PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای خرید SSD 128 + سرعت بالا

jleveh
04-05-14, 12:15
سلام
از لطف دوستان سوء استفاده کردم و بازم سوال می پرسم.

قصد خرید یک SSD دارم برای بالا بردن سیستم نرم افزارهای در حال اجرا و لود شدن سریعتر ویندوز و گیم و ...
این دیسک رو فقط برای درایو سیستم عامل ویندوز می خوام و برای آرشیو از هاردهای قبلی استفاده میکنم.

طاهرا دیسکهای خوبی تو بازار هست ولی در 128 کدومش رو توصیه میکنید که هم سرعت مناسبی در Read داشته باشه و هم طول عمر بیشتری داشته باشه؟
خودم به این مدل از SSD ها رسیدم:
128 SX910 ADATA
SX900 ADATA 128
Samsung 840 Pro 128GB
Intel 520 Series 120GB
OCZ و Corsair یا سایر برندها هم ست ولی بنده آشنایی ندارم، منتظر راهنمایی دوستان هستم.

AMD>INTEL
04-05-14, 16:42
Samsung 840 Pro 128GB خوبه . ولی در کل adata گارانتی بهتری دارد

nima_hl
04-05-14, 17:06
سلام
از لطف دوستان سوء استفاده کردم و بازم سوال می پرسم.

قصد خرید یک SSD دارم برای بالا بردن سیستم نرم افزارهای در حال اجرا و لود شدن سریعتر ویندوز و گیم و ...
این دیسک رو فقط برای درایو سیستم عامل ویندوز می خوام و برای آرشیو از هاردهای قبلی استفاده میکنم.

طاهرا دیسکهای خوبی تو بازار هست ولی در 128 کدومش رو توصیه میکنید که هم سرعت مناسبی در Read داشته باشه و هم طول عمر بیشتری داشته باشه؟
خودم به این مدل از SSD ها رسیدم:
128 SX910 ADATA
SX900 ADATA 128
Samsung 840 Pro 128GB
Intel 520 Series 120GB
OCZ و Corsair یا سایر برندها هم ست ولی بنده آشنایی ندارم، منتظر راهنمایی دوستان هستم.

یک سری ssd استوک هم توی بازار هست که به قیمت حدود 220 هزار تومان فروخته میشه که البته سرعت خوبی نداره

اما اگر مادربردتون امکان raid 0 داشته باشه میتونید 2 تا دونه از آنها تهیه کنید و با یک تیر 2 نشان بزنید ( هم سرعت بالا و هم 256 گیگ فضا )

jleveh
05-05-14, 10:26
Samsung 840 Pro 128GB خوبه . ولی در کل adata گارانتی بهتری دارد

متشکرم. با اینکه از محصولات آی تی سامسونگ خاطره خوبی ندارم ولی مثل اینکه این دیسک بد در نیومده. اینطور که تو Review ها دیدم چیز خوبی باید باشه.
فقط آنلاین جایی برای خرید پیدا نکردم تو بازار پیدا میشه؟

AMD>INTEL
05-05-14, 10:44
متشکرم. با اینکه از محصولات آی تی سامسونگ خاطره خوبی ندارم ولی مثل اینکه این دیسک بد در نیومده. اینطور که تو Review ها دیدم چیز خوبی باید باشه.
فقط آنلاین جایی برای خرید پیدا نکردم تو بازار پیدا میشه؟

با نیما هماهنگ کن باید داشته باشه ./