PDA

مشاهده نسخه کامل : آموزش : نصب ویندوز روی لپ تاپ های ACER E1-510

AMD>INTEL
10-07-14, 20:42
در طی دو هفته اخیر چندین مدل از این لپتاپ . که حتی از شهرستان برای من ارسال شده بود . تصمیم گرفتم این آموزش کوتاه رو بنویسم . شاید دوستان دیگه هم اگر این مشکل رو داشتند بتونند حل کنند .
تو این لپتاپ به دلیل مشکل بایوس و نصب پیشفرض لینوکس . در بایوس نمیتونید حالت UEFI رو به LEGACY MODE تغییر بدید چون وجود خارجی ندارد LEGACY MODE
1-دریافت فایل بایوس E1-510BIOS.Zip
2-فلش 2 گیگ که بصورت فت 32 فرمت شده باشد .
3-آنزیپ کردن فایل زیپ شده داخل فلش 2 گیگ
4-روشن کردن سیستم و زدن کلید F12 و بوت کردن از فلش
5- تایپ دستور Z5WE3207W.exe و اجرا شدن اپدیتر بایوس
حتما شارجر وصل باشه و باطری حداقل 40 درصد شارج داشته باشه .
بعد از اپدیت گزینه legacy mode قابل فعال کردن هست و بدون مشکل ویندوز رو نصب کنید
موفق باشید
دریافت بایوس از لینک زیر
Acer Aspire E1-510 BIOS 2.11 for OS Independent Free Download (Only the registered members can see the link)

mhod98
31-07-14, 20:21
با عرض سلا و خسته نباشید

دستگاه ایسر E1 510 به هیچ عنوان بوت شناسایی نمیکنه بعد از بالا آمدن پیغام بایوس مبنی بر عدم وجود بوت در سیستم رو نشون میده

AMD>INTEL
31-07-14, 20:37
با عرض سلا و خسته نباشید

دستگاه ایسر E1 510 به هیچ عنوان بوت شناسایی نمیکنه بعد از بالا آمدن پیغام بایوس مبنی بر عدم وجود بوت در سیستم رو نشون میده

از روش بالا استفاده کنید .

great_mohammad
04-08-14, 00:28
سلام
خسته نباشید من طبق اموزش شما پیش رفتم نشد ولی از من فقط بوت از طریق هارد و network رو داره(نه بوت از طریق دی وی دی نه بوت از طریق usb فقط بوت) باید چکار کنم
در ضمن اخرین ورژن بایوس رو دانلود کردم ورژن 2.11

AMD>INTEL
04-08-14, 01:41
دوست عزیز احتمال یک جای کار رو اشتباه میکنید . اگر دوباره تست کردید جواب نگرفتید . بهم بگید ببینم مشکل از کجاست .
تو بایوس Secure Boot رو دیسیبل کنید .بعد با این فلش رو بوتیبل کن .
Only the registered members can see the link
اگر درست حدس زده باشم شما فلشتون رو بوتیبل نکردید پس با لینک بالا بوتیبل کنید .

great_mohammad
04-08-14, 07:53
دوست عزیز احتمال یک جای کار رو اشتباه میکنید . اگر دوباره تست کردید جواب نگرفتید . بهم بگید ببینم مشکل از کجاست .
تو بایوس Secure Boot رو دیسیبل کنید .بعد با این فلش رو بوتیبل کن .
Rufus - Create bootable USB drives the easy way (Only the registered members can see the link)
اگر درست حدس زده باشم شما فلشتون رو بوتیبل نکردید پس با لینک بالا بوتیبل کنید .

سلام از این که سریع جواب میدید خیلی خیلی ممنونم واقعا شما پیگیر و دلسوز هستید

مشکل من همون قسمتی هست که تو متن بالا براتون قرمز رنگش کردم اصلا دیزیبل هست و فعال نمیشه باید چکار کرد این لپ تابم برای مشتری هست
تو رو خدا راهنمایی کنید
در ضمن من فلشم رو هم بوتیبل کرده بودم

AMD>INTEL
04-08-14, 12:09
سلام از این که سریع جواب میدید خیلی خیلی ممنونم واقعا شما پیگیر و دلسوز هستید

مشکل من همون قسمتی هست که تو متن بالا براتون قرمز رنگش کردم اصلا دیزیبل هست و فعال نمیشه باید چکار کرد این لپ تابم برای مشتری هست
تو رو خدا راهنمایی کنید
در ضمن من فلشم رو هم بوتیبل کرده بودم

با این برنامه بوتیبل کنید که در بالا گفتم .

great_mohammad
04-08-14, 14:06
با این برنامه بوتیبل کنید که در بالا گفتم .

11002

سلام طبق گفته خودتون انجام دادم نشد
اون قسمت create a bootable disk using باید چی باشه
من یه بار با iso image انجام دادم نشد
یه بار با FreeDOS بازم نشد
یه بار دیگه MS-DOS بازم نشد
چه کنم من
در ضمن من یه عکس از صفحه setup لپتابم میزارم اون قسمتی که شما گفتی باید فعال باشه اما نیست رو دورش رو خط قرمز میکشم
11003

AMD>INTEL
04-08-14, 14:22
من چون روی سه تا از این مدل لپتاپ انجام دادم . اگر باز میبینید مشکل هست . بفرستید برای گارانتی .

STUXNET
04-08-14, 15:06
یکبارتنظیمات مادربوردلپ تاپ رو به حالت کارخونه برگدونید نتیجرو اعلام کنید

great_mohammad
04-08-14, 15:06
یعنی هیچ راه دیگه ای نداره اخه من اینو برای مشتری خریدم تو شهرم گیرم نیومد الان نمیتونم بفرستم برای گارانتی یعنی مشتری بیشتر از این صبر نمیکنه

AMD>INTEL
04-08-14, 15:21
چیزی به ذهنم نمیرسه .بوت lan رو هم دیسیبل کنید . برام عجیبه چرا جواب نمیده روی لپتاپ شما :1. (27):

این روش هم تست کنید
UEFI Bootable USB Flash Drive - Create in Windows (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
04-08-14, 22:47
این دستورات خیلی کلیدی هستند
Creating bootable USB drive for UEFI computers - Ask the Core Team - Site Home - TechNet Blogs (Only the registered members can see the link)
این هم راهنمای شرکت lenovo که مشکلی مثل همین مدل acer دارد

mhod98
06-08-14, 21:20
با سلام

مراحل ساخت بوت فلش و تنظیمات بایوس انجام شد اما کلا دستگاه چیزی به عنوان بوت شناسایی نمیکنه

AMD>INTEL
06-08-14, 21:30
این مطلب که ایجاد کردم . روشی هست که من خودم هم تست کردم . این روش زمانی که من به این مشکل خورده بودم تو هیچ کدوم از سایت های خارجی نبود. از روش لینکی که سایت lenovo هم انجام بدید .

AMD>INTEL
17-08-14, 20:59
دوستانی که باز با روش گفته شده تو این تاپیک موفق به نصب ویندوز نشدند از روش تاپیک زیر بهره ببرند :

moj11
21-08-14, 18:50
دوستانی که لپ تاپ acer 570 دارن اول با زدن پشت سر هم f2 وارد تنظیمات بشن، بثد توی قسمت main بوت رو از دسیبل به انیبل تغییر بدید، بعد ذخیره کنید، بعد از ریستارت حالا f12 رو بزنید و سی دی رام رو انتخاب کنید و ... . همه تون موفق باشید، یا علی

para0962
30-09-14, 20:14
سلام من با این روش هر کاری کردم نتونستم ویندوز روی این مدل ایسر نصپ کنم نمی دانم اشکال کار کچا هست

AMD>INTEL
30-09-14, 20:24
سلام من با این روش هر کاری کردم نتونستم ویندوز روی این مدل ایسر نصپ کنم نمی دانم اشکال کار کچا هست

این روش رو تست کنید

para0962
01-10-14, 23:09
با عرض سلا و خسته نباشید

دستگاه ایسر E1 510 به هیچ عنوان بوت شناسایی نمیکنه بعد از بالا آمدن پیغام بایوس مبنی بر عدم وجود بوت در سیستم رو نشون میده در ضمن بوتیبل کردم از سایت سازگار هم راهنمایی گرفتم اما نشد حالا وفقط پیام no bootibel میاره لطفا کمک کنید ممنون و سپاسگذارم

para0962
04-10-14, 15:05
سلام با تشکر من تونستم ایسر و اپدیت بکنم اما اخرش پیام داد virus اینتر زدم booting hd1 امد حالا نمی دانمی چکار کنم و این پیغام برای چی هست دوستان عزیز اگه جوابم بدین سپاسگذارم ممنون

AMD>INTEL
04-10-14, 16:40
سلام با تشکر من تونستم ایسر و اپدیت بکنم اما اخرش پیام داد virus اینتر زدم booting hd1 امد حالا نمی دانمی چکار کنم و این پیغام برای چی هست دوستان عزیز اگه جوابم بدین سپاسگذارم ممنون

از پیام عکس بگیرید . یا عین عبارت رو بنویسید .

nazem2
12-10-14, 16:59
سلام با فلش بوت نميشه چكر كنم

AMD>INTEL
12-10-14, 17:10
سلام با فلش بوت نميشه چكر كنم

اگر دقیق انجام بدید میشه .

aminbir
12-12-14, 07:20
خدا خیرت بده رفیق، با دکمه f2 وبعد در ماین اینیبل کردم، الان با سی دی راحت بوت شد

AMD>INTEL
20-03-15, 01:04
راهنمای نصب ویندوز 7 و قدیمی تر )غیر UEFI ( روی نوت بوک Acer E1-510
ابتدا فایل بایوس را از لینک موجود دریافت نمایید .
بعد از دانلود فایل، آن را از حالت zip خارج کرده و محتویات فایل را داخل یک فلش با فرمت
Fat32 کپی نمایید .
بوسیله فلش نوت بوک را بوت نمائید ؛ وارد یک محیط COMMAND LINE می شوید .
دستورات زیر را مرحله به مرحله تایپ نمائید و دکمه Enter را بزنید :
) با فرض اینکه درایو فلش E: باشد (
1- CD E:
2- E:
3- sazgar.exe
بعد از این مراحل دستگاه دوباره راه اندازی می شود و بایوس دستگاه آپدیت می شود و قابلیت نصب
ویندوز 7 و قدیمی تر به آن اضافه می گردد .
وارد بایوس دستگاه شده و نحوه بوت را روی Legacy تنظیم نمایید.
دانلود فایل بایوس (Only the registered members can see the link)

امیرمسع
24-03-15, 22:34
کارت درسته انجام دادم عالی بود.
فقط مدل لبتاپ e5-511 هست ولی بایوس یه دستگاه دیگه رو گرفتم مشکلی بعدا پیش نمیاد؟

AMD>INTEL
24-03-15, 22:40
کارت درسته انجام دادم عالی بود.
فقط مدل لبتاپ e5-511 هست ولی بایوس یه دستگاه دیگه رو گرفتم مشکلی بعدا پیش نمیاد؟

برای هر لپتاپ بایوس خودش رو بگیرید .

Mehdi-qavami
14-11-15, 16:05
سلام و خسته نباشین / منم از همین مدل ها دارم قسمت secure boot اصلا فعال نیستش و روی enable هستش
هم فلاش رو بوت کردم هم آپدیت رو دارم ولی نمیتونم استفاده کنم . ممنون میشم راهنماییم بکنیین

AMD>INTEL
14-11-15, 16:35
سلام و خسته نباشین / منم از همین مدل ها دارم قسمت secure boot اصلا فعال نیستش و روی enable هستش
هم فلاش رو بوت کردم هم آپدیت رو دارم ولی نمیتونم استفاده کنم . ممنون میشم راهنماییم بکنیین

از قسمت بوت و security بایوس عکس بگذارید .

STUXNET
17-11-15, 14:09
مشکل بااین اروردانلود فایل Download 20151116 141502 jpg از آپلود آی آر (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the linkآموزش-نصب-ویندوز-روی-لپ-تاپ-های-acer-e1-510-a-20151116_141502-jpg
موقع نصب ویندوزز

- - - Updated - - -

مشکل بااین ارورOnly the registered members can see the link

Only the registered members can see the linkآموزش-نصب-ویندوز-روی-لپ-تاپ-های-acer-e1-510-a-20151116_141502-jpg
موقع نصب ویندوزز

AMD>INTEL
17-11-15, 14:11
مشکل بااین اروردانلود فایل Download 20151116 141502 jpg از آپلود آی آر (Only the registered members can see the link)

موقع نصب ویندوزز

- - - Updated - - -

موقع نصب ویندوزز

آقا آرش تاپیک بزنید . اینجا تاپیک آموزش هست برای حل مشکل تاپیک بزنید .

farshid94
15-01-16, 03:10
سلام دوست عزیز / خوش بختانه حالت
LEGACY MODE برا من فعاله ولی مشکل تو نصب ویندوز دارم ...
تو قسمت نصب تو مرحله Finishing UP ارور مدیریت سیستمی میده و تنظیماتو ذخیره نمیکنه ....

با یه ویندوز دیگه تست کردم ازین مرحله گذشت ولی باز تو حالت لودینگ ویندوز میمونه .

لطفا نظرخودتونه برام بفرستین ...
باتشکر

ارور دوست گلمون ( آرش ) یه مرتبه اومد بعد با یه ویندوز دیگه حل شد ولی تو لودیگ بعد نصب میمونه

AMD>INTEL
15-01-16, 13:58
سلام دوست عزیز / خوش بختانه حالت
LEGACY MODE برا من فعاله ولی مشکل تو نصب ویندوز دارم ...
تو قسمت نصب تو مرحله Finishing UP ارور مدیریت سیستمی میده و تنظیماتو ذخیره نمیکنه ....

با یه ویندوز دیگه تست کردم ازین مرحله گذشت ولی باز تو حالت لودینگ ویندوز میمونه .

لطفا نظرخودتونه برام بفرستین ...
باتشکر

ارور دوست گلمون ( آرش ) یه مرتبه اومد بعد با یه ویندوز دیگه حل شد ولی تو لودیگ بعد نصب میمونه

تاپیک بزنید به همراه مدل و ویندوزی که قصد نصب دارید ؟

parsezan
22-09-16, 21:14
دوستای گلم سلام
من همین مشکل رو داشتم ولی توی لپتاپ F5 یا همون f15
حالا من وقتی رفتم توی قسمت boot اون گزینه ی اول اول رو گذاشتم روی legacy و خودش گفت باید ری بوت reboot کنم تا این تغییرات انجام بشه ما هم گفتیم چشم.بعد رفتم توی main و boot menu فک کنم بودش رو گذاشتم روی enable که با f12 میشه رفت توش وقتی ری استارت میکنید(با گرفتن همزمان ctrl+shift+del میشه ری استارت کرد به سادگی) بعد توی بوت منو به سادگی تونست سی دی رایتر رو شناسایی گنه و ما هم رفتیم و الانم نصب شده ویندوز 10 . بعد که رفتم توی نصبش تاچ که کار نمیکرد و به کمک tab (که میدونم شما از من وارد تر هستید) پیش ررفتم تا اینکه رسیدم به پارتیشن و ....
زدم همه رو پاک کردم fromat و همش شد یه پارتیشن که دیگه از شر این لینوکس مسخره خلاص بشم.بعدش هم پارتیشن بندی گردم که مثل بقیه ویندوز ها ی 7 و 8 نمیشه از اینجا بیشتر از سه تا گکرد ولی بعدا از دورن ویندوز میشه یه پارتیشن دیگه به کمک creat partiton فک میکنن اضافه کرد.پس یک پنجم رو گذاشتم برای درایو ویندوز یا همون c و عرضم به خدمتتون یک سوم بقیه رو گذاشتم یه درایو جدید new partition و دو سوم رو هم گذاشتم برای درایو سوم که بعدا به کمک خود ویندوز این پارتیشن بزرگک رو نصف کنم که بشه دو پارتیشن.
ببخشید سرتون رو درد اوردم.این روش من بود که به سادگی و کمتر از نیم ساعت ویندوزم نصب شد و الان دارم بازی استرانگ هولد (قلعه) انلاین بازی میکنم ، اخه قرار داشتم با یکی مجبور بودم سریع برم برای گیم:)
همه ی دوستان موفق و پبیرو باشن.

4026
16-02-17, 10:25
سلام خسته نباشید....منم مشکل همین دوستمونو دارم که نمیتونم بوت کنم فلش رو
فقط اگه لطف کنید طریقه بوت کردن اون فایل بایوس که دانلود کردم رو با برنامه rufus آموزش بدید ممنون میشم.
Z5WE3211W این فایل رو باید ایمیج کنم یا وقتی extract کردم داخل پوشه رو ایمیج کنم
واقعا مممنون

AMD>INTEL
16-02-17, 11:58
سلام خسته نباشید....منم مشکل همین دوستمونو دارم که نمیتونم بوت کنم فلش رو
فقط اگه لطف کنید طریقه بوت کردن اون فایل بایوس که دانلود کردم رو با برنامه rufus آموزش بدید ممنون میشم.
Z5WE3211W این فایل رو باید ایمیج کنم یا وقتی extract کردم داخل پوشه رو ایمیج کنم
واقعا مممنون

نحوه ساخت فلش بوتیبل UEFI برای نصب ویندوز روی لپتاپ های جدید (Only the registered members can see the link)

4026
16-02-17, 13:00
ممنون از راهنماییتون ولی من میخوام ویندوز32بیتی نصب کنم.برای همین میخوام بایوس رو آپدیت کنم.
فایل های آپدیت بایوس که گفتید دانلود کردم فقط نمی دونم چطوری روی فلش بوت کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

با برنامه rufus بلدم کار کنم فقط نمی دونم کدام از اون فایل های آپدیت که دانلود کردم رو باید بوت کنم

aatteeffeehh
23-08-17, 21:01
با سلام
ببخشید من این مراحل رو کامل انجام دادم ولی روی مرحله پنجم ارور میده
لطفا راهنمایی بفرمایید

AMD>INTEL
23-08-17, 21:23
با سلام
ببخشید من این مراحل رو کامل انجام دادم ولی روی مرحله پنجم ارور میده
لطفا راهنمایی بفرمایید

باید توضیح بیشتری بدید . نه من و نه هیچکس دیگری نمیتونه با این توضیحات به شما کمک کند .

teh98
22-09-17, 09:31
سلام و خسته نباشید

من دستگاه es1-533 رو خریداری کردم همین مشکل رو داره با گارانتی که صحبت کردم گفت اگر آپدیت کنید دیگه تصویر بالا نیاد از گارانتی خارج میشه

مثلا گارانتی سازگار ارقام هستش و 100.000 هزار تومان خرجش میشه

به چند متخصص تعمیرات بردم یکی از مغازه دار ها که در غرب تهران بود به صورت تلفنی صخبت کردم

گفت باید بایوس آپدیت شه در غیر اینصورت همون لینوکس باقی خواهد ماند و تغییر ویندوز نخواهد شد

لطفا راهنمایی دقیق کنید ممنون میشم

AMD>INTEL
22-09-17, 09:51
راهنمای نصب و اپدیت بارها توضیح دادم . اپدیت بایوس هم اولین باره میشنوم گارانتی رو باطل کنه . خود سازگار هم ببری براتون ویندوز را نصب میکنه

sarbaz vatan
08-11-17, 15:26
با سلام.لپ تاپ من ایسر هست.چطوری می شه در حالت UEFI ویندوز 7 رو نصب کرد؟(گزینه ای نیست که این حالت رو عوض کنم.):1.::1.::1.::1. (12)::1. (12):

AMD>INTEL
08-11-17, 17:44
با سلام.لپ تاپ من ایسر هست.چطوری می شه در حالت UEFI ویندوز 7 رو نصب کرد؟(گزینه ای نیست که این حالت رو عوض کنم.):1.::1.::1.::1. (12)::1. (12):

بارها تو همین تاپیک و تاپیک دیگر آموزش دادم با کمی سرچ پیدا میکنید

sarbaz vatan
23-11-17, 14:01
سلام.من با برنامه rufus فلشم رو بوتیبل کردم(هرچی تو دیسک بود رو iso image کردم).وقتی که لپ تاپو روشن می کنم انتظار دارم که فلش رو بوت کنه.اما اصلا اون نمیاد و من هم در نهایت نمی تونم ویندوز رو نصب کنم.(بوت رو به usb hdd گذاشتم)لطفا دلیل این کار رو بگین.هر چه زودتر.با تشکر فراوان.

AMD>INTEL
23-11-17, 15:07
سلام.من با برنامه rufus فلشم رو بوتیبل کردم(هرچی تو دیسک بود رو iso image کردم).وقتی که لپ تاپو روشن می کنم انتظار دارم که فلش رو بوت کنه.اما اصلا اون نمیاد و من هم در نهایت نمی تونم ویندوز رو نصب کنم.(بوت رو به usb hdd گذاشتم)لطفا دلیل این کار رو بگین.هر چه زودتر.با تشکر فراوان.

تنظیمات بوت را باید تغییر بدید
هم باید روی UEFI باشه و هم فلش روی FIRST BOOT باشه

sarbaz vatan
24-11-17, 20:14
سلام.این هم عکساشOnly the registered members can see the link۲۰۱۷۱۱۲۴_۲۰۱۸۴۳.jpg

سلام.اینم از فلش.Only the registered members can see the link۲۰۱۷۱۱۲۴_۲۰۲۵۵۳.jpg

AMD>INTEL
24-11-17, 20:37
سلام.این هم عکساشOnly the registered members can see the link۲۰۱۷۱۱۲۴_۲۰۱۸۴۳.jpg

سلام.اینم از فلش.Only the registered members can see the link۲۰۱۷۱۱۲۴_۲۰۲۵۵۳.jpg

فلش باید uefi ساخته بشه . اگر uefi ساخته بشه مشکلی نیست .
اگر باز نتونستید . روی حالت لگاسی و با غیر فعال کردن secure boot نصب کنید .

sarbaz vatan
25-11-17, 14:24
فلش باید uefi ساخته بشه . اگر uefi ساخته بشه مشکلی نیست .
اگر باز نتونستید . روی حالت لگاسی و با غیر فعال کردن secure boot نصب کنید .
سلام.ممنونم از این که زود جواب می دهید.ببخشید منظورتان را نفهمیدم.روی بوتیبل کردن فلش مشکلی هست؟یا همه گزینه ها صحیح هستند؟:1. (27)::1. (27)::1. (27):

AMD>INTEL
25-11-17, 15:24
سلام.ممنونم از این که زود جواب می دهید.ببخشید منظورتان را نفهمیدم.روی بوتیبل کردن فلش مشکلی هست؟یا همه گزینه ها صحیح هستند؟:1. (27)::1. (27)::1. (27):

اگر مشکلی نبود که به راحتی بوت میشد . شما اگر درست فلش بوتیبل UEFI بسازید . موقع بوت با زدن کلید F8 یا ESC .انتخاب میکنی UEFI و میره برای نصب

sarbaz vatan
26-11-17, 14:28
سلام.من بخش "partition scheme and target system type"را صحیح انتخاب کرده ام؟

AMD>INTEL
26-11-17, 14:40
سلام.من بخش "partition scheme and target system type"را صحیح انتخاب کرده ام؟

من نمیدانم چی انتخاب کردی ؟

sarbaz vatan
26-11-17, 14:52
مگه تو عکس ندیدین؟لینکشو تو پست های قبلی گذاشتم.

sarbaz vatan
27-11-17, 16:24
سلام مجدد.ببخشید وقتی فلش رو می خواد بوت کنه می نویسه"security boot fail"دلیلش چیست؟

AMD>INTEL
27-11-17, 18:19
سلام مجدد.ببخشید وقتی فلش رو می خواد بوت کنه می نویسه"security boot fail"دلیلش چیست؟

دوست عزیز
اگر فلش - فایل ایزو - روش بوت uefi درست باشن . به راحتی ویندوز نصب میشه . مشکل شما یکی از این ها هست . باید ببینید و ایراد رو پیدا کنید

R@min
25-12-17, 00:15
سلام مجدد.ببخشید وقتی فلش رو می خواد بوت کنه می نویسه"security boot fail"دلیلش چیست؟از بایوس لپتاپ
از بخش security یه Supervisor Password بزن
خودمم همین مشکل رو داشتم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk