سلام دوستان. من یه لپ تاپ asus x550lc دارم. از روزی که خریدمش نتونستم بلوتوثش رو روشن کنم.
مجموع درایورهای که رو خود لپ تاپه برای ویندوز 8 هست. ولی من ویندوز 8.1 نصب کردم.
که بازم همون مشکل رو داشتم. آپدیت های درایور بلوتوث رو هم از سایت ایسوس گرفتم ولی بازهم مشکلم حل نشد.
تو توضیحات درایور نوشته بود که برای ویندوز 8.1 هست. وقتی نصب می کنم و روی آیکونش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته. توی task manager برنامه بلوتوث هست ولی هیچ اتفاقی نمیوفته. یعنی کلید روشن یا خاموش کردنش نمیاد...
10763
الان من نمیدونم که مشکل من نرم افزاری هست یا سخت افزاری.
ممنون میشم دوستان کمک کنن.
AMD>INTEL
11-07-14, 18:24
برای شروع درایور بلوتوث در قسمت device manager شناخته شده ؟ قطعه ناشناخته ای دارید تو دیوایس منیجر ؟
JiMmY.j
11-07-14, 19:08
برای شروع درایور بلوتوث در قسمت device manager شناخته شده ؟ قطعه ناشناخته ای دارید تو دیوایس منیجر ؟
هیچ قطعه ناشناخته ای وجود نداره. توی قسمت System devices یک قطعه به نام Qualcomm Atheros Bluetooth Bus نصب هست. اگه عکسا رو ببینید کامل مشخصه.
1076510766
AMD>INTEL
11-07-14, 19:09
تو قسمت network adapter بلوتوث شناخته شده ؟
AMD>INTEL
11-07-14, 19:15
برادر این هم تست کن
ASUS X550LC Realtek BlueTooth Driver 3.787.787.111213 for Windows 8.1 64 bit Free Download (Only the registered members can see the link)
JiMmY.j
11-07-14, 19:18
تو قسمت network adapter بلوتوث شناخته شده ؟
نه چیزی به اسم بلوتوث وجود نداره.
10767
AMD>INTEL
11-07-14, 19:34
نه چیزی به اسم بلوتوث وجود نداره.
10767
کلیدی برای تغییر وایرلس به بلوتوث روی کیبرد نیست . یا کلید فیزیکی .
JiMmY.j
11-07-14, 19:41
فقط یک کلید ترکیبی از fn+f2 هست. که فقط باعث میشه وایرلس خاموش یا روشن بشه.همین.
ممنون بابت کمکتون.
:give_rose:
AMD>INTEL
11-07-14, 20:07
خوب وقتی این کلید رو میزنید تغییری تو دیوایس منیجر ایجاد میشه
JiMmY.j
11-07-14, 20:53
خوب وقتی این کلید رو میزنید تغییری تو دیوایس منیجر ایجاد میشه
تا اونجایی که دیدم هیچ تغییری نبود.
باید کدوم بخش ها رو چک کنم. الان network adapter و System devices رو چک کردم. تغییری نبود.
وایرلسم 2 حالت داره. یا Airplane mode on یا wifi on.
:11():
AMD>INTEL
11-07-14, 21:07
الان کدوم درایور بلوتوث رو نصب کردید ؟
انیستال کنید ببینیم چه تغییری ایجاد میشه تو دیوایس منیجر. اون درایور realtek که دادم نصب کنید
javadshahvand
12-07-14, 00:28
ویندوزت اکتیوه یا نه ؟
درایور رو پاک کن دوباره نصب کن
JiMmY.j
12-07-14, 00:55
ویندوزت اکتیوه یا نه ؟
درایور رو پاک کن دوباره نصب کن
ویندوز اکتیوه. درایور رو هم چندین بار پاک کردم و دوباره نصب کردم. ولی اتفاقی نیفتاد!!!
JiMmY.j
12-07-14, 01:21
الان کدوم درایور بلوتوث رو نصب کردید ؟
انیستال کنید ببینیم چه تغییری ایجاد میشه تو دیوایس منیجر. اون درایور realtek که دادم نصب کنید
من این فایلی که شما داده بودید رو نصب کردم. بعد از نصب یه اروری به من داد که من اونو اوکی کردم. بعدش یه ارور دیگه اومد که بلوتوث روی لپ تاپ شما نصب نشد.
بعدش هم اوکی کردم که ازم خواست سیستم رو ریست کنم.
تو پوشه نصب برنامه ها هم هرچی گشتم نتونستم فایل هاش رو پیدا کنم!!! عکس ها رو ببینید لطفا. عکس اول سمت راستی هست.:11():
1077110772
AMD>INTEL
12-07-14, 06:16
از این صفحه هر فایلی که مربوط به بلوتوث بود و مربوط به ویندوز شما دانلود و نصب کنید
Download free driver for notebook ASUS X550LC (Windows 7, XP, Vista) << DriverPack Solution (Only the registered members can see the link)
aryaiee
12-07-14, 08:34
ممکن سوخته باشه.و یا زیر لپ تاپ رو نگاه کنید ببینید بلوتوث شما واسه کدوم شرکته.شرکت های مختلف تولید میکنند.ممکنه یک مدل لپ تاپ در نقاط مختلف با ic های مختلف باشه.دیگه انقدر درایورهای مختلف نصب نکنید!
AMD>INTEL
12-07-14, 08:51
معمولا ماژول وایرلس با بلوتوث یک کارت هستند .
aryaiee
12-07-14, 09:02
آره خیلی وقت هام نیستن.در کل نگاه کنه و مدل دقیق رو متوجه بشه بهتر از اینه که درایورهای مختلف ریخته بشه
JiMmY.j
12-07-14, 14:01
ممکن سوخته باشه.و یا زیر لپ تاپ رو نگاه کنید ببینید بلوتوث شما واسه کدوم شرکته.شرکت های مختلف تولید میکنند.ممکنه یک مدل لپ تاپ در نقاط مختلف با ic های مختلف باشه.دیگه انقدر درایورهای مختلف نصب نکنید!
من زیر لپ تاپ رو نگاه کردم فقط مدل وایرلس رو نوشته. هیچ کلمه بلوتوثی رو هم ندیدم.
وایرلس مدل Atheros هست.
علاوه بر این من از روزی که لپ تاپ رو خریدم اصلا نتونستم بلوتوثش رو روشن کنم. یعنی از اول سوخته بوده؟ حدود 5 ماه هست که خریدم.
aryaiee
12-07-14, 14:06
من زیر لپ تاپ رو نگاه کردم فقط مدل وایرلس رو نوشته. هیچ کلمه بلوتوثی رو هم ندیدم.
وایرلس مدل Atheros هست.
علاوه بر این من از روزی که لپ تاپ رو خریدم اصلا نتونستم بلوتوثش رو روشن کنم. یعنی از اول سوخته بوده؟ حدود 5 ماه هست که خریدم.
بله ممکنه.و یا حتی اون سری ممکنه اصلا بلوتوث دار نبوده مثلا!به عنوان مثال اشاره میکنم به یک مدل از برند acer e1531 که حتی در برخی از سایت های داخلی نوشته:فاقد بلوتوث!اما سری دوم این لپ تاپ بلوتوث هم داره.بهترین راه شما اینه که درایور رو از وب سایت کمپانی دانلود کنید و یا در cd همراه لپ تاپ هم هست نصب کنید.اگر نشد ممکنه ic بلوتوث شما از اول هم خراب شده بوده.
ببینید بنده 2 احتمال دادم و هر کدوم جدا از هم امکان دارد
AMD>INTEL
12-07-14, 14:24
وایرلس مدل Atheros هست.
به احتمال زیاد بلوتوث ندارد . چون دانگل وایرلس و بلوتوث با هم هستند . چون طبق عکسهایی که از دیوایس منیجر گذاشتید هیج قطعه شناخته نشده ای نیست . احتمال زیاد فاقد بلوتوث هست . میتونید از دانگل های بند انگشتی بلوتوث استفاده کنید
JiMmY.j
12-07-14, 15:09
به احتمال زیاد بلوتوث ندارد . چون دانگل وایرلس و بلوتوث با هم هستند . چون طبق عکسهایی که از دیوایس منیجر گذاشتید هیج قطعه شناخته نشده ای نیست . احتمال زیاد فاقد بلوتوث هست . میتونید از دانگل های بند انگشتی بلوتوث استفاده کنید
یعنی به جز پشت لپ تاپ هیچ راهی برای فهمیدن مدل لپ تاپ وجود نداره؟ وقتی من این مدل رو خریدم فروشنده گف بلوتوث داره و چون بلوتوث واسم مهم بود تو همه سایتای ایرانی و خارجی چک کردم که بلوتوث داشته باشه!!!
AMD>INTEL
12-07-14, 15:16
یعنی به جز پشت لپ تاپ هیچ راهی برای فهمیدن مدل لپ تاپ وجود نداره؟ وقتی من این مدل رو خریدم فروشنده گف بلوتوث داره و چون بلوتوث واسم مهم بود تو همه سایتای ایرانی و خارجی چک کردم که بلوتوث داشته باشه!!!
میتونی یک عکس از دانگل وایرلس بگذاری . واضح باشه .
JiMmY.j
12-07-14, 15:39
میتونی یک عکس از دانگل وایرلس بگذاری . واضح باشه .
منظورتون از دانگل کجاست؟
AMD>INTEL
12-07-14, 16:27
کارت کوچیک وایرلس
JiMmY.j
12-07-14, 16:47
کارت کوچیک وایرلس
پشت لپ تاپ منظورتونه...
شرمنده.:11():
JiMmY.j
12-07-14, 18:32
به صفحه اصلی لپ تاپ رفتم و متوجه شدم که لپ تاپ بلوتوث داره.
Notebooks & Ultrabooks - X550LC - ASUS (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
12-07-14, 21:08
به صفحه اصلی لپ تاپ رفتم و متوجه شدم که لپ تاپ بلوتوث داره.
Notebooks & Ultrabooks - X550LC - ASUS (Only the registered members can see the link)
این صفحه اصلی مربوط به این محصول هست . ممکنه 10 نوع کانفیگ داشته باشه . شما از اون قطعه عکس بگذارید شاید بشه کمکی کرد .
javadshahvand
12-07-14, 22:32
فقط چاره کار اینه که ویندوز رو بروز رسانی کنی و بعد درایور رو دوباره نصب کنی اگر جواب نده مطمئن باشه یا سوخته یا اصلاً با این ویندوز مشکل داره اینها نکاتی هست که من توسایتش خوندم
ondaran
12-07-14, 22:41
من هم این مشکلو داشتم ولی از سایت سازنده بلوتوث دانلود کردم و مشکل حل شد
BehnamG
29-09-14, 12:11
سلام دوستان. من یه لپ تاپ asus x550lc دارم. از روزی که خریدمش نتونستم بلوتوثش رو روشن کنم.
مجموع درایورهای که رو خود لپ تاپه برای ویندوز 8 هست. ولی من ویندوز 8.1 نصب کردم.
که بازم همون مشکل رو داشتم. آپدیت های درایور بلوتوث رو هم از سایت ایسوس گرفتم ولی بازهم مشکلم حل نشد.
تو توضیحات درایور نوشته بود که برای ویندوز 8.1 هست. وقتی نصب می کنم و روی آیکونش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته. توی task manager برنامه بلوتوث هست ولی هیچ اتفاقی نمیوفته. یعنی کلید روشن یا خاموش کردنش نمیاد...
Only the registered members can see the link
سلام دوست عزیز. حقیقتش منم مث شما به تازگی همین مدل لپ تاپ رو خریدم. و حتی یکی از دوستان نزدیکم هم مدل X550C رو گرفته. ما هم دقیقا همین مشکل شما رو داریم.
من هم ویندوز 8 و هم ویندوز 8.1 ریختم. تمامی درایورهای موجود تو اینترنت رو دانلود کردم و ریختم اما مشکل بلوتوث به هیچ وجه درست نشد !!
حالا می خوام برم نماینگی و گارانتی ازشون بپرسم قضیه چیه !!! واقعا خیلی عجیبه !!
JiMmY.j
29-09-14, 14:08
سلام دوست عزیز. حقیقتش منم مث شما به تازگی همین مدل لپ تاپ رو خریدم. و حتی یکی از دوستان نزدیکم هم مدل X550C رو گرفته. ما هم دقیقا همین مشکل شما رو داریم.
من هم ویندوز 8 و هم ویندوز 8.1 ریختم. تمامی درایورهای موجود تو اینترنت رو دانلود کردم و ریختم اما مشکل بلوتوث به هیچ وجه درست نشد !!
حالا می خوام برم نماینگی و گارانتی ازشون بپرسم قضیه چیه !!! واقعا خیلی عجیبه !!
سلام داداش.
بی زحمت نتیجه رو توی همین تاپیک اعلام کنید تا من و بقیه دوستان هم در جریان حل این مشکل قرار بگیریم.
تشکر فراوان...
M3RS4D 50062
29-09-14, 15:12
سلام داداش.
بی زحمت نتیجه رو توی همین تاپیک اعلام کنید تا من و بقیه دوستان هم در جریان حل این مشکل قرار بگیریم.
تشکر فراوان...
شما این برنامه رو هم تست کردی؟
IVT.BlueSoleil
Mrp7
29-09-14, 15:52
دانلود کن نصب کن بعد با fn امتحان کن شاید درست بشه!!!!!!!!!!!!!!!!:1. (27)::1. (27)::1. (27):
STUXNET
30-09-14, 12:10
موقع نصب دکمه های ترکیبی اف ان و اونی که عکس دکل داره رو بزن نتیجشم بگو
JiMmY.j
30-09-14, 16:49
شما این برنامه رو هم تست کردی؟
IVT.BlueSoleil
این برنامه رو نصب کردم ولی همچنان مشکل باقی موند. پیغام ناتوانی در روشن کردن بلوتوث رو نشون میده!!!:1. (27):
در هر صورت ممنون.
- - - Updated - - -
دانلود کن نصب کن بعد با fn امتحان کن شاید درست بشه!!!!!!!!!!!!!!!!:1. (27)::1. (27)::1. (27):
این برنامه در حال حاضر نصب هست.
JiMmY.j
30-09-14, 16:50
موقع نصب دکمه های ترکیبی اف ان و اونی که عکس دکل داره رو بزن نتیجشم بگو
فقط حالت های AirPlane و وایرلس روشن، فعال میشه. اثری از بلوتوث نیست!
AMD>INTEL
30-09-14, 16:55
رفیق چه ویندوزی نصب کردی ؟ بلوتوث رو به چه نامی شناخته intel یا Ralink
JiMmY.j
30-09-14, 17:05
رفیق چه ویندوزی نصب کردی ؟ بلوتوث رو به چه نامی شناخته intel یا Ralink
اگه منظورتون بنده است. در این مورد قبلاً صحبت کردیم اگه خاطرتون باشه. اصلاً تو لپ تاپ من چیزی به اسم بلوتوث وجود نداره!
M3RS4D 50062
30-09-14, 17:10
این برنامه رو نصب کردم ولی همچنان مشکل باقی موند. پیغام ناتوانی در روشن کردن بلوتوث رو نشون میده!!!:1. (27):
در هر صورت ممنون.
مشکل در روشن کردن یا اینکه اصلا پیدا نکرده؟
AMD>INTEL
30-09-14, 17:10
اگه منظورتون بنده است. در این مورد قبلاً صحبت کردیم اگه خاطرتون باشه. اصلاً تو لپ تاپ من چیزی به اسم بلوتوث وجود نداره!
متاسفانه حضور ذهن ندارم . تو روز شاید بالای 50 موارد پاسخ میدم . به خاطرم نمیمونه . نسخه ویندوز و مدل نامبر دقیق لپتاپ رو بهم بگید . روی جعبه لپتاپ تو مشخصات بلوتوث قید شده ؟
JiMmY.j
30-09-14, 17:18
مشکل در روشن کردن یا اینکه اصلا پیدا نکرده؟
هردو:1. (35):
JiMmY.j
30-09-14, 17:21
متاسفانه حضور ذهن ندارم . تو روز شاید بالای 50 موارد پاسخ میدم . به خاطرم نمیمونه . نسخه ویندوز و مدل نامبر دقیق لپتاپ رو بهم بگید . روی جعبه لپتاپ تو مشخصات بلوتوث قید شده ؟
بله درست می فرمایید.
ویندوز 8.1 و 64 بیت.
مدل دقیق لپ تاپ: ایسوس X550lc-XX198D
ممنون.
AMD>INTEL
30-09-14, 17:24
بله درست می فرمایید.
ویندوز 8.1 و 64 بیت.
مدل دقیق لپ تاپ: ایسوس X550lc-XX198D
ممنون.
بعضی از لپتاپ ها توسط سفارش دهنده و وارد کننده ممکنه اپشن بلوتوث نصب نشده باشه .
BehnamG
30-09-14, 22:18
مدل لپ تاپ من : X550LC-XX267D
من هم ویندوز 8 و هم ویندوز 8.1 رو با درایورهای مخصوص خودشون از سایت خود ASUS امتحان کردم !! انگار نه انگار !!
قطعا می رم گارانتی و امیدوارم که جواب قانع کننده ای بدن !!! هر خبری شد حتما در جریان می ذارمتون.
دیگه به ذهنم زده به عنوان گزینه آخر، ایمیل بزنم به خود ایسوس و مشکل رو بگم !! اگر نتیجه نگیرم حتما این کارو می کنم !! :1. (27):
STUXNET
01-10-14, 09:34
چراانقدر سختی یدونه بلوتوس چقدر قیمت داره مگه؟
BehnamG
01-10-14, 12:38
امروز رفتم گارانتی و مشکل رو بهشون گفتم. گفتن اول رو جعبه رو ببین !! اگر بعد مشخصات وایرلس، نوشته بود bt ینی بلوتوث داره !! در غیر اینصورت نداره !! مال من بعد مشخصات وایرلس نوشته bg !! اما در مورد bt بحثی نکرده که فک کنم ینی نداره !! :1. (27):
خوشحال می شم دوستان اگر می شه توی این داستان bt یا bg اطلاعاتی بدن اگر می دونن.
اما گفت باز لپ تاپت رو باید بیاری و اینجا ببینم مشکلش چیه !! چون من با لپ تاپم کار می کنم نتونستم بذارم بمونه اونجا !! شاید یه موقع دیگه ببرم ببینم چی می گه !! اما فک کنم اینجور که بوش میاد مدل ماها بلوتوث نداره !! :whistle:
AMD>INTEL
01-10-14, 12:45
بعضی از لپتاپ ها توسط سفارش دهنده و وارد کننده ممکنه اپشن بلوتوث نصب نشده باشه .
امروز رفتم گارانتی و مشکل رو بهشون گفتم. گفتن اول رو جعبه رو ببین !! اگر بعد مشخصات وایرلس، نوشته بود bt ینی بلوتوث داره !! در غیر اینصورت نداره !! مال من بعد مشخصات وایرلس نوشته bg !! اما در مورد bt بحثی نکرده که فک کنم ینی نداره !! :1. (27):
خوشحال می شم دوستان اگر می شه توی این داستان bt یا bg اطلاعاتی بدن اگر می دونن.
اما گفت باز لپ تاپت رو باید بیاری و اینجا ببینم مشکلش چیه !! چون من با لپ تاپم کار می کنم نتونستم بذارم بمونه اونجا !! شاید یه موقع دیگه ببرم ببینم چی می گه !! اما فک کنم اینجور که بوش میاد مدل ماها بلوتوث نداره !! :whistle:
این مورد رو من اشاره کردم . روی جعبه لپتاپ رو چک کنید . خیلی از لپتاپ ها دانگل بلوتوث طبق سفارش ندارند .
BehnamG
01-10-14, 18:38
این مورد رو من اشاره کردم . روی جعبه لپتاپ رو چک کنید . خیلی از لپتاپ ها دانگل بلوتوث طبق سفارش ندارند .
دقیقا همونطور که دوست خوبمون گفتن، لپ تاپ من اصن نداره. می تونید پشت لپ تاپتون رو ببینید. اگر مانند شکل زیر نوشته شده بود یعنی دانگلش رو داره و در غیر اینصورت مثل من باید برید یدونه اکسترنالش رو بخرین !!!
برای مثال لپ تای که در حال حاضر من دارم، اون قسمت قرمز رنگ تصویر زیر رو ننوشته و فقط همون قسمت اول رو نوشته که این یعنی به صورت Onborad بلوتوث نداره.
JiMmY.j
01-10-14, 19:00
دقیقا همونطور که دوست خوبمون گفتن، لپ تاپ من اصن نداره. می تونید پشت لپ تاپتون رو ببینید. اگر مانند شکل زیر نوشته شده بود یعنی دانگلش رو داره و در غیر اینصورت مثل من باید برید یدونه اکسترنالش رو بخرین !!!
برای مثال لپ تای که در حال حاضر من دارم، اون قسمت قرمز رنگ تصویر زیر رو ننوشته و فقط همون قسمت اول رو نوشته که این یعنی به صورت Onborad بلوتوث نداره.
بهنام جان میشه بگی پشت خود لپ تاپ چی نوشته شده؟
چون من الان جعبه لپ تاپ همراهم نیست!
ممنون.
BehnamG
01-10-14, 19:08
ممنون.
پشت لپ تاپ من، خط اول تصویری که گذاشتم رو نوشته !! فقط با این تفاوت که اون نوشته ای که تو کادر قرمز رنگ وجود داره رو ننوشته اصلا !!!
تو هم پشت لپ تاپ خط اولش رو ببین ( اینو می گم چون یادمه گفتی تو هم مدل لپ تاپت دقیقا X550LC هستش !!). اگر اون نوشته داخل کادر رو ننوشته بود یعنی متاسفانه بلوتوث نداره !! مث تصویر زیر می شه تقریبا :
لپ تاپ ایسوسی که بلوتوث داره :
لپ تاپ من که بلوتوث نداره :
AMD>INTEL
01-10-14, 19:08
ممنون.
از زیر لپتاپ عکس بگیر
JiMmY.j
01-10-14, 20:01
پشت لپ تاپ من، خط اول تصویری که گذاشتم رو نوشته !! فقط با این تفاوت که اون نوشته ای که تو کادر قرمز رنگ وجود داره رو ننوشته اصلا !!!
تو هم پشت لپ تاپ خط اولش رو ببین ( اینو می گم چون یادمه گفتی تو هم مدل لپ تاپت دقیقا X550LC هستش !!). اگر اون نوشته داخل کادر رو ننوشته بود یعنی متاسفانه بلوتوث نداره !! مث تصویر زیر می شه تقریبا :
لپ تاپ ایسوسی که بلوتوث داره :
لپ تاپ من که بلوتوث نداره :
از زیر لپتاپ عکس بگیر
بله. پشت لپ ناپ من هم دقیقاً همین عبارت عکسی که بهنام جان لطف کردن و گذاشتن نوشته شده!
AMD>INTEL
01-10-14, 20:02
بله. پشت لپ ناپ من هم دقیقاً همین عبارت عکسی که بهنام جان لطف کردن و گذاشتن نوشته شده!
پس همین مسئله برای شما هم صدق میکنه . :11():
BehnamG
01-10-14, 22:54
از زیر لپتاپ عکس بگیر
دقیقا جفتش رو از زیر لپ تاپ عکس گرفتم و گذاشتم !! اونی که بلوتوث نداره مال منه و اون یکی مال برادرمه !!! :1. (29):
BehnamG
01-10-14, 22:57
چون فک می کنم مدل لپ تاپ من و شما هم یکی هستش و خب می گی که دقیقا همون عبارت مث مال من رو نوشته، پس قطعا شما هم مث من بلوتوث ندارید و باید از مدل های اکسترنال و دانگل های بند انگشتی استفاده کنید .
AMD>INTEL
01-10-14, 22:58
دقیقا جفتش رو از زیر لپ تاپ عکس گرفتم و گذاشتم !! اونی که بلوتوث نداره مال منه و اون یکی مال برادرمه !!! :1. (29):
بله دوست من . دوستمون منظورم بود .
1mahyar
20-03-15, 18:00
سلام دوستان منمk53 sدارم و بلوتوسش کار نمیکنه.چیکار کنم؟
AMD>INTEL
20-03-15, 18:53
سلام دوستان منمk53 sدارم و بلوتوسش کار نمیکنه.چیکار کنم؟
عکس از زیر لپتاپ بگیرید .
1mahyar
20-03-15, 20:53
1mahyar
20-03-15, 20:58
عکس از زیر لپتاپ بگیرید .
AMD>INTEL
20-03-15, 21:27
دوستان در پست های قبلی عکس گرفتند مثل اونها عکس بگیرید .
1mahyar
20-03-15, 22:10
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
20-03-15, 22:41
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
اون اطلاعات لازم در برچسب این دستگاه نیست . دستگاه شما باید ریفربیش باشه . همچنین بلوتوث در این مدل اپشنال هست . اگر تو دیوایس منیجر بلوتوث شناخته نشده است پس فاقد بلوتوث میباشد .
1mahyar
20-03-15, 22:44
اون اطلاعات لازم در برچسب این دستگاه نیست . دستگاه شما باید ریفربیش باشه . همچنین بلوتوث در این مدل اپشنال هست . اگر تو دیوایس منیجر بلوتوث شناخته نشده است پس فاقد بلوتوث میباشد .
ن .مدتیه که اینجوری شده بلوتوس،قبلا کار میکرد
AMD>INTEL
20-03-15, 22:47
ن .مدتیه که اینجوری شده بلوتوس،قبلا کار میکرد
اگر قبلا با بلوتوث کار میکردید و الان مشکل دارید بحثش فرق میکنه باید درایور بلوتوث رو دریافت و نصب کنید .
1mahyar
20-03-15, 23:45
اگر قبلا با بلوتوث کار میکردید و الان مشکل دارید بحثش فرق میکنه باید درایور بلوتوث رو دریافت و نصب کنید .
دیوایس منجر میگه آپدیته
da49
10-01-17, 12:10
سلام
در حالی که به نظر می رسد Device Driverهای اینتل و کوآلکام نصب شده باشند با این حال هیچ دستگاه دیگری نمیتواند با این دستگاه ارتباط بلوتوثی داشته باشد. در ضمن هیچ آیکنی برای باز کردن پنجرهی کار با بلوتوث وجود ندارد. چه باید کرد؟ خواهشمند است راهنمایی فرمایید.
مثلاً اصلا چگونه بتوانیم پنجره کار با بلوتوث داشته باشم.
مشخصات:
دستگاه: asus zenbook ux501 vw
سیستم عامل: MS Windows 10 x64
Bluetooth Driver
1. Intel BlueTooth driver Version 17.1.1532.1814
2. Qualcomm Atheros BlueTooth driver Version 10.0.1.2
البته درایور سومی هم بود که نصب نشد
۳. Realtek BlueTooth driver Version 1.3.875.091015
هر سه درایور از آخرین نسخه های سایت آسوس برداشت شده اند
همچنین در سه فایل پیوست وضعیت درایورهای نصب شده نمایش داده شده اند
amir eshghi
19-10-17, 22:42
10763
برو تو استارت قسمت سرچ بنویس turn wireless devices on or off تا همین گزینه زیرش بیاد، بعد روش کلیک کن ، یک صفحه باز میشه که از اونجا میتونی بلوتوث رو خاموش و روشن کنی