PDA

مشاهده نسخه کامل : انتخاب قاب مناسب برای هارد

iranpg
25-07-14, 23:49
باسلام
کامپیوتری بودکه خراب شدولی هارداون رابرداشتم (روش هم خیلی اطلاعات دارم)حالا می خواستم مشاوره بگیرم وبدانم مدل خوب قاب برای هارد چیست (البته این راهم بگم که یک قاب دارم ولی تغذیه اش خراب شده ونیست چون قدیمیه برای همین می خواهم یه جدیدبخرم ولی مدلهاوتفاوت هاش رانمی دانم لطفامراراهنمایی کنید)
باسپاس

javadshahvand
26-07-14, 00:39
باسلام
کامپیوتری بودکه خراب شدولی هارداون رابرداشتم (روش هم خیلی اطلاعات دارم)حالا می خواستم مشاوره بگیرم وبدانم مدل خوب قاب برای هارد چیست (البته این راهم بگم که یک قاب دارم ولی تغذیه اش خراب شده ونیست چون قدیمیه برای همین می خواهم یه جدیدبخرم ولی مدلهاوتفاوت هاش رانمی دانم لطفامراراهنمایی کنید)
باسپاس

اگر منظورت تبدیل ساتا یا ide به usb هست حتماً یک جنس خوب تهیه کن

iranpg
26-07-14, 02:45
اگر منظورت تبدیل ساتا یا ide به usb هست حتماً یک جنس خوب تهیه کن
منظورم تبدیل هارد اینترنال 3.5 اینچی SATA به هارد اکسترنال است.مدل مال خودم ibmبودکه متاسفانه ادپتورش خراب شد.
به نطرشماکدام مارک خوب است.

nima_hl
26-07-14, 09:33
باسلام
باسپاس

سلام

مدل هاردتون را بفرمائید

هاردهائی که درون باکس بسته میشوند معمولا هاردهای بخصوص با مصرف ، دما و البته سرعت پائین هستند

بستن یک هارد معمولی درون باکس با پرتاب کردن آن از پنجره طبقه پنجم چندان تفاوتی نمیکند :wink:

iranpg
26-07-14, 13:28
سلام

مدل هاردتون را بفرمائید

هاردهائی که درون باکس بسته میشوند معمولا هاردهای بخصوص با مصرف ، دما و البته سرعت پائین هستند

بستن یک هارد معمولی درون باکس با پرتاب کردن آن از پنجره طبقه پنجم چندان تفاوتی نمیکند :wink:
باسلام وتشکرازشما
بسیارخب شماراه دیگری برای انتقال یااستفاده ازهارددارید؟:whistle:

nima_hl
26-07-14, 13:45
باسلام وتشکرازشما
بسیارخب شماراه دیگری برای انتقال یااستفاده ازهارددارید؟:whistle:

مدل هارد را بفرمائید یا حداقل بفرمائید کنترلر آن sata است یا ide

AMD>INTEL
26-07-14, 13:54
چنین چیزی به کار شما میاد
Twinmos HDD Docking Station (Only the registered members can see the link)

iranpg
27-07-14, 19:09
مدل هارد را بفرمائید یا حداقل بفرمائید کنترلر آن sata است یا ide
109371093810939

AMD>INTEL
27-07-14, 19:26
109371093810939

شما یک مبدل sata/ide to usb هم بگیرید . میتونید اطلاعات این هارد رو به pc وصل کنید . نیازی به باکس نیست .
10940

STUXNET
28-07-14, 08:29
فقط جنس خوبش رو بگیر که توشناسایی Hardware مشکلی نداشته باشی :11():

iranpg
28-07-14, 09:18
شما یک مبدل sata/ide to usb هم بگیرید . میتونید اطلاعات این هارد رو به pc وصل کنید . نیازی به باکس نیست .
10940
می توانیدیک لینک فروش معرفی کنیدواطلاعات درباره آن بنویسید مثلاتغذیه چگونه است.
وسوال دیگراینکه این تبدیل بخاطربدون محفط بودنش خطرآسیب رساندنش به هاردبیش ترازباکس نیست؟

nima_hl
28-07-14, 09:29
وسوال دیگراینکه این تبدیل بخاطربدون محفط بودنش خطرآسیب رساندنش به هاردبیش ترازباکس نیست؟

اگر مادربردتون پورت ide ندارد بنظرم بهتره این هارد و هارد جدیدتون را روی سیستم قدیمی ببندید و اطلاعات را منتقل کنید

اگر این امکان براتون وجود ندارد به دلیل اینکه برق هارد در این مبدل ها از خود پاور تامین میشه ریسک خرابی هارد نسبت به باکسهای آداپتور خور کمتره

هارد معمولی درون باکس به شدت گرم میشه و این گرما حتی در کوتاه مدت هم ممکنه به هارد آسیب جدی بزنه ( مگر باکس حرفه ای که خیلی گرونه )

AMD>INTEL
28-07-14, 12:24

من که از این تبدیل برای ریکاوری ها چندین ساعته استفاده میکنم . مشکلی هم نبوده
لینک (Only the registered members can see the link)