باسلام: من می خواهم تمامی قطعات یک سیستم را بخرم ، و آنها را خودم اسمبل کنم ، لطفاً آموزش دهید؟
- آیا مادربورد قبل از نصب قطعات باید توسط دستگاهی بایوس آن فعال شود ، یا اینکه بعد از نصب قطعات آن را فعال کرده و ویندوز را نصب می کنیم؟
AMD>INTEL
30-07-14, 22:09
دوست عزیز پیشنهاد میکنم . برای شروع بهتره این کار رو از کسی حضوری یاد بگیرید . ممکنه با یک اشتباه خسارت زیادی به قطعات بزنید . هر کاری نیاز به آموزش دارد .
Hessam II
30-07-14, 22:37
How to build a computer with EasyPCbuilder.com – Gaming – 2013 - How to build a computer with ease. Video tutorials, build guides, gaming, office, media, it's all here (Only the registered members can see the link)
kazaroonishahrsakhtafzar
30-07-14, 23:21
How to build a computer with EasyPCbuilder.com – Gaming – 2013 - How to build a computer with ease. Video tutorials, build guides, gaming, office, media, it's all here (Only the registered members can see the link)
اینجانب قبلاً به صورت حضوری در نزد فروشنده قطعات سیستم را نصب کردیم ، بنابراین با تمامی قطعات آشنا هستم و محل نصب آن ها برروی مادربورد را می دانم ، فقط سوال من این است که :
آیا مادربورد قبل از نصب قطعات باید توسط دستگاهی بایوس آن فعال شود ، یا اینکه بعد از نصب قطعات آن را فعال کرده و ویندوز را نصب می کنیم؟
AMD>INTEL
30-07-14, 23:27
اینجانب قبلاً به صورت حضوری در نزد فروشنده قطعات سیستم را نصب کردیم ، بنابراین با تمامی قطعات آشنا هستم و محل نصب آن ها برروی مادربورد را می دانم ، فقط سوال من این است که :
آیا مادربورد قبل از نصب قطعات باید توسط دستگاهی بایوس آن فعال شود ، یا اینکه بعد از نصب قطعات آن را فعال کرده و ویندوز را نصب می کنیم؟
خیر . قبل از نصب هیچ کاری لازم نیست انجام بدید . بعد از اسمبل قطعات . فقط تنظیمات بوت رو برای نصب ویندوز تغییر بدید .
davo0d-s000t
04-08-14, 01:13
دوستان جایی نیست در این انجمن که اسمبل کردن قطعات رو اموزش بده؟
Hessam II
04-08-14, 07:38
دوستان جایی نیست در این انجمن که اسمبل کردن قطعات رو اموزش بده؟