کارت گرافیک من تا دیروز که سیستم را خاموش کردم هیچ مشکلی نداشت...
اما امروز که سیستم را روشن کردم در ظاهر هیچ مشکلی نبود تمام مراحل لود بایوس مادربرد و ویندوز کامل انجام شد در زمانی که به صفحه یوزرها رسید تصویر سیاه و چراغ مانیتور به حالت چشمک زن در آمد....
ویندوز را عوض کردم مشکل حل نشد... متوجه یک نکته شدم - در محیط های ۱۶ رنگ تا ۲۵۶ (داس، بایوس، لود ویندوز ) تصویر دارم فقط یکسری نویز بروی صفحه هست اما اگه داخل ویندوز درایور کارت گرافیک نصب شده باشه دیگه تصویرم ندارم...
کارن گرافیک من: Leadtek GTX-465 Winfast 1GB 256bit با دو کانکتور 6 پین برای تامین برق
تصاویری از نویزها:
در لود بایوس نویزهایی بصورت نقاط سفید بروی تصویر میافته
10440
در لود سیستم عامعل خطوطی آبی ظاهر میشود
10441
تصاویر کارت گرافیک من:
10442
10443
nima_hl
08-06-14, 18:43
سلام دوستان،
کارت گرافیک من تا دیروز که سیستم را خاموش کردم هیچ مشکلی نداشت...
اما امروز که سیستم را روشن کردم در ظاهر هیچ مشکلی نبود تمام مراحل لود بایوس مادربرد و ویندوز کامل انجام شد در زمانی که به صفحه یوزرها رسید تصویر سیاه و چراغ مانیتور به حالت چشمک زن در آمد....
ویندوز را عوض کردم مشکل حل نشد... متوجه یک نکته شدم - در محیط های ۱۶ رنگ تا ۲۵۶ (داس، بایوس، لود ویندوز ) تصویر دارم فقط یکسری نویز بروی صفحه هست اما اگه داخل ویندوز درایور کارت گرافیک نصب شده باشه دیگه تصویرم ندارم...
کارن گرافیک من: Leadtek GTX-465 Winfast 1GB 256bit با دو کانکتور 6 پین برای تامین برق
تصاویری از نویزها:
در لود بایوس نویزهایی بصورت نقاط سفید بروی تصویر میافته
10440
در لود سیستم عامعل خطوطی آبی ظاهر میشود
10441
تصاویر کارت گرافیک من:
10442
10443
سلام سعید جان
پدر بزرگ خدابیامرز منم شب سالم و سرحال خوابید صبح دیگه بیدار نشد :lol:
البته ایشون را نمیشد هیت بزنند ولی کارت شما باید یه هیت بخوره ( توسط تعمیر کار وارد ) 50-50 ممکنه درست بشه
saeednews
08-06-14, 20:24
حداقل یک وجه مشترک داریم ... پدربزرگ منم شب باهش خداحافظی کردم صبح بیدار شدم دیدم تموم کرده :wink:
اگه در مشهد هستی و تعمیرکار وارد سراغ داری...منتظرتم
شنیده بودم هیت میزنند اما در گاوداری نه تعمیر کاراااا :lol:
AMD>INTEL
08-06-14, 21:13
باید REWORK بشه . البته یک نکته رو اضافه کنم . شاید 3 تا 4 ماه دیگه دوباره همین داستان بشه .کلا پروسسه ریورک در ایران با تمام دنیا فرق میکنه . در کشورهای دیگه چیپ خراب برداشته میشه با BGA ماشین . و چیپ جدید ریبال میشه و جایگزین میشه . ولی تو ایران با یک دستگاه IRDA از بالاو پائین 270 درجه حرارت میدن و به قول نیما جان 50 -50 راه میوفته . فقط دو نفر رو میشناسم که با همون دستگاه IRDA و پنس چیپ رو جابجا میکنن تا درست ریورک بشه . واقعا کار سختیه و باید مثل یک جراح وارد باشن .
saeednews
11-06-14, 08:24
کلا پروسسه ریورک در ایران با تمام دنیا فرق میکنه . در کشورهای دیگه چیپ خراب برداشته میشه با BGA ماشین . و چیپ جدید ریبال میشه و جایگزین میشه . ولی تو ایران با یک دستگاه IRDA از بالاو پائین 270 درجه حرارت میدن و به قول نیما جان 50 -50 راه میوفته . فقط دو نفر رو میشناسم که با همون دستگاه IRDA و پنس چیپ رو جابجا میکنن تا درست ریورک بشه . واقعا کار سختیه و باید مثل یک جراح وارد باشن .
من مشهد هستم...این دو نفر که میگی کجا هستند
saeednews
11-06-14, 08:33
فقط یک مشکلی جدید اضافه شده
بعد از خاموش کردن سیستم خودکار روشن میشه ... همه تنظیمات بایوس هم چک کردم و گزینه های پاورآپ لن، کیبرد، موس را غیرفعال کردم
فغلا سیستم داره با گرافیک on-board کار میکنه
AMD>INTEL
11-06-14, 08:42
کلا چیپ نیست که بخواهند براتون عوض کنند . باید یک کارت جدید تهیه کنید