ورود

مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن ویندوز و ریست کردن برای کارایی دوباره!!

Ghaioom
03-08-14, 18:34
سلام

مدتیه این سیستم قدیمی یهو ویندوزش میهنگه و هیچی کار نمیکنه و باید ریست کرد!

موندم مشکل از چی میتونه باشه! یه جا گفته شده مشکل از هارده یه جا گفتن از خازن دور سی پی یو. خازن که تمیز بود و چیزای دیگه.

نمیدونم مشکل از چیه؟! تا حالا اینجوری نشده بود! تو عمرم !

بخش سیستم عامل هم نداشتیم که اونجا بزنم.

AMD>INTEL
03-08-14, 18:57
یک شات از hwmonitor بگیرید .

Ghaioom
03-08-14, 19:07
یک شات از hwmonitor بگیرید .

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
03-08-14, 19:09

برادر پاور سیستمت چیه . فن cpu هم احتمالا درست جا نزدید .مشخصات دقیق قطعات سیستم رو بنویسید .

Ghaioom
04-08-14, 13:46
برادر پاور سیستمت چیه . فن cpu هم احتمالا درست جا نزدید .مشخصات دقیق قطعات سیستم رو بنویسید .

tanus !

فن سی پی یو رو تا حالا دست نزدیم اخوی!

AMD>INTEL
04-08-14, 13:55
به دلیل قدیمی بودن قطعات میتونه از هر کدوم از قطعات سیستم باشه . برای چنین سیستمی با این وضعیت تنها راه درست عیب بابی . چک کردن با قطعات جایگزین و پیدا کردن قطعه خراب هست .
برای شروع با این برنامه burn in tets یک تست کامل بگیرید .
PassMark BurnInTest download page (Only the registered members can see the link)

Ghaioom
05-08-14, 13:13
به دلیل قدیمی بودن قطعات میتونه از هر کدوم از قطعات سیستم باشه . برای چنین سیستمی با این وضعیت تنها راه درست عیب بابی . چک کردن با قطعات جایگزین و پیدا کردن قطعه خراب هست .
برای شروع با این برنامه burn in tets یک تست کامل بگیرید .
PassMark BurnInTest download page (Only the registered members can see the link)

سلام.

تست شد. نسخه استاندارد رو دان کردم بعد گزینه Start selected tests رو باید بزنم دیگه؟ خب اینم عکس پایانیش:

هیچ خطایی نداشتن قطعات!

AMD>INTEL
05-08-14, 13:16
سلام.

تست شد. نسخه استاندارد رو دان کردم بعد گزینه Start selected tests رو باید بزنم دیگه؟ خب اینم عکس پایانیش:

هیچ خطایی نداشتن قطعات!

توی قسمت test duty cycle زمان رو نیم ساعت بگذار و فشار روی قطعات رو 70 بگذار

Ghaioom
05-08-14, 13:23

داش نسخه تریال گذاشتی اونجاش غیرفعاله حالا باید نسخه کرک دار بگیرم بتستم :lol:

بعدا تستو میزارم :1. (35):

ویرایش:

ای بابا الان سرچیدم نسخه 8 رو نزاشتن با کرک ! نسخه 7 بود. همینو میگریم پس چاره نیس D:

نسخه حرفه ای چه فرقی با این داره؟ فرقی میکنه اونو بگیرم یا اینو؟

AMD>INTEL
05-08-14, 14:02
داش نسخه تریال گذاشتی اونجاش غیرفعاله حالا باید نسخه کرک دار بگیرم بتستم :lol:

بعدا تستو میزارم :1. (35):

ویرایش:

ای بابا الان سرچیدم نسخه 8 رو نزاشتن با کرک ! نسخه 7 بود. همینو میگریم پس چاره نیس D:

نسخه حرفه ای چه فرقی با این داره؟ فرقی میکنه اونو بگیرم یا اینو؟

فرقی نداره خیلی زیاد

javadshahvand
05-08-14, 18:04
ظاهر قطعات رو هم چک کن

STUXNET
06-08-14, 09:12
اگرگرافیکتون فندار هست چک کنید !
به فن پاورهم توجه بفرماییدایرادی نداشته باشه !

Ghaioom
07-08-14, 10:04
هیچ خطایی نداد!

اگرگرافیکتون فندار هست چک کنید !
به فن پاورهم توجه بفرماییدایرادی نداشته باشه !
فن نداره.
اونم به درستی میچرخه.
فن ها مشکلی ندارن مثل قبلن.

AMD>INTEL
07-08-14, 10:13
یک شات با HD SENITEL از وضعیت هاردت بگیر .

Ghaioom
07-08-14, 11:04
یک شات با HD SENITEL از وضعیت هاردت بگیر .
بفرمایید

AMD>INTEL
07-08-14, 11:26
یک راه حل بهتون میدم ولی باید با دقت انجام بشه اندازه نیم عدس روی چیپست شمالی خمیر سیلیکون بزنید .همینطور به CPU . مادربرد و فن CPU رو با دستگاه دمنده تمیز کنید .

Ghaioom
07-08-14, 12:30
یک راه حل بهتون میدم ولی باید با دقت انجام بشه اندازه نیم عدس روی چیپست شمالی خمیر سیلیکون بزنید .همینطور به CPU . مادربرد و فن CPU رو با دستگاه دمنده تمیز کنید .

چیپست شمالی اینه؟

خمیر سیلیکون که دستم نیس. یکی قبلا بهم خمیر zp رو پیشنهاد داد ولی پرسیدم از یه خدماتی نداشت. اسمشم نشنیده بود! :پی
خمیر zp بگیرم به نظرتون؟ تو اینترنت شاید باشه. یا باید برم شهر بگردم.

دستگاه دمنده دستی که نخریدم هنوز ولی از اون بزرگاش هست این دوروبر. خودمم تصمیم داشتم بزودی برم کیسو تمیز کنم باهاش D: !

تو برنامه ای که گفتین به نظرتون دمای هارد بالا نیست؟

AMD>INTEL
07-08-14, 12:35
چیپست شمالی اینه؟

خمیر سیلیکون که دستم نیس. یکی قبلا بهم خمیر zp رو پیشنهاد داد ولی پرسیدم از یه خدماتی نداشت. اسمشم نشنیده بود! :پی
خمیر zp بگیرم به نظرتون؟ تو اینترنت شاید باشه. یا باید برم شهر بگردم.

دستگاه دمنده دستی که نخریدم هنوز ولی از اون بزرگاش هست این دوروبر. خودمم تصمیم داشتم بزودی برم کیسو تمیز کنم باهاش D: !

تو برنامه ای که گفتین به نظرتون دمای هارد بالا نیست؟

بله اونی هست که روش نوشته north bridge
خمیر معمولی هم بگیرید کار شما رو راه میندازه . بله یک باد گیری لازمه .مشکل شما تقریبا حرارتی هست .

Ghaioom
07-08-14, 16:05
بله اونی هست که روش نوشته north bridge
خمیر معمولی هم بگیرید کار شما رو راه میندازه . بله یک باد گیری لازمه .مشکل شما تقریبا حرارتی هست .

دمای سی پی یو که خوب بود! چرا خمیر؟

در ضمن خیلی کم اتفاق میفته که یهو سیستم ریست میشه!

AMD>INTEL
07-08-14, 16:35
دمای سی پی یو که خوب بود! چرا خمیر؟

در ضمن خیلی کم اتفاق میفته که یهو سیستم ریست میشه!

دما رو درست نشون نداده بود . یکی از دماهای سطح برد بالا بود که احتمال زیاد cpu هست .
اگر مدت زیادی فن باز نشده . خمیر سیلیکون زیرش خشک میشه . باید یکسال یکدفعه خمیر روی پردازنده تجدید بشه .
در مورد ریست هم یک تست با memtest بگیرید .

Ghaioom
09-08-14, 09:46

سلام.

ببخشید این چیپست شمالی چطوری در میاد؟! باید مادربورد رو باز کنم؟ اینطوری سخت میشه که! آموزش درست حسابی هم پیدا نکردم. احتمالا باید مادربورد باز بشه؟ در ضمن فشاری هستش دوتا پیجش. gigabyte

الان دو تا پیجش رو باز کردم ولی بیرون نمیاد. الانم همینجوری سیستم رو روشن میکنم دو سه بار یه جوری حس ریستارت رو داره یعنی دو سه بار چراغای سی دی رام ها روشن خاموش میشه.
فک کنم به خاطر اون چیپست هست که الانم نمیتونم چرا جاش بزنم. اصلا چجوری باید پیجاشو سفت کنم؟ هر کاری میکنم نمیشه!

AMD>INTEL
09-08-14, 09:48
سلام.

ببخشید این چیپست شمالی چطوری در میاد؟! باید مادربورد رو باز کنم؟ اینطوری سخت میشه که! آموزش درست حسابی هم پیدا نکردم. احتمالا باید مادربورد باز بشه؟ در ضمن فشاری هستش دوتا پیجش. gigabyte

احتیاج به مهارت دارد . ممکنه موقع در آوردن به روی برد آسیب بزنید .

Ghaioom
09-08-14, 10:00
احتیاج به مهارت دارد . ممکنه موقع در آوردن به روی برد آسیب بزنید .

پست قبل ویرایش شد لطفاببینید.

در ضمن یعنی لازم نیست مادربورد در بیارم؟ پس چطوری باز میشه اون بالای چیپست بگید؟

AMD>INTEL
09-08-14, 10:59
پست قبل ویرایش شد لطفاببینید.

در ضمن یعنی لازم نیست مادربورد در بیارم؟ پس چطوری باز میشه اون بالای چیپست بگید؟

نمیدونم دقیقا چه کار کردید ؟ اگر مهارت ندارید بهتره به شخصی که وارد هست بسپارید .

Ghaioom
09-08-14, 11:19
نمیدونم دقیقا چه کار کردید ؟ اگر مهارت ندارید بهتره به شخصی که وارد هست بسپارید .

هیچی فقط خواستم همون روپوششو در بیارم که فقط پیچش اومد بالا از اونور باید هلش بدم بیرون. فک کنم چون الان سفت نیست سیستم بوت نمیشه من به چیز اضافی ای دست نزدم. الان که سمت دیگه کاور کیس رو باز کردم دیدم انگار میشه با یه انبر دستی چیزی میشه اون روپوش چیپست رو برداشت. ولی در بیارم هم نمیدونم چطوری باید جا زد. الان که جا زده شده ولی فقط پیجاش یکم اومده بالا و هر چی فشار میدم که بخوام سفتش کنم پیجاشو سفت نمیشه! نمیدونم چشه. با فشار سفت نشه با چی باید سفت بشه پس! عجبا :1. (27):

AMD>INTEL
09-08-14, 11:31
هیچی فقط خواستم همون روپوششو در بیارم که فقط پیچش اومد بالا از اونور باید هلش بدم بیرون. فک کنم چون الان سفت نیست سیستم بوت نمیشه من به چیز اضافی ای دست نزدم. الان که سمت دیگه کاور کیس رو باز کردم دیدم انگار میشه با یه انبر دستی چیزی میشه اون روپوش چیپست رو برداشت. ولی در بیارم هم نمیدونم چطوری باید جا زد. الان که جا زده شده ولی فقط پیجاش یکم اومده بالا و هر چی فشار میدم که بخوام سفتش کنم پیجاشو سفت نمیشه! نمیدونم چشه. با فشار سفت نشه با چی باید سفت بشه پس! عجبا :1. (27):

پیچی نیست . همون بصورت پین هست و فشاری .

Ghaioom
09-08-14, 12:30
پیچی نیست . همون بصورت پین هست و فشاری .

میدونم همون. من هواسم نبود اسمشو چی بگم ! من که موندم چطوری پینشو باز کنم . پینش نرمه الان سفت نیست باید در بیاد ولی باید به پشتش دترسی داشته باشم. با یه انبر دستی که نازک باشه باید پشت پین رو بزنم تا بتونم درش بیارم یا باید کل مادربورد در بیاد ! والا خسته شدم

استاد این سیس قاط زده الان بوت نمیشه. قطعات هم در میارم روشن میکنم بوق نمیزنه. احتمالا از پاوره؟ یه سیستم دیگه هستش مال اونو تست کنم ببینم پاورشو؟

آخه چرا باید اینطوری بشه. به پاور که من دست نزدم اخه اگه از پاور باشه!

وقتی سیستم رو ریست میکنی چراغای سی دی درایوها روشن خاموش میشه. اینم الان اینطوریه وقتی سیس رو روشن میکنی بوت نمیشه و دو بار اینطوری میشه و همینجوری میمونه هیچی نمیاد!

همیشه باید آدم یه تجربه کسب کنه که دفعه بعد بدونه راه حلو. منم که همیشه در حال کسب کردن تجربه های متفاوتی هستم تو زندگی! اینم الان واسه خودش یه تجربه شده. بعد درست کردنش یه تجربه جدید میشه!

AMD>INTEL
09-08-14, 12:58
میدونم همون. من هواسم نبود اسمشو چی بگم ! من که موندم چطوری پینشو باز کنم . پینش نرمه الان سفت نیست باید در بیاد ولی باید به پشتش دترسی داشته باشم. با یه انبر دستی که نازک باشه باید پشت پین رو بزنم تا بتونم درش بیارم یا باید کل مادربورد در بیاد ! والا خسته شدم

استاد این سیس قاط زده الان بوت نمیشه. قطعات هم در میارم روشن میکنم بوق نمیزنه. احتمالا از پاوره؟ یه سیستم دیگه هستش مال اونو تست کنم ببینم پاورشو؟

آخه چرا باید اینطوری بشه. به پاور که من دست نزدم اخه اگه از پاور باشه!

وقتی سیستم رو ریست میکنی چراغای سی دی درایوها روشن خاموش میشه. اینم الان اینطوریه وقتی سیس رو روشن میکنی بوت نمیشه و دو بار اینطوری میشه و همینجوری میمونه هیچی نمیاد!

همیشه باید آدم یه تجربه کسب کنه که دفعه بعد بدونه راه حلو. منم که همیشه در حال کسب کردن تجربه های متفاوتی هستم تو زندگی! اینم الان واسه خودش یه تجربه شده. بعد درست کردنش یه تجربه جدید میشه!

از بایوسش هست احتمال زیاد . یکبار clear cmos کنید

Ghaioom
09-08-14, 13:44
از بایوسش هست احتمال زیاد . یکبار clear cmos کنید

من از طریق این آموزش:
رفتم ولی نشد بازم مثل قبله! :1. (28):

باتری رو در آوردم چند دقیقه بعد وصلیدم. نشد. جامپرو هم وصل کردم بعد در آوردم بازم نشد. :1. (28):

چیکار کنم؟ :1. (28):

AMD>INTEL
09-08-14, 13:50
من از طریق این آموزش:
رفتم ولی نشد بازم مثل قبله! :1. (28):

باتری رو در آوردم چند دقیقه بعد وصلیدم. نشد. جامپرو هم وصل کردم بعد در آوردم بازم نشد. :1. (28):

چیکار کنم؟ :1. (28):

نمیدونم دقیقا چکاری انجام دادید اینطوری شده .

Ghaioom
09-08-14, 13:51
نمیدونم دقیقا چکاری انجام دادید اینطوری شده .

جامپر رو وصل کنم بعد سریع در بیارم مشکلی که نیست؟

احتمال نمیدید از پاور باشه؟

من به هیچ چیز اضافی ای دست نزدم فقط خواستم اون کاور چیپست رو در بیارم به چیزای دیگه دست نزدم!

چرا قطعات کامپیوتری حساسن آخه! کار اضافه ای هم نکنی یهو یه مشکلی پیش میاد! :1. (28):

AMD>INTEL
09-08-14, 13:55
جامپر رو وصل کنم بعد سریع در بیارم مشکلی که نیست؟

احتمال نمیدید از پاور باشه؟

من به هیچ چیز اضافی ای دست نزدم فقط خواستم اون کاور چیپست رو در بیارم به چیزای دیگه دست نزدم!

چرا قطعات کامپیوتری حساسن آخه! کار اضافه ای هم نکنی یهو یه مشکلی پیش میاد! :1. (28):

به شدت حساس هستند . اگر به همون چیپ nb بیش از حد فشار بیاری تصویر نمیده . هر کاری نیاز به تجربه و مهارت دارد .

Ghaioom
09-08-14, 13:58
به شدت حساس هستند . اگر به همون چیپ nb بیش از حد فشار بیاری تصویر نمیده . هر کاری نیاز به تجربه و مهارت دارد .

خب درسته فشار که آوردم ولی من چطوری میتونم درستش کنم مشکل رو؟ نکنه باید عوض بشه ؟ هزینه چند؟
خوب میشد اون موقع که گفتید خمیر بزنید میگفتین بهش فشار نیارید!

هنوزم احتمال ندادیدا پاورو عوض کنم یا نه؟ به نظرتون احتمال داره پاور هم تصویر نیاره؟!

اینجا هم این مشکلو داشتن انگار:

AMD>INTEL
09-08-14, 15:00
باید تست کنید . قطعات رو تک به تک .

STUXNET
09-08-14, 15:56
بله احتمال شک به پاور هم هست ولی سایرقطعات باید چک شن -دستگاه تست قطعات سخت افزاری رو ندارید؟

Ghaioom
09-08-14, 16:13
بله احتمال شک به پاور هم هست ولی سایرقطعات باید چک شن -دستگاه تست قطعات سخت افزاری رو ندارید؟

ن داوش. اگه داشتم اینقد پستا زیاد نمیشد الان ! دی.
در اولین فرصت میگیرمش خیلی لازمم میشه

Ghaioom
13-08-14, 14:56
سلام.

من چند روزی نبودم و الان که یه پاور دیگه رو تست زدم بازم بوت نشد.
نظر شما از مشکل دار شدن NB هست یا چیز دیگه؟

این سیستم قبلا قطعات رو در میاوردی بوق میزد الان که هر چی در میاری روشن میکنی نمیزنه. یعنی مشکل نمیتونه به غیر از NB باشه؟
اگه NB ایراد دار شده باشه باید چیکار کنم؟ باید مادربورد عوض بشه ؟! مادربوردم عوض بشه کلی هزینه داره که! :1. (28):

AMD>INTEL
13-08-14, 15:22
سلام.

من چند روزی نبودم و الان که یه پاور دیگه رو تست زدم بازم بوت نشد.
نظر شما از مشکل دار شدن NB هست یا چیز دیگه؟

این سیستم قبلا قطعات رو در میاوردی بوق میزد الان که هر چی در میاری روشن میکنی نمیزنه. یعنی مشکل نمیتونه به غیر از NB باشه؟
اگه NB ایراد دار شده باشه باید چیکار کنم؟ باید مادربورد عوض بشه ؟! مادربوردم عوض بشه کلی هزینه داره که! :1. (28):

قطعات قدیمی . به دلیل مستهلک شدن . ممکنه وقتی بخواهید تغییراتی تو سیستم بدید به طور کامل مشکل بخورند . مخصوصا مادربرد شما به دلیل حرارت چیپ NB مشکلات خاص خودش رو داشت . تنها راه تست هم تست قطعات با قطعات سالم هست . ولی اینکه بوق نمیزنه مشخصا به خاطر مادربرد هست .

Ghaioom
13-08-14, 15:26
قطعات قدیمی . به دلیل مستهلک شدن . ممکنه وقتی بخواهید تغییراتی تو سیستم بدید به طور کامل مشکل بخورند . مخصوصا مادربرد شما به دلیل حرارت چیپ NB مشکلات خاص خودش رو داشت . تنها راه تست هم تست قطعات با قطعات سالم هست . ولی اینکه بوق نمیزنه مشخصا به خاطر مادربرد هست .

باید مادربرد عوض بشه یعنی؟!
نمیشه اون NB رو درست کرد؟!

هزینه تعویض مادربرد چند میشه؟؟

AMD>INTEL
13-08-14, 15:29
باید مادربرد عوض بشه یعنی؟!
نمیشه اون NB رو درست کرد؟!

هزینه تعویض مادربرد چند میشه؟؟

نمیشه 100% گفت به خاطر NB هست . فقط از طریق تست میشه فهمید کدام قطعه هست . مادربرد سوکت 478 قیمتی ندارند . زیر 50 تومن

Ghaioom
13-08-14, 15:35
نمیشه 100% گفت به خاطر NB هست . فقط از طریق تست میشه فهمید کدام قطعه هست . مادربرد سوکت 478 قیمتی ندارند . زیر 50 تومن
اوو خوبه قیمتش ! فک کردم دوروبرای 200 ت میشه! :1. (35):

خب ما گفتیم بوق کار نمیکنه حالا چطوری باید قطعات رو تست کرد؟ اگه بوق نزنه که نمیشه اخه!

AMD>INTEL
13-08-14, 15:54
اوو خوبه قیمتش ! فک کردم دوروبرای 200 ت میشه! :1. (35):

خب ما گفتیم بوق کار نمیکنه حالا چطوری باید قطعات رو تست کرد؟ اگه بوق نزنه که نمیشه اخه!

پیشنهاد میکنم قطعات رو بیرون از کیس تست بفرمائید . شما باید قطعات خودتون رو روی برد دیگه تست کنید .

Ghaioom
13-08-14, 16:03
پیشنهاد میکنم قطعات رو بیرون از کیس تست بفرمائید . شما باید قطعات خودتون رو روی برد دیگه تست کنید .
اها یعنی باید رو یه برد خالی تمام قطعات رو تست کنم؟
خب اون برد خراب نشه یهو؟
یه سیستم دیگه هستش کنار این سیستم، قطعات اون سیستم خراب رو روی برد این سیستم چک کنم مشکلی پیش نمیاد؟ باید تمامی قطعاتش رو در بیارم و بندازم رو این سیستم پس؟

ولی جدا از این همه وقت تلف کردن احتمال زیاد برد هست که باید ببرمش بیرون تست کنن. احتمالا هم اون خدماتی که میرم اگه از برد باشه، برد رو باید سفارش بده فک نکنم داشته باشه.

AMD>INTEL
13-08-14, 16:05
اها یعنی باید رو یه برد خالی تمام قطعات رو تست کنم؟
خب اون برد خراب نشه یهو؟
یه سیستم دیگه هستش کنار این سیستم، قطعات اون سیستم خراب رو روی برد این سیستم چک کنم مشکلی پیش نمیاد؟ باید تمامی قطعاتش رو در بیارم و بندازم رو این سیستم پس؟

ولی جدا از این همه وقت تلف کردن احتمال زیاد برد هست که باید ببرمش بیرون تست کنن. احتمالا هم اون خدماتی که میرم اگه از برد باشه، برد رو باید سفارش بده فک نکنم داشته باشه.

قاعدتا مشکلی پیش نمیاد . مگر اینکه مهارت کافی نداشته باشید که 100% به مشکل میخورید .

Ghaioom
13-08-14, 16:36
به نظرتون کیس رو ببرم خدماتی خودمو راحت کنم؟ چون خسته شدم! :lol:

و

یه سیستم دیدم که یهو موقع کار ریست میشه!

دمای cpu مشکلی نداره.
برای دیدن دمای همه قطعات باید چ نرم افزاری استفاده کنم؟با cpu z میشه؟

AMD>INTEL
13-08-14, 16:41
به نظرتون کیس رو ببرم خدماتی خودمو راحت کنم؟ چون خسته شدم! :lol:

و

یه سیستم دیدم که یهو موقع کار ریست میشه!

دمای cpu مشکلی نداره.
برای دیدن دمای همه قطعات باید چ نرم افزاری استفاده کنم؟با cpu z میشه؟

بله . اگر مهارت عیب یابی ندارید ببرید خدمات
برای مشخصات کامل سیستم از برنامه Sandra استفاده کنید
Download Sandra Lite 2014 SP2a (20.35) - FileHippo.com (Only the registered members can see the link)
اون ریست هم میتونه از رم باشه و هم پاور
رم رو با memtets تست کنید .

Ghaioom
13-08-14, 17:03
بله . اگر مهارت عیب یابی ندارید ببرید خدمات
برای مشخصات کامل سیستم از برنامه Sandra استفاده کنید
Download Sandra Lite 2014 SP2a (20.35) - FileHippo.com (Only the registered members can see the link)
اون ریست هم میتونه از رم باشه و هم پاور
رم رو با memtets تست کنید .
من گفتم دما نه مشخصات !

در ضمن برای کارت گرافیک چه برنامه ای؟ همون hwmonitor میشه؟

AMD>INTEL
13-08-14, 17:06
من گفتم دما نه مشخصات !

در ضمن برای کارت گرافیک چه برنامه ای؟ همون hwmonitor میشه؟

بله hwmonitor نشون میده .

Ghaioom
14-08-14, 11:06
بله hwmonitor نشون میده .

سلام.

یه سوال:
بجز دیباگر با چه دستگاهی میشه فهمید که مشکل از چه قطعه ای هست؟

STUXNET
16-08-14, 09:34
معمولآ راهی جزاستیبل کردن سیستم بیرون از کیس وگذاشتن اسپیکر Buzzer روی مادربورد نیست

Ghaioom
17-08-14, 07:45
معمولآ راهی جزاستیبل کردن سیستم بیرون از کیس وگذاشتن اسپیکر Buzzer روی مادربورد نیست

جواب سوال آخری من بود؟

استیل منظورتون اسمبل هست؟ چرا بیرون کیس؟
منظورتون بجز دیباگر با بوزر باید فهمید مشکلاتو؟ اگرم که هیچ بوقی نده هر کاری هم بکنی یعنی مادربورد خرابه دگه؟

STUXNET
18-08-14, 09:23
سلام بله جناب قیوم
منظورازاستیبل تست قطعات بیرون از کیس روی میز هست -بعضی موقع ها سطح مادربورد با بدنه کیس اتصالی میکنه - بله -بایدباتست قطعات به ترتیب مشکوک شروع کرد

Ghaioom
08-09-14, 09:15
سلام علیکم.

دوستان و استادان گرامی کیسو بردم بعد گفت آره بردش خراب شده و عوضش کرد. از قیمتی که جناب اینتل گفته بودن هم بیشتر گرفت! D: اونم دسته دوم!

خب حالا گاهی سرعت ویندوز خیلی کند میشه . کلا بیشتر کند هست وقتی فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر یا فایرفاکس و یاهو مسنجر رو با هم باز میکنم که دیگه کلا! تو برد قبلی اینقد کند نمیشد مشکل از چیه اخه؟!

دماها که از نظر من خوبه تو برنامه:

STUXNET
09-09-14, 09:25
چه مادربوردی انداخیتد الان درحال حاضر؟

Ghaioom
14-09-14, 11:01
چه مادربوردی انداخیتد الان درحال حاضر؟

همون قبلی دیگه. گیگابایت.

پست 5 هست

سوکت 478

STUXNET
14-09-14, 11:12
ویندوز چی هست ؟ فلش ویروسی بعد از نصب به usb نزدید؟درایو های هارد رو باز نکردید بادوبار کلیک چپ؟

Ghaioom
15-09-14, 12:36
ویندوز چی هست ؟ فلش ویروسی بعد از نصب به usb نزدید؟درایو های هارد رو باز نکردید بادوبار کلیک چپ؟

xp

نه .آنتی ویروس آپه. فلشو اسکن میکنم. اونم نه. یعنی من ویروسی نمیبنم. باز یه اسکن کلی میکنم ببینم چی میشه.
در ضمن از وقتی مادربورد عوض شده صدای فن سی پی یو هم زیاد شده! این چرا ؟!

Admiral_Hunter
16-09-14, 14:41
من اگه جای شما بودم هارد کلا فورمت میکردم ویندوز و آنتی ویروس نصب میکردم تا مطمئن بشم مشکل از ویروس یا خرابی ویندوز نیست.
بعدش میرفتم دنبال تست سخت افزاری

من به شخصه به دماهایی که این نرمافزارها تو محیط ویندوز نشون میدن اکتفا نمیکنم و حتما با قسمت hw monitor در بایوس چک میکنم.
شما هر وقت کامپیوترت کند شد و خواستی ریست کنی با دوربین از محیط بایوست عکس بگیر ببینیم دما و rpm فن سی پی یو و....چجوریه
احتمال زیاد سیستم شما خیلی قدیمیه (فک کنم 10 سال کار کرده) پس کیس شما چون قدیمیه مشکل حرارتی شما زیادتر هم میشه از اون طرف شما یه هارد ماکستور 80 دارید که این هاردها به شدت گرم میکنن. اگه کامپیوترت بعد مدتی کار کردی کند شد و هنگ میکنه ممکنه از دمای بالای هارد هم باشه در کیس باز کن به بدنه هارد دست بزنی حرارتشو حس میکنی چقدر زیاده. خود من یه 160 مکستور داشتم بسیار هم ازش ناراضیم و الان فقط به عنوان هارد بک آپ استفاده میکنم خیلی هم پر سر صداست.

اگه تونستی یه عکس از داخل کیست بزار ببینیم چجوری اسمبل کردن-خنک کنندگی کیست چجوریه و...
فعلا اگه تا اینجا رو قبول داری رو داشته باش عکسها رو بزار تا ببینیم چه میشه کرد

Admiral_Hunter
17-09-14, 07:58
کیس هایی که مشکل حرارتی دارند
حالا شما برای مشکل حرارتی یه تعدادی فن به عقب و جلو کیست اضافه کن
جلو هاردت جای فن داره یه فن اونجا حتما اضافه کن دمای هاردت نصف میشه از 65 به 35 میرسه
یکی از مشکلات کم شدن کارایی سیستم و کند شدن اون مشکل حرارتی هستش

Ghaioom
17-09-14, 08:52
من اگه جای شما بودم هارد کلا فورمت میکردم ویندوز و آنتی ویروس نصب میکردم تا مطمئن بشم مشکل از ویروس یا خرابی ویندوز نیست.
بعدش میرفتم دنبال تست سخت افزاری

من به شخصه به دماهایی که این نرمافزارها تو محیط ویندوز نشون میدن اکتفا نمیکنم و حتما با قسمت hw monitor در بایوس چک میکنم.
شما هر وقت کامپیوترت کند شد و خواستی ریست کنی با دوربین از محیط بایوست عکس بگیر ببینیم دما و rpm فن سی پی یو و....چجوریه
احتمال زیاد سیستم شما خیلی قدیمیه (فک کنم 10 سال کار کرده) پس کیس شما چون قدیمیه مشکل حرارتی شما زیادتر هم میشه از اون طرف شما یه هارد ماکستور 80 دارید که این هاردها به شدت گرم میکنن. اگه کامپیوترت بعد مدتی کار کردی کند شد و هنگ میکنه ممکنه از دمای بالای هارد هم باشه در کیس باز کن به بدنه هارد دست بزنی حرارتشو حس میکنی چقدر زیاده. خود من یه 160 مکستور داشتم بسیار هم ازش ناراضیم و الان فقط به عنوان هارد بک آپ استفاده میکنم خیلی هم پر سر صداست.

اگه تونستی یه عکس از داخل کیست بزار ببینیم چجوری اسمبل کردن-خنک کنندگی کیست چجوریه و...
فعلا اگه تا اینجا رو قبول داری رو داشته باش عکسها رو بزار تا ببینیم چه میشه کرد

درسته قدیمیه.
در ضمن چون من با فایرفاکس کار میکنم از سی پی یو زیاد کار میکشه میره روی 100 خورده ای هر چه بالاتر بره کند میشه سیستم.
فک کنم با فایرفاکس کار نکنم درست میشه حالا تست بکنم فایرفاکس کار نکنم فقط ie کار کنم ببینم چی میشه. نسخه ie هم چون 8 هست رو گاهی سایتها درست کار نمیکنه بعد آدم خوشش نمیاد باید برو رو FF دیگه! :دی وگرنه من قبلا ie باز بودم :پی

فک کنم وقتی کند شده بود تو بایوس رو دیدم دمای cpu مثل قبل بود!
احتمالا از هارد باشه؟ ولی عجیبه چرا تو مادربورد قبلی اینطوری نبود آخه؟!

این مادربورد انگار مشکل داره ها حالا اون صدای فن cpu چرا زیاد میشه سی پی یو که قبلیه! نه نه وایسین ببینم! الان که دیدم انگار cpu رو عوض کرده! ای بابا باید بهش بگم چون صداش بالا میره اصلا خوشم نمیاد! cpu قبلی که مشکلی نداشت چرا عوضیده اخه!

Admiral_Hunter
17-09-14, 14:31
مورد بعدی گرد و خاکه که باعث میشه حرارت بیشتر بشه شما میتونی جاروبرقی منزل در حالت دمنده قرار بدی و تو کیس با فشار باد تمیز کنی.
شما که مادربوردت عوض کردی تنظیمات بایوس چک کن شاید در مورد تنظیم سرعت فن سی پی یو موردی باشه که با مادربورد قبلیت فرق داره.

مورد آخر
چون سیستم قدیمی وقتی چند تا صفحه فایرفوکس باز کنی قفل میکنه میتونی کاری کنی که کامپیوتر قفل نکنه یه برنامه ای هست که جلوگیری میکنه از قفل کردن سیستم
برنامه Process-lasso-pro دانلود و نصب کن- من هم مثل شما خیلی زیاد سیستم هنگ میکرد وقتی تو نت میگشتم ولی با این برنامه مشکلم تا حدود زیادی حل شد:wink:
Process Lasso Pro 6.9.8.0 x86/x64 + Portable بهینه سازی سرعت ویندوز | دانلود رایگان نرم افزار (Only the registered members can see the link)

Ghaioom
23-09-14, 09:11
سلام.

شک کرده بودیم به هارد که بعد از نصب Hard Disk Sentinel دیدم که با یکم فشار آوردن مثلا موزیلا بازه یاهو مسنجر بازه بعد یک ساعتی کند میشه و دما از 60 میره رو 70!

دمای عادی نباید از 50 بگذره دگ؟

برای کم کردن دما باید چیکار کنم؟

سیستم قدیمی اینه دگ همه چی گیره ! دی

Admiral_Hunter
23-09-14, 16:01
سلام.

شک کرده بودیم به هارد که بعد از نصب Hard Disk Sentinel دیدم که با یکم فشار آوردن مثلا موزیلا بازه یاهو مسنجر بازه بعد یک ساعتی کند میشه و دما از 60 میره رو 70!

دمای عادی نباید از 50 بگذره دگ؟

برای کم کردن دما باید چیکار کنم؟

سیستم قدیمی اینه دگ همه چی گیره ! دی
سلام
قبلا گفته بودم عکس هم گذاشتم اینجا

شما به احتمال زیاد کیس قدیمی و غیر استاندارد داری و مشکل کولینگ (خنک کنندگی) مدل کیس شما چیه؟ اگه نمیدونی یه عکس بزار ازش
یه دونه فن 8*8 سانتی متری بخر که حدود 10 تومان باشه بعد بستگی به نوع کیست داره معمولا مدلای قدیم یه قاب پلاستیکی جلو داشتند اونو باز کن اگه جای فن گذاشته بود برای جلو هارد یه فن تو اون محل ببند البته از داخل کیس هم به پشت محفظه هارد نگاه کنی جای فن داشته باشه معلومه
دمای هارد 70 درجه خیلی زیاده بعد از نصب فن به 30 تا40 درجه میرسی که دمای خوب و معمولی هست
اگه یکم خلاقیت داشته باشی میشه با اضافه کردن فن و...کولینگ خوبی تو کیست داشته باشی:wink:

Ghaioom
24-09-14, 18:21
سلام.

من جای فن رو دیدم جلوی کیس بود اونم دو تا بغل هم. یعنی دو تا فن باید ببندم؟ اینی که جلوی کیس بود من چطور بدونم چند در چنده؟

Admiral_Hunter
24-09-14, 19:02
سلام.

من جای فن رو دیدم جلوی کیس بود اونم دو تا بغل هم. یعنی دو تا فن باید ببندم؟ اینی که جلوی کیس بود من چطور بدونم چند در چنده؟

با خط کش بین جای پیچها اندازه بگیر. ببین چند سانته مثلا 8 سانت بود فن 8 سانتی میخوره
خوب چه اشکال داره 2 تا فن ببند. باید اندازشو بگیری شاید 2 تا فن 8 سانتی بخوره!!!
2 تا جا فن بغل هم خورده یا بالای هم هستش؟!!!

Ghaioom
25-09-14, 08:42
با خط کش بین جای پیچها اندازه بگیر. ببین چند سانته مثلا 8 سانت بود فن 8 سانتی میخوره
خوب چه اشکال داره 2 تا فن ببند. باید اندازشو بگیری شاید 2 تا فن 8 سانتی بخوره!!!
2 تا جا فن بغل هم خورده یا بالای هم هستش؟!!!

اول من ضربدری اندازه گرفتم 11 سانتی شد!! بعد گفتم عجیبه بعدا فک کردم دیدم شاید باید پیجای کنار هم رو اندازه باید بگیرم که گرفتم دیدم 8 سانت شد! :lol:

کناره هم هستن. یعنی 20 ت خرج این دو تا فن میشه؟! یکم زیاد نیست 10 ت واسه یه فن؟! دی

Admiral_Hunter
25-09-14, 15:29
اول من ضربدری اندازه گرفتم 11 سانتی شد!! بعد گفتم عجیبه بعدا فک کردم دیدم شاید باید پیجای کنار هم رو اندازه باید بگیرم که گرفتم دیدم 8 سانت شد! :lol:

کناره هم هستن. یعنی 20 ت خرج این دو تا فن میشه؟! یکم زیاد نیست 10 ت واسه یه فن؟! دی

فن های ارزون تر هم هستند به قیمت 2 یا 3 هزار تومان.....
مثلا اینجا
میهن مارکت - قيمت فروش فن کيس و پاور - 8*8 Case Fan (Only the registered members can see the link)

Ghaioom
25-09-14, 20:11
فن های ارزون تر هم هستند به قیمت 2 یا 3 هزار تومان.....
مثلا اینجا
میهن مارکت - قيمت فروش فن کيس و پاور - 8*8 Case Fan (Only the registered members can see the link)

میگم فن های پاور یا سی پی یو هم میشه استفاده کرد؟! :1. (35): چون همینجوری موندن گفتیم اگه میشه اونارو ب یوزیم D:

Admiral_Hunter
25-09-14, 20:43
میگم فن های پاور یا سی پی یو هم میشه استفاده کرد؟! :1. (35): چون همینجوری موندن گفتیم اگه میشه اونارو ب یوزیم D:

خلاقیتت منو کشته!!:wink:
آره میشه مشکلی نیست فنها رو باز کن استفاده کن
خود من یه پاوری داشتم سوخته بود فنش برداشتم زدم به کیس فقط احتیاط کن این پاورا خطرناکن میگن برق دارن به خاطر خازنایی که دارن!!! (رو پاورتو بخونی میفهمی)

Ghaioom
25-09-14, 23:03
خلاقیتت منو کشته!!:wink:
آره میشه مشکلی نیست فنها رو باز کن استفاده کن
خود من یه پاوری داشتم سوخته بود فنش برداشتم زدم به کیس فقط احتیاط کن این پاورا خطرناکن میگن برق دارن به خاطر خازنایی که دارن!!! (رو پاورتو بخونی میفهمی)
من همیشه سعی میکنم از چیزای دوروبرم استفاده حداکثر رو ببرم! داغون این کارام که چیزی رو با چیزای دیگه جور بدم اختراع کنیم بکشفیم خخخخخخخخخ :lol::1. (31): خداییش حال میکنم با تعمیر قطعات الکتریکی! دوست دارم کنار این کارام تعمیر سخت افزار دستگاه های مختلف هم انجام بدم ولی زیاد سر در نمیارم و باید کلاسشو بگذرونیم. :دی
خب فقط میمونه سیماش رو چطوری وصل کنم به کدوم قسمت؟! میترسم دست به کار بشم مشکلی پیش بیاد :lol::1. (27):چون تا حالا فن وصل نکردم. اونم فن پاور و اینا D:

پاور برق داره بعد چه ربطی داشت به پستمون؟! ما که میخواییم فنش رو بکشیم استفاده کنیم! دی

Admiral_Hunter
26-09-14, 16:43
من همیشه سعی میکنم از چیزای دوروبرم استفاده حداکثر رو ببرم! داغون این کارام که چیزی رو با چیزای دیگه جور بدم اختراع کنیم بکشفیم خخخخخخخخخ :lol::1. (31): خداییش حال میکنم با تعمیر قطعات الکتریکی! دوست دارم کنار این کارام تعمیر سخت افزار دستگاه های مختلف هم انجام بدم ولی زیاد سر در نمیارم و باید کلاسشو بگذرونیم. :دی
خب فقط میمونه سیماش رو چطوری وصل کنم به کدوم قسمت؟! میترسم دست به کار بشم مشکلی پیش بیاد :lol::1. (27):چون تا حالا فن وصل نکردم. اونم فن پاور و اینا D:

پاور برق داره بعد چه ربطی داشت به پستمون؟! ما که میخواییم فنش رو بکشیم استفاده کنیم! دی

ربط داره ...چجوری فن رو از داخل پاور بیرون میاری بدون بازکردن پاور!!!
فنها متفاوتند یعنی تعداد سیم و نوع کانکتور فرق میکنه
بر روی مادربورد هم محل نصب برای فن هست که کانکتور 3,2 یا 4 پین هست
بعضی فنها هم که میتونی مستقیم به پاور وصل کنی
تبدلیهایی هم وجود داره
بسته به فنی که داری اونو به مادربورد یا پاورت وصل میکنی
اگه می خوای فن پاورت جدا کنی و از بدشانسی سیمای فن به برد پاور قدیمیت لحیم شده پس از جدا کردن سیمها از برد باید براش یه کانکتور بزاری:wink:

Ghaioom
27-09-14, 11:56
داش ممنون.
ولی همون که گفتی لحیم شده حالا باید کانکتور بهش بزنم. حالا کانکتور رو باید از خدماتی بگیرم یا میتونم از اون کانکتورایی که به سیمهای پاور وصل هست استفاده کنم؟! :lol:

یه چیزی یادم اومد در مورد همین فن که رو یه سیستم دیگه فن بسته شده که دو تا سیمش وصل شده به این کانکتورای 4 تایی. پس منم میتونم از این کلک استفاده کنم؟! :1. (35):D: میتستم خبرشو میدم :دی

ویرایش:

خب من اوکی کردم با راه خودم :دی

یک فن گذاشتم الان درجه هنوزم بالاتره الان 50 خورده ای هست.
من اول انگار فن رو برعکس بسته بودم فک میکردم هوا میره داخل دیدم میومد بیرون! بعد درستیدمش! دی
باید دو تا فن ببندم تا بره رو 40 یا کمتر؟!
در ضمن هارد بالاتر بود آوردمش پایین و چون فن دو تا کنار هم بود و اگه رو یکی میبستم فن رو نصف هارد یا کمتر فک کنم میگرفت منم جوری بستمش که لااقل نصف بیشترو بگیره! یعنی یه سمتش رو کشیدم وسط بستم اون سمتش پیچ نداره فقط یه سمتش پیچ زدم! :lol:
باید انگار دو تا بست تا دما خوب بشه نه؟

Admiral_Hunter
27-09-14, 13:38
داش ممنون.
ولی همون که گفتی لحیم شده حالا باید کانکتور بهش بزنم. حالا کانکتور رو باید از خدماتی بگیرم یا میتونم از اون کانکتورایی که به سیمهای پاور وصل هست استفاده کنم؟! :lol:

یه چیزی یادم اومد در مورد همین فن که رو یه سیستم دیگه فن بسته شده که دو تا سیمش وصل شده به این کانکتورای 4 تایی. پس منم میتونم از این کلک استفاده کنم؟! :1. (35):D: میتستم خبرشو میدم :دی

ویرایش:

خب من اوکی کردم با راه خودم :دی

یک فن گذاشتم الان درجه هنوزم بالاتره الان 50 خورده ای هست.
من اول انگار فن رو برعکس بسته بودم فک میکردم هوا میره داخل دیدم میومد بیرون! بعد درستیدمش! دی
باید دو تا فن ببندم تا بره رو 40 یا کمتر؟!
در ضمن هارد بالاتر بود آوردمش پایین و چون فن دو تا کنار هم بود و اگه رو یکی میبستم فن رو نصف هارد یا کمتر فک کنم میگرفت منم جوری بستمش که لااقل نصف بیشترو بگیره! یعنی یه سمتش رو کشیدم وسط بستم اون سمتش پیچ نداره فقط یه سمتش پیچ زدم! :lol:
باید انگار دو تا بست تا دما خوب بشه نه؟

درسته فن 2 سیم راحت میشه به کانکتور 4 پین پاور وصل کرد مشکلی نداره..پاور قدیمیت کانکتور 4 پین بزرگ داره از اونا میتونی استفاده کنی
شما 2 تا فن رو ببندی مطمئنا دماش کمتر میشه:wink:

Ghaioom
27-09-14, 14:35
درسته فن 2 سیم راحت میشه به کانکتور 4 پین پاور وصل کرد مشکلی نداره..پاور قدیمیت کانکتور 4 پین بزرگ داره از اونا میتونی استفاده کنی
شما 2 تا فن رو ببندی مطمئنا دماش کمتر میشه:wink:
من به کانکتور 4 پین مال فلاپی وصلیدم چون نزدیک تر بود بقیه دورتر :دی
کوچکتر از مال چار پین بود.

یه فن دیگه هم وصل کنم به همون جایی که اون وصله مشکلی که نداره؟

ی سوال:

میخواستم بدونم میشه اون فن هایی که بعد از روغن کاری هم کند کار میکنه رو درست کرد؟

AMD>INTEL
27-09-14, 14:44

ی سوال:

میخواستم بدونم میشه اون فن هایی که بعد از روغن کاری هم کند کار میکنه رو درست کرد؟
فنی که سفت میشه یا گیر میکنه . بعد از روغنکاری هم زیاد کار نمیکنه .

nima_hl
27-09-14, 15:05

ی سوال:

ممکنه به دلیل کوچو بودن فیش سیمها اتصالی کنه

اتصالی کنه ممکنه پاور یا سایر قطعاتتون بسوزه

فنها بعد از یک مدت کار بوششون گشاد میکنه و بعد ار سرویس هم مثل اولشون نمیشن

Admiral_Hunter
27-09-14, 18:03

ی سوال:

فقط مواظب باش سیمها به هم اتصالی نکنن.
درستش این بود شما به سیم فنت یک کانکتور نری یا مادگی وصل میکردی بعد اونو به کانکتور مادگی یا نری پاور وصل میکردی که خطر اتصالی نداشته باشه.
اگه فن شما بعد از هر روغن کاری با سرعت کار کنه مشکلی نیست.که بعضی فنها بعد از چند ماه نیاز به روغن کاری دارند.
ولی فنی که بعد از روغن کاری درست کار نمیکنه و هنوز کند هست دیگه خرابه و درست بشو نیست.

AMD>INTEL
27-09-14, 18:26
دوست گرامی به نظر من فن کیس با فیش مولکس بصورت نو تهیه کنید . قیمتی هم ندارند . دردسر خرابی و اتصال هم ندارند .

Ghaioom
27-09-14, 22:34
من به این وصل کردم

مال فلاپی بود. فلاپی استفاده نمیشد و این نزدیک به فن بود که از فلاپی کشیدم وصلش کردم به اون سمت راستش.
قرمز به اون قرمز سیاه هم به سیاه.

نفهمیدم گفته بودم که یه فن دیگه هم بزنم به همین کانکتور و همون جای فیش دو سیمی که وصل کردم، مشکلی پیش میاد؟

درضمن میشه دو تا فن رو که چهار تا سیم میشن رو به یه کانکتور چهار فیشه خالی وصل کرد و وصلش کرد به یه کانکتور اضافی از پاور؟
یه پاور خراب داریم و من میخوام یه کانکتور چهار سیمشو بِبُرم بعد وصلش کنم به این دو فن و بعدشم به پاور و ازش استفاده کنم؟ میشه؟ میپرسم چون به جز رنگ های قرمز و سیاه رنگ زرد هم هست شاید جور نمیشه.

Admiral_Hunter
28-09-14, 09:17
من به این وصل کردم

مال فلاپی بود. فلاپی استفاده نمیشد و این نزدیک به فن بود که از فلاپی کشیدم وصلش کردم به اون سمت راستش.
قرمز به اون قرمز سیاه هم به سیاه.

نفهمیدم گفته بودم که یه فن دیگه هم بزنم به همین کانکتور و همون جای فیش دو سیمی که وصل کردم، مشکلی پیش میاد؟

درضمن میشه دو تا فن رو که چهار تا سیم میشن رو به یه کانکتور چهار فیشه خالی وصل کرد و وصلش کرد به یه کانکتور اضافی از پاور؟
یه پاور خراب داریم و من میخوام یه کانکتور چهار سیمشو بِبُرم بعد وصلش کنم به این دو فن و بعدشم به پاور و ازش استفاده کنم؟ میشه؟ میپرسم چون به جز رنگ های قرمز و سیاه رنگ زرد هم هست شاید جور نمیشه.

فلاپی ولش کن کانکتورش کوچیکه امکان اتصالیش زیاده.
از پاور قدیمیت برو سیم و کانکتور 4 تایی بزرگش ببر بعد سیم فنت بهش وصل کن و چسب برق هم بزن با خیال راحت استفاده کن...خود من برای کیس قدیمی که دارم این کارو کردم. مشکلی نداشتم
مطابق عکس رنگ سیمها دقت کن و جاشون که وصل شدن. شما به فنهای دیگه کیست دقت بکنی به کجا و چجوری وصل شدن به کدوم رنگ کانکتور کاملا معلومه چی به چیه!!!

در عکس همینطور که میبینی 2 تا سر داره پس به راحتی میتونی 2 تا فن به یک کانکتور پاورت بدون مشکل وصل کنی.!!!!

Ghaioom
28-09-14, 10:02
فلاپی ولش کن کانکتورش کوچیکه امکان اتصالیش زیاده.
از پاور قدیمیت برو سیم و کانکتور 4 تایی بزرگش ببر بعد سیم فنت بهش وصل کن و چسب برق هم بزن با خیال راحت استفاده کن...خود من برای کیس قدیمی که دارم این کارو کردم. مشکلی نداشتم
مطابق عکس رنگ سیمها دقت کن و جاشون که وصل شدن. شما به فنهای دیگه کیست دقت بکنی به کجا و چجوری وصل شدن به کدوم رنگ کانکتور کاملا معلومه چی به چیه!!!

در عکس همینطور که میبینی 2 تا سر داره پس به راحتی میتونی 2 تا فن به یک کانکتور پاورت بدون مشکل وصل کنی.!!!!

1- رنگ قرمز رو زدی به زرد؟ این مشکلی نداره؟ من که قرمز رو به قرمز میزنم سیاه هم به سیاه.
پستو ویرایش کردی الان دیدم ولی مگه تو برق کشیا هم رنگها رو به هم وصل نمیکنن؟! دی

2- درضمن کانکتور رو از پاور خراب با سیمش بکشم ؟ سیمشو اونجا در بیارم خود کانکتور رو آزاد کنم چطوره؟ با اینکه سفت بسته شده انگار باید یکم زور زد یا با یه چیز تیز سیمارو جدا کرد :دی

3- ببین الان شما یه فن رو وصل کردی به دو تا سیم یه کانکتور ، الان بخوام یه فن دیگه وصل کنم دو تا سیمشو وصل کنم به اون دوتای خالی که تو یه کانکتور هست؟ یا بازم وصل کنم به همونی که وصل شده مشکلی پیش نمیاره؟
اینم ویرایش کردی بعدا دیدم ولی اگه چیزی که گفتم رو فهمیدی بازم ج بده میخوام بدونم.

4- در ضمن بخوام مثل تو سیم به فن اضافه کنم از سیمای پاور استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟

تشکر از استاد

Admiral_Hunter
28-09-14, 14:19
1- رنگ قرمز رو زدی به زرد؟ این مشکلی نداره؟ من که قرمز رو به قرمز میزنم سیاه هم به سیاه.
پستو ویرایش کردی الان دیدم ولی مگه تو برق کشیا هم رنگها رو به هم وصل نمیکنن؟! دی

2- درضمن کانکتور رو از پاور خراب با سیمش بکشم ؟ سیمشو اونجا در بیارم خود کانکتور رو آزاد کنم چطوره؟ با اینکه سفت بسته شده انگار باید یکم زور زد یا با یه چیز تیز سیمارو جدا کرد :دی

3- ببین الان شما یه فن رو وصل کردی به دو تا سیم یه کانکتور ، الان بخوام یه فن دیگه وصل کنم دو تا سیمشو وصل کنم به اون دوتای خالی که تو یه کانکتور هست؟ یا بازم وصل کنم به همونی که وصل شده مشکلی پیش نمیاره؟
اینم ویرایش کردی بعدا دیدم ولی اگه چیزی که گفتم رو فهمیدی بازم ج بده میخوام بدونم.

4- در ضمن بخوام مثل تو سیم به فن اضافه کنم از سیمای پاور استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟

تشکر از استاد

اول اینکه این سوکت مال یه فن دیگه بوده که خراب شده با سیمش چیدم وصل کردم به یه فن پاوری که خراب بوده!!(خلاقیتو داشته باش:lol:)
بعدش معمولا فن ها 12 ولت هستن نه 5 ولت
شما رنگ قرمز مشکی که میبینی مال فن هستش من یه فن برات میارم 2 تا سیم سفید داره به کدوم سیم پاور وصلش میکنی؟!!!:1. (27):رنگ سیم پاور مهمه نه رنگ سیم فنهای دوسیمی.
رنگ زرد 12 ولت+ هست. عکس و توضیحات سیمهای پاور میزارم متوجه میشی...
2- خودت اذیت نکن مثل من سیمشو کلا چیدم بعد با چسب برق سیم فن وصل کردم به سیم چیده شده کانکتور دار:whistle:
3- دو تا سیم جدید هم به همون قبلی وصل کن زرد و مشکی مگر اینکه یه فن 12 ولتی و یک 5 ولتی داشته باشی!!!! که بخوای از قرمز هم استفاده کنی!!!
4- نفهمیدم چی میگی!!

رنگ بندی سیم ها به صورت زیر میباشد

نارنجی................3.3V+

قرمز......................5V+

زرد....................12V2+

*زرد/آبی.............12V1+

آبی......................12V-

سبز...................PS-ON

مشکی............... GND منفی مشترک تمامی ولتاژها

*در صورت وجود 2 خروجی 12ولت

Ghaioom
28-09-14, 15:03
در مورد سوال 4- میگم که میخوام سیم فن رو زیادتر کنم میتونم از سیمهای پاور خراب شده استفاده کنم؟! سیم های پاور بیشترشون از مال فن کلفترن. فک کنم مال فلاپی کوچیکتر بود :دی

من که وصل کردم به قرمز و سیاه پس چرا کار میکنه فن؟!
باید وصل کنم به زرد؟!

بعدشم پس من یه فن دیگه رو به همون زرد و مشکلی وصل کنم مشکلی نیست پس؟یعنی دو تا سیم میره تو زرد و دوتای دیگه هم میره تو مشکلی.

الان که یه فن دیگه داریم که کند کار میکنه قبلا عوضش کرده بودم مال پاور بود یه فن سی پی یو دیگه هم داریم که اونم پیچ نداره که وصلش کنیم!! :دی
یه تازه بخریم بهتره پس D:

Admiral_Hunter
28-09-14, 16:45
در مورد سوال 4- میگم که میخوام سیم فن رو زیادتر کنم میتونم از سیمهای پاور خراب شده استفاده کنم؟! سیم های پاور بیشترشون از مال فن کلفترن. فک کنم مال فلاپی کوچیکتر بود :دی

من که وصل کردم به قرمز و سیاه پس چرا کار میکنه فن؟!
باید وصل کنم به زرد؟!

بعدشم پس من یه فن دیگه رو به همون زرد و مشکلی وصل کنم مشکلی نیست پس؟یعنی دو تا سیم میره تو زرد و دوتای دیگه هم میره تو مشکلی.

الان که یه فن دیگه داریم که کند کار میکنه قبلا عوضش کرده بودم مال پاور بود یه فن سی پی یو دیگه هم داریم که اونم پیچ نداره که وصلش کنیم!! :دی
یه تازه بخریم بهتره پس D:

سیم سیمه کلفت و نازک کارشو میکنه میتونی از سیم پاور بکنی استفاده کنی
فنت کار میکنه خوب خدا رو شکر یا فنت 5 ولته یا اینکه پاورت استاندارد نیست سیماش رنگش الابختکیه!!! یا اینکه فنت کارش درسته که با 5 ولت کار میکنه!!! باید یه ولت متر داشته باشی ببینی سیماش چند ولته...
اگر ولت متر نداری شما به زرد و مشکی وصل کن ما که وصل کردیم شده..
به نظرم یه فن 2 تومانی ارزش ای کارا نداره:1. (27):

Ghaioom
29-09-14, 13:19
سیم سیمه کلفت و نازک کارشو میکنه میتونی از سیم پاور بکنی استفاده کنی
فنت کار میکنه خوب خدا رو شکر یا فنت 5 ولته یا اینکه پاورت استاندارد نیست سیماش رنگش الابختکیه!!! یا اینکه فنت کارش درسته که با 5 ولت کار میکنه!!! باید یه ولت متر داشته باشی ببینی سیماش چند ولته...
اگر ولت متر نداری شما به زرد و مشکی وصل کن ما که وصل کردیم شده..
به نظرم یه فن 2 تومانی ارزش ای کارا نداره:1. (27):
سلام.

من دو تا فن رو نصبیدم. در ضمن چرا نگفتی پاور کانکتور ماده نداره؟! همونی که تو بهش وصل کردی ماده هست اون یکی نر دگ؟
یه ماده پیدا کردم وصل کردم به پاور دو تا فنم بهش وصل کردم.
فنا کار میکنن. دما الان رو 46 هست.
میگما چرا سیستم بازم کند کار میکنه؟ نکنه بد سکتور داره؟
بعدشم دما داره یواش یواش بالا میره ولی کند. به نظرم دو تا فن هم کارایی نداره چون مستقیم به جلوی هارد میخوره به درد نمیخوره حس میکنم به زیر هارد نمیخوره! چطوره زیر هارد یه فن بزارم تا معلوم بشه؟! دی

الان دما رو 52 رف ! یعنی بعد از 15 - 20 مین بعد اینکه پستو شروع کردم به نوشتن. همون زیر هارد بزارم تست کنم؟

Admiral_Hunter
29-09-14, 14:14
سلام.

من دو تا فن رو نصبیدم. در ضمن چرا نگفتی پاور کانکتور ماده نداره؟! همونی که تو بهش وصل کردی ماده هست اون یکی نر دگ؟
یه ماده پیدا کردم وصل کردم به پاور دو تا فنم بهش وصل کردم.
فنا کار میکنن. دما الان رو 46 هست.
میگما چرا سیستم بازم کند کار میکنه؟ نکنه بد سکتور داره؟
بعدشم دما داره یواش یواش بالا میره ولی کند. به نظرم دو تا فن هم کارایی نداره چون مستقیم به جلوی هارد میخوره به درد نمیخوره حس میکنم به زیر هارد نمیخوره! چطوره زیر هارد یه فن بزارم تا معلوم بشه؟! دی

الان دما رو 52 رف ! همون زیر هارد بزارم تست کنم؟
الان اگه 2 تا فنت درست کار میکنه خوبه دیگه
دمای 50 هم خوبه بهتر از 70 هست ما که دمای هارد حداکثر 40 هست
شما تست کن مشکلی نیست زیر بالا و... ببین دما چجوری میشه...
برای فهمیدن بدسکتوری برنامه Hard.Disk.Sentinel.Pro.4.50 نصب کن یه شات ازش بگیر بزار اینجا...

Ghaioom
29-09-14, 14:20
الان اگه 2 تا فنت درست کار میکنه خوبه دیگه
دمای 50 هم خوبه بهتر از 70 هست ما که دمای هارد حداکثر 40 هست
شما تست کن مشکلی نیست زیر بالا و... ببین دما چجوری میشه...
برای فهمیدن بدسکتوری برنامه Hard.Disk.Sentinel.Pro.4.50 نصب کن یه شات ازش بگیر بزار اینجا...

باوا دما هر چه وقت بگذره میره بالاتر یعنی کار بکشم از سیستم! بیشتر این موزیلا فک کنم زیاد کار میکشه. IE فک کنم دمارو زیاد نمیبره بالا ولی این مرورگر سایتا رو درست باز نمیکنه به همین خاطر ناچارم با فایرفاکس کار کنم.

اونم نصبه . دما رو با اون میبینم از کدوم سربرگش عکس بزارم؟ سربرگ اول؟

Admiral_Hunter
29-09-14, 14:35
باوا دما هر چه وقت بگذره میره بالاتر یعنی کار بکشم از سیستم! بیشتر این موزیلا فک کنم زیاد کار میکشه. IE فک کنم دمارو زیاد نمیبره بالا ولی این مرورگر سایتا رو درست باز نمیکنه به همین خاطر ناچارم با فایرفاکس کار کنم.

اونم نصبه . دما رو با اون میبینم از کدوم سربرگش عکس بزارم؟ سربرگ اول؟

از گوگل کروم استفاده کن
از سربرگ اول overview عکس بگیر دوستان نظر بدن مثلا آقا امید خیلی واردن amd>intel نظرش در مورد هاردت بگه

Ghaioom
30-09-14, 09:48
از گوگل کروم استفاده کن
از سربرگ اول overview عکس بگیر دوستان نظر بدن مثلا آقا امید خیلی واردن amd>intel نظرش در مورد هاردت بگه

گوگل کروم به قطعات فشار کم میاره؟!

اینم عکس از برنامه: فک کنم مشکلی نداره؟

الان دما که خوبه زیر هارد گذاشتم فنو.
ولی کم کم داره میره بالا به نظرم باید بالاشم بزارم اگه خیلی بالا بره!

هنوز از 43 بالا نرفته.

اول تاپیک گفتم که یهو سیستم میهنگه زیاد! ولی الان بازم شده ولی خیلی کم. شاید روزی یکی دو بار اونم شاید. اون موقع که یهو هر نیم ساعتی یا کمتر میشد!

darvishkhoob
30-09-14, 11:21
دما رو درست نشون نداده بود . یکی از دماهای سطح برد بالا بود که احتمال زیاد cpu هست .
اگر مدت زیادی فن باز نشده . خمیر سیلیکون زیرش خشک میشه . باید یکسال یکدفعه خمیر روی پردازنده تجدید بشه .
در مورد ریست هم یک تست با memtest بگیرید .

سلام داش خسته نباشی خوبی؟ به منم داش کمک کن:give_rose:من چند سال کامپیوتر دارم اصلاعات نرم افزاریم خیلی بههتر سخت افزاری چون سیستمم روز اول کسی دیگ نصب کرده البته سخت افزاری هم بلدم نه همه چیزو:1. (28):

الان من چند سالی که این سیستمو دارم تا بحال سی پیوشو نگا نکردم خمیرشم عوض نکردم البته سیستمم مشکلی ندار ولی دیدم گفتی باید تمیز بشه این حرفا گفتم بیام که شما وارد تری راهنمایم بکنی و چیزای دیگر نکاتی لازم باش در مورد سخت افزار از شما بشنوم تشکر:give_rose:

Admiral_Hunter
30-09-14, 17:14
گوگل کروم به قطعات فشار کم میاره؟!

اینم عکس از برنامه: فک کنم مشکلی نداره؟

الان دما که خوبه زیر هارد گذاشتم فنو.
ولی کم کم داره میره بالا به نظرم باید بالاشم بزارم اگه خیلی بالا بره!

هنوز از 43 بالا نرفته.

اول تاپیک گفتم که یهو سیستم میهنگه زیاد! ولی الان بازم شده ولی خیلی کم. شاید روزی یکی دو بار اونم شاید. اون موقع که یهو هر نیم ساعتی یا کمتر میشد!

احتمالا مشکل از دمای بالای هارد بود که مرتب هنگ میکرده الان دمای هارد خوبه وضعیت هارد خوبه و هیچ بد سکتوری هم نداره...:1. (23):
گوگل کروم کمتره از فایرفوکس از منابع سیستمی استفاده میکنی به قول خودت کمتر به سیستم فشار میاره.... خوب امتحان کن!!!

Admiral_Hunter
30-09-14, 17:20
سلام داش خسته نباشی خوبی؟ به منم داش کمک کن:give_rose:من چند سال کامپیوتر دارم اصلاعات نرم افزاریم خیلی بههتر سخت افزاری چون سیستمم روز اول کسی دیگ نصب کرده البته سخت افزاری هم بلدم نه همه چیزو:1. (28):

الان من چند سالی که این سیستمو دارم تا بحال سی پیوشو نگا نکردم خمیرشم عوض نکردم البته سیستمم مشکلی ندار ولی دیدم گفتی باید تمیز بشه این حرفا گفتم بیام که شما وارد تری راهنمایم بکنی و چیزای دیگر نکاتی لازم باش در مورد سخت افزار از شما بشنوم تشکر:give_rose:
سلام
اگه دمای سی پی یو بالا نره مشکلی نیست.
شما دما رو میتونی از بایوس مادربورد یا برنامه هایی مثل Speccy ببینی
یا با برنامه Hard.Disk.Sentinel.Pro.4.50 هم وضعیت هارتو بررسی کنی

darvishkhoob
30-09-14, 17:35
سلام
اگه دمای سی پی یو بالا نره مشکلی نیست.
شما دما رو میتونی از بایوس مادربورد یا برنامه هایی مثل Speccy ببینی
یا با برنامه Hard.Disk.Sentinel.Pro.4.50 هم وضعیت هارتو بررسی کنی

سلام داداش ممنون از پاسخگوی :give_rose: بزار برم چک کنم ببینم چه خبره:lol:

darvishkhoob
30-09-14, 18:04
بفرما داداش

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

البته الان یه بازیم اجرا ولی کوچیکش کردم صدای فن سی پیو میاد:lol: خوبیاین نظر بدین ببینم چه خبره

AMD>INTEL
30-09-14, 18:06
بفرما داداش

البته الان یه بازیم اجرا ولی کوچیکش کردم صدای فن سی پیو میاد:lol: خوبیاین نظر بدین ببینم چه خبره

درویش جان . یک فن خوب لازم داری . درجه حرارت بالاست .یک شات hwmonitor هم بگیر . یک فن خواستی بگو معرفی کنم .

darvishkhoob
30-09-14, 18:16
اره داش دمای سی پیو بالاست البته اره فنشم معمولیه اون کسیم که نصب کرد فکر نمیکرد من ازش کار بکشم بیا داش امید به من کمک کن منون میشم:1. (28):

(Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
30-09-14, 18:18
اره داش دمای سی پیو بالاست البته اره فنشم معمولیه اون کسیم که نصب کرد فکر نمیکرد من ازش کار بکشم بیا داش امید به من کمک کن منون میشم:1. (28):

(Only the registered members can see the link)

دما بالاست برادر . یک فن لازم داری .چون گیمر هم هستی باید یک فن خوب تهیه کنی . مثل green hr2 macho

darvishkhoob
30-09-14, 18:29
دما بالاست برادر . یک فن لازم داری .چون گیمر هم هستی باید یک فن خوب تهیه کنی . مثل green hr2 macho

اره داداش معلومه که سیب پیو دار زیاد کار میکنه بازیم که دیگ بله خودت در جریانی خوب داداش چند ودل فن بگو قیمتاشونم زحمتت نیست بگو

ببین داداش ببین نمیخواد پاورم عوض کنم؟

AMD>INTEL
30-09-14, 18:33
اره داداش معلومه که سیب پیو دار زیاد کار میکنه بازیم که دیگ بله خودت در جریانی خوب داداش چند ودل فن بگو قیمتاشونم زحمتت نیست بگو

ببین داداش ببین نمیخواد پاورم عوض کنم؟

پاورت 530 بود درسته ؟ نه لازم نیست .
فن گرین هم حدود 140 تومن هست .

darvishkhoob
30-09-14, 18:41
پاورت 530 بود درسته ؟ نه لازم نیست .
فن گرین هم حدود 140 تومن هست .

535 هست
خوب داداش چقد مقدار مصرفش تفاوت دار کم نیاد پاور:1. (28):

این فنی که مدلشو گفتی جواب کارمو میده داداش دمام میاد پایین؟

AMD>INTEL
30-09-14, 18:43
535 هست
خوب داداش چقد مقدار مصرفش تفاوت دار کم نیاد پاور:1. (28):

این فنی که مدلشو گفتی جواب کارمو میده داداش دمام میاد پایین؟

بله دما بطور محسوسی میاد پائین .نه فعلا لازم نیست اقدام به تعویض پاور کنی .

darvishkhoob
30-09-14, 19:05
داش کسی نیس ازش بخریم؟ بعد یه چیز دیگ عمق این فن با کیس من که اوربیت مشکلی نداره؟ جا میش؟

AMD>INTEL
30-09-14, 19:13
داش کسی نیس ازش بخریم؟ بعد یه چیز دیگ عمق این فن با کیس من که اوربیت مشکلی نداره؟ جا میش؟

بدون مشکل نصب میشه .

Ghaioom
01-10-14, 08:59
احتمالا مشکل از دمای بالای هارد بود که مرتب هنگ میکرده الان دمای هارد خوبه وضعیت هارد خوبه و هیچ بد سکتوری هم نداره...:1. (23):
گوگل کروم کمتره از فایرفوکس از منابع سیستمی استفاده میکنی به قول خودت کمتر به سیستم فشار میاره.... خوب امتحان کن!!!

دما که خوبه الان ولی چرا سیستم کنده؟ خیلی کند نه ولی کنده دیگه کیف نمیکنه آدم ! :دی

یسوال دگه:

دلیل دیر نمایش داده شدن آیکون Local area connection اون پایین گوشه وقتی که ویندوز روشن میشه چیه؟ مثلا دو دقیقه بعد میاد بعد به اینترنت وصل میشیه وگرنه وصل نمیشه. ولی فک کنم با مرورگر موزیلا که کار میکنی وارد اینترنت میشه ولی IE نه.
یه مشکلش فک کنم از اینه که ویندوز قدیمی شده نصبش.
همین سیستم هم الان اینطوریه قبلا زیاد دیدم چند تا سیستمو. ولی این سیستم که ویندوز جدید نصبیدم. ویروسی شده بود شاید از اینه.

Admiral_Hunter
01-10-14, 16:31
اول که کامپیوتر قدیمیه دوم شاید ویروسی شده شاید هم مشکل در ویندوز باشه که ویندوز عوض کن
خوب شاید بتونی با بعضی برنامه های بهینه سازی ویندوز استفاده کنی و وضعیت بهتر بشه دفراگ هارد و استارتاپ ویندوز ار برنامه های غیر ضروری خالی کنی با همین برنامه ها...
برنامه های بهینه سازی ویندوز زیادند تو اینترنت یکیشون دانلود کن و امتحان کن شاید وضعیتت بهتر شد

Admiral_Hunter
05-10-14, 17:02
11 صفحه برای 1 تاپیک!!:1. (27)::lol:
آخر مشکلت حل شد قیوم:wink:

Ghaioom
08-10-14, 00:34

سلام داداش.

نه هنوز دیفرگ نکردم یادم میره هی خخخخخخ
ولی من هنوزم از FF استفاده میکنم سرعتو میزنه پایین. زیاد با اون سیس کار نمیکنم در ضمن جای دیگه هم هست زیاد لازم نمیشه.

Ghaioom
31-10-14, 08:36
این مشکل حل بشو نیس که!
با اینترنت اکسپلورر هم کار میکنی اینجوری میشه! فک کنم چندتا تب بیشتر باز میکنم اینطوری میشه!
انگار مادربورد مشکل داره؟ چون مادربورد قبلی که اینطوری نبود!

گفتم اینجارو تموم کنم آخرشو، مدتی پیش باید اینو میگفتم :دی