سلام دوستان نحوه آپدیت بایوس لبتاب دل 5110 را می خواستم
در ضمن برای ورود به ستاب لبتابم پسورد می خواهد باید چکار کنم سرویس تگم هم DZLXLT1 میباشد ممنون از راهنماییتون
AMD>INTEL
03-08-14, 21:00
سلام دوستان نحوه آپدیت بایوس لبتاب دل 5110 را می خواستم
در ضمن برای ورود به ستاب لبتابم پسورد می خواهد باید چکار کنم سرویس تگم هم DZLXLT1 میباشد ممنون از راهنماییتون
یک hiren boot cd بگیر . اول بایوس رو با برنامه مخصوصا clear cmos password پاک کنید .
برای اپ دیت بایوس . باید از طریق ویندوز عمل کنید باطری رو شارژ کنید 90% حدود. شارژر هم وصل کنید . فایل ستاپ بایوس رو بگیرید و اجرا کنید
unlimited
03-08-14, 21:02
ممنون عزیزم میشه کمی واضح تر توضیح بدهی .
unlimited
03-08-14, 21:06
عزیزم فایل ستاب بایوس را از کجا بگیرم
AMD>INTEL
03-08-14, 21:07
شما ایزو hiren boot cd رو دریافت و رایت کنید . بعد با زدن f12 یا f8 لپتاپ رو با سیدی بوت کنید و از تو لیست برنامه clear cmos password رو پیدا کنید و پسورد رو بایوس رو ریست کنید .
برای اپدیت بایوس هم سرویس تگ رو تو سایت ساپورت دل بزنید و بایوس رو بگیرید .موارد بالا رو رعایت کنید
AMD>INTEL
03-08-14, 21:09
عزیزم فایل ستاب بایوس را از کجا بگیرم
سایت support dell . ازتون سرویس تگ میخواد بعد آخرین بایوس رو بگیرید و اجرا کنید
unlimited
03-08-14, 21:10
عزیزم ممنون از همکاریت اما hiren boot cd را از کجا بگیرم . در ضمن به سایت ساپورت دل وصل نمیشم
AMD>INTEL
03-08-14, 21:18
عزیزم ممنون از همکاریت اما hiren boot cd را از کجا بگیرم . در ضمن به سایت ساپورت دل وصل نمیشم
بله چون ip ایران رو بسته باید با فیل ^تر شک^ن وارد بشید .
Download Hiren’s BootCD 15.2 | HBCD Fan & Discussion Platform (Only the registered members can see the link)
با BIOS Cracker 5.0 که تو این سیدی هست رمز بایوس رو ریست میکنی
unlimited
03-08-14, 21:39
ممنون عزیزم امیدوارم همیشه تندرست و سالم خصوصا آنلاین باشی و اگر ممکنه راههای دیگر تماس با شما را بدانم .
AMD>INTEL
03-08-14, 21:41
ممنون عزیزم امیدوارم همیشه تندرست و سالم خصوصا آنلاین باشی و اگر ممکنه راههای دیگر تماس با شما را بدانم .
من همینجا هستم عموما . شما ایرادی بود تو تاپیک اعلام کنید . من و یا دیگر رفقا جواب میدیم .:11():
هر کسی یک جور عبادت میکنه . عبادت ما هم اینطوریه .
unlimited
03-08-14, 22:06
خیلی مزاحمت شدم میشه آموزش hiren boot cd را بصورت پی دی اف و یا جور دیگری بگی
AMD>INTEL
03-08-14, 22:10
خیلی مزاحمت شدم میشه آموزش hiren boot cd را بصورت پی دی اف و یا جور دیگری بگی
آموزش نداره گرامی . شما فایل ایزو رو رایت و لپتاپ رو باهاش بوت کن . در قسمت BIOS / CMOS Tools دنبال bios cracker بگرد و رمز ستاپ رو ریست کن
شما یکبار تو محیط ویندوز این برنامه رو اجرا کن شاید نیازی به بوت هیرن نباشه
Only the registered members can see the link
unlimited
16-09-14, 20:32
سلام دوستان نرم افزاری هست که بشود بایوس لبتاب دل 5110 را آپدیت یا پسوردش را برداشت . ممنون
AMD>INTEL
16-09-14, 20:45
سلام دوستان نرم افزاری هست که بشود بایوس لبتاب دل 5110 را آپدیت یا پسوردش را برداشت . ممنون
با برنامه BIOS Cracker 5.0 که تو hiren boot cd هست . میشه پسورد بایوس رو برداشت
unlimited
16-09-14, 21:23
عزیزم برنامه BIOS Cracker 5.0 که تو hiren boot cd هست را از کجا دانلود کنم
AMD>INTEL
16-09-14, 21:33
عزیزم برنامه BIOS Cracker 5.0 که تو hiren boot cd هست را از کجا دانلود کنم
توی خود هیرن بوت سیدی هست .
unlimited
17-09-14, 20:56
سلام AMD INTEL عزیزم ممنون از راهنمایی شما . من هیرن بوت سیدی 15.2 را دانلود و روی سی دی رایت کردم لطفا بفرمایید چگونه ازش استفاده کنم . خیلی ممنون
AMD>INTEL
17-09-14, 20:59
سلام AMD INTEL عزیزم ممنون از راهنمایی شما . من هیرن بوت سیدی 15.2 را دانلود و روی سی دی رایت کردم لطفا بفرمایید چگونه ازش استفاده کنم . خیلی ممنون
عزیز دل برادر باید سیستم رو با همین سیدی بوت کنی و دنبال این برنامه بگردی در منوهای این برنامه تو قسمت dosprogram هست BIOS / CMOS Tools
unlimited
17-09-14, 21:37
خیلی اذیتت می کنم شرمنده اما بوت کردم ولی کیبورد لبتابم قفل کرد و گزینه های آن با علامتهای بالا و پایین وچب و راست تغییر نمی کرد تا روی گزینه مربوطه بروم .
AMD>INTEL
17-09-14, 21:45
خیلی اذیتت می کنم شرمنده اما بوت کردم ولی کیبورد لبتابم قفل کرد و گزینه های آن با علامتهای بالا و پایین وچب و راست تغییر نمی کرد تا روی گزینه مربوطه بروم .
با یک کیبرد usb امتحان کن .
unlimited
17-09-14, 22:01
AMDعزیزم که خیلی مزاحمت شدم . من بوت شدم و تا BIOS/CMOS TOOLS رفتم و بطور اتومات BIOS CRACKER 5.0 را اجرا و برنامه کارهایی را اتومات انجام داد و به R>TOOLS رسید و باید جلوی آن چیزی را تایپ کنم و من نمیدانم در این مرحله باید چه کنم و یا چه عددی و یا چه حروفی و یا ..... را وارد کنم .
AMD>INTEL
17-09-14, 22:02
عزیزم که خیلی مزاحمت شدم . من بوت شدم و تا BIOS/CMOS TOOLS رفتم و بطور اتومات BIOS CRACKER 5.0 را اجرا و برنامه کارهایی را اتومات انجام داد و به R>TOOLS رسید و باید جلوی آن چیزی را تایپ کنم و من نمیدانم در این مرحله باید چه کنم و یا چه عددی و یا چه حروفی و یا ..... را وارد کنم .
خیر ریست کنید
unlimited
17-09-14, 22:09
AMD جان من سیستم را ریست هم کردم ولی رمز بایوس برداشته نشد . در ضمن منظور شما ریست پسورد در بایوس کراکر هست یا ریبوت سیستم
unlimited
17-09-14, 22:14
AMD جان من سیستم را ریست هم کردم ولی رمز بایوس برداشته نشد . در ضمن منظور شما ریست پسورد در بایوس کراکر هست یا ریبوت سیستم
-
AMD>INTEL
17-09-14, 22:22
-
اگر این برنامه نتونه باید توسط تعمیرکار بایوس clear بشه . شما یک کاری کنید . بایوس لپتاپ رو تحت ویندوز اپدیت کن شاید پسورد بایوس هم پاک بشه
unlimited
17-09-14, 22:33
خسته نباشی و بروم دنبال تعمیر کار شبت بخیر
AMD>INTEL
17-09-14, 22:36
خسته نباشی و بروم دنبال تعمیر کار شبت بخیر
قبلش اپدیت بایوس رو امتحان کنید .
این برنامه تحت ویندوز هم تست کن
CMOS De-Animator
unlimited
19-09-14, 17:39
سلام AMD>INTEL عزیزم من آپدیت بایوس را بلد نیستم چون نمی توانم آپدیت جدید بایوس را از دل بگیرم و فیلتر شکن هم ندارم . اگر نرم افزاری برای آپدیت بایوس و یا چیز دیگری هست لطفا راهنماییم کنید و ممنونم از شما که اینقدر اکتیو و فعال و دلسوز هستید و میخواستم بدانم که برنامه CMOS De-Animator در هایرنت بایوس است یا باید از جایی دانلود کنم .و ببخشید چون دو روز نبودم
AMD>INTEL
19-09-14, 18:09
سلام AMD>INTEL عزیزم من آپدیت بایوس را بلد نیستم چون نمی توانم آپدیت جدید بایوس را از دل بگیرم و فیلتر شکن هم ندارم . اگر نرم افزاری برای آپدیت بایوس و یا چیز دیگری هست لطفا راهنماییم کنید و ممنونم از شما که اینقدر اکتیو و فعال و دلسوز هستید و میخواستم بدانم که برنامه CMOS De-Animator در هایرنت بایوس است یا باید از جایی دانلود کنم .و ببخشید چون دو روز نبودم
مدل لپتاپتون هم بگید .
از اینجا دانلود کنید CMOS De-Animator
unlimited
19-09-14, 18:22
مدل دستگاه دل 5110 R15 INSPIRON
AMD>INTEL
19-09-14, 18:24
مدل دستگاه دل 5110 R15 INSPIRON
service tag دستگاه که زیر دستگاه هست رو هم بگید .
unlimited
19-09-14, 18:46
سرویس تگ دستگاه DZLXLT1
AMD>INTEL
19-09-14, 19:00
سرویس تگ دستگاه DZLXLT1
باید با کمک فیلتر ^^شکن . بایوسش رو بگیرید . حدود 3 مگ هست . کار سختی نیست . بایوس رو دانلود کنید . شارژ حداقل 50% و شارژر وصل باشه و اون فایل بایوس رو اجرا کنید .
unlimited
19-09-14, 19:12
ممنونم و اینکار راانجام می دهم و بعدا نتیجه را بهت می گویم . شب بخیر
unlimited
21-09-14, 19:44
سلام AMD> INTEL عزیز و شبت بخیر من به سایت دل رفتم و با دادن سرویس تگ به دانلود درایورها رسیدم و خواستم ورژن A10 بایوس را دانلود کنم ولی دو روزه که نمی تونم و دانلود منیجرم پیغام نیافتن سرور را می دهد .لطفا اگر فایل دانلود شده بایوس را دارید لطف کنید برام قرار بدهید . ممنون
AMD>INTEL
21-09-14, 19:50
برات اپلود کردم . فقط فشرده کردم که باید انزیپ کنی
Download N5110A11 (1) rar (Only the registered members can see the link)
unlimited
21-09-14, 20:32
واقعا شرمنده ام فایلو آنزیپ کردم و آنتی ویروسم را غیر فعال و برنامه های در حال اجرا را هم بستم و فایلو اجرا و دو پنجره اخطاریا پیغامی را هم که داد ok کردم ولی هیچ اتفاقی نمی افته انگار که فایل اجرا نمی شه ؟ چرا
AMD>INTEL
21-09-14, 20:33
واقعا شرمنده ام فایلو آنزیپ کردم و آنتی ویروسم را غیر فعال و برنامه های در حال اجرا را هم بستم و فایلو اجرا و دو پنجره اخطاریا پیغامی را هم که داد ok کردم ولی هیچ اتفاقی نمی افته انگار که فایل اجرا نمی شه ؟ چرا
تو پیغام خطا چی نوشته . یکبار باید انزیپ میکردید .
unlimited
21-09-14, 20:39
پیغام خطا نمی دهد و پنجره ای باز میشو د که می خواهید ادامه به فلش کردن بایوس دهید و فایلهای اضافه را ببندید و وقتی ok می کنم هیچ اتفاق دیگری نمی افتد و انگار نه انگار که فایل را اجرا می کنم و فقط یکبار آنزیپ کردم . در ضمن من فقط روی فابل آنزیپ شده اینتر زدم و اگر کارهای دیگری نیز باید انجام دهم نمی دانم
AMD>INTEL
21-09-14, 20:42
هیچ پیغام خطایی نمی دهد و انگار نه انگار که فایل را اجرا می کنم و فقط یکبار آنزیپ کردم . در ضمن من فقط روی فابل آنزیپ شده اینتر زدم و اگر کارهای دیگری نیز باید انجام دهم نمی دانم
کلیک راست run as admin رو بزنید.شارژر وصله ؟؟!
unlimited
21-09-14, 20:51
run as admin راهم زدم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد شارژرم هم وصله
unlimited
21-09-14, 20:57
run as admin را هم زدم و شارژر هم وصله
AMD>INTEL
21-09-14, 21:08
شما compatibility بگذار روی xp sp3 شاید درست اجرا شد . به نظر میرسه ویندوزتون مشکل داره
unlimited
21-09-14, 21:20
اینکارم کردم نشد و مطمئنم که ویندوزم هم مشکلی نداره
AMD>INTEL
21-09-14, 21:28
اینکارم کردم نشد و مطمئنم که ویندوزم هم مشکلی نداره
برنامه صفحه قبل که تحت ویندوز گففتم هم تست کنید . این اپدیت بایوس وقتی اجرا نشه یعنی مشکلی تو ویندوز شما هست .
Download N5110A11 (3) rar (Only the registered members can see the link)
unlimited
21-09-14, 22:33
فایلو اجرا و بایوسم آپدیت شده و به ورژن A11 ارتقا یافت ولی همچنان برای ورود به ستاب دستگاه پسورد می خواهد . چرا
AMD>INTEL
21-09-14, 22:41
فایلو اجرا و بایوسم آپدیت شده و به ورژن A11 ارتقا یافت ولی همچنان برای ورود به ستاب دستگاه پسورد می خواهد . چرا
برنامه صفحه قبل رو امتحان کنید . اگر جواب نداد باید سخت افزاری ریست بشه
unlimited
22-09-14, 19:22
سلام دوست خوبم AMD>INTEL منظورت از برنامه صفحه قبل رو امتحان کن چه برنامه ای هست . در ضمن بعضی سایتها هستند که با دریافت مبلغی با استفاده از سرویس تگ رمز ورود به ستاب را می دهند . آیا اینکار آنها عملی و معتبر است ؟ ممنون
AMD>INTEL
22-09-14, 19:25
قبلش اپدیت بایوس رو امتحان کنید .
این برنامه تحت ویندوز هم تست کن
CMOS De-Animator
ST-WARE Softworks - BOGIN, JR. (Only the registered members can see the link)
اون سایت ها من اطلاعی ندارم .
-------------
این برنامه هم تو هیرن بوت سیدی هست
KillCMOS
unlimited
22-09-14, 19:37
تشکر میکنم از زحماتت و به کمک شما خیلی راهها را امتحان کردم از جمله CMOS De-Animator و آپدیت بایوس و...... ولی پسورد ستاب دستگاهم حذف نشد و از شما فعلا خداحافظی می کنم . خداوند یاریگر شما باشد .
AMD>INTEL
22-09-14, 19:41
تشکر میکنم از زحماتت و به کمک شما خیلی راهها را امتحان کردم از جمله CMOS De-Animator و آپدیت بایوس و...... ولی پسورد ستاب دستگاهم حذف نشد و از شما فعلا خداحافظی می کنم . خداوند یاریگر شما باشد .
این برنامه هم تو هیرن هست امتحان کن
KillCMOS
unlimited
24-09-14, 20:48
سلام راهی هست که مدت زمان کارکرد لبتاب را دانست ؟
AMD>INTEL
24-09-14, 20:50
سلام راهی هست که مدت زمان کارکرد لبتاب را دانست ؟
میشه از مدت زمان هارد دستگاه تقریبا فهمید . با برنامه HD SENITEL
unlimited
24-09-14, 21:00
من این برنامه را دارم Hard Disk Sentinel Pro 4.50 Build 6845
AMD>INTEL
24-09-14, 21:03
من این برنامه را دارم Hard Disk Sentinel Pro 4.50 Build 6845
POWER ON TIME رو چک کنید
صادق امینی
14-08-15, 15:05
سلام برای آپدیت بایوس لب تاب دل 5110 پس از دانلود فایل و اجرای آن ارور می دهد؟
AMD>INTEL
14-08-15, 15:17
سلام برای آپدیت بایوس لب تاب دل 5110 پس از دانلود فایل و اجرای آن ارور می دهد؟
باطری باید حداقل 40 درصد شارژ داشته باشد . شارژر باید به لپتاپ متصل باشه .
amirninjo
02-04-16, 15:51
سلام دوست گرامی برای آپدیت بایوس dell 5110 به سایت دل مراجعه کردم منتها 2 مدل برای دانلود دارد a11 و a06 کدومو باید نصب کرد؟؟؟
ممنون
AMD>INTEL
02-04-16, 15:58
سلام دوست گرامی برای آپدیت بایوس dell 5110 به سایت دل مراجعه کردم منتها 2 مدل برای دانلود دارد a11 و a06 کدومو باید نصب کرد؟؟؟
ممنون
درود
آپدیت بایوس واسه پشتیبانی از سخت افزار های جدید هست و اگه مشکلی (سخت افزاری پیش بیاد با ) آپدیت بایوس تا 90 درصد درست میشه ولی هر سیستمی رو نباید بایوس ش رو آپدیت کرد (اگه سیستم قدیمی باشه) چون باعث ناپایداری تو ی سیستم میشه.
javaheri69
02-04-16, 16:29
درود
آپدیت بایوس واسه پشتیبانی از سخت افزار های جدید هست و اگه مشکلی (سخت افزاری پیش بیاد با ) آپدیت بایوس تا 90 درصد درست میشه ولی هر سیستمی رو نباید بایوس ش رو آپدیت کرد (اگه سیستم قدیمی باشه) چون باعث ناپایداری تو ی سیستم میشه.
یعنی شما میگی بایوس مو اپدیت نکنم؟؟؟؟؟؟از کجا بفهمم بایوس م اپدیت چه ورژن هست.میشه بگی.
salpc
02-04-16, 16:33
یعنی شما میگی بایوس مو اپدیت نکنم؟؟؟؟؟؟از کجا بفهمم بایوس م اپدیت چه ورژن هست.میشه بگی.
درود
از قسمت :
Run> اینو تایپ کنید:msinfo32 و ok
System Summary (همونی که فعال هست ورژن بایوس رو نشون میده)
قطعه ی جدید رو سیستم نصب کردی که می خوای آپدیتش بکنی ؟ (درصورتی که اون قطعه درست و بدون مشکل کار میکنه نیازی به آپدیت بایوس نداری.)
موفق باشید.
javaheri69
02-04-16, 16:37
درود
از قسمت :
Run> اینو تایپ کنید:msinfo32 و ok
System Summary (همونی که فعال هست ورژن بایوس رو نشون میده)
قطعه ی جدید رو سیستم نصب کردی که می خوای آپدیتش بکنی ؟ (درصورتی که اون قطعه درست و بدون مشکل کار میکنه نیازی به آپدیت بایوس نداری.)
موفق باشید.
خب حالا کدوم قسمت مربوط به بایوس میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
javaheri69
02-04-16, 16:42
خب حالا کدوم قسمت مربوط به بایوس میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتون اینه>>
ایا نیاز به اپدیت داره یا نbios version/data american megatrends inc p1.90 10/01/2013
salpc
02-04-16, 16:47
منظورتون اینه>>
ایا نیاز به اپدیت داره یا نbios version/data american megatrends inc p1.90 10/01/2013
این قسمت:
Only the registered members can see the linkراهنمایی-نحوه-آپدیت-بایوس-لپ-تاپ-دل-5110-a-untitled-jpg
اگه یه سخت افزار جدید نصب کردی و خوب کار نمیکنه میتونی آپدیت بکنی درغیر اینصورت نمی خواد.
AMD>INTEL
02-04-16, 16:51
اپدیت بایوس فقط برای زمانی هست که مشکل عدم سازگاری با قطعات جدید پیش میاد و گرنه نیازی به اپدیت نیست . در کل وقتی سیستم به خوبی کار میکنه بایوس را اپدیت نکنید .
javaheri69
02-04-16, 16:52
این قسمت:
Only the registered members can see the linkراهنمایی-نحوه-آپدیت-بایوس-لپ-تاپ-دل-5110-a-untitled-jpg
اگه یه سخت افزار جدید نصب کردی و خوب کار نمیکنه میتونی آپدیت بکنی درغیر اینصورت نمی خواد.
بسیار عالی از من 2.5هست.ایا نیاز به اپدیت داره یا ن؟؟؟میشه نگاه کنید به سایتی که اپدیت داره ببینید جدید اومده یا ن؟؟:love:
javaheri69
02-04-16, 17:07
امید جون میشه جواب بدی عزیزم.این دوست ما بلد نیست قک کنم..کار خودته:give_rose:
AMD>INTEL
02-04-16, 17:19
امید جون میشه جواب بدی عزیزم.این دوست ما بلد نیست قک کنم..کار خودته:give_rose:
این دوستمون به خوبی شما راهنمایی کردند . اینطور قضاوت کردن درست نیست . ایشون یکی از کاربران خوب انجمن هستند .
شما مدل مادربردت را با CPU-Z قسمت MAIN در میارید . سایت سازنده را چک میکنید .
اگر دستگاهت داره درست کار میکنه دست به بایوس نزن . چون ممکنه مشکلی موقع اپدیت پیش بیاد و سیستم بوت نشه .
saha_s2
15-02-17, 21:54
سلام دوستان کمکم کنید لبتاب من Dell Inspiron N5110 هست وقتی در لبتاب رو میبندم یا ازش استفاده نمیکنم صفه رو حالت تاریک یا اسلیپ میره بعد از اسلیپ اصلا صفحه روشن نمیشه تاریکه باید پاور رو بازم بگیرم از نوع روشنش کنم پرسیدم مثل اینکه از بایوس هست و باید بایوس رو آپدیت کرد ولی تو سایت دل چه با ^^^ شکن چه بدون ^^^ شکن دانلود نمیکنه ... لطفا کمکم کنید...
AMD>INTEL
15-02-17, 22:10
سلام دوستان کمکم کنید لبتاب من Dell Inspiron N5110 هست وقتی در لبتاب رو میبندم یا ازش استفاده نمیکنم صفه رو حالت تاریک یا اسلیپ میره بعد از اسلیپ اصلا صفحه روشن نمیشه تاریکه باید پاور رو بازم بگیرم از نوع روشنش کنم پرسیدم مثل اینکه از بایوس هست و باید بایوس رو آپدیت کرد ولی تو سایت دل چه با ^^^ شکن چه بدون ^^^ شکن دانلود نمیکنه ... لطفا کمکم کنید...
همین الان تست کردم بدون مشکل دانلود شد .
saha_s2
16-02-17, 15:49
منم تونستم دانلود کنم ول همون نسخه ای بود که رو سیستمم نصبه نسخه A11 ...ولی همچنان تو حالت اسلیپ موقع بستن در لبتاب و باز کردن مجدد صفحه مانیتور سیاه معمولا با تکان دادن موس یا کلیک کردن باید صفحه روشن بشه ولی این اتفاق نمیفته و مجبور میشم کلید پاور رو نگه درم سیستم رو خاموش کنم و از نوع روشنش کنم کسی میدونه کمک کنه
AMD>INTEL
16-02-17, 17:51
منم تونستم دانلود کنم ول همون نسخه ای بود که رو سیستمم نصبه نسخه A11 ...ولی همچنان تو حالت اسلیپ موقع بستن در لبتاب و باز کردن مجدد صفحه مانیتور سیاه معمولا با تکان دادن موس یا کلیک کردن باید صفحه روشن بشه ولی این اتفاق نمیفته و مجبور میشم کلید پاور رو نگه درم سیستم رو خاموش کنم و از نوع روشنش کنم کسی میدونه کمک کنه
موارد زیر برای Hp هست . ولی تست کنید .
شما حتما درایورها را کامل نصب کن
mortezafox
08-05-17, 12:41
باطری باید حداقل 40 درصد شارژ داشته باشد . شارژر باید به لپتاپ متصل باشه .
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی . Dell 5110 دارم و چند روزی هست موقع روشن کردن بوق ممتد ۵ تایی میزنه دوستان کسی میتونه کمک کنه ایراد از کجاست ممنونم
arezoojoon
17-09-23, 06:23
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی . Dell 5110 دارم و چند روزی هست موقع روشن کردن بوق ممتد ۵ تایی میزنه دوستان کسی میتونه کمک کنه ایراد از کجاست ممنونم