با سلام و عرض ادب خدمت همه:11():
دو تا سوال از محضر دوستان و متخصصین عزیز دارم...
یکی اینکه برای سیستم پیشنهادی زیر آیا Cooler و کیس بزرگ و حرفه ای نیازه هست یا نه ؟؟؟
CPU : i7 4770k
M.B : Z87-A
HDD : Seagate Barracuda 1 TB
Power : Green GPP 850B-OC
RAM : Corsair Vengeance Pro 16 GB 2400 MHZ RED
و سوال دوم هم اینکه بین مادر بوردهای Z87 و Z97 کدومشون سرعت انتقال دیتای بیشتری دارن و آیا اصلا پیشنهاد میکنین بجای Z87 برم Z97 بخرم یا همون Z87 خوبه ؟؟
نرم افزارهایی که استفاده میکنم 3DMax-Vray { در زمینه طراحی ساختمان و نه انیمیشن سازی} و همچنین نرم افزار های Photoshop و CorelDraw هست.
و تاکید کنم که قصد اورکلاک کردن هم ندارم... در رندر هایی که میگیرم مدت زمان رندر اونقدر برام مهم نیست که بخوام اورکلاک کنم. سیستمم رو هم برای گیمینگ نمیخوام:1. (35):
حالا با توجه به کاربرد من آیا به Cooler و کیس بزرگی مثل X4 یا X7 ( که کولینگ نسبتا خوبی داره ) نیازهست ؟
یا بدون کولر و با یه کیس Magnum هم کارم راه میوفته ؟؟ چون نمیخوام زیاد هزینه کنم
بی اندازه سپاااااس:11()::11()::11():
AMD>INTEL
19-07-14, 19:14
با سلام و عرض ادب خدمت همه:11():
دو تا سوال از محضر دوستان و متخصصین عزیز دارم...
یکی اینکه برای سیستم پیشنهادی زیر آیا Cooler و کیس بزرگ و حرفه ای نیازه هست یا نه ؟؟؟
CPU : i7 4770k
M.B : Z87-A
HDD : Seagate Barracuda 1 TB
Power : Green GPP 850B-OC
RAM : Corsair Vengeance Pro 16 GB 2400 MHZ RED
و سوال دوم هم اینکه بین مادر بوردهای Z87 و Z97 کدومشون سرعت انتقال دیتای بیشتری دارن و آیا اصلا پیشنهاد میکنین بجای Z87 برم Z97 بخرم یا همون Z87 خوبه ؟؟
نرم افزارهایی که استفاده میکنم 3DMax-Vray { در زمینه طراحی ساختمان و نه انیمیشن سازی} و همچنین نرم افزار های Photoshop و CorelDraw هست.
و تاکید کنم که قصد اورکلاک کردن هم ندارم... در رندر هایی که میگیرم مدت زمان رندر اونقدر برام مهم نیست که بخوام اورکلاک کنم. سیستمم رو هم برای گیمینگ نمیخوام:1. (35):
حالا با توجه به کاربرد من آیا به Cooler و کیس بزرگی مثل X4 یا X7 ( که کولینگ نسبتا خوبی داره ) نیازهست ؟
یا بدون کولر و با یه کیس Magnum هم کارم راه میوفته ؟؟ چون نمیخوام زیاد هزینه کنم
بی اندازه سپاااااس:11()::11()::11():
درباره مادربرد پیشنهادم GA-Z97X-UD3H هست از پورت m2 هم میتونید برای افزایش تبادل اطلاعات بین هارد و مادربرد بشید .
برای کیس نظرم روی Deepcool Tesseract sw با قیمت 160 تومن .
Hessam II
19-07-14, 19:46
سلام دوست گرامی
این سیستم که کلی از قطعات رو نداره...! بقیه رو خودتون دارید؟ مدلش هاش رو بفرمایید؟
اگر ندارید، چرا ننوشتید پس؟ کل بودجه تون چقدره برای خرید کیس؟
قطعاً کولر نیاز هست. اما کیس می تونید X1 گرین هم بخرید.
نیازی به پاور 850 وات نیست!
مدت زمان حدودی روشن موندن سیستم در طول شبانه روز چقدر خواهد بود؟
ramezani1363
23-07-14, 12:01
سلام دوست گرامی
این سیستم که کلی از قطعات رو نداره...! بقیه رو خودتون دارید؟ مدلش هاش رو بفرمایید؟
اگر ندارید، چرا ننوشتید پس؟ کل بودجه تون چقدره برای خرید کیس؟
قطعاً کولر نیاز هست. اما کیس می تونید X1 گرین هم بخرید.
نیازی به پاور 850 وات نیست!
مدت زمان حدودی روشن موندن سیستم در طول شبانه روز چقدر خواهد بود؟
سلام از بندست آقا حسام عزیز...
از لطف سرکار و بقیه دوستان بی اندازه سپاسگزارم:11():
با خودم گفتم شاید لزومی نداشته باشه بقیه قطعات رو ذکر کنم و بی جهت متن رو طولانی کنم. به همین دلیل ننوشته بودم:1. (35):
اینم بقیه مشخصات سیستمم...
VGA : ASUS GTX 760 or 770
Monitor : VX238 H
O.D : Plextor
Mouse & Keyboard : TSCO or Logitech
Speaker : TSCO
SSD هم در نظر نگرفتم
برای کل سیستم حدود 5/500/000 در نظر گرفتم
و این رو هم اضافه کنم که تصمیم دارم فعلا کارت گرافیک رو نخرم و ببینم گرافیم GPU روی پردازنده برای کارم جواب میده یا نه اگر دیدم کارمو سخت میکنه اون وقت برم یه VGA GTX 760 یا 770 بگیرم ولی برای Power کارت گرافیک رو در نظر بگیرین .
مدل مادربورد و کارت گرافیک رو هم ASUS در نظر گرفتم بخاطر کیفیتش حالا اگر جناب عالی یا بقیه دوستان چیز مناسبتری رو در نظر دارین معرفی کنین ممنون میشم
حقیقتش این سیستم رو برای دفتر کار میخوام و ساعت روشن بودن سیستم هم بطور متوسط 10-12 ساعت میشه !
شما نوشتین قطعا به کولر نیاز هست ، علتش مدت زمان روشن بودن سیستمه یا... ؟؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدین و اینکه اگر نیازه Water cooler بگیرم یا... و چه مدلی با چه قیمتی ؟
باز هم از راهنمایی شما و باقی دوستان تشکر ویژه دارم:1. (37):
ramezani1363
23-07-14, 12:08
درباره مادربرد پیشنهادم GA-Z97X-UD3H هست از پورت m2 هم میتونید برای افزایش تبادل اطلاعات بین هارد و مادربرد بشید .
برای کیس نظرم روی Deepcool Tesseract sw با قیمت 160 تومن .
عرض ادب...:11():
این مدل با مدلی که بنده معرفی کردم چقدر اختلاف قیمت و اختلاف سرعت در تبادل اطلاعات بین هارد و مادر بورد داره ؟
آیا به صرفه هست بخاطر این اختلاف سرعت هزینه کنم ؟
و سوال دومم هم اینه که مارکی که شما معرفی کردین عملکرد بهتری داره یا ASUS ؟؟ اگر امکانش هست یکم بیشتر درباره پیشنهادتون راجع به مادربورد توصیح بدین
از اینکه وقت با ارزشتون رو در اختیار بنده و باقی دوستان میذارین سپاسگزارم دوست عزیز:11():
AMD>INTEL
23-07-14, 12:20
عرض ادب...:11():
این مدل با مدلی که بنده معرفی کردم چقدر اختلاف قیمت و اختلاف سرعت در تبادل اطلاعات بین هارد و مادر بورد داره ؟
آیا به صرفه هست بخاطر این اختلاف سرعت هزینه کنم ؟
و سوال دومم هم اینه که مارکی که شما معرفی کردین عملکرد بهتری داره یا ASUS ؟؟ اگر امکانش هست یکم بیشتر درباره پیشنهادتون راجع به مادربورد توصیح بدین
از اینکه وقت با ارزشتون رو در اختیار بنده و باقی دوستان میذارین سپاسگزارم دوست عزیز:11():
از نظر بازدهی و کیفیت المان ها و فاکتور گارانتی من گیگابایت رو ترجیح میدم . من با این برد اسوس هم کار کردم و هم با مادربرد گیگابایت . متاسفانه این برد اسوس انتظاری که من از یک برد Z87 داشت برآورده نکرد . کلیدهای EPU-TPU که روی برد اسوس هست . خیلی از کاربران به اشتباه انداخته و خیلی ها باهاش مشکل داشتند .
باز میل خودتون هست و من فقط نظر شخصیم رو به شما اعلام کردم .
از یکسری از قابلیت انحصاری گیگابایت واقع نمیشه به راحتی عبور کرد .
kaveh-gh
23-07-14, 13:07
چون قصد اورکلاک کردن سیستمو ندارید نیازی به خرید مادربرد با چیپ سری Z، سی پی یو ضریب باز و رم با فرکانس 2400 هم نخواهید داشت.
با حدود 200 افزایش بودجه میتونید سیستم زیر رو تهیه کنید:
شما 5 دقیقه هم فرآیند رندرینگتون رو فعال کنید، دمای پردازنده تا 85 خواهد رفت!
بحث طولانی روشن بودن سیستم رو بخاطر انتخاب پاور به میون آوردم.
خواستم بدونم در طول شبانه روز چند ساعت سیستم تحت پردازش رندرینگ خواهد بود برای معرفی پاور مناسب با شرایط شما.
الان در مشخصات دوم اون قطعات رو دارید یا اون قطعات رو قصد خرید دارید؟
بنده همچنان متوجه نشدم قطعات دارید یکسری یا کلاً یک کیس جدید با قطعات جدید قصد خرید دارید؟
کولر هم واتر کولر توصیه می کنم خدمتتون. (اما خب کیس معمولی قاعدتاً نمی تونید بخرید.)
پاور هم برند انرمکس توصیه میشه.
همچنین در محیط ویوپورت، بدون کارت گرافیک لگ خواهید داشت.
ramezani1363
25-07-14, 12:09
قطعاتی که خودتون انتخاب کردید، خوبه...
شما 5 دقیقه هم فرآیند رندرینگتون رو فعال کنید، دمای پردازنده تا 85 خواهد رفت!
بحث طولانی روشن بودن سیستم رو بخاطر انتخاب پاور به میون آوردم.
خواستم بدونم در طول شبانه روز چند ساعت سیستم تحت پردازش رندرینگ خواهد بود برای معرفی پاور مناسب با شرایط شما.
الان در مشخصات دوم اون قطعات رو دارید یا اون قطعات رو قصد خرید دارید؟
بنده همچنان متوجه نشدم قطعات دارید یکسری یا کلاً یک کیس جدید با قطعات جدید قصد خرید دارید؟
کولر هم واتر کولر توصیه می کنم خدمتتون. (اما خب کیس معمولی قاعدتاً نمی تونید بخرید.)
پاور هم برند انرمکس توصیه میشه.
همچنین در محیط ویوپورت، بدون کارت گرافیک لگ خواهید داشت.
درسته...
بله آقا حسام قصدم خرید یک کیس جدیده و هیچ کدوم از قطعات رو ندارم
با توجه به اطلاعاتی که کاوه عزیز زحمت کشیدن دادن و اینکه بنده هم قصد اورکلاک کردن ندارم آیا با این حال قطعاتی رو که خودم اول تاپیک نوشتم پیشنهاد میکنین یا اینکه نه اون قطعات بنده هزینه ی زیادیه و شما هم قطعات آقا کاوه عزیز رو پیشنهاد میکنین ؟
سوال دومم هم مربوط میشه یه مادر بورد... مادر بورد H87 تفاوتش با Z97 فقط تو اورکلاکه یا تو سرعت دیتا و چیزای دیگه هم تفاوت داره و آیا این تفاوت اونقدر چشمگیر هست که بخوام به خاطرش هزینه زیادتر بدم... چون تو سیستم خودم SSD رو حذف کرده بودم اما تو سیستم جدیدی که قابلیت اورکلاک کردن نداشته باشه میشه SSD رو گنجوند.
برای انتخاب کیسی که بتونه واتر کولر رو هم ساپورت کنه (از نظر حجمی) دو مدل بهم پیشنهاد کردن که اونم همون X4 یا X7 Green هست حالا اگر شما مدل یا برند دیگه مد نظر دارید مجبت کنین و معرفی کنین
از همه دوستانی که زحمت میکشن و به سوالات بنده و بقیه دوستان جواب میدن بی اندازه سپاسگزارم:wink::11():
ramezani1363
25-07-14, 12:15
چون قصد اورکلاک کردن سیستمو ندارید نیازی به خرید مادربرد با چیپ سری Z، سی پی یو ضریب باز و رم با فرکانس 2400 هم نخواهید داشت.
با حدود 200 افزایش بودجه میتونید سیستم زیر رو تهیه کنید:
کاوه جان از راهنماییت ممنونم :11():
فقط اینکه یه سوال...
آیا فرکانس رم صرفا برای اورکلاک کردنه ؟؟
چون بنده فکر میکردم هرچی فرکانس رم بالاتر باشه هملکردش در سرعت انتقال اطلاعات از هارد به پردازنده هم بیشتر میشه و در نتیجه سرعت رندر و یا کار با فتوشاپ - در حجم های سنگین - هم بالاتر میره
ممنون میشم به این سوالمم پاسخ بدی
AMD>INTEL
25-07-14, 12:22
فقط اینکه یه سوال...
چون بنده فکر میکردم هرچی فرکانس رم بالاتر باشه هملکردش در سرعت انتقال اطلاعات از هارد به پردازنده هم بیشتر میشه و در نتیجه سرعت رندر و یا کار با فتوشاپ - در حجم های سنگین - هم بالاتر میره
در مورد رم هر دو فاکتور تایمینگ رم و فرکانس روی سرعت تاثیر دارد .
Hessam II
25-07-14, 12:26
پردازنده سری K و مادربرد سری Z که به صورت انحصاری به اورکلاک خلاصه نمیشه...
Z97 مدار تغذیه ی و ولتاژش بهترش هست. پتانسیل بالاش به لحاظ ارتقا و آینده نگری هست. کارکرد و طول عمر بیشتر هست. موقع فروش بهتر و گرون تر می خرن هست، مقاومت بهترش هست و کلی جزئیات دیگه که در حال حاضر، ذهن بنده همینقدر بهم یاری می کنه از برتری های چیپست سری Z بگم خدمتتون.
با توجه به موارد فوق الذکر که از اظهارات شما بنده برداشت می کنم، سیستم زیر رو خدمتتون توصیه می کنم: (با توجه به مواردی که فرمودید، لیست زیر توصیه میشه از دیدگاه شخصی بنده)
البته این سیستم با هزینه های جانبیش، 6 میلیون در میاد براتون. اگر بودجه نمی رسه، ناچاراً باید از کارت گرافیک کم کنید و GTX 750 Ti خریداری کنید.
فقط اینکه یه سوال...
پردازندههای سری هسول اینتل در حالت عادی (اورکلاک نشده) از رمهایی با فرکانس بالاتر از 1600MHz پیشتیبانی نیمکنند. رمهایی که فرکانس بالاتری دارند به صورت خودکار در فرکانس 1600 کار خواهند کرد مگر اینکه CPU اورکلاک شه و بشه فرکانس رم رو بالاتر برد.
AMD>INTEL
27-07-14, 16:03
دوست گرامی اگر پروفایل xmp فعال بشه . رم های با فرکانس بالا هم مشکلی ندارند از لحاظ سرعت
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
kaveh-gh
27-07-14, 16:09
این لینک مقایسه بین دو مادربرد Gigabyte GA-H97-D3H و Gigabyte GA-Z97-D3H هستش:
GIGABYTE- I found some useful information and would like to share with you (Only the registered members can see the link)
میبینید که غیر از امکانات اضافه چیپ Z97 و اختلاف قیمت 200 هزار تومانی هیچ تفاوتی بین دو برد نیست.
فرمایشات آقا حسام در مورد « مدار تغذیه و ولتاژ بهتر و ...» ماربردهای Z97 مورد تأییده ولی این خصوصیات وقتی ارزش پیدا میکنه که بخواین سیستمو اورکلاک کنید و یا از دو کارت گرافیک به صورت SLI یا CrossFire استفاده کنید. که البته بسته به میزان نیاز شما به اورکلاکینگ مادربردهای متفاوت با قیمتهای مختلفی در بازار موجوده.
kaveh-gh
27-07-14, 16:12
دوست گرامی اگر پروفایل xmp فعال بشه . رم های با فرکانس بالا هم مشکلی ندارند از لحاظ سرعت
ممنون از اطلاعاتی که دادید:11(): حتماً در موردش تحقیق میکنم.
AMD>INTEL
27-07-14, 16:14
ممنون از اطلاعاتی که دادید:11(): حتماً در موردش تحقیق میکنم.
مطالعه بفرمائید
AnandTech | Memory Scaling on Haswell CPU, IGP and dGPU: DDR3-1333 to DDR3-3000 Tested with G.Skill (Only the registered members can see the link)