PDA

مشاهده نسخه کامل : مادربرد مناسب و سازگار با این قطعات؟

hanijafari
30-07-14, 13:18
با سلام.
مادربرد سیستمم سوخت و الان میخوام مادربردی بخرم که هم کارایی خوبی داشته باشه و هم با قطعاتم سازگار باشه و مشکل یا هنگ ایجاد نکنه!
قیمتش دیگه بیشتر از 250.000 تومان نشه و ترجیحا مدلی از فاکسکان باشه.
قطعات :
cpu: intel core2quad q6600 2.4 GH
ram: PNY 2*2GB DDR3 1333
Graphic: XFX Geforce 9600GT 512MB
H.D.D: SATA

مادربرد قبلیم : Intel DX38BT بود.

لطفا سازگاری چیپست مادربرد رو با قطعات درنظر بگیرید و در صورت امکان آدرس و سایت نمایندگی و جایی که قیمت گرفتید را قرار دهید تا بتونم مادربردها رو با امکاناتی که نیاز دارم ( تعداد درگاه یو اس بی) با هم مقایسه کنم و با راهنمایی بچه های خوب همینجا بهترینشو انتخاب کنم.

با تشکر از شما

nima_hl
30-07-14, 13:52
با سلام.
مادربرد سیستمم سوخت و الان میخوام مادربردی بخرم که هم کارایی خوبی داشته باشه و هم با قطعاتم سازگار باشه و مشکل یا هنگ ایجاد نکنه!
قیمتش دیگه بیشتر از 250.000 تومان نشه و ترجیحا مدلی از فاکسکان باشه.
قطعات :
cpu: intel core2quad q6600 2.4 GH
ram: PNY 2*2GB DDR3 1333
Graphic: XFX Geforce 9600GT 512MB
H.D.D: SATA

مادربرد قبلیم : Intel DX38BT بود.

لطفا سازگاری چیپست مادربرد رو با قطعات درنظر بگیرید و در صورت امکان آدرس و سایت نمایندگی و جایی که قیمت گرفتید را قرار دهید تا بتونم مادربردها رو با امکاناتی که نیاز دارم ( تعداد درگاه یو اس بی) با هم مقایسه کنم و با راهنمایی بچه های خوب همینجا بهترینشو انتخاب کنم.

با تشکر از شما

سلام

گمان نمیکنم مادربرد خوب به صورت آکبند در بازار پیدا کنید

این مادربرد را دارم (دست دوم) به قیمت 220 تومن، اگر به کارتون میاد بفرمائید

Only the registered members can see the link

لینک مشخصات

MSI Global X48C Platinum (Only the registered members can see the link-specification)

پینوشت : پردازندتون را به قیمت 180 تا 220 هزار تومان میتونید بفروشید و با بودجه حدود 450 تومن میتونید مادربرد h81 و پردازنده g3220 تهیه کنید

3220در حالت دیفالت از پردازنده فعلی شما قویتره و مادربرد h81 هم برای کارهای معمولی کاملا کفایت میکنه

AMD>INTEL
30-07-14, 14:17
مادربرد x48 که نیما جان معرفی کردند . که از بهترین چیپ سوکت 775 بهره میبره .مادربرد خوبیه

hanijafari
30-07-14, 19:46
سلام

لینک مشخصات

MSI Global X48C Platinum (Only the registered members can see the link-specification)

پینوشت : پردازندتون را به قیمت 180 تا 220 هزار تومان میتونید بفروشید و با بودجه حدود 450 تومن میتونید مادربرد h81 و پردازنده g3220 تهیه کنید

3220در حالت دیفالت از پردازنده فعلی شما قویتره و مادربرد h81 هم برای کارهای معمولی کاملا کفایت میکنه

فعلا قصد تعویض سی پی یو رو ندارم و برای کارهای من جواب میده.
این مادربردی که معرفی کردید امکاناتش خوب و مناسب هست ، فقط با قطعات من مشکلی ایجاد نمیکنه و هماهنگی داره؟
چون فقط میخوام مادربرد رو عوض کنم و قطعات دیگه رو دست نزنم.
با تشکر

AMD>INTEL
30-07-14, 19:49
فعلا قصد تعویض سی پی یو رو ندارم و برای کارهای من جواب میده.
این مادربردی که معرفی کردید امکاناتش خوب و مناسب هست ، فقط با قطعات من مشکلی ایجاد نمیکنه و هماهنگی داره؟
چون فقط میخوام مادربرد رو عوض کنم و قطعات دیگه رو دست نزنم.
با تشکر

هیچ مشکلی نیست با قطعات شما .

hanijafari
30-07-14, 20:29
هیچ مشکلی نیست با قطعات شما .

این مادربرد رو در نظر میگیرم ، اما شما اگر مشتری داشتی بفروش چون بیشتر تمایل به فاکسکان یا اینتل دارم.
مادربرد Foxconn Black ops تو بازار پیدا نمیشه؟ مادربرد خوب و باب دل من هست و دقیقا چیزی که تو ذهن داشتم :)
همین مادربرد خودم intel Dx38BT چی؟ نو یا دست دوم

AMD>INTEL
30-07-14, 20:37
این مادربرد رو در نظر میگیرم ، اما شما اگر مشتری داشتی بفروش چون بیشتر تمایل به فاکسکان یا اینتل دارم.
مادربرد Foxconn Black ops تو بازار پیدا نمیشه؟ مادربرد خوب و باب دل من هست و دقیقا چیزی که تو ذهن داشتم :)

فروشنده من نبودم . black ops متاسفانه تو بازار نیست . بله مادربرد خوبی بود black ops .البته این برد که نیما جان گفتند برد بسیار خوبیه

hanijafari
30-07-14, 20:47
فروشنده من نبودم . black ops متاسفانه تو بازار نیست . بله مادربرد خوبی بود black ops .البته این برد که نیما جان گفتند برد بسیار خوبیه

حیف شد Black ops قوی بود.
شما که بیشتر در کار سخت افزار هستی ، مادربردی مناسب و سازگار نمیشناسی معرفی کنی ، شاید از چیز دیگه ای خوشم اومد!
در سایت ..... شما مسئول به روز رسانی دریا کامپیوتر هستید؟ چون همین نام کاربری شما هست؟
سایتشون بالا نمیاد یا عوض شده؟
همون اینتل خودم رو نمیتونم پیدا کنم ؟ نو یا دست دوم؟
با تشکر

AMD>INTEL
30-07-14, 20:55
حیف شد Black ops قوی بود.
شما که بیشتر در کار سخت افزار هستی ، مادربردی مناسب و سازگار نمیشناسی معرفی کنی ، شاید از چیز دیگه ای خوشم اومد!
در سایت ..... شما مسئول به روز رسانی دریا کامپیوتر هستید؟ چون همین نام کاربری شما هست؟
سایتشون بالا نمیاد یا عوض شده؟
همون اینتل خودم رو نمیتونم پیدا کنم ؟ نو یا دست دوم؟
با تشکر

بله تا سال 91 من دریا کامپیوتر بودم . دریا کامپیوتر جمع شده متاسفانه . کلا برای بردهای سوکت 775 انتخاب آنچنانی ندارید .باید بگردید دنبال یک برد صحیح و سالم . چون رم های شما هم ddr3 هستند باز محدودتر هستید . من به جای شما بودم همین بردی که نیما جان دارند رو تهیه میکردم .

nima_hl
30-07-14, 20:58

مشکل مادربرد قبلیتون چیه ؟

hanijafari
30-07-14, 21:37
مشکل مادربرد قبلیتون چیه ؟

نمیدونم ، داشتم کار میکردم یهو خاموش شد.
پاور رو تست کردم سالم بود و با پاور دیگه تست کردم بازم روشن نشد.
چراغ سبز رو برد روشن میشه اما مین هیچ جوابی نمیده.
دادم بیرون به یه تعمیر کار فعلا تست نکرده اما گفت به فکر یه مین باش و من بهت asrock g41 رو معرفی میکنم.
اما من از ازراک خوشم نمیاد چون قبلا یکی داشتم ضعیف بود و این یکی جی 41 هم چند جا شنیدم که هنگ زیاد داره و با هر رمی هم بالا نمیاد و رم هی خاصی رو ساپورت میکنه.
معلوم نیست که تعمیرکار بتونه درستش کنه یا نه ، واسه همین گفتم به فکر یه مین جدید باشم.
با تشکر

nima_hl
31-07-14, 02:27
نمیدونم ، داشتم کار میکردم یهو خاموش شد.
پاور رو تست کردم سالم بود و با پاور دیگه تست کردم بازم روشن نشد.
چراغ سبز رو برد روشن میشه اما مین هیچ جوابی نمیده.
دادم بیرون به یه تعمیر کار فعلا تست نکرده اما گفت به فکر یه مین باش و من بهت asrock g41 رو معرفی میکنم.
اما من از ازراک خوشم نمیاد چون قبلا یکی داشتم ضعیف بود و این یکی جی 41 هم چند جا شنیدم که هنگ زیاد داره و با هر رمی هم بالا نمیاد و رم هی خاصی رو ساپورت میکنه.
معلوم نیست که تعمیرکار بتونه درستش کنه یا نه ، واسه همین گفتم به فکر یه مین جدید باشم.
با تشکر

تعمیر این مدل مادربردها کار هر تعمیر کاری نیست اگر تمایل داشتید در پرایوت برای تعمیر باهام هماهنگ کنید

hanijafari
31-07-14, 08:44
تعمیر این مدل مادربردها کار هر تعمیر کاری نیست اگر تمایل داشتید در پرایوت برای تعمیر باهام هماهنگ کنید

بله منم همین حدسو میزنم که تا حالا مادربرد منو تعمیر نکرده و میگه وقت نکردم اما فکر کنم که فرمایش شما درست هست.
شما کار سخت افزاری انجام میدید مگه؟
کدوم شهر تشریف دارید؟
منظورتون از پرایوت همون پ.خ هست؟

nima_hl
31-07-14, 10:47
بله منم همین حدسو میزنم که تا حالا مادربرد منو تعمیر نکرده و میگه وقت نکردم اما فکر کنم که فرمایش شما درست هست.
شما کار سخت افزاری انجام میدید مگه؟
کدوم شهر تشریف دارید؟
منظورتون از پرایوت همون پ.خ هست؟

شخصا کار تعمیرات انجام نمیدم ولی در تعمیرگاهمون 2 تا از بهترین تعمیر کارهای ایران را داریم

تهران هستم

بله منظورم پیام خصوصی بود

hanijafari
31-07-14, 20:08
شخصا کار تعمیرات انجام نمیدم ولی در تعمیرگاهمون 2 تا از بهترین تعمیر کارهای ایران را داریم

تهران هستم

بله منظورم پیام خصوصی بود

با تشکر از همکاری شما
فردا که تعطیل هست ، تا شنبه اگه این تعمیر کار بهم جواب نداد مادربرد ازش میگیریم و با شما هماهنگ میکنم و براتون پست میکنم تا شما یه نگاهی بهش بندازید.

hanijafari
31-07-14, 20:49
سلام

ببخشید نیما جان
داشم تاپیکو نگاه میکردم برام سوالی پیش اومد.
شما فرمودید که جی 3220 از سی پی یو من (q6600) قویتره!!؟ درسته؟
جی 3220 پینتیوم هست.
مگه core2 بهتر از پنتیوم نیست؟
درسته اون 3 GHz هست و مال من 2.4 GHz ولی اون 2 هسته ای هست و این 4 هسته ای.
مگه قابلیت پراسس همزمان دیفالت اینطور محاسبه نمیشه:
4core*2.4Ghz=9.6 GHz
و
2core*3.0GHz=6.0 GHz
؟
من اشتباه حساب میکنم و طور دیگه ای محاسبه میشه یا خیر؟
با تشکر

AMD>INTEL
31-07-14, 20:56
این لینک رو ببینید . در ضمن محاسبه شما اشتباه هست

nima_hl
01-08-14, 00:10
ببخشید نیما جان
داشم تاپیکو نگاه میکردم برام سوالی پیش اومد.
شما فرمودید که جی 3220 از سی پی یو من (q6600) قویتره!!؟ درسته؟
جی 3220 پینتیوم هست.
مگه core2 بهتر از پنتیوم نیست؟
درسته اون 3 GHz هست و مال من 2.4 GHz ولی اون 2 هسته ای هست و این 4 هسته ای.
مگه قابلیت پراسس همزمان دیفالت اینطور محاسبه نمیشه:
4core*2.4Ghz=9.6 GHz
و
2core*3.0GHz=6.0 GHz
؟
من اشتباه حساب میکنم و طور دیگه ای محاسبه میشه یا خیر؟
با تشکر

q6600 در اوایل 2007 به بازار اومد و 3220 در اواخر 2013

طی این 7 سال هسته های پردازنده چیزی حدود 70-80 % قویتر شده که با احتساب فرکانس، قدرت دو هسته ای امروزی بیش از 4 هسته ای چند سال قبل شده

علاوه بر قدرت بیشتر، پردازنده های جدید دما و مصرف کمتری نسبت به نسلهای قبل دارند

hanijafari
02-08-14, 19:40

سلام.
الان دارم از پیش تعمیرکار میام ، بهم گفت که ترانزیستور فت سوخته و سفارش دادم تا برام بیاد.
بعد چک میکنم ببینم که دیگه کجا ها صدمه دیده و قابل تعمیر هست یا نه!!
دوشنبه بهم سر بزن.
به نظرت راست میگه یا داره معطل میکنه؟
سیستم رو ازش بگیرم یا تا دوشنبه بزارم ببینم چی میکنه؟

nima_hl
02-08-14, 19:52
سلام.
الان دارم از پیش تعمیرکار میام ، بهم گفت که ترانزیستور فت سوخته و سفارش دادم تا برام بیاد.
بعد چک میکنم ببینم که دیگه کجا ها صدمه دیده و قابل تعمیر هست یا نه!!
دوشنبه بهم سر بزن.
به نظرت راست میگه یا داره معطل میکنه؟
سیستم رو ازش بگیرم یا تا دوشنبه بزارم ببینم چی میکنه؟

احتمال آسیب دیدن مدار تغذیه زیاده و احتمال زیاد درست میگه

تصمیم با شماست اگر میبیند تعمیر کار واردی است بگذارید باشه

امیدوارم تخصص کافی داشته باشه و موقع تعمیر به قسمتهای دیگه آسیب نرسونه که در این صورت احتمال تعمیر شدن مادربردتون به شدت کم میشه

AMD>INTEL
02-08-14, 20:22
به نظر من متاسفانه دارند معطل میکنند . ماسفت اگر به مشکل بخورد . باعث اتصال کوتاه و شورتی روی مادربرد میشه . اصل سیستم سوئیچ نمیشه .

hanijafari
02-08-14, 20:58
احتمال آسیب دیدن مدار تغذیه زیاده و احتمال زیاد درست میگه

تصمیم با شماست اگر میبیند تعمیر کار واردی است بگذارید باشه

امیدوارم تخصص کافی داشته باشه و موقع تعمیر به قسمتهای دیگه آسیب نرسونه که در این صورت احتمال تعمیر شدن مادربردتون به شدت کم میشه

من که از نظر کاری نمیشناسمش ، دیدم کار سخت افزاری انجام میده و نزدیک به ما هست دادم بهش.
اگر فقط همین مشکل باشه حدودی چقدر هزینه داره؟ و اینکه ارزش تعمیر داره که بتونم استفاده کنم یا نه با تعمیر از کارایی مین کم میشه؟

به نظر من متاسفانه دارند معطل میکنند . ماسفت اگر به مشکل بخورد . باعث اتصال کوتاه و شورتی روی مادربرد میشه . اصل سیستم سوئیچ نمیشه .
منظورتون از سوئیچ روشن شدن هست؟ اگر بله ، سیستم اصلا هیچ عکس العملی نداشت و فقط چراغ سبز روی مین روشن میشد و با زدن پاور هیچ اتفاقی نمی افتاد.
با تشکر

nima_hl
02-08-14, 21:04
من که از نظر کاری نمیشناسمش ، دیدم کار سخت افزاری انجام میده و نزدیک به ما هست دادم بهش.
اگر فقط همین مشکل باشه حدودی چقدر هزینه داره؟ و اینکه ارزش تعمیر داره که بتونم استفاده کنم یا نه با تعمیر از کارایی مین کم میشه؟

منظورتون از سوئیچ روشن شدن هست؟ اگر بله ، سیستم اصلا هیچ عکس العملی نداشت و فقط چراغ سبز روی مین روشن میشد و با زدن پاور هیچ اتفاقی نمی افتاد.
با تشکر

فکر کنم بین 20 تا 40 تومن هزینه داشته باشه ( بسته به قطعات سوخته )

خیلی بعید میدونم در اثر تعمیر ( حتی نادرست ) کارائی سیستم کم بشه و نهایت اینه که بعد از یک مدت مادربرد یا حتی پردازنده بسوزه

AMD>INTEL
02-08-14, 21:13

با تشکر

این ایراد دو حالت خرابی چیپ clockgen و یا خرابی sb و همین ایراد mosfet pwm.البته باید چک بشه .

hanijafari
04-08-14, 21:47
غروب رفتم پیش تعمیر کار گفت ترانزیستور عوض کردم و دارم تست ولتاژگیری انجام میدم!!
تا فردا غروب بهت خبر میدم.
خدا کنه راست گفته باشه و هم بتونه درست کنه.
تا ببینیم چی میشه.
با تشکر از راهنمایی خوب شما

AMD>INTEL
04-08-14, 21:56
غروب رفتم پیش تعمیر کار گفت ترانزیستور عوض کردم و دارم تست ولتاژگیری انجام میدم!!
تا فردا غروب بهت خبر میدم.
خدا کنه راست گفته باشه و هم بتونه درست کنه.
تا ببینیم چی میشه.
با تشکر از راهنمایی خوب شما

در کل از من میشنوی چنین بردی بعد از تعمیر زیاد قابل اطمینان نیست . مادربردی که نیما جان دارند بهترین جایگزین هست .

hanijafari
04-08-14, 22:02
در کل از من میشنوی چنین بردی بعد از تعمیر زیاد قابل اطمینان نیست . مادربردی که نیما جان دارند بهترین جایگزین هست .

از چه لحاظ قابل اطمینان نیست؟
لطفا منظور دقیقت و مشکلاتی که ممکن هست ایجاد کنه رو بگو؟
مین نیما تعمیری نیست مگه؟(من فکر کردم تعمیری هست)؟

AMD>INTEL
04-08-14, 22:12
از چه لحاظ قابل اطمینان نیست؟
لطفا منظور دقیقت و مشکلاتی که ممکن هست ایجاد کنه رو بگو؟
مین نیما تعمیری نیست مگه؟(من فکر کردم تعمیری هست)؟

چون مخصوصا تو قسمت pwm یک قطعه خراب بشه . معمولا قطعات دیگه هم بهش فشار اومده . در ضمن متاسفانه کیفیت تعمیر و انتخاب قطعه تعویضی هم شرط هست . به هر حال نظر شخصی من هست .
خیر . البته باید از خودش بپرسید .

hanijafari
04-08-14, 22:24
سلام

لینک مشخصات

نیما جان این مین تعمیری هست یا فقط دست دوم؟

چون مخصوصا تو قسمت pwm یک قطعه خراب بشه . معمولا قطعات دیگه هم بهش فشار اومده . در ضمن متاسفانه کیفیت تعمیر و انتخاب قطعه تعویضی هم شرط هست . به هر حال نظر شخصی من هست .
خیر . البته باید از خودش بپرسید .

ببینم کجا رو دقیقا تعمیر میکنه و بهتون میگم تا شما که با تجربه تر هستید بفرمائید همون pwm هست یا نه !!
اونوقت باید تصمیم اصلی رو با راهنمایی شما بگیرم.
با تشکر

AMD>INTEL
04-08-14, 22:28

ببینم کجا رو دقیقا تعمیر میکنه و بهتون میگم تا شما که با تجربه تر هستید بفرمائید همون pwm هست یا نه !!
با تشکر

اطراف سوکت cpu . چون خرابی pwm باعث میشه cpu بسوزه . چون 12 ولت رو رد میکنه و میرسه به cpu

nima_hl
04-08-14, 22:38

با تشکر

دست دومه ولی تعمیری نیست

hanijafari
07-08-14, 18:26
سلام.
قطعه ای رو که میگفت ، تعویض کرد.
امروز رفتم پیشش گفت اونو عوض کردم اما بایوست پریده!!!
گفتم بایوس چرا؟ بایوس مشکلی نداشت که!!
گفت این بایوس نرم افزاری نه ، اون یکی بایوس!!
دادم کس دیگه ای چک و پرش کنه و اگه اوکی کرد که مین آمادست ، اگه اون نتونست باید بفرستی تهران یا هر جایی که میشناسی!!! :1. (28):
میشه چنین چیزی؟

AMD>INTEL
07-08-14, 18:30
سلام.
قطعه ای رو که میگفت ، تعویض کرد.
امروز رفتم پیشش گفت اونو عوض کردم اما بایوست پریده!!!
گفتم بایوس چرا؟ بایوس مشکلی نداشت که!!
گفت این بایوس نرم افزاری نه اون یکی بایوس!!
دادم کس دیگه ای چک و پرش کنه و اگه اوکی کرد که مین آمادست ، اگه اون نتونست باید بفرستی تهران یا هر جایی که میشناسی!!! :1. (28):
میشه چنین چیزی؟

شدنش میشه . حالا ببین چه میکنند . حالا این فرصت هم بهشون بدید . ولی به فکر مادربرد باشید .

hanijafari
07-08-14, 18:37
بله ، تا اینجا که موندم یه چند روزی هم روش( البته گفت فردا جوابشو میده)
فقط چند سوال داشتم بی زحمت؟
1-این مین رو با سی پی یو میتونم بفروشم؟ مشتری داره؟ چند؟
2-یه مین h81 و g3220 بگیرم خوبه؟(نو)
3- h81 و g3220 دست دوم پیدا میشه یا نه 1 در 1000 شاید؟
با تشکر

AMD>INTEL
07-08-14, 18:46
بله ، تا اینجا که موندم یه چند روزی هم روش( البته گفت فردا جوابشو میده)
فقط چند سوال داشتم بی زحمت؟
1-این مین رو با سی پی یو میتونم بفروشم؟ مشتری داره؟ چند؟
2-یه مین h81 و g3220 بگیرم خوبه؟(نو)
3- h81 و g3220 دست دوم پیدا میشه یا نه 1 در 1000 شاید؟
با تشکر

ارزش نداره دست دو بگیرید . 1150 کم پیدا میشه . حدود 400 میشه خرید برد و CPU جدید رو . قطعات خودت هم فکر کنم بتونی 180 تا 200 تومنی بفروشی .

hanijafari
07-08-14, 18:50
ارزش نداره دست دو بگیرید . 1150 کم پیدا میشه . حدود 400 میشه خرید برد و CPU جدید رو . قطعات خودت هم فکر کنم بتونی 180 تا 200 تومنی بفروشی .

1- 200 تومن همینطوری یا اگه فرض بزاریم که مین تعمیر شد؟
2- به نظر شما همین 1150 رو اوکی کنم خوبه یا رو 1155 مانور بدم یا فرق اونچنانی نداره؟
3- به 1150 یا 1155 برم که نیاز نیست پاور و گرافیک و رم رو عوض کنم؟ (1150 و 1155 ناسازگاری خاصی ندارن)

AMD>INTEL
07-08-14, 18:52
1- 200 تومن همینطوری یا اگه فرض بزاریم که مین تعمیر شد؟
2- به نظر شما همین 1150 رو اوکی کنم خوبه یا رو 1155 مانور بدم یا فرق اونچنانی نداره؟
3- به 1150 یا 1155 برم که نیاز نیست پاور و گرافیک و رم رو عوض کنم؟ (1150 و 1155 ناسازگاری خاصی ندارن)

1- دویست تومن در صورتی که مادربرد تعمیر بشه .
2- صدرصد 1150 . 1155 قدیمی تره
3-پاورتون چیه ؟ رم DDR3 باشه نیازی نیست .1150 بهتره

hanijafari
07-08-14, 19:15
1- دویست تومن در صورتی که مادربرد تعمیر بشه .
2- صدرصد 1150 . 1155 قدیمی تره
3-پاورتون چیه ؟ رم DDR3 باشه نیازی نیست .1150 بهتره

Power: Green 530Ap-EU
Ram: 2*2GB 1333 PNY
VGA : XFX 9600GT
این قطعات با g3220 احتمالا مادربرد h81-mx فاکسکان مشکلی نداره؟
نظر شما در مورد این مادربرد چیه: Foxconn h81-mx

AMD>INTEL
07-08-14, 19:20
Power: Green 530Ap-EU
Ram: 2*2GB 1333 PNY
VGA : XFX 9600GT
این قطعات با g3220 احتمالا مادربرد h81-mx فاکسکان مشکلی نداره؟
نظر شما در مورد این مادربرد چیه: Foxconn h81-mx

پاور مناسبه .رم مناسبه
مادربرد خیر .
GIGABYTE H81M-S2PV
بگیرید هم کیفیت خوبی دارد هم گارانتی خوب

پشتیبانی از پردازنده های نسل چهارم Coreاینتل
فن آوری انحصاری Ultra Durable 4 PLUS گیگابایت
فن آوری UEFI DualBIOS گیگابایت
درگاه های USB 3.0 با پشتیبانی از 3x USB Power گیگابایت
فن آوری On/Off Charge گیگابایت برای ابزارهای USB
درگاه شبکه LAN اینتل با ایمنی بالا در برابر تخلیه الکتریسیته ساکن
درگاه های DVI-D، D-Sub و COM روی پانل پشتی
طراحی خازن های تمام جامد

hanijafari
07-08-14, 19:46
پاور مناسبه .رم مناسبه
مادربرد خیر .
GIGABYTE H81M-S2PV
بگیرید هم کیفیت خوبی دارد هم گارانتی خوب
GIGABYTE - مادربرد - Socket 1150 - GA-H81M-S2PV ‏(rev. 1.0‏) (Only the registered members can see the link)

مین خوبی هست.
فقط یه چیز هم رو لطفا مد نظر قرار بدید
من از 3 هارد همزمان استفاده میکنم که فکر کنم اصطلاحا میگن raid!!
یکی هارد 320 مکستور ساتا دارای سیستم عامل 8 - دیگری هارد 160 سامسونگ ساتا دارای سیستم عامل 7 و بعدی سیگیت 1 ترا یو اس بی 3 برای ذخیره سازی.
روی این مین جوابگو هست؟
چون زده از raid پشتیبانی نمیکنه!!
فاکسکان مین مناسبی برای 1150 و با چیپست اچ 81 نداره تا اونو با این مین شما مقایسه کنم؟
موضوع دیگه ای که رو هر دو مین(h81 foxconn و همین مین گیگا) به چشمم خورد اینه که فقط دارای دو اسلات رم هستن و منم دقیقا دو رم دارم و اگر بخوام رمو اضافه کنم به مشکل بر میخورم!!

AMD>INTEL
07-08-14, 19:53
مین خوبی هست.
فقط یه چیز هم رو لطفا مد نظر قرار بدید
من از 3 هارد همزمان استفاده میکنم که فکر کنم اصطلاحا میگن raid!!
یکی هارد 320 مکستور ساتا دارای سیستم عامل 8 - دیگری هارد 160 سامسونگ ساتا دارای سیستم عامل 7 و بعدی سیگیت 1 ترا یو اس بی 3 برای ذخیره سازی.
روی این مین جوابگو هست؟
چون زده از raid پشتیبانی نمیکنه!!
فاکسکان مین مناسبی برای 1150 و با چیپست اچ 81 نداره تا اونو با این مین شما مقایسه کنم؟
موضوع دیگه ای که رو هر دو مین(h81 foxconn و همین مین گیگا) به چشمم خورد اینه که فقط دارای رو اسلات رم هستن و منم دقیقا دو رم دارم و اگر بخوام رمو اضافه کنم به مشکل بر میخورم!!

فاکسکان متاسفانه در حال حاضر گارانتی مناسبی ندارد . مادربرد این سریش کیفیت لازم رو ندارند .
هاردهای شما raid نیستند . بلکه سه تا هارد دارید که مشکلی نیست .
در مورد رم هم هر اسلات این برد 8 گیگابایت رم رو پشتیبانی میکند که کافی به نظر میرسه . مجموع 16 گیگ
مادربرد های فاکسکان سری عادیش اون تصوری که شم از سری quantum force دارید نیستند . سری عادیش کیفیت آنچنانی ندارد . من 5 سال با این بردها کار کردم . فقط یکسری از بردهای های اندش خوب بودند و بقیه معمولی

hanijafari
07-08-14, 20:28
فاکسکان متاسفانه در حال حاضر گارانتی مناسبی ندارد . مادربرد این سریش کیفیت لازم رو ندارند .
هاردهای شما raid نیستند . بلکه سه تا هارد دارید که مشکلی نیست .
در مورد رم هم هر اسلات این برد 8 گیگابایت رم رو پشتیبانی میکند که کافی به نظر میرسه . مجموع 16 گیگ
مادربرد های فاکسکان سری عادیش اون تصوری که شم از سری quantum force دارید نیستند . سری عادیش کیفیت آنچنانی ندارد . من 5 سال با این بردها کار کردم . فقط یکسری از بردهای های اندش خوب بودند و بقیه معمولی

فرمایش شما درست
فقط یه سوال که فکر کنم آخری باشه
سوکت گرافیکم چی هست؟(دقیقا نمیدونم)
رو مین گیگا وجود داره؟
با تشکر

AMD>INTEL
07-08-14, 20:43
فرمایش شما درست
فقط یه سوال که فکر کنم آخری باشه
سوکت گرافیکم چی هست؟(دقیقا نمیدونم)
رو مین گیگا وجود داره؟
با تشکر

بله pcie هست و در مین گیگابایت هست .

hanijafari
07-08-14, 21:19
این یکی دو روز یکم حساب کتاب کنم.
احتمال 90% شنبه یه مین و سی پی یو سفارش میدم و بعد اونا رو میفروشم.
چون به هر حال باید بفروشم.
شما سایت یا فروشگاهی میشناسید که با قیمت مناسب و با گارانتی این قطعات رو بفروشه؟
خودتان مغازه دار هستید؟

AMD>INTEL
07-08-14, 21:21
این یکی دو روز یکم حساب کتاب کنم.
احتمال 90% شنبه یه مین و سی پی یو سفارش میدم و بعد اونا رو میفروشم.
چون به هر حال باید بفروشم.
شما سایت یا فروشگاهی میشناسید که با قیمت مناسب و با گارانتی این قطعات رو بفروشه؟
خودتان مغازه دار هستید؟

نیما جان مغازه دارد .باهاش هماهنگ کن .

hanijafari
09-08-14, 20:32
آقا بهم گفت مین جواب نداد و اگه میخوای باید بفرستی تهران ، معلوم هم نیست که تهران بتونن درست کنن یا نه!!
من بیشتر از این نمیتونم کاری کنم!
الان شما چی پیشنهاد میکنید:
1- بفرستم تهران برای نیما جان جهت تعمیر و بعد فروشش ( حالا از طریق خود آقا نیما و یا فروش اینترنتی تو سایتها)
2-اصلا تعمیر نمیشه یا ارزش تعمیر نداره و با هزینه ارسال به تهران و تعمیر نمیصرفه؟

چون میخواستم اگه شد این مین رو تعمیر کنم و بفروشم و اون پولشو یه چیز بزارم روش و یه مین جدید بگیرم.

AMD>INTEL
09-08-14, 20:34
آقا بهم گفت مین جواب نداد و اگه میخوای باید بفرستی تهران ، معلوم هم نیست که تهران بتونن درست کنن یا نه!!
من بیشتر از این نمیتونم کاری کنم!
الان شما چی پیشنهاد میکنید:
1- بفرستم تهران برای نیما جان جهت تعمیر و بعد فروشش ( حالا از طریق خود آقا نیما و یا فروش اینترنتی تو سایتها)
2-اصلا تعمیر نمیشه یا ارزش تعمیر نداره و با هزینه ارسال به تهران و تعمیر نمیصرفه؟

چون میخواستم اگه شد این مین رو تعمیر کنم و بفروشم و اون پولشو یه چیز بزارم روش و یه مین جدید بگیرم.

حالا با نیما هماهنگ کن . امیدوارم تعمیرکاره زیاد دستکاری نکرده باشه که غیر قابل تعمیر شده باشه .

hanijafari
09-08-14, 21:02
والا این حرفش منم به شک انداخت!
میگم شاید نتونست ابروشو درست کنه ، چشمشو کور نکرده باشه.

تهران هستم

آقا نیما پیشنهاد شما چیه؟
ارزش تعمیر داره یا نه؟
اگر تعمیر میشه بفرستم برات تا بعد بتونم بفروشمش و چیزی بزارم روش و یه مین و سی پی یو نو بخرم!!
من آنچنان عجله ندارم ، پس میخوای شما فردا با همکارات هماهنگ کن ببین چی میگن که اگه ارزش تعمیر داره بفرستم برات.
با تشکر

nima_hl
09-08-14, 22:01
والا این حرفش منم به شک انداخت!
میگم شاید نتونست ابروشو درست کنه ، چشمشو کور نکرده باشه.

آقا نیما پیشنهاد شما چیه؟
ارزش تعمیر داره یا نه؟
اگر تعمیر میشه بفرستم برات تا بعد بتونم بفروشمش و چیزی بزارم روش و یه مین و سی پی یو نو بخرم!!
من آنچنان عجله ندارم ، پس میخوای شما فردا با همکارات هماهنگ کن ببین چی میگن که اگه ارزش تعمیر داره بفرستم برات.
با تشکر

تا قطعه را از نزدیک نبینیم نمیتونیم نظری بدیم

hanijafari
09-08-14, 22:17
تا قطعه را از نزدیک نبینیم نمیتونیم نظری بدیم

فرمایش شما درست هست ، اما منظورم اینه که مثلا هزینه نکنم برای ارسال و بعد درست هم نشه و بشه ضرر رو ضرر.
چون دیگه کم کم هزینه ارسال 10-15 تومان میشه.
یا بفرستم و اگه تعمیر هم نشد حداقل شما از قطعاتش اسفاده کنید.(به درد من که دیگه نمیخوره ، اما شاید یه خازنش به کار شما بیاد!)
نظرت چیه؟

AMD>INTEL
09-08-14, 22:19
فرمایش شما درست هست ، اما منظورم اینه که مثلا هزینه نکنم برای ارسال و بعد درست هم نشه و بشه ضرر رو ضرر.
چون دیگه کم کم هزینه ارسال 10-15 تومان میشه.
یا بفرستم و اگه تعمیر هم نشد حداقل شما از قطعاتش اسفاده کنید.(به درد من که دیگه نمیخوره ، اما شاید یه خازنش به کار شما بیاد!)
نظرت چیه؟
به نظر من بفرست برای نیما جان . احتمال درست شدنش هست .

hanijafari
09-08-14, 22:39
به نظر من بفرست برای نیما جان . احتمال درست شدنش هست .

تشکر از پیگیری و راهنمایی شما
آقا نیما لطف کن آدرس و شماره موبایلتو برام بفرست تا ایشالا برای یکی دو روز دیگه باهات هماهنگ کنم و زحمت مین رو بدم به شما.
امشب که دیگه دیر وقت هست و نمیشه.
بعد با اتوبوس یا تیپاکس بفرستم راحت تره و مطمئن تره؟
با تشکر

hanijafari
12-08-14, 13:12
با تشکر از دوستان
مادربرد برای آقا نیما ارسال شد.
ایشالا که یتونن کار مارو راه بندازن.