ورود

مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد سیستمی با قابلیت نصب سیستم عامل مک

aliebrahimi04
04-06-14, 15:53
سلام خدمت اساتید
من میخواستم یه سیستم برای کارای گرافیکی تهیه کنم و برام خیلی مهمه که تحت سیستم عامل مک باشه
اول رفتم سراغ imac های اپل ُفهمیدم که با توجه به قیمتشون اصلن به صرفه نیستن
حالا میخواستم بدونم که آیا این امکان وجود داره من بتونم سیستمی داشته باشم تحت مک بدون هیچ مشکلی؟
چند جا دیدم که این کار رو کردن و ظاهرا با تهیه قطعات خاص تونستن این کار رو بکنن که مک رو با دی وی دی اورجینال بدون هیچ مشکل مثل ویندوز روی سیستمشون بریزن!!!
اگه میشه راهنمایی کنین اگه فرومی یا جایی هست که برام انجام میدن
خیلی مهمه:1. (28):
ممنون از حسن توجه شما

AMD>INTEL
04-06-14, 16:40
تو سایت زیر اطلاعات کاملی میتونی پیدا کنی .
Only the registered members can see the link

این هم قطعات سازگار رو نوشته
HCL 10.7.5/Desktops - OSx86 (Only the registered members can see the link)

System Configuration:

CPU: Intel Core i5 4570 @3.4 GHz
GPU: internal Intel HD4600
RAM: 1x4GB 1600Mhz
HDD: Kingston 120 GB SSD

Component Status:

Graphics including HDMI ok
Ethernet ok
USB 3.0 ok
App Store&imessage ok
Sleep, Wakeup, Poweroff ok
با این برد GA-H87M-D3H
برای نصب HCL 10.9.3 توصیه شده

یکی از بهترین نسخه های هیکنتاش این نسخه هست .
iAtkos M - MacOS 10.9 Mavericks

0x76
04-06-14, 16:59
GA H87M D3H برای هکینتاش فقط ازین برد استفاده سی پیو هم ای 5 عالیه من الان بستم و راضی هستم برای نصب هکینتاش هم بده یکی برات حرفه ای نصب کنه باره اول خسیلی سخته برات

ولی هیچ فرقی با مک نداره و همونه قدرتش هم بیشتر شده

AMD>INTEL
04-06-14, 17:17
کانفیگ پست 4 تست شده هست . به جای SSD کینگستون بهتره از SAMSUNG 840 120GB استفاده کنید . اون سایت هایی که لینک دادم به صورت تخصصی بر روی هکینتاش کار میکنند .
از ویدیوهایی یو تیوب که برای نصب هیکینتاش هست هم میتونید بهره ببرید .

0x76
04-06-14, 17:18
اینم اموزش کامل هم از نحوه بوت و هم از نحوه نصب

- - - Updated - - -

اینم اموزش کامل هم از نحوه بوت و هم از نحوه نصب Only the registered members can see the link

aliebrahimi04
05-06-14, 11:48
واقعا خیلی ممنون.
خجالت زده کردین با این همه پشتیبانی
فقط چند تا سوال؟
1-مادربوردی که پیشنهاد داده بودین رو سرچ کردم برای اینکه بفهمم قیمتش چند هست ولی پیدا نکردم اگه لطف کنین لینکی معرفی کنین که بشه قیمت ها رو آنلاین پیدا کرد خیلی ممنون میشم.
2-از مادربورد دیگه که با همین سوکت 1150 باشه هم میشه استفاده کرد؟
3-همونطور که گفتم من قصد دارم از این سیستم برای کارای سه بعدی استفاده کنم و همونطور هم که شما میدونید برای رندر کردن سی پی یو corei5 خیلی پایین هست اون هم با 4 هسته و 4 رشته پردازشی.میخواستم بدونم میشه core i7 4770k که با سوکت 1150 هم هست و سری هسول هم هست استفاده کرد؟
4-برای کارت گرافیک شما کدوم گزینه رو پیشنهاد میکنید و یا اصلا باید از گرافیک آنبرد استفاده کرد؟
5-آیا مانیتور خالی imac ها وجود داره؟
و سوال آخر این که من خیالم راحت باشه که تمام قابلیت های مک رو میتونم داشته باشم؟
و در آخر هم از شما دو تا دوست عزیز واقعا تشکر میکنم.
ببخشید این همه سوال میکنم

AMD>INTEL
05-06-14, 12:24
واقعا خیلی ممنون.
خجالت زده کردین با این همه پشتیبانی
فقط چند تا سوال؟
1-مادربوردی که پیشنهاد داده بودین رو سرچ کردم برای اینکه بفهمم قیمتش چند هست ولی پیدا نکردم اگه لطف کنین لینکی معرفی کنین که بشه قیمت ها رو آنلاین پیدا کرد خیلی ممنون میشم.
2-از مادربورد دیگه که با همین سوکت 1150 باشه هم میشه استفاده کرد؟
3-همونطور که گفتم من قصد دارم از این سیستم برای کارای سه بعدی استفاده کنم و همونطور هم که شما میدونید برای رندر کردن سی پی یو corei5 خیلی پایین هست اون هم با 4 هسته و 4 رشته پردازشی.میخواستم بدونم میشه core i7 4770k که با سوکت 1150 هم هست و سری هسول هم هست استفاده کرد؟
4-برای کارت گرافیک شما کدوم گزینه رو پیشنهاد میکنید و یا اصلا باید از گرافیک آنبرد استفاده کرد؟
5-آیا مانیتور خالی imac ها وجود داره؟
و سوال آخر این که من خیالم راحت باشه که تمام قابلیت های مک رو میتونم داشته باشم؟
و در آخر هم از شما دو تا دوست عزیز واقعا تشکر میکنم.
ببخشید این همه سوال میکنم

1-از همون بردی که معرفی شد استفاده کن . به دلیل UEFI مناسبی دارد . قیمتش حدود 400 هست .
گرافیک آنبرد رو استفاده کنید تا به مشکل نخورید
به نظرم 4670 بگیرید نیازی به 4770 نیست .
بله از همه قابلیت ها میتونید استفاده کنید

aliebrahimi04
05-06-14, 12:48
آیا شما کسی رو میشناسید که در این امر خبره باشه؟

AMD>INTEL
05-06-14, 12:59
آیا شما کسی رو میشناسید که در این امر خبره باشه؟

با کمی مطالعه و بعد از نصب سیستم پیشنهادی خودتون میتونید نصب کنید . ویدیو های یو $ تیوب رو هم حتما ببینید . :11():

AMD>INTEL
05-06-14, 13:45
این راهنمای کاملی هست
آموزش نصب Mavericks بصورت هکینتاش (Only the registered members can see the link)

aliebrahimi04
05-06-14, 22:54
ممنون از شما دوست عزیر
ولی من هرچی فروم ها رو میخونم سردرگم میشم.
توی هر فرومی سیستم های پیشنهادی فرق میکنه
میخواستم بدونم آیا کسی هست که خودش چنین سیستمی داشته باشه و یا تا حالا دیده باشه تا منو راهنمایی کنه.
آیا تو تهران جایی پیدا نمیشه که خودش تست شده این کارو برا آدم انجام بده خیلی اصولی؟

AMD>INTEL
05-06-14, 22:58
ممنون از شما دوست عزیر
ولی من هرچی فروم ها رو میخونم سردرگم میشم.
توی هر فرومی سیستم های پیشنهادی فرق میکنه
میخواستم بدونم آیا کسی هست که خودش چنین سیستمی داشته باشه و یا تا حالا دیده باشه تا منو راهنمایی کنه.
آیا تو تهران جایی پیدا نمیشه که خودش تست شده این کارو برا آدم انجام بده خیلی اصولی؟

خیر . جایی نیست . شما نسخه ای که در صفحه قبل بهتون گفتم رو نصب کنید . این نسخه کم دردسرترین هست .

0x76
05-06-14, 23:01
شما کجاهستید من براتون نصب میکنم ;) نسخه اصل هم نصب میکنم که با ابدیت اینا اوکی باشه البته اگه موس ایناشو هم بگیرید یه سیستم عالی میشه اگه کیس اپل هم بخواین مدل شبیه به اون هست بنام podigy و برای مانیتور هم از مانیتور های جدید و قشنگ اسوس استافده کنید

aliebrahimi04
06-06-14, 14:17
شما کجاهستید من براتون نصب میکنم ;) نسخه اصل هم نصب میکنم که با ابدیت اینا اوکی باشه البته اگه موس ایناشو هم بگیرید یه سیستم عالی میشه اگه کیس اپل هم بخواین مدل شبیه به اون هست بنام podigy و برای مانیتور هم از مانیتور های جدید و قشنگ اسوس استافده کنید
من در قزوین زندگی میکنم ولی میتونم بیام تهران برای خرید سیستم.
من تحقیقاتی که کردم به این سیستم رسیدم:
main:ga-z87x-ud3h
cpu:corei7 4770k
vga:asus gtx 760
ram:kingston 8gb 1866
power:crosair650w
case:green x3
نمیدونم از مارک های خوبی انتخاب کردم یا نه ولی مادربورد و سی پی یو رو نمیتونم دست بزنم ولی برای قطعات دیگه میشه از مارک های دیگه استفاده کرد
نظر شما چیه؟
من این سخت افزار ها رو در قسمت سیستم های پیشنهادی سایت tonymacx86.com (Only the registered members can see the link) دیدم
میشه بپرسم در حال حاضر شما از چه سیستمی استفاده میکنید؟
میخوام تمام سخت افزار ها و تمام قابلیت های مک مثل imessage , mail هم کار کنه.

AMD>INTEL
06-06-14, 14:20
من در قزوین زندگی میکنم ولی میتونم بیام تهران برای خرید سیستم.
من تحقیقاتی که کردم به این سیستم رسیدم:
main:ga-z87x-ud3h
cpu:corei7 4770k
vga:asus gtx 760
ram:kingston 8gb 1866
power:crosair650w
case:green x3
نمیدونم از مارک های خوبی انتخاب کردم یا نه ولی مادربورد و سی پی یو رو نمیتونم دست بزنم ولی برای قطعات دیگه میشه از مارک های دیگه استفاده کرد
نظر شما چیه؟
من این سخت افزار ها رو در قسمت سیستم های پیشنهادی سایت tonymacx86.com (Only the registered members can see the link) دیدم
میشه بپرسم در حال حاضر شما از چه سیستمی استفاده میکنید؟
میخوام تمام سخت افزار ها و تمام قابلیت های مک مثل imessage , mail هم کار کنه.

ssd هم فراموش نکنید . مخوصا کروشیال یا سامسونگ

aliebrahimi04
06-06-14, 14:26
ssd هم فراموش نکنید . مخوصا کروشیال یا سامسونگ
مرسی
آیا امکانش هست که بعضی از این قطعات رو دست دوم پیدا کنم؟:wink:

AMD>INTEL
06-06-14, 14:32
مرسی
آیا امکانش هست که بعضی از این قطعات رو دست دوم پیدا کنم؟:wink:

من دیروز چک کردم . چیپ h87 رو بیشتر پیشنهاد داده بود . باید جستجو کنی . البته قیمت کارکردش خیلی پائین تر از نو نیست .

aliebrahimi04
06-06-14, 14:52
من دیروز چک کردم . چیپ h87 رو بیشتر پیشنهاد داده بود . باید جستجو کنی . البته قیمت کارکردش خیلی پائین تر از نو نیست .
من از لینک پایین پی گیر شدم که همون سیستمی رو که در بالا نوشتم جزو یکی از سیستم های پیشنهادی بود.
Building a CustoMac: Buyer's Guide May 2014 (Only the registered members can see the link)
شما هم یه چک بفرمایید
ولی باز یه نفری باید باشه که قبلا این کار رو روی سیستم خودش انجام داده باشه
من حدود 3 یا 4 ماه پیش اومدم مک(نسخه همین سایت بود اتفاقا که تو بعضی سایت های فارسی ترجمه شده بود) رو روی لپ تاپ hp-probook 4540s نصب کنم که برای خودم بود بعد از یک هفته تلاش به این نتیجه رسیدم که ولش کنم چون تا یه جاش مشکلش حل میشد یه جا دیگه مشکل پیدا میکرد.
در هر صورت مرسی که پیگیر هستید

AMD>INTEL
06-06-14, 15:23
من از لینک پایین پی گیر شدم که همون سیستمی رو که در بالا نوشتم جزو یکی از سیستم های پیشنهادی بود.
Building a CustoMac: Buyer's Guide May 2014 (Only the registered members can see the link)
شما هم یه چک بفرمایید
ولی باز یه نفری باید باشه که قبلا این کار رو روی سیستم خودش انجام داده باشه
من حدود 3 یا 4 ماه پیش اومدم مک(نسخه همین سایت بود اتفاقا که تو بعضی سایت های فارسی ترجمه شده بود) رو روی لپ تاپ hp-probook 4540s نصب کنم که برای خودم بود بعد از یک هفته تلاش به این نتیجه رسیدم که ولش کنم چون تا یه جاش مشکلش حل میشد یه جا دیگه مشکل پیدا میکرد.
در هر صورت مرسی که پیگیر هستید

کم دردسرترین نسخه رو صفحه قبل معرفی کردم . اگر مادربرد به جای بایوس uefi داشته دردسرش خیلی کم میشه . مثل همین برد h87 گیگابایت . چون uefi بدون باگی هم داره .

Hessam II
06-06-14, 17:19
دوست گرامی توصیه می کنم بهتون از چیپست H97 یا Z97 استفاده و خریداری کنید./
هم جدید تر هستن. هم قابل ارتقا و آینده دار.

AMD>INTEL
06-06-14, 17:39
دوست عزیز فقط قطعاتی که اون سایت معرفی کرده استفاده کنید . چون تست شده است . قطعه ای بخرید که یکی از المانهاش فرق داشته باشه به مشکل میخورید و کلی هزینتون از بین میره .

AMD>INTEL
07-06-14, 13:11
این لینک رو امروز پیدا کردم . حتما ببینید
Building a Hackintosh with Quo's "Any OS" Motherboard - TechSpot (Only the registered members can see the link)

aliebrahimi04
07-06-14, 15:52
این لینک رو امروز پیدا کردم . حتما ببینید
Building a Hackintosh with Quo's "Any OS" Motherboard - TechSpot (Only the registered members can see the link)
مرسی.:11():
واقعا مطلب جالبی بود.من میتونم این مادربورد رو در ایران پیدا کنم؟
آیا مشخصات این مادربورد به تنهایی خوب هست؟یعنی این که به مادربورد
ga-z87x-ud3h میرسه؟

AMD>INTEL
07-06-14, 15:59
مرسی.:11():
واقعا مطلب جالبی بود.من میتونم این مادربورد رو در ایران پیدا کنم؟
آیا مشخصات این مادربورد به تنهایی خوب هست؟یعنی این که به مادربورد
ga-z87x-ud3h میرسه؟

همون z87 گیگابایت به دلیل سازگاری uefi مناسب هست . یکی از بهترین بردها برای این کار هست .

aliebrahimi04
07-06-14, 16:22
همون z87 گیگابایت به دلیل سازگاری uefi مناسب هست . یکی از بهترین بردها برای این کار هست .
ولی این لینکی که شما دادین برای نصب هیچ دردسری نداره.گفته بود فقط یه فایل آپدیت بایوس میخواد که باید دانلود کنی و بعد فلش کنی.وبعدش هم با دی وی دی اورجینال مک نصب میشه.
تا حالا اسم شرکت سازنده این مادربورد به گوش شما خورده؟شرکت نام آشنایی هست؟

AMD>INTEL
07-06-14, 16:45
خیر . بایوس های گیگابایت جدیدا UEFI هستند و مشکلی برای نصب ندارند .

aliebrahimi04
08-06-14, 00:07
خیر . بایوس های گیگابایت جدیدا UEFI هستند و مشکلی برای نصب ندارند .
خیلی ممنونم که در بحث شرکت میکنید.بله من هم قصد دارم مادربورد گیگا رو تهیه کنم.به زودی نتیجه رو اعلام میکنم.
از بقیه هم درخواست میکنم که اگر اطلاعاتی در باره ی نصب سیستم عامل مکینتاش در سیستم های غیر اپل دارند ما رو بینصیب نگذارند.:give_rose:

AMD>INTEL
08-06-14, 05:46
این نسخه انگار استیبل ترین نسخه هکینتاشه
iAtkos M MacOS 10.9 Mavericks
Processor (CPU):

- 1st, 2nd (SandyBridge), 3rd (IvyBridge) and 4th generation (Haswell) Intel Core i series processors are supported including 2011 socket SandyBridge-E/EN/EP and IvyBridge-E/EN/EP Core i7/Xeon cpus.

Simply, Core2Duo / Core2Quad / 1st, 2nd, 3rd and 4th Generation Core i3, i5, i7 / Xeon 3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx, E3, E5, E7 processors are supported.

- AMD processors are not supported.

Motherboard:

- Please read with attention and do not continuously ask questions about your motherboard compatibility.

- Most of UEFI/Non-UEFI Intel chipset motherboards are supported.

Simply, chipsets from 945G to C6xx are supported. Common chips are 945, 965, 975, P35, P43, P45, P55, G31, G41, G43, X58, H61, HM65, HM67, H67, P67, Z68, Z77, X79, Z87 and C6xx. South bridges from ICH5 to newest Intel 8 Series are supported. (ICH5-6-7-8-9-10, 5-6-7-8 Series)

- Besides the main chipset model, a motherboard has many components. Every component itself may or may not be compatible and even may be problematic for Mac OS X. Also, BIOS of the motherboard may be problematic for this OS. Because of these reasons, some motherboards will not be able to run this OS easily, they might need hard efforts in order you to make it work and some of them will never run it. Search google and try it on your computer. If a hardware is compatible with OSX86, then it is compatible with iATKOS, simple as this 8-)

Graphics (GPU):

- Intel HD Graphics, HD 3000, HD 4000 and HD 5000 are supported, the rest are not.

HD 5000 driver supports HD 4200, HD 4400, HD 4600, HD 5000, HD 5100 and HD 5200.

Not all of the supported Intel Graphics will work easily but most of them will.

- nvidia vga cards from G80 core to the newest Tesla series are supported on 10.9.1. This does not mean that all of them will work of course but most of them will work with iATKOS M.

Simply, nvidia 8xxx / 9xxx / 1xx / 2xx / 3xx / 4xx / 5xx / 6xx / 7xx cards are supported.

- About ATI, Mac OS X 10.9 and Clover bootloader gives us more hope and less pain about ATI support.

Simply, ATI 7xxx/6xxx/5xxx/4xxx chipsets are supported but of course still more pain and less success comparing with nvidia.

iATKOS M has some options for ATI's including device_id injection and framebuffer override packages to make more of the ATI cards work with less pain. Still, many of the users may have to take some additional steps to use their ATI cards after installation.

Network Devices:

- Common wired and wireless network devices that are auto-detected by iATKOS M.

There are incompatible/problematic chips but most of them will work OOB with iATKOS M.

Wired:

- Intel Gigabit and Intel Pro/100

- Realtek RTL8111, 8168, 8101E, 8102E, 8131E, 8169, 8110SC, 8169SC

- Atheros AR8121, 8113, 8114, 8131, 8151, 8161, 8171, 8132, 8152, 8162, 8172

- Broadcom BCM5722, 5752, 5754, 5754M, 5755, 5755M, 5761, 5761e, 57780, 57781, 57785, 5784M, 5787, 5787M, 5906, 5906M, 57788, 5784M

- Marvell 88E8035, 88E8036, 88E8038, 88E8039, 88E8056, 88E8001

Wireless: Some chips (ie. Atheros ar5008, Broadcom BCM4311) are natively supported by OS X. So, this is not the complete wifi support list of OS X.

- Atheros AR9285, 9287, 9227

- Broadcom BCM4312, 4321, 4322, 43224, 43225, 43227, 43228, 4352 (Some of these broadcom chips need rebranding in order to work on OS X.)

RAM:

- Recommended minimum amount of RAM is 2GB.

Sound:

- Sound device is auto-detected by iATKOS M and nearly all of the onboard sound devices are supported.

Disk Space:

- Recommended minimum amount of disk space for installation is 15GB.

(Software RAID installation is supported and all operations are automated for all of the bootloaders.)

لینک آموزش نصب

0x76
08-06-14, 12:57
کلا شما بگو چه نسخه ای از مک رو میخوای هک شده ؟! یا نسخه اصل ؟!

نسخه های هک شده ایناست Niresh Iatkos vanilla بازم هست بقیش بیخوده ولی اگه بخوای مک که نستا اصل هست نصب کنی من تونی رو پیشنهاد میکنم برگرفته شده از مک اصل هست tonymacx86.com (Only the registered members can see the link)

انگار فقط نسخه x86 داره ولی از مک اصلی هم میتونی استفاده بکنی که من خودم اینکارو میکنم خود ایزو مک رو دانلود کنین با یه سریال نامبر بعد با یه سری برنامه هک این رو رایت میکنید رو دی وی دی به طوری که بوت بشه بعد همونو نصب کنید حجمش هم 4 تا 6 گیگ هست البته 9 گیگ هم بود نمیدونم چرا ولی این بهترین گزینه هست بقیه همه هک هست

برای پردازنده هاسول اینو دانلود کن Only the registered members can see the link بعد اون نسخه اصل مک رو بزار تو این بازم برنامه هست میتونی از اینجا بگیری

aliebrahimi04
08-06-14, 17:58
کلا شما بگو چه نسخه ای از مک رو میخوای هک شده ؟! یا نسخه اصل ؟!

نسخه های هک شده ایناست Niresh Iatkos vanilla بازم هست بقیش بیخوده ولی اگه بخوای مک که نستا اصل هست نصب کنی من تونی رو پیشنهاد میکنم برگرفته شده از مک اصل هست tonymacx86.com (Only the registered members can see the link)

انگار فقط نسخه x86 داره ولی از مک اصلی هم میتونی استفاده بکنی که من خودم اینکارو میکنم خود ایزو مک رو دانلود کنین با یه سریال نامبر بعد با یه سری برنامه هک این رو رایت میکنید رو دی وی دی به طوری که بوت بشه بعد همونو نصب کنید حجمش هم 4 تا 6 گیگ هست البته 9 گیگ هم بود نمیدونم چرا ولی این بهترین گزینه هست بقیه همه هک هست

برای پردازنده هاسول اینو دانلود کن Downloads - tonymacx86.com (Only the registered members can see the link) بعد اون نسخه اصل مک رو بزار تو این بازم برنامه هست میتونی از اینجا بگیری
Downloads - tonymacx86.com (Only the registered members can see the link)
خیلی ممنون که پیگیری میکنید:11():
هر کدوم که بهتر باشه.البته باید 64بیت باشه.چون نرم افزار هایی مثل افتر و پریمیر فقط تو نسخه های 64 بیتی نصب میشوند.
میشه بپرسم الان شما از چه سیستمی با چه مشخصاتی و از کدام نسخه مکینتاش استفاده میکنید.منظورم ورژن مک نیست منظورم اینه طبق دستور کدوم از این سه سایتی که خودتون معرفی کردین استفاده میکنید
من در حال حاضراگر بخوام مک رو روی لپ تاپ خودم نصب کنم،باید چه کار کنم؟
hp-probbok4540s
intel corei5
vga=intel graphic and ati 6000sries

0x76
08-06-14, 18:05
خیلی ممنون که پیگیری میکنید:11():
هر کدوم که بهتر باشه.البته باید 64بیت باشه.چون نرم افزار هایی مثل افتر و پریمیر فقط تو نسخه های 64 بیتی نصب میشوند.
میشه بپرسم الان شما از چه سیستمی با چه مشخصاتی و از کدام نسخه مکینتاش استفاده میکنید.منظورم ورژن مک نیست منظورم اینه طبق دستور کدوم از این سه سایتی که خودتون معرفی کردین استفاده میکنید
من در حال حاضراگر بخوام مک رو روی لپ تاپ خودم نصب کنم،باید چه کار کنم؟
hp-probbok4540s
intel corei5
vga=intel graphic and ati 6000sries
من فعلا خود مک رو دارم ایمک دارم ولی روی سیستم خودم از Elementary OS استفاده میکنم سرعتش عالیه لینوکس هست جای فتوشاپ Gimp رو استفاده میکنم و ...

بهتره How to Install Mac OS X Lion on Your HP ProBook (or Compatible Laptop) (Only the registered members can see the link)

از این اموزش کمک بگیرین مخصوص لبتاب شماست البته عکساش رو با چیز شکن باز کنید