ورود

مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد برای خرید مانیتور زیر 1 میلیون

Lord_theOne
10-07-14, 10:03
مانیتور 22 و 23 اینچ زیر 1 میلیون و زیر 800 تومن میخواستم
مارک ASUS , LG , Samsung هر کدام بهتر هستند

بیشتر برای فیلم و گهگاهی بازی

SajjadKhati
10-07-14, 11:49
زیر 800 پیشنهادم Asus VX229H که حدود 775 تومنه که 22 اینچه
تو قیمت 930 تومن که پیشنهادم از ایسوز Asus VX239H هه که 23 اینچ و از LG هم LG Ultrawide 25UM65-P که 25 اینچه با همین قیمت 930 تومن
اگه برا آینده میخای یا ریزولیشن فیلم هایی که میبینی (چه الان یا در آینده) از ریزولیشن فول اچ دی (1920*1980) بیشتره پیشنهادم اون LG هه هست چون کابل هاش کامل تره و display port هم داره

Lord_theOne
10-07-14, 12:58
ممنون از لطف جنابعالی

فکر میکنم ایسوسه بهتر باشه چون همه ازش تعریف میکنند مخصوصا سرعتش توی بازی و MHL هم ساپورت میکنه چون دنبال یک مانیتور با تفکیک رنگ بالا هستم و شفاف

از الجی هم خوشم اومد ولی اینهمه واید یکجوری هست میترسم بخرم خوشم نیاد البته اینجوری محیط کار خیلی عالیتره عریض تر هست

سپاس بابت راهنمایی

SajjadKhati
10-07-14, 13:17
از لحاظ سرعتی و تفکیک رنگ فرقی ندارن . هر دو زمان پاسخ گویی شون 5 میلی ثانیه و IPS ان
ولی تو ریزولیشن و پورت ورودی تفاوت شونه

aryaiee
10-07-14, 13:57
زیر 800 پیشنهادم Asus VX229H که حدود 775 تومنه که 22 اینچه
تو قیمت 930 تومن که پیشنهادم از ایسوز Asus VX239H هه که 23 اینچ و از LG هم LG Ultrawide 25UM65-P که 25 اینچه با همین قیمت 930 تومن
اگه برا آینده میخای یا ریزولیشن فیلم هایی که میبینی (چه الان یا در آینده) از ریزولیشن فول اچ دی (1920*1980) بیشتره پیشنهادم اون LG هه هست چون کابل هاش کامل تره و display port هم داره

دوست من مانیتورهای ultra wide اصلا مناسب بازی و دیدن فیلم نیستند!!استاندارد مناسب game و movie العان 16:9 هستش!این مدل پیشنهادی شما واسه عکاسان گرافیستان و..خوبه!
خدا اون روز رو نیاره که پنل LG بهتر از ASUS بشه!

SajjadKhati
10-07-14, 16:06
اینکه کدوم رزولیشن براش مناسبه ، خوب خودش بهتر میدونه. که بالای فول اچ دی برا فیلم دیدن نیاز داره یا نه تو اون رنج قیمت و همینطور واید بودنش رو هم میدونه .
چرا واید برا فیلم دیدن به درد نمیخوره؟
من گفتم پنل Asus از پنل LG بهتره یا بدتره؟
اولا هیش وقت همچین چیزی نگفتم در این باره. دوما تا اون جایی که میدونم ، Asus داره پنل هاش از LG میخره

aryaiee
10-07-14, 16:24
اینکه کدوم رزولیشن براش مناسبه ، خوب خودش بهتر میدونه. که بالای فول اچ دی برا فیلم دیدن نیاز داره یا نه تو اون رنج قیمت و همینطور واید بودنش رو هم میدونه .
چرا واید برا فیلم دیدن به درد نمیخوره؟
من گفتم پنل Asus از پنل LG بهتره یا بدتره؟
اولا هیش وقت همچین چیزی نگفتم در این باره. دوما تا اون جایی که میدونم ، Asus داره پنل هاش از LG میخره

قسمت آخر رو که با استارتر بودم گرامی
متوجه منظور شما از رزولوشن نبودم؟واسه چی FHD واسه دیدن فیلم کم باشه؟
در مورد تولید پنل 2 تا مسئله.یکی اینکه خیر همه پنل هارو LG رو نمیزنه!العان پنل لپ تاپ من رو LG تولید کرده بیاید کیفیت توپ رو ببینید!دلیلی نیست یک برند همه جا گند بزنه که
چرا مناسب فیلم نیست؟؟؟شوخی میفرماید اینجاشو؟؟؟برادر من فیلم ها تازه دارن میشن 16:9 یعنی کلی فیلم هست 4:3 هستش هنوز!اونوقت شما پیشنهاد مانیتور با نسبت تصویر 21:9 میدید بعد میگید مگه چیه؟؟فدات شم این نسبت کارهای گرافیکیه!!
توی سایت خودش اصلا نوشن FOR MULTI TASKING !!

AMD>INTEL
10-07-14, 16:41
ASUS VE228H یک انتخاب عالی هست . قیمتش هم مناسبه .

SajjadKhati
10-07-14, 17:00
گفتم اگه الان یا تو آینده فیلمای بالای فول اچ دی میبینه مثل 2K و ... بهتره LG رو بگیره
در مورد پنل متوجه نشدم . حالا LG بزنه یا نه. به هر حال اینجا قیمت LG بهتر از Asus هه
گلپسر تو پلیر میتونی این نسبت ها رو راحت با هم سازگار کنی . بد اینکه از همین الانم فیلما و بازی ها دارن با این نوع مانیتورا سازگار میشن . مثل همون اول که 4:3 بودن و آروم آروم شدن 16:9
الان فیلمای حرفه ای 4:9 میشناسی؟ طرف وقتی میگه مانیتور برا فیلم میخاد ، دیگه منظورش فیلمای 4:9 HD نیست که میگی الان 4:9 هم هست .
خوب گفته باشه مولتی تسکینگ . این ینی به درد فیلم و بازی نمیخوره؟
در ضمن همون اول هم 2 تا تو این رنج قیمت بهش پیشنهاد دادم و دقت هم کرده باشی ، گفتم LG برا آینده بیشتر به درد میخوره

aryaiee
10-07-14, 17:23
والا یک مسئله است بعضی وقت ها توی مشاوره ها جدیدا بنده حقیر دارم میبینم.یکی اینه که نظر شخصی رو داریم حاکم میکنیم رو همه چی یعنی وقتی حتی میگی کمپانی اینو گفته رسما طرف میگه نه من میگم فلان!
دوست من من یک اشاره کوچیک به 4:3 که شما خیلی خیلی روش مانور دادید!استاندارد فیلم ها فعلا تغییری نخواهد کرد!العان باز من یک سوال دارم.تا حالا شما توی این مانیتورها فیلم دیدی؟تا حالا نسبت تصویر رو عوض کردی؟برادر من نسبت تصویر رو از 16:9 بکنیم 21:9 میدونی چه فاجعه ایی میشه؟؟یک باربی میشه یک بشکه!!!در اکثر وب سایت ها گفته شده مانیتور multitasking بعد ما بگیم فیلم ببینیم نسبت تغییر بدیم مگه چیه؟اصلا کاربری که هدف اصلیش فیلم هستش چرا باید بهش مانیتور ultrawide پیشنهاد بشه؟؟
10744

Lord_theOne
10-07-14, 18:10
ممنون دوستان گلم از اینکه مارکها و مدلهای دیگرو پیشسنهاد میدید تشکر میکنم
من یک کاربر عادی نیستم
اتفاقا این بحث ها خیلی خوبه
من با مانیتور الجی کار نکردم ولی برای یک عده خاصی هست که فکر میکنم 25 اینچ کوچک هست برای این مانیتورها
چرا؟
بدلیل اینکه شما دوتا برنامه دارید مثلا فتوشاپ و 3D مکس باز است یا یک برنامه دیگر همزمان باید با دوتاش کار کنید
این همان قضیه استفاده دو مانیتور است الجی برای بهتری اومده دوتاشو یکی کرده که 25 اینچ بدرد کاربرهای معمولی یا خدمات کامپیوتریها میخوره یا جاهایی مثل اداری دوتا کار همزمان انجام میدهند مثلا وب گردی و ورد کافی نت ها خیلی گزینه مناسبی هست
اگر مانیتوررتون 32 به بالا باشه خیلی فضای عالی دارید برای کار کردن با ابزارهای گرافیکی همزمان دوتا برنامه سنگین اجرا میکنید دیگر احتیاجی به دوتا مانیتور نیست خیلی عالی است

نظر خودم روی ASUS که معرفی کردید عالی بود مخصوصا MHL که داره واسه موبایل میتونم کلیپها عکسها یا چیزهای دیگه روش اجرا کنم

الجی یک شرکت بزرگه و عالی هست تا ببینید شرکت سفارش دهنده از شما چی میخواهد
همین اپل خیلی از وسایل ایفونش رو سامسونگ میزد حتی CPU هاش رو خیلی هم قوی هستند یا قطعات دیگر چون سفارش داده با این استاندارد میخواهم

سپاس از دوستان گل

SajjadKhati
10-07-14, 18:15
ول جان من گلپسر . من چی میگم ، تو چی میگی
یه جور میگه نسبت ابعاد رو عوض کردی یا نه که ...
چه ربطی به ابعاد داره؟ به ریزولیشن ربط داره که کیفیت رو خیلی پایین میاره . اگه ریزولیشن فیلم 3GP رو تو ریزولیشن فول اچ دی تغییر ابعاد بده ، خوب ملومه که خیلی افت پیدا میکنه و اگه ریزولیشن 720*1280 این تغییر رو کنه میشه گفت حس نمیشه
اگه به گفتن باشه ، همه ی همون سایتا از جمله خود سایت اصلی اش که گفتی ، واسه فیلم و بازی هم تاکید کرد (فقط قسمت مالتی تسکینگ شو میزاری) . حتی اگه تاکید هم نمیکرد ، چیزی نبود که دور از مخیله ی آدم باشه . گفت به درد مالتی تسکینگ میخوره چون هم ریزولیشن در حد 2K داره و بالاست برا اجرای چندین نرم افزار که راحت تو دید باشه و هم اینکه قابلیت چندین ورودی همزمان کنار هم رو داره .

SajjadKhati
10-07-14, 18:22
گلپسر اون قضیه ی MHL اش برا همه ی موبایل ها نیست ها
تو سایت اش برو و موبایل هایی که ساپورت میکنه رو نوشته

Lord_theOne
10-07-14, 18:51
گلپسر جان ساپورت میکنه گوشیمم روت هست NOTE 2

ظاهرا 23 اینچشم MHL داره

کجا میتونم تهیش کنم؟ قیمت دقیقش چنده؟

SajjadKhati
10-07-14, 19:00
قیمت ها رو که گفتم
22 اینچش هست 770 تومن و 23 اینچش 930 تومن
البته یکی از قیمت هاش فک کنم کاذبه که فک کنم اون 23 اینچی کاذب باشه . موقه عیدی که قیمت ها رفت بالا ، همه اومدن پایین جز این مانیتور
البته من قیمت رو از لیون کامپیوتر گفتم
اصلش فک کنم باید پایین 900 و چیزی حدود 850 باشه . حالا بگرد . به نمایندگی اون گارانتی (که فک کنم واسه ایسوز ویستا باشه) تو شهرت زنگ بزن

AMD>INTEL
10-07-14, 19:06
مدل vx239h این قابلیت رو دارد . فقط باید بگردی

- - - Updated - - -

قیمت ها رو که گفتم
22 اینچش هست 770 تومن و 23 اینچش 930 تومن
البته یکی از قیمت هاش فک کنم کاذبه که فک کنم اون 23 اینچی کاذب باشه . موقه عیدی که قیمت ها رفت بالا ، همه اومدن پایین جز این مانیتور
البته من قیمت رو از لیون کامپیوتر گفتم
اصلش فک کنم باید پایین 900 و چیزی حدود 850 باشه . حالا بگرد . به نمایندگی اون گارانتی (که فک کنم واسه ایسوز ویستا باشه) تو شهرت زنگ بزن
بعد اینکه والا من که آخر نفمیدم MHL اش چجوری کار میکنه (از موبایل چیزی سر در نمیارم که تنظیمات و ... شو دس بزنم) . فمیدی ، به منم بگو :Love-ssa~! (1):

در اصل خروجی میدی موبایل رو به مونیتور و تصویر میگیری به همین خوشمزگی :lol:

SajjadKhati
10-07-14, 19:13
نه میدونم
موبایل یکی از آشناهامونه . احتمالا باید تو این لیست (که تازه دیدم) وجود داشته باشه (Only the registered members can see the link)
من فک کردم به تنظیمات موبایل بستگی داریه و هر موبایلی که MHL داشته باشه ، دیگه مشکلی نیست
اما باید تو اون لیست باشه انگار که نیست
مستقیم که لینک نمیدن . 500 جا لینک میزارن واسه همین تازه دیدم:Love-ssa~! (1):
ممنون

aryaiee
10-07-14, 21:07
ول جان من گلپسر . من چی میگم ، تو چی میگی
یه جور میگه نسبت ابعاد رو عوض کردی یا نه که ...
چه ربطی به ابعاد داره؟ به ریزولیشن ربط داره که کیفیت رو خیلی پایین میاره . اگه ریزولیشن فیلم 3GP رو تو ریزولیشن فول اچ دی تغییر ابعاد بده ، خوب ملومه که خیلی افت پیدا میکنه و اگه ریزولیشن 720*1280 این تغییر رو کنه میشه گفت حس نمیشه
اگه به گفتن باشه ، همه ی همون سایتا از جمله خود سایت اصلی اش که گفتی ، واسه فیلم و بازی هم تاکید کرد (فقط قسمت مالتی تسکینگ شو میزاری) . حتی اگه تاکید هم نمیکرد ، چیزی نبود که دور از مخیله ی آدم باشه . گفت به درد مالتی تسکینگ میخوره چون هم ریزولیشن در حد 2K داره و بالاست برا اجرای چندین نرم افزار که راحت تو دید باشه و هم اینکه قابلیت چندین ورودی همزمان کنار هم رو داره .

آقا خداییش خیلی جالبه!!!!
فیلم به ابعاد ربط نداره به رزولوشن ربط داره؟؟؟؟پس نسبت ها رو واسه خوشگلی ساختن؟؟16:9 4:3 اینا واسه خوشگلین همینجوری؟
مگه من گفتم اینا فیلم پخش نمیکنه؟میگم مناسب اینکار نیست!!!العان شما اول توضیح علمی بدید که چرا واسه فیلم مانیتور ultra wide پیشنهاد دادید؟؟مگر توی info فیلم ها این همه ندیدید نوشته 16:9؟واسه چی نوشتن پس؟یک توضیح علمی بدید که تصویر 16:9 رو وقتی 21:9 تصویر چاق نمیشه!
10748

SajjadKhati
10-07-14, 21:39
چه گیری ها اوستا آریایی .
داداش ریزولیشن خودش تعیین کننده ی ابعاده . وقتی میگی مثلا 480*720 هر آدم بوق ای هم میدونه واسه 4:3 هه . پس ملاک ریزولیشن هه
خوب چاق بشه ، چی میشه؟ باید دید ریزولیشن از چی به چی تغییر میکنه . اصلا تغییر ابعاد باعث کم و زیاد شدن طول و یا عرض میشه . نسبت تغییر ابعاد مهمه که بسته به نسبت تغییر ریزولیشن داره . اینا رو الان من باید بگم؟ هر مهندسی اینا رو میدونه
مگه نمیگی مناسب فیلم نیست؟ به درد فیلم نمیخورره چون تو هیچ جا نگفت؟ نوشته برات مهمه دیگه که تایید کنه این مانیتورها غیر از اینکه به قول تو فیلم رو پخش میکنه ، مناسب فیلم دیدن هم هست؟

LG 25UM65-P: 25” Class 21:9 UltraWide™ IPS Monitor (25.0" Diagonal) | LG USA (Only the registered members can see the link)

که نوشته هه :

ULTRAWIDE 21:9The UltraWide 21:9 aspect ratio makes movies and games more immersive than ever

نمايش مانيتورهاي فوق عريض LG با نسبت تصوير 21:9 در نمايشگاه CES 2014 (Only the registered members can see the link 8%A7%D9%8A-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%B9%D8%B1%D9%8A%D8%B6-lg-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%AA%D8%B5%D9%88%D9%8A%D8%B1-219-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%8A%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-ces-2014)

که نوشته هه :

مانيتوري مناسب كار و بازيباتوجه به كيفيت فوق‌العاده تصوير مانيتور سري UM65، اين دستگاه براي بازي‌هاي كامپيوتري‌، تماشاي فيلم و همچنين متخصصين طراحي بسيار مناسب است

قیمت | خرید | مشخصات مانیتور 25 اینچ 25UM65-P ال جی التراواید با نسبت تصویر 21:9 و ورودی تصویر HDMI و DisplayPort (Only the registered members can see the link)

که نوشته هه :

نسبت تصویر Ultra WideOnly the registered members can see the linkنسبت تصویر 21 به 9 (یا 21:9) استانداردی جدید برای ابعاد تصویر است که در حال حاضر کمپانی های معروف و برتر فیلم سازی و بازی سازی، محصولات خود را با این نسبت تصویر تولید و روانه بازار می کنند و به موازای آن شرکت های بزرگ سازنده نمایشگر نیز محصولات سازگار را تولید کرده اند

ضمنا این 600 بار . گفتم در صورتی این مانیتور رو بگیره که ریزولیشن بالای full hd رو اگه میخاد ببینه

aryaiee
10-07-14, 21:57
چه گیری ها اوستا آریایی .
داداش ریزولیشن خودش تعیین کننده ی ابعاده . وقتی میگی مثلا 480*720 هر آدم بوق ای هم میدونه واسه 4:3 هه . پس ملاک ریزولیشن هه
خوب چاق بشه ، چی میشه؟ باید دید ریزولیشن از چی به چی تغییر میکنه . اصلا تغییر ابعاد باعث کم و زیاد شدن طول و یا عرض میشه . نسبت تغییر ابعاد مهمه که بسته به نسبت تغییر ریزولیشن داره . اینا رو الان من باید بگم؟ هر مهندسی اینا رو میدونه
مگه نمیگی مناسب فیلم نیست؟ به درد فیلم نمیخورره چون تو هیچ جا نگفت؟ نوشته برات مهمه دیگه که تایید کنه این مانیتورها غیر از اینکه به قول تو فیلم رو پخش میکنه ، مناسب فیلم دیدن هم هست؟

LG 25UM65-P: 25” Class 21:9 UltraWide™ IPS Monitor (25.0" Diagonal) | LG USA (Only the registered members can see the link)

که نوشته هه :

ULTRAWIDE 21:9

The UltraWide 21:9 aspect ratio makes movies and games more immersive than ever

نمايش مانيتورهاي فوق عريض LG با نسبت تصوير 21:9 در نمايشگاه CES 2014 (Only the registered members can see the link 8%A7%D9%8A-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%B9%D8%B1%D9%8A%D8%B6-lg-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%AA%D8%B5%D9%88%D9%8A%D8%B1-219-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%8A%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-ces-2014)

که نوشته هه :

مانيتوري مناسب كار و بازيباتوجه به كيفيت فوق‌العاده تصوير مانيتور سري UM65، اين دستگاه براي بازي‌هاي كامپيوتري‌، تماشاي فيلم و همچنين متخصصين طراحي بسيار مناسب است

قیمت | خرید | مشخصات مانیتور 25 اینچ 25UM65-P ال جی التراواید با نسبت تصویر 21:9 و ورودی تصویر HDMI و DisplayPort (Only the registered members can see the link)

که نوشته هه :

نسبت تصویر Ultra Wide

Only the registered members can see the linkنسبت تصویر 21 به 9 (یا 21:9) استانداردی جدید برای ابعاد تصویر است که در حال حاضر کمپانی های معروف و برتر فیلم سازی و بازی سازی، محصولات خود را با این نسبت تصویر تولید و روانه بازار می کنند و به موازای آن شرکت های بزرگ سازنده نمایشگر نیز محصولات سازگار را تولید کرده اند

ضمنا این 600 بار . گفتم در صورتی این مانیتور رو بگیره که ریزولیشن بالای full hd رو اگه میخاد ببینه

برادر من کی گفتم نمیشه فیلم دید باهاش؟؟کی گفتم هیجا ننوشته فیلم؟؟گفتم پخش هم میکنه اما تخصصا واسه این موضوع نیست و هنوز هم میگم!
مانیتورهای الترا واید صرفا برای محیط های کاری و در درجه بعدی بازی هستند!!شما کلا اون موضوع رزولوشن رو متوجه نشدی دوست من!!یک فیلم 16:9 رو شما میگی wide نشون بده خوب مگه چیه؟؟اگر قرار باشد امانت داری به 16:9 در موقع فیلم دیدن در این مانیتورها حفظ بشه،تصویر از بغل ها off میشه که در دراز مدت باعث تنبلی پیکسل میشه برادر من!
107491075010751

AMD>INTEL
10-07-14, 22:27
دوستان خوبم وقتی استارتر انتخابشون رو کردند ادامه این بحث بی مورد هست .:11():

Lord_theOne
11-07-14, 09:29
بحث همیشه خوبه :D آدم به نتایجی میرسه یک چیزهایی دستگیرش میشه حالا برای کسایی که میخوان مانیتتور الجی بگیرن این مطالب میتونه بهش کمک کنه

ممنون دوست قدیمی AMD

SajjadKhati
11-07-14, 09:32
راستی مشخصات سیستمت چیه؟ باید تقریبا قدرتمند باشه مخصوصا برا بازی وگرنه این هزینه رو مانیتور ، اون کیفیتی رو که میخای نمیتونی ازش بگیری

Lord_theOne
14-07-14, 19:03
نه اتفاقا قدیمیه
MSI 4850 ATI OC
2x2 Crusial 1600
Phenom ll Black Edition 965 140w
MSI 790FX

راستی میخوام گرافیک و مادربرد و سی پیوم بفروشم یک اینتل با گرافیک 4600HD بگیرم تست هاشو دیدم خیلی عالی بودن چون من زیاد اهل بازی نیستم HDMI هم داره مادربرد هم MSI Z87 یا Z97 به نظرم خوب باشه احتیاج به گرافیک نیست

AMD>INTEL
14-07-14, 19:23
نه اتفاقا قدیمیه
MSI 4850 ATI OC
2x2 Crusial 1600
Phenom ll Black Edition 965 140w
MSI 790FX

راستی میخوام گرافیک و مادربرد و سی پیوم بفروشم یک اینتل با گرافیک 4600HD بگیرم تست هاشو دیدم خیلی عالی بودن چون من زیاد اهل بازی نیستم HDMI هم داره مادربرد هم MSI Z87 یا Z97 به نظرم خوب باشه احتیاج به گرافیک نیست

رفیق این برد رو بهت توصیه میکنم
GA-Z97X-UD3H
GIGABYTE - مادربرد - Socket 1150 - GA-Z97X-UD3H ‏(rev. 1.0‏) (Only the registered members can see the link)

SajjadKhati
14-07-14, 19:45
:1. (27):
4850 با اون cpu تو بفروشی و به گرافی مجتمع اینتل 4600HD بسنده کنی؟:1. (27):
4600 نصفه نصفه نصفه 4850 هم نمیشه
سیستم فعلی تم خوبه . اگه میخای عوض کنی ، بیشتر هزینه کن یا همینو داشته باش

Lord_theOne
15-07-14, 08:16
رفیق این برد رو بهت توصیه میکنم
GA-Z97X-UD3H
GIGABYTE - مادربرد - Socket 1150 - GA-Z97X-UD3H ‏(rev. 1.0‏) (Only the registered members can see the link)

ممنون دوست عزیز
این مدل چطوره از این خوشم اومده ولی نمیدونم چقدر اختلاف قیمت دارند

Only the registered members can see the link-specification

یا مدل G45 همین سری

Lord_theOne
15-07-14, 08:22
:1. (27):
4850 با اون cpu تو بفروشی و به گرافی مجتمع اینتل 4600HD بسنده کنی؟:1. (27):
4600 نصفه نصفه نصفه 4850 هم نمیشه
سیستم فعلی تم خوبه . اگه میخای عوض کنی ، بیشتر هزینه کن یا همینو داشته باش

این بنچ مارکشه HD4600

Only the registered members can see the link

گرافیکم متاسفانه HDMI نمیخوره

SOHR@B
15-07-14, 09:01
این بنچ مارکشه HD4600

Only the registered members can see the link

گرافیکم متاسفانه HDMI نمیخوره

سلام
سجاد جان گرافیک فعلی ایشون تبدیل داره اچ دی ام ای رو ساپورت میکنه
من خودم الان 4850 دارم بتونی گرماش رو کنترل کنی خیلی کارت خوبیه

Lord_theOne
15-07-14, 09:19
سلام

البته الان نمیخوام بفروشم شاید توی مهر یا آبان
فعلا مانیتور
4850 من شرکت MSI هست فوق العادده خنک هست دماش 36 هست پایینتر هم میاد
MSI بهترین خنک کننده هارو داره
توی الود بازی یادم نیست فکر کنم از 50 یا 55 رد نمیکرد

Only the registered members can see the link-overview

دوست عزیز تبدیل فقط کارت رو راه میندازه وگرنه پهنای باند همون تقریبا

SajjadKhati
15-07-14, 09:34
گلپسر ، اون یکی از تست ها بود . طبق این سایت ، همون تست 3D Mark برای DirectX 10 (دایرکت ایکس 11 رو که ساپورت نمیکرد) ، هست 7 هزار و خردی . حالا بازم نمیشه با این مقایسه کرد چون دو نسخه ی متفاوت ان (Only the registered members can see the link)
تست های دیگه هم هست.
اصلا تست رو ول کن . جزئیات رو ببین

ATI Radeon HD 4850 | techPowerUp GPU Database (Only the registered members can see the link)

Intel HD Graphics 4600 | techPowerUp GPU Database (Only the registered members can see the link)

4850 :
فرکانس هسته : 625
فرکانس حافظه : 1986
رابط حافظه : 256 بیت
پهنای حافظه : 63 گیگ
شادینگ : 800
تکسچر مپ : 40
رندر اوتپوت : 16
پیکسل ریت : 10 گیگ
تکسچر ریت : 25 گیگ
قدرت پردازشی : 1 ترا فلاپس

HD 4600 :
فرکانس هسته : 1250

اگه 2 تا رم 1600MHZ بگیری میشه :

فرکانس حافظه : 1600
رابط حافظه : 128 بیت
پهنای حافظه : پهنای باند رو نمیدونم
شادینگ : 20
تکسچر مپ : 4
رندر اوتپوت : 2
پیکسل ریت : 800 مگ
تکسچر ریت : 1.6 گیگ
قدرت پردازشی : 16 گیگا فلاپس

قابل قیاسن؟
اگه از لحاظ قدیمی بودن میگی ، آره 4850 قدیمی هه و همینطور معماری و سااپورت دایرکت ایکس که برا بازی های جدید مشکل داره
تازه برا HD 4600 باید یه i3 4330 حداقل بگیری که حدود 400 باید قیمت داشته باشه . خوب خودت میری یه APU میگیری که اصلا قدرت گرافیکی اش قابل قیاس با 4600 نیست دیگه (هر چند گرافیک APU هم قدرتش اصلا به 4850 نمیرسه ولی قابل قیاس با 4600 هم نیست . حالا از لحاظ جدید و قدیمی رو میگی ، میگم)
4600 حتی قابل قیاس با بدترین نوع APU که A4 4000 که 140 تومنه هم نیست
آخه 4600 چی بود تو این همه که انتخاب کردی؟ :Love-ssa~! (1):

SajjadKhati
15-07-14, 09:37
سلام

خوب منم همینو میگم دیگه . از لحاظ قدیمی بودن واقعا قدیمی هه پس زیاد دور از ذهن نیست که مشکل دما داشته باشه اما برا بازی انتخاب 4600 ، بدترین انتخاب و پر هزینه ترین انتخاب هه :Love-ssa~! (1):