سلام
روی صفحه نمایش لپ تاپ ، لکه سفیدی حدودا یک هفته درست شده ، کسی میدونه دلیلش چیه و چیکار بایست کرد؟Only the registered members can see the link
لکه روی سطح صفحه نمایش با پارچه نمیره و لکه در داخل صفحه نمایش هست. وقتی که لپ تاپ رو روشن میکنم ، موقعی که زمینه اش سیاه هست زیاد مشخص نیست ولی وقتی زمینه رنگ روشن هست کاملا معلومه.
AMD>INTEL
21-07-14, 16:33
سلام
روی صفحه نمایش لپ تاپ ، لکه سفیدی حدودا یک هفته درست شده ، کسی میدونه دلیلش چیه و چیکار بایست کرد؟Only the registered members can see the link
لکه روی سطح صفحه نمایش با پارچه نمیره و لکه در داخل صفحه نمایش هست. وقتی که لپ تاپ رو روشن میکنم ، موقعی که زمینه اش سیاه هست زیاد مشخص نیست ولی وقتی زمینه رنگ روشن هست کاملا معلومه.
یک عکس واضح بگذارید .
karl
21-07-14, 16:54
زمینه روشن:
10888
زمینه تاریک:
10889
AMD>INTEL
21-07-14, 17:10
با PassMark MonitorTest™ یک تست کامل بگیرید . لکه بسیار کوچک هست . ارزش باز کردن led panel رو ندارد .
PassMark MonitorTest - Test monitors and LCD flat panel screens (Only the registered members can see the link)
karl
21-07-14, 17:30
با توجه به اینکه یک هفته است که لکه از داخل صفحه نمایش ایجاد شده ، آیا امکانش هست که لکه بزرگتر بشه ؟
AMD>INTEL
21-07-14, 17:32
با توجه به اینکه یک هفته است که لکه از داخل صفحه نمایش ایجاد شده ، آیا امکانش هست که لکه بزرگتر بشه ؟
بعید میدونم در اصل این لکه به خاطر led نیست .
aryaiee
21-07-14, 19:40
احتمالش 20% هستش بیشتر بشه اما خیلی روی اعصابه این جور لکه ها.من جای شما بودم عوض میکردم البته اگر بودجه اش رو دارید
aliakbarba
06-10-17, 21:51
منم مشکل شما رو داشتم . علتش هم این بود که بچه یکی از اقواممون شیشه شور رو خالی کرد روی مانیتور لپ تاپ.
برای اینکه این لکه ها برن باید ریسک اینو داشته باشی که مانیتورتو باز کنی. طریقه باز کردن هر لپ تاپ تو یوتیوب هست میتونی ببینی.من مانیتور رو باز کردم . چند تا صفحه مثل صفحه لمینت روی هم بود که همشو برداشتم و زیر همه اونا یه پنل سفید رنگ بود .
برای اینکه لکه ها معلوم بشه فلاش گوشیمو روشن کردم و گذاشتم رو پنل. بعدش با یه دستمال کاغذی لکه ها رو پاک کردم و این کار رو چند بار با دستمالای دیگه انجام دادم . با نور فلاش قشنگ معلوم میشه که لکه ها پاک شدن یا نه . قبل از اینکه مانیتور رو جمع یه بار فیششو وصل کن و ببین لکه ها رفتن یا نه اگه رفته بودن مانیتور رو جمع کن و ببند سر جاش و حال کن. مانیتور لپ تاپم بعد از این کار مثل روز اولش شد. اگه بازم سوالی داشتی بهم ایمیل بزن : aliakbar1370Gmail.com