amd fx 6350
مدل cpu مه صدافن ش خیلی زیاده تو تنظیمات بایوس هم دما رو تنظیم کردم ولی باز صداش زیاده کیس عوض کردم خمیرسیلسکون زدم باز همون جوره
باتوجه به این چیزا میخوام یه فن براش بگیرم
اگه میشه یه چن تا مدل بهم معرفی کنیین ممنون میشم
AMD>INTEL
22-06-14, 20:45
buffalo100
فن نسبتا خوبیه. کم صدا هم هست .
PEYMANSTAR
22-06-14, 21:49
buffalo100
فن نسبتا خوبیه. کم صدا هم هست .
نظرت درباره این فن چیه
عکس
(Only the registered members can see the link)
DeepCool ICEEDGE MINI FS
چوابگو هس یا همون مدل پیشنهادی رو بگیرم
فن دگ هس که پایه هاش شبیه پایه های فعلی فن cpu کهخ دارم باشه
AMD>INTEL
22-06-14, 22:02
DeepCool BETA 200 ST
مثل فن استوک هست ولی کم صداتر و خنک تر
PEYMANSTAR
22-06-14, 22:35
DeepCool BETA 200 ST
مثل فن استوک هست ولی کم صداتر و خنک تر
مرسی داداش ممنون از راهنماییت
AMD>INTEL
22-06-14, 22:37
در کل برای فن کم صدا باید بیشتر هزینه کنی .
مثل این
ZALMAN Cooling CNPS7500-AlCu LED
حدود 105
nima_hl
23-06-14, 09:56
amd fx 6350
مدل cpu مه صدافن ش خیلی زیاده تو تنظیمات بایوس هم دما رو تنظیم کردم ولی باز صداش زیاده کیس عوض کردم خمیرسیلسکون زدم باز همون جوره
باتوجه به این چیزا میخوام یه فن براش بگیرم
اگه میشه یه چن تا مدل بهم معرفی کنیین ممنون میشم
هیچ کدام از فنهائی که خودتون و دوستان معرفی کردید برای این پردازنده مناسب نیست
برای این پردازنده باید یک فن با حداقل 4 هیت پایپ و فن 12 استفاده بشه تا در کنار خنک بودن صدای کمی تولید کنه
پیشنهادم این فن با قیمت حدود 90 تومنه
ICEWING 5 PRO DEEPCOOL CPU COOLER (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link
این فن به دلیل افقی بودن ( نسبت به مادربرد ) علاوه بر خنک کردن پردازنده ماسفتها را هم خنک نگه میداره
PEYMANSTAR
21-07-14, 09:43
فرق این فن که نام میبرم با قیمتشون با فن که شما معرفی کردین چیه؟اندازه تاثیری رو کارایی کم صدابودن داره؟کدوم بدرد بخور هس؟
DEEPCOOL GAMMAXX S40
۸۲.۸۰۰ تومان
DEEPCOOL ICEEDGE 300U
تومان ۷۴.۴۰۰
DEEPCOOL GAMMAXX 300
۵۷.۵۰۰ تومان
DEEPCOOL ICEBERG PRO
۸۷.۰۰۰ تومان
DEEPCOOL ICE WIND PRO
۷۸.۸۰۰
nima_hl
22-07-14, 03:58
فرق این فن که نام میبرم با قیمتشون با فن که شما معرفی کردین چیه؟اندازه تاثیری رو کارایی کم صدابودن داره؟کدوم بدرد بخور هس؟
DEEPCOOL GAMMAXX S40
۸۲.۸۰۰ تومان
DEEPCOOL ICEEDGE 300U
تومان ۷۴.۴۰۰
DEEPCOOL GAMMAXX 300
۵۷.۵۰۰ تومان
DEEPCOOL ICEBERG PRO
۸۷.۰۰۰ تومان
DEEPCOOL ICE WIND PRO
۷۸.۸۰۰
تعداد هیت پایپ و پره های بیشتر معمولا پردازنده را خنک تر نگه داشته و فن بزرگتر نویز کمتر ایجاد میکند
کولینگ اول و آخر دارای 4 هیت پایپ و فن 12 هستند که بد نیست ولی اگر مادر برد شما هیت سینک مناسبی برای قسمت تغذیه نداشته باشه فنی که قبلا پیشنهاد دادم این قسمت از مادربرد را بهتر خنک میکنه ( به دلیل افقی بودن فن نسبت به مادربرد)
PEYMANSTAR
22-07-14, 22:59
تعداد هیت پایپ و پره های بیشتر معمولا پردازنده را خنک تر نگه داشته و فن بزرگتر نویز کمتر ایجاد میکند
کولینگ اول و آخر دارای 4 هیت پایپ و فن 12 هستند که بد نیست ولی اگر مادر برد شما هیت سینک مناسبی برای قسمت تغذیه نداشته باشه فنی که قبلا پیشنهاد دادم این قسمت از مادربرد را بهتر خنک میکنه ( به دلیل افقی بودن فن نسبت به مادربرد)
یعنی این مدل ICEWING 5 PRO DEEPCOOL CPU COOLER (Only the registered members can see the link)
مادربردم اینه دوتا فن بالا که گفتین خوبه فک نکنم جا بگیره اخه سینک مادربرد خیلی بهش نزدیکه خیلی صدای فن سیستمم ازار دهندس