PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاور خرید مانیتور ایسوس mx239h

Meysam_M69
07-07-14, 00:20
سلام میخواستم مانیتور ایسوس مدل mx239h خریداری کنم ایا واسه کاربری خانگی و گیم مانیتور خوبی هست

nima_hl
07-07-14, 00:49
yahoo.com[/MENTION];282719]سلام میخواستم مانیتور ایسوس مدل mx239h خریداری کنم ایا واسه کاربری خانگی و گیم مانیتور خوبی هست

سلام

پنل ips با زمان پاسخگوئی 5 میلی ثانیه (Only the registered members can see the link) عالی بنظر میرسه :great:

AMD>INTEL
07-07-14, 06:33
مونیتور خوبیه و از کیفیت ips این پنل نمیشه گذشت .
Asus MX239H Review & Rating | PCMag.com (Only the registered members can see the link)

ramezani1363
19-07-14, 19:30
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم برای گیمینگ از مانیتور هایی با مدت زمان رفرش کمتری استفاده میکنن مثل 2 یا حتی 1 ثانیه
مانیتور هایی با مدت زمان رفرش بالا اون هم با پنل IPS بیشتر به درد کارهای گرافیکی مثل فتوشاپ میخوره

چون خودم کار گرافیکی و سه بعدی انجام میدم و تصمیم دارم یه مانیتور ASUS با پنل IPS تهیه کنم و مدل VX238 H رو مد نظر دارم.

موفق باشین:11():

SajjadKhati
19-07-14, 20:14
yahoo.com[/MENTION];282719]سلام میخواستم مانیتور ایسوس مدل mx239h خریداری کنم ایا واسه کاربری خانگی و گیم مانیتور خوبی هست

اگه قدرت اسپیکر برات مهم نیست ، پیشنهادم VX239H هه که 100 تومن ارزونتره و از لحاظ کیفی بجز اسپیکر ، هیش فرقی باهاش نداره
مانیتور خوبی هه

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم برای گیمینگ از مانیتور هایی با مدت زمان رفرش کمتری استفاده میکنن مثل 2 یا حتی 1 ثانیه
مانیتور هایی با مدت زمان رفرش بالا اون هم با پنل IPS بیشتر به درد کارهای گرافیکی مثل فتوشاپ میخوره

چون خودم کار گرافیکی و سه بعدی انجام میدم و تصمیم دارم یه مانیتور ASUS با پنل IPS تهیه کنم و مدل VX238 H رو مد نظر دارم.

موفق باشین:11():

این مانیتور که IPS نیست . مانیتور VX239H هه که IPS هه
درسته برا گیمینگ بهتره که زمان پاسخ گویی کم باشه اونم فقط تو یه برهه زمان و بازی های با سرعت بالا تاثیر داره مثل ماشین بازی از نماهای مختلف و پر سرعت و برا بقیه ی بازی ها هیش فرقی بین شون نیست اما تو IPS این قدر کیفیت رنگ خوبه که مخصوصا برا اونایی که گرافیک قوی ای دارن ، محیط بازی مخصوصا رنگ های قرمز و نارنجی اش زمین تا آسمون فرق دارن و کیفیت بازی خیلی بهتره تو این مانیتورا
اینکه میگن IPS فقط به درد کارای گرافیکی میخوره ، اصلا این طور نیست . به نظر من IPS به درد کسایی میخوره که ته کیفیت رنگ رو میخان که اتفاقا اولین اولیت اش با گیم (البته با سیستم قدرتمند که ته تنظیم رو انجام بدن وگرنه خرج اضافه هست) و همینطور الویت بدش دیدن فیلم و تصاویر هه