برنامه های این سیستم عمال با برنامه های ویندوز های مایکروسافت مثل 8 و... متفاوت هس؟ ینی برنامه مخصوص خودشو باید دانلود کنیم ؟
لینک دانلود های که توی سایت وجود داره یکم مبهم برام نمیدونم کدومو باید دانلود کنم اخه حجم هر کدوم بالاس...
Index of /debian-cd/7.5.0/amd64/iso-dvd (Only the registered members can see the link)
برای دانلود , همه ی لینکارو باید دانلود کنم؟
این سیستم عامل مثل سیستم عامل مایکروسافت در چند نسخه عرضه شده ؟
یه توضیحی درباره نسخه Desktop و Server بدید
ممنون
AMD>INTEL
21-05-14, 18:07
نوع نسخه بر اساس پردازنده باید باشه . اگر پردازنده 64 بیت باشه .نسخه 64 بیت نصب کن
Download Ubuntu 14.04 Final x86/x64 - SoftGozar.com (Only the registered members can see the link)
paya_amin
21-05-14, 18:35
نوع نسخه بر اساس پردازنده باید باشه . اگر پردازنده 64 بیت باشه .نسخه 64 بیت نصب کن
Download Ubuntu 14.04 Final x86/x64 - SoftGozar.com (Only the registered members can see the link)
نه منظورم اینه مثل وین 8 نسخه pro ,.. داره یا کلا یه نسخه هس
برنامه های که روش نصب میشه فرق میکنه یا همینایی که روی ویندوز های مایکروسافت نصب میشه روی اونم نصب میشه؟
AMD>INTEL
21-05-14, 20:27
بهترین و ساده ویرایش لینوکس و برای کسی که از ویندوز به لینوکس مهاجرت میکنه ubuntu هست . پیشنهادم ubuntu studio هست .
برای برنامه های لینوکس هم باید نرم افزارهای خاص خودشو رو استفاده کنید
ravegoat
21-05-14, 20:35
برنامه های این سیستم عمال با برنامه های ویندوز های مایکروسافت مثل 8 و... متفاوت هس؟ ینی برنامه مخصوص خودشو باید دانلود کنیم ؟
لینک دانلود های که توی سایت وجود داره یکم مبهم برام نمیدونم کدومو باید دانلود کنم اخه حجم هر کدوم بالاس...
Index of /debian-cd/7.5.0/amd64/iso-dvd (Only the registered members can see the link)
برای دانلود , همه ی لینکارو باید دانلود کنم؟
این سیستم عامل مثل سیستم عامل مایکروسافت در چند نسخه عرضه شده ؟
یه توضیحی درباره نسخه Desktop و Server بدید
ممنون
سلام!
بله، برنامه های تحت لینوکس کاملا" با برنامه ی تحت ویندوز متفاوته و در حالت عادی برنامه های هر کدوم فقط در همون سیستم عامل قابل اجرا هستن. برنامه های تحت Debian با عنوان بسته ی Deb قابل دانلود و نصب کردنه.
تو این لینکی که قرار دادید باید تمام فایل های iso رو دانلود و هر یک رو در یک دی وی دی مجزا رایت کنید. فقط دو فایل آخر مربوط به آپدیت هستش که اگه تمایل دارید می تونید دانلودشون نکنید.
این سیستم عامل در سه توزیع پایدار، آزمایشی و ناپایدار ارایه میشه که هر کدوم از این توزیع ها ممکنه برای چندین نوع پردازنده و براساس چندین هسته مثل هسته ی Linux یا FreeBSD عرضه شده باشن.
Debian خودش نسخه ی Desktop یا Server نداره ولی بعضی از توزیع های مبتنی بر دبیان مثل اوبونتو چنین تقسیم بندی ای رو دارن که در اون نسخه ی دسکتاپ نسخه ی معمولی برای کار های عادی محسوب میشه و نسخه ی سرور قابلیت اجرای سرویس هایی رو داره (غالبا" تحت وب) که می تونه به دسته ای از سیستم ها خدمات ارایه بده.
برای انتخاب نسخه ی مناسب می تونید از پیوند های زیر کمک بگیرید:
The Debian GNU/Linux FAQ - Choosing a Debian distribution (Only the registered members can see the link)
Debian -- Debian Releases (Only the registered members can see the link)
DistroWatch.com: Debian GNU/Linux (Only the registered members can see the link)
موفق باشید
آرمین
paya_amin
21-05-14, 21:00
فرمت dvd با cd چه فرقی میکنه؟
AMD>INTEL
21-05-14, 21:04
فرمت dvd با cd چه فرقی میکنه؟
dvd نسخه کامل تری هست از حجمش هم مشخصه . ولی بگرد دنبال ubuntu studio یک لینوکس کامل و کاربردی هست . البته ذبیان هم عالیه .
این pdf هم مطالعه کن
Only the registered members can see the link
paya_amin
21-05-14, 21:23
dvd نسخه کامل تری هست از حجمش هم مشخصه . ولی بگرد دنبال ubuntu studio یک لینوکس کامل و کاربردی هست . البته ذبیان هم عالیه .
این pdf هم مطالعه کن
آموزش کاربردی Ubuntu 12.10 برای مبتدی ها دانلود رایگان کتاب الکترونیکی - SoftGozar.com - سافت گذر (Only the registered members can see the link)
دبیان 25 گیگ هس...
این سیستم عامل چقد فضا برای نصب لازم داره درواقع چقد برای درایو c جا بذارم؟
AMD>INTEL
21-05-14, 21:28
یک پارتشین 15-20 گیگی لازم دارید . البته برای ابونتو
برای دبیان هم حداقل 60 گیگ
paya_amin
21-05-14, 21:33
یک پارتشین 15-20 گیگی لازم دارید . البته برای ابونتو
برای دبیان هم حداقل 60 گیگ
یه برنامه کم حجم برای پارتیشن بندی معرفی کنید اگر نشد اشکال نداره فقط خوب باشه
من درایو c الان 300 گیگ هس میخوام 100 گیگ برا لینوکس 200 گیگم برا ویندوزم بذارم
فقط اطلاعاتم نپره
ممنون
واقعا این هفته خیلی کمکم کردی
AMD>INTEL
21-05-14, 22:03
یه برنامه کم حجم برای پارتیشن بندی معرفی کنید اگر نشد اشکال نداره فقط خوب باشه
من درایو c الان 300 گیگ هس میخوام 100 گیگ برا لینوکس 200 گیگم برا ویندوزم بذارم
فقط اطلاعاتم نپره
ممنون
واقعا این هفته خیلی کمکم کردی
این برنامه خوبه .
MiniTool Partition Wizard Professional 8.1.1
MiniTool Partition Wizard Professional 8.1.1 + Portable مدیریت پارتیشن ویندوز | دانلود رایگان نرم افزار (Only the registered members can see the link)
mostafa0937
21-05-14, 22:52
سلام
من چند ساله با لینوکس کا میکنم
ولی هیچ وقت به ویندوز نمیرسه شما هم اگه برای تفریح میخواهید اوبونتو 14.04 64 بیتی نصب کن خوبه ولی باز هم میگم لینوکس زیلد کاربردی مثل ویندوز نیست
paya_amin
22-05-14, 14:33
سلام
ولی هیچ وقت به ویندوز نمیرسه شما هم اگه برای تفریح میخواهید اوبونتو 14.04 64 بیتی نصب کن خوبه ولی باز هم میگم لینوکس زیلد کاربردی مثل ویندوز نیست
چرا کاربردی نیس , برنامه هاش کمه؟
arezab
22-05-14, 16:39
بیشتر، مسئله عادته. ما تو این ده بیست سال به ویندوز عادت کردیم و وقتی وارد یه محیط متفاوت میشیم، اولین چیزی که به ذهن میرسه اینه که "نه ... این سخته، کاربردی نیست ... خیلی کارها رو نمیشه باهاش انجام داد" و از این حرفها.
من با لینوکس زیاد کار نکردم ولی میدونم سیستم عامل کاملی هست. مخصوصا اگه پک DVD کاملش رو نصب کنی که دیگه همه جور برنامه برای هر کاری داره. شما اگه برای ویندوز بخای یه پک DVD از برنامه های "واقعا کاربردی" جمع کنی، فکر نکنم پنج شش تا DVD بیشتر شه. لینوکسم همینه ... خلاصه اگه میخوای شیفت کنی رو یه OS دیگه، باید یه مدت از فکر ویندوز بیای بیرون. مثلا میتونی فکر کنی اصلا ویندوزی وجود نداره و لینوکس، تنها سیستم دنیا هستش. قول میدم کمتر از یک ماه، همه برنامه هایی که لازم داری رو پیدا میکنی.
خیلی برنامه ها هست که شاید برای ویندوز اصلا نشه پیدا کرد یا اگه هست، پولیه و باید بخری. جریان برنامه های کرک شده هم که همه میدونن ... یا ویروسیه یا سیستم رو خراب میکنه یا کرک کامل نیست و برنامه، یه جایی هنگ میکنه و میپره بیرون. اما مشابه همین برنامه برای لینوکس هست اونم مجانی! با خیال راحت میتونی ازش استفاده کنی ... دیگه چی میخای؟ :1. (23):
میگم فقط مسئله "عادت" هستش که اونم جنبه روانی داره و برای همه افراد بشر (حداقل اونایی که ما میشناسیم) صدق میکنه. اگه بتونی باهاش کنار بیای، شروع هر کار جدیدی راحته.
خوش باشید
AMD>INTEL
22-05-14, 21:18
در کل آموزش دیدن لینوکس برای کسی که با کامپیوتر خیلی مفید هست . تو کشورهای اروپایی تو مدارس با دانش آموزا با لینوکس کار میکنند . توزیع های سبک لینوکس برای اجرا سخت افزارهای ضعیف مثل اتم اینتل خیلی کاربردی و مفید هستند .
leet
22-05-14, 21:39
با سلام خدمت همه دوستان
من با این لینوکسهای جدید برای انتقال فایل روی درایوهای ویندوزی مشکل داشتم یعنی فایل که کپی می کنم روی درایوهای ویندوزیم وقتی ویندوز بالا میاد شروع به اسکن درایوهام میکنه و حتی درایو ntfs لب تابم هم داغون کرد من سه چهار سال با اسلکویر کار میکردم چنین مشکلی نداشتم هم اوبونتو این جوری بود هم مینت هم فدورا برای همین به سراغ دبیان ویزی رفتم عالی بود دبیانی که برای دانلود گذاشتن دبیان پایدار با همان دبیان استیبل هست و هیچ مشکلی با درایوهای من نداشت تنها عیبی که دبیان داره اینه که یکم طول میکشه تا بسته ها وارد دبیان پایدار بشن و شما مجبوری بین پایداری و به روز بودن یکی را انتخاب کنی من خودم دو روزه روی سیستم جدیدم اوبونتو گنوم 14.04 نصب کردم و در مورد انتقال فایل به درایوهای فت و انتی اف اس هنوز امتحانش نکردم برای همین توصیه می کنم محتاط باش من به شما Kubuntu | Friendly Computing (Only the registered members can see the link)را پیشنهاد می کنم با میزکار kde چونکه از unity و gnome به ویندوز شبیه تره در ضمن این موضوع را هم یادآور بشوم که بعضی از برنامه های ویندوز هم در لینوکس قابل نصبه WineHQ - Run Windows applications on Linux, BSD, Solaris and Mac OS X (Only the registered members can see the link) مثلا من امروز بعد از مدتها تونستم واین را جوری تنظیم کنم که با فارسی نوشتن در آفیس 2010مشکلی نداشته باشه حتی خیلی از بازیها روی لینوکس با واین نصب میشه
mostafa0937
24-05-14, 12:17
سلام
سلام به همه
با این که میگم لینوکس زیاد جالب نیست اما این هم یک اموزش از لینوکس و برنامه های معادل ویندوز و کمی ترفند
اموزش نصب Ubuntu (Only the registered members can see the link)
ترفندهایی برای لینوکس (Only the registered members can see the link B%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3.html)