سلام دوستان اگه لب تاب سری جدید GAMING که اومده مثلا با قیمت 4 میلیون بگیریم بهتره یا سیستم PC اینترنال ب---م با هزنیه 4 میلیون ؟ دوستان لطفا همه جوانب رو در نظر ب---ید با تشکر !
AMD>INTEL
04-08-14, 13:33
بدون شک اگر قابلیت قابل حمل بودن براتون فاکتور مهمی نیست . pc تهیه کنید .
JiMmY.j
04-08-14, 13:34
سلام دوستان اگه لب تاب سری جدید GAMING که اومده مثلا با قیمت 4 میلیون بگیریم بهتره یا سیستم PC اینترنال ب---م با هزنیه 4 میلیون ؟ با تشکر !
آقا از من به شما نصیحت: تجربه بازی روی لپ تاپ هیچوقت هیچوقت به PC نمی رسه...
حتی به یک دقیقش....Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
04-08-14, 13:36
این مطلب رو هم عنوان کنم . pc قابلیت ارتقا دادن تمام اجزا رو دارد که این نکته بسیار مهمی هست . همچنین از نظر خنکسازی از لپتاپ بدلیل بسته بودن پکیج لپتاپ راحتر میشه خنکسازی کرد .
maysamsina
04-08-14, 13:38
بدون شک اگر قابلیت قابل حمل بودن براتون فاکتور مهمی نیست . pc تهیه کنید .
دوست عزیز بجز حمل نقل برتری PC به لب تاب چی اه ؟ آیا لب تابی که برای گیم طرحای شد ه با قیمت 7 میلیون با PC ای که 7 میلیون بخری بهتر نیست قوی تر و یا ......... ؟؟
- - - Updated - - -
آقا از من به شما نصیحت: تجربه بازی روی لپ تاپ هیچوقت هیچوقت به PC نمی رسه...
حتی به یک دقیقش....Only the registered members can see the link
چطور دوست عزیز دلیلشو میشه بکید ؟
Hessam II
04-08-14, 13:38
دوست عزیز بجز حمل نقل برتری PC به لب تاب چی اه ؟ آیا لب تابی که برای گیم طرحای شد ه با قیمت 7 میلیون با PC ای که 7 میلیون بخری بهتر نیست قوی تر و یا ......... ؟؟
دست کم 2 برابر یک سیستم 7 میلیون قدرتمندتر از یک لپ تاپ 7 میلیونی هست! اصلاً شکی وجود نداره!
شما پردازنده ها و کارت های گرافیک لپ تاپ با PC رو در این لینک مقایسه کنید. متوجه عرایض بنده میشید:
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
04-08-14, 13:40
- - - Updated - - -
1
چطور دوست عزیز دلیلشو میشه بکید ؟
1-قابلیت ارتقا
2-خنکسازی بهتر pc
3- تسلط بیشتر و انتخاب صفحه نمایش بزرگ تر در pc
JiMmY.j
04-08-14, 13:42
من چند سال پیش رو PC بازی می کردم. حسابی از بازی ها، حتی بدترین بازی ها لذت می بردم. غیر قابل توصیف...
ولی بعد از اینکه سیستمم قدیمی شد لپ تاپ خریدم.
هنوز در حسرت 1 دقیقه از اون لذت هستم... :1. (28):
حتی با اینکه این همه بازی ها پیشرفت کردن....
JiMmY.j
04-08-14, 13:44
به خرید لپ تاپ برای بازی اصلاً فکر هم نکن.....
حتی 1 دقیقه....
STUXNET
04-08-14, 15:08
مهمترین معیار طول عمر PC هست که لپ تاپ وسط راه رفیق نیمه راه میشه :give_rose: