ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید سیستم کامل تا حدود 6 میلیون

justafriend
12-07-14, 18:54
با سلام
غرض از مزاحمت استفاده از دانش و تجربیات متخصصین سایت جهت خرید یک سیستم کامل می باشد. اطلاعات ضروری خواسته شده به شرح زیر است:

11- سقف بودجه ترجیحا 6، و درصورت ضرورت و اافزایش راندمان و کیفیت فاحش تا 7 میلیون تومان.

22- سیستم کامل + مانیتور (ترجیحا سامسونگ یا بهتر از آن، ال جی مفت هم باشه نه) + موس، کیبرد، کارت صدا و اسپیکر متناسب با هم.

3- درصورت عملی و اقتصادی بودن، استفاده از مادربردی که دو سوکت پردازنده داشته باشد جهت ارتقاء سیستم در آینده بدون اینکه مطابق معمول پردازنده، مادربرد، رم و ... رو هم مجبور به تعویض باشیم. مثلا نصب 2 پردازنده "موازی" i7-4790 به جای یک پردازنده i7-4930k یا ترکیبی دیگر.
** با توجه به مطالب تخصصی که در سایت شما مطالعه کرده ام و شما از آن بهره مند می باشید، آیا جهت تعیین قطعات جزئیات فنی برای انتخاب با کیفیت ترین قطعات بصورت منفرد در مقایسه با همان نوع قطعه و همچنین داشتن تناسب با سایر قطعات سیستم را لحاظ می کنید؟ به عنوان مثال عامل تاخیر زمانی در رم، یا shade, ROP ، فرکانس حافظه، نسل حافظه، غیراشتراکی بودن حافظه برای کارت گرافیک و غیره.

* سوال: اورکلاک کردن دائمی است یا موقت؟ به من گفته شده است درصورتی که پردازنده را اورکلاک کنم (حتی با فن مناسب) طول عمر آن کوتاه تر می گردد. اگر اینطور است، بهتر نیست هزینه های اضافی برای پردازنده های قابل اورکلاک را صرف سایر قطعات یا پردازنده بهتری نمود؟

** با توجه به عدم پشتیبانی کارت های گرافیک فعلی نرم بازار از DX12 ترجیح می دهم کارت گرافیک مناسب سیستم را اصولی تعیین ولی دست دوم (درصورت امکان) تهیه نمایم تا ببینیم در آینده چه خواهد شد.

* برای مونتاژ فیلم و گرافیک نیمه حرفه ای و جهت افزایش سرعت رندر، در کنار سایر عوامل نظیر حافظه و کارت گرافیک، استفاده از SSD برای افزایش سرعت خواندن و نوشتن موقت فایل های مورد پردازش و ذخیره فایل پردازش شده در هارد معمولی، موثر و اقتصادی می باشد؟ مثلا بجای SSD 128 GB از ُُِ 256 ۀإ استفاده
شود.

* درمورد قطعات:
- لطفا رم را از مارک GSkill تعیین فرمائید.
- درایورهای گران قیمت به نظرم کاربرد چندانی ندارند. استفاده از دو عدد رایتر Pioneer مناسب تر می باشد.
- خنک کننده ها لطفا از انواع بادی باشند.
- حداقل یک فن اضافی در کیس برای اطمینان از مناسب ماندن درجه حرارت در شرایط کار زیاد و هوای گرم.

33- درمورد کاربری سیستم سوال فرموده بودید:

* طبق معمول گیم (اگرچه 2 سالی است که کنار گذاشته ام)
* مونتاژ فیلم و گرافیک تا آخرین مرحله ضبط روی دی وی دی.
* وب گردی، دانلود نرم افزار و .... معمولا اجرای همزمان چند برنامه کاربردی و 2 یا 3 مرورگر که هر کدام 100 یا بیشتر اد آن بر رویشان نصب می باشد. (بیشترین حجم و ساعات کار سیستم همین مورد می باشد)
* مانیتور از نوعی که با کارت گرافیک نسل آینده همخوانی داشته باشد. حدود 1.5 میلیون برای مانیتوری که حداقل 7-8 سال کار کنه مناسب است؟

4- زمان روشن بودن سیستم بین 15 الی 20 ساعت در شبانه روز. :1. (12)::1. (8):

5- سطح کاربری نیمه حرفه ای.

6- اگر اورکلاکینگ یکبار و دائمی باشد و با نصب فن پردازنده مناسب و یک فن اضافه در کیس، و با نوجه به ساعات کاری زیاد مشکلی ایجاد نشود بله. در غیداینصورت ریسک نمی کنم.

7- هارد وسترن دیجیتال 3 ترا بایت دارم. برای نصب سیستم عامل و اگر مناسب تشخیص دهید انجام عملیات گرافیکی بر روی آن به یک SSD 128 GB یا SSD 256 GB نیاز دارم.

* یک نکته و دو سوال:
- برد کارت گرافیک و مادربرد ترجیحا Asus باشد مگر اینکه موردی را مناسب تر تشخیص تشخیص دهید.
- در تعیین قدرت پاور بهتر نیست ضریب اطمینان حدود 20% اضافه درنظر گرفته شود؟ شاید در آینده قطعاتی به سیستم اضافه شود؟
- آیا آنطور که شنیده ام مانیتورهای LED را می توان به طریقی (با افزدون سخت افزار یا نرم افزار) تبدیل به لمسی نمود؟ اگر امکان داشته باشد از نظر فنی و مالی ارزش دارد؟

مفصل توضیح دادم. امیدوارم خسته تان نکرده باشم. :11():
موفق و موید باشید :11():

Hessam II
12-07-14, 20:24
سلام دوست گرامی؛

اوه. ماشاالله زیاده نویسی داشتید و حوصله ی مشاور یا کاربر رو به سر می بره!
از هر کدام در یک خط خلاصه می فرمودید، خوب بود.

- با توجه به بودجه ی محدود و توقعات نسبتاً بالایی که دارید، سیستم زیر توصیه میشه خدمتتون:
- هارد و کارت گرافیک آورده نشده... می تونید کارت گرافیک نخرید و از تراشه ی مجتمع گرافیکی بهره ببرید.
- اگرچه در سیستم زیر، امکان اورکلاک به صورت حرفه ای فراهم هست، اما توصیه نمی کنم اورکلاک کنید.
- کارت صدا هم نیازی نخواهید داشت. آنبرد هست.

در حال حاضر، مانیتور از برند Asus حرف اول رو میزنه در بازار به لحاظ قیمت و کیفیت و کارایی.
نمی تونید از مادربرد دو سوکته بهره ببرید. بودجه تون کمه و چنین شرایطی برای افراد بسیار حرفه ای با بودجه ی فراتر از 10 میلیون تومان هست.

سیستم زیر حدود 6,000,000 تومان در میاد...
خوشبختانه ضرورتی جهت افزایش بودجه تا 7 میلیون تومان وجود نداره.

LGA 1150: Z97-A -
LGA 1150 Haswell: Core i7-4770K -
RipjawsX 2×8GB=16GB DDR3 2133MHz CL11 -
M5 Pro Xtreme SATA6.0Gb/s 256GB -
2× (DVD Writer: Pioneer 24X DVR-219LBK) -
Air Cooler: ETS-T40W -
*Revolution X'T 730W | *80Plus Gold -
*X7 Cougar Gaming | *Version 2 -
Full HD LED 27" VX279H AH-IPS -
MK270 Or MK260 Wireless Combo -
Z506 5.1 Channels -

AMD>INTEL
12-07-14, 20:44
cpu corei7 4790 990t
main GA-Z97-D3H 640t
G.SKILL 2400-(2x8GB) Sniper 730t
vga R7260X-DC2OC-1GD5 620t
Samsung SSD 840 EVO 120GB 400t
hdd seagate 1tb 190t
power ENERMAX Revolution 87+ 850w 600t
case Deepcool Tesseract sw 160t
speaker Creative 51MF4115AA002 413t
monitor asus VX228H 730t
cpu fan hr2_macho 158t
Logitech - Wireless Desktop MK520 185t
dvd/rw asus 24x 55t

Reza Eshraghi
13-07-14, 15:52
با سلام . فقط در مورد Dual CPU این توضیح رو میدم که فقط پردازنده های Xeon سوکت LGA2011 و نسل های قبل یعنی سوکت مرحوم( ! ) LGA1366 و مادربردهای سازگار اونها این قابلیت رو دارند که از دو پردازنده و حتی بیشتر روی یک سیستم استفاده بشه .
برای بودجه شما هم امکان استفاده از این کانفیگ وجود نداره . کارتون هم فکر نکنم اونقدر وحشتناک سنگین باشه که نیاز به چنین کاری پیدا کنید .

AMD>INTEL
13-07-14, 20:22
برای مادربرد های 2way -4way باید به سراغ supermicro و پردازنده xeon بروید که با بودجه شما سازگار نیستند . بردهای سوکت 2011 . 4way هم دارد .
Super Micro Computer, Inc. - Products | Motherboards (Only the registered members can see the link)

justafriend
13-07-14, 20:24
سلام
از دوستانی که زحمت کشیدند و جواب دادند تشکر می کنم.
* همانطور که گفته بودم هارد از قبل دارم.
*علت پرسش برای مادربرد دو سوکته و نصب دو پردازنده چهار هسته ای - در آینده- اولا : ارتقاء سیستم بدون نیاز به تغییر پردازنده که معمولا به دنبال آن باید مادربرد و ... رو هم عوض کرد. دوما: فکر کردم دو پردازنده موازی چهار هسته ای (مجموعا 8 هسته = 4*2 ) 2 میلیون و خرده ای هزینه خواهد داشت در حالیکه پردازنده i7-4930k با همین حدود قیمت تنها 6 هسته دارد. البته قیمت مادربردها هم شرط بود که با توجه به مطالب دوستان ظاهرا تفاوت قیمت مادربردهای مناسب تک و دو پردازنده ای موضوع را منتفی می نماید.

باز هم از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید متشکرم.

justafriend
13-07-14, 20:29
برای مادربرد های 2way -4way باید به سراغ supermicro و پردازنده xeon بروید که با بودجه شما سازگار نیستند . بردهای سوکت 2011 . 4way هم دارد .
Super Micro Computer, Inc. - Products | Motherboards (Only the registered members can see the link)

جایی خوانده بودم که مادربردهای چند پردازنده برای پردازنده های سبک تر و رایج هم به بازاز آمده اند !!! تاریخ مطلب متعلق به2 یا 3 سال پیش بود. مسلما از اون موقع باید پیشرفت هم کرده باشیم.

AMD>INTEL
13-07-14, 20:47
جایی خوانده بودم که مادربردهای چند پردازنده برای پردازنده های سبک تر و رایج هم به بازاز آمده اند !!! تاریخ مطلب متعلق به2 یا 3 سال پیش بود. مسلما از اون موقع باید پیشرفت هم کرده باشیم.

شاید همون بردهای 1366 که دوستمون گفتند باشه . کلا این بردها برای سرور هستند . پردازنده جدید دسکتاپ مخوصا تو سری هاسول اینقدر پیشرفت کردند. که نیازی به نصب پردازنده دوم نیست . کلا کلاس سرور و xeon با دسکتاپ دو مقوله جداست . :1. (23):

Reza Eshraghi
13-07-14, 23:50
سلام
از دوستانی که زحمت کشیدند و جواب دادند تشکر می کنم.
* همانطور که گفته بودم هارد از قبل دارم.
*علت پرسش برای مادربرد دو سوکته و نصب دو پردازنده چهار هسته ای - در آینده- اولا : ارتقاء سیستم بدون نیاز به تغییر پردازنده که معمولا به دنبال آن باید مادربرد و ... رو هم عوض کرد. دوما: فکر کردم دو پردازنده موازی چهار هسته ای (مجموعا 8 هسته = 4*2 ) 2 میلیون و خرده ای هزینه خواهد داشت در حالیکه پردازنده i7-4930k با همین حدود قیمت تنها 6 هسته دارد. البته قیمت مادربردها هم شرط بود که با توجه به مطالب دوستان ظاهرا تفاوت قیمت مادربردهای مناسب تک و دو پردازنده ای موضوع را منتفی می نماید.

باز هم از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید متشکرم.

یه مثال در این خصوص میزنم چون منظورتون رو متوجه شدم در خصوص قابلیت ارتقاء که چی بود .
دور از جون شما فرض کنید بیماری دچار سکته شده ! و نیمی از بدنش فلج شده پس از اون نیمه بدن که فلج شده نمیتونه استفاده کنه .
ظاهراً منظورتون این بود که مثلاً یک مادربرد Dual Socket که فعلاً یک پردازنده روی اون نصب بشه و برای ارتقاء و در صورت نیاز پردازنده دوم هم نصب بشه این مزیت رو نسبت به پلتفرم های دسکتاپی داره که برای ارتقاء برخلاف سیستم های دسکتاپی دیگه نیاز به تعویض مادربرد نیست . ولی واقعیت ماجرا در این حالت اگر منظور شما بوده دقیقاً مانند همون مثال بیمار فلج شده ناشی از سکته هست . چرا که هر پردازنده کنترل نیمی از قابلیت های مادربرد رو در اختیار داره و در صورت نصب یک پردازنده روی یک مادربرد Dual Socket به شرطی که پردازنده در سوکت با اولویت بالاتر و به عبارتی شماره سوکت پایین تر نصب بشه اون وقت تازه سیستم میتونه بوت بشه اما نصف اسلات های رم و نصف Expansion Slot های تحت کنترل سوکت خالی غیر قابل استفاده خواهند بود .
ضمن اینکه نه هرکاربردی اونقدر سنگین هست که نیاز به دو پردازنده پیدا کنه و نه با اومدن پلتفرم های آینده وقتی که اونها در بازار باشند خرج روی پلتفرم قدیمی تر چندان منطقی هست !

الآن پردازنده های Xeon ارزون قیمت سری E3-12XX و E3-12XX V2 و E3-12XX V3 به ترتیب از نسل های سندی بریج و آیوی بریج مرحوم (! ) با سوکت معروف LGA1155 و سری Haswell که همون E3-12XX V3 هست با سوکت LGA1150 و مادربردهای چیپست C226 هم وجود دارند ولی هیچ کدوم بیشتر از 1 پردازنده ساپورت نمی کنند . :11():

justafriend
14-07-14, 11:04
متشکر میشوم اگر این سه سوال را هم جواب دهید:

1- اورکلاک کردن همراه با فن مناسب دائمی یا موقتی است؟ اگر بتواند یکبار و همیشگی باشد از طول عمر پردازنده کاسته می شود؟

2- ذخیره فایل های در حال پردازش بر روی SSD که سرعت خواندن و نوشتن آن بیشتر از هارد می باشد و انتقال آنها پس از اتمام کار به هارد دیسک، تاثیر چندانی بر کاهش زمان عملیات دارد؟

3- می توان با انجام تغییرات و نصب قطعات، مانیتور LED معمولی را به مانیتور لمسی تبدیل نمود؟ اگر شدنی است، به صلاح و مقرون به صرفه می باشد؟

باز هم متشکرم

Hessam II
14-07-14, 11:19

1- اورکلاک کردن همراه با فن مناسب دائمی یا موقتی است؟ اگر بتواند یکبار و همیشگی باشد از طول عمر پردازنده کاسته می شود؟

2- ذخیره فایل های در حال پردازش بر روی SSD که سرعت خواندن و نوشتن آن بیشتر از هارد می باشد و انتقال آنها پس از اتمام کار به هارد دیسک، تاثیر چندانی بر کاهش زمان عملیات دارد؟

3- می توان با انجام تغییرات و نصب قطعات، مانیتور LED معمولی را به مانیتور لمسی تبدیل نمود؟ اگر شدنی است، به صلاح و مقرون به صرفه می باشد؟

باز هم متشکرم

1- هر دو حالت ممکن است. به اعتقاد بنده، بله! اما دوستداران اورکلاک، چنین نظری ندارند و می فرمایند بسیار عالی هست و مشکلی ایجاد نمی کنه و از طول عمر قطعه هم کم نخواهد شد. اما یقیناً اون هم در فشار پردازشی و فشار خود اورکلاک، در دراز مدت، تاثیر منفی بر روی قطعه خواهد گذاشت و کسی نمی تواند منکر این مورد شود.

2- متوجه این سوال شما نشدم! بیشتر توضیح بدید منظورتون رو... اگر منظور شما انتقال اطلاعات از SSD به هارد دیسک با سرعت بالا هست، پاسخ منفیه. چون دریافت کننده اطلاعات، هارددیسک خواهد بود و سرعت بالای SSD به دلیل محدودیت کنترلر RPM هارددیسک، عملاً بلااستفاده خواهد بود. (اگرچه سرعت Write آن بالا باشد.)

3- خیر. میسر نیست.

nima_hl
14-07-14, 11:54

باز هم متشکرم

1- خط تولید هر سری پردازنده معمولا یکی است و هر پردازنده در هر گروه میتونه به راحتی در کلاک پردازنده های همان سری کار کند

در قدیم شما با خرید پائین ترین پردازنده در هر گروه و آورکلاک آن به تنظیمات بالاترین پردازنده میتوانستید با هزینه کمتر پردازنده قویتری داشته باشید ( این کار به قطعات فشاری وارد نمیکرد )

با همه گیر شدن این کار تولید کنندگان پردازنده ( اینتل و amd ) اقدام به بستن امکان آورکلاک در پلتفرمهای خود کردند و عملا فقط پردازنده های سری k امکان آورکلاک را دارا هستند که آنها هم گرانترین و سریعترین پردازنده های سری خود هستند ( عملا امکان آورکلاک زیاد وجود ندارد )

پس در جواب کوتاه در پلتفرمهای جدید امکان آورکلاک کاربردی بدون اعمال ولتاژ و فشار بسیار محدود است

2- در کارهای رندرینگ قبل از اینکه هارد مکانیکال گلوگاه بشه سایر قطعات مانند پردازنده یا گرافیک کارت به بن بست میخورند

به همین دلیل شاهد تفاوت چشمگیری در این کارها بین ssd و hdd نخواهید بود

3- یک سری سخت افزار برای مانیتورهای 17 ساخته شد ولی به دلیل عدم استقبال عمومی به دلیل دقیق نبودن و خرابی زیاد برای مانیتورهای بزرگتر تولید نشد

کلا این دیوایس ها خیلی کاربردی و دقیق نبودند و برای کارهای حرفه ای بایستی مانیتورهای تاچ خریده بشه که اونم زیاد دقیق نیست و به درد مثلا طراحی نمیخوره ( مگر سریهای خیلی گران قیمت )

AMD>INTEL
14-07-14, 12:42
برای اورکلاک 24/7 بهتره از خنک کننده غیر استوک استفاده کنید . من یکی از مدلهای NOCUTA رو بهت پیشنهاد میکنم .
در مورد سوال دوم نیما عزیز کامل پاسخ داد .
3- من هم با چنین دیوایس های موافق نیستم . برای طراحی بهتر از قلم های مخصوص طراحی WACOM استفاده کنید /

justafriend
20-07-14, 22:53
سلام

از همه دوستان عزیزی که زحمت کشیده و جواب دادند بی نهایت سپاسگذارم. احتمالا باز هم مزاحم خواهم شد. :1. (26):

خداوند نگهدارتان :11():