PDA

مشاهده نسخه کامل : هنگ و صفحه مرگ در بازی در ویندوز 7

A.A.G
05-06-14, 17:31
سلام
من قبلا ویندوزم xp بود و بازی stronghold legends را به راحتی و بدون هنگ اجرا می کردم ولی حالا که ویندوزم رو 7 کردم در طول بازی هنگ میکنه و ریست میشه .سیستمم هم دو برابر سیستم مورد نیازه. هر راهی هم امتحان کردم.
مشخصات سیستم:
مادر بورد: ecs pt880pro
cpu:intel celeron d
ram:2gb
gpu:nvidia geforce 8400gs 512mb:whistle:

AMD>INTEL
05-06-14, 18:09
یک شات با برنامه HWMONITOR بگذارید .

A.A.G
05-06-14, 18:21
10414 ولی من با همین سیستم در ویندوز اکس پی مشکلی نداشتم و ساعت ها بازی میکردم.

AMD>INTEL
05-06-14, 18:25
ولتاژ ها را طوری که این برنامه زده . وضعیت مطلوبی ندارند . پاورت چی هست ؟

*MoJtAbA*
05-06-14, 18:25
سلام من قبلا ویندوزم xp بود و بازی stronghold legends را به راحتی و بدون هنگ اجرا می کردم ولی حالا که ویندوزم رو 7 کردم در طول بازی هنگ میکنه و ریست میشه .سیستمم هم دو برابر سیستم مورد نیازه. هر راهی هم امتحان کردم. مشخصات سیستم: مادر بورد: ecs pt880pro cpu:intel celeron d ram:2gb gpu:nvidia geforce 8400gs 512mb:whistle:

سلام

ببینید دوست عزیز بازی در سال 2006 منتشر شده ، اون موقع ویندوز 7 وجود نداشت. پس این بازی با 7 مشکل داره ، XP یا

Vista نصب کنید تا مشکلتون حل بشه. ( خودتون هم اشاره کردید که XP نصب کرده بودم مشکلی نداشت ، 7 نصب کردم سیستم ریست میشه )

این هم لینک برای ثابت شدن حرفم : Stronghold Legends system requirements - System Requirements (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
05-06-14, 18:29
حرف مجتبی جان درسته . ولی ریست سیستم با توجه به شات HWMONITOR . به نظر میاد ایراد پاور باشه .

A.A.G
05-06-14, 18:30
porsche model:atx-400w&p4

AMD>INTEL
05-06-14, 18:33
porsche model:atx-400w&p4

احتمال خرابیش بالای 90 درصد هست . با یک پاور سالم تست بگیرید .

A.A.G
05-06-14, 18:37
باشه ولی یه سوال :
چرا تو ویندوز ایکس پی مشکل نداشت؟؟:1. (29)::1. (27)::wink:

*MoJtAbA*
05-06-14, 18:45
باشه ولی یه سوال :
چرا تو ویندوز ایکس پی مشکل نداشت؟؟Only the registered members can see the link

شما میخواید یکبار دیگه ویندوز XP نصب کنید ببینید از پاور هست یا نه ، اگه ریست شد که از پاور هست اگه نشد که مشکل از

ویندوز بود و پاورتون هیچ مشکلی نداره.

:11():

A.A.G
05-06-14, 18:45
اگه نخوایم ویندوز عوض کنیم راهی نیست که رو 7 اجرا بشه؟؟؟؟
رو ویندوز xp هم مطمئن هستم که مشکلی نداره و ویندوز هم چند بار عوض کردم و یکبار سون sp1 ریختم و یبار هم 7 ولی کلا با ویندوز 7 مشکل داره.

A.A.G
05-06-14, 18:57
چرا کسی جواب نمیده؟؟

*MoJtAbA*
05-06-14, 19:07
یه جا گفته بود که میشه یه کار کرد :

راست کلیک روی ایکون بازی یا نرم افزار ، کلیک روی قسمت Propertise ، تب Compatibilaty رو بزنید و XP رو انتخاب کنید تا مشکل حل بشه.

یه راه حل دیگه :

اینطور که سایت Microsoft گفته (Only the registered members can see the link) با شبیه ساز ویندوز XP میشه راحت بازی ها و نرم افزار های که برای XP برنامه نویسی شده اند رو روی 7

اجرا کرد. دانلود شبیه ساز (Only the registered members can see the link)

A.A.G
05-06-14, 19:08
<p>
روش اول را امتحان کردم ولی شبیه ساز رو دانلود میکنم ببینم چی میشه.&nbsp;</p>
<p>
دو تا فایل هست کدوم را دانلود کنم&nbsp;</p>
<p>
لطفا سریع جواب بدید</p>

*MoJtAbA*
05-06-14, 19:09
نمی خوام پیام الکی بدم ولی چرا کسی جواب نمیده؟؟؟:1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (8)::1. (8)::1. (8)::1. (8)::1. (8)::1041::1041::1041::1041:

پاسختون داده شده دوست عزیز ، اندکی صبر...

AMD>INTEL
05-06-14, 19:09
شما حرف من رو گوش نمیدید . پاورت ولتاژ هاش نوسان شدید دارد .

A.A.G
05-06-14, 19:15
شما حرف من رو گوش نمیدید . پاورت ولتاژ هاش نوسان شدید دارد .
حالا پاور از کجا گیر بیارم؟

- - - Updated - - -

راست کلیک روی ایکون بازی یا نرم افزار ، کلیک روی قسمت Propertise ، تب Compatibilaty رو بزنید و XP رو انتخاب کنید تا مشکل حل بشه.

یه راه حل دیگه :

اینطور که سایت Microsoft گفته (Only the registered members can see the link) با شبیه ساز ویندوز XP میشه راحت بازی ها و نرم افزار های که برای XP برنامه نویسی شده اند رو روی 7

کدوم فایل رو دانلود کنم؟ دو تا فایل میاد. ویندوزم 32 بیت

AMD>INTEL
05-06-14, 19:18
حالا پاور از کجا گیر بیارم؟

- - - Updated - - -

کدوم فایل رو دانلود کنم؟ دو تا فایل میاد. ویندوزم 32 بیت

از کسی موقت قرض بگیرید .

A.A.G
05-06-14, 19:19
باشه فردا یکاریش میکنم ولی یکی بگه کدوم فایل رو دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12):

A.A.G
05-06-14, 19:31

یه راه حل دیگه :

2تا فایل میاد کدوم را دانلود کنم .ویندوزم 32بیت

*MoJtAbA*
05-06-14, 19:50
2تا فایل میاد کدوم را دانلود کنم .ویندوزم 32بیت

اولی رو بزنید اونی که نوشته WindowsXPMode_en-us.exe

Reza Eshraghi
05-06-14, 22:16
مجتبی جان !
پردازنده ایشون از قابلیت VT-d که پیش نیاز اجرای XP Mode هست پشتیبانی نمی کنه برادر .
-----
در مورد پاور هم باید عرض کنم معمولاً باگهایی در نرم افزار HWmonitor در تشخیص ولتاژها وجود داره . وبارها دیده شده که ولتاژها در بایوس مادربرد نرمال نشون داده میشن ولی توی این نرم افزار پایین تر از حد نرمال نشون داده میشه .
هرچند چون پاور ایشون از یک برند متفرقه هست احتمال وجود مشکل از طرف پاور قوت می گیره اما از طرفی چون گفتند توی ویندوز XP مشکل نداشتند این احتمال از این طرف ضعیف میشه .
سؤالی که هست اینه که درایور کارت گرافیکشون به درستی نصب هست یا نه و اگه بتونند یک بار درایور جدیدی رو برای کارت گرافیکشون مجدداً نصب کنند و حتماً گزینه Clean Install رو در طی مراحل نصب فعال کنند تا درایور قبلی به طور کامل از سیستم حذف بشه و درایور جدید جایگزین بشه .

با عرض پوزش از همه اساتید عزیز :11():

*MoJtAbA*
05-06-14, 22:29
مجتبی جان !
پردازنده ایشون از قابلیت VT-d که پیش نیاز اجرای XP Mode هست پشتیبانی نمی کنه برادر .
-----
در مورد پاور هم باید عرض کنم معمولاً باگهایی در نرم افزار HWmonitor در تشخیص ولتاژها وجود داره . وبارها دیده شده که ولتاژها در بایوس مادربرد نرمال نشون داده میشن ولی توی این نرم افزار پایین تر از حد نرمال نشون داده میشه .
هرچند چون پاور ایشون از یک برند متفرقه هست احتمال وجود مشکل از طرف پاور قوت می گیره اما از طرفی چون گفتند توی ویندوز XP مشکل نداشتند این احتمال از این طرف ضعیف میشه .
سؤالی که هست اینه که درایور کارت گرافیکشون به درستی نصب هست یا نه و اگه بتونند یک بار درایور جدیدی رو برای کارت گرافیکشون مجدداً نصب کنند و حتماً گزینه Clean Install رو در طی مراحل نصب فعال کنند تا درایور قبلی به طور کامل از سیستم حذف بشه و درایور جدید جایگزین بشه .

با عرض پوزش از همه اساتید عزیز :11():

رضا جان ممنون که یاد آوری کردید :give_rose:

پس فک نمیکنم راهی به غیر از نصب ویندوز XP باشه تا مشکلشون حل بشه.

Reza Eshraghi
05-06-14, 22:41
رضا جان ممنون که یاد آوری کردید :give_rose:

پس فک نمیکنم راهی به غیر از نصب ویندوز XP باشه تا مشکلشون حل بشه.

پیشنهاد می کنم ابتدا از سازگاری همه درایورهای سیستمشون که خیلی قدیمی هست با ویندوز 7 و نصب مجدد درایور کارت گرافیک جدیدتر روی ویندوز 7 مطمئن بشن !

AMD>INTEL
05-06-14, 22:41
پروسه کاری ویندوز 7 و فشاری که به قطعات میاره قابل قیاس با XP نیست .
این دوستمون هم مختار هستند که با نصب ویندوز XP فکر کنند سیستمشون بدون مشکل کار میکنه .
من موظف بودم این نکته رو بهشون بگم قبل از اینکه پاورشون مشکلی برای سیستمشون بوجود نیاورده

rainyman13
06-06-14, 23:15
stronghold crusader رو دانلود کن راحت روی 7 اجرا میشه ... من با e2180 و 2گیگ رم و 8400gs راحت اجراش میکردم ...

mostafa0937
07-06-14, 20:18
هنوز شما رو بازی جنگ صلیبی گیر کردید
ولش کنید دیگه:lol: