سلام من دنبال این کیس میردم ایا کسی میدونه کجا میفروشن یا کسی مشابهش رو دیده بفروشن؟
You are here: BitFenix.com (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link Products (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link Chassis (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link Prodigy M (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
28-05-14, 21:05
این کیس تو ایران موجود نیست . باید از دبی تهیه کنید
0x76
29-05-14, 11:06
این کیس تو ایران موجود نیست . باید از دبی تهیه کنید
من تاحالا کیس های گرین رو خریدم مثلا مگنوم + ولی وقی میخوای تکونش بدی مثل اهن پاره و حلبی بدنش هم تخون میخوره و محکم نیست یا مثلا بیش از حد چیزی بخوره بهش صدا میده من یه کیس میخوام همه چیزش عالی باشه قیمتش هم نجومی نباشه محصولات گرین هم نگیرم بهتره جون کپی هست و کوگار کپی کرده اگه کوگار تو ایران هست مثلا این کیس رو میپسندم بگیرم
COUGAR - Passion X Innovation :: PC Power Supplies, PC Case/Chassis and PC Fan: Evolution (Only the registered members can see the link) شایدم رنگ سفیدش
ولی نامی داخل این کیس رو ببین COUGAR - Passion X Innovation :: PC Power Supplies, PC Case/Chassis and PC Fan: MX500 (Only the registered members can see the link) یه دست هست اینطوری هم دوست دارم
AMD>INTEL
29-05-14, 11:23
تا حالا سه کیس با DeepCool TRSSERACT بستم کیفیتش از گرین بهتر بود
0x76
29-05-14, 15:02
تا حالا سه کیس با DeepCool TRSSERACT بستم کیفیتش از گرین بهتر بود
اینی که شما میفرمایید به احتمال زیاد تقلبی هست کافیه سرچش کنید توی گوگل و فقط چندتا سایت هست که این مدل رو داره اونم ایرانی با همین اسم ولی اسم اصلیش اینه
TESSERACT DEEPCOOL CASE (Only the registered members can see the link)
DeepCool TESSERACT
این مدل که شما میفرایید جای E از R استفاده شده حالا نمیدونم شاید اشتباه تایپی بوده ولی چندین تا سایت همین مدل غلط رو برای فروش گزاشتن
حالا قیمتش چنده؟
AMD>INTEL
29-05-14, 16:31
اینی که شما میفرمایید به احتمال زیاد تقلبی هست کافیه سرچش کنید توی گوگل و فقط چندتا سایت هست که این مدل رو داره اونم ایرانی با همین اسم ولی اسم اصلیش اینه
TESSERACT DEEPCOOL CASE (Only the registered members can see the link)
DeepCool TESSERACT
این مدل که شما میفرایید جای E از R استفاده شده حالا نمیدونم شاید اشتباه تایپی بوده ولی چندین تا سایت همین مدل غلط رو برای فروش گزاشتن
حالا قیمتش چنده؟