AVIRA RECUE CD
دانلود کن . فایل ایزو رو با نرو رایت کن بعد بصورت بوتیبل سیستم رو اسکن کنید
Download Avira Rescue System | Official Website (Only the registered members can see the link)
paya_amin
17-05-14, 22:29
AVIRA RECUE CD
دانلود کن . فایل ایزو رو با نرو رایت کن بعد بصورت بوتیبل سیستم رو اسکن کنید
Download Avira Rescue System | Official Website (Only the registered members can see the link)
این اون سیستم قراضه نیس !!
کسپر اینترنت س... 2014 روش دارم با یه SpyHunter هردوشون اپدیت شده تا امروز هستند
SpyHunter 500 تا فایل مشکوک پیدا کرده که میدونم بد افزاره امروزه خود به خود این نرم افزار YouTube Accelerator نصب شده بد شک کردم با SpyHunter اسکن کردم
ولی این برنامه نمیتونه از بین ببره
ینی این avira قوی تر ازین دوتاس؟
AMD>INTEL
17-05-14, 22:30
میشه گفت بهتره
AMD>INTEL
17-05-14, 22:50
این هم امتحان کن
Malwarebytes | Thank you for download Malwarebytes Anti-Malware (Only the registered members can see the link)
javadshahvand
17-05-14, 23:17
اگر امکان تعویض ویندوز داری که عالیه اگر نه فقط با Kaspersky Rescue Disk 10 پاک میشه اونم بصورت بوتیبل
paya_amin
17-05-14, 23:50
اگر امکان تعویض ویندوز داری که عالیه اگر نه فقط با Kaspersky Rescue Disk 10 پاک میشه اونم بصورت بوتیبل
مشکل اینه به همه درایوها سرایت کرده
کسپر دارم باید توی سی دی بریزم؟
SajjadKhati
18-05-14, 00:52
منم یه پیشنهاد بدم ، عمل میکنی عایا؟ :lol:
اگه ویندوزت بالا میاد که خوب تو ویندوز این کارا رو انجام بده :
اول نرم افزار MalwareByte Anti Malware رو نصب و آپدیت کن و اسکن کن کل هارد رو (که طول میکشه) و بدش با آنتی ویروس Avast آپدیت شده ، اول برو تو تنظیماتش و گزینه ی RootKit Scan رو فعال و بد کل هارد تو اسکن کن
اگه ویندوزت بالا میاد ، سعی کن از نرم افزارای بوت اسکن نکنی چون تو اغلب اوقات هم هیش فرقی بین اسکن شون نداره (جز اینکه در موارد بسیار خاص و ویروسی شدید ، فایل ویروسی نتونه پاک شه که آنتی ویروس پیام ناموفقیت رو میده که میتونی بدش با قابلیت Boot Time Scan Avast بدون استفاده از آنتی ویروسای بوت ، این کار رو کنی و تو بوت و قبل بالا اومدن ویندوز اسکن کنی) و هم اینکه گاهی خطرناک ترین ویروسا بنام روت کیت ها تو هسته ی ویندوز مخفی میشن که حتی کشف شون در حالت عادی و تو خود ویندوز هم برا آنتی ویروسا پیچیدگی زیادی داره و بسیار سخته . تو بوت که اصلا این ویروسا رو نمیتونه بشناسه (اونایی که هنوز فعال نشدنا)
اگه که ویندوز بالا نمیاد ، اول برو تو سیف مود و مالوربایت رو از اونجا نصب و اسکن و پاک سازی کن ، بدش بیا تو ویندوز Avast رو نصب و ... کن
کلا من تا حالا نشد از ترکیب این دو تا نرم افزار ، از شدید ترین ویروس ها هم نا امید شم
paya_amin
18-05-14, 20:15
MalwareByte نصب کردم
معلوم نیس چه جوریه هر انتی ویروسی یا ضد بدافزاری نصب میکنم برا خودش ویروسو تروجان... پیدا میکنه
نمیدونم دیگه چیکار کنم از شر اینا خلاص شم
AMD>INTEL
18-05-14, 20:51
باید بصورت بوتیبل بد افزارها و تروجان ها رو پاک کنی . همون آویرا عالیه :1. (23):
SajjadKhati
18-05-14, 20:56
مالوربایت ، آری . فلس آلارمش بالا هست اما گاها بد افزارهای واقعی ای رو هم میتونه پیدا کنه که قدرتمندترین آنتی ویروسا نمیتونن
paya_amin
18-05-14, 21:06
باید بصورت بوتیبل بد افزارها و تروجان ها رو پاک کنی . همون آویرا عالیه :1. (23):
این بوتیبل ینی چی؟
اگه avira خوبه پس چرا انقد کسپر و بیتدیفن... اینا اسم در کردن؟
اویرا کدوم نسخه اش؟
:)
AMD>INTEL
18-05-14, 21:13
این بوتیبل ینی چی؟
اگه avira خوبه پس چرا انقد کسپر و بیتدیفن... اینا اسم در کردن؟
اویرا کدوم نسخه اش؟
:)
همون که در پست دوم همین تاپیک گفتم . من نسخه بوتیبلش رو گفتم . اسکن و شناسایی تحت ویندوز فعلا در مورد شما صدق نمیکنه . سیستم شما به دلیل داشتن بدافزارهای مختلف تحت ویندوز بعید میدونم بشه براش کاری کرد .
STUXNET
19-05-14, 08:45
ويندوز روعوض كنيد خيلي بهتره و ادامه كارتون راحتتره
paya_amin
19-05-14, 21:34
ويندوز روعوض كنيد خيلي بهتره و ادامه كارتون راحتتره
مگه ویندوز عوضشه همه ویروسا کرم ها ... از همه درایوها پاک میشن؟
AMD>INTEL
19-05-14, 22:04
دوست عزیز . شما با آویرا بوت اسکن کنید . پاکسازی کنید و بعد موقع تعویض ویندوز هست /
paya_amin
19-05-14, 22:08
دوست عزیز . شما با آویرا بوت اسکن کنید . پاکسازی کنید و بعد موقع تعویض ویندوز هست /
نه حسه ویندوز عوض کردن ندارم باید کلی برنامه بدش نصب کنم :)
AMD>INTEL
19-05-14, 22:54
به هر حال میتونید با avira بوت پاکسازی کنید نصب ویندوز هم به خاطر اطمینان کار گفتم