ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره فوری جهت خرید سیستم برای مجازی سازی

RasoolsysteM
10-07-14, 16:19
سلام خدمت اساتید عزیز
چند نکته رو بگم و بعد برم سر سیستمی که خودم مدنظرم هست :

۱- بدلیل محدود بودن بودجه سوکت ۱۱۵۰ رو انتخاب کردم
۲- این سیستم درحد لابراتواره و آپ تایم روزانش ماکسیسمم ۵۰٪ هست

CPU
i7 4790

MB
Asus h97-Pro

RAM
ADATA XPG V2 2x8GB

PSU
Green GP-480-EU/SP

SSD
ADATA XPG SX-900 128GB

برای کارت گرافیک هم یه 8600 GT دارم که فعلا می خوام از اون استفاده کنم چون برای کارایی مجازی سازی توان پردازش گرافیکی اهمیتی نداره

دوستان اگر پیشنهاد بهتری دارند مطرح کنن و اینکه اصن الآن h97-Pro رو میشه راحت پیدا کرد تو بازار تهران و اگر بله قیمت حدودی رو بغرمایید.
اگر برای محل خرید قطعات هم پیشنهادی دارید بفرمایید...

AMD>INTEL
10-07-14, 16:43
پیشنهادم خرید gigabyte h97-d3h هست . دارای قابلیت hyper duo نیز میباشد که میتونید از ssd به عنوان کش هارد استفاده کنید . گارانتی خوبی هم دارد و هم کیفیت المان ها
Only the registered members can see the link
H97-D3H گیگابایت، مادربردی برای همه (Only the registered members can see the link)

Hessam II
10-07-14, 16:51
سلام دوست گرامی؛

- در مورد مادربرد، هنوز وارد بازار کشور نشده مادربرد انتخابیتون.
- در مورد رم خدمت شما HyperX Fury 2×8GB=16GB DDR3 1600MHz CL10 توصیه می کنم.
- در مورد پاور، *Enermax Revolution X'T 630W | *80Plus Gold توصیه میشه.
- اس اس دی هم M5 Pro Xtreme SATA6.0Gb/s 128GB یا XPG SX910 SATA6.0Gb/s 128GB انتخاب کنید.

AMD>INTEL
10-07-14, 17:01
البته پیشنهاد میکنم در کنار ssd از یک هارد وسترن WD10EFRX از سری caviar red بهره ببرید . در ضمن پاوری انتخاب کردید برای این کانفیگ مناسبه . ولی اگر قصد اپگیرید گرافیک رو داشته باشید به مشکل میخورید . پیشنهادم green 700-hp هست .

Reza Eshraghi
10-07-14, 17:17
دوست خوبم سلام .
روی سیستم چند تا ماشین مجازی قراره ران بشه برادر ؟
اگر کار گرافیکی ندارید و از گرافیک 8600 میخواین برای صرفاً گرفتن خروجی تصویر سیستم ازش استفاده کنید اصلاً نیازی به اینکار نیست و پردازنده گرافیکی مجتمع پردازنده شما و خروجی تصویری روی مادربرد قادر به دادن تصویر هستند
اگر تنها استفاده سیستم همین کاربرد هست ، نیاز به پاور با توان بالایی نیست و مزیت پاور پیشنهادی پست شماره 3 بیشتر از نظر داشتن استاندارد بالاتر سطح برنز بودن 80 پلاس هست .
مدل پلکستور پیشنهادی بهترین گزینه ممکن برای SSD هست .
رم رو ترجیحاً 16 گیگابایت در نظر بگیرید .

RasoolsysteM
10-07-14, 17:42
پیشنهادم خرید gigabyte h97-d3h هست . دارای قابلیت hyper duo نیز میباشد که میتونید از ssd به عنوان کش هارد استفاده کنید . گارانتی خوبی هم دارد و هم کیفیت المان ها
GIGABYTE - مادربرد - Socket 1150 - GA-H97-D3H ‏(rev. 1.0‏) (Only the registered members can see the link)
H97-D3H گیگابایت، مادربردی برای همه (Only the registered members can see the link)

ممنون بابت پاسخ، والا به اقیده ی خودم مادربرد های asus کیفیت ساخت بهتری داره، گرچه این مدل گیگابایت هم شاید درصورت عدم پیدا کردن h97-pro یه گزینه مناسب باشه برای خرید...
اس اس دی رو هم میخوام مجزا باشه از سایر هارد ها ...

سلام دوست گرامی؛

- در مورد مادربرد، هنوز وارد بازار کشور نشده مادربرد انتخابیتون.
- در مورد رم خدمت شما HyperX Fury 2×8GB=16GB DDR3 1600MHz CL10 توصیه می کنم.
- در مورد پاور، *Triathlor Eco 650W | *80Plus Bronze توصیه میشه.
- اس اس دی هم M5 Pro Xtreme SATA6.0Gb/s 128GB یا XPG SX910 SATA6.0Gb/s 128GB انتخاب کنید.

مرسی دوست عزیز بابت پاسخ ...
- از بابت موجود نبودن این مادربرد اطمینان دارین ؟ در این صورت فکر میکنید کی وارد بازار ایران بشه ؟
- پاور رو بنظرم گرین از نظر قیمت و کیفیت انتخاب بهتری هست ... حالا با هر واتجی ...
- در مورد اس اس دی هم بنچمارک یا مقاله ای سراغ دارید که M5 Pro Xtreme رو با ADATA SX-900 مقایسه کرده باشه ویا تجربه شخصی ؟ البته در کل Plextor M5 Xtreme انتخاب بهتری بنظر میاد اما دنبال یه مقایسه معتبر هستم ...

RasoolsysteM
10-07-14, 17:49
البته پیشنهاد میکنم در کنار ssd از یک هارد وسترن WD10EFRX از سری caviar red بهره ببرید . در ضمن پاوری انتخاب کردید برای این کانفیگ مناسبه . ولی اگر قصد اپگیرید گرافیک رو داشته باشید به مشکل میخورید . پیشنهادم green 700-hp هست .
والا دو عدد هارد 1TB WD یکی رد و یکی بلک دارم که قراره بره رو این سیستم در کنار اس اس دی ...
بله پاور رو خودم هم متوجه هستم... ولی
green 700-hp زیادیه، شاید پاور رو green 600-hp انتخاب بهتری هست ...

AMD>INTEL
10-07-14, 17:55
والا دو عدد هارد 1TB WD یکی رد و یکی بلک دارم که قراره بره رو این سیستم در کنار اس اس دی ...
بله پاور رو خودم هم متوجه هستم... ولی
green 700-hp زیادیه، شاید پاور رو green 600-hp انتخاب بهتری هست ...

خوب 600 گرین هم مناسبه . مشکلی نیست .
درباره این برد گیگابایت با فاکتورهایی مثل قسمت pwm بهینه شده و کیفیت pcb و بهره بردن از ultra durable insist و چیپ صدای realtek alc 1150 و چیپ lan intel و دارای برنامه بهینه سازیش رو نمیشه با مادربرد های هم قیمت خودش پیدا کنید .
تو همین فروم شاید بالای 10 نفر این برد رو تهیه کردند و راضی هستند .

RasoolsysteM
10-07-14, 18:01
دوست خوبم سلام .
روی سیستم چند تا ماشین مجازی قراره ران بشه برادر ؟
اگر کار گرافیکی ندارید و از گرافیک 8600 میخواین برای صرفاً گرفتن خروجی تصویر سیستم ازش استفاده کنید اصلاً نیازی به اینکار نیست و پردازنده گرافیکی مجتمع پردازنده شما و خروجی تصویری روی مادربرد قادر به دادن تصویر هستند
اگر تنها استفاده سیستم همین کاربرد هست ، نیاز به پاور با توان بالایی نیست و مزیت پاور پیشنهادی پست شماره 3 بیشتر از نظر داشتن استاندارد بالاتر سطح برنز بودن 80 پلاس هست .
مدل پلکستور پیشنهادی بهترین گزینه ممکن برای SSD هست .
رم رو ترجیحاً 16 گیگابایت در نظر بگیرید .

معمولا ۳ ماشین و در حالت پیک ۴ ماشین ...

بله برای گرافیک intel HD خود سی پی یو هم هست و استفاده از اون از نظر مصرف برق و انرژی به صرفه تر هم هست، اما این باعث میشه هم یه بخشی از رمم رو مجبور بشم که به گرافیک اختصاص بدم و هم دمای سی پی یو رو بیشتر بالا میبره ...

دوست عزیز پاوری هم که خودم به عنوان انتخاب خودم تو پست ۱ گذاشتم 80 Plus Bronze هست ... علاوه بر اون مصرف برق همین قطعات رو حالت لود بیشتر از ۴۳۰ وات نیست و
رو حالت Idle هم خیلی بخواد مصرف کنه ۱۰۰ واته که با این شرایط پاوری که دوست عزیزمون تو پست ۳ معرفی کردن اصلا انتخاب مناسبی نیست همونطور که خودت گفتی ...

بله الآن یه مقدار تحقیق راجع به پلکستور M5 Pro Xtreme کردم به همین نتیجه رسیدم اما دنبال یه تست یا بنچمارک معتبر هستم که با XPG SX-900 مقایسه کرده باشه این مدل رو ...

Reza Eshraghi
10-07-14, 19:53
معمولا ۳ ماشین و در حالت پیک ۴ ماشین ...
بله برای گرافیک intel HD خود سی پی یو هم هست و استفاده از اون از نظر مصرف برق و انرژی به صرفه تر هم هست، اما این باعث میشه هم یه بخشی از رمم رو مجبور بشم که به گرافیک اختصاص بدم و هم دمای سی پی یو رو بیشتر بالا میبره ...
به همین دلیل توصیه شد که رم رو 16 گیگابایت در نظر بگیرید . در مورد دما هم توصیه میشه کولر برای پردازندتون بگیرید و کولر استوک استفاده نکنید

دوست عزیز پاوری هم که خودم به عنوان انتخاب خودم تو پست ۱ گذاشتم 80 Plus Bronze هست ... علاوه بر اون مصرف برق همین قطعات رو حالت لود بیشتر از ۴۳۰ وات نیست و
رو حالت Idle هم خیلی بخواد مصرف کنه ۱۰۰ واته که با این شرایط پاوری که دوست عزیزمون تو پست ۳ معرفی کردن اصلا انتخاب مناسبی نیست همونطور که خودت گفتی ...

هیچ یک از پاورهای گرین سری EU/SP/HE دارای استاندارد 80 پلاس برنز نیستند و 80Plus Ready هستند .
سایت گرین :
Green Power (Only the registered members can see the link)

بله الآن یه مقدار تحقیق راجع به پلکستور M5 Pro Xtreme کردم به همین نتیجه رسیدم اما دنبال یه تست یا بنچمارک معتبر هستم که با XPG SX-900 مقایسه کرده باشه این مدل رو ...

در برابر قیمتش پلکستور فوق العاده هست نسبت به SX910

AMD>INTEL
10-07-14, 19:58
کلا برای پاور پیشنهاد میکنم با این محاسبه گر توان قطعات رو محاسبه کنید و حدود 60 وات اضافه تر از مقداری که این لینک به شما داد در نظر بگیرید که پاور خریداری شده در فول لودینگ کار نکند .
eXtreme Power Supply Calculator v2.5 (Only the registered members can see the link)

RasoolsysteM
11-07-14, 16:02
به همین دلیل توصیه شد که رم رو 16 گیگابایت در نظر بگیرید . در مورد دما هم توصیه میشه کولر برای پردازندتون بگیرید و کولر استوک استفاده نکنید

هیچ یک از پاورهای گرین سری EU/SP/HE دارای استاندارد 80 پلاس برنز نیستند و 80Plus Ready هستند .
سایت گرین :
Green Power (Only the registered members can see the link)

درسته حق با شماست ... من اشتباه متوجه شدم ... با این اوصاف فکر کنم GP550A-ZS انتخاب بهتری باشه ... الآن سری ZS موجود هست تو بازار ؟

در برابر قیمتش پلکستور فوق العاده هست نسبت به SX910
پلکستور رو دیدم یه چند تا از بنچمارک هاش رو و در مقایسه با SX900 کاملا مشخصه که برنده ست در مقایسه با SX910 هم اگر قیمت در نظر گرفته بشه باز پلکستور بهتر عمل کرده...

RasoolsysteM
11-07-14, 16:04
کلا برای پاور پیشنهاد میکنم با این محاسبه گر توان قطعات رو محاسبه کنید و حدود 60 وات اضافه تر از مقداری که این لینک به شما داد در نظر بگیرید که پاور خریداری شده در فول لودینگ کار نکند .
eXtreme Power Supply Calculator v2.5 (Only the registered members can see the link)
ممنون بابت لینک ... فکر کنم همون 500W تا 550W مناسب باشه برای این سیستم ...

Reza Eshraghi
11-07-14, 16:18
پلکستور رو دیدم یه چند تا از بنچمارک هاش رو و در مقایسه با SX900 کاملا مشخصه که برنده ست در مقایسه با SX910 هم اگر قیمت در نظر گرفته بشه باز پلکستور بهتر عمل کرده...

سری ZS رو تازه گرین معرفی کرده . هنوز به بازار تزریق نکرده تا جایی که خبر دارم ولی احتمالاً به زودی در بازار موجود خواهند شد .
راستش از اون پلکستور M5 Pro Xtreme دوستان من تعداد زیادیش رو خریداری کردند و واقعاً تستهایی که باهاش گرفتند با نرم افزارها نسبت به قیمتش همون طور که گفتم فوق العاده بوده ! :11():

AMD>INTEL
11-07-14, 16:32
من هم با پلکستور موافقم . گارانتی سازگار هم دارد .

RasoolsysteM
11-07-14, 18:41
خب پس فعلا سیستم پست اول به این صورت عوض شد :

CPU
i7 4790

MB
Asus h97-Pro / Gigabyte H97 D3H

RAM
ADATA XPG V2 2x8GB

PSU
Green GP-550A-ZS / GP-600A-HP

SSD
Plextor M5 Pro Xtreme 128 GB

دوستان نظر دیگه ای راجع به بقیه کامپوننت ها نیست ؟ فردا بریم ما برای خرید ؟!
دوستان عزیز کسی نظری راجع به محل خرید نداره ؟ (در تهران)

RasoolsysteM
12-07-14, 12:47
دوستان عزیز نظر دیگه ای نبود ؟!:1. (29):

AMD>INTEL
12-07-14, 12:53
روی رم های kingston hyper x fury هم فکر کن .
Kingston HyperX Fury DDR3-1866 2X4GB Memory Kit Review | Overclockers (Only the registered members can see the link)

RasoolsysteM
13-07-14, 17:50
بعد از مشورت با چند فروشنده و وضعیت بازار بازم یه سری قطعات عوض شدند :
فعلا سیستم اینه :
CPU
i7 4790

MB
Gigabyte H97 - Gaming 3
البته مادربرد رو همون Asus H97-Pro میخوام اما ظاهرا نیست هیچ جا، Asus H97-Plus تازه برای یه سری اومده بود که اونم پایین ترین قیمتی که گرفتم 590 بود :1. (27):

RAM
Gskill 1866 TridentX 2x8GB

PSU
EVGA 600B / EVGA 650 SuperNova

SSD
Samsung 840 Pro 128GB / 840 Evo 120GB

نظرتون راجع به این کانفیگ چیه ؟
پاور رو تو رنج قیمت ۲۶۰ تومن و واتج ۵۵۰ تا ۶۰۰ اگر ماژولار بخوام چه پیشنهادی دارید ؟
به نظرتون ارزش داره که صبر کنم تا H97-Pro وارد بازار بشه ؟ فکر می کنید چقدر طول بکشه تا بیاد ؟

AMD>INTEL
13-07-14, 18:08
بعد از مشورت با چند فروشنده و وضعیت بازار بازم یه سری قطعات عوض شدند :
فعلا سیستم اینه :
CPU
i7 4790

MB
Gigabyte H97 - Gaming 3
البته مادربرد رو همون Asus H97-Pro میخوام اما ظاهرا نیست هیچ جا، Asus H97-Plus تازه برای یه سری اومده بود که اونم پایین ترین قیمتی که گرفتم 590 بود :1. (27):

RAM
Gskill 1866 TridentX 2x8GB

PSU
EVGA 600B / EVGA 650 SuperNova

SSD
Samsung 840 Pro 128GB / 840 Evo 120GB

نظرتون راجع به این کانفیگ چیه ؟
پاور رو تو رنج قیمت ۲۶۰ تومن و واتج ۵۵۰ تا ۶۰۰ اگر ماژولار بخوام چه پیشنهادی دارید ؟
به نظرتون ارزش داره که صبر کنم تا H97-Pro وارد بازار بشه ؟ فکر می کنید چقدر طول بکشه تا بیاد ؟

پاور evga نگیر . انرمکس گارانتی بهتری دارد . ssd خوبی هم انتخاب کردی
ENERMAX Revolution XT 630w منظورم این پاور هست با قیمت 450 و 80 plus gold

RasoolsysteM
13-07-14, 18:15
پاور evga نگیر . انرمکس گارانتی بهتری دارد . ssd خوبی هم انتخاب کردی

ممنون .. evga رو فقط بخاطر گارانتی تایید نمی کنید یا چیز دیگه ای هم هست ؟

AMD>INTEL
13-07-14, 18:20
ممنون .. evga رو فقط بخاطر گارانتی تایید نمی کنید یا چیز دیگه ای هم هست ؟

وقتی انرمکس با این همه سابقه و کیفیت تو بازار هست . evga حرفی گفتن در مقابل انرمکس ندارد

RasoolsysteM
13-07-14, 18:23
وقتی انرمکس با این همه سابقه و کیفیت تو بازار هست . evga حرفی گفتن در مقابل انرمکس ندارد

حدود قیمت مدل ۶۰۰ واتش که ماژولار هم باشه فکر میکنید چقدر باشه ؟

Hessam II
13-07-14, 18:26

450,000 :*Revolution X'T 630W | *80Plus Gold -

AMD>INTEL
13-07-14, 18:41

صفحه قبل قیمتشو برات زدم .

RasoolsysteM
14-07-14, 00:38
صفحه قبل قیمتشو برات زدم .
یه سوال دیگه ... روی چیپ h97 (مادربرد H97 Gaming 3 گیگابایت) امکان اورکلاک رم وجود داره ؟

AMD>INTEL
14-07-14, 00:57
یه سوال دیگه ... روی چیپ h97 (مادربرد H97 Gaming 3 گیگابایت) امکان اورکلاک رم وجود داره ؟

امکانات اور رم محدودتره . اگر نیم نگاهی به اورکلاک دارید به سراغ z97 برید . با این حال اگر رم kingston hyperx fury بگیرید تا 1866 اتوماتیک اور میشه .

RasoolsysteM
14-07-14, 01:52
امکانات اور رم محدودتره . اگر نیم نگاهی به اورکلاک دارید به سراغ z97 برید . با این حال اگر رم kingston hyperx fury بگیرید تا 1866 اتوماتیک اور میشه .
نیم نگاه که دارم، اما در حد اورکلاک رم تا ۱۸۶۶ ... یعنی به طور کلی امکان پذیره اورکلاک رم روی h97 ? آخه تو ویکیپدیا خوندم فقط سری Z امکان اورکلاک رم و سی پی یو رو دارن تو سوکت ۱۱۵۰ ...

RasoolsysteM
14-07-14, 02:25
با توجه به اینکه چیپ های سری ۹ جدید تنها ویژگی اضافه ای که دارند پورت Sata Express و M.2 هست و به احتمال خیلی زیاد چیپ های سری ۸ هم با یه بایوس آپدیت ساده می تونند از سی پی یو های نسل بعدی یعنی Broadwell ساپرت کنن بهتر نیست که به جای 500 تومن هزینه H97 - Gaming 3 گیگابایت کنم برم یه Z87 مثل Asus Z87-C بگیرم ؟

AMD>INTEL
14-07-14, 12:57
با توجه به اینکه چیپ های سری ۹ جدید تنها ویژگی اضافه ای که دارند پورت Sata Express و M.2 هست و به احتمال خیلی زیاد چیپ های سری ۸ هم با یه بایوس آپدیت ساده می تونند از سی پی یو های نسل بعدی یعنی Broadwell ساپرت کنن بهتر نیست که به جای 500 تومن هزینه H97 - Gaming 3 گیگابایت کنم برم یه Z87 مثل Asus Z87-C بگیرم ؟

خیر . هیچ تضمینی نیست که با اپدیت بایوس این کار میسر بشه . چون اینتل قویا رو این مسئله حساس شده است .