PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید سیستم کامل (بیشتر برای برنامه‌نویسی)

0x76
25-05-14, 20:11
سلام میخواستم یه سیستم کامل تهیه کنم بیشتر برنامه نویسی و اینجور کارا ویندوز هم کارنمیکنم

ولی گرافیک هم نمیخوام ولی انبورد باشه ولی کیفیتش هم خوبباشه من بازی world of warcarft بازی میکنم برای اون جواب بده

بودجه مدنظرم نیست شما یه سیستم خوب بگید که بعدا بشه خورد خورد ارتقاش داد هارد زیاد اضافه میکنم شایدم واسه برنامه نویسی نیاز به اضافه کردن چند کارت گرافیک جدید داشته باشم
مدت زمان روشن بودن هم 8 صبح تا 12 شب البته تو تابستون 20 ساعت پاش میشینم
حالا یه سوال باید خاموشش کنم 4 ساعت ؟ یا مثلا روشن بزارم اتفاقی میفته؟ اگه روشن بزارم شب بعدم همیکنار رو میکنم یهو میبینی یک هفته هست روشنه مشکلی برای همین کولر و پاور خوب میخوام البته زیاد نمیخوام خرج کنم فقط یه سیستم کمکی میخوام باشه
بامانیتور هم باشه

AMD>INTEL
25-05-14, 21:14
cpu corei3 4130 380t
main h81m-s2v gigabyte 213 t
ram 4gb ddr3 1333 axtorm 130
power ENERMAX NAXN(Tomahawk II) - 450W 180t
CASE - DeepCool TRSSERACT 142t
cpu cooler DeepCool GAMMAXX 400 93t

0x76
25-05-14, 21:46
cpu corei3 4130 380t

ممنون دادا ولی زیادی بچه بازی نیست؟! میخوام اورکلاک ایناهم بکنم و چون میخوام بعدا ارتقا بدم میشه یکمی مینبرد رو بهتر بردارم ؟

- - - Updated - - -

cpu corei3 4130 380t

ممنون دادا ولی زیادی بچه بازی نیست؟! میخوام اورکلاک ایناهم بکنم و چون میخوام بعدا ارتقا بدم میشه یکمی مینبرد رو بهتر بردارم ؟

AMD>INTEL
25-05-14, 21:49
این برد رو جایگزین کنید

GA-H87-D3H

پشتیبانی از پردازنده های نسل چهارم Coreاینتل
فن آوری انحصاری Ultra Durable 5 PLUS گیگابایت
تامین توان تمام دیجیتالی به پردازنده با همکاری کمپانی IR
فن آوری UEFI DualBIOS گیگابایت
سوکت پردازنده با 15 میکرون روکش طلا
فن آوری شتاب دهنده مجتمع 333 گیگابایت (USB3.0، SATA 3.0 و 3x USB Power)
فن آوری On/Off Charge گیگابایت برای ابزارهای USB
درگاه شبکه LAN اینتل با ایمنی بالا در برابر تخلیه الکتریسیته ساکن
پشتیبانی از نرم افزار CFOS، شتاب دهنده سرعت اینترنت

GIGABYTE - مادربرد - Socket 1150 - GA-H87-D3H ‏(rev. 1.x)‏ (Only the registered members can see the link)

0x76
25-05-14, 22:00
این برد رو جایگزین کنید

GA-H87-D3H

پشتیبانی از پردازنده های نسل چهارم Coreاینتل
فن آوری انحصاری Ultra Durable 5 PLUS گیگابایت
تامین توان تمام دیجیتالی به پردازنده با همکاری کمپانی IR
فن آوری UEFI DualBIOS گیگابایت
سوکت پردازنده با 15 میکرون روکش طلا
فن آوری شتاب دهنده مجتمع 333 گیگابایت (USB3.0، SATA 3.0 و 3x USB Power)
فن آوری On/Off Charge گیگابایت برای ابزارهای USB
درگاه شبکه LAN اینتل با ایمنی بالا در برابر تخلیه الکتریسیته ساکن
پشتیبانی از نرم افزار CFOS، شتاب دهنده سرعت اینترنت

GIGABYTE - مادربرد - Socket 1150 - GA-H87-D3H ‏(rev. 1.x)‏ (Only the registered members can see the link)

اساسا z77 z87 اینا بکارم نمیاد؟ پولشم ندارم ولی اگه خوب باشه میتونم بخرم

AMD>INTEL
25-05-14, 22:02
اساسا z77 z87 اینا بکارم نمیاد؟ پولشم ندارم ولی اگه خوب باشه میتونم بخرم

به نظرم به جای هزینه روی مادربرد سری z87 . همین برد h87 رو بگیرید . و این تغییرات روی پردازنده بدید .
cpu corei5 4440
ram 4gb 1600 hyper x *2

0x76
26-05-14, 10:14
مادربرد رو خریدم
یه سوال رم ها ها چرا نقدر تفاوت قیمت دارند مثلا یه رم 4 داریم 30 تومن یدونه داریم 800 تومن چرا؟
با این تفاسیر ایا رم تاثیری تو کار بنده داره؟
سوال بعدم اینکه الان این سیستم دوم شد 2 تومن بدون کولر اینا
پس این سیستم هایی که بدون کارت گرافیک 12 تومن درمیاد اساسا بغیر از بازی و گرافیک باهاش چیکارمیکنند؟
من کارم هیکنتاش و لینوکس هست ایا این ها سازگاری دارند ؟

SajjadKhati
26-05-14, 10:32
الان برا برنامه نویسی فقط میخای دیگه؟
رم زیاد تاثیر تو کارت نداره . باس 1600 برات کافی هه با یه cpu ی 4440 ای که اوستا امید گفت
دیگه 4 گیگ که 30 تومنی نداریم . جنس ممولی 4 گیگ 130 تومنه (تهش دیگه جنس بد 4 باشه 100 تومن) . اون 800 تومنی ها هم ممولا 16 گیگ با باس 2600 ان و کیفیت و خنک کنندگی عالی
اونا ممولا واسه سرورها و یا اورکلاک استفاده میشن (البته واسه اورکلاک بدون گرافیک تهش در حد 5 تومن از اینا بدون گرافیک میشه) و ممولا از سوکت 2011 که فقط مادربرد این سوکت حداقل 1.5 تومنه

AMD>INTEL
26-05-14, 11:07
مادربرد چی گرفتید . رم رو کینگستون هایپر ایسک بگیرید
Kingston HyperX 4GB 1600 بگیرید 145 تومن هست

0x76
26-05-14, 13:29
مادربرد چی گرفتید . رم رو کینگستون هایپر ایسک بگیرید
Kingston HyperX 4GB 1600 بگیرید 145 تومن هست

الان من یه مدل h87 deluxe دارم با همون گیابایت که شما لینکشو دادید فقط مشکلی هست جنس بدنه این گیگابایته انگار یکمی کیفیتش پایینه کیفیت لحیم و رنگ بنده و مشکل داره
فقط یکم میخوام رنگ بندی اینا بهش بیاد واسه همین حالا کدوم بهتره؟
مثلا این رمه ابیه .میشه مشکی شو لینک بدید؟
بعد یه سوالی که دارم کیس هایی که دیدم همه درهاش کشویی بوده خوشم نمیاد اگه قبلنا کیس های اپل رو دیده باشید چطوری میومد بریون درش
یه سری عکسم تو نت بود در کیس توی یه قاب هست که کولر مستر اینطوری و لبه ی در کیس روی لبه ی کیس قرارنمیگیره دنبال همچین کیسی هم هستم اهن پاره هم نباشه کوچیک اینا باشه
با تشکر

AMD>INTEL
26-05-14, 13:40
الان من یه مدل h87 deluxe دارم با همون گیابایت که شما لینکشو دادید فقط مشکلی هست جنس بدنه این گیگابایته انگار یکمی کیفیتش پایینه کیفیت لحیم و رنگ بنده و مشکل داره
فقط یکم میخوام رنگ بندی اینا بهش بیاد واسه همین حالا کدوم بهتره؟
مثلا این رمه ابیه .میشه مشکی شو لینک بدید؟
بعد یه سوالی که دارم کیس هایی که دیدم همه درهاش کشویی بوده خوشم نمیاد اگه قبلنا کیس های اپل رو دیده باشید چطوری میومد بریون درش
یه سری عکسم تو نت بود در کیس توی یه قاب هست که کولر مستر اینطوری و لبه ی در کیس روی لبه ی کیس قرارنمیگیره دنبال همچین کیسی هم هستم اهن پاره هم نباشه کوچیک اینا باشه
با تشکر
گیگابایت مدل دلوکس ندارد .رم همون هایپر ایکس بگیرید نهایت سازگاری رو با این برد دارد .
این کیس رو مشاهده کنید به نظرم عالیه از برند thermaltake
Thermaltake - Global - Commander MS-I - VN40001W2N (Only the registered members can see the link)

0x76
26-05-14, 14:21
گیگابایت مدل دلوکس ندارد .رم همون هایپر ایکس بگیرید نهایت سازگاری رو با این برد دارد .
این کیس رو مشاهده کنید به نظرم عالیه از برند thermaltake
Thermaltake - Global - Commander MS-I - VN40001W2N (Only the registered members can see the link)

ببخشید مادربرد دوم ایسوس هست *

Thermaltake - Global - Commander G41 (Window) - CA-1B4-00M1WN-00 (Only the registered members can see the link)
این کیس رو ببین دوست من یه همچین چیزی میخوام

حالا بیا بقیه عکس هاشو ببین مین بردی که داره چه شکلیه من این H87 که گفتید رو خریدم این شکلیه که تو عکس هست

AMD>INTEL
26-05-14, 14:36
ببخشید مادربرد دوم ایسوس هست *

Thermaltake - Global - Commander G41 (Window) - CA-1B4-00M1WN-00 (Only the registered members can see the link)
این کیس رو ببین دوست من یه همچین چیزی میخوام

حالا بیا بقیه عکس هاشو ببین مین بردی که داره چه شکلیه من این H87 که گفتید رو خریدم این شکلیه که تو عکس هست

این برد گیگابایت که پیشنهاد کردم .از عکس هم مشخص هست که کیفیت های خوبی دارد . در مورد کیس هم اون مدلی که معرفی کردم موجوده

0x76
26-05-14, 16:07
این برد گیگابایت که پیشنهاد کردم .از عکس هم مشخص هست که کیفیت های خوبی دارد . در مورد کیس هم اون مدلی که معرفی کردم موجوده

ببخشید کجا موجوده ؟ :-?

AMD>INTEL
26-05-14, 20:41
ببخشید کجا موجوده ؟ :-?

یکی از مارکت های آنلاین موجود داشت . تو بازار رضا هم دیدم .

0x76
26-05-14, 21:35
اقا من کولر سی پیو رو هم تیه کردم 310I یه همچین چیزی هاردم یه 2 ترابایت وسترن مدل گیرین خریدم

فقط میمونه سی پیو و رم پاورم که اینی که گفتید پیدانکردم پاور های گرون قیمت به چدردی میخورن؟ یه پاور خوب پیشنهاد بدید گرین باشه که بشه پیداش کرد

AMD>INTEL
26-05-14, 21:45
اقا من کولر سی پیو رو هم تیه کردم 310I یه همچین چیزی هاردم یه 2 ترابایت وسترن مدل گیرین خریدم

فقط میمونه سی پیو و رم پاورم که اینی که گفتید پیدانکردم پاور های گرون قیمت به چدردی میخورن؟ یه پاور خوب پیشنهاد بدید گرین باشه که بشه پیداش کرد

دوست عزیز هارد وسترن گرین به درد نصب ویندوز نمیخورد . مرجوع کنید به مشکل میخورید .
شما اگر میخواستید قطعات رو چیزی که تو ذهن دارید بگیرید برای چی تاپیک زدید .

- - - Updated - - -

این مادربرد رو تمام نمایندگان آواژنگ موجود دارند . پردازنده هم بگردید به راحتی پیدا میکنید . پاور گرین هم 600hp بگیرید .

0x76
26-05-14, 21:55
Intel Core i5 4670K
Asus H87I-PLUS mobo
Corsair AX650 PSU
Corsair H100i
Corsair Vengenence Pro 2x8GB 1866MHz DDR3 RAM
OCZ Vertex 3 120GB SSD
BitFenix Prodigy Case

این سیستم چطوره و چند درمیاد/؟

pooria.gholami
26-05-14, 21:58
Intel Core i5 4670K
Asus H87I-PLUS mobo
Corsair AX650 PSU
Corsair H100i
OCZ Vertex 3 120GB SSD
BitFenix Prodigy Case

سلام
اگر این سیتسم رو فقط برای برنامه نویسی میخواهید مصرف کنید،دارید هزینه اضافی میکنید.
یک ویژوال استدیو با sql سرور یا اوراکل مگر چقدر سی پی یو و رم مصرف داره؟
به نظرم خیلی ولخرجی بکنید یک i3 با 4 گیگ رم کفایت میکنه

0x76
26-05-14, 22:33
سلام
اگر این سیتسم رو فقط برای برنامه نویسی میخواهید مصرف کنید،دارید هزینه اضافی میکنید.
یک ویژوال استدیو با sql سرور یا اوراکل مگر چقدر سی پی یو و رم مصرف داره؟
به نظرم خیلی ولخرجی بکنید یک i3 با 4 گیگ رم کفایت میکنه
مشکل همینه دیگه همه فکر میکنند برنامه نویسی همین تو ویزال استودیو هست ولی ویزال استودیو سالی 80 میلیون تومن پول لایسنش هست بعدم بدرد نمیخوره من سازنده سیستم عامل هستم
aeron.ir
بعد دقت کنید C++ اول کامپایل میشه بعد اچرا ولی تو یوزال استودیو فقط کد ها اجرا میشن و کامپایلی صورت نمیگیره و همه چیز ران تایم هست
بنابر این کلی زمان نیازه تا کد ها کامپایل بشن بعد دیباگ اوف من از فریم ورک Ogre3d و Qt هم جدای کارم استفاده میکنم
این سیستم که گفتم چنده چیزیش تغییر نکرده ها فقط یکمی شکیل تر شده :love::11():

0x76
27-05-14, 13:21
اقا من میخوام بیشتر mini itx باشه اصلا این نوع خوبه؟ ارزون تر میاد؟

0x76
27-05-14, 22:20
یه سوالی ذهنمو درگیر کرده یه سری کیس تو اینترنت هستت عمودی میزاری ولی مین برد توش افقی قرارمیگیره شبیه مک پرو هست خوبه؟ بعد یه سوال دیگه سری mini itx
با مین برد های دیگه چه تفاوتی داره؟

0x76
30-05-14, 22:43
این مادربرد رو تمام نمایندگان آواژنگ موجود دارند . پردازنده هم بگردید به راحتی پیدا میکنید . پاور گرین هم 600hp بگیرید .

دوست عزیز فرق این دو مادربرد در چیه /؟؟؟

GA-H87-D3H (rev. 1.x) (Only the registered members can see the link)
GA-H87-HD3 (rev. 1.x) (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
30-05-14, 22:58
GA-H87-D3H دارای GIGABYTE Ultra Durable™ 5 Plus Technology گیگابایت هست . ولی نسخه hd3 دارای ultra durable 4 هست .
همچنین در قسمت lan چیپ d3h اینتل هست ولی hd3 از چیپ realtek استفاده میکنه .

)

0x76
31-05-14, 06:25
GA-H87-D3H دارای GIGABYTE Ultra Durable™ 5 Plus Technology گیگابایت هست . ولی نسخه hd3 دارای ultra durable 4 هست .
همچنین در قسمت lan چیپ d3h اینتل هست ولی hd3 از چیپ realtek استفاده میکنه .

)

:1. (27): :lol: من که نفهمیدم چی گفتید ! کلا کدوم بهتره با این همه اختلاف قیمت ایا اصلا گیگیابایت می ارزه پس فردا خراب نشه :D

خب برای چی 2 مدل شبیه هم داده؟ پس حتما یه فرقای بزگی هم دارند دیگه در کل کدوم بهتره؟

AMD>INTEL
31-05-14, 06:31
:1. (27): :lol: من که نفهمیدم چی گفتید ! کلا کدوم بهتره با این همه اختلاف قیمت ایا اصلا گیگیابایت می ارزه پس فردا خراب نشه :D

خب برای چی 2 مدل شبیه هم داده؟ پس حتما یه فرقای بزگی هم دارند دیگه در کل کدوم بهتره؟

در کل مدل ga-h87-d3h بهتر هست . این تفاوت به دلیل انتخاب خریدار بر اساس بودجه هست . همین ultra durable 5 با 4 تفاوت کمی نیست .
درباره فناوری ultra durable در لینک زیر بیشتر بخوانید .
GIGABYTE FM2 Motherboards (Only the registered members can see the link)
تمام فناوری های اختصاصی گیگابایت بر طول عمر و بازدهی بالا تمرکز میکنند .

kaveh-gh
31-05-14, 14:24
Intel Core i5 4670K
Asus H87I-PLUS mobo
Corsair AX650 PSU
Corsair H100i
OCZ Vertex 3 120GB SSD
BitFenix Prodigy Case

دوست عزیز اگه دنبال اورکلاک کردن سیستم نیسنید نیازی به Core i5 4670k ندارید. پسوند K به معنی اینه که CPU قابلیت اورکلاک بالایی داره.
اگه قصد اورکلاک کردن سیستمو دارید حتماً به مادربردی با چیپ Z87 نیاز خواهید داشت.
کسی که CPU ضریب باز مثل 4670K رو با مادربرد H87 پیشنهاد میده یا علم پایینی داره یا با سوء استفاده از اطلاعات ناقص خریدار قصد فروش کالای موجود در انبار شخصیشو داره
با توجه به توضیحات بالا مادربرد Gigabyte - Z87 D3H برای Core i5 4670K و مادربرد Gigabyte H87 D3H یا Gigabyte H87 HD3 برای Core i5 4670 پیشنهاد میشه.

0x76
31-05-14, 15:15
دوست عزیز اگه دنبال اورکلاک کردن سیستم نیسنید نیازی به Core i5 4670k ندارید. پسوند K به معنی اینه که CPU قابلیت اورکلاک بالایی داره.
اگه قصد اورکلاک کردن سیستمو دارید حتماً به مادربردی با چیپ Z87 نیاز خواهید داشت.
کسی که CPU ضریب باز مثل 4670K رو با مادربرد H87 پیشنهاد میده یا علم پایینی داره یا با سوء استفاده از اطلاعات ناقص خریدار قصد فروش کالای موجود در انبار شخصیشو داره
با توجه به توضیحات بالا مادربرد Gigabyte - Z87 D3H برای Core i5 4670K و مادربرد Gigabyte H87 D3H یا Gigabyte H87 HD3 برای Core i5 4670 پیشنهاد میشه.
دوست عزیز به نکته زیر توجه کن :

--------------------------------------------------------------------------------

ببین کار من طوری هست که در این شرایط نمیتونم سیستم خفن ببندم ولی به شدت به این سیستم نیاز دارم اگه بشه فعلا قطعات اصلی رو بهترین بگیرم و بعدا بتونم ارتقا بدم

حالا از نظر همه من مین برد h87 بگیرم یا z87
همه اینا به کنار z97 چطوره؟ من اورکلاک برام ملاک نیست یه سیستم خوب و عالی میخوام کم و کاستی نداشته باشه کار تخصصی انچنانی هم نمیکنم رفتم 200 میلیون سرور خریدم پس نیازی به همچین سی پیو هایی ندارم اگرم بخرم به کارم نمیاد کارم فقط یه برنامه نویسی مختصر شبکه و طراحی نرم افزار و قابلیت کمی مجازی سازی میخوام خودم از لینوکس استفاده میکنم میخوام 2 تا لینوکس دیگه یا هکینتاش بتونم ران کنم

تنها بازی هم که انجام میدم ورد اف وارکرفت هست بقیه بازی هم تو کنسول بازی میکنم نیازی به گرافیک ندارم ولی میخوام گرافیک انبورد هم خوب باشه بعضی وقتا نیاز به گرافیک دارم برای کرکینگ و هش و اینجور چیزا

درکل یه سیستم های اند میخوام ولی نه اونطوری میخوام توش صرفه جویی بشه و طوری باشه که قطعات اصلی بتونم بخرم و بعدا خورد خورد ارتقاش بدم با تشکر

kaveh-gh
31-05-14, 16:12
Core i5 4670 و یکی از مادربردهایی که در بالا با چیپ H87 پیشنهاد شد حداقل تا 2 سال به راحتی جواب کار شمارو میده، چه از لحاظ پردازشی و چه از لحاظ قابلیت نصب قطعات جدید جهت ارتقاء روی مادربرد. انتخاب باقی قطعات بستگی به بودجه داره

kaveh-gh
31-05-14, 16:29
مادربردهای جدید با چیپ Z97 قابلیت ارتقاء CPU به نسل جدید اینتل به نام Haswell Refresh براتون فراهم میکنه.
به نظر من هزینه کردن برای یه همچین آینده نگری زیاد معقول نیست. در صورت نیاز به ارتقاء CPU گزینه های زیادی از نسل Haswell وجود خواهند داشت و نیازی به خرید Haswell refresh نخواهید داشت.
Gigabyte GA H87 D3H پیشنهاد منه ولی هر مادربرد دیگه ای با چیپ H87 میتونه کارتونو راه بندازه

nima_hl
31-05-14, 19:42

کاوه جان مادربردهای b85 و h87 با یک ارتقاع بایوس قادر خواهند بود که پردازنده های سری k را آورکلاک کنند

به عبارتی شما با هزینه کمتر میتوانید یک مادربرد h87 بخرید و با یک آپدیت بایوس از مادربردتون مانند یک z87 استفاده کنید

0x76
31-05-14, 21:05
کاوه جان مادربردهای b85 و h87 با یک ارتقاع بایوس قادر خواهند بود که پردازنده های سری k را آورکلاک کنند

به عبارتی شما با هزینه کمتر میتوانید یک مادربرد h87 بخرید و با یک آپدیت بایوس از مادربردتون مانند یک z87 استفاده کنید

این کار راخته ؟ صدمه نمیزنه ؟ یه سوال دیگه داشتم ازتون وقتی مین برد توی کیس باشه با ضربه خوردن به کیس اسیبی میرسه؟

AMD>INTEL
31-05-14, 21:10
این کار راخته ؟ صدمه نمیزنه ؟ یه سوال دیگه داشتم ازتون وقتی مین برد توی کیس باشه با ضربه خوردن به کیس اسیبی میرسه؟

اپدیت بایوس کار سختی نیست . مخصوصا روی بردهای گیگابایت که دارای تکنولوژی dual bios هست . تو سایت اصلی شهر سخت افزار راهنمای کامل اپدیت بایوس هست .
Only the registered members can see the link

در ضمن بایوس های گیگابایت در انجمن آواژنگ قابل دریافت میباشد .
درباره dual bios
Only the registered members can see the link