سلام دوستان مدل مادربرد من IL9 Pro v1 هست کارت گرافیک قبلیم Gs 8400 بود ولی به دلایلی سوخت و الان Gt 240 جایگزین کردم
اما تموم مانیتور من شبیه عکس زیر شده و دلیلش چی میتونه باشه که این خط و خطوط وجود داره؟؟؟
این خط و خطوط خیلی رو اعصابم میره انگار زمیت فوتبال هست ...
به نظرتون مشکل از کارت گرافیک هست یا اینکه این کارت گرافیک جدید با سیتمم مچ نمیشه؟
10531
اینم لینک عکس : Only the registered members can see the link
aryaiee
18-06-14, 17:36
سلام دوستان مدل مادربرد من IL9 Pro v1 هست کارت گرافیک قبلیم Gs 8400 بود ولی به دلایلی سوخت و الان Gt 240 جایگزین کردم
اما تموم مانیتور من شبیه عکس زیر شده و دلیلش چی میتونه باشه که این خط و خطوط وجود داره؟؟؟
این خط و خطوط خیلی رو اعصابم میره انگار زمیت فوتبال هست ...
به نظرتون مشکل از کارت گرافیک هست یا اینکه این کارت گرافیک جدید با سیتمم مچ نمیشه؟
10531
اینم لینک عکس : Only the registered members can see the link
دوست گرامی لطفا مدل مانیتور+کابلی که برای اتصال استفاده کردید رو بفرمایید!و یک سوال،کارت قبلی شما واسه چی سوخت؟
AMD>INTEL
18-06-14, 17:46
پاور سیستم شما چی هست .
mojtabaaaa
18-06-14, 17:58
مدل مانیتور sync master nw 1932
کابل هم از اینایی که 2 طرف آبی هست
ولی فکر نکنم مشکل از مانیتور باشه چون وقتی کابل رو جدا میکنم میگه کابل قطع شده اونجا این مشکل وجود نداره!
این که کارت قبلی چرا سوخت نمیدونم چون یهو اینطوری شد ولی کل مانیتور شبیه تلویزیون شده بود و برفک و رنگهای مختلف در جا میزدن روش
- - - Updated - - -
P4-500
این مدل پاورم هست
aryaiee
18-06-14, 19:41
مدل مانیتور sync master nw 1932
کابل هم از اینایی که 2 طرف آبی هست
ولی فکر نکنم مشکل از مانیتور باشه چون وقتی کابل رو جدا میکنم میگه کابل قطع شده اونجا این مشکل وجود نداره!
این که کارت قبلی چرا سوخت نمیدونم چون یهو اینطوری شد ولی کل مانیتور شبیه تلویزیون شده بود و برفک و رنگهای مختلف در جا میزدن روش
- - - Updated - - -
P4-500
این مدل پاورم هست
دوست گرامی
بنده عرض نکردم مانیتور خرابه که!برای دادن یک مشاوره خوب باید تمامی موارد رو دونست.
مانیتور شما مشکلی نداره!کارت گرافیک شما توانای sync درست x و y رو نداره!و این مورد چیزیست که ممکنه از مادربرد شما باشه!چون ظاهرا کارت قبلی هم با همین ایراد دچار خرابی شد.برای اطمینان کامل نکاتی رو عرض میکنم.
1-درایور مانیتور رو با توجه به os دانلود و نصب کنید.
2-بایوس رو اگر میتونید آپدیت کنید.
3-کارت گرافیک جدید رو روی یک سیستم امتحان کنید
4-کابلی که شما استفاده میکنید VGA هستش ظاهرا،اون هم تعویض کنید و امتحان بفرمایید
mojtabaaaa
18-06-14, 20:21
بعد نصب درایور گرافیک یک منو nview desktop manager وقتی که رو صفحه راست کلیک میکنم اضافه شده این چیه؟
چطوری میتونم بایوس رو ابدیت کنم؟
1-درایور مانیتور رو با توجه به os دانلود و نصب کنید. یعنی چی؟
AMD>INTEL
18-06-14, 20:50
سیستم رو با یک پاور سالم تست کنید . به دلیل خرابی گرافیک قبلی . تست پاور الزامی است .
aryaiee
18-06-14, 20:57
بعد نصب درایور گرافیک یک منو nview desktop manager وقتی که رو صفحه راست کلیک میکنم اضافه شده این چیه؟
چطوری میتونم بایوس رو ابدیت کنم؟
1-درایور مانیتور رو با توجه به os دانلود و نصب کنید. یعنی چی؟
منظور از بایوس یعنی بایوس مادربرد رو آپدیت کنید،البته کاری دارای ریسک هستش و ظاهرا نمیتونید.
منظور از os یعنی با توجه به ویندوزی که استفاده میکنید درایور مناسب مانیتور رو دانلود و نصب کنید.
اون گزینه که اومده طبیعی هستش و مشکلی نیست دوست من.
و اینکه دوستمون هم اشاره فرمودند،از سلامت پاور هم اطمینان حاصل کنید.
mojtabaaaa
19-06-14, 12:13
سیستم رو بعضی وقتا که روشن میکنم پاور روشن میشه ولی 1 ثانیه خاموش میشه ولی دوباره روشن میشه
مشکل از پاوره؟
AMD>INTEL
19-06-14, 12:32
سیستم رو بعضی وقتا که روشن میکنم پاور روشن میشه ولی 1 ثانیه خاموش میشه ولی دوباره روشن میشه
مشکل از پاوره؟
پاور حتما باید با یک پاور دیگه تعویض و سیستم تست بشه بعد مابقی قطعات رو تست کنید
- - - Updated - - -
مشکل از پاوره؟
پاور حتما باید با یک پاور دیگه تعویض و سیستم تست بشه بعد مابقی قطعات رو تست کنید
nima_hl
19-06-14, 12:37
مشکل از پاوره؟
بعضی از مادربردهای ابیت دیفالت همین جوری هستند
یعنی یه مرتبه روشن میشن باز خاموش میشن مجددا را میافتند
AMD>INTEL
19-06-14, 14:58
شما به یک پاور حداقل 330 گرین نیاز دارید . سلامت قطعات خودتون رو فدای استفاده از پاورهای غیر استاندارد نکنید
mojtabaaaa
19-06-14, 18:55
ممنون از دوستان عزیزم پاور رو تست میکنم خبر میدم نتیجشو
ولی من فکر نکنم مشکل از پاور باشه
چون من 2 تا فن دارم برق اونا رو قطع کردم تا پاور بتونه کمتر برق توزیع کنه
ولی بازم همون شکلیه
مشکل نمیتونه از رم باشه؟