سلام . دوستان عزیز ممنون میشم سیستمی تا سقف 10 میلیون بهم معرفی کنید . نرم افزار های مورد استفاده :
1. 3max and V-Ray
2.Rhino
3.sketchup
4.Revit
5.cad
6. Lumion
7.Photoshop
8.Matrix
و ...
میخوام مشکلی از نظر رندرینگ و سنگین بودن فایل نداشته باشم.البته میدونم هر چقدر پول بدی آش میخوری ، ولی با این وجود ممنون میشم کمکم کنید .
Hessam II
31-05-14, 14:46
ایمیل شد خدمتتون جناب شفیعی. :)
کاشکی موتور رندرهاتون رو نام می بردید! فقط اسمی از موتور رندر VRay گفتید. بقیه نرم افزار هستن.
AMD>INTEL
31-05-14, 14:51
cpu 4770k
main GIGABYTE GA-Z87X-UD4H
ram KINGSTON -16gb 8GB*2 - 1866 - HyperX
vga PNY - NVIDIA Quadro K2000
ssd ADATA Premier Pro SP900 256gb
hdd WD Black 2tb
power CORSAIR RM Series RM850
case deepcool pangu
اگر برای کارت گرافیک که برای کار شما خیلی مهم هست تا سه میلیون هزینه کنید .
PNY - NVIDIA Quadro K4000
با قیمت 3.100 پیشنهاد میکنم . :11():
SajjadKhati
31-05-14, 15:07
cpu 4770k
main GIGABYTE GA-Z87X-UD4H
ram KINGSTON -16gb 8GB*2 - 1866 - HyperX
vga PNY - NVIDIA Quadro K2000
ssd ADATA Premier Pro SP900 256gb
hdd WD Black 2tb
power CORSAIR RM Series RM850
case deepcool pangu
به نظرم اوستا امید UD5H بگیره . چون فناوری هایپردو داره و از ssd به عنوان کش hdd استفاده میکنه و غیر از سرعت خود ssd ، باعث میشه سرعت خود hdd بیشتر از چیزی که هست بشه (حداقلش و اگه بیشتر هزینه موجود بود که Z87X-OC Force
تو چه گیر 3 پیچ دادی به رم های هایپرایکس و آکستروم؟ :lol: به نظرم تو این سیستم قدرت اورکلاک حرف اول رو میزنه و رم G.Skile TridentX 2666 2*8GB=16GB که 900 تومن میشه رو بگیره عالی هه
ssd تو که میگفتی سامسونگ سری یادم رفت :lol: خوبه. هر جور به صلاحه :lol:
گرافیک K2000 که در حد 1.6 تومنه . کل اون قطعات بالا که از 4 ، 5 تومن بیشتر نمیشه که . پس 5 تومن دیگه حداقل اضافه میاد که میتونه K4000 رو با قیمت 3 تومن یا اگه بیشتر داشت ، K5000 رو با قیمت 7 تومن بگیره
اون گرافیک low end هم آخر نگفتی ، آخر همون XFX 610 1GB رو گرفتم :lol:
راستی درباره ی دو تا مادربرد D3H و HD3 دستت درد نکنه . من اصلا حواسم نبود به Ultra Dorable 4 و 5 . همش چون شکل ظاهری شون شبیه هم بود ، میگفتم خدایا فرقی ندارن با هم که :lol:
AMD>INTEL
31-05-14, 15:11
به نظرم اوستا امید UD5H بگیره . چون فناوری هایپردو داره و از ssd به عنوان کش hdd استفاده میکنه و غیر از سرعت خود ssd ، باعث میشه سرعت خود hdd بیشتر از چیزی که هست بشه (حداقلش و اگه بیشتر هزینه موجود بود که Z87X-OC Force
تو چه گیر 3 پیچ دادی به رم های هایپرایکس و آکستروم؟ :lol: به نظرم تو این سیستم قدرت اورکلاک حرف اول رو میزنه و رم G.Skile TridentX 2666 2*8GB=16GB که 900 تومن میشه رو بگیره عالی هه
ssd تو که میگفتی سامسونگ سری یادم رفت :lol: خوبه. هر جور به صلاحه :lol:
گرافیک K2000 که در حد 1.6 تومنه . کل اون قطعات بالا که از 4 ، 5 تومن بیشتر نمیشه که . پس 5 تومن دیگه حداقل اضافه میاد که میتونه K4000 رو با قیمت 3 تومن یا اگه بیشتر داشت ، K5000 رو با قیمت 7 تومن بگیره
اون گرافیک low end هم آخر نگفتی ، آخر همون XFX 610 1GB رو گرفتم :lol:
راستی درباره ی دو تا مادربرد D3H و HD3 دستت درد نکنه . من اصلا حواسم نبود به Ultra Dorable 4 و 5 . همش چون شکل ظاهری شون شبیه هم بود ، میگفتم خدایا فرقی ندارن با هم که :lol:
در مورد رم بله پیشنهاد تو هم خوبه . مادبرد هم موافقم .
h.shafiee
31-05-14, 15:40
ایمیل شد خدمتتون جناب شفیعی. :)
کاشکی موتور رندرهاتون رو نام می بردید! فقط اسمی از موتور رندر VRay گفتید. بقیه نرم افزار هستن.
Lumion
Maxwell
Keyshot
V-Ray
موتور رندر . جناب مهندس به ایمیل من لیستی ارسال نشده. دوستان عرض کردم تا 10 تومان اگه 11 هم شد مشکلی ندارم. ممنونم میشم فاکتور نهایی رو با قضاوت و مشورت همه دوستان اعلام کنید . دست همتون رو از دور میبوسم . راستی
مونیتور هم بگید چه مارکی باشه بهتره... 1 دنیا سپاس .
AMD>INTEL
31-05-14, 15:49
Lumion
Maxwell
Keyshot
V-Ray
موتور رندر . جناب مهندس به ایمیل من لیستی ارسال نشده. دوستان عرض کردم تا 10 تومان اگه 11 هم شد مشکلی ندارم. ممنونم میشم فاکتور نهایی رو با قضاوت و مشورت همه دوستان اعلام کنید . دست همتون رو از دور میبوسم . راستی
مونیتور هم بگید چه مارکی باشه بهتره... 1 دنیا سپاس .
LG - 23" - IPS 23EA63V این هم مونیتور .قیمت ها هم متغییر هست . لیست هم تا حدودی مشخص شد
Hessam II
31-05-14, 15:58
چرا... در بخش Sent جیمیل بنده نوشته اِرسال شده!
موتورهایی که فرمودید، تلفیقی از Physically Based و CPU Biased هستند.
برای اطلاع دوستان؛ یعنی هم رندر گرافیکی و هم رندر پردازشی.
کار شما چیزی فراتر از سوکت 1150 هست و پردازنده ای چون 4770K در لودینگ 100% توانایی بازدهی آنطور که باید و شاید رو براتون نداره!
لذا خرید سوکت 2011 رو توصیه می کنم خدمتتون که سیستم زیر با هزینه های جانبی براتون 11/5 در میاد اگر بتونید افزایش بودجه بدید:
ظاهراً رندرینگ شما بیشتر تحت گرافیک هست تا پردازنده. لذا بهتره خیلی خودتون رو درگیر پردازنده نکنید و از تلفیقی از هر دو در بالاترین سطح بهره ببرید.
مانیتور هم Asus Full HD LED 24" VG248QE 3D (Only the registered members can see the link) رو به شما توصیه می کنم.
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
31-05-14, 16:02
حسام جان دلیل اینکه سوکت 1150 و پردازنده 4770k از عهده این پردازش بر نمیاد چی هست ؟ :11():
Hessam II
31-05-14, 16:09
حسام جان دلیل اینکه سوکت 1150 و پردازنده 4770k از عهده این پردازش بر نمیاد چی هست ؟ :11():
دلیلیش حرفه ای بودن این دوست عزیز ما در کارش و موتور رندر VRay ایشون هست! بنده کارهاشون رو دیدم در یکی دو انجمن!
با توجه به این دو شرایط، خرید 4770 یا 4770K حداقل هست برای کسانی که محدودیت بودجه دارن! یعنی چاره ای جز خرید 4770 ندارن!
موتور رندر VRay آنچنان پردازش سیستم رو درگیر می کنه که حتی در کارهای خیلی خیلی حرفه ای که در کشور ما نادر هست، پردازنده ای مثل 4960X رو + 32 گیگ رم کاملاً به زحمت می اندازه و بیش از 90% در طولانی مدت درگیر می کنه که در اینصورت یا سیستم سرور توصیه می کنن و یا رندرفارم.
هر چی قطعات پیشنهادی قدرتمندتر باشه، قطعه مربوطه کمتر درگیر پردازش سنگین موتور رندر خواهد شد و نتیجه اش کاهش دما، افزایش طول عمر قطعه و بازدهی بیشتر کلی سیستم هست.
حالا البته بحث تخصصی تری می طلبه که بنده کارشناس رندرینگ نیستم تا بیش از این توانایی باز کردن مطلب رو داشته باشم! چه بسا اینکه در صورت ارائه ی دلایل حرفه ای تر، خیلی از ماها قاعدتاً ممکنه متوجه قضیه نشیم!
AMD>INTEL
31-05-14, 16:14
با ترکیب 4770k و K4000 به نظرم قدرتمندتر از این هست که بخواد مشکلی براشون ایجاد بشه تو هر رندرینگی
Hessam II
31-05-14, 16:16
با ترکیب 4770k و K4000 به نظرم قدرتمندتر از این هست که بخواد مشکلی براشون ایجاد بشه تو هر رندرینگی
این دیدگاه شما زمانی منطقی تر هست که نوع رندرینگ کاربر، مطلقاً Physically Based باشه!
AMD>INTEL
31-05-14, 16:23
این لینک روببینید .سیستم پیشنهادی شبیه چیزیست که صفحه قبل پیشنهاد شد .
Building a PC for 3D work - VISCORBEL - Support for 3D Artists (Only the registered members can see the link)
تمام سایت های تخصصی دیگه 4770k رو برای رندرینگ پیشنهاد میکنند . من دنبال یک مدرک علمی از طرف شما مبنی بر اینکه این پردازنده تو این رندرینگ به مشکل میخوره .
تو یوتیوب پر از کلیپ بازدهی 4770k در vray rendering هست .
Hessam II
31-05-14, 16:27
Building a PC for 3D work - VISCORBEL - Support for 3D Artists (Only the registered members can see the link)
تمام سایت های تخصصی دیگه 4770k رو برای رندرینگ پیشنهاد میکنند . من دنبال یک مدرک علمی از طرف شما مبنی بر اینکه این پردازنده تو این رندرینگ به مشکل میخوره .
آقا امید عزیز؛
اگر کمپانی های بزرگ دنیا بر منطقی که شما ارائه می کنید، پیش می رفتن، سوکتی به نام سوکت 2011 نه تنها هرگز وجود نداشت، بلکه بسیاری از شرکت های دنیا ورشکست شده بودند!
کمپانی Intel بیانیه صادر کرد هنگام ساخت سوکت 2011 مبنی بر اینکه جهت کاربری ورک استیشن ارائه و تولید شده! بعد شما می گید مثلاً لزومی نداره سوکت 2011 برای چنین سیستمی بست؟!
بحث کاهش زمان رندر هست. هدف کار کاهش زمان رندر هست! وگرنه ما دیدیم با پردازنده پنتیوم اینتل هم رندر می گیرن در طی 24 ساعت شبانه روز! با لپ تاپ های اداری هم رندر تری دی مکس حرفه ای در طی 10-12 ساعت می گیرن!
...
SajjadKhati
31-05-14, 16:49
تو یوتیوب پر از کلیپ بازدهی 4770k در vray rendering هست .
اگه تا 11 تومن سقف هزینه هه ، پیشنهادم اینه که به همراه اون سیستم گرافیک k5000 که 7 تومنه رو بگیره . اساسا این سری از گرافیک ها ساخته شدن تا هر جا cpu کم آورد و حتی در حالت عادی، پردازش شو انجام بده . اختلاف 4930 با 4770 فقط تو 30 درصده در حالی اختلاف قدرت k4000 و k5000 غیر قابل قیاسه
این در حالی هه که مادربرد و رم انتخابی برا سیستم 4770 ساخته شده برا اورکلاکه ینی مدار تغذیه ی 16 فازی گیگا و رم 2666 جی اسکایل .پس هیچ نگرانی ای برای طول عمر قطعات حتی با حداکثر توان اگه اورکلاک شه نیست . فقط کافیه یه خنک کننده ی عالی واسه سی پی یو انتخاب شه . اتفاقا تا این رنج قیمت ، چون نمیشه بهترین انتخاب رو کرد بیشتر در معرض کاهش طول عمره
پس با اورکلاک هر دو سیستم ،قطعا اختلاف قدرت 30 درصد بین 4930 و 4770 خیلی پایین تر از 30 درصد میشه
از این اگه بیشتر هزینه شه ، آره سوکت 2011 میارزه.
Shahryar
31-05-14, 17:58
دوستان جدل نداره که بحث علمی .
اگه بودجه خوب دارند قطعاً 4930K پرفرمنس بیشتری توی رندرینگ با موتورهای مذکور داره. بنچ مارک های زیادی هم برای این جریان هست . تنها بخشی که 4770K بهتر عمل میکنه معمولاً فتوشاپ هست که در اولویت های اول ایشون نیست.
در ضمن استفاده از 32 گیگابایت رم Dual Sided با چیپ های غیر Hynix پیشنهاد میشه. VRay RT هم با VRAY متفاوت هست و VRAY RT بر پایه GPU و خوراک Quadro با هسته های CUDA هست و داستان متفاوتی با VRAY .
دقت کنید کسی نمیگه 4770K پردازنده ضعیفی هست ، اما در حالت دیفالت 4930K از این پردازنده برای کارهای مذکور قدرتمند تر هست. رم هم اکستروم و ... اصلاً پیشنهاد نمیشه "برای این کاربری" و رمی باید تهیه کنید که تایمینگ های مناسبی داشته باشه.
اگه تمایل به اورکلاک پردازنده دارید و احتمال ریست شدن سیستم در موارد نادر را میدید؛ البته 4770K اورکلاک شده اختلاف کارایی بسیار ناچیزی با حالت پایه 4930K داره و صرفه با 4770K خواهد بود ( اما نه من بلکه اینتل یا گیگابایت و ... هم نمیتونند تضمین بدند که کرش نکنه سیستم زیر رندر ، البته نه همیشه ولی "ممکنه" که پیش بیاد ).
حالا دیگه انتخاب با خودتونه ، اگه از من میشنوید و مشکل بودجه ندارید LGA2011 را انتخاب کنید و اورکلاکش هم نکنید.
کولر هم نیازی نیست واترکولینگ بگیرید با اون هزینه نجومی، یک Air Cooler خوب رو پایه 150 بگیرید کارتون را کامل راه میندازه و نیازی به صرف هزینه برای واترکولینگ ندارید.
SSD Caching هم فراموش نشه !
شاد باشید. :give_rose:
AMD>INTEL
31-05-14, 18:05
اگه بودجه خوب دارند قطعاً 4930K پرفرمنس بیشتری توی رندرینگ با موتورهای مذکور داره. بنچ مارک های زیادی هم برای این جریان هست . تنها بخشی که 4770K بهتر عمل میکنه معمولاً فتوشاپ هست که در اولویت های اول ایشون نیست.
در ضمن استفاده از 32 گیگابایت رم Dual Sided با چیپ های غیر Hynix پیشنهاد میشه. VRay RT هم با VRAY متفاوت هست و VRAY RT بر پایه GPU و خوراک Quadro با هسته های CUDA هست و داستان متفاوتی با VRAY .
دقت کنید کسی نمیگه 4770K پردازنده ضعیفی هست ، اما در حالت دیفالت 4930K از این پردازنده برای کارهای مذکور قدرتمند تر هست. رم هم اکستروم و ... اصلاً پیشنهاد نمیشه "برای این کاربری" و رمی باید تهیه کنید که تایمینگ های مناسبی داشته باشه.
اگه تمایل به اورکلاک پردازنده دارید و احتمال ریست شدن سیستم در موارد نادر را میدید؛ البته 4770K اورکلاک شده اختلاف کارایی بسیار ناچیزی با حالت پایه 4930K داره و صرفه با 4770K خواهد بود ( اما نه من بلکه اینتل یا گیگابایت و ... هم نمیتونند تضمین بدند که کرش نکنه سیستم زیر رندر ، البته نه همیشه ولی "ممکنه" که پیش بیاد ).
حالا دیگه انتخاب با خودتونه ، اگه از من میشنوید و مشکل بودجه ندارید LGA2011 را انتخاب کنید و اورکلاکش هم نکنید.
کولر هم نیازی نیست واترکولینگ بگیرید با اون هزینه نجومی، یک Air Cooler خوب رو پایه 150 بگیرید کارتون را کامل راه میندازه و نیازی به صرف هزینه برای واترکولینگ ندارید.
شهریار جان جان کسی رم اکستروم پیشنهاد نداد . من هایپر ایکس 1866 پیشنهاد دادم . که بعد سجاد رم بهتری رو پیشنهاد کرد و پذیرفتم .در ضمن 4770k پردازنده ارزان و ضعیفی نیست که بخواد باعث کندی وحشتناک و افت بازدهی و زمان بالای رندر بشه .
Stream
31-05-14, 18:38
وقتی کاربرد اصلی در انجین هایی است که تمرکزشون پردازنده است و Multithreading قوی هم دارند، پردازنده های شش هسته ای خیلی بهتر از چهار هسته ای خواهند بود.. خیلی چیز پیچیده ای نیست.
Shahryar
31-05-14, 19:04
شهریار جان جان کسی رم اکستروم پیشنهاد نداد . من هایپر ایکس 1866 پیشنهاد دادم . که بعد سجاد رم بهتری رو پیشنهاد کرد و پذیرفتم .در ضمن 4770k پردازنده ارزان و ضعیفی نیست که بخواد باعث کندی وحشتناک و افت بازدهی و زمان بالای رندر بشه .
والا بنده به صورت کلی گفتم و نگفتم شما گفتید. :11():
بنده هم تصدیق کردم 4770K پردازنده ضعیفی نیست اما 4930K گزینه بهتری هست اگه نمیخواند اورکلاک کنند و بودجه دارند.
AMD>INTEL
31-05-14, 20:17
البته باید این افزایش بازدهی بین 1150 و 2011 به حدی هست که هزینه بیشتر کنند یا از قطعات دیگه صرفه جویی کنند . خیلی از اختلافات روی کاغذ و بنچمارک زیاد به چشم میخورد ولی در عمل تفاوتی دیده نمیشه . به هر حال جناب شفیعی مختار هستند .
با تشکر از شهریار عزیز که به این مسئله ورود کردند .
ولی حفظ اخلاقیات از همه چیز مهم تر هست .
aryaiee
31-05-14, 20:40
منتظر دیدگاه هر شخص آگاه و منطقی و مودب هستم که با دلیل صحبت کنند . :11():
با اجازه اساتید.دوستان من حق با اقا حسام عزیز هستش.ببینید سوکت 2011 برای سیستم های work station و رندرینگ های طولانی و سرور و clud طراحی شدند.وقتی استارتر عزیز میفرمایند که میتونن بیشتر از 9 میلیون خرج بفرمایند قطعا پیشنهادات از حالت سوکت 1150 خارج میشه دوستان گلم.چون هدف رندرینگ در time بالا هستش.کارتهای quadro و cpu xeon به همراه قابلیت های چیپست مثلا x79 در موتورهای رندرینگ در over time بسیار قویتر از سیستم های 1150 عمل میکنن.ضمن اینکه مبنای حرارت در استفاده طولانی هم باید ضریب و مورد دقت واقع بشه(در خصوص انتخاب mothear board )بنده عرایضم در خصوص کیفیت و قدرت 4770 نیست دوستان.و در اخر لیست جناب آقا حسام به نظر بنده خوب بود اما فقط عرض کنم پاور انتخابی کمی ضعیف هستش و 1200 پیشنهاد میشود
Hessam II
31-05-14, 20:47
در اخر لیست جناب آقا حسام به نظر بنده خوب بود اما فقط عرض کنم پاور انتخابی کمی ضعیف هستش و 1200 پیشنهاد میشود
ممنون جناب آریایی.
در مورد پاور بررسی و محاسبه کردم. مصرف سیستمشون حدود 700 وات هست.
ابتدا 1000 وات قرار داده بودم و بعد از بررسی، دیدم بالاست و سهم قابل توجهی از بودجه رو به خودش اختصاص داده.
به همین خاطر کیس و کولر بهتری نوشتم و در عوض پاور رو به 850 تغییر دادم.
باز هم هر چی استارتر مد نظرشون هست. می تونن خودشون محاسبه کنن:
h.shafiee
31-05-14, 21:30
دوستان عزیز بنده از همه شما ممنونم .شما بخاطر من زیاد زحمت کشیدید.دوست ندارم این بحث به بی احترامی کشیده بشه . من عرض کردم تا 11.5 هم اگر شد ایراد نداره . مواردی رو که عرض میکنم برام مهمه:
1. کم شدن زمان رندر
2.هنگ نکردن سیستم در زمان ساخت تی ری دی. چون اگه یه فایل فرقی نمیکنه تو چه نرم افزاری باشه ، با جزئیات کار بشه حجم اون رو بالا میبره و سیستم هنگ میکنه.
3.استفاده از موتور رندر لومیون برای ساخت انیمیشن.
4. استفاده از موتور رندر وی ری ، سی پی یو رو خیلی درگیر میکنه ... پس سی پی یو برام مهمه و مقدار رم هم همین طور.
5. موتور رندر مکسول
6. و ایتم های دیگه که الان یادم نیست .
به قول حسام عزیز با هر سیستمی میشه رندر گرفت ... اما زمان و کیفیت برای من خیلی مهمه..
در هر صورت ممنون میشم با نهایت دقت راهنمائیم کنید دست همتون رو از دور میبوسم .. .
این نمونه کارهارو ببینید برای چند سال پیشه .خیلی اذیت شدم تا رندرهاش تمام شد ...
1034710348103491035010351
در هر صورت هر گلی زدید سر خودتون زدید . سپاس از همه .
103541035510356103571035810359
10360103611036210363
aryaiee
31-05-14, 21:41
دوستان عزیز بنده از همه شما ممنونم .شما بخاطر من زیاد زحمت کشیدید.دوست ندارم این بحث به بی احترامی کشیده بشه . من عرض کردم تا 11.5 هم اگر شد ایراد نداره . مواردی رو که عرض میکنم برام مهمه:
1. کم شدن زمان رندر
2.هنگ نکردن سیستم در زمان ساخت تی ری دی. چون اگه یه فایل فرقی نمیکنه تو چه نرم افزاری باشه ، با جزئیات کار بشه حجم اون رو بالا میبره و سیستم هنگ میکنه.
3.استفاده از موتور رندر لومیون برای ساخت انیمیشن.
4. استفاده از موتور رندر وی ری ، سی پی یو رو خیلی درگیر میکنه ... پس سی پی یو برام مهمه و مقدار رم هم همین طور.
5. موتور رندر مکسول
6. و ایتم های دیگه که الان یادم نیست .
به قول حسام عزیز با هر سیستمی میشه رندر گرفت ... اما زمان و کیفیت برای من خیلی مهمه..
در هر صورت ممنون میشم با نهایت دقت راهنمائیم کنید دست همتون رو از دور میبوسم .. .
این نمونه کارهارو ببینید برای چند سال پیشه .خیلی اذیت شدم تا رندرهاش تمام شد ...
ببخشید دوست من یک سوال.این تصاویر رو با چی رندر گرفتید؟vray؟
h.shafiee
31-05-14, 21:44
بله. با وی ری .چطور؟
aryaiee
31-05-14, 21:52
بله. با وی ری .چطور؟
بسیار زیباست.دوست من بنده حقیر پیشنهاد آقا حسام رو تایید میکنم.در نهایت شما حرفه ایی هستید تصمیم با خودتون هستش
Hessam II
31-05-14, 21:59
بسیار عالی.
به اهداف شما واقفم جناب. کارهاتون رو قبلاً دیدم و اینها رو هم تازه دیدم.
به هر حال از بنده ی حقیر می شنوید، سیستم بهتر از اون سیستم، بعید می دونم بتونید خریداری کنید.
کار شما به صورتی هست که پردازنده با کارت گرافیک در تعامل خواهد بود جهت رندر تصاویر و انیمیشن.
سیستم معرفی شده، تنها حالتی هست که میشه یک تعادل منطقی بین قطعات برقرار کرد. به گونه ای که نه از پردازنده بی افتید و نه از کارت گرافیک. موتور رندرهای شما هم 3 آیتم گرافیکی بود. 1 آیتم پردازشی!
حتی با آقای اشراقی امروز در مورد سیستم شما گفتگو می کردیم جهت پیشنهاد!
من یه جمع بندی کردم، به اون سیستم صفحه ی 1 رسیدم که خدمتتون ارائه دادم.
به هر حال تصمیم گیرنده شما هستین...
SajjadKhati
31-05-14, 23:03
آقا شهریار ما هم نگفتیم 4770 ضعیفه. گفتیم درست. 4930 از 4770 حدود 30 در صد قویتره
الان تا 11 تومن هزینه شد برا سوکت 2011 و گرافیک k4000
خوب ما میگیم سوکت 1150 رو بگیره با گرافیک k5000 بجا هزینه روی 2011
همونطور هم که میدونی هسته های کودا پردازش موازی و همزمان با cpu دارن . طوری که قدرت شون قابل قیاس با cpu نیست
خوب 30 در صد کار نکرده ی 4770 ، برا k5000 به نسبت k4000 عددی به حساب نمیاد و تو رندر خیلی قدرتش بیشتر از اون سیستم میشه
به علاوه اینکه سیستم وقتی تو اورکلاک کرش و هنگ میکنه که قطعات مخصوصا مادربرد خوبی نداشته باشه . مادربرد UD5H در مقابل اون ایسوز خیلی حرف واسه گفتن داره چه برسه اینکه تو اورکلاک هنگ کنه
Hessam II
31-05-14, 23:19
الان تا 11 تومن هزینه شد برا سوکت 2011 و گرافیک k4000
خوب ما میگیم سوکت 1150 رو بگیره با گرافیک k5000 بجا هزینه روی 2011
همونطور هم که میدونی هسته های کودا پردازش موازی و همزمان با cpu دارن . طوری که قدرت شون قابل قیاس با cpu نیست
خوب 30 در صد کار نکرده ی 4770 ، برا k5000 به نسبت k4000 عددی به حساب نمیاد و تو رندر خیلی قدرتش بیشتر از اون سیستم میشه
به علاوه اینکه سیستم وقتی تو اورکلاک کرش و هنگ میکنه که قطعات مخصوصا مادربرد خوبی نداشته باشه . مادربرد UD5H در مقابل اون ایسوز خیلی حرف واسه گفتن داره چه برسه اینکه تو اورکلاک هنگ کنه
K5000 قیمتش بیش از 7 میلیونه برادر!!!
ایشون 1150 هم بخرن، حدود 1100 اضافه میاد! با این مبلغ، ابداً نمیشه تاثیر محسوسی مشاهده کرد!
ضمناً X79 Deluxe (Only the registered members can see the link) ایسوس از UD5H گیگا به نظر شما سطح پایین تره؟!
Reza Eshraghi
01-06-14, 01:39
سلام دوستان عزیز ! بامداد همگی بخیر ! عید همگی مبارک ! :11(): اجازه هست ما نظر بدیم ؟!
کلاً پلتفرم 1150 در موارد ناچاری و بودجه بسیار محدود در حد زیر 5.5 میلیون تومن استفاده میشه برای سیستم های رندر تری دی مکس . جایی که امکان پیشنهاد 4930K + یک مادربرد X79 حداقلی + رم مناسب ترجیحاً 4 کاناله + یک گرافیک حداقلی مناسب برای این کار نباشه به دلیل بودجه محدود نباشه ! یعنی 4770K یک حداقل حساب میشه
در بخش سیستم های رندرینگ تعیین و اعلام موتور رندر فوق العاده حائز اهمیت هست برای مشاوره دقیق و صحیح .
بنده و آقا حسام یک لیست از موتورهای رندر که دسته بندی شده هستند و به سه دسته (physically-based (Unbiase یا مبتنی برگرافیک و (CPU based) و دسته سوم موتورهای ترکیبی هستند تقسیم میشن رو در اختیار داریم و این لیست توسط یکی از دوستان مشترک که شخصاً تجربه رندر حرفه ای داشتن تهیه شده .
حالا بنده از دوستان سؤال دارم شخصاً چقدر با این موتورها آشنایی دارید که از کدام دسته هستند ؟! تری دی مکس یک نرم افزار پایه هست و اساسش این موتورها هستند . پس اگر ندونیم هر موتور از چه دسته ای هست نخواهیم توانست به کاربری که درخواست مشاوره سیستم تری دی مکس می کنه مشاوره صحیح بدیم . پس اصل مشاوره صحیح در شناسایی گروه بندی این موتورهاست .
پس خواهشاً وقتی اطلاع دقیق از مطلبی ندارید روی نظر خودتون اصرار نکنید . منظورم هم با شخص خاصی نیست خدای ناکرده . هیچ کس هیچ جا وقتی اطلاع دقیق در مورد مطلبی نداره نباید وارد مبحثی بشه چه من باشم چه حسام جان چه هر عضوی از تمام فروم های دنیا با هر درجه ای و با هر سطح علمی! چون هیچ کس نمیتونه ادعا کنه که من توی دنیای پیچیده کامپیوتر 100% هستم !
همه جا و توی همه موارد نمیشه بحث ارزش خرید رو مطرح کرد و گفت با کاهش فلان قطعه به فلان قطعه میام یه قطعه دیگه رو بهتر پیشنهاد میدم ! این کار قراره بر چه اساسی انجام بشه ؟! با چه سندی ؟!
استارتر دارن از موتورهای هر دو دسته استفاده می کنند پس الزام هست که هم از نظر قدرت گرافیکی سیستم تقویت بشه هم پردازنده اصلی . ضمن اینکه کلاً ما مبنا رو بر حالت دیفالت قرار میدیم و اورکلاک پردازنده رو به طور دیفالت وارد قضیه نمی کنیم هرچند اورکلاک به کمک کولر خوب کارایی بسیار بهتری خواهد داد به ویژه در موتورهای (CPU based) .
کلاً موتورهای ذکر شده توسط استارتر محترم به جز V-Ray همگی (physically-based (Unbiase هستند و V-Ray موتور CPU-Based هست .
اما خب در مورد برتری 4930K نسبت به 4770K فکر نمی کنم بحثی باقی مونده باشه و برتری هایی که کلاً پلتفرم سوکت 2011 داره نسبت به پلتفرم سوکت 1150 . پس انتخاب 4930K به طور قطع و یقین هیچ شک و بحثی در موردش نیست .
شخصاً پیشنهاد می کنم بحث های غیر مرتبط و غیر مفید و منحرف کننده تاپیک به طور کلی حذف بشن تا انسجام تاپیک حفظ بشه !
موفق باشید .
Hessam II
01-06-14, 08:36
مادربرد UD5H در مقابل اون ایسوز خیلی حرف واسه گفتن داره چه برسه اینکه تو اورکلاک هنگ کنه
خود رندرینگ به تنهایی فشار بسیار سنگینی رو به قطعات وارد می کنه!
دیگه حساب کنید اگر اورکلاک هم تحت این فشار سنگین، فشار مضاعفی به قطعات مجدد وارد کنه، چه خواهد شد! عمر قطعات به یک سوم کاهش پیدا می کنه! چون فشار دوبله رو دارن تحمل می کنن!!
توضیحات کامل + عکس و بنچمارک از حیث دلایل انتخاب قطعات، خدمت جناب شفیعی در قالب بیش از 10 لینک خارجی و ایرانی معتبر P.M شد!
دیگه تصمیم با خودشونه...
SajjadKhati
01-06-14, 09:23
سلام دوستان عزیز ! بامداد همگی بخیر ! عید همگی مبارک ! :11(): اجازه هست ما نظر بدیم ؟!
کلاً پلتفرم 1150 در موارد ناچاری و بودجه بسیار محدود در حد زیر 5.5 میلیون تومن استفاده میشه برای سیستم های رندر تری دی مکس . جایی که امکان پیشنهاد 4930K + یک مادربرد X79 حداقلی + رم مناسب ترجیحاً 4 کاناله + یک گرافیک حداقلی مناسب برای این کار نباشه به دلیل بودجه محدود نباشه ! یعنی 4770K یک حداقل حساب میشه
در بخش سیستم های رندرینگ تعیین و اعلام موتور رندر فوق العاده حائز اهمیت هست برای مشاوره دقیق و صحیح .
بنده و آقا حسام یک لیست از موتورهای رندر که دسته بندی شده هستند و به سه دسته (physically-based (Unbiase یا مبتنی برگرافیک و (CPU based) و دسته سوم موتورهای ترکیبی هستند تقسیم میشن رو در اختیار داریم و این لیست توسط یکی از دوستان مشترک که شخصاً تجربه رندر حرفه ای داشتن تهیه شده .
حالا بنده از دوستان سؤال دارم شخصاً چقدر با این موتورها آشنایی دارید که از کدام دسته هستند ؟! تری دی مکس یک نرم افزار پایه هست و اساسش این موتورها هستند . پس اگر ندونیم هر موتور از چه دسته ای هست نخواهیم توانست به کاربری که درخواست مشاوره سیستم تری دی مکس می کنه مشاوره صحیح بدیم . پس اصل مشاوره صحیح در شناسایی گروه بندی این موتورهاست .
پس خواهشاً وقتی اطلاع دقیق از مطلبی ندارید روی نظر خودتون اصرار نکنید . منظورم هم با شخص خاصی نیست خدای ناکرده . هیچ کس هیچ جا وقتی اطلاع دقیق در مورد مطلبی نداره نباید وارد مبحثی بشه چه من باشم چه حسام جان چه هر عضوی از تمام فروم های دنیا با هر درجه ای و با هر سطح علمی! چون هیچ کس نمیتونه ادعا کنه که من توی دنیای پیچیده کامپیوتر 100% هستم !
همه جا و توی همه موارد نمیشه بحث ارزش خرید رو مطرح کرد و گفت با کاهش فلان قطعه به فلان قطعه میام یه قطعه دیگه رو بهتر پیشنهاد میدم ! این کار قراره بر چه اساسی انجام بشه ؟! با چه سندی ؟!
استارتر دارن از موتورهای هر دو دسته استفاده می کنند پس الزام هست که هم از نظر قدرت گرافیکی سیستم تقویت بشه هم پردازنده اصلی . ضمن اینکه کلاً ما مبنا رو بر حالت دیفالت قرار میدیم و اورکلاک پردازنده رو به طور دیفالت وارد قضیه نمی کنیم هرچند اورکلاک به کمک کولر خوب کارایی بسیار بهتری خواهد داد به ویژه در موتورهای (CPU based) .
کلاً موتورهای ذکر شده توسط استارتر محترم به جز V-Ray همگی (physically-based (Unbiase هستند و V-Ray موتور CPU-Based هست .
اما خب در مورد برتری 4930K نسبت به 4770K فکر نمی کنم بحثی باقی مونده باشه و برتری هایی که کلاً پلتفرم سوکت 2011 داره نسبت به پلتفرم سوکت 1150 . پس انتخاب 4930K به طور قطع و یقین هیچ شک و بحثی در موردش نیست .
شخصاً پیشنهاد می کنم بحث های غیر مرتبط و غیر مفید و منحرف کننده تاپیک به طور کلی حذف بشن تا انسجام تاپیک حفظ بشه !
موفق باشید .
تو خاب نداری تا نصفه شب پست میخونی؟:lol: صوب بخیر:lol:
گلپسر منم یه سئوال دارم. تا پری روز که اینجا سیستم رندر میخاست پیشنهاد بشه از سری گرافیک گیمینگ پیشنهاد میشد ، هیش کی هیچ چی نمیگفت. موضوعی که از موتورها هم مثل روز روشنه. دلیل شونم این بود که هر دو هسته ی کودا دارن و چون 780 ti خیلی ارزون تره ، پس برا رندر اونو پیشنهاد بدن. الان هم متوجه نشدن که چرا k4000 ای که pci-e2 هه رو پیشنهاد دادن . الان یهو همه موتور شناس شدن؟
ینی میخای بگی کوادرو نمیتونه از حداکثر پردازشش برای موتور ویری رو انجام بده؟ میشه بگی پس کوادرو برا چی ساخته شد اگه نتونه تو پردازش به این مهمی عمل کنه؟ کوادرو اگه نتونه تو ویری ای که میگی cpu base هه تا خرخره تو لود نره باید جمش کرد. یه سئوال . واسه اینایی که میگی حرفه ای ان تو رندر کاربرد موتور شو بررسی کردین ، چن نفرشون کوادرو دارن از چه مدلی؟
این مثل روز روشنه که 4930 حدود 30 درصد از 4770 بهتره. k5000 چقد از k4000 بهتره؟ قابل قیاسن؟
اگه منظورت از پلتفرم 2011 که میگی برتره ، از لحاظ ارتقاء آینده هه که درسته .اگه میگی سیستم فعلی با چیپست سری x این cpu از 1150 بهتره ، کلا حداکثرش 30 درصده
اگه تست و تحقیقات تو با آدمایی که این کاره بودن به رخ میکشی ، ما هم میتونیم استناد کنیم (Only the registered members can see the link) به آدمایی که بزرگتر از اینا رو میشناسن (Only the registered members can see the link)
Hessam II
01-06-14, 09:36
گلپسر منم یه سئوال دارم. تا پری روز که اینجا سیستم رندر میخاست پیشنهاد بشه از سری گرافیک گیمینگ پیشنهاد میشد ، هیش کی هیچ چی نمیگفت. موضوعی که از موتورها هم مثل روز روشنه. دلیل شونم این بود که هر دو هسته ی کودا دارن و چون 780 ti خیلی ارزون تره ، پس برا رندر اونو پیشنهاد بدن. الان هم متوجه نشدن که چرا k4000 ای که pci-e2 هه رو پیشنهاد دادن . الان یهو همه موتور شناس شدن؟
بنده با دلیل و منطق بهتون علت انتخاب GTX 780 Ti رو در اون سیستم با اون شرایط گفتم! بحثش تموم شده اس.
در مورد اون کارت GTX 760 و هارد دیسک خاویار بلک و ... همه رو پاسخ دادم بعداً که ندیدید!!
خروجی مطلوب یک رندرینگ که به نسخه ی PCI وابسته نیست عزیز من!
ینی میخای بگی کوادرو نمیتونه از حداکثر پردازشش برای موتور ویری رو انجام بده؟ میشه بگی پس کوادرو برا چی ساخته شد اگه نتونه تو پردازش به این مهمی عمل کنه؟ کوادرو اگه نتونه تو ویری ای که میگی cpu base هه تا خرخره تو لود نره باید جمش کرد. یه سئوال . واسه اینایی که میگی حرفه ای ان تو رندر کاربرد موتور شو بررسی کردین ، چن نفرشون کوادرو دارن از چه مدلی؟
کواردو در موتور رندر VRay اگرچه به عنوان نیروی کمکی برای پردازنده سودمنده! اما چندان نسبت به قیمتش ارزش خرید نداره! کواردو برای موتور رندرهای تحت گرافیک ساخته شده و به همین علت خدمت این دوست عزیز ما پیشنهاد شده! چون سه موتور رندرشون تحت گرافیک هست و یک موتور پردازنده!
...
Shahryar
01-06-14, 09:43
تو خاب نداری تا نصفه شب پست میخونی؟:lol: صوب بخیر:lol:
این مثل روز روشنه که 4930 حدود 30 درصد از 4770 بهتره. k5000 چقد از k4000 بهتره؟ قابل قیاسن؟
اگه منظورت از پلتفرم 2011 که میگی برتره ، از لحاظ ارتقاء آینده هه که درسته .اگه میگی سیستم فعلی با چیپست سری x این cpu از 1150 بهتره ، کلا حداکثرش 30 درصده
اگه تست و تحقیقات تو با آدمایی که این کاره بودن به رخ میکشی ، ما هم میتونیم استناد کنیم (Only the registered members can see the link) به آدمایی که بزرگتر از اینا رو میشناسن (Only the registered members can see the link)
سجاد جان زوری که نمیشه برادر Quadro را بهش فشار آورد که ! :1. (35): V-RAY بر اساس CPU هست و کارت گرافیک به جز در Real-Time جای دیگه ای تاثیر محسوسی توش نداره. با K5000 با قیمت 7 میلیون هم نمیشه یک پلتفرم 4770K مناسب بست با توجه به بودجه 11.5 میلیونی ایشون.
در مورد اورکلاک هم صحبت من "هیچ" ارتباطی با نوع مادربرد نداره عزیز ! هیچ شخصی در دنیا نمیتونه تضمین 100 درصد پایداری را اونم برای رندرینگ های دائم روی یک سیستم اورکلاک شده انجام بده.
در نهایت یک درخواستی از شما عزیزان دارم ، هر کدومتون سیستم نهایی پیشنهادیتون را در قالب یک پست بنویسید و چون بحث علمی تقریباً تموم هست، بدون هیچ بحثی صرفاً اون سیستم را منتشر کنید تا جناب شفیعی خودشون انتخاب کنند؛ چون در نهایت ایشون انتخاب می کنند. :give_rose:
SajjadKhati
01-06-14, 10:02
سجاد جان زوری که نمیشه برادر Quadro را بهش فشار آورد که ! :1. (35): V-RAY بر اساس CPU هست و کارت گرافیک به جز در Real-Time جای دیگه ای تاثیر محسوسی توش نداره. با K5000 با قیمت 7 میلیون هم نمیشه یک پلتفرم 4770K مناسب بست با توجه به بودجه 11.5 میلیونی ایشون.
در مورد اورکلاک هم صحبت من "هیچ" ارتباطی با نوع مادربرد نداره عزیز ! هیچ شخصی در دنیا نمیتونه تضمین 100 درصد پایداری را اونم برای رندرینگ های دائم روی یک سیستم اورکلاک شده انجام بده.
در نهایت یک درخواستی از شما عزیزان دارم ، هر کدومتون سیستم نهایی پیشنهادیتون را در قالب یک پست بنویسید و چون بحث علمی تقریباً تموم هست، بدون هیچ بحثی صرفاً اون سیستم را منتشر کنید تا جناب شفیعی خودشون انتخاب کنند؛ چون در نهایت ایشون انتخاب می کنند. :give_rose:
چرا نمیشه مناسب بست؟ گفتیم دیگه
اصلا اینا رو ولش کن . طبق گفته ی خودتون که میگین بجز vray ، بقیه gpu base هه. درسته یا نه؟ حالا کدوم سیستم به نفع طرفه؟ هر چند لینک هم دادم که تو همین موتور که میگین cpu base هه و gpu هیش تاثیری بجز موقه ساخت پروژه نداره ، پیشنهاد کارت کوادرو داده شد
نظر منم همون سیستم ویرایش شده ی اوستا امید بود.
حالا ما که نظرمونو گفتیم . هر جور به صلاحه استارتر سیستم بگیره
M A H R A D
01-06-14, 15:29
تاپیک ویرایش شد.
این رو جداً میپرسم: شمایی که اینطور با هم برخورد میکنید (اونم در یک بحث علمی) وقتی از بیرون به رفتار خودتون نگاه میکنید، خندهتون نمیگیره از رفتارهای کودکانهی خودتون؟
گویا احترام، حلقه گمشدهی این روزهای ما شده...
به هر حال همونطور که شهریار عزیز اشاره کرد:
در نهایت یک درخواستی از شما عزیزان دارم ، هر کدومتون سیستم نهایی پیشنهادیتون را در قالب یک پست بنویسید و چون بحث علمی تقریباً تموم هست، بدون هیچ بحثی صرفاً اون سیستم را منتشر کنید تا جناب شفیعی خودشون انتخاب کنند؛ چون در نهایت ایشون انتخاب می کنند.
اگر کسی پیشنهادی داره مطرح کنه. وگرنه فکر میکنم گفتنیها گفته شده.
سپاس :1. (23)::11():
SajjadKhati
01-06-14, 22:33
آقا مهراد ، ای کاش یه بار تکلیف ماها رو روشن کنی
بضی ها تا دو کلوم مخالف حرف شون میزنی تحمل ندارن و هر چی از دهنشون در بیاد میزنن . ما هم نمیگیم بی ادبی نکردیم اما هر چی که بوده در جواب طرف مقابل بود
نمونه اش رو هم که امروز دیدی.
همونطور هم که میدونی نمونه اش کم نبوده و فقط من مخاطب نبودم
جالب اینجاست که دزد میزنه یقه صاحب خونه رو میگیره ، اولین نفری هست که گزارش میده
تو و قضاوتت
AMD>INTEL
01-06-14, 22:47
آقا مهراد ، ای کاش یه بار تکلیف ماها رو روشن کنی
بضی ها تا دو کلوم مخالف حرف شون میزنی تحمل ندارن و هر چی از دهنشون در بیاد میزنن . ما هم نمیگیم بی ادبی نکردیم اما هر چی که بوده در جواب طرف مقابل بود
نمونه اش رو هم که امروز دیدی.
همونطور هم که میدونی نمونه اش کم نبوده و فقط من مخاطب نبودم
جالب اینجاست که دزد میزنه یقه صاحب خونه رو میگیره ، اولین نفری هست که گزارش میده
تو و قضاوتت
سجاد جان گلپسرم . ارزش نداره ادامه بدیم . با احترام به شهریار و مهراد عزیز ادامه نمیدیم . :11():
akbarof
01-06-14, 23:28
HP Z820 Workstation
Cpu:2xIntel xeon 2643-20 mb cach
Ram:32 Gb DDR3
Hard:2 TB
Vga:Quadro Fx 4800
nima_hl
01-06-14, 23:41
HP Z820 Workstation
Cpu:2xIntel xeon 2643-20 mb cach
Ram:32 Gb DDR3
Hard:2 TB
Vga:Quadro Fx 4800
در ضمن اگر کسی با مشخصات بالا با رم اورجینال HP برام بیاره 10 تومن من به تعداد بالا خریدارم
رم اوجینال HP با ظرفیت 8 قیمتش با رم 16 غیر اورجینال HP برابری میکنه
h.shafiee
02-06-14, 08:34
چرا... در بخش Sent جیمیل بنده نوشته اِرسال شده!
موتورهایی که فرمودید، تلفیقی از Physically Based و CPU Biased هستند.
برای اطلاع دوستان؛ یعنی هم رندر گرافیکی و هم رندر پردازشی.
کار شما چیزی فراتر از سوکت 1150 هست و پردازنده ای چون 4770K در لودینگ 100% توانایی بازدهی آنطور که باید و شاید رو براتون نداره!
لذا خرید سوکت 2011 رو توصیه می کنم خدمتتون که سیستم زیر با هزینه های جانبی براتون 11/5 در میاد اگر بتونید افزایش بودجه بدید:
ظاهراً رندرینگ شما بیشتر تحت گرافیک هست تا پردازنده. لذا بهتره خیلی خودتون رو درگیر پردازنده نکنید و از تلفیقی از هر دو در بالاترین سطح بهره ببرید.
مانیتور هم Asus Full HD LED 24" VG248QE 3D (Only the registered members can see the link) رو به شما توصیه می کنم.
از همه دوستان و مهندسین عزیز ممنونم که بخاطر من وقت گذاشتند . من فاکتور مهندس حسام رو به یکی از دوستان نشون دادم و قطعات رو تایید کردند اما در مورد سی پی یو و مادر بورد گفتند که قدیمی هست . می خواستم بپرسم که آیا سری جدید این قطعات هست . آیا اونا رو تایید میکنید و اینکه جناب حسام چه دلیلی داشتید که این دو قطعه رو قدیمی تر انتخاب کردید ؟ البته بی احترامی نشه منظورم اینه که حتما دلیلی داشته که انتخاب کردید . میشه بیشتر توضیح بدید . و یه سوال دیگه چرا این دو قطعه رو از یه برند انتخاب نکردید ؟1 دنیا سپاس .
Hessam II
02-06-14, 08:40
از همه دوستان و مهندسین عزیز ممنونم که بخاطر من وقت گذاشتند . من فاکتور مهندس حسام رو به یکی از دوستان نشون دادم و قطعات رو تایید کردند اما در مورد سی پی یو و مادر بورد گفتند که قدیمی هست . می خواستم بپرسم که آیا سری جدید این قطعات هست . آیا اونا رو تایید میکنید و اینکه جناب حسام چه دلیلی داشتید که این دو قطعه رو قدیمی تر انتخاب کردید ؟ البته بی احترامی نشه منظورم اینه که حتما دلیلی داشته که انتخاب کردید . میشه بیشتر توضیح بدید . 1 دنیا سپاس .
خواهش می کنـــــــم.
قطعه ی قدیمیی در کار نیست! آخرین نسل از سوکت 2011، نسل Ivy Bridge-E هست! نسل جدیدتری به بازار کشور نیامده از این سوکت و اینکه حتی اگر آمده هم باشه، بنده شخصاً هرگز قطعات نسل قبل به کسی توصیه نمی کنم جهت خرید.
مادربرد پیشنهادی، ساخت سال 2013 هست. نسبت به سایر مادربردهای برند ایسوس از همین سوکت، جدید تره. (به جز مادربرد Asus Rampage IV Black Edition (Only the registered members can see the link) که جدیدترین مادربرد ساخته شده تا به این تاریخ برای سوکت 2011 هست. یک مادربرد گیمینگ-اورکلاکینگ-رندرینگ به حساب میاد.)
احتمالاً دوست شما منظورش سوکت 1150 بود که جدید تره. بحث جدید یا قدیمی بودن مطرح نیست. نکته ی قابل تمرکز این هست که کدام قطعات بیشتر به کار شما میاد با توجه به کاربری و بودجه تون.
نسل جدید از همین سوکت بر پایه ی نسل Haswell-E با چیپست X99 به همراه رم های DDR4 آخر سال 1393 به بازار کشور ما عرضه خواهد شد.
ضمن اینکه همون مادربرد نوشته شده در جدول، پتانسیل ارتقا رو حتی به نسل Xeon ها (Ivy Bridge-EP) برای شما فراهم کرده و می تونید در آینده حتی همین سیستم رو به پردازنده ی 12 هسته (با توانایی پردازش 24 رشته به صورت موازی) مجهز کنید.
در مورد سوال آخر منظورتون چیه که از یک برند انتخاب نکردم؟!
به هر حال پردازنده از برند Asus که وجود خارجی نداره! پردازنده ها برای پلتفرم های کامپیوتر توسط دو کمپانی مطرح دنیا یعنی Intel و AMD عرضه میشن.
بنده برای تک تک قطعات انتخابی، خدمت شما اطلاعات و بنچمارک در P.M ارائه کردم.
برای مقایسه ی پردازنده ها باهم، به این لینک (Only the registered members can see the link) مراجعه کنید.
اگر باز هم سوال یا ابهامی وجود داره، بپرسید...
akbarof
02-06-14, 13:50
پیشنهاد من برای سیستم های رندرینگ فقط و فقط HP Z Workstation هست اونم جدیدترین دستگاه هاش HP Z820,HP Z420.HP Z620