ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید کیس تا 2.5 میلیون

maysamsina
10-05-14, 17:53
سلام دوستان میخاستم RAM POWER VGA CPU MAiN بخرم شما چی پیشنهاد میکنید هم از AMD هم از INTEL ! بیشتر برای گیمه با تشکر.

AMD>INTEL
10-05-14, 18:04
cpu Intel Core i5-4440 700
main h87-d3h gigabyte 400
ram 8gb 4*2 bus1600 axtorm
hdd 1tb wd black
vga gigabyte r9 270x gigabyte 850
power 700w green 300

maysamsina
10-05-14, 18:40
cpu Intel Core i5-4440 700
main h87-d3h gigabyte 400
ram 8gb 4*2 bus1600 axtorm
hdd 1tb wd black
vga gigabyte r9 270x gigabyte 850
power 700w green 300

داداش هارد نمیخام . میشه ای ام دیم پیشنهاد بدید

SajjadKhati
10-05-14, 19:06
AMD مصرفش زیاده (حدود دو برابر اینتل هه)
مثلا به اندازه ی یه لامپ 40 یا حتی 60 وات بیشتره . ینی همیشه تو کامپیوترت (البته موقه فول لود) یه لامپ 60 وات بیشتر روشنه که تو دراز مدت چن ساله ، پول برقت بیشتر میاد

maysamsina
10-05-14, 19:30
برند msi or asus or gigga or saphira کدومش بهتره یاا ؟:lol: اصلا کدوم برند بهتره گرافیگا هاا

AMD>INTEL
10-05-14, 21:00
با توجه به نیاز نداشتن هارد .
این ترکیب رو پیشنهاد و به جای corei5 4440 از 4770 با همین برد h87 گیگابایت بهره ببرید .

Hessam II
10-05-14, 21:08
من این سیستم رو بهتون توصیه می کنم دوست گرامی؛
فقط مادربرد نوشته شده در حال حاضر نیومده! اما تا دو هفته ی دیگه، می تونید خریداری کنید.
در غیر اینصورت، MSI (Only the registered members can see the link)H87-G43 Gaming (Only the registered members can see the link) رو بهتون توصیه می کنم بخرید.
همچنین امکان ارتقای سیستم یا Cross Fire کارت گرافیک هم در سیستم زیر وجود داره.

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
10-05-14, 21:30
گرافیک گیگابایت r9 270x-oc قبلا به یکی از کاربران انجمن پیشنهاد شده . اونطور که من اطلاع دارم ازش راضی هستند .

maysamsina
10-05-14, 21:33
من این سیستم رو بهتون توصیه می کنم دوست گرامی؛
فقط مادربرد نوشته شده در حال حاضر نیومده! اما تا دو هفته ی دیگه، می تونید خریداری کنید.
در غیر اینصورت، MSI (Only the registered members can see the link)H87-G43 Gaming (Only the registered members can see the link) رو بهتون توصیه می کنم بخرید.
همچنین امکان ارتقای سیستم یا Cross Fire کارت گرافیک هم در سیستم زیر وجود داره.

Only the registered members can see the link

مین بهتر نداری ؟

Hessam II
10-05-14, 21:37
مین بهتر نداری ؟

من منافع شخصیم رو برای شما در نظر نگرفتم!
اینجا مکان عمومی هست و موجودی و قیمت شخصی اعلام نمیشه!

اما با توجه به بودجه ی شما، بهترین انتخاب ممکن هست به عقیده ام.

AMD>INTEL
10-05-14, 21:45
این هم یک سیستم AMD بنا به درخواست شما در پیغام خصوصی
AMD FX-8320 525
GIGABYTE - GA-990XA-UD3 565
بقیه قطعات هم مشترک هست ./:11():
برای گیم اگر بصورت طولانی بازی میکنید . یک فن از زالمن با قیمت 140 هم تهیه کنید

STUXNET
12-05-14, 08:06
ولي دوست خوب اينو بدونيد بد نيست سري هاي Fx amd فوق العاده داغ وپرمصرف هستند بهترين انتخاب توخانواده Amd همون Apu هست

maysamsina
12-05-14, 18:08
من منافع شخصیم رو برای شما در نظر نگرفتم!
اینجا مکان عمومی هست و موجودی و قیمت شخصی اعلام نمیشه!

اما با توجه به بودجه ی شما، بهترین انتخاب ممکن هست به عقیده ام.

evga هم دارید ؟ از یه بنده خدایی در مورد گارفیگ گیگا پرسیدم کفت : گیگابایت از نظر کیفیت در انتها ولی از نظر قیمت ( بالا )در ابتدای صف قرار میگیره !!! مخیام مشاوره ب---م خدایی نکرده دوستان و حضران فکر نکنن که من میخام در موردشون بد فکر کنم فقط دارم مشاوره میکنم

Hessam II
12-05-14, 18:22
evga هم دارید ؟ از یه بنده خدایی در مورد گارفیگ گیگا پرسیدم کفت : گیگابایت از نظر کیفیت در انتها ولی از نظر قیمت ( بالا )در ابتدای صف قرار میگیره !!! مخیام مشاوره ب---م خدایی نکرده دوستان و حضران فکر نکنن که من میخام در موردشون بد فکر کنم فقط دارم مشاوره میکنم

خودتون متوجه شدید چی نوشتید؟!! حالتون خوبه؟!
بنده میگم منافع شخصی رو در نظر نمی گیرم! شما از بنده موجودی برند رو می پرسین؟!! خیر. خیلی وقته برند EVGA در کشور ایران موجود نیست!
گیگابایت از نظر کیفیت در انتها ولی از نظر قیمت ( بالا )در ابتدای صف قرار میگیره! لطفاً این جمله رو شرح بدید دقیقاً! بخصوص بخش اولش!

دو خط جمله نوشتید! 5 تا غلط املایی داشت!

برای اینکه شفاف سازی شه در این مورد، می تونید مستقیماً با نماینده ی رسمی شرکت گیگابایت در ایران صحبت کنید. (Only the registered members can see the link)

maysamsina
12-05-14, 18:30
خودتون متوجه شدید چی نوشتید؟!! حالتون خوبه؟!
بنده میگم منافع شخصی رو در نظر نمی گیرم! شما از بنده موجودی برند رو می پرسین؟!! خیر. خیلی وقته برند EVGA در کشور ایران موجود نیست!
گیگابایت از نظر کیفیت در انتها ولی از نظر قیمت ( بالا )در ابتدای صف قرار میگیره! لطفاً این جمله رو شرح بدید دقیقاً! بخصوص بخش اولش!

دو خط جمله نوشتید! 5 تا غلط املایی داشت!

برای اینکه شفاف سازی شه در این مورد، می تونید مستقیماً با نماینده ی رسمی شرکت گیگابایت در ایران صحبت کنید. (Only the registered members can see the link)

بنده حالم حسابی خوبه ؟ شما درست متنو نخونید ؟ کفتم تو جند تا برند یعنی ایسوس ام اس آی سافیرا ! نسبت به اینا گرونتر یعنی قیمت بالا و از نظر کیفیت با این چند تا برند که کفتم رتبه آخرو داره منظورم این بود ؟؟؟ اینجا درس سمینار موضوعی نیست که حالا یه چند تا غلط مشکلی پیش نمیاره .:lol:
بعدش منم نگفتم شما فرک منافع شخصی هستید سوال کردم :lol:

AMD>INTEL
12-05-14, 19:28
بنده حالم حسابی خوبه ؟ شما درست متنو نخونید ؟ کفتم تو جند تا برند یعنی ایسوس ام اس آی سافیرا ! نسبت به اینا گرونتر یعنی قیمت بالا و از نظر کیفیت با این چند تا برند که کفتم رتبه آخرو داره منظورم این بود ؟؟؟ اینجا درس سمینار موضوعی نیست که حالا یه چند تا غلط مشکلی پیش نمیاره .:lol:
بعدش منم نگفتم شما فرک منافع شخصی هستید سوال کردم :lol:

پیشنهاد میکنم . همین قطعاتی که لیست شد گوگل کنید و ببینید چند سایت معتبری اینها رو تایید کردند . اگر براتون مشکل هست من براتون این کار رو انجام بدم .

maysamsina
12-05-14, 19:34
پیشنهاد میکنم . همین قطعاتی که لیست شد گوگل کنید و ببینید چند سایت معتبری اینها رو تایید کردند . اگر براتون مشکل هست من براتون این کار رو انجام بدم .

میشه اسم سایت معتبر خارجی بدید که گرافیگ لیست کرده باشن و امارشونو بده

AMD>INTEL
12-05-14, 19:38
میشه اسم سایت معتبر خارجی بدید که گرافیگ لیست کرده باشن و امارشونو بده

منظورت از لیست متوجه نمیشم . این در مورد گرافیک توصیه شده .
Gigabyte Radeon R9 290X OC and R9 290 OC Review - TechSpot (Only the registered members can see the link)

maysamsina
12-05-14, 19:59
منظورت از لیست متوجه نمیشم . این در مورد گرافیک توصیه شده .
Gigabyte Radeon R9 290X OC and R9 290 OC Review - TechSpot (Only the registered members can see the link)

منظورم لیست همه گرافیگها رو بیاره از msi giga asus ,.... مثلا r270 giga رو با r 270 asus مقایسه کنه ازهمه لحاظ

AMD>INTEL
12-05-14, 20:16
چنین چیزی که شما میخوای نیست . فقط میتونید دو تا برند رو بررسی ها رو ببینید . نتیجه گیری کنید . همیشه حرف رو با مدرک باور کنید نه با یک حرف کسی برای خودش نظریه میده . این مدرکی که پیشنهاد من و حسام بود .

SajjadKhati
12-05-14, 20:30
نگا کن گلپسر تو گرافیک ، مهم ترین چیز برا این چیزی که میگی (ینی GPU یه مدل باشه و برندهای مختلف ازش تولید و مقایسه شن) سیستم خنک کنندگی شونه . گیگابایت همیشه میتونم بگم رقیب نداره (99 درصد اوقات) :

Gigabyte R9 280X OC 3 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

MSI R9 280X GAMING 3 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

همه شونم پیشرفته ترین سیستم خنک کنددگی شرکت شون رو تو این 3 مدل زدن

maysamsina
12-05-14, 20:35
من فکر میکردم msi خوبه ولی تو قسمت بالا که شما سایت دادید دمای بالای داره !!!

maysamsina
12-05-14, 20:39
نگا کن گلپسر تو گرافیک ، مهم ترین چیز برا این چیزی که میگی (ینی GPU یه مدل باشه و برندهای مختلف ازش تولید و مقایسه شن) سیستم خنک کنندگی شونه . گیگابایت همیشه میتونم بگم رقیب نداره (99 درصد اوقات) :

Gigabyte R9 280X OC 3 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

MSI R9 280X GAMING 3 GB Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

همه شونم پیشرفته ترین سیستم خنک کنددگی شرکت شون رو تو این 3 مدل زدن

یه سایتی یکی از دوستان داده بود نمیدونم یادم رفته که گروه nvidia رو با amd مایسه کرده بود میشه معرفی کنید

AMD>INTEL
12-05-14, 20:39
کولینگ WINDFORCE گیگابایت یکی از قویترین VGA COOLER های عرضه شده هست .

SajjadKhati
12-05-14, 20:45
نگا کن دقیق نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بده اما چیزی که مسلمه اینه که گیگا اغلب اوقات یا عالی ترین عمل کرده یا حداقل دوم به بعد نشده . مثلا تو همون لینک بالا که نگا کنی ، میبینی گیگا با اونکه قدرتمندترین سیستم خنک کنندگی شو رو کرد (همه شون همین کار رو کردن) و سیستم خنک کنندگی ایه که اغلب اوقات عالی عمل کرده اما تو مدار تغذیه و اورکلاک اش نیبت به ایسوز هر چند بسیار ناچیز (اختلاف چن دهم فریم) اما کم آوردش . msi که تو اینجا افتزاح عمل کرد
حالا دقیق هر 3 تا سیستم خنک کنندگی رو تو کارت R9 290X که یه کارت پر مصرف و پر حرارتی هه ببینی ، میبینی کارت MSI عالی عمل کرده و اصلا صحبت کارت ایسوز اونجا نیست (گیگا که همیشه سرجای خود دارد:lol:)

SajjadKhati
12-05-14, 20:47
یه سایتی یکی از دوستان داده بود نمیدونم یادم رفته که گروه nvidia رو با amd مایسه کرده بود میشه معرفی کنید

ینی چی؟
مگه نمیخای فقط سیستم خنک کنندگی یه برند رو ببینی و کیفیت شونو کلا؟
خوب باید از یه GPU مقایسه کنی دیگه

maysamsina
12-05-14, 20:57
ینی چی؟
مگه نمیخای فقط سیستم خنک کنندگی یه برند رو ببینی و کیفیت شونو کلا؟
خوب باید از یه GPU مقایسه کنی دیگه

نوشته بود که مثلا r280 با gtx 780 برابری میکنه

SajjadKhati
12-05-14, 22:03
از این لحاظ که داری قدرت gpu ها رو میسنجی که
این قضیه ی بالا مقایسه ی کیفیت و خنک کنندگی برندهای مختلف بود (البته کیفیت نمیشه گفت . بهتره خنک سازی بگیم)
اون قضیه اش فرق داره
مگه تو قدرت برندهای مختلف رو نخاستی؟

maysamsina
12-05-14, 22:18
از این لحاظ که داری قدرت gpu ها رو میسنجی که
این قضیه ی بالا مقایسه ی کیفیت و خنک کنندگی برندهای مختلف بود (البته کیفیت نمیشه گفت . بهتره خنک سازی بگیم)
اون قضیه اش فرق داره
مگه تو قدرت برندهای مختلف رو نخاستی؟

آقا حل و ردیفه

maysamsina
13-05-14, 10:42
MSI R9 270X Gaming 2 GB (Only the registered members can see the link) اینم با بودجه ای دارم فکر کنم گزینه خوبی باشه عدد 9.4 رو بهش دادن درسته نسبت
gigabyte r9 270x ؟

Hessam II
13-05-14, 11:05
MSI R9 270X Gaming 2 GB (Only the registered members can see the link) اینم با بودجه ای دارم فکر کنم گزینه خوبی باشه عدد 9.4 رو بهش دادن درسته نسبت
gigabyte r9 270x ؟

این کارت گرافیک توسط شرکت ماتریکس، تاکنون هرگز به بازار کشور عرضه نشد!
فقط سری HAWK به تعداد بسیار محدود به بازار عرضه شد و خیلی هم زود ناموجود شد!

SajjadKhati
13-05-14, 11:21
MSI هم کارت خوبی هه اما هیچ چی به گیگا نمیرسه
سگ جونه این بشر :lol:
هم از لحاظ تجربی دارم میگم هم از بقیه ی لحاظ ها و هم اعتبار و سنداش موجوده و ...

maysamsina
13-05-14, 11:48
این کارت گرافیک توسط شرکت ماتریکس، تاکنون هرگز به بازار کشور عرضه نشد!
فقط سری HAWK به تعداد بسیار محدود به بازار عرضه شد و خیلی هم زود ناموجود شد!

این کارتوMSI R9 270X Gaming 2 GB (Only the registered members can see the link) یه سری تو لیون کامپیوتر دیدم ولی زود تموم شد:lol: شانس دیگه .

maysamsina
13-05-14, 12:16
هم از لحاظ تجربی دارم میگم هم از بقیه ی لحاظ ها و هم اعتبار و سنداش موجوده و ...

مدل gtx هم میکی در حد 1تومن .

maysamsina
13-05-14, 12:22
از این 4 مدل کدومش بهتره ؟ باتوجه به بودجه ؟

ASUS GeForce GTX 670 Direct CU II TOP 2 GB (Only the registered members can see the link)

ASUS GeForce GTX 660 Ti Direct CU II 2 GB

ASUS R9 270 Direct CU II OC 2 GB (Only the registered members can see the link)

ASUS R9 270X DirectCU II TOP 2 GB (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
13-05-14, 12:54
اگر مسائل برتری طراحی گیگابایت در نظر بگیریم در کنار خدمات پس از فروش بدون مشکل آواژنگ . به نظر میرسه تمام فاکتور های یک انتخاب عالی رو دارد .
پیشنهادم همین مدل gigabyte r9 270x oc هست .
10192
Gigabyte Radeon R9 270X OC Video Card Review - Page 14 of 14 - Legit ReviewsFinal Thoughts and Conclusions (Only the registered members can see the link)

SajjadKhati
13-05-14, 12:58
گیگابایت 270X :cool:
اگه 300 تا 400 تومنم بیشتر خرج میخای کنی و کیفیت معمولی و خوب (به گیگا نمیرسه ها . گیگا عالی هه) میخای :

Sapphire R9 280X Doual-X Oc 3GB
قیمت اش 1.1 تومنه (البته بیرون احتمالا بیشتره)

البته باید cpu تو قویتر کنی (البته اجبار خیلی ضروری نیست چون تحت منتل ، خیلی از این مشکلات گلوگاه حل میشه و gpu کار نکرده ی cpu رو انجام میده اما خوب خود gpu چون درگیر میشه پس کاهش کارایی رو باید داشته باشه نسبت به اینکه cpu قویتر تحت منتل انتخاب کنی)

AMD>INTEL
13-05-14, 13:00
دقیقا مورد خوبی اشاره کرد سجاد . PRICE/PERFORMANCE

r.batvandy
13-05-14, 20:34
اگه نظرتون روی گرافیک amd هست ، بهتره یه apu a10 شرکت amd بخری چون در اون صورت با گرافیک داخلی apu و گرافیک r9 سیستمتون از دو گرافیک هم زمان استفاده می کنه در ضمن رم با باس 2000 برای بازی خیلی بهتره از باس1600 عمل میکنه و جیزی دیگه ای که در مورد رم باید بدونید دو تا رم 4 بهتر از یک رم 8 گیگ عمل میکنه (به خاطر مقوله دو کاناله بودن رم) :great:

w00t1991
13-05-14, 21:15
اگه میخواید زیر 90 دلار برای سی پی یو هزینه کنید ای ام دی بگیرید وگرنه اینتل
ای ام دی در رده های پایین و متوسط رو به پایین بهتره و اینتل در رده های بالا

SajjadKhati
13-05-14, 21:19
نه گلپسر
قدرتمندترین apu 7850K هست که گرافیک مجتمع اش حداکثر میتونه با R7 250 اونم فقط با نسخه ی DDR3 اش دوال شه که هر دو رو با هم جمع کنی قدرت شون چیزی در حد R7 260X میشه .
با هر گرافیک بالاتر از R7 250 DDR3 مثلا R7 250 DDR5 به بالاتر نمیتونه دوال شه و گرافیک مجتمع اش بی مصرف میشه دیگه

AMD>INTEL
13-05-14, 21:24
این لینک رو حتما دوستان ببینند
Kaveri Hybrid CrossFire: The A10-7850K & A10-7700K With R7 240 & 250 | eTeknix (Only the registered members can see the link)

maysamsina
13-05-14, 21:58
این لینک رو حتما دوستان ببینند
Kaveri Hybrid CrossFire: The A10-7850K & A10-7700K With R7 240 & 250 | eTeknix (Only the registered members can see the link)

شیطون بلا چی نوشته ! :lol:

AMD>INTEL
13-05-14, 22:06
همون حرفایی که سجاد جان گفتند