یه سیستم بود که تصویر نمیداد فک کردم از گرافیکه که درش آوردم تمیز کردم درست نشد. رم هم در میاوردم گرافیکو هم در میاوردم بوق نمیداد کیس!! بوقش چرا خراب بود اصلا؟ وصل بود که بوقش عجیبه ها!! :1. (27):ها؟ ممنون میشم بگین بوق چشه و چطوری درستش کنم؟
بعد برده خدماتی پاورشو عوض کرده. خو من هیرانم اگه مشکل از پاور بود چرا سیس روشن میشد؟! به گفته خود صاحب سیستم نکنه نیم سوز شده؟
دیدین یکی از تصویر ندادن صفحه پاور بوده که من نمیدونستم! فک میکردم گراف ایراد پیدا کرده!
شماها هم یه راهنمایی کلی بکنید.
با تشکر از استادان گرامی. :1. (26)::11():
hasan-commando
06-07-14, 12:06
تعمیرکارها واسه این ایرادها از دیباگر استفاده میکنند که بسته به نوع دیباگر (قیمتش که از 50 تومن تا 300 هزار تومن اگه گرون نشده باشه )تقریبا به طور مشخص کد دیباگر میگه مشکل از چی هست (حتی کدوم چیپست) این کد ها هم معمولا همراه دستگاه هست تو انجمن هم بگردین موجوده ولی واسه کاربر خونگی یه سری راه هایی هست که تا حدودی میشه به کار برد .
واسه بوق هم اگه cpu ,ram, min مشکل نداشته باشه یه بوق کوچیک میزنه اگه بوق نزنه یعنی یکی از این قطعات یا سوخته یا بد جا رفته (معمولا به کارت گرافیک ربط نداره چون کارت گرافیک یه قطعه کلا جدا از سیستم هست )
بقیه انواع بوقی که میزنه بسته به نوع شرکت سازنده متفاوت هست که تو manual مادربرد به طور کامل توضیح داده هر بوق به چه دلیل هست .
درباره پاور هم نیم سوز نیست ضعیف شده مثلا اگه قبلا 300 وات واقعی میداد العان 100 وات بیشتر نمیتونه بده . چه بسا همین پاور رو روی یه سیستم ضعیف با کارت گرافیک onbord بگذارید بدون مشکل کار کنه (البته من اصلا توصیه نمیکنم )
Ghaioom
13-07-14, 09:23
سلام
گفتین واسه کاربر خونگی یه راه هایی است برای چک کردنش، خب میشه اینارو بگید. خودم فک کنم یکمیشو بلد باشم. حالا اطلاعات شمارو هم ببینیم بد نیست. ;)
انگار این دیباگر خیلی به درد میخوره ها. باید یکی بخرم :دی
یه سیستم بود که تصویر نمیداد برده مودمشو برداشته یا عوض کرده. میگفت عوض کرده من که پشت کیسو دیدم مودم نبود! عجله داشتم نتونستم کیسو باز کنم ببینم چی عوض شده. یعنی به خاطر مودم تصویر نمیومد؟! :1. (27):
AMD>INTEL
13-07-14, 09:39
سلام
گفتین واسه کاربر خونگی یه راه هایی است برای چک کردنش، خب میشه اینارو بگید. خودم فک کنم یکمیشو بلد باشم. حالا اطلاعات شمارو هم ببینیم بد نیست. ;)
انگار این دیباگر خیلی به درد میخوره ها. باید یکی بخرم :دی
یه سیستم بود که تصویر نمیداد برده مودمشو برداشته یا عوض کرده. میگفت عوض کرده من که پشت کیسو دیدم مودم نبود! عجله داشتم نتونستم کیسو باز کنم ببینم چی عوض شده. یعنی به خاطر مودم تصویر نمیومد؟! :1. (27):
بله مودم pciخراب باشه ممکنه تصویر نده سیستم
Ghaioom
13-07-14, 09:58
این سیستمی که معلوم شد از مودمش بوده الان ویندوزش خیلی کند کار میکنه. ویندوزشم عوض کردن. به نظرتون مشکلش چیه؟ دمای cpu رو تو بایوس دیدم خوب بود. تو پروسس تسک منیجر هم یادم رف برم ببینم کدوم پروسس زیاد جا گرفته.
برنامه اضافی ای که نصب نبود. یه ویندوز جدیده دیگه.
به نظرتون مشکلات دیگش چی میتونه باشه؟ یه تاپیک به نظرم باید میزدم براش :1. (35):
AMD>INTEL
13-07-14, 10:27
این سیستمی که معلوم شد از مودمش بوده الان ویندوزش خیلی کند کار میکنه. ویندوزشم عوض کردن. به نظرتون مشکلش چیه؟ دمای cpu رو تو بایوس دیدم خوب بود. تو پروسس تسک منیجر هم یادم رف برم ببینم کدوم پروسس زیاد جا گرفته.
برنامه اضافی ای که نصب نبود. یه ویندوز جدیده دیگه.
به نظرتون مشکلات دیگش چی میتونه باشه؟ یه تاپیک به نظرم باید میزدم براش :1. (35):
یک شات از برنامه HWMONITOR بگیرید وضعیت رو بررسی کنم .
همینطور مشخصات دقیق قطعات
STUXNET
13-07-14, 10:32
اول از وضعیت هاردتون بعدرم سیستم رو یه شات بزارید
Ghaioom
14-07-14, 10:03
خب اگه باز رفتم و درست نشده بود شات هم میگیرم. :1. (26):
یه نظری که من دارم اینه دفعات بعد اگه به اینجور سیستما بر خوردم تک تک قطعات نالازم رو در بیارم تست کنم شاید درست شد.