PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل تنظیم نور صفحه نمایش لپ تاپ

amint63
19-05-14, 18:30
با عرض سلام و خسته نباشید
صفحه نمایش لپتاپم مشکل داشت که نمایندگی عوض کرد ولی از وقتی صفحه عوض شده با کلیدهای fn نمیشه نور صفحه رو تغییر داد
نور صفحه فقط بین دو حالت 100 و 20 تغییر میکنه یعنی یا 100 یا 20
با نمایندگی صحبت کردم میگه چون صفحه نمایشم عوض شده سریالش با مادربرد بهم خورده و معمولی هست و کاریش نمیشه کرد
میخواستم ببینم آیا این درسته ؟ یا اینکه این صفحه چون مربوط به این لپ تاپ نبوده این مشکل پیش آمده و باید نوع دیگه ای بکار میبردن؟
مشخصات رو براتون مینویسم
laptop lenovo g580
lp156wh4-tln2 صفحه نمایشی که برام گذاشتند
لطف میکنید بفرمایید آیا میشه کاریش کرد یا نه؟ با کمال تشکر و احترام

AMD>INTEL
19-05-14, 20:35
با عرض سلام و خسته نباشید
صفحه نمایش لپتاپم مشکل داشت که نمایندگی عوض کرد ولی از وقتی صفحه عوض شده با کلیدهای fn نمیشه نور صفحه رو تغییر داد
نور صفحه فقط بین دو حالت 100 و 20 تغییر میکنه یعنی یا 100 یا 20
با نمایندگی صحبت کردم میگه چون صفحه نمایشم عوض شده سریالش با مادربرد بهم خورده و معمولی هست و کاریش نمیشه کرد
میخواستم ببینم آیا این درسته ؟ یا اینکه این صفحه چون مربوط به این لپ تاپ نبوده این مشکل پیش آمده و باید نوع دیگه ای بکار میبردن؟
مشخصات رو براتون مینویسم
laptop lenovo g580
lp156wh4-tln2 صفحه نمایشی که برام گذاشتند
لطف میکنید بفرمایید آیا میشه کاریش کرد یا نه؟ با کمال تشکر و احترام

هر دو پنل ساخت یک شرکت هستند .

amint63
20-05-14, 09:43
با تشکر از شما دوست عزیز . دقیقا متوجه منطور شما نشدم. یعنی پنل رو با مشخصات درست تعویض کردن و مشکل از قطعه نیست؟
با آپدیت bios مشکل رفع نمیشه؟

AMD>INTEL
20-05-14, 10:18
با تشکر از شما دوست عزیز . دقیقا متوجه منطور شما نشدم. یعنی پنل رو با مشخصات درست تعویض کردن و مشکل از قطعه نیست؟
با آپدیت bios مشکل رفع نمیشه؟

spec هر دو یکی هست . شما درایور acpi , hotkey رو نصب کنید

amint63
20-05-14, 17:56
ویندوز رو دو بار عوض کردم (یکبار با 7 امتحان کردم -یکبار با 8.1) - تمام درایورها رو آپدیت شده نصب کردم. برنامه hotkeys که برای لنوو همون power management هست رو نصب کردم.
تمام fn ها کار میکنه .حتی برای brightness هم درجه های کلید رو صفحه بالا پایین میشه اما عملا نور تغییر نمیکنه تا به درجه وسط که میرسه یکدفعه ار 100 به 20 میره یا بلعکس.
برنامه hotkeys , acpi پیدا نکردم برای لنوو. باز هم از لطفتون ممنون102521025310254

STUXNET
24-05-14, 08:36
تو Google سرچ كنيد پيدا ميكنيد مطمئن باشيد