دو تا ماوس هست یکی رو سیستم شناسایی میکنه و چراغش روشن میشه ولی حرکت نمیکنه. بازش کردم تمیزش کردم. میدونید مشکل از چیه؟ میتونید راهنمایی کنید تا تعمیرش کنم خودم؟
رو سیستم دیگه هم تست شد بازم اینطوریه.
ماوس دیگه هم جوریه که یه پارچه زرد رنگ باید زیرش بزاری تا کار کنه اونم اینور اونور رفتن اشاره گر تو سیستم کنده! هر چیز دیگه ای زیرش میزاری کار نمیکنه یه زره هم نمیره!! شاید باز و تمیز بشه درست بشه معلوم نیست.
پیچ هم نداشت بازش کنم. انگار فشاری باشه؟ خواستم بازش کنم نتونستم زیادم بهش فشار نیاوردم. میترسم بشکنه وقتی بازش میکنم! مال منم نیست ولی بشکنه هم فک نکنم چیزی بگه چون بی استفاده مونده و یه ماوس جدید گرفت. :دی
من خودم تخصصم تو کامپیوتره تا جایی که بتونم تعمیرش میکنم مثلا یه چیزای جزئی رو نه خراب :دی
اومدم عضو شدم اینجا ببینم اطلاعاتم رو میتونم از لحاظ سخت افزاری بهتر کنم یا نه. D:
با تشکر
موفق باشید.
nima_hl
29-06-14, 11:42
سلام.
دو تا ماوس هست یکی رو سیستم شناسایی میکنه و چراغش روشن میشه ولی حرکت نمیکنه. بازش کردم تمیزش کردم. میدونید مشکل از چیه؟ میتونید راهنمایی کنید تا تعمیرش کنم خودم؟
رو سیستم دیگه هم تست شد بازم اینطوریه.
ماوس دیگه هم جوریه که یه پارچه زرد رنگ باید زیرش بزاری تا کار کنه اونم اینور اونور رفتن اشاره گر تو سیستم کنده! هر چیز دیگه ای زیرش میزاری کار نمیکنه یه زره هم نمیره!! شاید باز و تمیز بشه درست بشه معلوم نیست.
پیچ هم نداشت بازش کنم. انگار فشاری باشه؟ خواستم بازش کنم نتونستم زیادم بهش فشار نیاوردم. میترسم بشکنه وقتی بازش میکنم! مال منم نیست ولی بشکنه هم فک نکنم چیزی بگه چون بی استفاده مونده و یه ماوس جدید گرفت. :دی
من خودم تخصصم تو کامپیوتره تا جایی که بتونم تعمیرش میکنم مثلا یه چیزای جزئی رو نه خراب :دی
اومدم عضو شدم اینجا ببینم اطلاعاتم رو میتونم از لحاظ سخت افزاری بهتر کنم یا نه. D:
با تشکر
موفق باشید.
سلام
احتمالا سیم موس اولتون از اونجائی که از خود ماوس خارج میشه قطع شده
میتونید اون قسمت را بچینید و سیم را یکم کوتاهش کنید
فقط به رنگ سیمها دقت کنید که اشتباه وصل نکنید و بعدس هر سیم را با چسب برق یا شرینک حرارتی خوب عایق کنید که اتصالی نکنه
سنسور ماوس دومتون کثیف یا خراب شده اگر از این ماوس ارزوناست بی خیالش بشید
Ghaioom
01-07-14, 08:54
ممنون.
ان شاالله یروز هر دو رو تست میکنم. هر دوشم مال من نیست.
دومی هم بی خیالش شدیما ولی من کنجکاوم بدرستم! :دی :پی
Ghaioom
02-07-14, 09:59
سلامی دوباره
شما گفتین : احتمالا سیم موس اولتون از اونجائی که از خود ماوس خارج میشه قطع شده
خب: الان که دیدم قطع نبود فقط سیم کاورش از اونجا در اومده سیمش رو نشون میده ولی قط نشده! چیکار کنم؟ قط که نشده بچینم هم فایده نداره که اینطجوری! {شکلک فکر}
منظورتون اونجایی که تو عکس زیر مشخص کردم دیگه؟
Only the registered members can see the link
اونجاش بیرون اومده سیمش نشون داده میشه ولی قطع نیست توشم که قبلا باز شد.
nima_hl
02-07-14, 10:25
سلامی دوباره
شما گفتین : احتمالا سیم موس اولتون از اونجائی که از خود ماوس خارج میشه قطع شده
خب: الان که دیدم قطع نبود فقط سیم کاورش از اونجا در اومده سیمش رو نشون میده ولی قط نشده! چیکار کنم؟ قط که نشده بچینم هم فایده نداره که اینطجوری! {شکلک فکر}
منظورتون اونجایی که تو عکس زیر مشخص کردم دیگه؟
Only the registered members can see the link
اونجاش بیرون اومده سیمش نشون داده میشه ولی قطع نیست توشم که قبلا باز شد.
بله منظورم همون قسمت بود که توی عکس نشون دادید
اگر بتونید با یک اهمتر قطع نبودن سیم را چک کنید خیلی خوبه
اگر اهمتر در دسترس نیست دونه دونه سیمها را به آرامی بکشید
به هر ترتیب معمولا این ایراد از این قسمت ایجاد میشه ولی به صورت قطع نمیتونم بگم ماوس شما هم همین مشکل را دارد
Ghaioom
03-07-14, 09:30
چک میشه :1. (26):
سنسور ماوس دومتون کثیف یا خراب شده اگر از این ماوس ارزوناست بی خیالش بشید
کثیفی که ندیدم. پس خراب شده؟
میگم میشه سنسور اون ماوس رو با اون یکی ماوس تعویض کرد؟
در ضمن رنگ LED اش سفیده. من تا حالا یادم نمیاد سفیدشو دیده باشم همش قرمز بود. :پی
نور چراغ زیر ماوس کمه چرا؟!!
nima_hl
04-07-14, 11:26
چک میشه :1. (26):
کثیفی که ندیدم. پس خراب شده؟
میگم میشه سنسور اون ماوس رو با اون یکی ماوس تعویض کرد؟
در ضمن رنگ LED اش سفیده. من تا حالا یادم نمیاد سفیدشو دیده باشم همش قرمز بود. :پی
نور چراغ زیر ماوس کمه چرا؟!!
خیلی بعید میدونم سنسور ماوس دیگه به این ماوس بخوره
منم ماوس با led سفید ندیدم و در این خصوص اطلاعات ندارم
Ghaioom
31-08-14, 13:26
سلام اساتید.
خوبین؟
یه ماوس هست که دو تا کلیدش کار نمیکنه اصلا. فقط اینور اونور رفتنش کار میکنه. کجاشو باید چک کنم برای درست کردنش؟ راهی هست؟ :1. (23):
mehrdad_ab
31-08-14, 19:21
سلام اساتید.
خوبین؟
یه ماوس هست که دو تا کلیدش کار نمیکنه اصلا. فقط اینور اونور رفتنش کار میکنه. کجاشو باید چک کنم برای درست کردنش؟ راهی هست؟ :1. (23):
سلام
بهتر بود تاپیک جدید تشکیل میدادین
اما به هر حال ...
اگر کلیدهای موس خراب هستن باید موس رو باز کنید ، ببنید کلیدها موس اگر لقی دارن که با لحیم کردن ببنید مشکل حل میشه یا نه
اگر کلید های روی کاور شکسته و یا گیر کرده که بررسی کنید
اگر هم مشکل از داخل خود کلید هست باید با یک شیء نوک تیز مثل موکت بر اون رو باز کنید و یک قطعه نازکی داخل اون هست ، این قطعات تو بیرون پیدا نمیشه ، پس باید مال یک موس خراب رو باز و با مال خودتون جایگزین کنید ( البته با دقت تمام ، چون با کوچکترین فشاری این قطعه خم میشه و دیگه به درد نمیخوره )
Ghaioom
01-09-14, 14:38
سلام
بهتر بود تاپیک جدید تشکیل میدادین
اما به هر حال ...
اگر کلیدهای موس خراب هستن باید موس رو باز کنید ، ببنید کلیدها موس اگر لقی دارن که با لحیم کردن ببنید مشکل حل میشه یا نه
اگر کلید های روی کاور شکسته و یا گیر کرده که بررسی کنید
اگر هم مشکل از داخل خود کلید هست باید با یک شیء نوک تیز مثل موکت بر اون رو باز کنید و یک قطعه نازکی داخل اون هست ، این قطعات تو بیرون پیدا نمیشه ، پس باید مال یک موس خراب رو باز و با مال خودتون جایگزین کنید ( البته با دقت تمام ، چون با کوچکترین فشاری این قطعه خم میشه و دیگه به درد نمیخوره )
سلام. تشکر جناب.
نیازی به تاپیک جدا نیس چون زننده تاپیک منم و موضوعش هم همینه نظر من ک اینجا خوب بود. نمیدونم از چ لحاظ گفتین جدید بهتره.
بدون تعویض حل شد. بعد باز کردن دکمه ها زدم کیس دیدم کار میکنه! بعدم بستم. فقط این بستن کلیدا یکم گیر بود !:دی