PDA

مشاهده نسخه کامل : روش نصب ubuntu

paya_amin
21-06-14, 00:41
اومدم اوبونتو نصب کنم بعد بوت شدن صفحه ای که اومد با اموزش های که خونده بودم کلا فرق میکرد
10547

الان کدوم گزینرو باید بزنم که برای نصب ازم بپرسه روی کدوم درایو نصبشه؟

AMD>INTEL
21-06-14, 06:01
اومدم اوبونتو نصب کنم بعد بوت شدن صفحه ای که اومد با اموزش های که خونده بودم کلا فرق میکرد
10547

مشخصه که install ubuntu رو باید بزنید . pdf زیر هم نگاه کنید
دانلود (Only the registered members can see the link)

paya_amin
21-06-14, 11:38
دوتا اوبونتو ایناستال داره
اولی یا دومی؟

AMD>INTEL
21-06-14, 11:48
چهارمی رو بزنید

nima_hl
21-06-14, 13:02
10547

اوبونتو 2 مدل ایزو داره یکی تکست بیس ( alternate که شما دارید ) یکی گرافیک بیس (Desktop)

نحوه نصب /الترنیت یکم سخت تره و بیشتر برای سخت افزارهای قدیمی استفاده میشه

اگر با این نصاب راحت نیستید نسخه دسکتاپ را تهیه بفرمائید

paya_amin
21-06-14, 18:40
من شیش تا درایور ساختم ولی موقعه نصب 4تا درایو نشون میده که حجماشم با اونایی که من ساختم فرق میکنه
10552

mostafa0937
21-06-14, 23:43
10547

سلام شما اینجا برو اموزش کامل و بینقص اوبونتو داخلشه بدردت میخوره
اموزش نصب Ubuntu کامل ترین آموزش | پی سی سنتر - درچه ای به دنیای وب (Only the registered members can see the link)

paya_amin
27-06-14, 01:04
این جمله که توی اموزش پارتیشن بندی هس ینی چی؟
در صورت mount نکردن درایو ntfs باید بسته باید بسته ntfs رابرای linux نصب کنید
چه جوری پارتیشنمو ext3 ext4 فرمت کنم؟ با برنامه؟

mostafa0937
27-06-14, 10:19
این جمله که توی اموزش پارتیشن بندی هس ینی چی؟
در صورت mount نکردن درایو ntfs باید بسته باید بسته ntfs رابرای linux نصب کنید
چه جوری پارتیشنمو ext3 ext4 فرمت کنم؟ با برنامه؟

سلام شما با همین کتابی که میدم جلو بری تمومه کاری نداره که
Ubuntu 14.04 Final x86/x64 لینوکس اوبونتو | دانلود نرم افزار های متنوع رایانه و موبایل و بازی ... (Only the registered members can see the link)
اول اوبونتو رو بوت کن بعد پی سی رو ریست کن بعد یک گذینه داره به نام somting else دقیق یادم نیست ولی همینطوریه اونو میزنی یک درایو باید پریمری با فرمت ext4 بساز بهد یک درایو دیگه حداقل 1 گیگ برای پارتیشن sewp بساز حالا اسمشون من دقیق یادم نیست ولی حمینه :lol: باید بسای خودش فرمت هم میکنه اگه خواستی خودت فرمت کنی تیک کنار پارتیشن رو بزن و یک نکته ایه که هزار دفه پارتیشن پاک کنی نصب کنی تا گذینه ی revent رو بذنی همش بر میگرده یعنی پاک نمیشه

- - - Updated - - -

اگه سوالی بود در خدمتم
اگه متوجه نشدید بگید فیلم بگیرم تا نشونتون بدم از نصب تا سایر مخلفات :1. (23):

AMD>INTEL
27-06-14, 15:06
برای نصب لینوکس یک محدوده 30 تا 50 گیگابایتی رو پارتشین نکرده روی هارد ایجاد میکنیم و موقع تصب میگذاریم ابونتو روی ان پارتشینش رو بسازه و نصب بشه

paya_amin
28-06-14, 13:51
180 گیگ بدون بارتیشن بندی گذاشام بعد موقه نصب فرمت ext4 کردم بعد گذاشتم برای نصب اخراش ارورر داد بد ضبدر کردم گقت ریستارت کن ریست کردم ویندوز 8 بالا نمیود هر چی صبر کردمم نشد اخر تصمیم گرفتم ویندوز عوض کنم که اونم اصن هاردو بیدا نمیکنه
ولی موقه بون شدن هاردو بیدا مینکه باید چیکار کنم؟

mostafa0937
28-06-14, 14:01
سلام دوست عزیز من امروز یک آموزش تصویری درست کردم که فکر نکنم کسی برای نصب لینوکس مشکلی داشته باشه
2 ساعت طول کشیدا نظر یادتون نره:give_rose:
آموزش تصویری نصب اوبونتو به صورت کامل ! | دانلود نرم افزار های متنوع رایانه و موبایل و بازی ... (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
28-06-14, 14:02
برادر پارتشین تیبل و مستر بوت به مشکل خورده . باید از این روش اصلاح کنید
XP: Repair or Fix Master Boot Record Using Recovery Console | a Tech-Recipes Tutorial (Only the registered members can see the link)

paya_amin
28-06-14, 14:08
برادر پارتشین تیبل و مستر بوت به مشکل خورده . باید از این روش اصلاح کنید
XP: Repair or Fix Master Boot Record Using Recovery Console | a Tech-Recipes Tutorial (Only the registered members can see the link)
این که انگلیسیه
:1. (29)::1. (27):
اطلاعاتم مهمه فقط اونا نبره...
- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز من امروز یک آموزش تصویری درست کردم که فکر نکنم کسی برای نصب لینوکس مشکلی داشته باشه
2 ساعت طول کشیدا نظر یادتون نره:give_rose:
آموزش تصویری نصب اوبونتو به صورت کامل ! | دانلود نرم افزار های متنوع رایانه و موبایل و بازی ... (Only the registered members can see the link)

خیلی ممنون دوستم :give_rose:
ولی در حال حاضر به مشکله دیگه برخوردم :whistle:

AMD>INTEL
28-06-14, 14:15
کامپیوتر رو از سی‌دی ویندوز Xp بوت کنید و وارد Recovery Console بشید.
How To Enter Windows XP Recovery Console (Only the registered members can see the link)
دستورات زیر رو در خط فرمان اجرا کنید:

fixmbr

exit

یادتون باشه که بعد از Restart دیسک رو خارج کنید و از هارد بوت کنید.

AMD>INTEL
28-06-14, 14:18
ر ابتدا CD ويندوز XP خود را در درايو CD-Rom قرار داده و سپس از طريق تنظيمات Bios كاري كنيد كه CD-Rom در ايتدا بوت شود. سپس بعد از آمدن محيط Dos شكل نصب ويندوز XP وارد قسمت Recovery Console آن شويد ( CD ويندوز شما بايد Bootable باشد ).
حالا در قسمتي كه شبيه CMD ويندوز است تايپ كنيد FIXMBR /device/harddisk0 و سپس Enter را بزنيد ( در اين دستور منظور از harddisk0 همان درايو C است. من در اينجا فرض كردم كه ويندوز XP در درايو C نصب شده است. شما بايد اگر براي مثال ويندوزتان در درايو D نصب شده تايپ كنيد harddisk1 و به همين ترتيب ضمنا بزرگ يا كوچك بودن حروف را هم در نظر بگيريد ).
با اين كار قسمت MBR تعمير شده و مشكل به راحتي حل ميشود. فقط يادتان باشد كه دستور FIXMBR فقط در محيط Recovery Console عمل ميكند و شما حتما بايد خودتان را به اين قسمت برسانيد. ممكن است براي دستيابي به قسمت Recovery Console از شما پسورد بخواهد. اگر پسوردي براي Administrator در نظر نگرفته ايد بدون وارد كردن چيزي بايد با زدن Enter وارد اين قسمت مي شويد. در غير اين صورت پسورد را وارد كرده و Enter را بزنيد تا وارد اين قسمت شويد.

AMD>INTEL
28-06-14, 14:20
این pdf هم چک کنید
Only the registered members can see the link

paya_amin
28-06-14, 14:35
ر ابتدا CD ويندوز XP خود را در درايو CD-Rom قرار داده و سپس از طريق تنظيمات Bios كاري كنيد كه CD-Rom در ايتدا بوت شود. سپس بعد از آمدن محيط Dos شكل نصب ويندوز XP وارد قسمت Recovery Console آن شويد ( CD ويندوز شما بايد Bootable باشد ).
حالا در قسمتي كه شبيه CMD ويندوز است تايپ كنيد FIXMBR /device/harddisk0 و سپس Enter را بزنيد ( در اين دستور منظور از harddisk0 همان درايو C است. من در اينجا فرض كردم كه ويندوز XP در درايو C نصب شده است. شما بايد اگر براي مثال ويندوزتان در درايو D نصب شده تايپ كنيد harddisk1 و به همين ترتيب ضمنا بزرگ يا كوچك بودن حروف را هم در نظر بگيريد ).
با اين كار قسمت MBR تعمير شده و مشكل به راحتي حل ميشود. فقط يادتان باشد كه دستور FIXMBR فقط در محيط Recovery Console عمل ميكند و شما حتما بايد خودتان را به اين قسمت برسانيد. ممكن است براي دستيابي به قسمت Recovery Console از شما پسورد بخواهد. اگر پسوردي براي Administrator در نظر نگرفته ايد بدون وارد كردن چيزي بايد با زدن Enter وارد اين قسمت مي شويد. در غير اين صورت پسورد را وارد كرده و Enter را بزنيد تا وارد اين قسمت شويد.

با سی دی بوت کردم ولی Recovery Console بیدا نکردم با نصب ویندوز xp یا ویندوزهای دیگه مشکل برطرف میشه؟

AMD>INTEL
28-06-14, 14:51
دوست عزیز همون اول شروع میشه ستاپ نوشته کلمه r رو بزنید که وارد ریکاوری کنسول بشید . با این وضعیت زبان انگلیسی که دارید پیشنهاد میکنم شروع به یادگیری انگلیسی کنید .

paya_amin
28-06-14, 15:10
تو این مقاله نوشته اگه دوتا سیستم عامل نصب دارید از این دستور استفاده نکید چون کله اطلاعاتتون میبره
از کجا بفهمم اوبوتو نصب شده یا نه ینی سیستم عاملم دوتا شده یا نه؟

paya_amin
28-06-14, 15:12
دوست عزیز همون اول شروع میشه ستاپ نوشته کلمه r رو بزنید که وارد ریکاوری کنسول بشید . با این وضعیت زبان انگلیسی که دارید پیشنهاد میکنم شروع به یادگیری انگلیسی کنید .
نه دوست من مشکل از سی دی ویندوز بود توی نسخه 2014 این نرم افزار نبود توی نسخه 2004 ویندوز بیدا کردم

paya_amin
28-06-14, 15:41
الان توی قسمت
Recovery Console ام ولی بیشتراز یه حرف تایب نمیشه
:1. (29)::1. (28):
میخوام بزنم fixmbr فقط f تایب میشه

0x76
28-06-14, 15:55

عزیز شما ابونتو روی فلش مموری با نرم افزار unetbootin ریختین و این صفحه هم برای اون هست شما حتمای روی Default بزنید برای نصب

AMD>INTEL
28-06-14, 16:14
الان توی قسمت
Recovery Console ام ولی بیشتراز یه حرف تایب نمیشه
:1. (29)::1. (28):
میخوام بزنم fixmbr فقط f تایب میشه
عزیز باید درایوی که ویندوز توش بوده رو بزنید مثلا c یا d

paya_amin
28-06-14, 17:04
بستورد ادمین استور میخواد ولی من بسوردی براش نذاشته بودم

AMD>INTEL
28-06-14, 17:16
اون توضیحات رو با اون فایل pdf رو من برای شما گذاشتم . چند سطر رو خوندن کار سختی نیست .
اگر پسورد ندادی باید اینتر بزنید

paya_amin
28-06-14, 18:38
اون pdf چندبار خوندم ولی روشی برای حذف پسورد ننوشته بود فقط از طریق ویندوز از ریجستری میشه پسورد ادمین استورو حذف کرد که فعلا سیستمم بالا نمیاد....

AMD>INTEL
28-06-14, 20:19
حذف ادمینستور برای زمانی هست که پسورد داده باشی . حالا فقط باید جلوی پسورد اینتر بزنید .

paya_amin
28-06-14, 21:24
مشکل برطرف شد پارتیشن ویندوز پاک کردم دیگه پسورد نخواست کارمو انجام دادم...
مرسی از همه کسایی که راهنمایم کردن :give_rose::11():

paya_amin
28-06-14, 23:25
بااین کار هاردم شناخته شد ولی یکی از درایورارم (همونی ک اطلاعاتش خیلی مهم بودبرام) باز نمیشه روش کلیک میکنم میگه باید فرمت شه
چیکار میتونم کنم؟
هاردو میزارم روی یه کامپوتر دیگه به جز اون یه درایو بقیه درایوا با اطلاعاتش میاد
وقتی هاردو میزارم روی کامپوتر اولی ویندوز روش نصب نمیشه یه ارور تو این مایها میاد 0X80... فرمتم نمیشه ولی روی پی سی دیگه فرمت میشه

paya_amin
29-06-14, 13:55

10635

AMD>INTEL
29-06-14, 21:24
باید با از برنامه های پارتشین بندی سیدی بوت hiren boot cd استفاده کنید .

paya_amin
30-06-14, 01:17
باید با از برنامه های پارتشین بندی سیدی بوت hiren boot cd استفاده کنید .

با این برنامه میتونم اون پارتیشنی ک نیاز به فرمت داره رو ترمیم کنم؟ اطلاعاتم برگرده؟ :D

AMD>INTEL
30-06-14, 05:59
پارتشین تیبل هارد شما به دلیل کار شما مشکل خورده . فکر نکنم خودتون بتونید کاری کنید .

paya_amin
01-07-14, 01:44
پارتشین تیبل هارد شما به دلیل کار شما مشکل خورده . فکر نکنم خودتون بتونید کاری کنید .

بعد این چند روز و تلاش شبانه روزیم اطلاعاتمو برگردوندم
البته اگه کمک شما دوستان نبود ک نمیتونستم کاری کنم
الان این مشکل تیبل هارد من با فرمت کلی حل میشه یا باید با برنامه حلش کنم؟
مرسی