ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید کارت گرافیک (انتخاب بین گیگابایت 780 و 290X)

q_azy
06-05-14, 16:46
سلام.من توی چنتا سایت در این باره مشاوره گرفتم و قصد دارم اینجا هم بپرسم و در اخر یک جمع بندی و اقدام به خرید کنم.با مشاوره دوستان یک لیستی از خرید قطعات تهیه کردم و کارت گرافیکی که در لیست بود گیابایت 780 بود.بعد از مدتی به کارت جدید شرکت msi به نام 290x gaming برخوردم و حتی توی سایت های معتبر هم بنچمارک هاش رو دیدم دچار ترید شدیدی برای خرید بین این دو شدم.
دلائل تردیدم هم این بود که کارتی مثل 290x با خریدش نسبت به 780 امکانات بیشتر و قیمت مناسب تر و اختلاف کمتری در فریم دهی دارن.برای مثال

290x:
1.رابط 512
2.دایرکت ایکس 11.2
3.منتل
4.4گیگ حافظه
5.سیستم خنک کنندگی و گیمینگ بودن کارت(البته گیمینگ تو مدل غیررفرنس MSI)
6.قیمت به مراتب پایین تر (780 بالای دومیلیون و 290x زیر 2 میلیون)
7.فناوری انحصاری TrueAudio
و...

این هم از اختلاف در فریم دهی:
10142

10143

این هم مقایسه ای بین 780،780ti و r290x رفرنس و غیر رفرنس.تنها اختلاف فریم بین 1 تا 4 فریم هست ولی اختلاف قیمتی...

حالا میخواستم نظر اساتیدی مثل شما رو بدونم که نظر شما چیه و اینکه بنده رو از این سردرگمی و انتخاب نهایی راهنمایی بفرمائیدیک نکته رو هم بگم که من قصد گرفتم مجوز خرید amd رو از شما ندارم و قصدم مشاوره و انتخاب صحیح بین این دو هست

AMD>INTEL
06-05-14, 17:41
لینک زیر رو ببینید
Only the registered members can see the link

STUXNET
06-05-14, 17:43
به نظر من كارت gTX780 باتوجه به مصرف برقش مناسبتربراي گيم عمل ميكنه

SajjadKhati
06-05-14, 17:45
بدترین نقطه ضعف کارت 290 و 290X فقط گرمای بالای اوناست . پیشنهاد میکنم یا 780 بگیری . البته اگه تو ریزولیشن پایین بازی میکنی (که نمیکنی . مگه بی کاری 2 تومن پول بدی برا غیر ریزولیشن فول اچ دی؟ :lol:) ، پیشنهادم 280X هه

q_azy
06-05-14, 18:03
بدترین نقطه ضعف کارت 290 و 290X فقط گرمای بالای اوناست . پیشنهاد میکنم یا 780 بگیری . البته اگه تو ریزولیشن پایین بازی میکنی (که نمیکنی . مگه بی کاری 2 تومن پول بدی برا غیر ریزولیشن فول اچ دی؟ :lol:) ، پیشنهادم 280X هه
عزیز اینی که شما میفرمایی برای کارت های رفرنس بود نه این مدل که بنده خدمتتون عرض کردم.msi r9 290x از کولر اختصاصی تئوین فروزر استفاده میکنه.نه عزیز واسه مانیتور 23 اینچ فول اچ دی میخوام گیم بزنم

به نظر من كارت gTX780 باتوجه به مصرف برقش مناسبتربراي گيم عمل ميكنه
عزیز جسارتا برق به گیم ارتباطتشون چیه؟توضیح بیشتر بفرمائید ممنون میشم.

لینک زیر رو ببینید
Only the registered members can see the link
ممنون بزرگوار.ولی ار امکان داره خودتون هم یک نظری بفرمائید.چون من زیاد انگلیسیم خوب نیست.

AMD>INTEL
06-05-14, 18:25
نظرم روی R9 290X با خنک کننده WINDFORCE گیگابایت هست

q_azy
06-05-14, 19:14
نظرم روی R9 290X با خنک کننده WINDFORCE گیگابایت هست
عزیز همچین کارتی وارد بازار شده؟؟حالا کلا نظرتون در مورد سوالی که پرسیدم چیه؟؟

lorn
06-05-14, 19:28
انتخاب بین x290 و 780 اصلا کار سختی نیست 290 به مراتب بهتر هست
AnandTech | Bench - GPU14 (Only the registered members can see the link)
در حالت رفرنس به رفرنس این مقایسه ، شما دنبال یه 290 غیر رفرنس و خنک باشه که با اورکلا حتی می تونی به 7980ti برسی با یه کارت خوب
در ضمن دلیلی نمی بینم پول اضافه بدی فقط بخاطره انویدیا بودن در ضمن 290x کارتی هست که باید با titan مقایسه بشه که تقریبا در یه قدرت هستن وگرنه مشخص این کارت از 780 معمولی سرتر هست
اینم لینک مقایسه titan و 290x

q_azy
06-05-14, 19:39
انتخاب بین x290 و 780 اصلا کار سختی نیست 290 به مراتب بهتر هست
در حالت رفرنس به رفرنس این مقایسه ، شما دنبال یه 290 غیر رفرنس و خنک باشه که با اورکلا حتی می تونی به 7980ti برسی با یه کارت خوب
در ضمن دلیلی نمی بینم پول اضافه بدی فقط بخاطره انویدیا بودن در ضمن 290x کارتی هست که باید با titan مقایسه بشه که تقریبا در یه قدرت هستن وگرنه مشخص این کارت از 780 معمولی سرتر هست
اینم لینک مقایسه titan و 290x
ممنون عزیز.من فقط یه چیر رو نفهمیدم.شما منظورتون 290 هست یا 290x???
الان این مدل msi که بنده عرض کردم به نظرتون میتونه مدل خوبی باشه؟؟؟
این مصرف برقی که دوستمون فرمودن چه ارتباطی به گیم داره؟؟؟

lorn
06-05-14, 20:55
ممنون عزیز.من فقط یه چیر رو نفهمیدم.شما منظورتون 290 هست یا 290x???
الان این مدل msi که بنده عرض کردم به نظرتون میتونه مدل خوبی باشه؟؟؟
این مصرف برقی که دوستمون فرمودن چه ارتباطی به گیم داره؟؟؟
من منظورم 290x هست شما بین 290X و 780 راهنمایی خواسته بودید دیگه
مدلی TW های و سریهای گیمینگ msi همیشه جزو خنکترین کارت ها بودن و جانب انصاف رو هم باید همیشه رعایت کرد در حال حاضر مدل گیمینگ این شرکت خنکترین کارت بر مبنای این چیپست هست این عکس هم مربوط به برسی tomshardware به خودی خود گویا هست و حق مطلب رو بیان کرده به دمای کارت در حالت لود تو کیس بسته هم توجه کنید . دیگه فکر نمی کنم هیچ شبهه ای با قی مونده باشه این کارت فکر می کنم تو ایران هم موجود باشه و قیمت مناسبی هم باید داشته باشه نصبت به بعضی برندهای دیگه

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
06-05-14, 20:55
این دو کارت فقط 50 وات با هم اختلاف دارند . برای کسی که چنین گرافیکی رو میخواد تهیه کنه . خرید یک پاور قوی لازمه پس 50 وات چیزی نیست .

q_azy
06-05-14, 21:00
من منظورم 290x هست شما بین 290X و 780 راهنمایی خواسته بودید دیگه
مدلی TW های و سریهای گیمینگ msi همیشه جزو خنکترین کارت ها بودن و جانب انصاف رو هم باید همیشه رعایت کرد در حال حاضر مدل گیمینگ این شرکت خنکترین کارت بر مبنای این چیپست هست این عکس هم مربوط به برسی tomshardware به خودی خود گویا هست و حق مطلب رو بیان کرده به دمای کارت در حالت لود تو کیس بسته هم توجه کنید . دیگه فکر نمی کنم هیچ شبهه ای با قی مونده باشه این کارت فکر می کنم تو ایران هم موجود باشه و قیمت مناسبی هم باید داشته باشه نصبت به بعضی برندهای دیگه

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

عزیز چون دو کارت R9 290X و R9 290 داریم،همین بود که من رو به شک انداخت و ازتون مدل دقیق رو پرسیدم.قیمتی msi R9 290X gamning در حال حاضر 1720 هست.پس با این اوصافی که فرمودین همین مدل رو خریداری میکنم.باز هم ممنون وسپاس بابت وقتی که تمام دوستان گذاشتن از جمله توضیحات خوب و دقیق استاد lorn

SajjadKhati
06-05-14, 21:07
آری گلپسر ، حق با تو هه :lol:
من یکی دو برند asus و نمیدونم چی شی ها رو قبلا دیدم که تا 93 درجه موقه لود میرن ، گفتم ، مگه برندای دیگه هر چی هم قدرتمند باشن ، چقد میتونن ، کم کنن این دما رو:lol:
واقعا تعجب کردم . اصلا از ایسوز انتظار نداشتم . گولم زد :lol:
آقا من یه سئوال دارم . چطور مدل مرجع 290X که تا 94 درجه میرفت فول لودش ، سیستم خنک کنندگی MSI و گیگابایت تا 83 درجه کاهش دادن اما برا 780 ti چنین میزان کاهش دما نبود؟
من میگم برند Gigabyte Wf X3 شو بگیر . اگه گیر نیاوردی ، Sapphire Tri-X شو و در نهایت MSI رو
راستی جزئیات سیستمت چیه؟ برا مصرف برق اش هم یه پاور از سری OC بگیر تا این به اون در بشه :lol:

AMD>INTEL
06-05-14, 21:08
من این کارت رو بیشتر میپسندم . البته کارتی که رفیق گرامی گفت هم خوبه . ولی مسئله گارانتی گیگابایت هم باید در نظر گرفت که ناراضی ندارد .
10146
10147
GIGABYTE R9 290X WindForce OC Review - Page 8 (Only the registered members can see the link)

SajjadKhati
06-05-14, 21:26
آقایون من یه سئوال دیگه هم دارم . چرا آمار داده شده تو سایتای مختلف ، فرق میکنه؟ مثلا من Gigabyte WF OC رو تو فول لود ، تو یه جا دیدم زد 83 درجه ، تو جای دیگه 71 و جای دیگه 86 و همینطور بقیه ی برندا رو
چرا این قد پرت ان آمار هر کدوم؟
سئوال بالا مو هم اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم

AMD>INTEL
06-05-14, 21:29
دمای محیط و شرایط تست خیلی تاثیر گذاره . حتی TESTBED:11():

SajjadKhati
06-05-14, 21:58
مگه یه استانداردی وجود نداره که تو اون شرایط فقط باید تست انجام شه؟
فک نکنم این طور باشه وگرنه هر کسی از را میرسه میتونه تست کنه که

AMD>INTEL
06-05-14, 22:05
اون مقدار هم نمیشه دما رو کنترل کرد . به هر حال تاثیرات مستقیم دارد .

q_azy
07-05-14, 00:35
آری گلپسر ، حق با تو هه :lol:
من یکی دو برند asus و نمیدونم چی شی ها رو قبلا دیدم که تا 93 درجه موقه لود میرن ، گفتم ، مگه برندای دیگه هر چی هم قدرتمند باشن ، چقد میتونن ، کم کنن این دما رو:lol:
واقعا تعجب کردم . اصلا از ایسوز انتظار نداشتم . گولم زد :lol:
آقا من یه سئوال دارم . چطور مدل مرجع 290X که تا 94 درجه میرفت فول لودش ، سیستم خنک کنندگی MSI و گیگابایت تا 83 درجه کاهش دادن اما برا 780 ti چنین میزان کاهش دما نبود؟
من میگم برند Gigabyte Wf X3 شو بگیر . اگه گیر نیاوردی ، Sapphire Tri-X شو و در نهایت MSI رو
راستی جزئیات سیستمت چیه؟ برا مصرف برق اش هم یه پاور از سری OC بگیر تا این به اون در بشه :lol:
بله عزیز برای سیستم 850 oc در نظر گرفتم.عزیز اگر قرار بود مدل رفرنس با غیر رفرنس یکی باشه که دیگه شرکت های مثل msi یا گیگابایت مگر بیمار هستن بیان این همه سرمایه گذاری کنن.تازه اینکه مدل غیر رفرنس اکثرا اور شده کارخونه هستن توی مدل رفرنس همچین اتفاقی نمی افته.

من این کارت رو بیشتر میپسندم . البته کارتی که رفیق گرامی گفت هم خوبه . ولی مسئله گارانتی گیگابایت هم باید در نظر گرفت که ناراضی ندارد .
10146
10147
GIGABYTE R9 290X WindForce OC Review - Page 8 (Only the registered members can see the link)
والا عزیز من این مدل رو تا الان ندیم و هرچی فروشگاه رو تو نت زیر رو کردم موجودی گیگابیت 290x رو نداشتن.کلا این کارت وارد کشور شده؟؟؟

AMD>INTEL
07-05-14, 06:00
ماه پیش بود .الان رو باید بپرسی . باید از نماینده های آواژنگ تو ایران و رضا سوال کنی

SajjadKhati
07-05-14, 08:15
بله عزیز برای سیستم 850 oc در نظر گرفتم.عزیز اگر قرار بود مدل رفرنس با غیر رفرنس یکی باشه که دیگه شرکت های مثل msi یا گیگابایت مگر بیمار هستن بیان این همه سرمایه گذاری کنن.تازه اینکه مدل غیر رفرنس اکثرا اور شده کارخونه هستن توی مدل رفرنس همچین اتفاقی نمی افته.

والا عزیز من این مدل رو تا الان ندیم و هرچی فروشگاه رو تو نت زیر رو کردم موجودی گیگابیت 290x رو نداشتن.کلا این کارت وارد کشور شده؟؟؟

میدونم گلپسر
میگم اون اوایل که کارت غیر رفرنس Asus اش هم اومد مثل آمار همین موقه ، دمای فول لودش تا 93 میرفت . با اعتباری که ایسوز داشت ، گفتم مگه بقیه ی شرکتا میخان تا چقد این گرما رو بکاهن واسه همین نا امید شدم :lol:
اور کلاک شم میدونم
اما ایسوز تو خنک سازی گرافیک فوق ضعیف عمل میکنه (حداقل تو این قضیه)
اگه گیگاشو نتونستی پیدا کنی که پیشنهادم اکیدا رو گیگاست ، برو دنبال sapphire سری Tri-X بدش برو MSI Gaming

q_azy
07-05-14, 10:16
میدونم گلپسر
میگم اون اوایل که کارت غیر رفرنس Asus اش هم اومد مثل آمار همین موقه ، دمای فول لودش تا 93 میرفت . با اعتباری که ایسوز داشت ، گفتم مگه بقیه ی شرکتا میخان تا چقد این گرما رو بکاهن واسه همین نا امید شدم :lol:
اور کلاک شم میدونم
اما ایسوز تو خنک سازی گرافیک فوق ضعیف عمل میکنه (حداقل تو این قضیه)
اگه گیگاشو نتونستی پیدا کنی که پیشنهادم اکیدا رو گیگاست ، برو دنبال sapphire سری Tri-X بدش برو MSI Gaming
عزیز دقیقا همونطور که فرمودی ایسوس یه کم ضعیف کار کرده.برای مثال توی سری R9 هم از کولر رفرنس استفاده کرده حتی ظاهرش هم تقریبا رفرنس هست برای همین باز هم مشکل دما پیدا کرده وهم کولر اختصاصی خودش:

10149
این مدل غیررفرنس هست

10150
این هم مدل غیر رفرنس ایسوس که کاملا شبیه مدل رفرنسش هست