ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید کارت گرافیک R9 270x VS GTX760

dj-big
11-06-14, 15:54
من نمی دونم این کارت گرافیک ها چرا با اعصاب مردم بازی می کنن واقعا چرا ؟!

GTX 760 OC WF 3X 2GB GDDR5 VS R9 270X Toxic 2GB GDDR5 With Boost
مساله این است ؟!

از یک طرف کارت Nvidia خیلی Stable هستن کلا تو ویدیو هایی که دیدم اف پی اس خیلی ثابت هست نسبت به r9 از اون ور این منتل هست که داره با اعصاب ما بازی می کنه درسته که با منتل شاید بگیم اختلافشون به 1% می رسه اما از این می ترسم 760 بگیرم 3-4 ماه دیگه منتل کلا بترکونه همه چی را چون پروژه واقعا بزرگی هست . دوباره از اور می ترسم بازی ها جدید با 760 بهتر مچ باشه این منتل هم حالا حالاها طول بکشه کارش .

کارایی هم فیلم و سریال زیااااااااااااااااااااد
گیم در حد بازی ها معروف فقط ( کرایسی . کال اف . واچ داگز . جی تی ا .... )
مانیتور 1080 FULL HD 22 IPS

دیگه همین دیگه ...
مشاوره بفرمایید

( یک سوال هم بپرسم که یکم بی ربط هست به این تاپیک هم مادربرد پورت HDMI داره هم کارت گرافیک من متوجه شدم اگه وصل کنیم به مادربرد HDMI را از گرافیک مجتمع استفاده می کنه حالا سوالی که پیش می آید این است که کدوم بهتره ؟ این که وصل کنیم به مادربرد که از گرافیک مجتمع استفاده کنه که گرافیک اصلی تمام قدرتش برای گیم باشه یا اینکه وصل کنم به کارت گرافیک خیلی فرقی نمی کنه ؟! )

Hessam II
11-06-14, 16:08
انتخاب بین یکی از این دو بر اساس بودجه ی خریدار تعیین میشه! چون اختلافشون به 10% هم نمی رسه و شما هرگز این 10% رو احساس نخواهید کرد!
توصیه می کنم سایر قطعات رو انتخاب کنین و در آخر بر اساس بودجه، یکی از این دو کارت رو بخرین.

ماشالله شما و کاربر heidari1357 خیلی بهم نزدیک هستین از حیث بودجه و کاربری و هر دوی شما عزیزان حدود 2 ماهه میخواید سیستم بخرید و هنوز مردد هستین و اگر توانایی گرفتن تصمیم لازم رو نداشته باشین، تا 20 سال آینده هم موفق به خرید سیستم دلخواه نخواهید شد!

لذا توصیه می کنم بهتون تجدید نظر کنید در شیوه ی نگرشتون بر انتخاب قطعات و سر تنها کمتر از 10 فریم، 2 ماه وقتتون رو تلف نکنید که جسارتاً متخصص ترین و حرفه ای ترین افراد در این حوزه هم توانایی تشخیص 10% در گیم را نخواهند داشت! بنده و شما که جای خود داریم...!

تو دو ماه میشه 20 تا سیستم در بهترین رنج قیمت خود بست عزیز...! :D

lorn
11-06-14, 16:16
AnandTech | Bench - GPU14 (Only the registered members can see the link)
بنده طبقه لینک بالا 760 رو ترجیح می دم ولی اختلاف خیلی کمه
ولی تفاوت قیمتی اونها فاحش هست خیلی هم زیاد و ارزش نداره باز هم بستگی به انتخابتون داره که آیا حاضرید بخاره تفاوت نچندان فاحش قیمت خیلی بالاتری بپردازید ؟
در ضمن فریم دهی 270x استیبل تر هست در لینک بالا می تونید به Delta In Percentage دقت کنید

dj-big
11-06-14, 19:51
انتخاب بین یکی از این دو بر اساس بودجه ی خریدار تعیین میشه! چون اختلافشون به 10% هم نمی رسه و شما هرگز این 10% رو احساس نخواهید کرد!
توصیه می کنم سایر قطعات رو انتخاب کنین و در آخر بر اساس بودجه، یکی از این دو کارت رو بخرین.

ماشالله شما و کاربر heidari1357 خیلی بهم نزدیک هستین از حیث بودجه و کاربری و هر دوی شما عزیزان حدود 2 ماهه میخواید سیستم بخرید و هنوز مردد هستین و اگر توانایی گرفتن تصمیم لازم رو نداشته باشین، تا 20 سال آینده هم موفق به خرید سیستم دلخواه نخواهید شد!

لذا توصیه می کنم بهتون تجدید نظر کنید در شیوه ی نگرشتون بر انتخاب قطعات و سر تنها کمتر از 10 فریم، 2 ماه وقتتون رو تلف نکنید که جسارتاً متخصص ترین و حرفه ای ترین افراد در این حوزه هم توانایی تشخیص 10% در گیم را نخواهند داشت! بنده و شما که جای خود داریم...!

تو دو ماه میشه 20 تا سیستم در بهترین رنج قیمت خود بست عزیز...! :D

خودم را می گم : من بودجم هفته اول تیر ماه اماده می شه این نیست که همه چی اماده باشه منم 2 ماه هی دارم قطعه انتخاب می کنم بلکه تو این 2 ماه فقط داشتم تحقیق می کردم تاپیک هایی هم که تو فروم های مختلف زده برای مشاوره و گرفتن نظرات بقیه دوستان هست و اینکه شخصا نمی پسندم برم بگم 4 میلیون دارم برام سیستم ببند اول اینکه بنده مهندسی سخت افزار دارم می خونم کلا یک جور افت حساب می شه دوم تو ایرانی که بلانسبت شما یک مشت ادم فقط دنبال اینن که جنس تو مغازشون فروش بره با نظرات و حرف هایی که می زنن هم فکر کنم بیشتر از من اشنا باشین که یک سری نظراتی می دن که تو دنیا تک هست طرف یک جوری می گه این بهترین مدل تو ایران هست ادم فکر میکنه طرف مدیر یکی از کمپانی های بزرگ هست و ...

علاوه بر اون خوشبختانه پول اینقدری سر سفره بنده نیست که ندونم باهاش چی کار کنم به همین خاطر وقتی قرار هست یک سیستم 5 میلیونی جمع کنم حداکثر تلاشم را می کنم که بهترین قطعات انتخاب بشن نسبت به کاربردی که دارم حتی من الان 1 هفته هست دارم دنبال کیس خوب می گردم ( تو نت ) برعکس خیلی ها که کلا فقط X1 , x3 گرین پیشنهاد می دن خوب برای خیلی ها هم مشکلی نداره اما برای من مشکل داره کلا من نیاز به کیسی دارم که بالاش فن نداشته باشه اینو به عنوان مثال گفتم .

AnandTech | Bench - GPU14 (Only the registered members can see the link)
بنده طبقه لینک بالا 760 رو ترجیح می دم ولی اختلاف خیلی کمه
ولی تفاوت قیمتی اونها فاحش هست خیلی هم زیاد و ارزش نداره باز هم بستگی به انتخابتون داره که آیا حاضرید بخاره تفاوت نچندان فاحش قیمت خیلی بالاتری بپردازید ؟
در ضمن فریم دهی 270x استیبل تر هست در لینک بالا می تونید به Delta In Percentage دقت کنید

فکر کنم مقایسه رفرنس بود این .

SajjadKhati
11-06-14, 19:52
اوستا امیر ، زنده ای؟ :Love-ssa~! (1): میگم هیش پیامی ندادی دوباره اینجا :Love-ssa~! (1):
خودت که اوستای تشخیصی واسه همین نمیگم چی بگیر یا نگیر اما اگه خاستی 270x رو بگیری ، حتما نسخه ی گیگابایت شو بگیر چون هم ارزونتره با قیمت 830 تومن (بخاطر استفاده از کولر بادی) و هم گارانتی و کیفیت گیگا زبانزده . درسته که Toxic سافایر خنک تره یه خورده چون اون بخاطر خنک کننده ی آبی هه که این سری استفاده میکنن اما هم کیفیت برد و مدار تغذیه اش گرم تر از گیگاست و هم گرونتر وای میایسته
اوه داشتم مینوشتم که پست نداده بودی ، یهو ظاهر میشی؟ :Love-ssa~! (1):
راستی cpu ات چیه؟

dj-big
11-06-14, 20:02
اوستا امیر ، زنده ای؟ :Love-ssa~! (1): میگم هیش پیامی ندادی دوباره اینجا :Love-ssa~! (1):
خودت که اوستای تشخیصی واسه همین نمیگم چی بگیر یا نگیر اما اگه خاستی 270x رو بگیری ، حتما نسخه ی گیگابایت شو بگیر چون هم ارزونتره با قیمت 830 تومن (بخاطر استفاده از کولر بادی) و هم گارانتی و کیفیت گیگا زبانزده . درسته که Toxic سافایر خنک تره یه خورده چون اون بخاطر خنک کننده ی آبی هه که این سری استفاده میکنن اما هم کیفیت برد و مدار تغذیه اش گرم تر از گیگاست و هم گرونتر وای میایسته
اوه داشتم مینوشتم که پست نداده بودی ، یهو ظاهر میشی؟ :Love-ssa~! (1):
راستی cpu ات چیه؟

سی پی یو که 4670k می گیرم تا سال بعد که نسل 5 بیاد .
می گم کلا هنگی را گیگابایت ها ... ! درست ما قبول کردیم کیفیت مادربرد های گیگا خوبه :دی اما دیگه نگفتیم برند 1 جهان هست :دی
درسته مال گیگا هم خوبه اگه خواستم Gtx بگیرم گیگا می گیرم اما سافایر برای amd یک چیز دیگس اگه اشتباه نکنم فرکانسش هم بالاتر اورکلاکش هم قوی تره به خاطر همین بیشتر داغ می کنه .

SajjadKhati
11-06-14, 20:13
ای خدا حالا بیا صد تا دلیل واسش بیار:Love-ssa~! (1):
اونی فرکانسش بیشتر میشه که مدار تغذیه ی خنک تری داره . منظور من تو فرکانس هم سطح ، مدار تغذیه ی سافایر داغ تر میشد
سافایر رو میزنی به گیگا؟ :1. (27): حداقل Lightning MSI رو میگفتی ، یه چیز . یکی از بهترین ها و رقیب اصلی گیگابایت هه
باشه هر جور به صلاحه :Love-ssa~! (1):

Hessam II
11-06-14, 20:23
درسته... اما عزیز واقعیته انکار ناپذیره... شما چاره ای نداری جز اینکه بر اساس موجودی بازار انتخاب کنی! مگر اینکه جنس از خارج وارد کنین!

یعنی چاره ای نیست! اونی که در مورد فروشنده ها هم میگین درسته. اما در نهایت، این بودجه و بازار هست که تعیین کننده ی نهایی انتخاب شماست. بازار کشور ما به گونه ای هست که میشه بهش گفت آشفته بازار! شما در این آشفته بازار نمی تونید به هر چی که دوست دارید، برسید! چون ناموجوده جنس های ایده آل! همیشه بهترین ها وجود نداره! به ناچار باید از یک سری از ویژگی های مد نظر، فاکتور گرفت!

در مورد رشتتون هم باعث افتخاره که در جوار شما هستیم... اما علم سخت افزار در کشور ما، علمی-کاربردی نیست! بلکه بر اساس تئوری ها و مفهوم الکترونیک و طراحی مدار هست! تو هیچ دانشگاهی اطلاعات در حوزه مارکتینگ سخت افزار ارائه نمیدن! این اطلاعات، علم و تجربه، فقط و فقط در بازار هست که منبع یادگیریه. تو هیچ کتابی به این گستردگی، وجود نداره متاسفانه!

SajjadKhati
11-06-14, 20:48
اوستا امیر الان بودجه ات چقده؟ اگه 5 تومنه و کاربری ات گیم هه که میتونی یه چیزه خیلی غول تر از این بگیری که

dj-big
11-06-14, 21:01
اوستا امیر الان بودجه ات چقده؟ اگه 5 تومنه و کاربری ات گیم هه که میتونی یه چیزه خیلی غول تر از این بگیری که

مثل GTX 770 ؟ :دی
اره بودجه 5 تا 5و200 با مانیتور هست یعنی یک 800 تومان کم کنه بقیش برای کیس .
نظر شما چه کارت گرافیکی هست ؟

SajjadKhati
11-06-14, 23:10
تا اون رنج قیمت پیشنهادم MSI R9 290 Gaming هست . البته بازم خوبی و بدی های این کارت رو میدونی . دماش هم نسبت به رقیبش حدود 7 درجه بیشتره
حالا محاسبه شه (کلیه ی قطعات) شاید حتی Asus 780 OC DCII هم بتونی بگیری البته مطمئن نیستم چون باید حساب شن ببینیم چن چن میشن :Love-ssa~! (1):

dj-big
11-06-14, 23:19
تا اون رنج قیمت پیشنهادم MSI R9 290 Gaming هست . البته بازم خوبی و بدی های این کارت رو میدونی . دماش هم نسبت به رقیبش حدود 7 درجه بیشتره
حالا محاسبه شه (کلیه ی قطعات) شاید حتی Asus 780 OC DCII هم بتونی بگیری البته مطمئن نیستم چون باید حساب شن ببینیم چن چن میشن :Love-ssa~! (1):

اره حتما ... شک نکن با 5 تومان بودجه تایتان بلک هم می شه خرید 4تومان گرافیک + x3 گرین + مانیتور :دی:lol:

SajjadKhati
11-06-14, 23:26
گلپسر گفتم باید حساب کنم . میدونم مانیتور داری
مگه میخای الان بگیری که الان سیستم پیشنهادی رو بگم؟
گفتم شاید بشه . ضمنا 5.2 تومن بودجه ی کمی هم نیست که با یه ذره چپ و راس کردن نشه به 780 رسید (بازم گفتم شاید)

amin7r
11-06-14, 23:46
مثل GTX 770 ؟ :دی
اره بودجه 5 تا 5و200 با مانیتور هست یعنی یک 800 تومان کم کنه بقیش برای کیس .
نظر شما چه کارت گرافیکی هست ؟
با سلام
به نظر من انتخاب خیلی سختی هست که بیای و بین این دو یکی رو انتخاب کنی.
البته یه نیم نگاهی هم به کارت R9 280x داشته باشی هم بدک نیستا !! قیمتش در حد 760 انودیاست البته کمی بالا پایین داره:wink: ولی پهنای باند بیشتری داره(384 بیت).
خوب من نمیدونم چه مینی رو انتخاب کردی (تو این تایپیک چیزی نگفتی من چند وقتی هست دارم بصورت read only انجمن رو می خونم ) ولی ببین مادربرد انتخابیت از چند تا کارت پشیبانی میکنه و از چه تکنولوژی ؟؟ معمولا از CrossFire پشیبانی بهتری میشه تا SLI . به هر حال بایستی با توجه به بودیجه و موجودی بازار و البته کارایی و همخوانی و کلاک و پهنای باند و ... یکی رو انتخاب کنی.

پیشنهاد من کارت گیگا R9 280x با سه گیگ حافظه رم DDR5 هست. قیمتش هم نسبت به مدل مشابه از برند های دیگه کمتره.

SajjadKhati
11-06-14, 23:53
خابیدی گلپسر؟ :Love-ssa~! (1):
میخای بگم سیستمو ببینم 780 میشه یا نه؟ (فک نکنم بشه) :Love-ssa~! (1):
نشه یه کم کنف شیم :Love-ssa~! (1):

dj-big
12-06-14, 09:21
با سلام
به نظر من انتخاب خیلی سختی هست که بیای و بین این دو یکی رو انتخاب کنی.
البته یه نیم نگاهی هم به کارت R9 280x داشته باشی هم بدک نیستا !! قیمتش در حد 760 انودیاست البته کمی بالا پایین داره:wink: ولی پهنای باند بیشتری داره(384 بیت).
خوب من نمیدونم چه مینی رو انتخاب کردی (تو این تایپیک چیزی نگفتی من چند وقتی هست دارم بصورت read only انجمن رو می خونم ) ولی ببین مادربرد انتخابیت از چند تا کارت پشیبانی میکنه و از چه تکنولوژی ؟؟ معمولا از CrossFire پشیبانی بهتری میشه تا SLI . به هر حال بایستی با توجه به بودیجه و موجودی بازار و البته کارایی و همخوانی و کلاک و پهنای باند و ... یکی رو انتخاب کنی.

پیشنهاد من کارت گیگا R9 280x با سه گیگ حافظه رم DDR5 هست. قیمتش هم نسبت به مدل مشابه از برند های دیگه کمتره.

بله میتونم با زدن یک سری هزینه های اضافه یا یک 770 بگیرم یا یک 280x منتها یک سوالی که برام پیش امده اینه که آیا قدرت کارت گرافیک ها فقط به سرعت و قدرت هستشون هست ؟
مثلا الان 280x گیگا طبق اطلاعاتش به این صورت هست مشخصات هستش
BASE:1000MHz / BOOST:1100 MHz
در صورتی که 270x سری Toxic سافایر بیشتر اینه پس الان باید نتیجه گرفت که 270x قوی تره ؟!! ( حالا بدون در نظر گرفتن 1 گیگ مموری بیشتر مال 280x ) حتی من مدل های رفرنس 290 را هم که دیدم اینجوری هست در واقع سوالم اینکه میزان قوی بودن یک کارت گرافیک چه چیز هایی هست ایا نوع ساخت و معماری که استفاده شده درونشون فرق داره ؟!
یعنی الان 280x 1000 مگاهرتزی نسبت به 270x 1100 مگاهرتزی قوی تر هست ؟

مادربورد که سری z97 هست اینکه چه مدلی فعلا مشخص نیست تا وارد بازار شن به صورت انبوه .

و واینکه من یک پاور 700 گرین سری معمولی می خوام بگیرم هم 770 هم 280x زده شده 600W نیاز داره پاور ایا یک پاور 700 جوابگوش هست ؟

SajjadKhati
12-06-14, 10:04
اوستا امیر ، خیلی چیزا تو قدرت گرافیک تاثیر داره. فقط فرکانس نیست. فرکانس یکی از عوامل اصلی شه
چندین عوامل اصلی دیگه هم هست . بصورت خلاصه ، این چند شرط : فرکانس پردازنده و حافظه ی گرافیک ، سرعت انتقال اطلاعات حافظه ی گرافیک به پردازنده ی گرافیک ، قدرت پردازش گرافیک (که با گیگافلاپس مشخص میشه . البته تو برند یکی . مثلا ممولا Nvidia قدرت پردازش همین ممیزیش یا همین گیگافلاپس اش یه کم کمتر از AMD هه اما ممولا قدرت بسته به نوع گرافیک و بقیه ی جزئیات شاید بهتر هم باشه) و همینطور معماری گرافیک
این 4 تا مهم ترین عوامل هستن که باز خودشون دسته بندی میشن . که توضیحش یه کم طول میکشه . برا اطلاعات کامل میتونی این مقاله رو بخونی (Only the registered members can see the link)
با زدن هزینه های اضافه 770 یا 280X بگیری ؟ :1. (27):
همین الانشم راحت میتونی یه 290 بگیری
درباره ی گرمای مدار تغذیه ی سافایر Toxic هم ببخشید ، با یه مدل دیگه اشتبا شد :Love-ssa~! (1): خوبه گرمای مدار تغذی اش

مادربرد که بهترین انتخاب نسبت به کیفیت و قدرت ، میشه گفت Gigabyte G1.Sniper H6 هست که فلا تو بازار موجود نیست و اگه جیگرت دندون گیریش خوبه :Love-ssa~! (1): ، یه کم دندون تو بزار رو جیگرت تا بیاد (البته ملوم نیست بیاد یا نیاد و البته اگه گیگا انتخاب ته و بازم البته نسبت به قیمت مناسب نه قیمت بالا)
پاور هم بسته به نوع قطعات و پول ات داره انتخابش

amin7r
13-06-14, 18:34
با تشکر از سجاد عزیز و تشکر ویژه بابت لینک کاملی که معرفی کردن

دوست عزیز این که گفتی کلاک یکی بالاتره و ... دلیل قوی بودن نیست. همون طور که آقا سجاد اشاره کرد خیلی چیزها در کارایی دخیل هستن ولی به طور کلی هر نسلی از نسل قبلی ضعیف تر هست. بنابراین یک کارت 270X ضعیف تر از 280X هست. چرا چون تعداد هسته های پردازشی و واحد تکسچر و واحد های سایه زنی و ... و ... و البته پهنای باند کمتری نسیت به مدل پایین تر از خودش رو داره.
ببین یه بنز مدل AMG C63 دارای سرعت محدود 260 کیلومتره!! ولی دلیل نمیشه ضعیف تر از یه ماشین ژاپنی (مثل لنسر اولوشن) باشه با سرعت 280 کیلومتر در ساعت!!!!

با توجه به رزولوشنی که قراره از این کارت شما خروجی بگیری و البته تنظیمات گرافیکی و ... می تونی اونها رو مقایسه کنی در واقع تست پروفرمنس ازشون بگیری.

فکر کنم اگه نتایج تست بنچمارک این چند تا کارت رو با هم مقایسه کنی خیلی بهتر می تونه بهت کمک کنه تا خریدی معقول و بهینه با توجه به نیازهات داشته باشی.

dj-big
13-06-14, 19:24
( یک سوال هم بپرسم که یکم بی ربط هست به این تاپیک هم مادربرد پورت HDMI داره هم کارت گرافیک من متوجه شدم اگه وصل کنیم به مادربرد HDMI را از گرافیک مجتمع استفاده می کنه حالا سوالی که پیش می آید این است که کدوم بهتره ؟ این که وصل کنیم به مادربرد که از گرافیک مجتمع استفاده کنه که گرافیک اصلی تمام قدرتش برای گیم باشه یا اینکه وصل کنم به کارت گرافیک خیلی فرقی نمی کنه ؟! )

یک سوال هم کرده بودم کسی به این جواب نداد ممنون می شم جواب بدید دیگه کارم تموم می شه ممنون از همه بابت نظرشون.

SajjadKhati
13-06-14, 20:06
خاهش میشود اوستا امیر (با تو بودم)
به گرافیک وصل کن اوستا امیر (با تو بودم)
2 تا امیر داریم همزمان اینجا ها :Love-ssa~! (1):

فک نکنم بزاری رو مادربرد ، کارت گرافیک ات اصلا کار کنه . فقط این جوری موقعی که دوال گرافیک تو APU ها انجام میشه باید این کار رو کرد ( فک کنم کراس فایر هم همینجوری باشه)

Hessam II
13-06-14, 21:14
یک سوال هم کرده بودم کسی به این جواب نداد ممنون می شم جواب بدید دیگه کارم تموم می شه ممنون از همه بابت نظرشون.

پاسخ سوال شما منفیه!
چون گیم مورد نظر شما از کارت گرافیک خروجی رو باید کجا بفرسته تا شما ببینین؟!

ساده و مبتدیانه توضیح میدم: پاسخ سوال فوق الذکر: تصویر رو بر روی مانیتور باید بفرسته! کارت گرافیک شما دیتا رو از مادربرد شما دریافت می کنه! اما مجدد به مادربرد بر نمی گردونه تا به پورت HDMI مادربرد برسه! بلکه باید از کارت خارج بشه اطلاعات گرافیک بصری مثل بازی و به مانیتور متصل باشه جهت نمایش و شما ببینید!

زمانی از HDMI مادربرد بهره می برید که کارت گرافیک نداشته باشین!