با اینکه هنوز مدت زیادی از انتشار نسخه RC یا کاندید انتشار ویرایش 14.4 درایور کاتالیست AMD نگذشته است ، این کمپانی دیروز رسماً نسخه نهایی این ویرایش را به همراه تائیدیه WHQL منتشر نمود که در ادامه میتوانید آنرا از لینکهای مستقیم قرار داده شده دانلود کنید.
Only the registered members can see the link
جزئیات بیشتر در این زمینه را در شهر سخت افزار دنبال کنید:
انتشار نسخه 14.4 WHQL درایور کاتالیست AMD + لینک دانلود (Only the registered members can see the link)
Rezasam1
28-04-14, 22:27
این درایور مخصوص سری R9 / R7 هست یا به سری HD6000 هم میخوره ؟
rainyman13
28-04-14, 23:18
این درایور مخصوص سری R9 / R7 هست یا به سری HD6000 هم میخوره ؟
به جز سری HD4000 و سری های قدیمی تر بقیه کارت ها پشتیبانی میشن . البته یک سری بهبود ها و قابلیتهای جدید ویژه سری HD7000 و R9 و R7 هست .
Rezasam1
28-04-14, 23:50
ممنون دوست عزیز
تو خود سایت AMD دو روش هست برای دانلود یکی انتخاب ویندوز و ساختار 32 یا 64 بیتی که همین نسخه 14.4 رو میاره
یکی هم روش دستی که مدل و سری کارت گرافیک و ویندوز رو دستی انتخاب میکنم 13.12 رو میاره حالا موندم چی به چی هست
rainyman13
29-04-14, 16:33
من دیشب تنطیمات رو دستی وارد کردم برای سری HD6000 و 14.4 و 14.14 beta اومد
Rezasam1
29-04-14, 16:54
جایی گفته شده که روی سری 6800 رادئون تاثیر مثبت داره یا نه ؟
من همون 13.12 میبینم بصورت دستی
Rezasam1
29-04-14, 17:39
توضیحات اخبار درایور کامل نبود نه لیست کارت گرافیک ها هست نه توضیحات شرکت سازنده
وقتی خبری میگذارید پشتیبانیشم انجام بدین
لیست پشتیبانیش و توضیحاتش این هست
AMD Catalyst™ 14.4 Windows® Release Notes (Only the registered members can see the link)
rainyman13
29-04-14, 19:07
جایی گفته شده که روی سری 6800 رادئون تاثیر مثبت داره یا نه ؟
من همون 13.12 میبینم بصورت دستی
بدون شك بهبود هايي ايجاد ميشه و كارتتون هماهنگي بهتري با بازي ها پيدا ميكنه اما كارت هاي جديد تر بهره بيشتري ميبرن ... براي اينكه اين بروزرساني تاثير گذار باشه بايد بسته هاي بروز رساني بازي ها رو هم دانلود كنيد يعني بروز ترين نسخه ها رو بازي كنيد
rainyman13
29-04-14, 19:13
توضیحات اخبار درایور کامل نبود نه لیست کارت گرافیک ها هست نه توضیحات شرکت سازنده
AMD Catalyst™ 14.4 Windows® Release Notes (Only the registered members can see the link)
GURU3D تك تك بروز رساني هاي AMD رو تحليل ميكنه ... با يه جستجوي ساده ميتونيد لينكش رو پيدا كنيد
Computex
29-04-14, 19:45
دوست عزیز خودتون دارید میگید خبر (نه مقاله!!) ... قرار نیست که خط به خط توضیحات شرکت سازنده ترجمه بشه. :wink:
در خبر صرفاً یه اطلاع رسانی میشه در خصوص عرضه نسخه جدید و توضیحاتی اجمالی و کلی در خصوص تغییرات کلیدی (و اون هم نه همه تغییرات) ، در صورتی که مایل باشید کل تغییرات صورت گرفته در اون نسخه رو ملاحظه کنید ، بایستی به وبسایت شرکت سازنده مراجعه کنید ...
rainyman13
29-04-14, 20:22
.............
Rezasam1
29-04-14, 21:35
دوست عزیز خودتون دارید میگید خبر (نه مقاله!!) ... قرار نیست که خط به خط توضیحات شرکت سازنده ترجمه بشه. :wink:
در خبر صرفاً یه اطلاع رسانی میشه در خصوص عرضه نسخه جدید و توضیحاتی اجمالی و کلی در خصوص تغییرات کلیدی (و اون هم نه همه تغییرات) ، در صورتی که مایل باشید کل تغییرات صورت گرفته در اون نسخه رو ملاحظه کنید ، بایستی به وبسایت شرکت سازنده مراجعه کنید ...
خبری که لینک دانلود داره باید توضیحات جزئی و کلی برای لینک دانلودیش داشته باشه
مثل سایت فلان که اسمشو خاستین میگم . علاوه بر لینک دانلود درایور . لیست کشویی ساپورت کارت و چیپ های گرافیکی رو هم گذاشته به همراه لینک ساپورت شرکت سازنده
خب اگه باید بریم خودمون ببینیم که به قول یکی از مدیران عزیز چه فایده ای داره اطلاع رسانیش ؟
مثل اینکه شما به من بگی آوارد کارت گرافیک بزن من به شما لینک دانلود یک اوارد رو بدم بعد بگم برو گوگل سرچ کن عکس یه کارت و بردار بزار روش میشه اوارد کارت گرافیک!
چرا به من گفتی ؟ چون من گرافیستم کارم اینه باید طراحیش کنم . چرا من از شما توقع دارم لینک خبر کامل باشه چون تخصص شماست
اگه میخاستم خودم بگردم که از شما سوال نمیکردم اگر هم تمایلی به پاسخ ندارید قسمت کامنت رو ببندید که جای بحثی و سوالی نمونه
Computex
30-04-14, 21:58
خبری که لینک دانلود داره باید توضیحات جزئی و کلی برای لینک دانلودیش داشته باشه
مثل سایت فلان که اسمشو خاستین میگم . علاوه بر لینک دانلود درایور . لیست کشویی ساپورت کارت و چیپ های گرافیکی رو هم گذاشته به همراه لینک ساپورت شرکت سازنده
خب اگه باید بریم خودمون ببینیم که به قول یکی از مدیران عزیز چه فایده ای داره اطلاع رسانیش ؟
مثل اینکه شما به من بگی آوارد کارت گرافیک بزن من به شما لینک دانلود یک اوارد رو بدم بعد بگم برو گوگل سرچ کن عکس یه کارت و بردار بزار روش میشه اوارد کارت گرافیک!
چرا به من گفتی ؟ چون من گرافیستم کارم اینه باید طراحیش کنم . چرا من از شما توقع دارم لینک خبر کامل باشه چون تخصص شماست
اگه میخاستم خودم بگردم که از شما سوال نمیکردم اگر هم تمایلی به پاسخ ندارید قسمت کامنت رو ببندید که جای بحثی و سوالی نمونه
این که یکم دیر پاسخ دادم چون کمی گرفتار بودم. زمانی که پاسخ رو دادم ظاهراً مشکل شما حل شده بود. فقط چون دیدم به من ایراد گرفته بودید این حق رو دیدم که از خودم بخوام دفاع کنم که فکر نکنم اشکالی داشته باشه. :1. (29):
برای خبر هم لزومی به بیان همه جزئیات نیست. مجدداً شما رو ارجاع میدم به توضیحات قبل. نیازی هم نیست لینک بدید. بنده از سه تا سورس معتبر سخت افزاری دنیا به شما لینک میدم اگر همچین لیستی رو درش پیدا کردید به من خرده بگیرید :wink: :
AMD Catalyst 14.4 WHQL Released | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
AMD Catalyst 14.4 Drivers Snag WHQL Certification, Now Available to Download | Maximum PC (Only the registered members can see the link ow_available_download_2014)
AMD Outs Catalyst Graphics Driver 14.4 WHQL – Download Now (Only the registered members can see the link)
من که از مثال شما سر در نیاوردم! :1. (35): اما در تمام لینکهای فوق دقیقاً در رابطه با مطالبی که بنده در اون خبر نوشته بودم به صورت مختصر و کلی (و نه با اون جزئیاتی که مد نظر شماست) توضیحاتی ارائه شده.
با این حال اگر کم و کاستی در کار من وجود داشته (که قطعاً وجود داره و هیچوقت ادعایی مبنی بر درستی صد در صد ندارم) ازتون پوزش میطلبم. :give_rose: بهتر هم هست که دیگه ادامه ندیم ... :wink:
Rezasam1
30-04-14, 22:29
خیلی ممنون که پاسخ دادین
راجع به لینکها اگه من انگلیسیم خوب بود مزاحم شما نمیشدم تچ پاورآپ یک سایت انگلیسی زبان هست و کاربرانش هم انگلیسی زبانند نیازی به توضیحات اضافی ندارند
خودشون میگردند پیدا میکنند چون به انگلیسی مسلطند مثال من دقیقا" همین بود هرکاری متخصص میخواد
شما خودت فرمودین این خبر ترجمه هست پس من از شمای با تخصص خاستم کمک کنید
ببینم این درایور به کارت منم میخوره یا نه خب جوابی نگرفتم ولی وقتی اعتراضی میکنم جواب میدین که به قول خودتون دیگه جوابمو گرفته بودم
شما خبر ترجمه شده قرار دادین برای کسانیکه نمیتونن انگلیسی رو خوب درک کنند و لینک دانلود 240 مگابایتی خب من از روی ترجمه شما میتونم بفهمم این 240 مگ
برای چه کارتی هست اگه خودم انگلیسیم خوب بود مزاحم شما نمیشدم
به هر حال من در طول 5 سال فعالیتم سه تا سوال پرسیدم دوتاش بی جواب موند اینم با ناراحتی شد