PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل روشن نشدن لپ تاپ MSI GE620 dx

odise
11-07-14, 12:04
با سلام
تاپیک های دیگه رو گشتم و چیزی پیدا نکردم در این باره پس لطفا راهنمایی کنید منو که خیلی ممنون میشم.
من داشتمن با لپ تاپم بازی میکردم و باطری هم روش بود و به برق هم وصل بود یه دفعه خاموش شد و دیدم خیلی داغه لپ تاپ .
هر کاری کردم روشن نشد که نشد.
شارژر هم کار میکنه و مشکلی نداره ولی هیچ جوره لپ تاپ روشن نمیشه و حتی وصل بودن به شارژر هم چراغش خاموشه!
با توجه به این که به شدت از لپ تاپم استفاده میکنم و اطلاعات بسیار مهمی هم روی لپ تاپم دارم نمیتونم لپ تاپم رو دست هر کسی هم بسپارم.
حالا لطفا به این چند سوال پاسخ بدید که واقعا متشکر میشم.
1) به نظرتون مشکل از پاورمنیجمنته یا چیپ گرافیک؟
2) آیا امکان دارد به هارد دیسک .و اطلاعات مهم من آسیبی رسیده باشه؟
3) هزینه تعمیر رو چقدر پیش بینی میکنید؟
4) زمان تعمیر رو چند روز میدونید؟
از همه عزیزانی که پاسخ میدهند و همچنین مدیریت سایت سپاسگزارم.

aryaiee
11-07-14, 12:50
دوست خوبم شما به احتمال بسیار زیاد کارت گرافیکتون سوخته!
ببینید ابتدا عرض کنم خدمت بعضی دوستانم وقتی عرض میشه یک لپ تاپ غیر گیمینگ cooling و کارایی یک لپ تاپ گیمینگ رو نداره واسه همین چیزاست!!
تنها پیشنهادی که میشه داد اینه که باتری رو بیرون بیارید و یک ساعت بعد متصل کنید ببینید روشن میشه یا نه!حفظ دمای لپ تاپ یک مقوله بسیار مهمه!اولین قطعه ایی که در فشار گرما دچار خرابی میشه کارت گرافیک هستش.کارت گرافیک شما احتمالا موجوده شاید چیزی در حدود 400 هزینه بگیره.در موقع بازی با لپ تاپ غیر گیمینگ ضمن استفاده از کول پد باید زمان کمی به بازی بپردازید.

odise
11-07-14, 13:29
دوست عزیز ضمن تشکر از پاسخ شما
مساله اینه که لپ تاپ من دیشب این بلا سرش اومده و هنوز هم روشن نمیشه!
در ضمن لپ تاپ بنده سری گیم ام اس ایه!
اخه حتی چراغ اتصال به برق و شارژ باطری رو هم نشون نمیده!!!
یکی از دوستام میگه پاورمنیجمنت سوخته یکی هم میگه چیپ گرافیکم سوخته ولی من حرفم اینه که میگم اگه گرافیک سوخته باید حداقل بایوس رو بیاره یا نه؟
ولی مشکل اینه که بایوس رو هم نمیاره حتی!!!!

aryaiee
11-07-14, 13:39
نه دوسن من اگر گرافیک بسوزه کلا روشن نمیشه سیستم!بله ممکنه ایراد از چیز دیگری هم باشه اما این نمیشه که هر لپی روشن نشد بگیم پاوره!

AMD>INTEL
11-07-14, 13:49
اگر فاقد گارانتی هست دو راه دارید . سفارش مادربرد لپتاپ از سایت هایی مثل آمازون . این روشن نشدن بدیل اتصال کوتاه پایه های gpu هست . افق تو پاساژ ایران یکی از بهترین تعمیر گاه های لپتاپ هست .

odise
11-07-14, 13:57
نه دوسن من اگر گرافیک بسوزه کلا روشن نمیشه سیستم!بله ممکنه ایراد از چیز دیگری هم باشه اما این نمیشه که هر لپی روشن نشد بگیم پاوره!

راه حلش رو بفرمایید چی هست ؟ از کجا به صورت کلی بفهمم مشکل از چیه؟
لپ تاپم رو سال 91 خریدم دوازده ماه گارانتی طلایی داشت و گارانتیش هم تموم شد.

به هر حال فردا به یه تعمیرکار نشون میدمش اولویت برای من زمانه چون زندگیم با لپ تاپم می گذره و واقعا کارم لنگه.
خداییش قبل از این تا سه روز هم لپ تاپم روشن بود و اصلا اخ هم نمی گفت حالا نمیدونم چرا این دفعه این طور شد.
اون از پی سی که بردش سوخت اینم از این -_-

- - - Updated - - -

اگر فاقد گارانتی هست دو راه دارید . سفارش مادربرد لپتاپ از سایت هایی مثل آمازون . این روشن نشدن بدیل اتصال کوتاه پایه های gpu هست . افق تو پاساژ ایران یکی از بهترین تعمیر گاه های لپتاپ هست .

در صورتی که کار به اون جا بکشه ترجیح میدم لپ تاپ رو اوراق کنم!

aryaiee
11-07-14, 14:01
بدید به همون شرکتی که لپ تاپ رو گارانتی کرده.درسته گارانتی نداره اما اونها از همه بهتر تجربه دارند و قطعا قطعات کاملتر.تا باز نشه محاله ممکنه قطعا بشه گفت از کجاست.پیش بینی به این شکل کمی غیر حرفه ایست دوست من.

odise
11-07-14, 14:06
بدید به همون شرکتی که لپ تاپ رو گارانتی کرده.درسته گارانتی نداره اما اونها از همه بهتر تجربه دارند و قطعا قطعات کاملتر.تا باز نشه محاله ممکنه قطعا بشه گفت از کجاست.پیش بینی به این شکل کمی غیر حرفه ایست دوست من.

ضمن تشکر از شما اگه بخام این کار رو انجام بدم باید برم تهران و لپ تاپ رو تحویلشون بدم و نکته شیرین ماجرا اینه که یک هفته معطلی رو شاخشه و از نظر هزینه هم شاید تفاوت چندانی نکنه.
وقتی گارانتی نداره انگار فقط وقت و هزینه الکی برای رفتن به تهران تلف کردم.
چون واسه ارشد میخونم و بسیای از فایل های درسیم توی لپ تاپمه واقعا نبود لپ تاپ مثل این میمونه که آدم بخاد بدون ماشین حساب محاسبات انجام بده!!
باز گلی مرام شما که جواب میدید به سوالات من.واقعا ازتون ممنونم.

ای کاش میشد یه کاری کرد هر چند هیچ کاری از دستم برنمیاد این جا

aryaiee
11-07-14, 14:15
ضمن تشکر از شما اگه بخام این کار رو انجام بدم باید برم تهران و لپ تاپ رو تحویلشون بدم و نکته شیرین ماجرا اینه که یک هفته معطلی رو شاخشه و از نظر هزینه هم شاید تفاوت چندانی نکنه.
وقتی گارانتی نداره انگار فقط وقت و هزینه الکی برای رفتن به تهران تلف کردم.
چون واسه ارشد میخونم و بسیای از فایل های درسیم توی لپ تاپمه واقعا نبود لپ تاپ مثل این میمونه که آدم بخاد بدون ماشین حساب محاسبات انجام بده!!
باز گلی مرام شما که جواب میدید به سوالات من.واقعا ازتون ممنونم.

ای کاش میشد یه کاری کرد هر چند هیچ کاری از دستم برنمیاد این جا
دوست خوبم هدف فقط کمک به شماست که انشااله مشکل حل شه
واسه اون مورد هارد که فرمودید هم راه حلی هستش.شما در شهر خودتون به یک تعمیرگاه مراجعه کنید و هاردتون رو بگید دربیاره.به وسیله یک دستگاه که ما بهش میگیم توستر،اطلاعات شما رو میریزه روی هرچی خواستید.نگران اطلاعات نباشید دوست من
دوم اینکه خود بنده در شهرستانم.و هر وقت قرار میشه یک دستگاه واسه تعمییر بفرستیم تهران و شرکت خیلی خیلی ساده و راحت طی هماهنگی با اون شرکت یا از طریق تیپاکس و پسته و یا از طریق نماینده اون شرکت در استان!فقط باید کمی تحقیق بفرماید و تماس بگیرید.اصلا هم نگران نباشید:11():

odise
11-07-14, 14:25
دست شما درد نکنه کلی اطلاعات مفید در اختیارم قرار گرفت.
حداقل الان میدونم باید چیکار کنم.
شنبه لپ تاپ رو به یه تعمیرکار نشون میدم تا ببینم چی میگه. بسته به مورد و هزینه تصمیم میگیرم چیکار کنم.
باز اگه موردی پیش اومد در همین تاپیک اطلاعات رو میزارم تا کمکم کنید در تصمیم گیری.
سپاس بی کران از همگی و به خصوص شما

AMD>INTEL
11-07-14, 14:34
این آدرس تعمیر گاه افق هست به همراه شماره تماس
آدرس تعمیرگاه:
تهران خیابان ولی عصر بالاتر از طالقانی خیابان دمشق کوچه مظفر نبش آبادیان پلاک 118 ساختمان 186 طبقه 6 واحد 61 تلفن :88927653

odise
14-07-14, 14:56
لپ تاپ رو جهت تعمیرات از طریق نمایندگی به شرکت ماتریکس فرستادم و هاردش رو هم برداشتم از روش!
در جریان جزئیات قرارتون میدم اگه اتفاق خاصی بیفته.
مرسی

odise
23-07-14, 14:51
با سلام مجدد
لپ تاپم رو تعمیر کرد شرکت ماتریکس و در عرض 8 روز پسم دادن.
مشکل هم از مین برد بود.
هزینه تعمیرش هم 120 تومن آب خورد.
جهت اطلاع بازدیدکنندگان احتمالی و مراجعات آینده عرض شد.
سپاس

AMD>INTEL
23-07-14, 14:58
با سلام مجدد
لپ تاپم رو تعمیر کرد شرکت ماتریکس و در عرض 8 روز پسم دادن.
مشکل هم از مین برد بود.
هزینه تعمیرش هم 120 تومن آب خورد.
جهت اطلاع بازدیدکنندگان احتمالی و مراجعات آینده عرض شد.
سپاس

خوشحالم مشکلتون حل شد .:11():