سلام
دوستان من در اینترنت و این سایت موضوعات مشابه رو خواندم
اما گفتم در مورد کیس من یک نظری بدهید
من ۲۴ سالم هست و لیسانس رو اگر خدا بخواد این ترم میگیریم
بیکار هستم.
و سربازی هم نرفتم.
پدرم هم سرمایه نداره که بهم بده یک کاری راه بندازم یا خیالم راحت باشه
در بهترین حالت اگر درس بخوانم و سربازی برم میشه ۲۸ تا ۲۹ سالم و یک هزار تومنی شاید در جیبم نباشه.
این طوری ۲۶ سالگی فرصت کار دارم.
در مورد کار حین درس هم قبل از سربازی متاسفانه کار رسمی و به درد بخور به ادم نمیدن.
شما بودید چه می کردید.
البته یکی از بچه ها میگه الان کار درست و حسابی پیدا نمیشه. شاید کاری که در حین درس و قبل از سربازیگیرت میاد. همون رو بعد از سربازی باید انجام بدی. و فکر نکن بعد از سرابزی کار درست و حسابی گیرت میاد...
راستش نمی دانم.
علی حسنی
22-05-14, 11:18
سلام
خوب ببینید الان بازار کار اکثر رشته ها اشباع شده است و حتی اگه دانشگاههای معتبر دولتی هم درس خونده باشید به سختی کار گیرتون می یاد فقط رشته های خاصی مثل پرستاری شدیدا بازار کار داره و حقوقشون هم نسبتا خوبه و به راحتی می تونید تا ماهی 2 میلیون درآمد داشته باشید .
اما پیشنهاد بنده اینه که از همین امروز دنبال کار باشید و در کنار درس خوندن (حتی اگه ترم آخرید و سرتون شلوغه) چند ساعتی رو به کاری مشغول شید ، ترجیحا سعی کنید یه جایی به عنوان کارآموز مرتبط با رشتتون کار پیدا کنید (و بدون حقوق یا حداقل حقوق کار کنید )
اما اگه نشد هر کاری رو انجام بدبد و بدونید کار کردن عیب نیست ، الان خیلی از بچه های لیسانس و فوق لیسانس کارهای غیر مرتبط با درسشون انجام می دن و حتی خیلی ها حقوق زیر 500 می گیرن به شغلهای نگهبانی و رانندگی و مغازه داری و . . . مشغولند (که هیچ عیبی هم نداره )
گفتم حتی اگه از دانشگاه معتبر دولتی با معدل بالا هم فارغ التحصیل میشید خیلی انتظار کار خوب نداشته باشید ، در ضمن سنتون رو هم در نظر بگیرید که تا چشم به هم بزنید به مرز 30 سال می رسید و خیلی از جوانهای تو این سن هنوز به خاطر نداشتن کار مناسب مجرد موندند .
البته خوب تمام مسائل فوق برای کسانیه که بندهای مربوط به پ رو ندارند !
pooria.gholami
22-05-14, 13:39
سلام
خوب ببینید الان بازار کار اکثر رشته ها اشباع شده است و حتی اگه دانشگاههای معتبر دولتی هم درس خونده باشید به سختی کار گیرتون می یاد فقط رشته های خاصی مثل پرستاری شدیدا بازار کار داره و حقوقشون هم نسبتا خوبه و به راحتی می تونید تا ماهی 2 میلیون درآمد داشته باشید .
اما پیشنهاد بنده اینه که از همین امروز دنبال کار باشید و در کنار درس خوندن (حتی اگه ترم آخرید و سرتون شلوغه) چند ساعتی رو به کاری مشغول شید ، ترجیحا سعی کنید یه جایی به عنوان کارآموز مرتبط با رشتتون کار پیدا کنید (و بدون حقوق یا حداقل حقوق کار کنید )
اما اگه نشد هر کاری رو انجام بدبد و بدونید کار کردن عیب نیست ، الان خیلی از بچه های لیسانس و فوق لیسانس کارهای غیر مرتبط با درسشون انجام می دن و حتی خیلی ها حقوق زیر 500 می گیرن به شغلهای نگهبانی و رانندگی و مغازه داری و . . . مشغولند (که هیچ عیبی هم نداره )
گفتم حتی اگه از دانشگاه معتبر دولتی با معدل بالا هم فارغ التحصیل میشید خیلی انتظار کار خوب نداشته باشید ، در ضمن سنتون رو هم در نظر بگیرید که تا چشم به هم بزنید به مرز 30 سال می رسید و خیلی از جوانهای تو این سن هنوز به خاطر نداشتن کار مناسب مجرد موندند .
البته خوب تمام مسائل فوق برای کسانیه که بندهای مربوط به پ رو ندارند !
ممنون از کمکتون.کامپیوتر خودنم و برنامه نویسی یک چیزهایی حالیم هست. یکی از بچه ها هم گفت یک شرکت برنامه نویسی می شناسم که قبول کرده به عنوان کارآموز بیای مشغول بشی
اگر خودش نیرو خواست جذبت میکنه و گرنه وقتی ماهر شدی میره دیگه جای دیگه کار
بله فرصتی نیست و دارم میرم سمت 30 سال. کلی از بچه ها 30 ساله رفیق هام هستند . بیکارند/.
تا کارهای دانشگاه تمام بشه . خدا بخواد میشه برج 7
پس شما میفرمائید بهتره برم سربازی درسته؟ و حین سربازی هم به مطالعه یا اگر موقیعت بود سرکار برم که بعد از سربازی یک فرد ماهر به کارم باشم درسته؟
یکی از بچه ها میگه الان کار درست و حسابی پیدا نمیشهکار بعد یا قبل از سربازی و حین درست زیاد فرق نمیکنه و فکر نکن کار درست بعد از سربازی گیرت میاد. که الان قبل از سربازی گیرت نمیاد
STUXNET
24-05-14, 08:32
الان بيشترجاها براي استخدام كارت پايان خدمت ميخوان شايد افتايديد توسپاه يه كارهم اونجا براتون پيش اومد