سلام دوستان
میخوام یک سیستم با قیمت حدودی 3 ملیون تا نهایتا 3 ملیون و نیم بهم پیشنهاد کنید. اولویت اول با گیم و اولویت دوم با پردازش قوی. ( نیازی به هارد و قطعات جانبی مثل مانیتور و موس .... نیست )
لیست، تغییر کرد. الان شد 3550!
ببنید کدوم رو می پسندین؟!
kianoosh.
15-06-14, 00:18
با هزینه های جانبی، 3400.
اگه میتونید یه سیستم با 3 ملیون هم پیشنهاد کنید چون ممکنه 3.5 جور نشه.
Hessam II
15-06-14, 00:20
اگه میتونید یه سیستم با 3 ملیون هم پیشنهاد کنید چون ممکنه 3.5 جور نشه.
اون لیستی که نقل و قول کردید، پردازنده اش رو کور آی 5 4690 در نظر بگیرید، میشه 3 تومن!
kianoosh.
15-06-14, 00:23
اون لیستی که نقل و قول کردید، پردازنده اش رو کور آی 5 4690 در نظر بگیرید، میشه 3 تومن!
بعد یه سوال اون یکی مونده به اخری تو لیست پاوره دیگه؟
اخری Orbit مدل کیسه؟ چیه؟
Hessam II
15-06-14, 00:27
بعد یه سوال اون یکی مونده به اخری تو لیست پاوره دیگه؟
اخری Orbit مدل کیسه؟ چیه؟
بله:
Green GP700A-HP Power (Only the registered members can see the link)
Green orbit Case (Only the registered members can see the link)
kianoosh.
15-06-14, 00:31
لیست، تغییر کرد. الان شد 3550!
ببنید کدوم رو می پسندین؟!
با این حساب سی پی یو رو بکنیم 5 هسته 400 تومن باید ازش بیوفته یعنی 3 ملیونو 150 تومن میشه؟
فکر نمیکنید گرافیک Nvidia بهتر باشه؟
Hessam II
15-06-14, 00:35
با این حساب سی پی یو رو بکنیم 5 هسته 400 تومن باید ازش بیوفته یعنی 3 ملیونو 150 تومن میشه؟
5 هسته ای؟!! (Only the registered members can see the link)
کارت گرافیک رو هم 270X می کنید. میشه 3 تومن فیکس.
kianoosh.
15-06-14, 00:44
5 هسته ای؟!! (Only the registered members can see the link)
کارت گرافیک رو هم 270X می کنید. میشه 3 تومن فیکس.
اوهوم... کورای 5. نه گرافیک میخوام وضش بهتر باشه. حالا 150 رو میشه یه کاریش کرد.
Nvidia بهتره یا ATI من قبلا شنیده بودم Nvidia بهترین تراشه ها رو میزنه بعد از لحاظ قیمتی تفاوتی دارن؟
از نظر شما این سیستم برای اجرا کردن بازی های جدید با بهترین گرافیک جوابگو هست؟ ( لیست اول با سی پی یو 5 هسته ای* )
Hessam II
15-06-14, 00:51
روی اون فونت آبی که نوشته 5 هسته ای کلیک کنید بی زحمت و متن رو بخونید!
انتخاب کارت گرافیک، بر اساس بودجه ی خریدار تعیین میشه. اون کارت در بودجه ی شما، بهترین خروجی رو میده! بحث انویدیا یا ای تی آی نیست.
بلکه موضوع اینه بهترین انتخاب در بودجه ی شما.
با بهترین کیفیت که نه... اما تا 3 سال در حد مطلوب و معقول اجرا می کنه بازی ها رو بدون کُندی!
kianoosh.
15-06-14, 01:09
روی اون فونت آبی که نوشته 5 هسته ای کلیک کنید بی زحمت و متن رو بخونید!
انتخاب کارت گرافیک، بر اساس بودجه ی خریدار تعیین میشه. اون کارت در بودجه ی شما، بهترین خروجی رو میده! بحث انویدیا یا ای تی آی نیست.
بلکه موضوع اینه بهترین انتخاب در بودجه ی شما.
با بهترین کیفیت که نه... اما تا 3 سال در حد مطلوب و معقول اجرا می کنه بازی ها رو بدون کُندی!
چشم از این به بعد میگیم کورای 5 . و الان توی لیست ما ای تی ای بهترین خروجی رو میده؟
بعد شاید مقایسه ی درستی نباشه، پلی استیشن 4 بهتره یا این سیستم پیشنهادی؟ ( با توجه به این ک خیلی از کارام پای پی سی هستش و قیمت بازی های پلی استیشن 4 گرون هست)
Hessam II
15-06-14, 01:17
بله. برای بودجه ی 3 میلیون، ATI در حال حاضر بهترین انتخابه! البته همیشه اینطور نیست. بلکه در بازار فعلی با قیمت های فعلی، میشه این نتیجه رو گرفت.
قطعاً PC بسیار بهتر هست.
kianoosh.
15-06-14, 20:26
بله. برای بودجه ی 3 میلیون، ATI در حال حاضر بهترین انتخابه! البته همیشه اینطور نیست. بلکه در بازار فعلی با قیمت های فعلی، میشه این نتیجه رو گرفت.
قطعاً PC بسیار بهتر هست.
سلام دوباره، من امروز رفتم بیرون از یکی از فروشنده های قطعات و تعمیرات برای خرید این قطعات سوال کردم و درباره گرافیک پرسیدم بهم گفتن که چون سی پی یو اینتل هست انویدیا بهتر جواب میده... و این که کلا حساب کردن قیمتو 3 ملیون و 200 گفتند بهم (با سی پی یو کورای 7)
Hessam II
15-06-14, 20:30
سلام دوباره، من امروز رفتم بیرون از یکی از فروشنده های قطعات و تعمیرات برای خرید این قطعات سوال کردم و درباره گرافیک پرسیدم بهم گفتن که چون سی پی یو اینتل هست انویدیا بهتر جواب میده... و این که کلا حساب کردن قیمتو 3 ملیون و 200 گفتند بهم (با سی پی یو کورای 7)
سلام عزیز. خیر. چنین چیزی صحت نداره و اثبات علمی نشده. ایشون شاید بخواد جنسش رو بفروشه، اینطور گفته...!
قیمت هاشون رو اینجا بذارید + مدل قطعات؟
kianoosh.
15-06-14, 20:46
سلام عزیز. خیر. چنین چیزی صحت نداره و اثبات علمی نشده. ایشون شاید بخواد جنسش رو بفروشه، اینطور گفته...!
قیمت هاشون رو اینجا بذارید + مدل قطعات؟
قیمت ها رو دونه دونه بهم نگفت خودش با ماشین حساب نشست یکی یکی حساب کرد بهم گفت ، احتمالا حدودی گفتند نمیدونم حالا شما اگه میتونید یه بار دیگه چک بکنید. ( قطعات همونایی که تو پست دومِ)
قطعه ها هم اماده نداشت باید سفارش میداد پس فکر نکنم بحث انداختن باشه...
Hessam II
15-06-14, 20:54
قطعات پست دوم، حدوداً میشه 3500!
3200 قیمت داد؟!!!!!!!!! چقدر مفت؟!! در خرید از ایشون یک لحظه هم درنگ نکنید با این قیمت های مفت!!! فقط امیدوارم دقیقاً همون مدل ها باشه با گارانتی اصلی باشه!
چون چنین قیمتی، بسیار غیر قابل باور هست!
kianoosh.
15-06-14, 21:04
قطعات پست دوم، حدوداً میشه 3500!
3200 قیمت داد؟!!!!!!!!! چقدر مفت؟!! در خرید از ایشون یک لحظه هم درنگ نکنید با این قیمت های مفت!!! فقط امیدوارم دقیقاً همون مدل ها باشه با گارانتی اصلی باشه!
چون چنین قیمتی، بسیار غیر قابل باور هست!
خب عالی شد پس :دی
ببخشید من سر گرافیک گیج شدم الان کدوم قطعه رو خریداری کنم؟ انویدیا یا ای تی ای؟
Hessam II
15-06-14, 21:15
خب عالی شد پس :دی
ببخشید من سر گرافیک گیج شدم الان کدوم قطعه رو خریداری کنم؟ انویدیا یا ای تی ای؟
اگر تا این حد به شما ارزون میده، توصیه می کنم Nvidia GTX 770 بخرید!!
kianoosh.
15-06-14, 21:26
اگر تا این حد به شما ارزون میده، توصیه می کنم Nvidia GTX 770 بخرید!!
:s این قیمتو چقد میبره بالا؟
بعد یه سوال من راجب گرافیک سرچ کردم هم گیگابایت هست هم ام اس ای و هم ایسوس کدوم بهتره؟
dj-big
15-06-14, 21:29
این از اون جواب هاست که هر فروشنده ای به من بده فقط یک جواب "خداحافظ " بهش می دم .
الان قوی ترین گرافیک ها را AMD داره می زنه اکثر گیمر ها AMD را ترجیح می دن به Nvidia و مطمئن باشید اینقدری شرکت بزرگی هست که با پروژه جدیدش " منتل " می خواد با مایکروسافت رقابت کنه .
اونم Nvidia که جنس های مزخرفش را می آرن تو کشور ما بهترین کارت های Nvidia را شرکت EVGA می زنه که متاسفانه تو بازار تک و توک بدون گارانتی پیدا می شه .
Hessam II
15-06-14, 21:40
:s این قیمتو چقد میبره بالا؟
بعد یه سوال من راجب گرافیک سرچ کردم هم گیگابایت هست هم ام اس ای و هم ایسوس کدوم بهتره؟
اصلاً عزیز به نظرم اون فروشنده اشتباه کرد! چنین قیمتی غیرممکن هست! اصلاً شک نکنید و یقین بدونید یک یا دو قطعه دقیقاً همونی که گفتم نیست! غیرممکنه! ایشون عوضشون کرده چند تا قطعه رو احیاناً.
در مورد برند کارت های گرافیک هم تفاوتی نداره. انتخاب برند هم بودجه ی خریدار، تعیین کننده اش هست!
MSI: Nvidia GeForce: GTX 760 Gaming TF IV 4GB GDDR5
_Power:
*Green: GP700A-HP | *80Plus Bronze
_Case:
Green: Orbit
Hessam II
17-06-14, 12:34
سیستم پُست 2 هم همین بود دیگه عزیز...! فقط کارت گرافیکش فرق داشت!
اگر 760 بخرید، بیش از 200 دیگه باید هزینه ی اضافی متقبل بشید! ارزش اینقدر هزینه ی اضافی پرداخت کردن رو نداره!
شما همون 270X رو می تونید در آینده کراس فایر کنید! (یعنی از دو عدد کارت گرافیک AMD بر روی یک مادربرد به منظور دریافت نرخ فریم ریت بیشتر در بازی ها، بهره ببرید!
kianoosh.
17-06-14, 12:48
سیستم پُست 2 هم همین بود دیگه عزیز...! فقط کارت گرافیکش فرق داشت!
اگر 760 بخرید، بیش از 200 دیگه باید هزینه ی اضافی متقبل بشید! ارزش اینقدر هزینه ی اضافی پرداخت کردن رو نداره!
شما همون 270X رو می تونید در آینده کراس فایر کنید! (یعنی از دو عدد کارت گرافیک AMD بر روی یک مادربرد به منظور دریافت نرخ فریم ریت بیشتر در بازی ها، بهره ببرید!
اره خب ما کلا با پست دوم کار داریم :دی الان 270X واچ داگز رو روی اخرین حد گرافیک میتونه اجرا کنه؟
اما یه راه بهتر داری!
اون هم اینکه فعلاً رم 8 گیگ بخرید. بعداً 8 گیگ دیگه اضافه می کنید و در عوض کارت گرافیک رو GTX 770 یا R9 280X بخرید.
ضمناً رمتون رو 1600 در نظر بگیرید! 2400 مادربرد جواب نمیده!
:)) داش حالا خودتو برا 10 فریم ناراحت نکن :دی
خب منم موافقم یعنی بکنیمش 8 گیگ رم ، از همون اولم میگفتم خدا این رمِ بیش از حد زیاده. فقط یه چیز gtx 770 کدوم برند اش بهتر هست؟
Hessam II
17-06-14, 13:23
نه والا. چه ناراحتی؟! :D
گیگابایت توصیه می کنم...!
dj-big
17-06-14, 13:31
:)) داش حالا خودتو برا 10 فریم ناراحت نکن :دی
خب منم موافقم یعنی بکنیمش 8 گیگ رم ، از همون اولم میگفتم خدا این رمِ بیش از حد زیاده. فقط یه چیز gtx 770 کدوم برند اش بهتر هست؟
ممنون. چرا EVGA ؟ من چند تا تست دیدم گیگا بهتر کار کرده بود ...
Hessam II
17-06-14, 13:43
حله. همین رو بخرین. مبارکتون باشه...
البته برای رم توصیه می کنم اگر 16 گیگ می کنید، کینگستون بخرید.
چون موجودی این رم های ایدیتا خیلی افتضاحه و ممکنه گیرتون نیاد بعداً.
ضمن اینکه سری Fury قابلیت اورکلاک اتوماتیک داره اگر پردازش سیستم در سطح بالایی قرار بگیره، اتوماتیک اورکلاک میشن!
(Only the registered members can see the link)
ضمناً برند EVGA هم حرف نداره همانطور که این دوست ما گفت.
البته باید در سایت های خارجی بررسی کنید ببینید 770 کدوم بهتره.
چون EVGA همیشه و همه جا برتر مطلق نیست. بلکه تو برخی از مدل ها برترینه!
kianoosh.
17-06-14, 13:51
حله. همین رو بخرین. مبارکتون باشه...
البته برای رم توصیه می کنم اگر 16 گیگ می کنید، کینگستون بخرید.
چون موجودی این رم های ایدیتا خیلی افتضاحه و ممکنه گیرتون نیاد بعداً.
ضمن اینکه سری Fury قابلیت اورکلاک اتوماتیک داره اگر پردازش سیستم در سطح بالایی قرار بگیره، اتوماتیک اورکلاک میشن!
معلومه از بس ازت سوال کردم خسته شدی دیگه :دی
خب با این حساب رممون میشه این:
HyperX Fury 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL10
10 تومن تفاوت قیمت دارن خوبه...
خیلی ممنون :give_rose:
arash1381
17-06-14, 17:27
سلام.ببخشید من تا سقف 3.5 می تونم هزینه کنم.لطفا بهترین سیستمی که می تونم با این هزینه بخرم رو معرفی کنید.با تشکر.
Hessam II
17-06-14, 17:32
سلام.ببخشید من تا سقف 3.5 می تونم هزینه کنم.لطفا بهترین سیستمی که می تونم با این هزینه بخرم رو معرفی کنید.با تشکر.
لطفاً تاپیک جدا ایجاد کنید (Only the registered members can see the link) و با ارائه ی این توضیحات. (Only the registered members can see the link)