ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال و راهنمای در مورد مانیتور

darvishkhoob
05-05-14, 11:47
سلام دوستان خسته نباشید

من یه مانیتور LCD M2394A دارم که تی وی هم هست که رو خودش هم زده فول اچ دی ساپورت میکنه
میخواستم ببینم با هم کابل dvi هم فول اچ 10920*1080 رو ساپورت میکنه یا اون دو خروجی hdmi که دار باید استفاده کرد یا اون دو در گاه برای تی وی هست؟

nima_hl
05-05-14, 12:19
سلام دوستان خسته نباشید

من یه مانیتور LCD M2394A دارم که تی وی هم هست که رو خودش هم زده فول اچ دی ساپورت میکنه
میخواستم ببینم با هم کابل dvi هم فول اچ 10920*1080 رو ساپورت میکنه یا اون دو خروجی hdmi که دار باید استفاده کرد یا اون دو در گاه برای تی وی هست؟

سلام

فرقی نمیکنه هر کابلی دارید وصل کنید

فقط کابل hdmi همزمان با تصویر، صدا را هم میتونه به تلوزیون منتقل کنه

darvishkhoob
05-05-14, 12:25
سلام

فرقی نمیکنه هر کابلی دارید وصل کنید

فقط کابل hdmi همزمان با تصویر، صدا را هم میتونه به تلوزیون منتقل کنه
سلام اقا نمیا خسته نباشید ممنون از اینکه راهنمای میکنید :give_rose:

یه سوال هست اون hdmi های برای تی وی هست یا مانتور اخه برای مانیتور که میزنم چیزی نشون نمیده یعنی به کارت گرافیک وصل میکنم و میزنم به hdmi مانیتور و کانال رو هم رو hdmi تنضیم میکنم

nima_hl
05-05-14, 12:34
سلام اقا نمیا خسته نباشید ممنون از اینکه راهنمای میکنید :give_rose:

یه سوال هست اون hdmi های برای تی وی هست یا مانتور اخه برای مانیتور که میزنم چیزی نشون نمیده یعنی به کارت گرافیک وصل میکنم و میزنم به hdmi مانیتور و کانال رو هم رو hdmi تنضیم میکنم

فقط همین تلوزیون به سیستمتون وصله ؟

سیستم را خاموش کنید و فقط کابل hdmi را وصل کنید و سیستم را روشن کنید

در این حالت احتمالا مشکلتون قبل یا بعد از شروع ویندوز حل میشه ( کارت کابل و تلوزیون را پیدا میکنه )

darvishkhoob
05-05-14, 12:38
فقط همین تلوزیون به سیستمتون وصله ؟

سیستم را خاموش کنید و فقط کابل hdmi را وصل کنید و سیستم را روشن کنید

در این حالت احتمالا مشکلتون قبل یا بعد از شروع ویندوز حل میشه ( کارت کابل و تلوزیون را پیدا میکنه )

اره داش کابل hdmi رو به مانیتور تیویم وصل میکنم و اون سرم به گرافیکولی چیزی نمیاد بزار یه تست بکنم داش :11():

darvishkhoob
05-05-14, 12:40
داش فکر کنم منظورمو متوجه نشدی البته ببخشید خوده مانیتوره که مدلشم بالا گفتم تی وی هست اول میخوام بدونم hdmi هاش مال مانیتور هست یا تی ویش اگر که مانیتوره هست چرا وقتی وصل میکنم صفحه نمیاد چیزی

nima_hl
05-05-14, 17:06
داش فکر کنم منظورمو متوجه نشدی البته ببخشید خوده مانیتوره که مدلشم بالا گفتم تی وی هست اول میخوام بدونم hdmi هاش مال مانیتور هست یا تی ویش اگر که مانیتوره هست چرا وقتی وصل میکنم صفحه نمیاد چیزی

برای hdmi فرقی نمیکنه که فرستنده چی باشه

اگر فرستنده و گیرنده متوجه اتصال بشوند خواه دستگاه فرستنده pc باشه خواه یک پخش کننده بلوری ، تصویر از tv پخش میشه

مشکل شما احتمالا از اینجا شروع میشه که کارت گرافیک متوجه نمیشه که کابل hdmi متصل شده تا بتونه تصویر را روی این سوکت سوئیچ کنه

معمولا وقتی سیستم بوت میشه و وقتی که درایور ویندوز بالا میاد یک مرتبه همه سوکتها چک میشن ولی اینکه سیمتون در این دو حالت نتونسته tv را پیدا و تصویر را نمایش بده عجیبه

اگر کابل hdmi دیگه دارید کابل را تعویض بفرمائید ، سوکت hdmi پشت تلوزیون را هم جا بجا کنید اگر باز نتیجه نگرفتید با یک مانیتور دیگه سیستم را بالا بیاورید و از گزینه اسکرین رزولیشن ( روی دستکتاپ راست کلیک کنید ته لیسته ) ببینید مونیتور دوم دیتیکت شده یا نه

اگر هم مانیتور دیگه ای در اختیار ندارید با کابل dvi تست بفرمائید

darvishkhoob
05-05-14, 19:55
مممنون داداش نیما با این کابل که تست میکنم اینجور میشه که الان عکسشو براتون میزارم از اونجا که ویندوزو انتخاب میکنیم ویندوز میخواد استارت شه طبق عکس زیر میشه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

و بعد از استارت به بعدم که خبری نیست طبق عکس زیر میشه

الانم با dvi هم وصل شدم مشکلی نیست

خوب حالا به نظرتون دلیل که اینجور میشه چیه؟
کابل مشکل داره؟ البته وقتی ویندوز اجرا هست کابلو که میزنه در صورتی که تصویر نیست از اسپیکر صدای متصل شدن سخت افزار میاد که کبل وصل کردم
مشکل از درگاهاه مانیتور تی وی هست؟
از کارت گرافیکم که نیست چون کارت قبلیمم باز نمیشد hdmi استفاده کرد

خوب حالا بیاین یه نضری بدین ببینم جریان چیه ممنون :great:

nima_hl
05-05-14, 20:29
با dvi مشکل ندارید درسته؟

با hdmi که وصل میکنید صفحه به هم ریختس

ایراد میتونه از گرافیک کارت باشه ( خیلی بعید میدونم از کابل باشه )

اگر بتونید گرافیک را با یک مانیتور که hdmi داشته باشه تست کنید خیلی خوب میشه

دیوایس دیگه مثل dvdplayer یا dvb با hdmi به تلوزیون وصل کردید ؟ تلوزیون مشکلی ندارد ؟

darvishkhoob
05-05-14, 20:41
با dvi مشکل ندارید درسته؟

با hdmi که وصل میکنید صفحه به هم ریختس

ایراد میتونه از گرافیک کارت باشه ( خیلی بعید میدونم از کابل باشه )

اگر بتونید گرافیک را با یک مانیتور که hdmi داشته باشه تست کنید خیلی خوب میشه

دیوایس دیگه مثل dvdplayer یا dvb با hdmi به تلوزیون وصل کردید ؟ تلوزیون مشکلی ندارد ؟

اره داداش با کابل dvi از وقتی که مانیتورو چند سالی که خریدم باهشرو سه تا گرافیک کار کردم مشکلی نداشت:great:
اره داداش با hdmi که وصل میکنمبه ترتیب مثل عکس میشه یعنی کامپوترو خاموش کردم کابود وصل کردم از اون قسمت که لودیتگ میاد و ویندوزهای که نصب کردی میزنه بهم ریخته مثل عکس میاد و همینطور ادامه داره تا وقتی که ویندوز زده در حال استارت بعدشم دیگه مثل عکس اخر میشه میزنه نو سینگال انگار چیزی وصل نکردی

اخه میدونی چرا گفتم از گرافیک کارت نیست چون کارت قبلیم hdmi داش اونم مشکل داشت رو اون حساب گفتم hdmi به دلمون مونده :lol:

یک گیرند دیجیتال داریم باید اونو بیارم به مانیتو تی ویم وصل کنم ببینم اون میاد اگر بتونم مانیتوریم پیدا کنم که hdmi داشته باشه امتحان میکنم تا بفهم مشکل از کجاست:lol:

darvishkhoob
05-05-14, 21:04
داداش گیرنده دیجیتالو اوردم و با همون کابله وصل کردم به مانیتور تی ویم و اینم چیزی نشون داد و اتفاقی نیفتاد

خوب یه نظری بدید ما بهرمند شیم
باید کابلو جای دیگ هم تست کنم

AMD>INTEL
05-05-14, 21:20
داداش گیرنده دیجیتالو اوردم و با همون کابله وصل کردم به مانیتور تی ویم و اینم چیزی نشون داد و اتفاقی نیفتاد

خوب یه ضری بدید ما بهرمند شیم
باید کابلو جای دیگ هم تست کنم

از چه کابلی استفاده میکنید ؟ از صحت کابل hdmi مطمئن بشید . ترجیحا با یک کابل خوب وس الم تست کنید

darvishkhoob
05-05-14, 21:29
از چه کابلی استفاده میکنید ؟ از صحت کابل hdmi مطمئن بشید . ترجیحا با یک کابل خوب وس الم تست کنید
سلام داداش امید خسته نباشید اره مسئله همینجان میخوام جای دیگرم کابلو تست کنم ببینم کابله سالمه یا نه
چون گرافیک قبلیم hdmi داشت اونو هم امتحان کردم اونم نشد البته با همین کابل امروزم که با همین کابل به این گرافیک جدید زدم و وصل کردم به مانیتور تی وی باز نشد در بالا هم توضیخ دادم
و گیرنده دیجیتالو هم با هم کابله زدم به مانتور تی وی بازم خبری نشد

AMD>INTEL
05-05-14, 21:34
سلام داداش امید خسته نباشید اره مسئله همینجان میخوام جای دیگرم کابلو تست کنم ببینم کابله سالمه یا نه
چون گرافیک قبلیم hdmi داشت اونو هم امتحان کردم اونم نشد البته با همین کابل امروزم که با همین کابل به این گرافیک جدید زدم و وصل کردم به مانیتور تی وی باز نشد در بالا هم توضیخ دادم
و گیرنده دیجیتالو هم با هم کابله زدم به مانتور تی وی بازم خبری نشد

تنظیمات ورودی مونیتور یا تلویزیون رو چک کنید . حتما باید روی hdmi input باشه

darvishkhoob
05-05-14, 21:38
تنظیمات ورودی مونیتور یا تلویزیون رو چک کنید . حتما باید روی hdmi input باشه

اره داش تنظیم مانیتورو به hdmi بردم تو چند تا پست بالاتر عکس گذاشتم و توضیح دادم چه میشه بغذش :1. (28)::lol:

AMD>INTEL
05-05-14, 21:44
پورت hdmi دستگاه مونیتور مشکل داره . البته قبلش با یک کابل مطمئن تست کن

darvishkhoob
05-05-14, 21:48
پورت hdmi دستگاه مونیتور مشکل داره . البته قبلش با یک کابل مطمئن تست کن

البته منم یکی رو پورت مانیتور و دیگری رو کابل فکرم هست چون هرچی تست کردم این پورت مانیتور و کابل توش استفاده شده با هم البته اینم بگم دوتا پورت hdmi هست با دوتاش تست شد مشکل بود

AMD>INTEL
05-05-14, 21:51
حالا با شرکت گارانتی کننده tv یک تماسی داشته باش . شاید نوع خاصی از کابل مد نظرشون باشه .

darvishkhoob
05-05-14, 21:59
حالا با شرکت گارانتی کننده tv یک تماسی داشته باش . شاید نوع خاصی از کابل مد نظرشون باشه .
اره ممکنه اینم باشه چون این مانیتور تی ویه همه چیزش سالمه و حتی تلویزیون و مانیتورم با کیبال دیگر راحت میگیره فقط این hdmi مشکل خوردم شاید نوع کابل باشه
مانیتور تی وی ال جی هست مادیران گارنیه از اون باید پرسید

AMD>INTEL
05-05-14, 22:01
اره ممکنه اینم باشه چون این مانیتور تی ویه همه چیزش سالمه و حتی تلویزیون و مانیتورم با کیبال دیگر راحت میگیره فقط این hdmi مشکل خوردم شاید نوع کابل باشه
مانیتور تی وی ال جی هست مادیران گارنیه از اون باید پرسید

زنگ بزن مادیان :lol: ببین چی میگن . یحتمل میگن باید کفش تن تاک بپوشی . البته شایدم هم جواب دادن

darvishkhoob
05-05-14, 22:05
زنگ بزن مادیان :lol: ببین چی میگن . یحتمل میگن باید کفش تن تاک بپوشی . البته شایدم هم جواب دادن

یعنی جواب نمیدن:lol: حالا یه تماسی میگیریم ببینم چیکا کنم شاید از تو سایتش ارتباط برقرار کردیمشاید پاسخ داد:lol: باید یکی به داد من برسه:great: