ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای تعمیر اسپیکر

Ghaioom
13-07-14, 11:36
سلام.

یه اسپیکر هست صداش قاط میزنه درست نمیاد.

چیکار باید کرد؟
این عکسی که زیر گذاشتم نکنه با عوض کردن اون قطعه درست میشه؟ احتمالا مشکل از اینه. کجا پیدا میشه ؟ الکتریکیا؟

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link

در ضمن اصلا یه اسپیکر باشه که کلا صداش نیاد چیکار باید کرد؟ مشکلش از چی میتونه باشه؟

aryaiee
13-07-14, 12:34
بفرماید العان دقیقا کدوم قطعه دوست من؟؟

Ghaioom
13-07-14, 13:10
عکس گذاشتم دیگه. از اون عکس کارتونی معلوم بود. همون بلندگوش منظورمه. اسمشو نمیدونم چی میگن.

aryaiee
13-07-14, 13:16
آخه برادر من شما شماتیک کامل یک بلندگو رو گذاشتید،العان شما جای ما از کجا بفهمیم خوب؟؟یک خطی اشاره ای چیزی...:1. (28):

Ghaioom
13-07-14, 13:23
ای بابا :دی / همون بلندگو صدا خراب در میاد دیگه، ازش. خو شما بفرمایید از بلندگویی که صداش درست در نمیاد باید چیکار کرد؟ همینو جواب بدین کفایت میکنه :lol: و اینم بگین که کلا صدایی نیاد چی؟

aryaiee
13-07-14, 13:47
ای بابا :دی / همون بلندگو صدا خراب در میاد دیگه، ازش. خو شما بفرمایید از بلندگویی که صداش درست در نمیاد باید چیکار کرد؟ همینو جواب بدین کفایت میکنه :lol: و اینم بگین که کلا صدایی نیاد چی؟

اگر کلا صدایی نیاد خوب باند سوخته.البته باز هم فقط این نیست.مثلا سیم؛رابط ها؛و سایر قطعات هم ممکنه خراب باشند چون کم پیش میاد یک اسپیکر خراب بشه.حالا اگر هم خرابه ساب ووفر با اون سایز حتما توی بازار هست اما شک دارم صدای فابریک قبل رو بگیرید ازش.اسپیکر رو با یک چیزی مثل ضبط تست کنید مطمئن شید

Ghaioom
14-07-14, 09:36
چطور میشه فهمید کدوم قسمت خرابه؟

با اهمتر میشه عایا؟

aryaiee
14-07-14, 12:13
چطور میشه فهمید کدوم قسمت خرابه؟

با اهمتر میشه عایا؟
با اهم متر هم میشه اما بستگی به اهم بلندگو داره.بهتره با یک دستگاه مثل ضبط چک بشه دوست من.اگر پرده پاره بشه که راهی نداره خوب تقریبا!اگر سیم پیچ بسوزه ارزش تعمیر نداره باز!مگنت هم که خراب نمیشه به این سادگی ها!نو بخرید به نفعتونه

Ghaioom
14-07-14, 12:36
چرا ضبط؟! خو کامپیوتر چشه مگه؟ :lol:

یکم بازش کنید این ضبطو ببینم چی به چیه D: