با سلام خدمت سروران عزیز
من قصد خرید یه سیستم گیم تا سقف 5 میلیون تومن رو دارم،با شروط و شرایط زیر:
1-من خودم یه پاور 850 وات شرکت corsair رو دارم
2-مانیتور و کیبورد و موس هم دارم
3-میخوام حتما هارد مارک wd باشه سری خاویار سیاه
4-یه ssd 128 گیگ میخوام با کیفیت عالی (لطفا دلایل برتریش نسبت به سایر مارک ها ذکر بشه)
5-مادربور میخوام واقعا پول کیفیت و کاراییش رو بدم نه مارکش
6-رم ها میخوام فرکانسشون بالا باشه با کیفیت عالی
7-اگه امکان داره یه خنک کننده ابی خوب که مورد دار نباشه مارک corsair نباشه چون شنیدم چندتا از محصولات توپشون سطح خنک کنندشون صیقلی نبوده و باید خود کاربر یه ترفندهایی بزنه تا درست شه!
Hessam II
22-07-14, 12:59
این سیستم 8 میلیونی رو خریدین؟!
(Only the registered members can see the link)
اینجا هم هست! (Only the registered members can see the link)
لپ تاپ GE60 که در وبلاگ بنده (Only the registered members can see the link) و لیون (Only the registered members can see the link) در موردش فرموده بودین و قرار بود بخرین، خریدین؟!!
اگر اینا رو خریدین، شک ندارم که این سیستم 5 میلیونی رو هم خواهید خرید! :1. (23):
درست نیست این شیوه ی مشاوره آقا عباس... دوستانه میگم یه تجدید نظر کنید در دیدگاهتون و کمی پیش خودتون فکر کنید و بگید من باید اول تکلیف خودم رو با خودم و با بودجه ی واقعیی که در اختیار دارم، مشخص کنم. باید اهدافم یقیناً مشخص بشه و مدام تغییر ندم. بعد اینکه زمان خرید رو مشخص کنم و دیگه به گونه ای که تغییرش ندم. چون شما از 6-7 ماه پیش قرار بود خرید کنید و حتی شک دارم الان 5 میلیون بودجه ی شما آماده باشه!!! چه برسه به سفارش!
در کل راهی که در پیش گرفتید، به بیراهه میره...!
اگر برای خودتون و وقتتون ارزشی قائل نیستید، حداقل برای مشاورینی که مشاوره میدن مثل جناب بهادر ارزش قائل بوده و زحماتشون رو حیف نکنید! حالا بنده هیچ!
SajjadKhati
22-07-14, 13:39
بیا اوستا :
مادربرد : Gigabyte GA-H97-Gaming 3
485 تومن
سی پی یو : i7 4790
1.03 تومن
رم : G.Skile TridentX 8GB 1600MHZ یا اگه نبود Kingston Fury 8GB 1600MHZ یا اگه 8 نبود ، دو تا 4 بگیر
300 تومن
گرافیک : Sapphire Tri-X R9 290X OC 4GB
2.1 تومن
هارد : WD Black 1TB
300 تومن
اس اس دی : ADATA XPG SX910 128GB
480 تومن
خنک کننده : EnreMax Liqtech 120X
340 تومن
اگه کیس هم نداری ، یه Green X7 بگیر (یه کیسی باشه که گرافیک بزرگ توش جا شه)
بدون کیس عدل میشه 5 تومن
برا رم بگم که برا گیم فرکانس رم تاثیر بسیار بسیار ناچیزی داره و بسیار بیشتر از اون ، فرکانس و رابط گرافیک موثره و الکی پولتو خرج فرکانس بالا نکن
SSD هم اون مدل ادیتا ، اگه نگم عالی ترینه تو SSD ها ، میتونم بگم یکی از عالی ترین هاست هم تو کیفیت و مخصوصا سرعت
اون خنک کننده هم چندان احتیاجت نمیشه . حالا میخای ، باشه
abbasghamary
22-07-14, 13:58
5 تومن دستمه پاور و مانیتور هم دارم
فقط دو دل هستم که اون لپ تاپ رو بگیرم یا یک سیستم قدرتمند تر بگیرم همین!!!
البته با این سیستم ، خیلی حیفه که مانیتور IPS نداشته باشی و مانیتورای ممولی داشته باشی فقط و حداقل مانیتورتم فول اچ دی باشه دیگه
خر در خر (نه صد در صد :Love-ssa~! (1):) سیستم از هر لحاظی که بخای ، غیر قابل قیاس با لپتاپه . از هر لحاظ جز قابلیت حمل و نقل که ملومه
4790 سری K اش تو ایران نیست . اگه هم باشه ، به درد گیم نمیخوره . پول اضافی هه
M A H R A D
22-07-14, 23:25
5 تومن دستمه پاور و مانیتور هم دارم
فقط دو دل هستم که اون لپ تاپ رو بگیرم یا یک سیستم قدرتمند تر بگیرم همین!!!