ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید مادربورد (انتخاب سوکت)

honeyxp
14-05-14, 00:15
سلام. نمیدونم سوالمو جای درستی دارم میپرسم یا نه؟! اگه اشتباهه ببخشین!
میخواستم ببینم بین مادربورد با سوکت 1155 و 1150 کدومو ترجیح میدین؟ خب 1150 جدیدتره. ولی مثلن ASUS - H81M-C، حداکثر رم 1600 رو پشتیبانی میکنه ولی مادربوردای همین رنج قیمت با سوکت 1155 حداکثر 2200 رم رو ساپورت میکنن. این نشونه ی ضعف و سرعت پایین این مادربورد با سوکت 1150 هستش؟ یا با اینکه 1600 ماکسیممش هس ولی سرعتش از اون بالاتره؟
سوال بعدیم:
فرق ASUS - H81M-C با ASUS - H81M-E فقط توی پورت Parallel هستش؟
مرسی اگه سریع کمکم کنین میخوام سیسو عوض کنم منتظر جوابتونم...

nima_hl
14-05-14, 02:38
سلام. نمیدونم سوالمو جای درستی دارم میپرسم یا نه؟! اگه اشتباهه ببخشین!
میخواستم ببینم بین مادربورد با سوکت 1155 و 1150 کدومو ترجیح میدین؟ خب 1150 جدیدتره. ولی مثلن ASUS - H81M-C، حداکثر رم 1600 رو پشتیبانی میکنه ولی مادربوردای همین رنج قیمت با سوکت 1155 حداکثر 2200 رم رو ساپورت میکنن. این نشونه ی ضعف و سرعت پایین این مادربورد با سوکت 1150 هستش؟ یا با اینکه 1600 ماکسیممش هس ولی سرعتش از اون بالاتره؟
سوال بعدیم:
فرق ASUS - H81M-C با ASUS - H81M-E فقط توی پورت Parallel هستش؟
مرسی اگه سریع کمکم کنین میخوام سیسو عوض کنم منتظر جوابتونم...

سلام

تفاوت عمده مادربردهای حرفه ای و معمولی در این سری پلتفرمها زمانی مشخص میشود که شما از پردازنده های سری k استفاده بفرمائید

برای مثال شخصا یک پردازنده 3770k با یم مادربرد p67 خوب را به یک 4770k با یک مادربرد h81 ترجیح میدم

ولی وقتی پردازنده سری پنتیوم یا حتی i3 باشه چون مصرف بسیار پائینه زیاد تفاوتی نمیکنه که مادربرد چند فاز باشه یا رم 2200 باشه

تفاوت اون دو مادربرد همانگونه که فرمودید در پارالر پورت و یک سوکت pci است که در صورت استفاده از کارتهای قدیمی به کار میاد

honeyxp
14-05-14, 15:02
سلام

تفاوت عمده مادربردهای حرفه ای و معمولی در این سری پلتفرمها زمانی مشخص میشود که شما از پردازنده های سری k استفاده بفرمائید

برای مثال شخصا یک پردازنده 3770k با یم مادربرد p67 خوب را به یک 4770k با یک مادربرد h81 ترجیح میدم

ولی وقتی پردازنده سری پنتیوم یا حتی i3 باشه چون مصرف بسیار پائینه زیاد تفاوتی نمیکنه که مادربرد چند فاز باشه یا رم 2200 باشه

تفاوت اون دو مادربرد همانگونه که فرمودید در پارالر پورت و یک سوکت pci است که در صورت استفاده از کارتهای قدیمی به کار میاد

پس با این توضیح شما الان که کار حرفه‌ای (مثل ادیت فیلم یا کار حرفه‌ای رندرینگ یا گیمینگ حرفه‌ای) ندارم، جفت این مادربوردا توی یه رنج جوابمو میدن. این یعنی اگه من بعدن قصد ارتقای سیستم مثه سی پی یو و رم (با مادربورد ثابت و عوض نکردن مادربورد) رو داشته باشم سری 1155 بهتره با چیپ p67؟ دلیلش کارایی بهتره سیستم و سرعته یا تفاوت توی توان مصرفی؟ الان با همون بودجه اگه شما باشین کدوم نسل مادربورد یا بهتره بگم کدوم چیپو ترجیح میدین؟ یه نکته رو اینجا بگم:
هدف اصلی من رندرینگ صدا، استفاده از پترنای صدایی سنگین و نیمه سنگین و کلن استفاده از پترن توی موسیقی و نرم افزارای موسیقی مثه FL (و نرم افزارای کار با صدا مثه AU) هستش. با این اوصاف اگه من بعدن بخوام حرفه ای تر بکنم سیستمو توی رده ی حرفه ای کارم کدوم مادربورد یا همون چیپ کارایی بهتری داره واسم؟ با توجه به این که فعلن نمیخوام مادربورد 800 تومنی، 1000 تومنی یا بالاتر بگیرم و میخوام همین رنج کمک خیلی خوبی بهم بکنه. اگه پیشنهاد بهتری سراغ دارین مرسی میشم کمک کنین. چون حرفه ی اصلی و کار من و سرمایه گذاریم روی موسیقی هستش. و کارت صدای حرفه ای، میدی کیبورد و... به قول امضای خود شما: حداقل هزینه، حداکثر بهره وری و کارایی و بازدهی...

AMD>INTEL
14-05-14, 15:11
پیشنهادم استفاده از چیپ h87 و از برند گیگابایت هست ./

GA-H87-D3H
Only the registered members can see the link

nima_hl
14-05-14, 19:01
پس با این توضیح شما الان که کار حرفه‌ای (مثل ادیت فیلم یا کار حرفه‌ای رندرینگ یا گیمینگ حرفه‌ای) ندارم، جفت این مادربوردا توی یه رنج جوابمو میدن. این یعنی اگه من بعدن قصد ارتقای سیستم مثه سی پی یو و رم (با مادربورد ثابت و عوض نکردن مادربورد) رو داشته باشم سری 1155 بهتره با چیپ p67؟ دلیلش کارایی بهتره سیستم و سرعته یا تفاوت توی توان مصرفی؟ الان با همون بودجه اگه شما باشین کدوم نسل مادربورد یا بهتره بگم کدوم چیپو ترجیح میدین؟ یه نکته رو اینجا بگم:
هدف اصلی من رندرینگ صدا، استفاده از پترنای صدایی سنگین و نیمه سنگین و کلن استفاده از پترن توی موسیقی و نرم افزارای موسیقی مثه FL (و نرم افزارای کار با صدا مثه AU) هستش. با این اوصاف اگه من بعدن بخوام حرفه ای تر بکنم سیستمو توی رده ی حرفه ای کارم کدوم مادربورد یا همون چیپ کارایی بهتری داره واسم؟ با توجه به این که فعلن نمیخوام مادربورد 800 تومنی، 1000 تومنی یا بالاتر بگیرم و میخوام همین رنج کمک خیلی خوبی بهم بکنه. اگه پیشنهاد بهتری سراغ دارین مرسی میشم کمک کنین. چون حرفه ی اصلی و کار من و سرمایه گذاریم روی موسیقی هستش. و کارت صدای حرفه ای، میدی کیبورد و... به قول امضای خود شما: حداقل هزینه، حداکثر بهره وری و کارایی و بازدهی...

روش کار این صنعت اینه که شما یک یا دو سال دیگه اگر نیاز به آپدیت داشتید بهتره کل قطعات حتی مادربرد را تعویض بفرمائید

هر چه پردازنده شما قویتر باشد دیر تر نیاز به تعویض پلتفرم پیدا میکنید

برای مثال اگر شما امروز یک 4770k تهیه بفرمائید به احتمال قوی تا 3-4 سال دیگر جوابگوی نیاز شما خواهد بود ولی اگر یک عدد i3 بخرید اینطور که توضیح دادید احتمالا تا سال آینده نیاز به آپگرید خواهید داشت

در حالت دوم به شما پیشنهاد میکنم از سوکت جدید تر ( 1150 ) خرید بفرمائید که پردازنده آن در آینده راحت تر پیدا بشه

البته اگر بودجتون را بفرمائید بهتر میتونم کمک کنم

AMD>INTEL
14-05-14, 20:27
مادربرد که بالا معرفی کردم . رنجی بین 300 تا 400 دارد . ولی امکانات کاملی دارد .

honeyxp
14-05-14, 23:29
مرسی از راهنمایی شما

GA-H87-D3H
GIGABYTE - مادربرد - Socket 1150 - GA-H87-D3H ‏(rev. 1.x)‏ (Only the registered members can see the link)

روش کار این صنعت اینه که شما یک یا دو سال دیگه اگر نیاز به آپدیت داشتید بهتره کل قطعات حتی مادربرد را تعویض بفرمائید

برای مثال اگر شما امروز یک 4770k تهیه بفرمائید به احتمال قوی تا 3-4 سال دیگر جوابگوی نیاز شما خواهد بود ولی اگر یک عدد i3 بخرید اینطور که توضیح دادید احتمالا تا سال آینده نیاز به آپگرید خواهید داشت

در حالت دوم به شما پیشنهاد میکنم از سوکت جدید تر ( 1150 ) خرید بفرمائید که پردازنده آن در آینده راحت تر پیدا بشه

بودجه واسه مادربورد حدود 250 تا 300، واسه رم تا حدود 200 تومن. حالا هر چی به نظر شما میرسه بگین ببینم چی میشه. من فردا باید بخرم سیستمو. راستی یه سوال دیگم داشتم. اگه مادربورد سوکت پاور سی پی یو رو 8 پینشو داشته باشه، اگه من پاورم 4 پین باشه میشه همین 4 پینو وصل کرد؟ یا باس پاورم عوض شه؟ کلن اگه نباس عوض شه کی بفهمم که باید 8 پین وصل باشه و ینی پاور باید عوض بشه؟ راستی با این توضیح شما، شک کردم که پول بیشتری برای سی پی یو بدم و مادربوردو سبکتر بردارم یا برعکس؟ یا مساوی کنم تقریبا؟
مرسی

مادربرد که بالا معرفی کردم . رنجی بین 300 تا 400 دارد . ولی امکانات کاملی دارد .
بازم مرسی

honeyxp
14-05-14, 23:31

GA-H87-D3H
GIGABYTE - مادربرد - Socket 1150 - GA-H87-D3H ‏(rev. 1.x)‏ (Only the registered members can see the link)
مرسی از راهنمایی شما

بودجه واسه مادربورد حدود 250 تا 300، واسه رم تا حدود 200 تومن. حالا هر چی به نظر شما میرسه بگین ببینم چی میشه. من فردا باید بخرم سیستمو. راستی یه سوال دیگم داشتم. اگه مادربورد سوکت پاور سی پی یو رو 8 پینشو داشته باشه، اگه من پاورم 4 پین باشه میشه همین 4 پینو وصل کرد؟ یا باس پاورم عوض شه؟ کلن اگه نباس عوض شه کی بفهمم که باید 8 پین وصل باشه و ینی پاور باید عوض بشه؟
مرسی

بازم مرسی

nima_hl
14-05-14, 23:56
مرسی از راهنمایی شما

بودجه واسه مادربورد حدود 250 تا 300، واسه رم تا حدود 200 تومن. حالا هر چی به نظر شما میرسه بگین ببینم چی میشه. من فردا باید بخرم سیستمو. راستی یه سوال دیگم داشتم. اگه مادربورد سوکت پاور سی پی یو رو 8 پینشو داشته باشه، اگه من پاورم 4 پین باشه میشه همین 4 پینو وصل کرد؟ یا باس پاورم عوض شه؟ کلن اگه نباس عوض شه کی بفهمم که باید 8 پین وصل باشه و ینی پاور باید عوض بشه؟
مرسی

بازم مرسی

دوست عزیز به خدا ما علم غیب نداریم شما باید مشخصات قطعاتتون را کامل بفرمائید تا ما بتونیم راهنمائی درستی انجام بدیم

پاورتون چه برند و چه مدلیه ؟

پردازنده ای که قراره روی این مادربرد نصب بشه چیه ؟

honeyxp
15-05-14, 01:27
دوست عزیز به خدا ما علم غیب نداریم شما باید مشخصات قطعاتتون را کامل بفرمائید تا ما بتونیم راهنمائی درستی انجام بدیم

پاورتون چه برند و چه مدلیه ؟

پردازنده ای که قراره روی این مادربرد نصب بشه چیه ؟

سی پی یو: Intel Pentium G3220 Haswell 1150 Processor (البته شک دارم که اونو بگیرم یا اینو: Intel Celeron G1820 Haswell 1150 Processor که خب این سلرونه و اون یکی پنتیوم!)
مادربورد مورد نظر خودم: ASUS - H81M-E
رم: Kingston 4GB DDR3 1333Mhz Ram
کارت گرافیک: Sapphire HD 5450 1 GB
پاور: 600 وات مارک متفرقه Tanus که سوکت پاور سی پی یو 4 پینه (که البته مشخصه که پاور نوشته شده اسمی هستش نه واقعی)!
هارد: 80 ساتا سامسونگ
کیس
مودم
مودم ADSL
این آخریارو شوخی گفتم. اگه مدل هر کدومو نگفتم میخواستم با اون قیمتی که گفتم و کارایی که ازش میخوام و بالا گفتم، بهترین گزینه رو که شما میدونین بگیرم. اینم مشخصات سیستمی که میخوام بگیرم. نظر شما؟ و این که اینایی که گفتم این بالا با هم مچ هستن یا نه؟
مرسی

STUXNET
15-05-14, 08:54
اين پاوررو بزاري روي اين سيسنم انگار خودتو از طبقه پنجم پرت كردي پايين مواظب باش

AMD>INTEL
15-05-14, 09:02
بله همانطور که آرش گفت این پاور برات داستان درست میکنه . میتونی یک گرین 330 یا گیگابایت 380 بگیری .

honeyxp
15-05-14, 09:12
اين پاوررو بزاري روي اين سيسنم انگار خودتو از طبقه پنجم پرت كردي پايين مواظب باش

بله همانطور که آرش گفت این پاور برات داستان درست میکنه . میتونی یک گرین 330 یا گیگابایت 380 بگیری .

پاورم میگیرم. اوکی. راجع به بقیه ی سوالام چی؟
مرسی از هر دوی شما <3

Power Green GP330A-SP: این خوبه؟

AMD>INTEL
15-05-14, 09:15
پاورم میگیرم. اوکی. راجع به بقیه ی سوالام چی؟
مرسی از هر دوی شما <3

Power Green GP330A-SP: این خوبه؟

380 گیگابایت هم خوبه .
مادربرد به نظرم گیگابایت h81 بگیری بهتره . گارانتی و کیفیت بهتری داره . رم هم کینگستون خوبه . اکستروم هم خوبه .
ما بقی قطعات هم مشکلی نیست . ولی سرعت هاردت باید کم باشه .
GIGABYTE GA-H81M-S2PV
قیمتش هم مناسبه 213

honeyxp
15-05-14, 09:23
380 گیگابایت هم خوبه .
مادربرد به نظرم گیگابایت h81 بگیری بهتره . گارانتی و کیفیت بهتری داره . رم هم کینگستون خوبه . اکستروم هم خوبه .
ما بقی قطعات هم مشکلی نیست . ولی سرعت هاردت باید کم باشه .
GIGABYTE GA-H81M-S2PV
قیمتش هم مناسبه 213
سی پی یو همون 1820 باید بگیرم. سرعت هاردم چرا باید پایین باشه؟ ینی بعدن اگه بخوام هاردو ارتقا بدم کم میاره؟ یا مثلن اگه بخوام اس اس دی بذارم، کم میاره؟ به خاطر پاوره ینی؟

AMD>INTEL
15-05-14, 09:25
سی پی یو همون 1820 باید بگیرم. سرعت هاردم چرا باید پایین باشه؟ ینی بعدن اگه بخوام هاردو ارتقا بدم کم میاره؟ یا مثلن اگه بخوام اس اس دی بذارم؟ کم میاره؟ به خاطر پاوره ینی؟

نه منظورم این هست . که هاردت 80 و ساتا 1 هست . این مادربرد مشکلی با ساتا 3 و ssd ندارد . 1820 هم برای کارهای معمولی مناسبه

honeyxp
15-05-14, 09:31
نه منظورم این هست . که هاردت 80 و ساتا 1 هست . این مادربرد مشکلی با ساتا 3 و ssd ندارد . 1820 هم برای کارهای معمولی مناسبه

آهان. آره. حالا هارد باشه نوبت بعدی دیگه. ببینم اگه شد همون 3220 بگیرم. اگه نشدم که همین 1820 تا بعدن ارتقاش بدم...
مرسی از راهنمایی همه ی دوستای خوبم <3
انجمنتون خیلی دوس داشتنیه <3

AMD>INTEL
15-05-14, 09:36
آهان. آره. حالا هارد باشه نوبت بعدی دیگه. ببینم اگه شد همون 3220 بگیرم. اگه نشدم که همین 1820 تا بعدن ارتقاش بدم...
مرسی از راهنمایی همه ی دوستای خوبم <3
انجمنتون خیلی دوس داشتنیه <3

مادربرد همون گیگابایت رو بگیر . چون گارانتی اسوس مخصوصا ویستا گاهی خیلی اذیت میکنند

honeyxp
15-05-14, 09:57
فرق Power Green GP380A-SP با Power Green GP380A-EU با Power Green GP380A-HE پاور چیه؟

AMD>INTEL
15-05-14, 09:59
فرق Power Green GP380A-SP با Power Green GP380A-EU با Power Green GP380A-HE پاور چیه؟

تو سایت گرین چک کنید .

honeyxp
15-05-14, 10:08
تو سایت گرین چک کنید .
من که فرق زیادی ندیدم. توی بازده بیشتر یکی دو درصد، توی وزن، توی شدت جریانی که میکشه و توی نوع فن. گیج شدم کدومو بگیرم...

STUXNET
15-05-14, 10:20
Green 330 اتخاب خوبي هست گارانتيش هم خدايش پاسخگو من براي ارگانها100 تا 100تا بستم مشكلي نبوده شك نكن بخر

AMD>INTEL
15-05-14, 10:23
من که فرق زیادی ندیدم. توی بازده بیشتر یکی دو درصد، توی وزن، توی شدت جریانی که میکشه و توی نوع فن. گیج شدم کدومو بگیرم...

Power Green GP380A-HE بگیر

honeyxp
15-05-14, 10:24
Green 330 اتخاب خوبي هست گارانتيش هم خدايش پاسخگو من براي ارگانها100 تا 100تا بستم مشكلي نبوده شك نكن بخر

مرسی از راهنمایی. خب بین این 3 تا کدومو بگیرم بهتره؟ فرق زیادی ندارن. هر کدوم باشه اوکیه؟

- - - Updated - - -

Power Green GP380A-HE بگیر
من سوالمو بعد پست شما پرسیدم اونو هنوز ندیده بودم. شرمنده.
مرسی

STUXNET
15-05-14, 10:28
Green 380 a-eu سري هاي EU فوق العادن فقط مدل 330 ش he داره همون 380 EU بگير

nima_hl
15-05-14, 11:05
سی پی یو: Intel Pentium G3220 Haswell 1150 Processor (البته شک دارم که اونو بگیرم یا اینو: Intel Celeron G1820 Haswell 1150 Processor که خب این سلرونه و اون یکی پنتیوم!)
مادربورد مورد نظر خودم: ASUS - H81M-E
رم: Kingston 4GB DDR3 1333Mhz Ram
کارت گرافیک: Sapphire HD 5450 1 GB
پاور: 600 وات مارک متفرقه Tanus که سوکت پاور سی پی یو 4 پینه (که البته مشخصه که پاور نوشته شده اسمی هستش نه واقعی)!
هارد: 80 ساتا سامسونگ
کیس
مودم
مودم ADSL
این آخریارو شوخی گفتم. اگه مدل هر کدومو نگفتم میخواستم با اون قیمتی که گفتم و کارایی که ازش میخوام و بالا گفتم، بهترین گزینه رو که شما میدونین بگیرم. اینم مشخصات سیستمی که میخوام بگیرم. نظر شما؟ و این که اینایی که گفتم این بالا با هم مچ هستن یا نه؟
مرسی

g3220 حدود 10% از g1820 قویتر است اگر محدودیت بودجه وجود دارد 1820 را بگیرید

گرافیک 5450 تفاوت آنچنانی با گرافیک درونی پردازنده ندارد و خرید آن را اصلا توصیه نمیکنم ( از همان گرافیک پردازنده استفاده بفرمائید )

سوکت تغذیه پردازنده مادربرد انتخابی شما 4 پین است و شما میتوانید پاور قبلی خود را برای این قطعات استفاده کنید ولی ریسک استفاده از یک پاور بی نام و نشان کار کرده زیاد است و توصیه میکنم یک پاور جدید و قابل اعتماد تهیه بفرمائید

honeyxp
15-05-14, 17:48
من یه سوال دیگه داشتم: اگه پاورم سوکت سی پی یوش 8 پین باشه و مادربورد 4 پین، فرقی نمیکنه کدوم یکی از اون 4 تارو به این پورت مادربورد بزنم؟

AMD>INTEL
15-05-14, 17:54
من یه سوال دیگه داشتم: اگه پاورم سوکت سی پی یوش 8 پین باشه و مادربورد 4 پین، فرقی نمیکنه کدوم یکی از اون 4 تارو به این پورت مادربورد بزنم؟

خیر فرقی نمیکند .

honeyxp
16-05-14, 01:57
سلام. آقا یه سوال من الان پی سی مو هنوز اسمبل نکردم. CPU رو که از جعبه درآوردم، زیر فن، ینی اونجایی که قراره بچسبه به CPU، سه تا خط توسی از یه ماده ی چسبنده به هیت سینک چسبیده بود که دست نزدم دستم خورد بهش. این چیه؟ این ربطی به خمیر سیلیکون نداره دیگه؟ ینی معنیش این نیس که خمیر سیلیکون نمیخواد دیگه؟ اگه میشه زود ج بدین میخوام اگه بشه سیسو امشب ببندم که فردا برم تو کار نرم افزار و ایناش. راستی نکاتیم که موقع اسمبل باس حواسم بهشون باشه، البته اگه چیز خاصی هس، بهم بگین.
مرسییییییییییی

nima_hl
16-05-14, 03:05
سلام. آقا یه سوال من الان پی سی مو هنوز اسمبل نکردم. CPU رو که از جعبه درآوردم، زیر فن، ینی اونجایی که قراره بچسبه به CPU، سه تا خط توسی از یه ماده ی چسبنده به هیت سینک چسبیده بود که دست نزدم دستم خورد بهش. این چیه؟ این ربطی به خمیر سیلیکون نداره دیگه؟ ینی معنیش این نیس که خمیر سیلیکون نمیخواد دیگه؟ اگه میشه زود ج بدین میخوام اگه بشه سیسو امشب ببندم که فردا برم تو کار نرم افزار و ایناش. راستی نکاتیم که موقع اسمبل باس حواسم بهشون باشه، البته اگه چیز خاصی هس، بهم بگین.
مرسییییییییییی

سلام

این همان خمیر سیلیکون آماده است و کافیه فن را روس پردازنده قرار دهید تا بر روی سطح پردازنده پخش شود

نکته خاصی وجود نداره ولی کار اسمبل را با دقت و سر حوصله انجام دهید و قطعات را به آرامی و بدون فشار زیاد متصل فرمائید

AMD>INTEL
16-05-14, 13:33
مرسییییییییییی

بالاخره چه قطعاتی تهیه کردید ؟
مبارکتون باشه

honeyxp
25-05-14, 13:19
بالاخره چه قطعاتی تهیه کردید ؟
مبارکتون باشه
مرسی از شما به خاطر راهنماییاتون. چون که مادربورد رو گارانتی سازگارشو گیر آوردم و که میدونم گارانتی خوبی هست و کلن از برند ایسوس بیشتر خوشم میاد، مادربورد رو ASUS H81M E و CPU رو G3220 و Power رو GP380A از برند گرین گرفتم که واقعن عالیه از همه نظر. رم هم Kingston 1600 4GIG انداختم. فعلن سرعت سیستمم خیلی خوبه. فقط این هارده قدیمیه که قطه ی بعدیم که میخوام بگیرم اونه. مرسی از شما به خاطر راهنماییای خوبتون و از بقیه ی دوستان...