ورود

مشاهده نسخه کامل : کدومو انتخاب کنم؟ Core™2 Quad یا Core™2 Extreme؟

remex
02-05-14, 12:37
سلام.من میخوام CPU ارتقا بدم و در حال حاضرم بودجه برای ارتقا کل سیستم ندارم. ازون جاکه با 3ds max کار میکنم و مکس بیشتر از سی پی یو استفاده میکنه میخوام یه مقدار قدرتش بیشتر باشه. الان Pentium® dual-core رو روی مادربورد Asus P5P41T LE دارم. طبق اطلاعاتی که از سایت asus گرفتم می خوام یکی از CPU های زیر رو انتخاب کنم. کدوم یکی بهترینه؟

Intel® Socket 775 Core™2 Quad/Core™2 Extreme/Core™2 Duo//
Support 45nm multi-core CPU

خیلی ممنون

AMD>INTEL
02-05-14, 13:15
قیمت پردازنده های اکستریم به شدت بالاست . چیزی حدود 300 به بالا . پیشنهادم CORE2 QUAD 9400 هست به شما

nima_hl
02-05-14, 13:59
سلام.من میخوام CPU ارتقا بدم و در حال حاضرم بودجه برای ارتقا کل سیستم ندارم. ازون جاکه با 3ds max کار میکنم و مکس بیشتر از سی پی یو استفاده میکنه میخوام یه مقدار قدرتش بیشتر باشه. الان Pentium® dual-core رو روی مادربورد Asus P5P41T LE دارم. طبق اطلاعاتی که از سایت asus گرفتم می خوام یکی از CPU های زیر رو انتخاب کنم. کدوم یکی بهترینه؟

Intel® Socket 775 Core™2 Quad/Core™2 Extreme/Core™2 Duo//
Support 45nm multi-core CPU

خیلی ممنون

سلام

با توجه به مدار تغذیه ضعیف مادربرد شما احتمالا با پردازنده های 95 واتی quad core هم به مشکل میخورید ( با توجه به کاربری رندر شما )

سری اکستریم با مصرف 130 وات حتی در کوتاه مدت هم میتواند به مادربرد شما آسیب برساند

remex
10-05-14, 19:22
سلام

با توجه به مدار تغذیه ضعیف مادربرد شما احتمالا با پردازنده های 95 واتی quad core هم به مشکل میخورید ( با توجه به کاربری رندر شما )

سری اکستریم با مصرف 130 وات حتی در کوتاه مدت هم میتواند به مادربرد شما آسیب برساند

خیلی ممنون از پاسختون:1. (23):. شما چه سی پی یویی رو توصیه میکنین که از dual core که الان دارم بالاتر باشه و با مادربوردم هماهنگ باشه؟