ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت گرافیک Asus HD 7770 2GB

hamed30
04-05-14, 18:09
سلام به همه ی دوستان .

هفته ی پیش بود که تو همین انجمن واسه خرید کارت گرافیک مشاوره گرفتم که دو گزینه بهم معرفی شد یکی 7770 و یکی 7790 که چون 90 رو گیر نیاوردم مجبور شدم 7770 بگیرم .

کارتی که گرفتم اینه : asus ati radeon hd 7770 2gb ddr5

Only the registered members can see the link

کارت رو که اول نصب کردم کابل برقش رو یادم رفت بزنم و سیستم رو روشن کردم بعد متوجه شدم و سیستم رو خاموش کردم و یه برق جدا بهش دادم (6 پین) و سیستم رو دوباره راه اندازی و درایورشم نصب کردم . شاید فقط 12 یا 14 ساعت کار کرده بود که تو بازی big game hunter 2014 گرافیک بازی بهم ریخت و مدلای بازی رفت تو هم (باگ های عجیب و غریب) ، بعد از بازی اومدم بیرون و سیستم رو خاموش کردم ، دوباره که اومدم روشنش کردم سیستم روشن شد و مشکلی نبود ولی موقع اجرای بازی crysis 3 یهو سیستم ریست شد و دیگه تصویر مانیتور نیومد .
کارت گرافیکه فن هاش کار میکرد ، چراغ برقش روشن بود ولی مانیتور روشن نمیشد .

الان فرستادمش گارانتی ، فقط اینجا مطرحش کردم ببینم کسی میدونه مشکلش چیه ؟ میترسم گارانتی قبول نکنه . درست شدنی هست یا نه ؟

می خواستم یک گیگش رو بگیرم ولی گیر نیومد ، همینو گیر آوردم که اینم اینطوری شد .:1. (12):

مشخصات سیستمم اینه :

مادربرد : GA-MA770T-UD3 DDR3 PCI-e 2.0 16x
سی پی یو : AMD Phenom ii 4x 955
رم : Kingmax 2GBx2
پاور : GP480A

از پاور میتونه باشه ؟

پاور کم باشه اینطوری میشه ؟

ممنون از شما .

AMD>INTEL
04-05-14, 18:15
سلام به همه ی دوستان .

هفته ی پیش بود که تو همین انجمن واسه خرید کارت گرافیک مشاوره گرفتم که دو گزینه بهم معرفی شد یکی 7770 و یکی 7790 که چون 90 رو گیر نیاوردم مجبور شدم 7770 بگیرم .

کارتی که گرفتم اینه : asus ati radeon hd 7770 2gb ddr5

Only the registered members can see the link

کارت رو که اول نصب کردم کابل برقش رو یادم رفت بزنم و سیستم رو روشن کردم بعد متوجه شدم و سیستم رو خاموش کردم و یه برق جدا بهش دادم (6 پین) و سیستم رو دوباره راه اندازی و درایورشم نصب کردم . شاید فقط 12 یا 14 ساعت کار کرده بود که تو بازی big game hunter 2014 گرافیک بازی بهم ریخت و مدلای بازی رفت تو هم (باگ های عجیب و غریب) ، بعد از بازی اومدم بیرون و سیستم رو خاموش کردم ، دوباره که اومدم روشنش کردم سیستم روشن شد و مشکلی نبود ولی موقع اجرای بازی crysis 3 یهو سیستم ریست شد و دیگه تصویر مانیتور نیومد .
کارت گرافیکه فن هاش کار میکرد ، چراغ برقش روشن بود ولی مانیتور روشن نمیشد .

الان فرستادمش گارانتی ، فقط اینجا مطرحش کردم ببینم کسی میدونه مشکلش چیه ؟ میترسم گارانتی قبول نکنه . درست شدنی هست یا نه ؟

می خواستم یک گیگش رو بگیرم ولی گیر نیومد ، همینو گیر آوردم که اینم اینطوری شد .:1. (12):

مشخصات سیستمم اینه :

مادربرد : GA-MA770T-UD3 DDR3 PCI-e 2.0 16x
سی پی یو : AMD Phenom ii 4x 955
رم : Kingmax 2GBx2
پاور : GP480A

از پاور میتونه باشه ؟

پاور کم باشه اینطوری میشه ؟

ممنون از شما .

به احتمال زیاد کارت مشکل داشته . گارانتی قبول میکنه

hamed30
04-05-14, 18:20
به احتمال زیاد کارت مشکل داشته . گارانتی قبول میکنه

ممنون . یه انجمن دیگه مطرح کردم گفت از پاور هم میتونه باشه ! به نظر شما پاورم برای این کارت کم نیست ؟ بعد اینکه سر اجرای یه بازی سنگین مثل crysis 3 اینطوری شده چی ! این هیچ ارتباطی با سوختنش نداشته ؟

AMD>INTEL
04-05-14, 20:28
پاورت که کم نیست مگر اینگه خروجی هاش افت داشته باشه . که اون هم در کوتاه مدت این مسئله رو ایجاد نمیکنه .

M A H R A D
04-05-14, 21:36
لطفاً در انتخاب زیرمجموعه برای ایجاد تاپیک دقت کنید.

مدیران عزیز لطفاً تاپیک رو به زیرمجموعه مناسب (رفع مشکلات) انتقال بدند.

سپاس :1. (23):

SajjadKhati
04-05-14, 23:13
گلپسر من همون موقه بهت درباره ی پاور هشدار داده بودم
الانم به نظرم بازم واسه پاوره (البته جای نگرانی نداره ها مثلا اینکه فک کنی قطعه ای سوخته باشه و ... رو میگم . فقط باید یه پاور قدرتمندتر بگیری)
به احتمال خیلی زیاد چون بازی کرایسی قدرتمنده ، پاور که گفتم لب به لب بود توانش با توان سیستمت ، کم آورد و کم هم بیاره ، سیستم یا هنگ میکنه یا ریست میشه
البته بازم احتماله (احتمال زیاد)

STUXNET
05-05-14, 07:57
نميشه گفت حتماً گرافيك شايدم از مادربوردتون باشه ؟معلوم نميكنه

hamed30
05-05-14, 11:43
نميشه گفت حتماً گرافيك شايدم از مادربوردتون باشه ؟معلوم نميكنه

فکر نکنم از مادربرد باشه چون با کارت قبلیه سیستم بالا میاد و مشکلی نداره .

hamed30
05-05-14, 12:05
گلپسر من همون موقه بهت درباره ی پاور هشدار داده بودم
الانم به نظرم بازم واسه پاوره (البته جای نگرانی نداره ها مثلا اینکه فک کنی قطعه ای سوخته باشه و ... رو میگم . فقط باید یه پاور قدرتمندتر بگیری)
به احتمال خیلی زیاد چون بازی کرایسی قدرتمنده ، پاور که گفتم لب به لب بود توانش با توان سیستمت ، کم آورد و کم هم بیاره ، سیستم یا هنگ میکنه یا ریست میشه
البته بازم احتماله (احتمال زیاد)

اگه این کارت 7770 2 گیگ دوبرابر یک گیگش برق بخواد ، درسته پاورم کمه . اون موقع هم من میخواستم 1 گیگش رو بگیرم که فکر میکردم پاور 480 کافیه .

اگه مصرف برق 2 گیگش رو دوبرابر یک گیگش در نظر بگیرم برق مصرفی سیستم میشه حدود 520 وات .

طبق جدول سایت گرین مصرف برق قطعاتم میشه این : (در صورتی که گرافیک دو گیگ دوبرابر مصرف داشته باشه و رم به ازای هر یک گیگش 10 وات مصرف داشته باشه)

cpu socket +am3 150~160w
hd 7770 90/180w
main 80w
ram 10wx2x2 40w
hdd 25w
dvd-rom 10w
cpu fan 5w
fan 5w
keyboard&mouse 5w

hamed30
05-05-14, 12:08
لطفاً در انتخاب زیرمجموعه برای ایجاد تاپیک دقت کنید.

مدیران عزیز لطفاً تاپیک رو به زیرمجموعه مناسب (رفع مشکلات) انتقال بدند.

سپاس :1. (23):

من میخواستم تو تاپیک مشکلات این بحث رو شروع کنم دیدم مشکلی ندارم که بخوام حلش کنم یعنی از دست خودم کاری بر نمیاد واسه همین اینجا تاپیک زدم . بازم اگه صلاح میدونید انتقالش بدید .

ممنون از همه ی دوستان .

STUXNET
05-05-14, 12:09
به اين چيزا اعتماد نكنيد -توزمان بازي سيستم لود زيادي ميكشه ميتونه يكي از دلايل همين باشه

darvishkhoob
05-05-14, 12:09
اگه این کارت 7770 2 گیگ دوبرابر یک گیگش برق بخواد ، درسته پاورم کمه . اون موقع هم من میخواستم 1 گیگش رو بگیرم که فکر میکردم پاور 480 کافیه .

اگه مصرف برق 2 گیگش رو دوبرابر یک گیگش در نظر بگیرم برق مصرفی سیستم میشه حدود 520 وات .

طبق جدول سایت گرین مصرف برق قطعاتم میشه این : (در صورتی که گرافیک دو گیگ دوبرابر مصرف داشته باشه و رم به ازای هر یک گیگش 10 وات مصرف داشته باشه)

cpu socket +am3 150~160w
hd 7770 90/180w
main 80w
ram 10wx2x2 40w
hdd 25w
dvd-rom 10w
cpu fan 5w
fan 5w
keyboard&mouse 5w

سلام داش خوبی؟ منو میشناسی؟ کارتو گرفتی؟

hamed30
05-05-14, 12:13
سلام داش خوبی؟ منو میشناسی؟ کارتو گرفتی؟

سلام ممنون . شما رو ؟ نه ! کارت رو گرفتم ولی 24 ساعت نشد فرستادمش گارانتی :1. (38):

- - - Updated - - -

به اين چيزا اعتماد نكنيد -توزمان بازي سيستم لود زيادي ميكشه ميتونه يكي از دلايل همين باشه

منظورتون اینه که برق مصرفی بیشتر از اون چیزی میشه که با اون جدول درمیاد ؟

darvishkhoob
05-05-14, 12:17
سلام ممنون . شما رو ؟ نه ! کارت رو گرفتم ولی 24 ساعت نشد فرستادمش گارانتی :1. (38):

- - - Updated - - -

منظورتون اینه که برق مصرفی بیشتر از اون چیزی میشه که با اون جدول درمیاد ؟
داش مگه تو ادیتور نبودی تو اون انجمن؟انشالله که اوکی شه

راست میگه داداش موقع لود مصرف ممکنه بیشتر شه

nima_hl
05-05-14, 12:23

cpu socket +am3 150~160w
hd 7770 90/180w
main 80w
ram 10wx2x2 40w
hdd 25w
dvd-rom 10w
cpu fan 5w
fan 5w
keyboard&mouse 5w

مصرف کارت 2 گیگ نسبت به کارت 1 گیگ خیلی بیشتر نیست

ماکزیمم 5-10 % میتونه بیشتر باشه ( نسبت به مدل و سرعت gpu , ...... )

hamed30
05-05-14, 12:26
داش مگه تو ادیتور نبودی تو اون انجمن؟انشالله که اوکی شه

راست میگه داداش موقع لود مصرف ممکنه بیشتر شه

شما تو انجمن شبیه ساز آدرس اینجا رو داده بودی درسته ؟ اگه آره که شناختم :love: .

به نظر شما اگه از ضعف پاور بوده باشه گارانتی قبول میکنه ؟ اگه گارانتی هم قبول نکنه درست شدنی هست ؟ خیر سرم گرافیک گرفتم . حالا باید برم باز یه پاور هم بگیرم . (یه شب فقط ets2 رو ultra بازی کردم باز برگردوندمش رو high :1. (38):)

darvishkhoob
05-05-14, 12:34
شما تو انجمن شبیه ساز آدرس اینجا رو داده بودی درسته ؟ اگه آره که شناختم :love: .

به نظر شما اگه از ضعف پاور بوده باشه گارانتی قبول میکنه ؟ اگه گارانتی هم قبول نکنه درست شدنی هست ؟ خیر سرم گرافیک گرفتم . حالا باید برم باز یه پاور هم بگیرم . (یه شب فقط ets2 رو ultra بازی کردم باز برگردوندمش رو high :1. (38):)
اره داش به نام کاربریم دقت کن مبشناسی منم نام کاربریت دیدم شناختم منم برای خرید یه کارت از این دوستان مشاوره گرفتم و از همین دوستان خریدم البته برند من گیگا بایته داره راحت کار میکنه ets2 هم راحت الترا اجرا میکنه
داش باید صبور باشی کهکارتت درست شده دوباره به الترا بری :D:1. (38):

اره ممکنه پاورت نکشه چون اینا مصرفشون بالتره باید یک قویتر بندازی

hamed30
05-05-14, 17:51
الان تو سایت asus دیدم که نوشته بود کارت 7770 2 گیگ رو مادربرد های uefi ساپورت نمیشه . no support UEFI

مادربرد من GA-MA770T-UD3 گیگابایته از کجا بفهمم که uefi هست یا نه ؟

بعد یه جای دیگه خوندم که پاور 600 به بالا میخواد درسته یا نه ؟

darvishkhoob
05-05-14, 20:02
الان تو سایت asus دیدم که نوشته بود کارت 7770 2 گیگ رو مادربرد های uefi ساپورت نمیشه . no support UEFI

مادربرد من GA-MA770T-UD3 گیگابایته از کجا بفهمم که uefi هست یا نه ؟

بعد یه جای دیگه خوندم که پاور 600 به بالا میخواد درسته یا نه ؟
داداش فکر نکنم بالای 600 حتما لازم باشه برای این کارت چون الان کارت من که از این بیشتر مصرف میکنه تو خود سایت گیگا باید نوشته پاور 500 به بالا نیازه این که دیگه کمتر مصرف میکنه فکر نکم 600 به بالا باشه:great:

AMD>INTEL
05-05-14, 21:17
پاورت رو ببر گارانتی گرین برات تست بگیرن . شاید خروجی هاش به مشکل خورده باشه

SajjadKhati
05-05-14, 22:46
گلپسر 1 گیگ و 2 گیگ که اصلا با هم فرقی ندارن مصرفشون . به این چیزا ربطی نداره
بعد مصرف سیستمت همون حدود 480 وات میشه که پاور مناسبش حداقل باید پاور 530 انتخاب شه

hamed30
06-05-14, 11:21
پاور رو احتمالا عوض میکنم . مشکل من سر چیز دیگه ای هست . کارت من رو مادربرد های uefi ساپورت نمیشه ، یا باید مادربردم uefi نباشه یا asus باشه . (اینو تو خود سایت asus نوشته) . حالا میخواستم ببینم مادربردم uefi هست یا نه ؟ (GIGABYTE AM770T-UD3 DR5) و اینکه بودنش یا نبودنش چقدر تو عملکرد کارت گرافیک تاثیر داره ، منظور اینکه ممکنه همین مسئله باعث خرابیش بشه ؟

ممنون از همه .

AMD>INTEL
06-05-14, 11:32
مادربردت bios هست . efi نیست . لینک اسوس رو بهم بده چک کنم /

hamed30
06-05-14, 11:38
مادربردت bios هست . efi نیست . لینک اسوس رو بهم بده چک کنم /

خدمت شما :

Graphics Cards - HD7770-2GD5 (Only the registered members can see the link)

آقا دمت گرم اگه uefi نباشه که با یه پاور جدید حله . گارانتی هم قبول کرده گفته واست میفرستم البته اگه موجود داشته باشه !

بازم ممنون .

nima_hl
06-05-14, 11:39
پاور رو احتمالا عوض میکنم . مشکل من سر چیز دیگه ای هست . کارت من رو مادربرد های uefi ساپورت نمیشه ، یا باید مادربردم uefi نباشه یا asus باشه . (اینو تو خود سایت asus نوشته) . حالا میخواستم ببینم مادربردم uefi هست یا نه ؟ (GIGABYTE AM770T-UD3 DR5) و اینکه بودنش یا نبودنش چقدر تو عملکرد کارت گرافیک تاثیر داره ، منظور اینکه ممکنه همین مسئله باعث خرابیش بشه ؟

ممنون از همه .

ufei بودن بایوس مادربرد ربطی به کارکرد یا خرابی گذافیک کارت ندارد

مادربرد شما از این تکنولوژی استفاده نمیکند

پاور کامپیوترتون در صورت سلامت برای این گرافیک کافی بوده

تعداد قابل توجهی گرافیک کارت از روز اول مشکل دارند که احتمالا یکی از آنها نصیب شما شده ولی برای احتیاط همانگونه که دوستان توضیح فرمودند پاورتون را چک و یا تعویض بفرمائید

hamed30
06-05-14, 11:50
ufei بودن بایوس مادربرد ربطی به کارکرد یا خرابی گذافیک کارت ندارد

مادربرد شما از این تکنولوژی استفاده نمیکند

پاور کامپیوترتون در صورت سلامت برای این گرافیک کافی بوده

تعداد قابل توجهی گرافیک کارت از روز اول مشکل دارند که احتمالا یکی از آنها نصیب شما شده ولی برای احتیاط همانگونه که دوستان توضیح فرمودند پاورتون را چک و یا تعویض بفرمائید

ممنون از همه ی شما دوستان ، یه خورده خیالم راحت شد ، پاورم رو کلا عوض میکنم که دیگه مشکلی نباشه . فقط خداکنه دوباره یه خرابش نصیبم نشه :1. (38): (گرافیک)