PDA

مشاهده نسخه کامل : ‍‍‍پیشنهاد سیستم تا سقف 3.500 برای کارای گرافیکی

aliebrahimi04
18-06-14, 15:01
سلام خدمت استاتید
میخواستم یه سیستم جمع کنم تا سقف 3.500 (حالا 100 تومن پایین بالا اشکال نداره) برای کارای گرافیکی (افترافمت-سینما 4دی - تدوین) چی بگیرم بهتره؟ قیمت خیلی برام مهمه.اگه بفهمم که مثلا برای 2% بازدهی بیشتر یه قطعه باید 200 هزار تومن بیشتر خرج کنم،هیچ موقع چنین کاری رو انجام نمیدم!!! (مثلا همین چیزی که توی بنچمارک ها هست!!!)
وسایلی که نیاز دارم: -main board - cpu - power - ram - hard - cpu cooler - case
و اما انتخاب های خودم
در خرید سی پی یو بین 4770k و 4790 شک دارم.توی یه لینکی کارایی 4790 رو بالاتر زده بود با این که قیمت کمتری داره.
Intel Core i7 4790 vs 4770K (Only the registered members can see the link)
سوال=نمی دونم برای کارایی که من انجام میدم(مثلا میشه یه موقع سیستم رو برای 2 الی 3 روز مدام میزارم برای رندر)سری k تاثیر داره یا اینکه برای مدت طولانی اورکلاک کردن به سی پی یو ضرر میزنه؟
مادربورد=بین برند giga و asus شک دارم اما انتخاب بنده giga z87x-ud3h هست.آیا مادربورد giga z97x oc force خوب هست برای کار من و این رنج قیمتی؟آیا با انتخای این مادربورد تاثیری در سرعت سیستم اعمال میشه؟
سوال=از بین چیپست x87 با x97 به طور کلی کدام رو برای کارایی من پیشنهاد میکنین؟
پاور = خودتون با توجه به نیاز سیستم بگید(در آینده نه چندان دور قراره یه گرافیک خوب هم اضافه کنم پس تو قدرت پاور لحاظ کنید)
کیس=green x7 cougar
رم= 8gig
سوال=چه باسی رو تهیه کنم(1600 یا 2133 ) چه قدر فرق میکنن باهم؟برند رم هم خودتون پیشنهاد بدید
کولر سی پی یو هم خودتون انتخاب کنید با توجه این که سیستم واقعا قراره تحت فشار کار کنه
اگه میشه قیمت ها رو هم بگید
میدونم خیلی طولانی شد ولی چاره نداشتم
پیشاپیش از حسن توجه شما ممنونم:11():

AMD>INTEL
18-06-14, 15:15
سلام خدمت استاتید
میخواستم یه سیستم جمع کنم تا سقف 3.500 (حالا 100 تومن پایین بالا اشکال نداره) برای کارای گرافیکی (افترافمت-سینما 4دی - تدوین) چی بگیرم بهتره؟ قیمت خیلی برام مهمه.اگه بفهمم که مثلا برای 2% بازدهی بیشتر یه قطعه باید 200 هزار تومن بیشتر خرج کنم،هیچ موقع چنین کاری رو انجام نمیدم!!! (مثلا همین چیزی که توی بنچمارک ها هست!!!)
وسایلی که نیاز دارم: -main board - cpu - power - ram - hard - cpu cooler - case
و اما انتخاب های خودم
در خرید سی پی یو بین 4770k و 4790 شک دارم.توی یه لینکی کارایی 4790 رو بالاتر زده بود با این که قیمت کمتری داره.
Intel Core i7 4790 vs 4770K (Only the registered members can see the link)
سوال=نمی دونم برای کارایی که من انجام میدم(مثلا میشه یه موقع سیستم رو برای 2 الی 3 روز مدام میزارم برای رندر)سری k تاثیر داره یا اینکه برای مدت طولانی اورکلاک کردن به سی پی یو ضرر میزنه؟
مادربورد=بین برند giga و asus شک دارم اما انتخاب بنده giga z87x-ud3h هست.آیا مادربورد giga z97x oc force خوب هست برای کار من و این رنج قیمتی؟آیا با انتخای این مادربورد تاثیری در سرعت سیستم اعمال میشه؟
سوال=از بین چیپست x87 با x97 به طور کلی کدام رو برای کارایی من پیشنهاد میکنین؟
پاور = خودتون با توجه به نیاز سیستم بگید(در آینده نه چندان دور قراره یه گرافیک خوب هم اضافه کنم پس تو قدرت پاور لحاظ کنید)
کیس=green x7 cougar
رم= 8gig
سوال=چه باسی رو تهیه کنم(1600 یا 2133 ) چه قدر فرق میکنن باهم؟برند رم هم خودتون پیشنهاد بدید
کولر سی پی یو هم خودتون انتخاب کنید با توجه این که سیستم واقعا قراره تحت فشار کار کنه
اگه میشه قیمت ها رو هم بگید
میدونم خیلی طولانی شد ولی چاره نداشتم
پیشاپیش از حسن توجه شما ممنونم:11():

1-cpu به نظرم همون 4790 مناسبه . مصرف کمتر و دمای بهینه تری دارد
2-مادربرد به نظرم به سراغ چیپ z97 برید از برند گیگابایت GIGABYTE GA-Z97-D3H برد خوبیه
3-رم هم 8 گیگ دو ماجول 4 گیگ کینگستون هایپر ایکس
4- vga هم gtx 770 از برند گیگابایت مناسبه
5- پاور هم green 750w-oc مناسبه

در مورد خنک کننده هم نظرم روی DeepCool FROSTWIN

aliebrahimi04
18-06-14, 15:21
1-cpu به نظرم همون 4790 مناسبه . مصرف کمتر و دمای بهینه تری دارد
2-مادربرد به نظرم به سراغ چیپ z97 برید از برند گیگابایت GIGABYTE GA-Z97-D3H برد خوبیه
3-رم هم 8 گیگ دو ماجول 4 گیگ کینگستون هایپر ایکس
4- vga هم gtx 770 از برند گیگابایت مناسبه
5- پاور هم green 750w-oc مناسبه
ممنون
گرافیک که گفتم نمیخوام
آیا کینگستون مارک خوبی هست در مقابل دیگر رقبا؟(من که به دلم نمیچسبه این مارک رو بگیرم)
نگفتین باس رم چند هست؟
کولر سی پی یو؟
از اساتید خواهش میکنم که انتخاب رو با دلیل بگن(من خیلی آدم وسواسی هستم:1. (23):)

AMD>INTEL
18-06-14, 15:26
ممنون
گرافیک که گفتم نمیخوام
آیا کینگستون مارک خوبی هست در مقابل دیگر رقبا؟(من که به دلم نمیچسبه این مارک رو بگیرم)
نگفتین باس رم چند هست؟
کولر سی پی یو؟
از اساتید خواهش میکنم که انتخاب رو با دلیل بگن(من خیلی آدم وسواسی هستم:1. (23):)

کینگستون value نیست از سری hyperx fury که بصورت اتوماتیک در صورت نیاز فرکانسش رو اضافه میکند .باس 1866 مناسبه .
کولر هم پیشنهاد دادم
HyperX FURY Memory (Only the registered members can see the link)
این هم برای کولر دیپ کولی که پیشنهاد دادم
Only the registered members can see the link
درباره مادربرد هم به نظرم این کمی بهتر باشه GIGABYTE GA-Z97X-UD5H
Only the registered members can see the link

این هم بررسی های دیگر برد پیشنهادی من
GIGABYTE Z97X-UD5H (Intel Z97) Motherboard Review (Only the registered members can see the link)
AnandTech | GIGABYTE Z97X-UD5H Review: Choose Your Storage Option - Print View (Only the registered members can see the link)

aliebrahimi04
18-06-14, 16:29
اگه میشه قیمت روز تمام وسیله ها رو هم بزارید
به نظر شما
GIGABYTE GA-Z97X-UD3H انتخاب بهتری نیست؟(قیمت این مدل رو هم میگین؟)

AMD>INTEL
18-06-14, 16:40
اگه میشه قیمت روز تمام وسیله ها رو هم بزارید
به نظر شما
GIGABYTE GA-Z97X-UD3H انتخاب بهتری نیست؟(قیمت این مدل رو هم میگین؟)

بردی که بالا معرفی کردم بهتر هست . هم امکانات بهتری دارد هم دارای پورت msata میباشد که از قابلیت hyper duo رو پشتیبانی میکند قیمتش هم حدود 960 هست .
cpu 4790 حدود 990 هست .
رم دو ماجولش حدود 330 میشه
hard 1tb هم حدود 175 هست .
پاور GP750B-OC حدود 450

Hessam II
18-06-14, 17:17
سیستم پیشنهادی:

همانطور که خودتون فرمودین، می بایست قطعاتی انتخاب کنید به لحاظ طول عمر، مقاومت و دما، در شرایط استانداردی باشن! قطعاتی که بتونن در کنار هم تا چند شبانه روز روشن بمونند و رندرینگ انجام بدن. سیستم زیر برای همینکار تجهیز و ساخته شده! البته خب برای کاربری نیمه حرفه ای، ایده آل هست! اگر کارتون خیلی حرفه ای هست، بودجه تون باید بیش از دو برابر بودجه ی فعلی باشه!

سیستم زیر با هزینه های جانبیش براتون فیکس، 3,600,000 تومان در میاد:

LGA 1150: GA-Z97-D3H -
LGA 1150 Haswell Refresh: Core i7-4790 -
RipjawsX Blue 1×8GB=8GB DDR3 2400MHz CL11 -
Caviar Black 64MB SATA6.0Gb/s 7200RPM 1TB -
Water Cooler: ELC120-TB -
*Revolution X'T 730W | *80Plus Gold -
*X7 Cougar | *Version 2 -

aliebrahimi04
18-06-14, 18:39
سیستم پیشنهادی:

همانطور که خودتون فرمودین، می بایست قطعاتی انتخاب کنید به لحاظ طول عمر، مقاومت و دما، در شرایط استانداردی باشن! قطعاتی که بتونن در کنار هم تا چند شبانه روز روشن بمونند و رندرینگ انجام بدن. سیستم زیر برای همینکار تجهیز و ساخته شده! البته خب برای کاربری نیمه حرفه ای، ایده آل هست! اگر کارتون خیلی حرفه ای هست، بودجه تون باید بیش از دو برابر بودجه ی فعلی باشه!

LGA 1150: GA-H97-D3H -
LGA 1150 Haswell Refresh: Core i7-4790 -
HyperX Fury 2×8GB=16GB DDR3 1600MHz CL10 -
Caviar Black 64MB SATA6.0Gb/s 7200RPM 1TB: 290,000 -
Ultimate SATA6.0Gb/s 128GB -
DVD Writer: Asus 24X DRW-24D3ST -
Water Cooler: ELC120-TB -
*Revolution X'T 730W | *80Plus Gold -
*X7 Cougar | *Version 2 -

ممنون
یقینا حرفه ای بودن یا نبودن رو سیستم مشخص نمیکنه.کسی که میخواد از سیستم کار بکشه باید متخصص باشه
بهتر نیست از سری حرفه ای شرکت گیگا یعنی z97 استفاده کرد؟(دلیل انتخاب خودتون رو میشه بگین؟)
دی وی دی رایتر نمیخوام
اگه اشتباه نکنم اس اس دی هم نوشتین؟اگه اینطوریه اون رو هم نمیخوام
قیمت واترکولر و پاور که پیشنهاد دادین چند هست؟
میشه بپرسم دلیل انتخا برند enermax اونم 80plus gold چیه؟بهتر نیست با یه پاور گرین عوضش کنیم تا صرفه جویی بشه در قیمت؟(گرین هم جنساش خوبه که)
نظرتون در مورد سری جدید HyperX Furyبرند کینگستون در مقایسه با برند های دیگه چیه؟

Hessam II
18-06-14, 18:49
ممنون
یقینا حرفه ای بودن یا نبودن رو سیستم مشخص نمیکنه.کسی که میخواد از سیستم کار بکشه باید متخصص باشه
بهتر نیست از سری حرفه ای شرکت گیگا یعنی z97 استفاده کرد؟(دلیل انتخاب خودتون رو میشه بگین؟)
دی وی دی رایتر نمیخوام
اگه اشتباه نکنم اس اس دی هم نوشتین؟اگه اینطوریه اون رو هم نمیخوام
قیمت واترکولر و پاور که پیشنهاد دادین چند هست؟
میشه بپرسم دلیل انتخا برند enermax اونم 80plus gold چیه؟بهتر نیست با یه پاور گرین عوضش کنیم تا صرفه جویی بشه در قیمت؟(گرین هم جنساش خوبه که)
نظرتون در مورد سری جدید HyperX Furyبرند کینگستون در مقایسه با برند های دیگه چیه؟

شخص حرفه ای می بایست با یک سیستم حرفه ای و رده بالا کار کنه تا خروجی مطلوب دریافت کنه! اینطور نیست که به طور کامل وابسته به کاربر باشه!
کاربر و سیستم جفتشون در تعامل با یکدیگر هستن و هر دو با اهمیت بالا.

متاسفانه علت اصلی در حقیقت بودجه ی محدود شماست.
اس اس دی نمیخواین؟!!!!! علتش چیه که نمیخواین؟! اصلاً شناختی رو SSD ها دارید؟!
در صورت حذف اس اس دی و رایتر، می تونید مادربرد سری Z (پیشنهادی: GA-Z97X-UD3H) و رم 2400 مگاهرتز (پیشنهادی: جی اسکیل) خریداری کنید!

واترکولر زیر 350 هست. هنگام رندرینگ آنقدر دمای پردازنده تون بالا میره که فقط واترکولینگ از پس مهارش بر میاد یا کولرهای ایر پیشرفته همچون ترمال رایت اروو اکستریم.

قطعاً در چنین فشار کاری بالا و اون هم در شرایط شبانه روزی، کیفیت و مقاومت پاورهای انرمکس قابل قیاص با گرین نیستند!
دلیل اصلی، همین هست. می تونید جهت کسب اطلاعات بیشتر، به اینجا مراجعه کنید: REVOLUTION X't (Only the registered members can see the link)

اگر مادربرد سری Z انتخاب کنید، خرید HyperX Fury رو بهتون توصیه نمی کنم! در اینصورت انتخاب رم از برند جی اسکیل، انتخاب منطقی تریه.

aliebrahimi04
18-06-14, 19:33
مرسی
کاملا با نظر شما موافقم
بله.از تمام قابلیت های اس اس دی باخبر هستم و میدونم که چه تاثیری در روند کاری داره.مخصوصا برای من که با افتر کار میکنم اس اس دی از واجبات هست اما به دلایل مالی خرید اونو بهمراه گرافیک رو گذاشتم تا 2 یا 3 ماه دیگه انجام بدم.
فی الحال سیستم پیشنهادی من اینه:
corei7 4790=1,000,000
ga-z97x-ud3h=770,000
cpu water cooler =elc120-tb=340,000
ram=corsair vengeance 8gb 2133=340,000
hdd=caviar black 1tb=290,000
case=x7 cougar ver2=400,000
power=corsair cs750m 80plus gold=430,000

(بعضی قیمت ها رو از سایت خودتون گذاشتم:1. (26):)
با این اوصاف قیمت نهایی در میاد 3,570,000
البته شما صاحب نظر هستید.ببینید تغییراتی که اعمال کردم مناسب هست؟
سوال=آیا من میتونم از قابلیت اورکلاکینگ اتومات این مادربورد بر روی corei7 4790 استفاده کنم و یا حتما باید سی پی یو سری k باشد؟
راستی یه چیزی یادم رفت اون طوری که شما فرض کردی که من 365 روز سال در حال رندر کردن هستم نیست.منظور بنده این بود که کارایی بالایی میخوام از سیستمم بکشم.
(یادمه لپ تاپ رو به مدت 3 روز مداوم گداشتم برای رندر بدون هیچی مثل پایه فن:lol:)

Hessam II
18-06-14, 19:46
در مورد حرف آخرتون خب اشتباه کردید! چون اتفاقی نیوفتاده دلیل بر این نیست که اشتباهتون رو مجدد تکرار کنید!

بنده سیستم مد نظرم رو خدمت شما معرفی کردم نظر دیگه ای ندارم. الان هم به سری Z تغییرش میدم. (طبق خواسته تون!)

رم انتخابیتون، با عرض تاسف فاقد پارت نامبر هست و از پک 64 گیگ جدا شده و تقلبی به حساب میاد!!
ما داستان داشتیم 1 ماهه پیش سر این رم آشغال! قیمتش هم بیش از 400 هست و برای شرکت تخت جمشید جز ابراز تاسف، چیز دیگه ای نمی مونه و ما تمامی رم های فاقد پارت نامبر این شرکت رو تحریم کردیم برای فروش!

aliebrahimi04
18-06-14, 19:51
راستی اصلا چنین قدرت پاوری نیاز هست؟
ما یه دوستی داریم سیستمش رو تازه خرید.
cpu=4930k
main=asus p9x79deluxe
ram=16gig 2133
vga=780 asus
ولی ایشون با این مشخصات یه پاور 600w ردمکس داره.خودش میگه که جوابگو هست.

Hessam II
18-06-14, 19:54
ایشون پدر پاور رو در آورد و کی بسوزه، خدا می دونه!! اون هم پاور درجه 2-3 بازار! حتماً هم مبلغ هنگفتی پرداخت کردن بابتش!
با توجه به کار سنگین شما و ارتقا در آینده، من 730 وات خدمت شما توصیه کردم.
حالا شما می تونید ضعیف تر بخرید، صلاح مملکت خویش، خسروان دانند! ;)

aliebrahimi04
18-06-14, 20:00
ایشون پدر پاور رو در آورد و کی بسوزه، خدا می دونه!! اون هم پاور درجه 2-3 بازار! حتماً هم مبلغ هنگفتی پرداخت کردن بابتش!
با توجه به کار سنگین شما و ارتقا در آینده، من 730 وات خدمت شما توصیه کردم.
حالا شما می تونید ضعیف تر بخرید، صلاح مملکت خویش، خسروان دانند! ;)
ممنون:give_rose:
بابت رم همون g-skill رو انتخا میکنم-طبق گفته شما
اما بابت پاور میتونم از مارک corsair استفاده کنم با همون مشخصات؟
(راستی در مورد لپ تاپ هم خوذم قبول دارم ولی دیگه مجبوری بود:1. (29):)

Hessam II
18-06-14, 20:02
بله. شما هر پاور با هر برندی که تمایل داشتید، می تونید استفاده کنید. نه تنها پاور، بلکه هر قطعه ای.
اما انتخاب برند و مدل قطعات، بر اساس بودجه ی کاربر و نوع کاربری خریدار تعیین میشه. همینجوری رو هوا انتخاب نمی کنند.
در حقیقت اصولش به این شکل هست.

AMD>INTEL
18-06-14, 20:55
پاور انرمکس که تو صفحه قبل پیشنهاد شده . کیفیت و خدمات بهتری نسبت به کرسیر تخت جمشید دارد . کلا توصیه نمیکنم محصولی از این شرکت تهیه کنید . چون محصولات ریفربیشد تو سبد کالای این شرکت فراوانه.
در مورد رم g.skill پیشنهادی هم به شدت موافقم . تو لیست سازگاری برد انتخابی شما هم هست .
اگر قصد خرید ssd ندارید . حتما وسترن بلک تهیه کنید . واقعا ارزش هزینه کمی بیشتر رو دارد .

Hessam II
18-06-14, 21:01
پاورهای موجود در بازار از برند کرسیر، هیچکدام گارانتی اصلی (تخت جمشید) نیستید و همگی گارانتی متفرقه دارند!

AMD>INTEL
18-06-14, 21:05
در اصل بدون گارانتی هستند . پس ابدا ارزش خرید ندارند . همون انرمکس بهتر هست