سلام خدمت دوستان من قصد خرید یک سیستم دارم تو فروم های مختلف درخواست مشاوره می کنم که بتونم با این بودجم بهترین سیستم ممکنه را باتوجه به کاربردی که دارم بگیرم و با توجه به اینکه می خوام فقط قطعات را بگیرم خودم اسمبل کنم به همین خاطر می خوام از تک تک جزیئات اطلاع پیدا کنم الان هم با این وضع گرونی ادم باید هوشمندانه خرید کنه ....
این لیست قطعات انتخابی من هست که با توجه با مشاوره عده ای و سرچ خودم و دیدن بنچمارک های مختلف انتخاب کردم :
کاربرد ها : برنامه نویسی - گیمینگ نیمه حرفه ای - اهنگ و کارای روزمره دیگه + اینکه معمولا 24 ساعته کامپیوتر روشنه و فیلم و سریال زیاد می بینم
1.در مورد مادربورد کلا فقط ASROCK می خوام بگیرم چون تو بنچمارک ها از بقیه برند ها خیلی خیلی بهتر عمل کرده اول قرار بود Z87 بگیرم اما چون قرار هست 1 ماه دیگه سیستم را جمع کنم گفتم چون از سری بعدی پردازنده ها پشتیبانی می کنه + یک سری امکانات چه بهتر که اینو بگیرم قیمتش به دلار تو سایت ها 150 هست فکر می کنید تا 1 ماه دیگه وارد بازار ایران می شه ؟ قیمتش حدود 550 اینا بیشتر می شه به نظرتون ؟
2.در مورد رم این مدل خوبه به نظرتون ؟ جواب گو هست ؟ یک مدل G.SKILL Ripjaws X Series 2400mhz 2x4GB 410 هم هست اما بعضی ها می گن چون سی پی یوت سری k نیست احتمال داره تا همون 1600 را فقط نشان بده یکم در این مورد مشاوره بدین ؟ ( ایا واقعا ارزش 150 تومان بیشتر داره ؟ )
3.کارت گرافیک هم r9 270x می خوام بگیرم این که چه برندی باشه اول می خواستم Gamin Msi بگیرم بعد دیدم سافایر تو بنچمارک ها خیلی خوب ظاهر شده مخصوصا تو دما و صدا ی گرافیک این مدل تاکسیک سافایر به نظرتون پیدا می شه تو بازار قیمتش چنده حدودا ؟
4.پاور مناسب این سیستم هست ؟
5.کلا این سیستم را چه جوری ارزیابی می کنید ؟خوبه؟ بده؟ قطعه دیگه جایگزین کنم؟ نکنم ؟ بودجه هم همین دیگه اخرش 4100 که شده همین
6.این مانیتور خوبه ؟ فقط چون تو سایز 21.5 پورت hdmi داشت انتخاب کردم همچنین می گن اسوس مانیتور هاش خوبه ؟
7.می رسیم به مهمترین سوالم : با توجه به استفاده ی من ایا سیستم کولینک خود پردازنده + فن های کیس ( 5 تا طبق سایت گرین ) کافی هست ؟ یا احتیاج به یک کولر جدا گانه هم دارم ؟
AMD>INTEL
26-05-14, 21:01
در مورد مادربرد asrock فقط میتونه تو قیمت با گیگابایت و اسوس رقابت کنه نه در بازدهی و پرفرمنس .
این بررسی Gigabyte GA-Z97X-UD5H میباشد
10291
این هم بررسی کامل
Gigabyte GA-Z97X-UD5H Motherboard Review (Only the registered members can see the link)
-------------
رم ها خوبن
----------
این هم بررسی گرافیک پیشنهادی من
Gigabyte Radeon R9 270X OC
10292
Gigabyte Radeon R9 270X OC Video Card Review - Page 14 of 14 - Legit ReviewsFinal Thoughts and Conclusions (Only the registered members can see the link)
-----------
در مورد هارد نظرم روی 1 ترابایت بلک وسترن هست .
در مورد پاور
GREEN - GP750B-OC
---------------
در مورد کیس هم
ENERMAX CLIPEUS M
dj-big
26-05-14, 21:33
در مورد مادربرد asrock فقط میتونه تو قیمت با گیگابایت و اسوس رقابت کنه نه در بازدهی و پرفرمنس .
این بررسی Gigabyte GA-Z97X-UD5H میباشد
10291
این هم بررسی کامل
Gigabyte GA-Z97X-UD5H Motherboard Review (Only the registered members can see the link)
-------------
رم ها خوبن
----------
این هم بررسی گرافیک پیشنهادی من
Gigabyte Radeon R9 270X OC
10292
Gigabyte Radeon R9 270X OC Video Card Review - Page 14 of 14 - Legit ReviewsFinal Thoughts and Conclusions (Only the registered members can see the link)
-----------
در مورد هارد نظرم روی 1 ترابایت بلک وسترن هست .
در مورد پاور
GREEN - GP750B-OC
---------------
در مورد کیس هم
ENERMAX CLIPEUS M
ممنون از نظرتون احتمالا پاور را 750 بگیرم که مشکلی پیش نیاد
در مورد مادربورد فکر می کنم اشتباه می کنید بهتون پیشنهاد می کنم این ریویو را مطالعه کنید
Best Z97 Motherboard Between $120 And $160 (Only the registered members can see the link)
من هیچ وقت گیگابایت را قبول نداشتم و امار و بنچمارک ها ثابت کرد که حرف درسته نسبت به قیمتش اصلا پرفورمنس خوبی ارائه نمی ده فقط تو ایران طرفدار داره اونم به 2 دلیل 1. گارانتی خیلی خوبی پشتش هست 2.مغازه دار ها اطلاعات کافی و کاملی ندارن و چون گیگابایت زیاد وارد بازار می شه برای فروش خودشون به همه گیگابایت را پیشنهاد می دن تو این مقایسه که مادربورد با چیپست z97 5 برند MSI - Gigabyte - Asuse - ASROCK - yeki dige مقایسه شده بهترین مادربورد ASROCK شده و بعدش MSI تو چیپست z87 هم همینطور هست باز ASROCK مقام اول را کسب کرده و اگه z87 extreme 4 را تو سایت نگاه کنید می بینید چه قدر جوایز مختلف گرفته .
در مورد گرافیک سافایر تو پرفورمنس بالاتر از گیگابایت بوده تو همین لینک مشخص هست اما تو دما بهتر عمل کرده اینم چیز خوبی هست تو بازار هست این کارت قیمتش چنده ؟
منتظر نظر بقیه دوستان هم هستم و ممنون می شم به 7 سوال به طور کامل جواب بدن
AMD>INTEL
26-05-14, 21:50
ممنون از نظرتون احتمالا پاور را 750 بگیرم که مشکلی پیش نیاد
در مورد مادربورد فکر می کنم اشتباه می کنید بهتون پیشنهاد می کنم این ریویو را مطالعه کنید
Best Z97 Motherboard Between $120 And $160 (Only the registered members can see the link)
من هیچ وقت گیگابایت را قبول نداشتم و امار و بنچمارک ها ثابت کرد که حرف درسته نسبت به قیمتش اصلا پرفورمنس خوبی ارائه نمی ده فقط تو ایران طرفدار داره اونم به 2 دلیل 1. گارانتی خیلی خوبی پشتش هست 2.مغازه دار ها اطلاعات کافی و کاملی ندارن و چون گیگابایت زیاد وارد بازار می شه برای فروش خودشون به همه گیگابایت را پیشنهاد می دن تو این مقایسه که مادربورد با چیپست z97 5 برند MSI - Gigabyte - Asuse - ASROCK - yeki dige مقایسه شده بهترین مادربورد ASROCK شده و بعدش MSI تو چیپست z87 هم همینطور هست باز ASROCK مقام اول را کسب کرده و اگه z87 extreme 4 را تو سایت نگاه کنید می بینید چه قدر جوایز مختلف گرفته .
در مورد گرافیک سافایر تو پرفورمنس بالاتر از گیگابایت بوده تو همین لینک مشخص هست اما تو دما بهتر عمل کرده اینم چیز خوبی هست تو بازار هست این کارت قیمتش چنده ؟
منتظر نظر بقیه دوستان هم هستم و ممنون می شم به 7 سوال به طور کامل جواب بدن
در مورد گیگابایت تو ایران فقط طرفدار ندارد . کافیه به سایت hwbot مراجعه کنید و لیست رکوردهایی که با برد گیگابایت زده شده رو با ازراک مقایسه کنید .
در مورد بررسی ها هم کافیه بررسی های z87 گیگابایت رو مروری کنید .
کارت گرافیک 270x-oc هم حدود 800 تا 850 قیمت دارد .
dj-big
26-05-14, 23:13
در مورد گیگابایت تو ایران فقط طرفدار ندارد . کافیه به سایت hwbot مراجعه کنید و لیست رکوردهایی که با برد گیگابایت زده شده رو با ازراک مقایسه کنید .
در مورد بررسی ها هم کافیه بررسی های z87 گیگابایت رو مروری کنید .
کارت گرافیک 270x-oc هم حدود 800 تا 850 قیمت دارد .
بحث oc که کلا فرق می کنه
GA-Z87X-D3H
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-Z87X-D3H (rev. 1.x) (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link
Z87 Extreme4Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
26-05-14, 23:49
بحث oc که کلا فرق می کنه
GA-Z87X-D3H
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-Z87X-D3H (rev. 1.x) (Only the registered members can see the link)
Z87 Extreme4Only the registered members can see the link
مادربردی که بتونه با فرکانس بالا کار کنه و زیر فشار رکورد بزنه مشخصا بهتر هست . لوگو باید همراه با لینک باشه .
SajjadKhati
27-05-14, 00:06
اوستا دی جی بزرگ :lol: :
1) ینی تو اون 4 تا مادربرد رو در حد هم میدونی؟ اولا بسته به نوع و سری مادربرد ، قدرت و کلا عملکردش متفاوت هه . دوما مادربرد 12 فازی ازراک رو با مادربردای 8 فازی گیگا و ایسوز مقایسه میکنی؟ خوب ملومه که باید هم قویتر باشه . تست دیدن نمیخاد که . قیمت هر 4 تا شون تو ایران چقده؟ اصلا تو ایران نیومدن خیلی هاش . اومدن مگه؟
قیمت مادربرد هم چن چیز ملوم میکنه . فناوری (که هیش کدوم به گیگا نمیرسن . میخای لیست کنم فناوری هاشو؟) و مدار تغذیه و سیستم خنک کنندگی که بازم گیگا حرف اول رو میزنه (البته به نوع مادربرد انتخابی ات بستگی داره . نه اینکه 12 فازی رو مثل الان با 8 فازی مقایسه کنی :lol:)
2) در مورد رم هم اگه میتونی G.skill Sniper 8GB 2x4GB DDR3 1600Mhz رو با قیمت حدودی 350 بگیر اگه گیر نیاوردی ، Corsair Vengeance 2*4GB DDR3 1600Mhz رو با قیمت 330 بگیر
فرکانس رم هم ربطی به سری K بودن پردازنده نداره . میتونی یه رم بگیری با باس بالا و اورکلاک کنی با همین پردازنده اما هم اینکه چون پردازنده ات از سری K نیست و هم کارت که برنامه نویسی هه به کارت نمیاد و خرج اضافی هه
3) چقد به بنچ مارک ها نگا میکنی عایا؟ :lol:. در حد Toxic سافایر ، گرافیک Lightning ام اس آی هه نه گرافیک سری Gaming اش هم این مدل سافایر هم این مدل ام اس آی هم مدل Gigabyte WindForce X3 عالی ان
4) آری
5) به نظرم باید یه جاهاشو تغییر بدی مخصوصا مادربرد و رم و هارد هم که اوستا امید گفت و مهم ترین نکته هم مانیتورت هه . چون فیلم میبینی ، پیشنهاد اکید میکنم که IPS بگیر که البته حداقل 150 تومن گرونتر از این مانیتوری هه که گفتی . اگه این قطعات رو عوض میکنی ، بگو جایگزین شو بگم
6) هم که تو 5 گفته شد
7) نه نیازی نیست . بدون اورکلاک ، همین شم جوابگو هه
dj-big
27-05-14, 00:45
اوستا دی جی بزرگ :lol: :
1) ینی تو اون 4 تا مادربرد رو در حد هم میدونی؟ اولا بسته به نوع و سری مادربرد ، قدرت و کلا عملکردش متفاوت هه . دوما مادربرد 12 فازی ازراک رو با مادربردای 8 فازی گیگا و ایسوز مقایسه میکنی؟ خوب ملومه که باید هم قویتر باشه . تست دیدن نمیخاد که . قیمت هر 4 تا شون تو ایران چقده؟ اصلا تو ایران نیومدن خیلی هاش . اومدن مگه؟
قیمت مادربرد هم چن چیز ملوم میکنه . فناوری (که هیش کدوم به گیگا نمیرسن . میخای لیست کنم فناوری هاشو؟) و مدار تغذیه و سیستم خنک کنندگی که بازم گیگا حرف اول رو میزنه (البته به نوع مادربرد انتخابی ات بستگی داره . نه اینکه 12 فازی رو مثل الان با 8 فازی مقایسه کنی :lol:)
2) در مورد رم هم اگه میتونی G.skill Sniper 8GB 2x4GB DDR3 1600Mhz رو با قیمت حدودی 350 بگیر اگه گیر نیاوردی ، Corsair Vengeance 2*4GB DDR3 1600Mhz رو با قیمت 330 بگیر
فرکانس رم هم ربطی به سری K بودن پردازنده نداره . میتونی یه رم بگیری با باس بالا و اورکلاک کنی با همین پردازنده اما هم اینکه چون پردازنده ات از سری K نیست و هم کارت که برنامه نویسی هه به کارت نمیاد و خرج اضافی هه
3) چقد به بنچ مارک ها نگا میکنی عایا؟ :lol:. در حد Toxic سافایر ، گرافیک Lightning ام اس آی هه نه گرافیک سری Gaming اش هم این مدل سافایر هم این مدل ام اس آی هم مدل Gigabyte WindForce X3 عالی ان
4) آری
5) به نظرم باید یه جاهاشو تغییر بدی مخصوصا مادربرد و رم و هارد هم که اوستا امید گفت و مهم ترین نکته هم مانیتورت هه . چون فیلم میبینی ، پیشنهاد اکید میکنم که IPS بگیر که البته حداقل 150 تومن گرونتر از این مانیتوری هه که گفتی . اگه این قطعات رو عوض میکنی ، بگو جایگزین شو بگم
6) هم که تو 5 گفته شد
7) نه نیازی نیست . بدون اورکلاک ، همین شم جوابگو هه
1.من مقایسه نکردم Toms Hardware مقایسه کرده و این سایت از معتبر ترین سایت های سخت افزاری و از نظر من درست هست امده تو یک رنج قیمت 4 تا مادربرد را مقایسه کرده حالا ممکنه یک مادربورد یک مدل خاصی باشه اما 200 تومان گرونتر باشه اما اینجوری مقایسه جالبی نیست تو خود مقایسه هم همون اولش مشخص کرده 12 فازی 3 تای دیگشون 8 فازی هستن یکیش هم 6 فازی بود.
شما اگه مقایسه کاملا یکسانی پیدا کردی که نشان گیگابایت بهتر از ازراک عمل کرده به من NEWBIE نشون بده شاید که رستگار شوم ( اما عمرا پیدا شه ) البته کلا حساسیت خاصی ندارم اما اون دوستمون گفتن ازراک فقط ارزونتر پرفورمنس نداره می خواستم بگم تو اون رنج گیگابایت کلا بیرون تشریف داره وگرنه نه ارزاک مال بابای منه نه گیگابایت مال بابای ایشون ( البته اگه بود خوب می شد ) در مورد فناوری باز حرفتون را قبول ندارم همون قدری که لیست کنید برای ازراک هم می شه لیست کرد . در مورد دما هم فکر کنم شوخی کردی ایا ؟!
2. ها حتما یکی از این دو مدل را می گیرم بر حسب موجودی تو بازار
3. نه مقایسه نکردم چون خیلی وقت کلا تو دنیای سخت افزار نبودم هی می رم اینو چک می کنم می بینم این بهتره بعد می رم اونو چک می کنم می بینم این یکی بهتره ... این 2 تا مدل از مدل های
معمولی که 2 تا فن داره بهتره ؟ بعد کلا حالا هر کدوم را بخوام بگیرم دیگه بالای 850 که نیست ؟
4. اره حتما اگه تجربش را دارین حتما بگین چه مانیتوری بهتره یکم هم راهنمایی کنید که دقیقا چرا IPS بهتره . ایسوس که یک مدل IPS دیدم بالای 1 میلیون بود چه مدلی خوبه ؟ ( مانیتور ها بنچ مارک ندارن حیف )
گلپسر من چی بگم دیگه؟
میدونم اون مقایسه کرده . منظورم اینه که 12 فازی رو با 8 فازی مقایسه نمیکنن که .
آقا نگا کن ، گفتم بسته به سری و جزئیات تو رنج قیمت عملکردشون متفاوته .
اما اگه بقیه ی جزئیات رو در نظر نگیری و به نسبت کارایی خیلی خوبی بخای ، آره . اما من تا حالا مادربرد 12 فازی رو با این قیمت ندیده بودم. به نسبت کارایی اش ارزونه
آره تقریبا تو همین رنج قیمت ان . فقط Toxic سافایر 900 تومنه. Lightning ام اس آی ملوم نیست موجود باشه یا نه . گیگا هم 850 تومنه
تو IPS نمایش رنگ ها با بهترین کیفیت ممکنه هه واسه همین بهترین گزینه واسه دیدن فیلم و عکس و بازی هه . اگه مدل 22 اینچ میخای Asus VX229H با قیمت حدودی 770 تومن و اگه 23 اینچ رو میخای مدل Asus VX239H با قیمت (طرفش نرو . الان دیدم چقد گرون شد :lol: قبلا حداکثر بود 900 تومن الان شد 945 تومن)
نه با این قطعات همین پاور هم زیاده . حتی پاور 550 هم جواب میده که تو گرین چون 550 وجود نداره ، همون 600 کافی هه . برندای دیگه هم که گرونتر ان
dj-big
27-05-14, 10:23
اوکی ممنون مانیتور را هم همین می گیریم البته امیدوارم تا 20 روز دیگه که می خوام سیستم را جمع کنم قیمت ها بیاد پایین وگرنه ssd را نمی گیرم 2 ترا وسترن بلک می گیرم که گفته شد بهتره .
فقط سوال اخر همونطور که گفتم می خوام خودم اسمبل کنم اما خیلی هم تجربه ندارم از اون طرف چون رشتم اینه خیلی برام مشکل ساز نمی شه حالا سوالم اینه غیر اینکه 4 تا کنکتور به قطعه وصل می شه از اون ور به مادربورد وصل می شه اگه نکته ای چیزی راجع به اسمبل کردن هست می شه بگین من مدنظر داشته باشم ؟
SajjadKhati
27-05-14, 11:53
فقط اتصال مادربرد به کیس رو چسب بزنی خوبه
قضیه ی چراغ های LED هم تو راهنماش هست
حالا بازم این قضیه رو میگم شاید دیدی افاقه کرد و میخ آهنین در سنگ رفت :lol: چی چوب
نگا کن گلپسر ، اینو که قبول داری که مادربرد Asrock Extream6/ac (Only the registered members can see the link) نه تنها از مادربرد Asrock Extream 4 (Only the registered members can see the link) کمتر نیست بهتر هم هست ؟ ها؟ چون هم 12 فاز داره و هم هت سنگاش از اون بهتره. درسته؟
اگه خیلی دوس داری بنچمارک ها رو درباره ی این مادربرد (Asrock Extream 6/ac) و مادربردی که من و اوستا امید که Gigabyte GA-Z87X-UD3H رو نگا کنی ، به اینجا یه نگا بنداز (Only the registered members can see the link)
این از این ، از لحاظ کیفیت هم هیش وقت ، حتی مادربرد Asrock Extream 6/ac به این نمیرسه چه برسه به Asrock Extream 4
اگه دستت پول هست تا 750 (شایدم 800) ، من اگه برا خودم (تو رو کار ندارم . ینی وقتی که حتی برا خودم میخواستم انتخاب کنم) همین مادربرد رو انتخاب میکردم. شک نکن تو رنج قیمت اش بهترین هه . هم از لحاظ کیفیت و طول عمر و قدرت و ...
یه کمی از فناوری ساختش بگم که فقط انحصاری گیگاست و از لحاظ کیفیتی و کمیتی نسبت به Asrock Extream 6/ac برتره اینه که :
خازن های با طول عمر مفیدش 10 هزار ساعت هه (ینی حدود 10 سال مداوم اگه روشن باشه نه اینکه 10 سال روزی 8 ساعت روشن باشه . اگه 10 سال 24 ساعته روشن باشه) . اونم نه طول عمرش بلکه طول عمر مفیدش اما مطمئن باش طول عمر خازن های Asrock Extream 6/ac این قد نیست
تو لایه ی اصلی یا PCB اش 2 برابر مس بیشتر بکار برده شده که هم تو رسانایی و مقاومت کمتر مادربرد موثر و هم توی کمتر شدن اتلاف انرژی و طول عمر مادربرد
از طلا برای کیفیت و طول عمر و رسانایی بیشتر تو پین های cpu اش استفاده میکنه
مدار تغذیه ی ultra durable 5 داره که همون از مدار تغذیه ی شرکت IR مدل 3550 استفاده میکنه که قدرت هر کدوم از این فازهاش بالای 98 درصده . بعد از این هم که بهترین مدار تغذیه رو ایسوز داره که فک کنم قدرت به 95 درصد میرسه . صوبته ازراک نیست :lol: حالا میبینی که ازراک مانور میده تو این تست ها یه کم بخاطر اینه که تعداد مدار تغذیه رو برد بالا که بازم میبینی 8 فاز ultra durable 5 گیگا به 12 فاز ازراک میرسه
هت سینگاش قوی تره (گفتن نداره که) پس طول عمر و خنک کنندگی اش بیشتره
دو بایوسه هه که تو مواقع اضطراری (مثلا وقتی برق رفت وسط کار و آپدیت بایوس یا آپدیت بایوس یه وقتی اشتباهی انجام شد و یا ویروسی شد) و هر عامل دیگه ای که اطلاعات بایوس رو تهدید کنه و از بین ببره ، با بایوس دومی و پشتیبان اش دیگه مثل مادربردای دیگه لازم نیست دیگه بالا نیاد و ببری تعمیرگاه واسه درس کردن و آپدیت بایوس اش (کم پیش میاد اما امکان اش هست)
واتر کولر هم جاشو داره
از فناوری های دیگه ای مثل ضد رطوبت نمیگم که ازراک خودش داره . فناوری دیگه ای که همه ی مادربردا مشترک دارن هم بماند
حالا بازم بشمارم؟ اینا گزینه ها روی میز گیگاست:lol: (واسه همینا گرونه . اما عموم مردم فک میکنن الکی گرون کرده . خودم به شخصه گیگا دارم با اونکه خیلی قدیمی هه اما 9 ساله با 8 تا 12 ساعت روشن بودن سیستم ، هنوزم خدا رو شکر پابرجاست. این مادربرد من ، با مادربرد این زمین ان تا آسمون)
مطمئن باش حتی ازراک تو بنچمارک ها ببره ، هیچ وقت به کیفیت و طول عمر گیگا نمیرسه . چون از قصد میان این جوری میزنن تاخیلی از کسایی که چششون به بنچمارک هاست رو طرف خودشون بیارن مثل همین قضیه ی مشخصات یه قطعه (نه فقط قطعات کامپیوتر) . خیلی اوقات میبینیم که یه قطعه مشخصات و جزئیات اش از یه قطعه ی گرون قیمت بیشتره اما ارزونتره. اما گیگا شرکتی نیست که به هیچ عنوان از جزئیات و کیفیت اش بزنه
مطمئن باش اغلب ارزونی ها ، حداقل تفاوتی دارن با اون گرونه (نمیگم همشون)
میخه فرو رفت تو سنگ الان؟ :lol:
dj-big
27-05-14, 15:52
فقط اتصال مادربرد به کیس رو چسب بزنی خوبه
قضیه ی چراغ های LED هم تو راهنماش هست
حالا بازم این قضیه رو میگم شاید دیدی افاقه کرد و میخ آهنین در سنگ رفت :lol: چی چوب
نگا کن گلپسر ، اینو که قبول داری که مادربرد Asrock Extream6/ac (Only the registered members can see the link) نه تنها از مادربرد Asrock Extream 4 (Only the registered members can see the link) کمتر نیست بهتر هم هست ؟ ها؟ چون هم 12 فاز داره و هم هت سنگاش از اون بهتره. درسته؟
اگه خیلی دوس داری بنچمارک ها رو درباره ی این مادربرد (Asrock Extream 6/ac) و مادربردی که من و اوستا امید که Gigabyte GA-Z87X-UD3H رو نگا کنی ، به اینجا یه نگا بنداز (Only the registered members can see the link)
این از این ، از لحاظ کیفیت هم هیش وقت ، حتی مادربرد Asrock Extream 6/ac به این نمیرسه چه برسه به Asrock Extream 4
اگه دستت پول هست تا 750 (شایدم 800) ، من اگه برا خودم (تو رو کار ندارم . ینی وقتی که حتی برا خودم میخواستم انتخاب کنم) همین مادربرد رو انتخاب میکردم. شک نکن تو رنج قیمت اش بهترین هه . هم از لحاظ کیفیت و طول عمر و قدرت و ...
یه کمی از فناوری ساختش بگم که فقط انحصاری گیگاست و از لحاظ کیفیتی و کمیتی نسبت به Asrock Extream 6/ac برتره اینه که :
خازن های با طول عمر مفیدش 10 هزار ساعت هه (ینی حدود 10 سال مداوم اگه روشن باشه نه اینکه 10 سال روزی 8 ساعت روشن باشه . اگه 10 سال 24 ساعته روشن باشه) . اونم نه طول عمرش بلکه طول عمر مفیدش اما مطمئن باش طول عمر خازن های Asrock Extream 6/ac این قد نیست
تو لایه ی اصلی یا PCB اش 2 برابر مس بیشتر بکار برده شده که هم تو رسانایی و مقاومت کمتر مادربرد موثر و هم توی کمتر شدن اتلاف انرژی و طول عمر مادربرد
از طلا برای کیفیت و طول عمر و رسانایی بیشتر تو پین های cpu اش استفاده میکنه
مدار تغذیه ی ultra durable 5 داره که همون از مدار تغذیه ی شرکت IR مدل 3550 استفاده میکنه که قدرت هر کدوم از این فازهاش بالای 98 درصده . بعد از این هم که بهترین مدار تغذیه رو ایسوز داره که فک کنم قدرت به 95 درصد میرسه . صوبته ازراک نیست :lol: حالا میبینی که ازراک مانور میده تو این تست ها یه کم بخاطر اینه که تعداد مدار تغذیه رو برد بالا که بازم میبینی 8 فاز ultra durable 5 گیگا به 12 فاز ازراک میرسه
هت سینگاش قوی تره (گفتن نداره که) پس طول عمر و خنک کنندگی اش بیشتره
دو بایوسه هه که تو مواقع اضطراری (مثلا وقتی برق رفت وسط کار و آپدیت بایوس یا آپدیت بایوس یه وقتی اشتباهی انجام شد و یا ویروسی شد) و هر عامل دیگه ای که اطلاعات بایوس رو تهدید کنه و از بین ببره ، با بایوس دومی و پشتیبان اش دیگه مثل مادربردای دیگه لازم نیست دیگه بالا نیاد و ببری تعمیرگاه واسه درس کردن و آپدیت بایوس اش (کم پیش میاد اما امکان اش هست)
واتر کولر هم جاشو داره
از فناوری های دیگه ای مثل ضد رطوبت نمیگم که ازراک خودش داره . فناوری دیگه ای که همه ی مادربردا مشترک دارن هم بماند
حالا بازم بشمارم؟ اینا گزینه ها روی میز گیگاست:lol: (واسه همینا گرونه . اما عموم مردم فک میکنن الکی گرون کرده . خودم به شخصه گیگا دارم با اونکه خیلی قدیمی هه اما 9 ساله با 8 تا 12 ساعت روشن بودن سیستم ، هنوزم خدا رو شکر پابرجاست. این مادربرد من ، با مادربرد این زمین ان تا آسمون)
مطمئن باش حتی ازراک تو بنچمارک ها ببره ، هیچ وقت به کیفیت و طول عمر گیگا نمیرسه . چون از قصد میان این جوری میزنن تاخیلی از کسایی که چششون به بنچمارک هاست رو طرف خودشون بیارن مثل همین قضیه ی مشخصات یه قطعه (نه فقط قطعات کامپیوتر) . خیلی اوقات میبینیم که یه قطعه مشخصات و جزئیات اش از یه قطعه ی گرون قیمت بیشتره اما ارزونتره. اما گیگا شرکتی نیست که به هیچ عنوان از جزئیات و کیفیت اش بزنه
مطمئن باش اغلب ارزونی ها ، حداقل تفاوتی دارن با اون گرونه (نمیگم همشون)
میخه فرو رفت تو سنگ الان؟ :lol:
میخه فیک بوده !
ببین همونطور که گفتم من تعصب خاصی ندارم اما شما گویا داری اون چند خط اخرت بیانگرش هست و کلا منظورت اینکه بنچ مارک های سایت های معروف رو قبول نداری و همشون الکی هست فقط برای گمراه کردن فقط اخرش یک " Viva GiGabyte " کم گذاشتی .
اینکه هر برندی مدل های متفاوتی داره درسته مثلا تو یک مقایسه امده تو یک رنج قیمت توجه کنید " یک رنج قیمت " 4 تا مدل مادربورد را مقایسه کرده ازراک اکستریم 4 اول شده در مقابلش هم گیابایت گیمینگ بوده اما احتمالا UD3H که شما گفتین بهتره از ازراک اکستریم 4 عمل کنه اما گرونتره این بحثش جداست . و قطعا هم ud3h خیلی خیلی بهتره اکستریم 4 هست اما اگه توجه می کردین من بحثم تو چیپست z97 بود که واقعا ازراک سنگ تموم گذاشته توی 2 تا مدل اگه مقایسه کنید درواقع " Giga z97 UD3H" , "ASROCK Z97 Extreme4" می بینید گیگا اینجا کاملا بازنده به حساب می اد.
تو گیگا 10K Durable Black™ Solid Caps
تو ازراک 12K Platinum Caps
و به همین خاطر طول عمر بیشتری داره
همچنین ازراک تو اسلات رم و PCIE امده طلا به کار برده که گیگابایت فقط برای سی پی یو اینکار را کرده همچین ازراک با طراحی جدید " ASRock Super Alloy " هم هیت سینک قوی تری داره نسبت به گیگا هم تو بنچمارک ها دمای سی پی یو اختلاف خیلی زیادی داره با بقیه رقبا.
و باز تکنولوژی جدیدی که روی این سری مادربورد ها بکار بورده HDD Saver هست که می تونید بدون نیاز به دست کاری سخت افزاری HDD را خاموش روشن کنید ( که کاربرد های زیادی داره مخصوصا برای امنیت داده ها )
تو تکنولوژی صدا هم که واقعا حرف اول را می زنه و باز تو این سری جدید خازن های صدا را از جنس طلا کرده برخلاف گیگا که از نظر کیفیت عالی شده .
با این حال بازم می گم برای من کیفیت مهم هست نه اینکه کدوم مادربرد معروف تر شده تو این 20 روز بازم مقایسه می کنم و صبر می کنم سری ز97 وارد بازار بشه تست هاش را پس بده و مهم نیست کدوم برند با بودجه ای که دارم سعی می کنم بهترین را بگیرم چه گیگا چه ازراک چه ایسوز چه ام اس ای .... چیزی که تو مادربرد مهم هست فقط و فقط کیفیت مهم هست .
SajjadKhati
27-05-14, 16:53
گلپسر دس گزاشتی رو دم شیر که :lol:
بازی بازی با دم Z97X-UD3H هم بازی؟ :lol:
گلپسر این اطلاعات رو از کجا میاری؟
بعد از این حرفت من رفتم پیشرفته ترین مادربردایی که تا حالا تست شدن (سری z97 رو نه که تست نشد) رو که از لحاظ اورکلاک Z87X-OC Force و از لحاظ گیم که Maximous VI Formula بود رو دیدم ، هیش کدوم خازن با طول عمر بالاتر از 10 هزار ساعت نداشتن . ازراک کی تا حالا از اینا هم پیشی گرفت :lol:
اصلا تو سایت اون مدل ازراک نوشته نیست طول عمر خازناش چقده
Z97X-UD3H دقیق همون Z87X-UD3H هه به اضافه ی اینکه تو شرایط سخت هم تست شد و قطعا هم خیلی گرونتر از Z87X-UD3H درمیاد چون سری بلک هست و تا قبل این هم گیگا فقط این نوع تست ها رو روی مادربردای سرور انجام میداد
برای صدا هم هر دو آمپلی فایرشون 600 اهم قابلیت لود داره و قدرت 115 دسیبل رو دارن (چجوری متوجه شدی که قدرت صدای این مدل از ازراک از این مدل گیگا قویتره؟)
درباره ی سوکت cpu و رم و اسلات گرافیک از جنس طلا هم من حتی برا cpu اون مدل ازراک ندیدم که طلا گفته باشه
سر آخر یه سئوال دارم . این اطلاعات رو مگه از سایتش نمیگیری؟ از کجا میگی که هیش کدوم شون تو سایتش تایید نشد؟
بعدش گلپسر ، مشکلت اگه تست هه که گفتم و لینک دادم وگرنه واسه من فرقی نداره . اصلا برو مادربرد 100 تومنی ازراک بگیر . فیک باشه یا نه اون میخه . وظیفه ی من گفتن حقایق بود . حالا میخای قبول کن یا تو هم مثل بقیه بهم بگی متعصب . تعصبی که با دلیل باشه ، 100 برابر بهتر از فقط اکتفا کردن به بنچمارک ها بدون دیدن بقیه ی ویژگی هاست
AMD>INTEL
27-05-14, 17:07
asrock فقط میتونه از لحاظ قیمت با گیگابایت رقابت کند . کسی که بخواهد سراغ z97 اینتل برود . قیمت فاکتور مهمی برای انتخاب برد نیست . کیفیت pcb و المان ها به هیچ وجه ممکن قابل قیاس نیست . مثل مقایسه bmw با پژو
SajjadKhati
27-05-14, 18:01
آ
ببخشید
من اصلا حواسم رو Z97 Extrem نبود .
طلا و قدرت خازن هاش درسته . پیشرفت خوبی هم داشته
اما مطمئن باش به قول اوستا امید ، هیش وقت به کیفیت برد گیگا نمیرسه
میخای مطمئن نباش :1. (35):
منم نسخه ی Z97X-UD3H-BK رو گفته بودم
هر چی دوس داری بگیر . آره به نسبت قیمت اش ، کارایی اش واقعا خوبه اما کیفیت و جزئیات و قدرت اش به Z97X-UD3H نمیرسه