ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم تا 4700 میلیون برای مکس

Ali.hosseinzadeh13
14-05-14, 00:06
سیستم تا سقف 4700میلیون چی پیشنهاد میکنید برای کار مکس

مادربورد z87 x oc خریداری شده
به نظرتون خوبه؟

AMD>INTEL
14-05-14, 00:15
مادربرد خوبیه . هر چند میتونستید از مدلهای دیگه Z87 گیگابایت استفاده کنید .
اگر مادربرد رو تهیه کردید این ها رو پیشنهاد میدم
CPU corei7 4770k
ram 16gb corsair ddr3 bus 2133
vga gigabyte r9 290x
ssd ADATA XPG SX900 128gb
hdd 1tb wd caviar black
power GP750B-OC
case deepcool pangu
cpu cooler ZALMAN Cooling CNPS10X Optima

Ali.hosseinzadeh13
14-05-14, 00:22
مادربرد خوبیه . هر چند میتونستید از مدلهای دیگه Z87 گیگابایت استفاده کنید .
اگر مادربرد رو تهیه کردید این ها رو پیشنهاد میدم
CPU corei7 4770k
ram 16gb corsair ddr3 bus 2133
vga gigabyte r9 290x
ssd ADATA XPG SX900 128gb
hdd 1tb wd caviar black
power GP750B-OC
case deepcool pangu
cpu cooler ZALMAN Cooling CNPS10X Optima

ممنونم
میشه لطف کنید قیمت قطعاتش رو هم بفرمایین

AMD>INTEL
14-05-14, 00:28
قیمت حدودی میتونم بهتون بدم
CPU 1.50
RAM 600
VGA 1900
SSD 400
HDD 300
POWER 460
CASE 250
COOLER 140

Ali.hosseinzadeh13
14-05-14, 00:35
قیمت حدودی میتونم بهتون بدم
CPU 1.50
RAM 600
VGA 1900
SSD 400
HDD 300
POWER 460
CASE 250
COOLER 140

ممنون از راهنماییتون

AMD>INTEL
14-05-14, 01:02
ممنون از راهنماییتون

خواهش میکنم . فقط رم رو حتما باس 2133 بگیرید . تفاوت کاملا مشهوده برای کار شما

nima_hl
14-05-14, 02:42
سیستم تا سقف 4700میلیون چی پیشنهاد میکنید برای کار مکس

مادربورد z87 x oc خریداری شده
به نظرتون خوبه؟

یه مشکل بزرگ که پردازنده های هسول داشتند عدم توانائی دفع حرارت توسط ihs بود که در نتیجه پردازنده زیر بار رندر دماهای بالای 80 درجه را هم تحمل میکرد

در سری جدید طبق گفته ها این مشکل بر طرف شده و به شما پیشنهاد میدهم با این کاربری کمی صبر بفرمائید تا پردازنده های سری به بازار بیایند

Hessam II
14-05-14, 10:08
بله. بهترین مادربرد Z87 سال 2013 رو خریداری کردید! مادربردی که فراتر از قیمتش، ارزش خرید داره!
(Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link

البته بهتر بود Z97 می خریدید که جدید تر و بهتره! اما خب همین هم خوبه. هر چند مین اورکلاکینگ هست و خیلی با کار شما مرتبط نیست.

- بفرمایید فقط قصد خرید قطعات دارید؟ (بدون مانیتور؟)
- هارد دیسک چند گیگ نیاز دارید؟
- و همچنین اهل گیم هستید یا خیر؟

Ali.hosseinzadeh13
14-05-14, 15:38

بله حتمافقط مشکل اینه که پیدا کردنش سخت شده
اگر این فروشگاه داخل سایت داشته باشه میخوام بگیرم

- - - Updated - - -

یه مشکل بزرگ که پردازنده های هسول داشتند عدم توانائی دفع حرارت توسط ihs بود که در نتیجه پردازنده زیر بار رندر دماهای بالای 80 درجه را هم تحمل میکرد

در سری جدید طبق گفته ها این مشکل بر طرف شده و به شما پیشنهاد میدهم با این کاربری کمی صبر بفرمائید تا پردازنده های سری به بازار بیایند

متاسفانه این سری جدید که وادرمیشه قطعا قیمتهای زیادی نسبت به این مدل الان داره و من از لحاظ مالی محدودیت دارم.

نکنته اینجاست که همیشه قیمت جهانی از قیمت داخل مملکت ما پایین تره و اصلا نمیشه روی قیمت مناسب حسابی باز کرد

بله ممنون از راهنماییتون این رو میدونم ولی سفارش دادم واسه پردازنده 4470k که به دستم میرسه

این مشکل رو با واتر کولر حل میکنیم ان شا الله که عمر سی پیو و کاراییش افت نکنه

faramarz_mit
14-05-14, 15:41

تو كار مكس باس رم زياد تاثيير نداره ولي خب بهتره همين 2133 باشه

Ali.hosseinzadeh13
14-05-14, 15:44
بله. بهترین مادربرد Z87 سال 2013 رو خریداری کردید! مادربردی که فراتر از قیمتش، ارزش خرید داره!
(Only the registered members can see the link)

البته بهتر بود Z97 می خریدید که جدید تر و بهتره! اما خب همین هم خوبه. هر چند مین اورکلاکینگ هست و خیلی با کار شما مرتبط نیست.

- بفرمایید فقط قصد خرید قطعات دارید؟ (بدون مانیتور؟)
- هارد دیسک چند گیگ نیاز دارید؟
- و همچنین اهل گیم هستید یا خیر؟

سلام

علت انتخاب این مادربورد این بود که در بنچمارکها با یه رده تفاوت در بین چندین مادربورد رنج خودش بسیار عالی بود که اول msi m power بود و بعد هم همین مین
اول قصد خرید ام اس آی رو داشتم ولی خب از آخر این شد هر چند ام پاور قیمتش کمتر هم بود در حودود 40 تومن

بله فقط قطعات رو میخوام بخرم و اگر میتونید راهنمایی کنید ممنون میشم چطور بخرم
آخه مثلا دنبال رم فعلا 8 گیگ هستم دوتا4 با باس 2400 ولی پیدا نمیشه

اهل گیم هم نیستم

AMD>INTEL
14-05-14, 15:48
بله حتمافقط مشکل اینه که پیدا کردنش سخت شده
اگر این فروشگاه داخل سایت داشته باشه میخوام بگیرم

- - - Updated - - -

متاسفانه این سری جدید که وادرمیشه قطعا قیمتهای زیادی نسبت به این مدل الان داره و من از لحاظ مالی محدودیت دارم.

نکنته اینجاست که همیشه قیمت جهانی از قیمت داخل مملکت ما پایین تره و اصلا نمیشه روی قیمت مناسب حسابی باز کرد

بله ممنون از راهنماییتون این رو میدونم ولی سفارش دادم واسه پردازنده 4470k که به دستم میرسه

این مشکل رو با واتر کولر حل میکنیم ان شا الله که عمر سی پیو و کاراییش افت نکنه

در مورد رم از نیما کمک بگیر . اگر نیما نداشت . رایان صبا هم موجود داشت

Ali.hosseinzadeh13
14-05-14, 15:53
تو كار مكس باس رم زياد تاثيير نداره ولي خب بهتره همين 2133 باشه

مطمئن هستین باس زیاد تاثیر نداره؟
آخه بهم یه متخصص باس 2400 پیشنهاد داده بود بگیرم

- - - Updated - - -

در مورد رم از نیما کمک بگیر . اگر نیما نداشت . رایان صبا هم موجود داشت

همین آقا نیما که اینجا پست گذاشتن؟

AMD>INTEL
14-05-14, 16:01
بله نیما همین تاپیک نظر داده بودند .

Ali.hosseinzadeh13
14-05-14, 16:03

سلام
واسه خرید رم میتونید کمکم کنید؟

AMD>INTEL
14-05-14, 16:04
سلام
واسه خرید رم میتونید کمکم کنید؟

بهشون پیغام خصوصی بزنید :1. (23):

Hessam II
14-05-14, 16:21
این سیستم رو بهتون توصیه می کنم. بیش از 4700 نمیشه.
بر روی اون مادربرد، رم کمتر از 2666 مگاهرتز، توصیه نمیشه! اون مادربرد با این رم، دارای رکورد اورکلاک در کتاب رکوردهای گینس هستند!
سازگاری این دو با یکدیگر به طرز شگفت انگیزی اثبات شده اس. با راندمان اورکلاک بسیار بالا و حرفه ای. هر چند شاید لزوماً نخواید اورکلاک کنید.
با توجه به اینکه اهل گیم نیستید، خرید گرافیک کواردو براتون مناسب تره. دیگه بودجه نرسید براتون در لیست قرار بدم. مگر اینکه Quadro K600 بخرید که ارزش خرید پایینی داره!

faramarz_mit
14-05-14, 16:27
CPU............... intel................Core i7-4770K Haswell Processor...1085T
RAM...............Gskill..............Trident X 16GB 2x8GB DDR3 2400...880T
VGA................................... PNY Quadro K2000 2GB GDDR5....1680T
H.D.D................Seagate.............1T 64 MB sata3 (st1000DM003...190T)
O.D.D..................Asus....................24x-DRW-24D3ST-BLK/G/AS...65T
P.S.U.................Green....................... .....................750B-OC....445T
CASE ................Green............................. .................x6 black...319T
CPU COOLER.............Noctua ................................. NH-U12P-SE2..212T
كل:4876

SajjadKhati
14-05-14, 16:32
والا من تعجب میکنم
چطور من یه بار هارد بلک رو پیشنهاد دادم ، بعضی ها دنبال هر جایی گشتن که از کل سیستم یه آتو ای پیدا کنن و سر آخر هم نویز هارد بلک رو علم شیطان کردن در صورتی که خودشون هم شاید هیش وقت چنین مولفه ای اصلا تو ذهن شون برا ملاک انتخاب خطور نمیکرد اما الان انگار نویزی نداره
فقط از رفتار آدم ها من انگشت به دهن موندم

Hessam II
14-05-14, 16:37
دوست گرامی خاویار بلک وسترن دیجیتال فلسفه کاربری داره! اینطور نیست که شما برای هر نوع کاربری و هر نوع بودجه ای پیشنهاد بدید بهترین باشه!
برای یک سیستم 3 میلیونی گیم و مالتی مدیا این هارد دیسک مناسب نیست. اگر از نظر شما مناسبه، نظرتون رو نزد خودتون نگه دارید و محترمه. نظر ما چنین نیست و ترجیح میدم در این تاپیک به بحث در این مورد نپردازم. چون هرگز برای بنده نویز بالاش اهمیت نداشت! تنها در تایید حرف آقا نیما بحث نویز وسط کشیده شد که منم تایید کردم! ابداً بخاطر نویز بالا این هارد دیسک رو رد نکردم! بلکه بخاطر صرفاً و صرفاً قیمتش بود!

بنده با این هارد دیسک مخالف نیستم! بلکه با این هارد دیسک برای شرایط اون کاربر و بودجه اش مخالف بودم!
وگرنه هارد سیستم خودم همینه! اگر قبولش نداشتیم، هرگز برای خودمون نمی پسندیدیم!

STUXNET
14-05-14, 16:42
دوست خوب دليل اينكه اين مدل گرافيكو گقتيد چيه؟

faramarz_mit
14-05-14, 16:54
دوست خوب دليل اينكه اين مدل گرافيكو گقتيد چيه؟

در ورژن هاي جديد مكس و بخصوص ويري3 توجه ويژه اي به گرافيك شده به اين صورت كه اگه يكگرافيك قوي داشته باشي سرعت رندر چندين برابر ميشه ولي اگه گرافيك قوي نداشته باشيم اين اتفاقات همگي به عهده سي پي يو قرار ميگيره
هرچي تعداد هسته هاي گرافيك بيشتر باشه يرعت رندر بيشتر ميشه
الان كارت K2000داراي 384 هسته هست

Reza Eshraghi
14-05-14, 17:55
در ورژن هاي جديد مكس و بخصوص ويري3 توجه ويژه اي به گرافيك شده به اين صورت كه اگه يكگرافيك قوي داشته باشي سرعت رندر چندين برابر ميشه ولي اگه گرافيك قوي نداشته باشيم اين اتفاقات همگي به عهده سي پي يو قرار ميگيره
هرچي تعداد هسته هاي گرافيك بيشتر باشه يرعت رندر بيشتر ميشه
الان كارت K2000داراي 384 هسته هست

فرامرز جان دلیلت انتخابت رو رد می کنه عزیز دل ! اگه بنا بر هسته کودا بیشتر باشه 660Ti با 1344 هسته کودا قیمتش 930 تومنه ! gtx760 هسته های کوداش 1152 تا هست ولی به خاطر مقداری پهنای باند حافظه بیشتر Overall Performance بیشتری داره با وجود تعداد هسته کودا کمتر .
حالا Quardo K2000 تعداد هسته های کوداش 384 تا هست و پهنای باند حافظه ای که میده 64GB/S هست .
در مجموع P/P کارت K2000 اصلاً توجیه پذیر نیست .

faramarz_mit
14-05-14, 18:10
فرامرز جان دلیلت انتخابت رو رد می کنه عزیز دل ! اگه بنا بر هسته کودا بیشتر باشه 660Ti با 1344 هسته کودا قیمتش 930 تومنه ! gtx760 هسته های کوداش 1152 تا هست ولی به خاطر مقداری پهنای باند حافظه بیشتر Overall Performance بیشتری داره با وجود تعداد هسته کودا کمتر .
حالا Quardo K2000 تعداد هسته های کوداش 384 تا هست و پهنای باند حافظه ای که میده 64GB/S هست .
در مجموع P/P کارت K2000 اصلاً توجیه پذیر نیست .
اين لينك چند روز پيش حسام بهم داد
همه مطالعه كنيد نتيجتونو بگين
تفاوت کارتهای گرافیک Workstation و Gaming در کارهای گرافیکی (Only the registered members can see the link)

Reza Eshraghi
14-05-14, 18:23
اين لينك چند روز پيش حسام بهم داد
همه مطالعه كنيد نتيجتونو بگين
تفاوت کارتهای گرافیک Workstation و Gaming در کارهای گرافیکی (Only the registered members can see the link)

تستی که بنچمارک نداشته باشه ارزش استناد نداره .
ضمن اینکه تاریخ این مقاله مربوط به سال 89 بوده ! که شرایط به کلی فرق کرده !
ما براساس قطعات روز بررسی می کنیم . و به ریویو روز هم باید استناد کرد . دیگه تاریخ انتشارش حداقل زودتر از Q4 2013 نباشه .

faramarz_mit
14-05-14, 18:29
تستی که بنچمارک نداشته باشه ارزش استناد نداره .
ضمن اینکه تاریخ این مقاله مربوط به سال 89 بوده ! که شرایط به کلی فرق کرده !
ما براساس قطعات روز بررسی می کنیم . و به ریویو روز هم باید استناد کرد . دیگه تاریخ انتشارش حداقل زودتر از Q4 2013 نباشه .

يعني چي مقاله براي سال 89 بوده؟؟؟؟!!!!!!
اگه اين مقاله درست باشه ربطي نداره كه براي چه سالي باشه
بنظر من اينقد راحت نبايد زحمت هاي يه نفر با گفتن اين حرف كه مقاله براي چند سال پيش هست ناديده گرفت بهتره يه تحقيقي هم خودمون انجام بديم

Hessam II
14-05-14, 18:37
دوستان، خریدار عزیز تماس گرفتن.
کارت گرافیک GTX 650 Ti خریداری کردن!
مادربرد و پردازنده هم گویا خریدن. کیس کوگار هم به زودی می خرن.
قصد اورکلاک هم در آینده دارن!
سیستمشون هم قراره صبح تا شب گویا روشن باشه در حال رندرگیری! لذا طول عمر و مقاومت سیستم در اینجا اهمیت بسیار بسیار ویژه داره! از این ویژه تر و با اهمیت تر، سیستم کولینگ و تهویه ی مطبوع داخل کیس خواهد بود!

حالا مونده سایر قطعات... که من پیشنهادم رو به ایشون اعلام کردم. دیگه تصمیم گیرنده خودشون هستن. (Only the registered members can see the link)

Ali.hosseinzadeh13
15-05-14, 10:54
دوستان، خریدار عزیز تماس گرفتن.
کارت گرافیک GTX 650 Ti خریداری کردن!
مادربرد و پردازنده هم گویا خریدن. کیس کوگار هم به زودی می خرن.
قصد اورکلاک هم در آینده دارن!
سیستمشون هم قراره صبح تا شب گویا روشن باشه در حال رندرگیری! لذا طول عمر و مقاومت سیستم در اینجا اهمیت بسیار بسیار ویژه داره! از این ویژه تر و با اهمیت تر، سیستم کولینگ و تهویه ی مطبوع داخل کیس خواهد بود!

حالا مونده سایر قطعات... که من پیشنهادم رو به ایشون اعلام کردم. دیگه تصمیم گیرنده خودشون هستن. (Only the registered members can see the link)

سلام آقا حسام میشه لطفا بگین فرق رم سینگل با غیر سینگل چی هست؟
آیا رمی که توبلاگ گذاشتین با باس 2133 اینطوره یا نه؟

Hessam II
15-05-14, 11:25
سلام آقا حسام میشه لطفا بگین فرق رم سینگل با غیر سینگل چی هست؟
آیا رمی که توبلاگ گذاشتین با باس 2133 اینطوره یا نه؟

Single یعنی تک ماژول.
Dual یعنی دو ماژول.

منظور از ماژول تعداد رم هست.
یک ماژول، یعنی یک عدد رم.
دو ماژول، یعنی دو عدد رم.

تمامی دو ماژول ها، قابل فروش به صورت تک ماژول هم هستن.
با این شرایط که قیمتشون تقسیم بر 2 میشه و اینکه پکشون باز میشه و یک عدد از رم ها برداشته میشه از داخل پک رم و طبق خواسته ی خریدار براش ارسال میشه.

قطعاتی که تو لیست فوق براتون نوشتم، قیمت کلش با هزینه های حمل و نقل بین 2600 تا 2650 در میاد! اگر داشته باشین این بودجه رو خب همه رو می تونید بخرید. مشکل کار کجاست؟!

ضمناً اگر تمایل شما خرید از بنده هست، پیغام خصوصی اِرسال کنید بهم و در اینجا درخواست خرید نکنید، ممنون میشم.

Ali.hosseinzadeh13
15-05-14, 19:58
Single یعنی تک ماژول.
Dual یعنی دو ماژول.

منظور از ماژول تعداد رم هست.
یک ماژول، یعنی یک عدد رم.
دو ماژول، یعنی دو عدد رم.

تمامی دو ماژول ها، قابل فروش به صورت تک ماژول هم هستن.
با این شرایط که قیمتشون تقسیم بر 2 میشه و اینکه پکشون باز میشه و یک عدد از رم ها برداشته میشه از داخل پک رم و طبق خواسته ی خریدار براش ارسال میشه.

قطعاتی که تو لیست فوق براتون نوشتم، قیمت کلش با هزینه های حمل و نقل بین 2600 تا 2650 در میاد! اگر داشته باشین این بودجه رو خب همه رو می تونید بخرید. مشکل کار کجاست؟!

ضمناً اگر تمایل شما خرید از بنده هست، پیغام خصوصی اِرسال کنید بهم و در اینجا درخواست خرید نکنید، ممنون میشم.

من تمام قطعات رو گرفتم جز رم و ssd و واتر کولر
پول یه رم 8 رو دارم الان و واسه بقیه همونطور که باهتون صحبت کردم سریعا در اولین فرصت میخرم.

قیمت قطعاتی که نوشتین شما همه چیز رو نوشته بودی الا مادربورد که حساب کردم خیلی بیشتر شد نمیدونم شما منظروتون کدوماش هست که میفرمایین 2600 میشه

Hessam II
15-05-14, 20:23
من تمام قطعات رو گرفتم جز رم و ssd و واتر کولر
پول یه رم 8 رو دارم الان و واسه بقیه همونطور که باهتون صحبت کردم سریعا در اولین فرصت میخرم.

قیمت قطعاتی که نوشتین شما همه چیز رو نوشته بودی الا مادربورد که حساب کردم خیلی بیشتر شد نمیدونم شما منظروتون کدوماش هست که میفرمایین 2600 میشه

ok.
منظور همین لیست آخر بود...
قیمت مادربردی که خریدین هم در لیست قیمت ها موجوده...

Ali.hosseinzadeh13
15-05-14, 20:52
ok.
منظور همین لیست آخر بود...
قیمت مادربردی که خریدین هم در لیست قیمت ها موجوده...

بله خیلی ممنون

من مادربورد رو خیلی خوب تونستم تهیه کنم به 910 که همه جه بالای یک میلیون بود قیمت

Ali.hosseinzadeh13
15-05-14, 21:01
یه سوال واسم پیش اومده به نظرتون این مادربوردهای z 97که بیا قیمتهاشون چقدر تفاوت داره با سری قبلی؟

Hessam II
15-05-14, 21:17
بله. قیمت خیلی خوبی خریدین. (اگر آکبند و گارانتی اصلی شرکت آواژنگ بوده باشه!)
قیمتشون خیلی بیشتر از Z87 ها نیست. نهایتاً 50-100 هزار تومن گرون تر باشه که اون هم پس از مدتی کاهش پیدا می کنه.
چه بسا اینکه حتی ممکنه ارزون تر هم باشه!! به هر حال در این بازار آشفته ی کشور ما، چیزی مشخص نیست!