ورود

مشاهده نسخه کامل : عوض کردن قطعات سیستم یا اسمبل کردن

Ghaioom
03-07-14, 12:59
با سلام

سوالی داشتم این که مثلاً برای عوض کردن گرافیک یا چیزای دیگه برای گرافیک مثلاً بری یه گرافیک بخری و بندازی مشکلی پیش نمیاد؟ یا باید یه چیزایی رو در نظر گرفت؟
دوس دارم یه خدماتی بزنم یه روزی ان شا الله به همین خاطر گاهی پیش میاد سیستم اینو اونو درست میکنم ولی قطعه خالی که دستم نیست تست کنم ببینم چشه. فقط تا جایی که میتونم تعمیرش میکنم. حالا گفتم اطلاعات جمع کنم بعداً لازمم بشه. D:

اسمبل کردن سیستم هم اینطوریه دیگه؟ یه سیستم جدید بخوای سرو رو کنی باید بدونی چه قطعاتی به کدوم قطعاتی میخوره؟ فک کنم قبلا اینطوری شنیده بودم.

AMD>INTEL
03-07-14, 15:46
یک مسئله پشتیبانی فیزیکی هست . یک مسئله سازگاری هست . شما برای اینکه قطعات رو خوب بشناسید باید اطلاعات سخت افزاری خودتون رو بالا ببرید .

Ghaioom
04-07-14, 09:02
خب چطوری میتونم اطلاعاتمو بالا ببرم؟ لینکی چیزی دارین؟

AMD>INTEL
04-07-14, 10:18
مقاله های زیادی تو سایت شهر سخت افزار هست .

JiMmY.j
04-07-14, 20:08
خب چطوری میتونم اطلاعاتمو بالا ببرم؟ لینکی چیزی دارین؟

این مطالب رو هر ماه چک کن. خیلی خیلی میتونن کمکت کنن.سوالی هم داشتی همکاران جوابت رو میدن.

لینک زیر رو ببین.
بهترین سیستم‌های کامپیوتری پیشنهادی بر اساس قیمت و کاربرد | تیرماه 93 (Only the registered members can see the link)

STUXNET
05-07-14, 08:00
سلام
اگربتونيد فروم رو درتاپيك هاي خريد وباارتقاءدنبال كنيد مطمئن باشيد سطح اطلاعاتتون بالا وبالاترميره

Ghaioom
14-07-14, 09:53
مقاله های زیادی تو سایت شهر سخت افزار هست .

ببخشید من که پیدا نمیکنم مقاله ای در این مورد! فقط سیستم های پیشنهادی هست!

سلام
اگربتونيد فروم رو درتاپيك هاي خريد وباارتقاءدنبال كنيد مطمئن باشيد سطح اطلاعاتتون بالا وبالاترميره

کدوم قسمته؟ پیداش نکردم!

در ضمن میدونید من کجاشو قاطی میکنم؟ اونجاهاش که مثلا اول مدل مادربورد یا هر قطعه دیگری رو مینویسن و بعدش یه شماره ای و حرفی نوشته! واسه همین خاطر فک میکنم یاد گرفتن اینکه منم بتونم یه سیستم جمع کنم یا اطلاعاتم از اسمبل کردن یه سیستم رو ببرم بالا سخت میشه.
من دوست دارم یه روز کلا سیستم فروشی هم راه بندازم. ولی اینجوری که فکر کنم نمیشه! :1. (27):

دوستان یه جوری راهنمایی کنید من قاط نزنم اینو. میخوام یاد بگیرم! D: :1. (31):

STUXNET
15-07-14, 13:21
اولین قدم باید گفت سطح انگلیسیتون در چه اندازیه ؟

Ghaioom
16-07-14, 09:10
متوسط اینورا D: