فقط قطعات کیس
کاردبرد:اولویت اول گیم و دوم برنامه نویسی و گاها 3d max و یونیتی(اما در کل گیم مهم ترینشه)
رزولوشن مانیتور 900p با سایز 19 اینچ
معمولا سیستم روزی 8 ساعت روشنه با توجه به دانلود و ...
انتظارم از سیستم اینه بازی هارو بالاترین حالت بالای 30 فریم بده و اورکلاک تا 3 یا 4 سال اینده انجام نخواهم داد.
قطعاتی که خودم انتخاب کردم:
mainboard:asus maximus vi hero
vga: asus dcuii gtx 770 oc
ram:g.skill trident x 2*4 gb 2400 mhz یا corsair vengeance 2*8 1600 mhz
cpu:intel core i5 4670k haswell
case:green x3 gaming
power:corsair rm 850 80plus full mudular
هارد هم نیازی نیست:1. (26):
خب حالا سوالم این که شما چه قطعاتی پیشنهاد میکنید؟
1-رم هایی که ذکر کردم در بالا شما کدومش رو پیشنهاد میکنید؟کدوم اینده دار ترن؟با توجه به بازی ها که مدام رمشون زیاد میشه
2-مادربورد و بورد گرافیک بین گیگابایت و ایسوس کدام بهترن؟
3-آیا کیس x3 کولر مناسب برای این قطعات داره؟
4-من مطالبی خوندم که نوشته بود 4670k بالاتر از رم 1600 رو ساپورت نمیکنه و باید اورکلاکش کرد تا ساپورت کنه
5-پاور ذکر شده برای این قطعات چطوره؟
6-فرق پردازنده ذکر شده با 4770k تو بازی ها چه قدره؟ارزش داره پول بیشتر بدم بابت 4770k؟
7-آیا ssd توصیه میکنید؟با توجه به قیمت زیادشون:1. (35):
8-مدل 4gb کارت گرافیک ذکر شده رو بگیرم یا 2 gb?الان واچ داگز 3 گیگ vram به نظر خودم مدل 4 بهتر باشه
و در آخر بگم که یه سیستم میخام که تا 3 یا 4 سال خوب جواب بده و کم نیاره
و صدالبته در برابر قیمت پشتیبانی و کاربرد خوب داشته باشه
ببخشید زیاد شد به راهنماییتون به شدت نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:1. (23)::11():
AMD>INTEL
25-05-14, 13:23
Intel Core i7-4770 980T
MAIN GIGABYTE GA-Z87-HD3 615T
RAM 8GB*2 KINGSTON HYPER X
VGA GIGABYTE - GeForce GTX 770 - OC 1.400
HDD 1TB WD BLACK
CASE ENERMAX CLIPEUS 180T
CORSAIR RM Series RM850 850W 650T
SSD Samsung SSD 840 EVO 120GB 380T
Hessam II
25-05-14, 18:06
سلام دوست گرامی؛
با توجه به مواردی که فرمودید، توصیه می کنم مادربرد و کارت گرافیک از برند MSI خریداری کنید. چون یه تعادل بسیار خوبی بین قیمت و کارایی و کیفیت این برند برقرار هست که برای بازه ی بودجه ی شما، انتخاب ایده آل محسوب میشه.
در کل سیستم خوبیه و ایرادی بهش وارد نیست.
و اما سوالات شما:
1- قطعاً 2400. اما خب در حال حاضر تریدنت ایکس موجود نیست. می تونید ریپجاوز خریداری کنید.
2- گفتم در بالا خدمتتون.
3- اگر منظور شما، سیستم کولینگ و تهویه ی داخلی کیس هست، بله. مناسبه.
4- قبلاً اینطور بود. الان با فعال کردن پروفایل XMP در بایوس مادربرد، این معضل برطرف شده.
5- عالیه. ایده آل ترین انتخاب ممکن خواهد بود.
6- نهایتاً 5% که اون هم در بعضی از گیم ها جالبه بدونید 4670K بواسطه ی بهره وری بیشتر، در گیم بهتر از 4770K عمل می کنه! این شرایط در نسل های قدیم سری پردازنده های Core اینتل هم، برقرار بود!
7- اگر بودجه برسه، چرا که نه؟
8- اگر در آینده قصد ارتقای کارت گرافیک رو دارید، نیازی به خرید مدل 4 گیگ نیست.
در کل توصیه می کنم مادربرد و کارت رو از برند MSI انتخاب کنید. رم هم ریپجاوز. البته تریدنت ایکس پیدا کردید، در خریدش درنگ نکنید!
سایر قطعات هم که ok هست.
ehsan1377
25-05-14, 18:33
سلام دوست گرامی؛
با توجه به مواردی که فرمودید، توصیه می کنم مادربرد و کارت گرافیک از برند MSI خریداری کنید. چون یه تعادل بسیار خوبی بین قیمت و کارایی و کیفیت این برند برقرار هست که برای بازه ی بودجه ی شما، انتخاب ایده آل محسوب میشه.
در کل سیستم خوبیه و ایرادی بهش وارد نیست.
و اما سوالات شما:
1- قطعاً 2400. اما خب در حال حاضر تریدنت ایکس موجود نیست. می تونید ریپجاوز خریداری کنید.
2- گفتم در بالا خدمتتون.
3- اگر منظور شما، سیستم کولینگ و تهویه ی داخلی کیس هست، بله. مناسبه.
4- قبلاً اینطور بود. الان با فعال کردن پروفایل XMP در بایوس مادربرد، این مشکل برطرف شده.
5- عالیه. ایده آل ترین انتخاب ممکن خواهد بود.
6- نهایتاً 5% که اون هم در بعضی از گیم ها جالبه بدونید 4670K بواسطه ی بهره وری بیشتر، در گیم بهتر از 4770K عمل می کنه! این شرایط در نسل های قدیم سری پردازنده های Core اینتل، برقرار بود!
7- اگر بودجه برسه، چرا که نه؟
8- اگر در آینده قصد ارتقای کارت گرافیک رو دارید، نیازی به خرید مدل 4 گیگ نیست.
در کل توصیه می کنم مادربرد و کارت رو از برند MSI انتخاب کنید. رم هم ریپجاوز. البته تریدنت ایکس پیدا کردید، در خریدش درنگ نکنید!
سایر قطعات هم که ok هست.
1-مادربورد msi g45 و گرافیک twin frozer iv oc چطورن؟اگه اینجا قیمت و درنظر نگیریم شما خودتون بین msi و asus و gigabyte کدوم رو انتخاب میکنید؟(برای برد گرافیک و مادربورد)
2-من میخام قطعات عمر خوب داشته باشند و تعادل کلی برقرار باشه بین سرعت و خنک بودن و نویز و .... :1. (23):
3-در مورد رم ریپجاوز فرکانسشون 1866 هست درست میگم؟بعد پروفایل xmp چجوریه؟cpu رو اورکلاک میکنه؟کیت 16 گیگ بگیرم یا همین 8 گیگ کافیه؟
یادآوری بشه که به قول معروف میخام یه سیستم تمیز و بهینه جمع کنم داداش گلم.
در آخر ممنونم که اینقدر زود پاسخ میدید
Hessam II
25-05-14, 19:16
همه ی برندها خرابی داره! قطعه ی الکترونیکی غیرممکنه خرابی نداشته باشه! غیرممکن!
از هر سه برند، مدل های خراب تو تعمیرگاه های سخت افزاری پره!!!
1- آره. عالیه. بهترین انتخاب همینه به نظرم. بخش دوم: گیگابایت.
2- همون MSI توصیه می کنم.
3- فرکانس های مختلف داره. از 1600 به بالا موجوده همه رقم. بخش دوم سوال: از جزئیات فنی خبر ندارم! 8 کافیه.
ehsan1377
25-05-14, 19:51
ممنون.به نظر خودمم این مادر بورد برای گیم خوبه...و همینطور مدل TF IV برای گرافیک هم خوبه
راستش خودم نظرم روی asus هست الان با توجه به گفته شما دوباره سر دوراهی موندم:1. (26)::1. (23):
AMD>INTEL
25-05-14, 20:53
به نظرم روی انتخاب msi تجدید نظر کنید . در مقابل گیگابایت و اسوس حرفی برای گفتن ندارد . همینطور گارانتیش هم زیاد جالب نیست . رجوع شود به فیدبک گارانتی تو شهر سخت افزار
این مربوط میشه به بررسی کارت گرافیک گیگابایت که بهتون پیشنهاد کردم
Only the registered members can see the link
این هم مادربرد پیشنهادی
ehsan1377
25-05-14, 21:21
به نظرم روی انتخاب msi تجدید نظر کنید . در مقابل گیگابایت و اسوس حرفی برای گفتن ندارد . همینطور گارانتیش هم زیاد جالب نیست . رجوع شود به فیدبک گارانتی تو شهر سخت افزار
این مربوط میشه به بررسی کارت گرافیک گیگابایت که بهتون پیشنهاد کردم
Gigabyte GeForce GTX 770 WindForce 3x OC review - Conclusion (Only the registered members can see the link)
این هم مادربرد پیشنهادی
Review: Gigabyte GA-Z87-D3HP - Mainboard - HEXUS.net (Only the registered members can see the link)
ممنون داداش
راستش رو بگم خودمم زیاد رو MSI حس خوبی ندارم
شما بین این بورد و maximus vi hero کدوم رو انتخاب میکنید؟ gigabyte g1 killer sniper چطوره؟
بورد گرافیک گیگا رو دیدم به نظرم asus کولر بهتر داره (تو تست ها ایسوس خنک ترین و گیگا گرم ترین بود البته کلاک هسته هم ایسوس کمترین و گیگا بیشترین بود)
AMD>INTEL
25-05-14, 21:32
ممنون داداش
راستش رو بگم خودمم زیاد رو MSI حس خوبی ندارم
شما بین این بورد و maximus vi hero کدوم رو انتخاب میکنید؟ gigabyte g1 killer sniper چطوره؟
بورد گرافیک گیگا رو دیدم به نظرم asus کولر بهتر داره (تو تست ها ایسوس خنک ترین و گیگا گرم ترین بود البته کلاک هسته هم ایسوس کمترین و گیگا بیشترین بود)
در مورد گرافیک گیگابایت عرض کنم که کولینگ windforce گیگابایت یکی از قویترین و خنک ترین فن های کارت گرافیک هست . اگر تست ها و بررسی ها رو ببینی متوجه میشی از اسوس هم چند درجه خنک تر است .
به نظرم برد رو هم میتونی روی این هم فکر کنید
G1.Sniper 5
پشتیبانی از پردازنده های نسل چهارم Coreاینتل
فن آوری انحصاری Ultra Durable 5 PLUS گیگابایت
تامین توان تمام دیجیتالی به پردازنده با همکاری کمپانی IR
فن آوری UEFI DualBIOS گیگابایت
فن آوری صوتی AMP-UP گیگابایت
کیت قابل ارتقاء OP-AMP
پردازنده چهار هسته ای صوتی مجتمع Creative Sound Core3D
آمپلی فایر هدفون مخصوص بازی (هدفون پانل جلویی)
نویزگیر صوتی با نشانگر LED نورانی
سوکت پردازنده با 15 میکرون روکش طلا
پشتیبانی از گرافیک چهار مسیره
خازن های جامد جدید مشکی رنگ با طول عمر بالا
فن آوری On/Off Charge 2 گیگابایت برای ابزارهای USB
درگاه شبکه LAN اینتل با ایمنی بالا در برابر تخلیه الکتریسیته ساکن
طراحی سینک خنک کننده پیشرفته با 9 کانکتور فن سیستم
کارت الحاقی بلوتوث 4.0 و Wi-Fi گیگابایت
GIGABYTE - مادربرد - Socket 1150 - G1.Sniper 5 (rev. 1.x) (Only the registered members can see the link)
ehsan1377
25-05-14, 21:50
این مدل گیگا که گفتید چنده؟به نظرم گرون باشه
این مدل بیشتر مد نظرم هست
g1 sniper (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
25-05-14, 21:57
این مدل گیگا که گفتید چنده؟به نظرم گرون باشه
این مدل بیشتر مد نظرم هست
g1 sniper (Only the registered members can see the link)
بردهای z87 از 600 تومن شروع میشوند تا یک میلیون
برد انتخابی خودتون هم خوب هست . ولی پیشنهاد میکنم این سری از بردهای گیگابایت رو تجربه کنید . واقعا استیبل با بازدهی بالا و با کلی امکانات و سازگاری کامل uefi با ویندوزهای 8و 8.1
Actros
25-05-14, 22:21
سلام
چرا msi در مقابل ایسوس و گیگا حرفی برای گفتن نداره دوست من ؟
الان مشکل توین فروزر msi چیه ؟ خنک کننده های گرافیک های گیگا winforce آنچنان هم چنگی به دل نمیزنه ها ! اینو میتونید از ماینر ها بپرسین. با کارتای 280 و 290 گیگا که همین سیستم خنک کننده رو دارن نمیشه ماین کرد ! دماشون خیلی بالا میره . در حالی که msi و ایسوس با 2 فن چنین مشکلی ندارن و در ماینینگ که دیگه بالاترین فشار ممکن رو داره تو این هوا دماشون نهایتا تا 73 میره!
در مورد مادربرد هم ما نفهمیدیم دوستمون چه قدر میخوان هزینه کنن
اینو بدونین که الان ملت فقط دنبال گرافیک های های اند msi میگردن. اینو میتونین تو بازارچه های فروم های مختلف داخلی ببینین.
در مورد گارانتی msi هم عرض کنم یکی از بهترین و پاسخگو ترین گارانتی ها هست.الماس جنس میفرستی 1 ماه میخوابه ! ماتریکس سر جمع 10 روزه هر مشکلی رو حل میکنه.شرکت کاملا مرتبی هست فقط رو بعضی محصولات قیمت گذاری غلط انجام میده !
ehsan1377
25-05-14, 22:35
داداش برای مادر بورد حداکثر تا 800 تومن
در مورد خنک کننده هم کاملا قبول دارم با این که 3 فن داره ولی تا جایی که من تست هارو دیدم داغ ترین بوده
در ضمن ظاهر جالبی هم نداره به نظرم
AMD>INTEL
25-05-14, 22:40
10282
این عکس رو ملاحظه بفرمایید
ehsan1377
25-05-14, 22:40
سلام
چرا msi در مقابل ایسوس و گیگا حرفی برای گفتن نداره دوست من ؟
الان مشکل توین فروزر msi چیه ؟ خنک کننده های گرافیک های گیگا winforce آنچنان هم چنگی به دل نمیزنه ها ! اینو میتونید از ماینر ها بپرسین. با کارتای 280 و 290 گیگا که همین سیستم خنک کننده رو دارن نمیشه ماین کرد ! دماشون خیلی بالا میره . در حالی که msi و ایسوس با 2 فن چنین مشکلی ندارن و در ماینینگ که دیگه بالاترین فشار ممکن رو داره تو این هوا دماشون نهایتا تا 73 میره!
در مورد مادربرد هم ما نفهمیدیم دوستمون چه قدر میخوان هزینه کنن
اینو بدونین که الان ملت فقط دنبال گرافیک های های اند msi میگردن. اینو میتونین تو بازارچه های فروم های مختلف داخلی ببینین.
در مورد گارانتی msi هم عرض کنم یکی از بهترین و پاسخگو ترین گارانتی ها هست.الماس جنس میفرستی 1 ماه میخوابه ! ماتریکس سر جمع 10 روزه هر مشکلی رو حل میکنه.شرکت کاملا مرتبی هست فقط رو بعضی محصولات قیمت گذاری غلط انجام میده !
داداش من اصلا رو برند خاصی تعصب ندارم ولی با توجه به تحقیقاتی که کردم asus بیشتر به کارم میومد.
msi هم خوبه اما نمیدونم چرا از این برند خوشم نمیاد.والا از هرکی بپرسی میگن گیگا یا ایسوس:1. (23):
AMD>INTEL
25-05-14, 22:42
این هم برای 770 جیفورس
Gigabyte GeForce GTX 770 WindForce 3x OC review - Graphics card temperatures (Only the registered members can see the link)
Actros
25-05-14, 22:52
در مورد عکسا. مدلا شبیه هم نبودنا :دی
ضمن اینکه من چیزی که خودم امتحان کردم مثلا در ماینینگ 2 تا کارت 280 گیگا رو بستیم . که دما تا 85 رفت و نمیشد ازشون کار گرفت. به همین دلیل دیگه دنبالش نرفتم و متوجه شدم کولینگه بهتر به 3 فنه بودن نیست. جنس و آلیاژ به کار رفته هم مهمه که msi دماش پایین تر میمونه .
و اینکه داداش به هرکی میگه میگه ایسوس و گیگا که نشد حرف برادره من :D
این حرف یه سری بازاریه نه حرف آدمی که 4 تا ریویو بخونه و هوشمندانه تر انتخاب کنه
منم تعصب ندارم یه سیستم msi هست یکی ایسوس ولی بدون msi مخصوصا با سری گیمینگش چه در مادربرد چه در گرافیک حرفهای بسیاری برای گفتن داره
ehsan1377
25-05-14, 22:53
من تو این فیلم دیدم گیگا از همه داغتره
click (Only the registered members can see the link 1I5Wto54&ei=1zuCU4_LKYGX1AWBv4GgAg&usg=AFQjCNGXUNLSAmRTgNwtQxl3b__C5PqB6g&bvm=bv.67720277,d.d2k)
ehsan1377
25-05-14, 23:03
این صفحه هم گویای همه چی هست:1. (23):
ASUS GTX 770 DirectCU II OC Review - Page 9 (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
25-05-14, 23:05
من تو این فیلم دیدم گیگا از همه داغتره
click (Only the registered members can see the link 1I5Wto54&ei=1zuCU4_LKYGX1AWBv4GgAg&usg=AFQjCNGXUNLSAmRTgNwtQxl3b__C5PqB6g&bvm=bv.67720277,d.d2k)
اکثر سایت های سخت افزاری خنک کننده WINDFORCE 3X رو تایید کردند و کارت های گیگابایت رو با این خنک کننده رو یکی از خنک ترین کارتها اعلام کردند .
از روی فیلم نمیشه نتیجه گرفت . کافیه بررسی ها رو مرور کنید .
Actros
25-05-14, 23:06
مادربرد به نظرم یه نگاهی به msi z87 mpower بنداز
900 تومن
ehsan1377
25-05-14, 23:20
مادربرد به نظرم یه نگاهی به msi z87 mpower بنداز
900 تومن
داداش نظر شما در مورد این بورد ها چیه؟
asus maximus vi hero
msi g45 gaming
gigabyte g1 sniper
همشون خوبن به نظر خودم+امکانات گیمینگ msi هم خوبه
Actros
25-05-14, 23:38
داداش نظر شما در مورد این بورد ها چیه؟
asus maximus vi hero
msi g45 gaming
gigabyte g1 sniper
همشون خوبن به نظر خودم+امکانات گیمینگ msi هم خوبه
msi قیمتش 650 تومنه به نظرم خیلی مقرون به صرفه تر هست
SajjadKhati
26-05-14, 12:39
آقا actor (اسمتو نمیدونم :lol:) و آقا احسان
به نظرم حق با آقا امیده
خنک کنندگی کارت گرافیک ، در شرایط مختلف ، فرق داره. همینی که اوستا actor میگی گیگا 280X دماش تا 85 رفته ، در مقابل کارتاییی مثل msi رو نگا کن :
Gigabyte R9 280X OC 3 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
MSI R9 280X GAMING 3 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
خوب اینجا msi فوق تصور بشر ضعیف عمل کرده و گیگا عالی و ایسوز هم خیلی خوب عمل کرد اما تو همین سایت ، عملکرد msi که فوق ضعیف عمل کرد و ایسوز خیلی خوب عمل کرده بود رو نگاه کن برا کارت 290X که کارت مرجع بسیار گرم ای داره :
ASUS R9 290X DirectCU II OC 4 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
Sapphire R9 290X Tri-X OC 4 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
MSI Radeon R9 290X Lightning 4 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
برا کارت گیگا 290X تو تست های بقیه ی سایت ها در حد MSI هه
به قول اوستا امید باید کلی دید . و منم تایید میکنم که خنک کنندگی WF تو اغلب سایتا جزء برترین هه و اکثر تست ها
در مورد مادربرد هم فرق همه ی مدل های مادربرد نی از 700 تومنی تا 1.7 تومنی اش عمده اش تو 3 چیزه . یکی قدرت مدار تغذیه و سیستم خنک کنندگی مدار تغذیه و دیگری هم کیفیت برد و تکنولوژی ساختش هه که عمده ی اختلاف قیمت برمیگرده به همین 3 قضیه
تو اون 3 تا مادربردی که گفتی ، اگه منظورت از Sniper مدل Gigabyte G1.Sniper Z87 که 750 تومن قیمت شه هست ، فرق شون تو قدرت مدار تغذیه هه که به نظرم ، برا گیگا در مقابل اون 2 تا قویتره
البته اگه سری گیمینگ نخای ، پیشنهادم مادربرد Gigabyte Z87X-UD4H با قیمت 875 تومنه . چون اغلب فرق سری گیمینگ (تو گیگا) با سری غیر گیمینگ تو کیفیت صدا و همینطور طول عمرش و قدرت و سرعت شبکه ی محلی (برا بازی آنلاین) هه که 50 تا 70 تومن گرونتر از همون سری بدون گیم شه
البته پیشنهاد منم بهت همین Gigabyte G1.Sniper Z87 هه چون درسته به طول عمر و اورکلاک Gigabyte Z87X-UD4H نمیرسه اما نه که طول عمر و قدرت کمی داشته باشه. اورکلاک هم که به کارت نمیاد
ehsan1377
26-05-14, 13:48
به نظرم حق با آقا امیده
خنک کنندگی کارت گرافیک ، در شرایط مختلف ، فرق داره. همینی که اوستا actor میگی گیگا 280X دماش تا 85 رفته ، در مقابل کارتاییی مثل msi رو نگا کن :
Gigabyte R9 280X OC 3 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
MSI R9 280X GAMING 3 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
خوب اینجا msi فوق تصور بشر ضعیف عمل کرده و گیگا عالی و ایسوز هم خیلی خوب عمل کرد اما تو همین سایت ، عملکرد msi که فوق ضعیف عمل کرد و ایسوز خیلی خوب عمل کرده بود رو نگاه کن برا کارت 290X که کارت مرجع بسیار گرم ای داره :
ASUS R9 290X DirectCU II OC 4 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
Sapphire R9 290X Tri-X OC 4 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
MSI Radeon R9 290X Lightning 4 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
به قول اوستا امید باید کلی دید . و منم تایید میکنم که خنک کنندگی WF تو اغلب سایتا جزء برترین هه و اکثر تست ها
در مورد مادربرد هم فرق همه ی مدل های مادربرد نی از 700 تومنی تا 1.7 تومنی اش عمده اش تو 3 چیزه . یکی قدرت مدار تغذیه و سیستم خنک کنندگی مدار تغذیه و دیگری هم کیفیت برد و تکنولوژی ساختش هه که عمده ی اختلاف قیمت برمیگرده به همین 3 قضیه
تو اون 3 تا مادربردی که گفتی ، اگه منظورت از Sniper مدل Gigabyte G1.Sniper Z87 که 750 تومن قیمت شه هست ، فرق شون تو قدرت مدار تغذیه هه که به نظرم ، برا گیگا در مقابل اون 2 تا قویتره
البته اگه سری گیمینگ نخای ، پیشنهادم مادربرد Gigabyte Z87X-UD4H با قیمت 875 تومنه . چون اغلب فرق سری گیمینگ (تو گیگا) با سری غیر گیمینگ تو کیفیت صدا و همینطور طول عمرش و قدرت و سرعت شبکه ی محلی (برا بازی آنلاین) هه که 50 تا 70 تومن گرونتر از همون سری بدون گیم شه
البته پیشنهاد منم بهت همین Gigabyte G1.Sniper Z87 هه چون درسته به طول عمر و اورکلاک Gigabyte Z87X-UD4H نمیرسه اما نه که طول عمر و قدرت کمی داشته باشه. اورکلاک هم که به کارت نمیاد
تو بعصی نظرات که تو سایتای مختلف خوندم اکثرا برد vi hero رو پیشنهاد کردن در مقابل g45 gaming و gigabyte g1.sniper
فکر میکنم همین vi رو بگیرم بهتر باشه،:11():
تا این جا از همه ممنون بابت راهنمایی
فقط من شنیدم کولر سی پی یو 4670k که رو خودشه زیاد جالب نیست...یه کولر سی پی یو خوب چه برندی خوبه؟به نسبت قیمت
AMD>INTEL
26-05-14, 13:53
تو بعصی نظرات که تو سایتای مختلف خوندم اکثرا برد vi hero رو پیشنهاد کردن در مقابل g45 gaming و gigabyte g1.sniper
فکر میکنم همین vi رو بگیرم بهتر باشه،:11():
تا این جا از همه ممنون بابت راهنمایی
فقط من شنیدم کولر سی پی یو 4670k که رو خودشه زیاد جالب نیست...یه کولر سی پی یو خوب چه برندی خوبه؟به نسبت قیمت
ZALMAN Cooling CNPS10X Optima
ehsan1377
26-05-14, 13:56
ZALMAN Cooling CNPS10X Optima
Zalman CNPS10X Optima CPU Cooler Review | Overclockers (Only the registered members can see the link)
ممنون...بعد برای این کولر باید خمیر حرارتی بگیرم یا خودش داره برای اولین بار؟اگه باید بگیرم چه مارکی خوبه؟
SajjadKhati
26-05-14, 14:00
صلاح کامپیوتر خویش را کاربر داند :lol:
وظیفه ی ما گفتن بود :lol:
هر دو 8 فاز کاری دارن اما مال گیگا ultra dourable 5 هه . تست ها نشون میده که حتی ایسوز با تعداد فاز بیشتر در مقابل گیگا با تعداد فاز کمتر اونم با ultra dorable 4 کم میاره چه برسه به ultra dorable 5 که قدرت مدار تغذیه اش بالای 98 درصده و قدرتمند ترین مدار تغذیه هه
AMD>INTEL
26-05-14, 14:02
ممنون...بعد برای این کولر باید خمیر حرارتی بگیرم یا خودش داره برای اولین بار؟اگه باید بگیرم چه مارکی خوبه؟
خمیر داخل بسته بندی هست .
ehsan1377
26-05-14, 14:14
صلاح کامپیوتر خویش را کاربر داند :lol:
وظیفه ی ما گفتن بود :lol:
هر دو 8 فاز کاری دارن اما مال گیگا ultra dourable 5 هه . تست ها نشون میده که حتی ایسوز با تعداد فاز بیشتر در مقابل گیگا با تعداد فاز کمتر اونم با ultra dorable 4 کم میاره چه برسه به ultra dorable 5 که قدرت مدار تغذیه اش بالای 98 درصده و قدرتمند ترین مدار تغذیه هه
داداش از تک تکتون ممنونم ولی چه کنیم سلیقه هست دیگه:1. (23)::11():
دو تا ریویو هم ازشون خوندم جفتشون 92 گرفتن نمره
تو سایت tweaktown
هرکدوم خوبی های خودشون دارن اما من از مدل ایسوس بیشتر خوشم اومد
بازم ممنون
ehsan1377
26-05-14, 14:22
دوستان در مورد قطعات دیگه نکات و راهنمایی خاصی نیست در هنگام خرید؟:11():
SajjadKhati
26-05-14, 16:02
ببخشید G1.sniper Z87 فناوری ultra durable 4 هه نه 5 (هر چند تو که انتخاب تو کردی) :lol:
ما که بگیم چی خوبه چی بد که تاثیری نداره مثل قضیه ی مادربرد . انتخاب تو کردی :lol:
من بجات بودم ، بجا 770 ، گرافیک R9 290 میگرفتم . یا برند Giga اش یا MSI اش با قیمت حدودی 1.85 تومن . هر دو از لحاظ تولید گرما تقریبا تو یه حد ان (فقط 2 درجه تهش فرق دارن) . 50 وات مصرف 290 نسبت به رقیب Nvidia اش که 780 هه بیشتره اما این مصرف بیشتر رو میتونی با یه پاور عالی از Enermax کم کنی ینی مصرف کل سیستم ات بیاد پایین . قدرت اش هم که میدونی با منتل راحت از 780 TI بالاتره و بدون اون هم در حد 780 (یه کم ضعیف تر)
AMD>INTEL
26-05-14, 16:06
گارانتی اسوس مخصوصا ویستا گاهی وقت ها دردسرهای خودش رو دارد .
ehsan1377
26-05-14, 16:38
ببخشید G1.sniper Z87 فناوری ultra durable 4 هه نه 5 (هر چند تو که انتخاب تو کردی) :lol:
ما که بگیم چی خوبه چی بد که تاثیری نداره مثل قضیه ی مادربرد . انتخاب تو کردی :lol:
من بجات بودم ، بجا 770 ، گرافیک R9 290 میگرفتم . یا برند Giga اش یا MSI اش با قیمت حدودی 1.85 تومن . هر دو از لحاظ تولید گرما تقریبا تو یه حد ان (فقط 2 درجه تهش فرق دارن) . 50 وات مصرف 290 نسبت به رقیب Nvidia اش که 780 هه بیشتره اما این مصرف بیشتر رو میتونی با یه پاور عالی از Enermax کم کنی ینی مصرف کل سیستم ات بیاد پایین . قدرت اش هم که میدونی با منتل راحت از 780 TI بالاتره و بدون اون هم در حد 780 (یه کم ضعیف تر)
اتفاقا خودمم تو فکر این بودم که r9 290 بندازم
اما سیستم فعلیم amd هست اول این که خواستم تنوع بشه و دوم این که خرجش میره بالا r9 290:lol:و به نظرم تکنولوژی نرم افزاری انویدیا بهتره...
منتل که همچینم شاخ نیست...780ti با دایرکت ایکس هنوزم بهتر از 290x با منتل فریم میده(چندتا)
در ضمن دمای r9 290 خیلی تو ذوق میزنه مدل گیگا تا 84 درجه هم میره(قابل توجه شما داغ ترینش اینجا (Only the registered members can see the link) بازنم گیگا هست:lol:)
ehsan1377
26-05-14, 16:41
داداش سازگار چطور؟منظور از دردسر یعنی چی؟:1. (26):
Actros
26-05-14, 17:17
به نظرم حق با آقا امیده
داداش عزیزم ACTROS درسته :)
امیر هستم :)
در مورد اینکه میگی اونی که من گفتم دماش تا 85 میره ( منظورتون اینه که من دارم دروغ میگم)
این چیزی نبود که من از رو ریویو ها بگم . خودم بستم و تست کردم و دیدم گیگا تو مدل 280 خنک کنندش ضعیف عمل کرد. حالا شایدم با بایوسی چیزی رفعش کنه.
نمیدونم از ماینینگ اطلاعی دارین یا نه . ولی بالا ترین فشار ممکن رو GPU مربوط به همین کاره که گیگا کم آورد.
متاسفانه موقع خرید MSI نبود و من ایسوس خریدم و راضی هم هستم واقعا . الان دوسته من MSI گرفته تا خرخره اور کرده تو ماین 2 تا کارت کنار هم دماش تا 82 میره ! بعد اون ریویو زده 94 ! اینم بدونین فشاری که گیم میاره نصف ماین هم نیست
بگذریم حالا
عرض شود که هیچ قدرتی هیچ فشاری در دنیا نمیتونه دمای R9 280X MSI GAMING رو 94 درجه برسونه ! . شما رو به ریویو زیر جلب میکنم !
MSI Radeon R9-280X TwinFrozr Gaming OC review - Graphics card temperatures (Only the registered members can see the link ml)
در این ریویو MSI در لود دماش هم از ایسوس ( که خودم این کارت رو دارم . موقع خرید من MSI نبود ) و هم از گیگا پایین تره گیگا که خیلی بالاس 75 هست MSI و ASUS 68- 69
من اگه میخواستم تعصبی قضاوت کنم صبر میکردم MSI بیاد و میخردیم.تعصب آنچنانی ندارم که کارتم ایسوسه الان
در مورد مادربرد هم صحبتام رو با دوست استارتر کردم . ریویو ها رو چک کنین ببین تو رنج 600 تومن Z87-G45 GAMING MSI رقیبی داره ؟ PRICE/PERFORMANCE رو در نظر بگیرین
متاسفانه گاهی فروم ها هم شبیه پاساژ ایران میشه که میگن فقط ایسوس و گیگا !! بقیه چینی هستن و از این حرفا !!
در هر صورت دوستمون تصمیمش ایسوس هست :11():
همگی موفق باشید
ehsan1377
26-05-14, 17:44
داداش ACTROS درسته
امیر هستم
در مورد اینکه میگی اونی که من گفتم دماش تا 85 میره ( منظورتون اینه که من دارم دروغ میگم)
این چیزی نبود که من از رو ریویو ها بگم . خودم بستم و تست کردم و دیدم گیگا تو مدل 280 خنک کنندش ضعیف عمل کرد. حالا شایدم با بایوسی چیزی رفعش کنه.
نمیدونم از ماینینگ اطلاعی دارین یا نه . ولی بالا ترین فشار ممکن رو GPU مربوط به همین کاره که گیگا کم آورد.
متاسفانه موقع خرید MSI نبود و من ایسوس خریدم و راضی هم هستم واقعا . الان دوسته من MSI گرفته تا خرخره اور کرده تو ماین 2 تا کارت کنار هم دماش تا 82 میره ! بعد اون ریویو زده 94 ! اینم بدونین فشاری که گیم میاره نصف ماین هم نیست
بگذریم حالا
عرض شود که هیچ قدرتی هیچ فشاری در دنیا نمیتونه دمای R9 280X MSI GAMING رو 94 درجه برسونه ! . شما رو به ریویو زیر جلب میکنم !
MSI Radeon R9-280X TwinFrozr Gaming OC review - Graphics card temperatures (Only the registered members can see the link ml)
در این ریویو MSI در لود دماش هم از ایسوس ( که خودم این کارت رو دارم . موقع خرید من MSI نبود ) و هم از گیگا پایین تره گیگا که خیلی بالاس 75 هست MSI و ASUS 68- 69
من اگه میخواستم تعصبی قضاوت کنم صبر میکردم MSI بیاد و میخردیم.تعصب آنچنانی ندارم که کارتم ایسوسه الان
در مورد مادربرد هم صحبتام رو با دوست استارتر کردم . ریویو ها رو چک کنین ببین تو رنج 600 تومن Z87-G45 GAMING MSI رقیبی داره ؟ PRICE/PERFORMANCE رو در نظر بگیرین
متاسفانه گاهی فروم ها هم شبیه پاساژ ایران میشه که میگن فقط ایسوس و گیگا !! بقیه چینی هستن و از این حرفا !!
همگی موفق باشید
درسته من با توجه به نقد هایی که خوندم دیدم ایسوس کلا نرمالترین حالت رو داره تو دما و ...به خاطر همین انتخابم ایسوس شد...
در ضمن اگه با توجه به قیمت در نظر بگیریم برد g45 گیمینگ خیلی عالیه(اینو خیلیا تو فروما گفتن همین طور امیر جان:1. (23)::11():)
Actros
26-05-14, 18:30
تایید میشه
به نظرم اگه ایسوس میگیری سعی کن سازگار بگیری. وضعش بهتره
ehsan1377
26-05-14, 18:35
تایید میشه
به نظرم اگه ایسوس میگیری سعی کن سازگار بگیری. وضعش بهتره
ok ممنون
از همتون سپاس گذارم
SajjadKhati
26-05-14, 21:00
داداش عزیزم ACTROS درسته :)
امیر هستم :)
بگذریم حالا
همگی موفق باشید
صوبتَه تو داری واسه من میکنی؟ :lol:
گلپسر امیر؟ من گفتم تو دروغ میگی؟
من از ماینینگ خبر ندارم که چیه .
منظورت از دو تا گرافیک همون کراس فایر هه؟
مگه بالاتر از فشار اور کلاک چه فشار دیگه ای هه؟ من نمیدونم اگه میشه توضیح بده
نگا کن من گفتم اگه واسه تو دمای گیگا که تو اون سایت زدش 70 درجه و ایسوز و ام اس آی تو همون شرایط به ترتیب بودن 72 و 94 تا 85 درجه رفت ، پس تو شرایط تو ، این گرافیک ها باید به همون مقدار بالاتر برن . منظورم این بود
سوء برداشت میکنه :lol:
بعد هم اینکه واقعا باهات موافقم . من چن جا دیدم که تو سایتای مختلف ، واقعا درجه حرارت شون گاهی با هم زمین تا آسمون فرق میکرد . بازم من تا حالا به این جواب نرسیدم که چرا و گاهی تو سایتای مختلف حتی اختلاف 20 درجه هم دیدم (هر دو مثلا تو شرایط اورکلاک ها)
برا مادربرد هم تو ایران که یه قطعه میاد کلا به قیمت ایران میشه . کاری به بازار جهانی نداره :lol: مثل همین کارت 280X که 300 دلار و تو ایران تا چن ماه پیش 1.5 تومن و 770 که 400 دلار و تو ایران 1.3 تومن بود :lol: قیمت گذاری ایرانی ها رو حال میکنی :lol:
بعد اینکه گفتم دیگه خوب و بد بودن و قیمت بالا و پایین یه برد تو هم رقیباش ، بسته به تکنولوژی ها و مدار تغذیه و سیستم خنک کنندگی اش داره که ممولا ایسوز گرونترین هه (الکی تو اغلب اوقات تو هم رقیباش:lol:) و بعدش گیگا گرونترینه و بعدش هم که بقیه ی بردها .
SajjadKhati
26-05-14, 21:15
اتفاقا خودمم تو فکر این بودم که r9 290 بندازم
اما سیستم فعلیم amd هست اول این که خواستم تنوع بشه و دوم این که خرجش میره بالا r9 290:lol:و به نظرم تکنولوژی نرم افزاری انویدیا بهتره...
منتل که همچینم شاخ نیست...780ti با دایرکت ایکس هنوزم بهتر از 290x با منتل فریم میده(چندتا)
در ضمن دمای r9 290 خیلی تو ذوق میزنه مدل گیگا تا 84 درجه هم میره(قابل توجه شما داغ ترینش اینجا (Only the registered members can see the link) بازنم گیگا هست:lol:)
بزار تنوع بشه . ما که Nvidia (چِخِس پِخِس اونم به ناچاری :lol:) داریم ، خیری ازش ندیدیم :lol:
منتل شاخ نیست؟ جدی؟ کله که هست؟ :lol: 780TI با منتل از 290X بهتره؟ صوبِته تو داری میکنی؟ :lol: یه نمونه لینک بده ببینم (سایت معتبر) . نکنه ریزولیشن 4K رو میگی؟ 290X تحت دایرکت ایکس اش هم حساب کنی ، فقط 8 درصد از 780 TI ضعیف تره . میخای من لینک بدم ببینی که شاخ هست؟ :lol:
یه جوری میگه دمای گیگای R9 290 تو ذوق میزنه که انگار دمای 770 به 50 درجه میرسه :lol: 770 نسخه ی MSI Gaming اش هست 81 درجه ، 290 MSI Gaming اش هست 83 درجه . 2 درجه اونم تو اورکلاک مشکلته؟ :lol: باشه بابا حالا چرا دلت Nvidia میخادد ، AMD رو سیخ میدی؟ :lol:
ehsan1377
26-05-14, 21:44
دادا 81 درجه واسه رفرنس هست دمای بقیه زیر 80 هست
درضمن نگفتم فقط دمای گیگای 290 بالاس گفتم کلا کارتش داغه
Battlefield 4 Benchmark Showdown - GTX 780 Ti Direct 3D Against R9 290X With Mantle API (Only the registered members can see the link)
First look: AMD Mantle CPU performance in Battlefield 4 - The Tech Report - Page 2 (Only the registered members can see the link)
mantle فقط ضعف کارت amd رو تونسته تا حدی جبران کنه
درضمن دایرکت ایکس 12 هم که داره میاد...تازه من یه عکس دیدم که منتل گرافیکش نسبت به دایکرت ایکس پایین تر بود(تو منتل جزییات زمین خیلی کمتر بود)
من خودم txaa و hbao plus و فیزیک انویدیارو به منتل ترجیح میدم.کافیه مقایسه hbao و ssao رو ببینی همینطور txaa که هم سبکه هم کیفیت داره در مقابل msaa سنگین...فیزیک هم که بماند.به خاطر همین میگم نرم افزار انویدیا بهتره.درضمن انویدیا به نظرم تو ساپورت درایور هم قوی تر عمل میکنه
SajjadKhati
26-05-14, 23:07
اوستا احسان ، رفرنس 290 که 94 درجه هه . غیر رفرنس اش رو میگم . گیگا هم که اصلا نسخه ی رفرنس نمیزنه
کدوم کارت الان داغه؟ MSI Gaming یا گیگا WF X3 که 83 درجه هه یا 770 که 81 درجه هه؟ داغه ، میتونی یه کم بیشتر هزینه کنی و کارت MSI Lightning با Sapphire Toxic رو با دمای 70 درجه بگیری . هنوزم داغه؟
گلپسر :
1) اون بازی با Direct 3D و تو حالت 3 بعدی هه . DirectX رو گفتم . طبق همون سایتی که دادی :
Mantle API Vs. DirectX Thief Benchmarks - Mantle Creams Direct3D in CPU-Bound Situations (Only the registered members can see the link)
2) منتل تو شرایط مختلف ، بارده هی و نوسان بسیار مختلفی داره . از 6 تا 45 درصد. عوامل تاثیر گزارش هم قدرت Cpu و قدرت GPU و کیفیت اجرای بازی (هم ریزولیشن و هم تنظیمات اش) داره و واسه همین هر جایی که تست میشه ، با جزئیات بسیار کامل همه ی این قضایا شفاف میشه :
AMD Mantle vs. DirectX Benchmarks with Battlefield 4 and Star Swarm - HotHardware (Only the registered members can see the link)
و دیگه نیاز به لینک دادن من نیست ، خودت با این لینک دادن ها ، اوستایی
منتل ضعف کارت گرافیک AMD جبران نمیکنه . ضعف پردازنده رو جبران میکنه
دایرکت ایکس 12 تا بیاد ، منتل نسخه ی 2 اش میاد :lol:
الان بازم نرم افزار Nvidia بهتره؟ منتل شاخ نیست؟ ابرو که هست :lol:
آقا تو میخای Nvidia بگیری ، مشکلی نیست که . چرا همش تست هایی که خودت میبینی رو یه طرفه به قاضی میری؟
ehsan1377
26-05-14, 23:19
دادا من 290 رو میگم کلا داغه
و 81 درجه ای که میگی واسه 770 مدل رفرنس هست مدلای غیر رفرنس زیر 80 هستن مثلا ایسوس 71 درجه هست فکر کنم
حالا بیخیال من به عقیده شما احترام میزارم ولی مطمین باش به خاطر این که انویدیا دارم میگیرم این حرفارو نمیگم
همونطور که گفتم خودم الان amd دارم و گفتم که حتی به 290 هم فکر کردم اما گرون در میاد و به نظرم همین 770 بسمه(بین 770 و 280x هم تست های 770 بهتر بوده در نتیجه انویدیا رو انتخاب کردم)
SajjadKhati
26-05-14, 23:33
نه گلپسر
من نسخه ی MSI Gaming شو میگم 81 درجه هه (Only the registered members can see the link)
نسخه ی MSI Lightnin اش حدود 70 هه (Only the registered members can see the link)
دقیقا همین نسخه از 290 و 290X هم با اختلاف یکی دو درجه با همین نسخه ها هست ینی MSI Lightning 290X دماش 73 (Only the registered members can see the link) و MSI Lightning 770 دماش 72 هه (Only the registered members can see the link)
Lightning هم که یکی از خنک ترین گرافیکاست (در حد Toxic سافایر)
آری بی خیال :lol: :1. (26):
Actros
27-05-14, 01:21
صوبتَه تو داری واسه من میکنی؟ :lol:
گلپسر امیر؟ من گفتم تو دروغ میگی؟
من از ماینینگ خبر ندارم که چیه .
منظورت از دو تا گرافیک همون کراس فایر هه؟
مگه بالاتر از فشار اور کلاک چه فشار دیگه ای هه؟ من نمیدونم اگه میشه توضیح بده
نگا کن من گفتم اگه واسه تو دمای گیگا که تو اون سایت زدش 70 درجه و ایسوز و ام اس آی تو همون شرایط به ترتیب بودن 72 و 94 تا 85 درجه رفت ، پس تو شرایط تو ، این گرافیک ها باید به همون مقدار بالاتر برن . منظورم این بود
سوء برداشت میکنه :lol:
بعد هم اینکه واقعا باهات موافقم . من چن جا دیدم که تو سایتای مختلف ، واقعا درجه حرارت شون گاهی با هم زمین تا آسمون فرق میکرد . بازم من تا حالا به این جواب نرسیدم که چرا و گاهی تو سایتای مختلف حتی اختلاف 20 درجه هم دیدم (هر دو مثلا تو شرایط اورکلاک ها)
برا مادربرد هم تو ایران که یه قطعه میاد کلا به قیمت ایران میشه . کاری به بازار جهانی نداره :lol: مثل همین کارت 280X که 300 دلار و تو ایران تا چن ماه پیش 1.5 تومن و 770 که 400 دلار و تو ایران 1.3 تومن بود :lol: قیمت گذاری ایرانی ها رو حال میکنی :lol:
بعد اینکه گفتم دیگه خوب و بد بودن و قیمت بالا و پایین یه برد تو هم رقیباش ، بسته به تکنولوژی ها و مدار تغذیه و سیستم خنک کنندگی اش داره که ممولا ایسوز گرونترین هه (الکی تو اغلب اوقات تو هم رقیباش:lol:) و بعدش گیگا گرونترینه و بعدش هم که بقیه ی بردها .
اختیار داری برادر. آخه یه جوری نوشتی فکر کردم مستقیم داری به اون قضیه اشاره میکنی
ماین داستانش مفصله عزیز. کسب در آمد با کارتای amd هست.
خواستی بیشتر بدونی برو اولین وب سایت تخصصی بیت کوین در ایران (Only the registered members can see the link)
ُیستم همیشه روشنه و گرافیک 24 ساعته رو لود 99% قرار داره. الان سیستم من 1 ماهه خاموش نشده ! و کلا بالاترین فشار ممکنه رو داره برای گرافیک . اینو گفتم گیگا اینجا دماش بالا رفت
در مورد قیمت گذاری ایران بله . مسخرس . ما هم مجبوریم با این قیمتا کنار بیایم دیگه چون اینجا زندگی میکنیم
الان 290x gaming msi قیمت 2/360 هست و 290 gaming قیمتش 1/780 ! در حالی قیمت دلاریشون کاملا به هم نزدیکه
یا مثلا 290x litening قیمت 2/800 هست !
770 2 گیگ گیمینگ msi هم 1/350 2سال ماتریکس
280 ایکس گیمینگ هم 1/300 !
SajjadKhati
27-05-14, 02:10
تو هم مثّه من شب زنده داری اوستا امیر؟ :lol:
اوه یه ماه رو لود 99 درصد میزارین که چی بشه؟ با نرم افزارایی مثل AIDIA 64 و ... این کار رو میکنین؟ خوب که چی بشه؟
الکی برق مصرف میکنین ، طرفای ما هی برق میره :lol:
Actros
27-05-14, 16:07
تو هم مثّه من شب زنده داری اوستا امیر؟ :lol:
اوه یه ماه رو لود 99 درصد میزارین که چی بشه؟ با نرم افزارایی مثل AIDIA 64 و ... این کار رو میکنین؟ خوب که چی بشه؟
الکی برق مصرف میکنین ، طرفای ما هی برق میره :lol:
آره قلندرم :)
خب این کارو میکنیم پول در میاریم دیگه داداشه من :lol:
الان دیگه بازارش خوابیده
نه نرم افزار مخصوص ماین cg miner
SajjadKhati
27-05-14, 16:13
من که متوجه نشدم؟ :lol:
ینی چی این جوری پول درمیارن؟
یه نفر پول میده به یه نفر دیگه که سیستم خودش یا طرف مقابل رو همیشه تو فول لود بزاره ، بعد بهش پول میده؟
که چی بشه؟
AMD>INTEL
27-05-14, 16:17
من که متوجه نشدم؟ :lol:
ینی چی این جوری پول درمیارن؟
یه نفر پول میده به یه نفر دیگه که سیستم خودش یا طرف مقابل رو همیشه تو فول لود بزاره ، بعد بهش پول میده؟
که چی بشه؟
بابا درس توضیح بدین ببینم چیه؟
طلا الکترونیکی دیگه چیه؟
AMD>INTEL
27-05-14, 17:13
بیتکوین - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد (Only the registered members can see the link 6)
این توضیحشه :1. (23):
SajjadKhati
27-05-14, 19:11
بازم متوجه نشدم :lol:
خوب درس توضیح بده که چجوری با فول لود کردن سیستم خونگی ، پول در یارن دیگه؟
rainyman13
27-05-14, 20:34
بازم متوجه نشدم :lol:
خوب درس توضیح بده که چجوری با فول لود کردن سیستم خونگی ، پول در یارن دیگه؟
یه سهمی از پردازش های شرکت ها یا موسسات رو بعهده میگیرن یا برای بیشتر شدن امتیاز سایت ها و ... همکاری میکنن (تا اونجایی که میدونم)
rainyman13
27-05-14, 20:41
دوست عزیز به جای اینکه روی مادربرد اینقدر هزینه کنی یه برد 500 تومنی بردار و یه R9290 بگیر ... چون مادر برد زیاد تاثیری توی بازی نداره بیشتر برای استفاده های صنعتی و تجاری مهم هست و کسایی که محدودیت بودجه ندارن
ASUS R9 290 OC DCII 4GB GDDR5
دوروبر کارت هایی که خنک کننده رفرنس هم دارن نرو من یکیشون رو چند روز پیش تست کردم حرارتش بالای 90 درجه میرفت