاه اریا کامپیوتر چیزی بیان نکردید؟!
در مورد شباهت کارت شما با فروشگاه من اطلاعی ندارم . باید از خود اون فروشگاه بپرسید
بله همون شرکت یا شخصی که سفارش داده به این نام لیبل بشه . معمولا بسته بندی هم تو ایران انجام میشه . چاپ و ساخت جعبه
برای این دما و به خاطر عدم کیفیت احتمالی قطعات روی برد پیشنهاد میکنم . فرکانس کاری رو افزایش ندید .
Reza_It93
08-08-14, 13:28
اتفاقا از کیفیت خوبی ساخته شده مثل چیپ حافظه هاینیکس خازن جامد pli و چوکهای فریت 1ro و r33!! پس چرا پشت جعبه کارت گرافیک نوشته ساخت چین!!! ضمنا عکس جعبه کارت من که از کیفیت چاپ و طراحی خوبی برخوردار هست تو سایت مت کامپیوتر هست میتونید اونجا بررسی کنید!!!ضمنا مگه کارتهای دیگه 550 تو بازی کرایسیس 3 حداکثر دماشون به چند میرسه!!
AMD>INTEL
08-08-14, 13:44
اتفاقا از کیفیت خوبی ساخته شده مثل چیپ حافظه هاینیکس خازن جامد pli و چوکهای فریت 1ro و r33!! پس چرا پشت جعبه کارت گرافیک نوشته ساخت چین!!! ضمنا عکس جعبه کارت من که از کیفیت چاپ و طراحی خوبی برخوردار هست تو سایت مت کامپیوتر هست میتونید اونجا بررسی کنید!!!ضمنا مگه کارتهای دیگه 550 تو بازی کرایسیس 3 حداکثر دماشون به چند میرسه!!
بله ساخت چین هست . چین تولید میشه و به سفارش وارد کننده لیبل میخوره . میاد اینجا بسته بندی میشه . کیفیت بسته بندی ایران به شدت بالاست . این قطعات رو که شما میفرمائید خازن سولید ... بالای 12 سازنده و تولید کننده خازن سولید داریم . قیمت و کیفیتش قابل مقایسه نیست . همچنین ما بقی قطعات روی برد . چیپ رم هاینیکس هم سرعت متفاوت با تایمینگ و .... دارد .
اگر از قطعات با کیفیت استفاده میکرد مجبور نبود اینترفیس حافظه و سرعت هسته رو کاهش بدهد .
Reza_It93
08-08-14, 13:50
ولی من یک بار کارتم رو اورکلاک کردم با نرم افزار GPUTool_CTP1 روی حالت max find گذاشتم دیدم فرکانس هسته من تا 880 همین جور داشت میرفت بالا و فرکنس شیدر من تا 1690 رفته بود بالا و درجه حرارت گرافیک من به 72 درجه رسیده بود و همچنان داشت اور میشد ولی من ایست دادم و به حالت کارخونه بر گردوندم!!پس قابلیت اور خوبی داره کارت من!!ضمنا نگفتید تو بازی کرایسیس 3 کارتهای برند دیگر درجه شون به چند میرسه!!!ضمنا کارت گرافیک pny یه مدلی داره که اونم رابط حافظه اون 128 هست میتونید سرچ کنید!!!
nima_hl
08-08-14, 18:39
ولی من یک بار کارتم رو اورکلاک کردم با نرم افزار GPUTool_CTP1 روی حالت max find گذاشتم دیدم فرکانس هسته من تا 880 همین جور داشت میرفت بالا و فرکنس شیدر من تا 1690 رفته بود بالا و درجه حرارت گرافیک من به 72 درجه رسیده بود و همچنان داشت اور میشد ولی من ایست دادم و به حالت کارخونه بر گردوندم!!پس قابلیت اور خوبی داره کارت من!!ضمنا نگفتید تو بازی کرایسیس 3 کارتهای برند دیگر درجه شون به چند میرسه!!!ضمنا کارت گرافیک pny یه مدلی داره که اونم رابط حافظه اون 128 هست میتونید سرچ کنید!!!
عزیز ما که نگفتیم کارت شما تقلبیه . خودتون فرمودید . پس خودتون سرچ فرمودید کافیه :1. (35):
قابلیت آورکلاک 2 تا برد گرافیک با یک برند هم مانند هم نیست چه برسه به برندی که ما اصلا ندیدیم
شما با هر ابزاری که میدونید کارتتون را آورکلاک کرده با برنامه تست استرس دمای ماکزیمم را چک بفرمائید اگر زیر 93 بود میتونید در آن فرکانس از آن استفاده بفرمائید
پیشنهاد بنده برای آورکلاک نرم افزار msi afterburner و برای تست استرس msi kombustor است
Reza_It93
08-08-14, 21:07
ضمنا یک سوال دیگه داشتم و اون اینه که یه کارت گرافیک 550 afox هست که چیدمان اجزای داخلی اون دقیقا مثل کارت من هست و از چوک فریت r33 و 1ro استفاده میکنه ولی با این تفوت که باس حافظه اون 192 و فرکانس هسته هم 900هست ضمنا دیگر فرقش هم با کارت من سرعت ثابت فنش هست اینم عکسش
nima_hl
08-08-14, 21:10
ضمنا یک سوال دیگه داشتم و اون اینه که یه کارت گرافیک 550 afox هست که چیدمان اجزای داخلی اون دقیقا مثل کارت من هست و از چوک فریت r33 و 1ro استفاده میکنه ولی با این تفوت که باس حافظه اون 192 و فرکانس هسته هم 900هست ضمنا دیگر فرقش هم با کارت من سرعت ثابت فنش هست اینم عکسش
رضا جان من هر چی متنتون را خوندم متوجه سوالتون نشدم
Reza_It93
08-08-14, 21:22
منظورم اینه که ایا این کارت afox و کارت من به خاطر شباهت قطعات و طراحی برد ساخت یک شرکت هست یا نه؟!ضمنا به نظر شما کارت من که پشت جعبه اون برچسب هولوگرام وزارت بازرگانی داره هنوز فکر میکنید oem هست به نظر من شاتل تک یک برند هست نه oem چون تو سایت مت کامپیوتر نوشته برند شاتل تک انگلستان!!چون ما یک شرکت به نام شاتل داریم که تولید کننده مینی پی سی هست شاید به وسیله اون شرکت تحت عنوان شاتل تک این محصولات (مثل کارت کپچر کارت گرافیک مودم گیرنده دیجیتال)رو تو چین تولید میکنه!!!نظرتون چیه؟!
AMD>INTEL
08-08-14, 21:27
100% این کارت oem هست . شاتل تک برند چینی هم نیست مثل onda-jetway و ... نه سایت مشخصی دارد .نه خبر و بررسی حتی تو سایتهای چینی .
Reza_It93
08-08-14, 21:31
حالا با توجه به شباهتش با برند afox از لحاظ طراحی برد ونوع قطعات استغاده شده این کارت طراحی کدوم برند رو داره!!ضمنا شما میفرمایید که شاتل تک برند نیست پس چرا برچسب شبنم که برای اجناس وارداتی تعلق میگیره روش زده!!پس ساخت و طراحی چین هست!!و ضمنا چرا تو مت کامپیوتر زده برند شاتل تک انگلستان شما میتونید یه چک تو نت بکنید!!!
AMD>INTEL
08-08-14, 21:39
حالا با توجه به شباهتش با برند afox از لحاظ طراحی برد ونوع قطعات استغاده شده این کارت طراحی کدوم برند رو داره!!ضمنا شما میفرمایید که شاتل تک برند نیست پس چرا برچسب شبنم که برای اجناس وارداتی تعلق میگیره روش زده!!پس ساخت و طراحی چین هست!!و ضمنا چرا تو مت کامپیوتر زده برند شاتل تک انگلستان شما میتونید یه چک تو نت بکنید!!!
از این ادعا بین شرکت ایرانی کم نبوده . حتی سابقه ریمارک کردن مادربرد هم تو ایران وجود داشته . برچسب شبنم هم نمیتونه منبع استعلام درستی باشه . afox هم اونطوری که دربارش شنیدم یک توضیح کننده محصول هست تا تولید کننده . شما میتونید با یک تماس با همین شرکتی که میگید آدرس سایت شرکت شاتل تک رو بپرسید .
Reza_It93
08-08-14, 21:45
من یک بار به مت کامپیوتر زنگ زدم گفت ساخت چین هست!!!پس چطور برند محبوب گرین سایت خارجی برای خودش نداره در صورتی که سایت ایرانی داره!! واز بهترین برندهای پاور هست!!! شاید کارت شاتل تک هم همینطور باشه و از کیفیت ساخت بالایی برخوردار باشه چون 24 ماه گارانتی تعویض هم داره!! منظورتون از ریمارک چیه!!
- - - Updated - - -
ضمنا و کد برچسب شبنم کارتم رو چک کردم و اسم کارت و ساخت چین هم درست بود پس این برچسب تقلبی نیست!!
Reza_It93
08-08-14, 22:27
لطفا راهنمایی کنید!!
- - - Updated - - -
لطفا راهنمایی کنید!!
Morteza.m1371
08-08-14, 23:01
جسارت نباشه میشه بگید با این همه بحث به چه نتیجه ای میخاید برسید شما که دو ساله از این کارت استفاده کردید یا مشکلتون را بگید یا معلوم کنید به چی میخاید برسید تا دوستان راهنمایی لازم را بکنند.
سپاس.
:11()::11()::11():
Reza_It93
08-08-14, 23:44
دوست عزیز چون من از فروشگاهی که سیستمم رو خریدم چند سال پیش برای یکی از اقوام هم ازش خرید کردم و مشتری اون فروشگاه هستم میخوام بدونم سرم کلا گذاشته یا نه؟!
Reza_It93
09-08-14, 00:26
اقا مرتضی بچه قائمشهری؟؟
Morteza.m1371
09-08-14, 00:29
اقا مرتضی بچه قائمشهری؟؟
آره قربونت.نکنه شما هم شمالی هستی؟
سپاس.
Reza_It93
09-08-14, 01:02
بله حتما فروشگاه رایان کامپیوتر رو میشناسی من از اونجا این کارت رو خریدم!!!
- - - Updated - - -
نظر شما در رابطه با کارت من چیه؟لطفا اگه تخصصی میدونید راهنمایی کنید!!
Morteza.m1371
09-08-14, 13:18
بله حتما فروشگاه رایان کامپیوتر رو میشناسی من از اونجا این کارت رو خریدم!!!
- - - Updated - - -
نظر شما در رابطه با کارت من چیه؟لطفا اگه تخصصی میدونید راهنمایی کنید!!
نه اون شعبه دو رایان کامپیوتر ساری هست من ساروی هستم و از رایان کامپیوتر خیابان فرهنگ ساری خریدم!!
Morteza.m1371
09-08-14, 15:18
من اونجا را نمیشناسم ولی در کل کارتت یکم قدیمی شده اگه بودجه دارید یکی دیگه بگیرید.
سپاس.
Reza_It93
09-08-14, 15:29
نظر تخصصی خودت رو درباره کارتم نگفتی!!!
Morteza.m1371
09-08-14, 15:43
نظر تخصصی خودت رو درباره کارتم نگفتی!!!
عزیز من تخصصی در این زمینه ندارم ولی اونچه که معلومه اینه که کارت شما دیگه بازنشسته شده.
سپاس.
nima_hl
09-08-14, 18:02
آقا رضا یک شرکت بی نامو نشون رفته یه کارت را از یک کارخانه توی چین خریده آورده
شما اگر روی برند حساس هستید باید قبل از خرید تحقیقات میفرمودید
کارت شما یکی از ضعیفترین و ارزان ترین گرافیک 550ti بوده و اگر آن را ارزانتر از برندهای دیگه خریدید سرتون کلاه نرفته ولی اگر گران تر خریدید فروشنده اجهاف کرده
نفرمائید که کارت را x مقدار خریدم چون به دلیل نوسانات بازار هیج یک از ما نمیدانیم در آن تاریخ قیمت بازار چی بوده
لطفا این بحث بدون نتیجه را پایان بدید و اگر مشکل فنی قابل حل توسط ما دارید بیان کنید
Reza_It93
09-08-14, 22:28
دوست عزیز من کارتم رو برج 12 سال 91 237000 تومان خریدم به نظرم قیمتش مناسب بود ولی از کیفیتش همیشه اضطراب دارم ولی طبق تحقیقاتی که من در مورد قطعاتش داشتم متوجه شدم از همون قطعاتی استفارده میشه که در برندهای مطرح بازار استفاده شده مثل خازن جامد قرمز رنگ pli5 و چوک فریت مدل 1ro و r33 و چیپ حافظه هاینیکس! ولی من بیشترین شکم در مورد چیپ انویدیا بود که دوستان فرمودند اصل هست نظر شما در مورد جی پیو کارتم چیه!!!
منظورم همون چیپ هاینیکس و چوک فریت و خازن سالید!!!
Morteza.m1371
09-08-14, 23:29
منظورم همون چیپ هاینیکس و چوک فریت و خازن سالید!!!
بله اصله شما چندین بار پرسیدی اساتیدهم گفتن اصله وقتی جی پی یو کارت شما اینه( GF116 ) پس یعنی اصله در کل انقدر سوالهای تکراری نپرس عزیزم.
سپاس.
Reza_It93
10-08-14, 00:03
دوست عزیز سوالم درباره
چیپ هاینیکس و چوک فریت و خازن سالید بود!!!
Morteza.m1371
10-08-14, 00:27
ما هر چی میگیم باز شما حرف خودتون را میزنید در کل این راه که در پیش گرفتید به ترکستان است.
سپاس.
Reza_It93
10-08-14, 01:13
اقا مرتضی من نظرم در مورد قطعات بود نه چیپ انویدیا لطفا دقت کن بعد جواب بده!!!