PDA

مشاهده نسخه کامل : امن ترین روش شبکه کردن سیستم های متصل به اینترنت

az700
26-06-14, 20:46
سلام
اگر بخوایم چند تا سیستمو با هم شبکه کنیم و اطلاعاتشون رو با هم به اشتراک بزاریم و یکی یا هر دو سیستم اینترنت داشته باشند امن ترین تنظیمات چیه؟
وقتی میخوام چند تا سیستمو شبکه کنم باید هم آنتی ویروسو غیر فعال کنم هم فایروال ویندوزو که نتیجه چیزی جز از بین رفتن امنیت نیست
حالا چیکار کنم که این جوری نشه

AMD>INTEL
26-06-14, 21:14
سلام
اگر بخوایم چند تا سیستمو با هم شبکه کنیم و اطلاعاتشون رو با هم به اشتراک بزاریم و یکی یا هر دو سیستم اینترنت داشته باشند امن ترین تنظیمات چیه؟
وقتی میخوام چند تا سیستمو شبکه کنم باید هم آنتی ویروسو غیر فعال کنم هم فایروال ویندوزو که نتیجه چیزی جز از بین رفتن امنیت نیست
حالا چیکار کنم که این جوری نشه

این که آنتی ویروس و فایروال رو دیسیبل میکنند به خاطر این هست باید تنظیمات فایروال درست ست بشه . روتر و سوئیچ ها سیسکو عموما دارای فایروال سخت افزاری هستند . البته وجود فایروال توی شبکه بی سیم خیلی مهمه .در کل مخصوصا تو ایران به دلیل قیمت بالای تجهیزات شبکه وایرلس مطمئن از شبکه کابلی استفاده میشه . مشکلات کمتری دارد . عیب یابیش راحتره و ارزانتره

az700
26-06-14, 21:36
تشکر از پاسختون
حالا چجوری باید فایر وال ها رو تنظیم کنم ؟هم فایر وال ویندوز هم آنتی ویروس ها (مثلاً نود -کسپر - اویرا)

AMD>INTEL
26-06-14, 21:43
باید راهنمای کامل اون فایروال رو مطالعه کنید . نیاز به تمرین دارد و عموما مختصات شبکه های مختلف و تنظیمات آنتی ویروس و فایروال های مختلف متفاوت هست .

az700
26-06-14, 22:05
اگه امکان داره روی فایروال ویندوز 7 یه توضیحی میدید
ممنون

az700
18-07-14, 17:39
مثلاً در اینجا (Only the registered members can see the link)برای آنتی ویروس کسپرسکی توضیحاتی داده شده با این روش امنیت ما در برابر اینترنت حفظ میشه ؟
باید فایر وال ویندوز و فایر وال مودم (در صورت وجود ) غیر فعال بشه آیا همون فایروال آنتی ویروس که شبکه محلی هم در اون قابل اعتماد شده 100% کافیه
ممنون

AMD>INTEL
18-07-14, 17:55
مثلاً در اینجا (Only the registered members can see the link)برای آنتی ویروس کسپرسکی توضیحاتی داده شده با این روش امنیت ما در برابر اینترنت حفظ میشه ؟
باید فایر وال ویندوز و فایر وال مودم (در صورت وجود ) غیر فعال بشه آیا همون فایروال آنتی ویروس که شبکه محلی هم در اون قابل اعتماد شده 100% کافیه
ممنون

دوست من تو شبکه هایی که امنیت مهمه از فایروال های سخت افزاری استفاده میشه .روترهای سیسکو عموما دارای فایروال سخت افزاری هستند

az700
18-07-14, 18:01
منظورم برای استفاده های روزمره است
به عبارت دیگه میخوام اینو بپرسم که تفاوتی از نظر امنیت در اینترنت در حالت :فایر وال ویندوز و مودم خاموش /فایر وال آنتی ویروس فعال و شبکه محلی(همون مودم بی سیم یا سیمی که بهش وصل هستیم) قابل اعتماد شده وحالت : تمامی موارد فعال وجود داره یا نه ؟
ممنون

AMD>INTEL
18-07-14, 18:13
برای استفاده روزمره . یک اینترنت سکوریتی مناسب استفاده کنید . مثل comodo internet security . کلا امنیت یک مقوله نسبی هست . یک مقدار بیشترش رو برنامه های سکوریتی تامین کنند و یکسری دیگر رو خود یوزری که از سیستم ها استفاده میکنه .

az700
18-07-14, 18:16
ببخشید اگه امکان داره سوال رو هم پاسخ بدید
ممنون

AMD>INTEL
18-07-14, 18:21
در صورت استفاده از پکیج سکوریتی مثل کاسپرسکی بله باید فایروال ویندوز خاموش بشه . :wink: